View Full Version : Dürüstlügün bedeli!!!
gerilla
23.Ekim.2005, 08:52
Galatasaray PAF Takımı, 10. hafta maçında Denizlispor PAF Takımı’nı 4-2 yendi. Gençlerimizin 3-1 önde olduğu sırada takımını 4-1 öne geçiren Özgürcan, örnek bir davranış göstererek golü veren orta hakemin yanına gitti ve golü elle attığını söyledi. Özgürcan’ın bu hareketi sonrası hakem Özgürcan’a sarı kart gösterdi.
Aslanım Özgürcan. Bazıları gibi golun üstüne yatmadı. Hakeme de helal olsun cocuklara kart gösterilerek mi örnek olunur! Bu cocuk bi daha der mi hocam golu elle attım diye! Dürüstlügün bedeli bu mu olmalıydı!
RoCCo_42
23.Ekim.2005, 10:32
Burasi Türkiye Gerilla ÖZGÜRCAN hata etmis baksana müslüman gecinen bazi devsirme oyuncularin yapdıkları ile hic örtüsmüsmü
Bu ülkede Dürüstlük degil Hırsızlık rant yapıyor bunu ögrenmeli GS li oyuncular ama genede Helal olsun ÖZGÜRCAN'ima biz hırsızlık degil DÜRÜSTLÜK pesindeyiz.Hırsızlıkla alınan sampiyonlugun ben taaa.........
hucar17
23.Ekim.2005, 12:09
Özgürcan a helal olsun örnek bi davranış yapmış.Buradan da Anelka ya saldırılması çok normal ama olsun yinede helal olsun Özgürcan a.Bize Anelka lar değil,Özgürcan lar lazım zaten
RoCCo_42
23.Ekim.2005, 12:54
Özgürcan a helal olsun örnek bi davranış yapmış.Buradan da Anelka ya saldırılması çok normal ama olsun yinede helal olsun Özgürcan a.Bize Anelka lar değil,Özgürcan lar lazım zaten
güzel bir tespit yapmıssın.Türkiyeye türk oyuncular lazim.
comandante
23.Ekim.2005, 14:54
işte türk seyircisen de beklenilen bu be abi (g) (g) (g)
FeYYaz1989
23.Ekim.2005, 14:57
Beyler Özgürcan'a bravo.Türkiye'ye böyle oyuncular lazım.Yalnız Fanatik gazetesinden okuduğum kadarıyla hakem raporuna bu davranışı ekleyeceğini söyleyip belki fair-play ödülü bile alabilirsin demiş.
comandante
23.Ekim.2005, 15:02
bence alması lazım.
VoLkaN BaROs
23.Ekim.2005, 18:22
Afferin çocuğa, doğrusunu yapmış... Ama unutmayın ki bu hareketin cezası sarı karttır... Dürüstlük yapıp söylese bile hakem "afferin söylemen yeterli sana kart göstermeyeceğim" diyemez... Oyun kurallarının da belirttiği gibi, bilerek rakibe üstünlük sağlamak için aldatıcı hareket yapmanın cezası sarı karttır...
Hakem kararı doğru zaten volkan daha iyi bilir hakem olan o :D özgürcanın hareketi gerçekten fair play bir davranış
hucar17
23.Ekim.2005, 19:05
benim anlamadıgım niye eliyle atmış zaten kritik bi durumda değilmiş?niye böyle bişey yapmış?
VoLkaN BaROs
23.Ekim.2005, 20:44
bu tür şeyler genellikle refleksle olur, yani sen topa elle dokunmak istemezsin ama pozisyon öyle bir durumu gerektirirki elle dokunmaktan başka çaren yoktur... Bariz el vardır, ama istem dışıdır... Elle gol atmak illah isteyerek bile bile olmaz, bu durumlarda da vicdanın neye karar verirse onu uygularsın, ister elle attığını söylersin ister söylemezsin..
emirduman
23.Ekim.2005, 21:02
Zaten isteyerek atmış olsa söylemezdi...
Helal olsun Özgürcan'a...
Laz_Asker_61
23.Ekim.2005, 21:08
türk futbolunun geleceği böyle oyunculardan olmalı gerçekten fair play alması gerekir
hucar17
24.Ekim.2005, 00:02
ama bunu söyleyince de hakemin kart göstermesi ayrı bi trajedi. (f)
dinaMYt
24.Ekim.2005, 00:03
futbolunun iyi olduğunu u-17de görmüştük şimdi karaketeriyle de iyi bir sporcu olduğunu kanıtladı helal olsun özgürcana.sanırım italya lignde de nedved collinanın çaldığı penaltıyı iptal ettirtmişti kendini attığını söyleyerek ve o yıl fair-play ödülünü kazanmıştı
Frank_Castle
24.Ekim.2005, 00:29
sarııkart göstermesi bariz komedi...
volkan çok haklı, sonuçta kafa vuruyoruz diye kolumuzu bir tarafımaz sokmuyoruz, bir şekilde top çarpabiliyor ..Özgürcan''ın Galatasaray adabını aldığını görmek sevindirdi
VoLkaN BaROs
24.Ekim.2005, 02:47
komedi değil Frank_Castle, futbol oyunları kurallarına göre cezasını vermiş hakem...
meddah
24.Ekim.2005, 08:01
Golü iptal etmemiş ama..
Neye istinaden vermiş sarı kartı?
VoLkaN BaROs
24.Ekim.2005, 17:12
golü iptal etmiş diye biliyorum ben... Zaten eliyle attığını söylediği bir golü iptal eder hakem...
Galatasaray ile Denizlispor arasında oynanan PAF maçında dünya fair-play tarihine geçecek örnek bir olay yaşandı. Sarı-Kırmızılı takım, rakibi karşısında 3-1 öndeyken, Özgürcan uçarak kafayla bir gol attı ve farkı üçe çıkardı. Ancak genç golcü hakemin yanına giderek golü eliyle attığını söyledi. Hakem de golü geçersiz sayıp Özgürcan'a sarı kartını gösterdi.
Kaynak: Akşam Gazetesi
meddah
24.Ekim.2005, 20:03
Pardon..
İlk mesajda gol iptal edilmiş demiyordu; bilakis iptal edilmemiş gibi bir izlenim vardı..
O halde doğru ve ilginç..
Frank_Castle
24.Ekim.2005, 21:54
ben de gol iptal edilmediği halde elle attığını söylemesi üzerine sarı kart görmesini komik bulmuştum zaten ..
lakin sarı kart görmesi için illa gol atması gerekmiyor sanırım, vücudunun nizami bölgeleriyle erişemeyeceği topa eliyle vurmuş olması lazım ... pozisyonu göremediğimiz için bilemicez sanırım
VoLkaN BaROs
24.Ekim.2005, 22:44
lakin sarı kart görmesi için illa gol atması gerekmiyor sanırım, vücudunun nizami bölgeleriyle erişemeyeceği topa eliyle vurmuş olması lazım ...
Sarı kart görmesini gerektirecek durum rakibe üstünlük sağlayabilmek için isteyerek eliyle topa müdehale etmektir...