Log in

View Full Version : Uçtu uçtu Alex uçtu

TR.CaPTaiN
22.Kasım.2006, 19:06
Sezona müthiş başlamasına karşın daha sonra suskunluğa bürünen, ardından müthiş oynamaya başlayan, son haftalarda tekrar performans düşüklüğü gösteren Alex de Souza’nın bu durumu tartışma yaratırken, Brezilyalı oyuncunun Kezman’a verilen parayı kıskandığı öğrenildi. Sırp futbolcunun yıllık 3.5 milyon Euro aldığını öğrendikten sonra tavrı değişen Sambacı’nın, menacerine, “Senelik 5 milyon istiyorum. Bu şartlarda 2 yıllık sözleşmeye imza atarım'' dediği belirlendi.

Kaynak : Fanatik Fanatik'e ne kadar guvenilir bilmiyorum ama bu sartlarda bir sozlesme bence soz konusu dahi olamaz.Turkiye ligi ve Fenerbahce butcesi acisindan cok fazla bu miktar.

dentaconstantin
22.Kasım.2006, 19:26
ben de bu haberi milliyette okudum ne kadar doğru bilmiyorum da 5 milyon abartı para

TaşkınMahmut
22.Kasım.2006, 19:27
5 m € yu Beckham kazanıyor ya :D

fm_monster
22.Kasım.2006, 19:27
gercek oldunu sanmıyorum

Fietra 10
22.Kasım.2006, 19:36
ne fener nede başka bi klüp o kadar para verir alexe... alabileceği paranın en iyisini verir ona fener ama 5 milyon euro da biraz fazla...kmse vermez okadar

comandante
22.Kasım.2006, 20:47
zaten sevmiyordum.çıkan haberler iyice soğutuyo beni bu adamdan...yok kadroyu o kuruyo,yok kavga ettiklerini yedeğe alıyo falan...bi yerleri kalktı.kendini fenerbahçeden üstün görmeye başladı bu herif.5 milyonmuş.oldu paşam istersen her ay da alt yapıdan bi adam verelim evine uşak diye...

Universal
22.Kasım.2006, 21:48
Bence bu adam bu parayı sonuna kadar hak ediyor ama bu kadar parayı F.Bahçe vermez.

Sheriff
22.Kasım.2006, 22:24
Haber Kesin yalan yorum yapmaya değmez:D

perpetua
22.Kasım.2006, 22:34
Rakam buyuk ihtimalle tam olarak dogru olmasa da, Anelka ve Kezman transferleri sonrasinda Alex'in "Ben bu takimi gollerim ve asistlerimle son iki senedir sirtladim. En azindan bu oyuncular kadar hak ediyorum" demesi hic de mantiksiz degil.

Eger bir pazarlik olacaksa kendisini degerli bulan biraz yukaridan baslar ve pazarlik sonucu iki tarafin da kabul edecegi bir degere ulasilir.

Alex baska bir takima gitse bence Fenerbahce'den alabilecegi parayi alamaz ama Fenerbahce'de kolay kolay Alex'in yerini tutacak bir oyuncuyu ucuza bulamaz. Bu nedenle Alex'in piyasa degerinin ustune bir rakama Fenerbahce ile anlasacagini tahmin ediyorum.

barcelos
22.Kasım.2006, 22:38
kezman 3.5 aliyorsa alex te 5 i hakediyor diye dusunuyorum.ama tr liigi takimi icin buyuk bir rakam

Universal
22.Kasım.2006, 22:41
Haber Kesin yalan yorum yapmaya değmez:D

O zaman niye yapıyorsun. :) Şu an yazdığında bir yorumdur. ;)

ForsakeN
22.Kasım.2006, 23:14
Alex'i sevmedim,sevmiyorum,sevemem,sevmeyeceğim.

El Comandante
22.Kasım.2006, 23:15
alex senelik 5 milyonu haketmeyen bir oyuncu,en fazla 4 m.euro hakediyo senelik.

nekop
22.Kasım.2006, 23:19
ronaldinho alıyormu o kadar ???

El Comandante
22.Kasım.2006, 23:21

kat kat daha fazlasini aliyordur.ama alex gercekten abartmis 5 milyon euro senelik yuh yane.

perpetua
22.Kasım.2006, 23:23

Ronaldinho yanilmiyorsam yilda 10M Euro civari aliyor. Ustune bir de sponsorlarindan kazandigi paralar da var ki bunlarla beraber yilda kazanci 23M Euro'yu buluyor.

nekop
23.Kasım.2006, 00:27
vayyy bee ronaldinho 10 alıyor bizim avrupda ve önemli maclarda sahada ruh gibi gezen alex 5 istiyor bende bizim klübten 1-2 milyon istim bari...

TR.CaPTaiN
23.Kasım.2006, 19:08
Fenerbahce yıllık 5M Euro ya oynayacak cok adam bulur. Alex bey kendıne takım arar bu fıyatta ısrar ederse.

Omerdinho
23.Kasım.2006, 23:37
yalan haber oldugunu uefa macinda gördük
Alex sahanin en iyilerinden biriydi
ve ilk atilan golden sonra Kezmana gitti.

fenerbahce_1907
24.Kasım.2006, 01:09
bu haberlerın hepsi yalan arkadaslar alex kezmanı kıskanmıs su kadar para istemıs yalan yalan hemde kaynak fanatıkmıs ah ulan fotomac fanatıkınde kanına gırdınız eskıden yalan haber yapmazdı fanatık

Agger
24.Kasım.2006, 16:18
kezman 3.5 aliyorsa alex te 5 i hakediyor diye dusunuyorum.ama tr liigi takimi icin buyuk bir rakam

sen simdi kezmanla alexi bir tutuyorsun anladıgım kadarıyla. hatta alex e daha iyi diyorsun...

her ne kadar mevkiileri farklı da olsa bir karşılaştırma yapmak gerekirse kezmanın tırnağı dahi olamaz alex.