Log in

View Full Version : Ajdar Eurovision'a koşuyor!

TR.CaPTaiN
25.Kasım.2006, 11:06
'Hiper star' Ajdar Eurovision'u istedi. TRT'den teklif bekleyen şarkıcı Avrupalıları büyüleyecek
Finlandiya'da düzenlenecek 52'nci Eurovision Şarkı Yarışması için geri sayım başladı. TRT, 'Bu yıl kimle katılalım?' diye tartışadursun, Ajdar, müthiş bir alternatif sundu. Akşam gazetesinden Özlem Uçar'a konuşan Ajdar, "Bu yılki Eurovision'a katılmak istiyorum. Ama 'Bu işe talibim' demem. TRT'nin 'Lütfen bizi temsil et' diye ricada bulunulmasını beklerim. Böyle olursa teklifi kabul ederim. Gerisini merak etmeyin. Ruhum ve dansımla Avrupa'yı hayran bırakmaya hazırım" dedi.

Manşet olmazsam bir daha konuşmam
Bu özel demecimi boy fotoğrafımla manşetten vermezseniz bir daha hiçbir gazeteye demeç vermeyeceğim. Yarın (bugün) ilk iş olarak AKŞAM Gazetesi alacağım. Manşette olmazsam, bu durum medyayla ilişkilerimi yeniden gözden geçirmeme neden olacak. Gazetelere röportaj vermeyeceğim. Çünkü arka sayfalarda çıkaracak birisi değilim. Bir star olarak açıklama yaptıysam sergilediğim mütevazı hareketin karşılığını görmek isterim. Aksi hareket beni kırar.

KAYNAK (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=54322)

Bence 1. olur cunku adamlar kendilerini gulduren bi sebege cok puan verir:D

M.Scofield
25.Kasım.2006, 11:07
saka yapiyolardir

LaKe
25.Kasım.2006, 11:13
Bu özel demecimi boy fotoğrafımla manşetten vermezseniz bir daha hiçbir gazeteye demeç vermeyeceğim. Yarın (bugün) ilk iş olarak AKŞAM Gazetesi alacağım. Manşette olmazsam, bu durum medyayla ilişkilerimi yeniden gözden geçirmeme neden olacak. Gazetelere röportaj vermeyeceğim. Çünkü arka sayfalarda çıkaracak birisi değilim. Bir star olarak açıklama yaptıysam sergilediğim mütevazı hareketin karşılığını görmek isterim. Aksi hareket beni kırar.

Lütfen bu adamın manşet olmadığını söylesin biri :D

GeNç KaRTaL
25.Kasım.2006, 11:14
lan bu deli kendini ne sanıyor ya

tosunpasa
25.Kasım.2006, 11:16
ya var ya böyle adamları hala nasıl tutunabiliyo anlamıyorum ya adam çok zeki biz onu anlamıyoruz ya da o bu gezegenden değil.Eğerki o eurovision'a giderse bende limon satarım

TR.CaPTaiN
25.Kasım.2006, 11:21

Lütfen bu adamın manşet olmadığını söylesin biri :D

:D :D :D :D

LaKe
25.Kasım.2006, 11:26
ya var ya böyle adamları hala nasıl tutunabiliyo anlamıyorum ya adam çok zeki biz onu anlamıyoruz ya da o bu gezegenden değil.Eğerki o eurovision'a giderse bende limon satarım

Medyamız hala onun peşinden koşuyor, bütün programlar onu konuk olarak çıkarıyorsa buna aptallık diyemeyiz. Adam bence gayet zeki ve bilerek böyle yapıyor. ;;)

OgUzKaGaN
25.Kasım.2006, 11:28
Bunun gibi gerize... adamlar oldukça biz gerilikten kurtulamayız...
Medtamız Sporda olduğu gibi burada da saçmalamaya başladı..
Acıyorum şu keltoşa..:D
Kendini ne zannediyor anlamadım.Değil sanatçı,"şarkıcı" bile olmaz bundan....

cengizvarts
25.Kasım.2006, 11:41
ya bırakın Allah aşkına ya bu adamdan star mı olur olsa olsa sırıtar olur ha bire sırıtır durur ne Süper starı.. peh peh peh

nart_susruko
25.Kasım.2006, 11:51
millet dalga geçiyor bu da kendini nimetten sanıyor ;)

ForsakeN
25.Kasım.2006, 11:54
Eurovision'da böyle bir insanın bizi temsil etmesini düşünmek bile utanç verici :mad:

bursa_mc
25.Kasım.2006, 11:55
wayyy:) bu adam saf yaw..kendini bişey zannediyo

drciwan
25.Kasım.2006, 12:00
Eurovision'da böyle bir insanın bizi temsil etmesini düşünmek bile utanç verici :mad:

rimi rimi ley ya da supırstar'dan iyi olabilir. :D

Eray Dengiz
25.Kasım.2006, 12:08
Bu adamı salak sanıp orada döverler..

Krusty
25.Kasım.2006, 12:12
Bence gitsin, bırakın. Onları güldüren bir şebek olursa herkes fazla puan verir.. :):)

Ahmeds
25.Kasım.2006, 12:22
bu adam manyak yav dengesizin teki...
hem bu hiper star lafınıda kendisi takmış:n::n::n:

ibo
25.Kasım.2006, 14:42
yaa bu adamı izleyenlere kızıyorum ben :mad: izlenmese tv lere davet etmezler zaten ama bunu neden izlerler ki :mad:

S-B-Z
25.Kasım.2006, 14:44
bu adam gerzek ona şüphe yok.
ama bunu ekranlara çıkaranlara gerzek oğlu gerzek demek daha doğru olur sanırım.
bu iltifatımdan dolayı kusura bakmazlar umarım :)

nekop
25.Kasım.2006, 16:10
uuu bu sene o gidiyorsa seneyede ben gidebilirim demektir :)

fmsmyrna
25.Kasım.2006, 16:26
Medyamız hala onun peşinden koşuyor, bütün programlar onu konuk olarak çıkarıyorsa buna aptallık diyemeyiz. Adam bence gayet zeki ve bilerek böyle yapıyor. ;;)

aynen katılıyorum sana bencede bu adam bilerek böyle yapıyor bu hareketleri giderse çok büyük saçmalık olur

dentaconstantin
25.Kasım.2006, 17:03
şebekvision olursa katılsın 1. de olur ona kuşkum yok...

dick
25.Kasım.2006, 18:02
Bu adamı salak sanıp orada döverler..

Sanmalarına gerek yok öyle zaten:D

El Comandante
25.Kasım.2006, 18:04
bu adam piskolojik manyak,sizofreni bu yaa.yeter artik bunun gibi bir aptali televizyonlarda gördügümüz.bide kendini bisey zannediyo manyak diyoki anca rica ederlerse katilirim yarismaya.sizofreninin söyledigine bak hele :mad:

Redrum
25.Kasım.2006, 18:09
bu gerizekalı anca eksi puan alır gelir buraya muhahaha ne sanıyo kendini bu salak manşet olmazsam yok böyle olur yok şöyle olur.yesinler havanı senin.sende git çikita muz ye muhaha:D

comandante
26.Kasım.2006, 00:15
bu sahneye3 çıkıp dans etmeye başladımı deli diye gömleğe sanar indirirler...denyo ya...

TheTrooper
26.Kasım.2006, 10:34
ondan şarkıcı olursa bendende manken olur:D