PDA

View Full Version : Söyle TFF adalet bu mu???

yeniay
23.Ekim.2005, 22:42
Evet hüseyin'in samsun maçında iki sarı karttan kırmızı atılmasından sonra cezası 2 maç denildi ve sonra 3 maça cıkartıldı.Soruyorum TFF'ye adalet bumu direk kırmızı kart goren adama 2 mac iki sarı karrtan atılan adam 3 mac.Ama dogru biz anadolu takımıyız ne fark eder vurun gittsin.
Pekala soruyorum o federasyonda yada cezayı veren hangi kurumsa o kurumda bir istanbul takımında oynayan futbolcuya iki sarı karttan atıldı diye 3 mac bırakın 2 mac ceza verecek delikanlı varmı yada ADAM GİBİ ADAM varmı soruyorum.
Aksine verilen cezalar indiriliyor örnek okan buruk evet ornek daha cok aklıma gelmiyor şimdi adamların isimleri.
Zaten TSL'de iki kural kitabu var biri istanbul takımları için biri anadolu takımları için eeee o zaman ben bu ligden ne bekleyebilirim turk futboluna nasıl guven duyabilirim valla bana ne derseniz deyin isterseniz ayrımcı isterseniz fanatizm deyin ama burda haksızlık var eger dogru olan 3 macsa herkese verin yok değil 1 macsa o zaman herkese 1 mac verin.
Neymiş hakeme hakarek etmiş kardeşim 3 TV programındada konusuldu huseyinin dudakları okundu buu ben ve herkes gordu adamın agzından sadece "Ben ne yaptım" lafı cıktı.
Yanlıs anlamayın hüseyinin atılması dogru itraz etme hakeme ama ceza yanlış

EVET BİZ ADALETLİYİZ DİYEN BİR KISMIN UŞAGI OLMUŞ FEDERASYONA SOYLUYORUM ADAM OLUNDA ADALETLİ DAVRANIN BİRAZ ERKEK OLUN BE.

comandante
23.Ekim.2005, 23:15
yeniay bu konu da sonuna kadar destekliyorum seni.çok adaletsiz bi karar.ikinci sarıdan kırmızı olunca 1 maç ceza verilmesinin kural olduğunu sanıyordum adaletsizlik bu.eğer küfür etti die 3 maç verildiyse küfürün cezası direkt kırmızıdr.o zaman hakem hatası olur nu yani.kötü günler geçiren trabzona bi de tff vurmuş yani (f) (f) (f) (f)

Frank_Castle
23.Ekim.2005, 23:19
Türkiyede çift sarı karttan 2 maç ceza alan suat kaya idi.. ilginç bir durum ..

küfür yoksa 3 maç olmaması lazım..sebebi neymiş acaba ? çift sarı karttan kırmızı oldutan sonra küfrederse cezası artar, bunu da ek bilgi olarak eklemem lazım ..

yeniay
23.Ekim.2005, 23:31
Beyler ek bilgi:KÜFÜR YOK YOK YOK

Olsa bile 2. sarı kart olmaz direk kırmızı olur

Yani cezanın bir mantığı yok

dinaMYt
23.Ekim.2005, 23:53
hüseyinin ettiği küfürler tvden bile anlaşılıyodu karar adil ama hakemin maç esnasında verdiği karar yanlış direk atmalıydı hüseyini ama gücü yetmedi bunu yapmaya verdiği yanlış penaltı kararının altında ezildi çünkü maç içersinde

Frank_Castle
23.Ekim.2005, 23:54
hala anlatamadım ... çift sarı karttan kırmızı gördükten yani ihraç edildikten sonra küfrederse cezası artar futbolcunun .. küfür atıldıktan sonra ( eğer edilmişse tabi ) edilmişse 2 veya daha fazla maç cezası verilir ..

meddah
24.Ekim.2005, 03:28
Hiç kart görmese de bir futbolcu ceza alabilir. Sonradan arttırılan bir çift sarı kart cezası, Frank_Castle'ın da dediği gibi, olsa olsa küfür ettiği için verilir.
Bu noktada hakem raporuna ne yazmış, ona bakmak lazım..

RoCCo_42
24.Ekim.2005, 09:47
Burasi TÜRKİYE Yeniay alıs bunlara ANADOLU takımlarının kaderi her zaman haksızlıklara boyun egmektir.

Laz_Asker_61
24.Ekim.2005, 19:13
arkadaşlar hüseyinin küfür ettiği açık ve ortada aldığı 3 maç ceza ise 1 i çift sarı karttan 2si ise küfürden olabilir bence bu olayı bu kadar büyütecek bir yanlışlık yok zira kart görmemiş olsa bile küfür etiği yayından bile tespit edilse ceza verilir

yeniay
24.Ekim.2005, 20:08
Dogru ya biz anadolu takımıyız siz buyutmeyin nasılsa okan burukun cezası iner formamızın renginde sarı da yok cagrafi olarak anadolodayız ezin ne o nemi var niye buyutulsunki bos verin buyutmeyin moderator silsin bu konuyu ya bas verin degmez haksızlık anadolu takımına yapıldı salla gitsin ama.Huseyin kufur etti diyenlere soyluyorum nasıl okudunuz kufor ettiğini 3 programdaki adamlar anlamadı siz anladınız onu gec ben istanbul takımlarında oynayan futbolcularında dudagını okuyabiliyorum onlara ceza nerde ceza herkese verilsin haksızca bir anadolu takımına yuklenilmesin ama nafile herkes bize muhalefet takmıyorum artık umursamıyorum bundan sonra bende artık yanlı konusucam sadece kendime diyecem sadece benim takımıma diyecem benim anama bacıma kufur edenlere bende analarına bacılarına sovecem hemde kat kat fazla bir sekilde biz adelet istedikce bize vuruldu bundan sonra gorecek tribunler adam ezme nasıl olur kufur nasıl olur stadda kavga nasıl olur ikinci yarı istanbul takımları tarbzona gelecek o zaman benim anama soven o grupları gorecem evlerine nasıl donecekler bunu herkes gorecek

Biz tarbzon olarak ve ben trabzonlu olarak hep adil olunsun dedim hep bana denilmesin dedim temiz bir lig istiyoruz dedik ne trabzona nede baska bir takıma torpil yapılmasın dedik ama nafile herkes kendine müslüman bizde oyle olacaz bosa konusmusuz baksanıza sokaklara dokulduk tarbzonda bunu istanbuldada yapıp istanbul takımları gibi ortalıgı savas alanına cevirmesini biliriz bunu unutmayın

Yanlıs anlamayın benim bu forumdakilerle bir sorunun yok lafım meclisten dısarı

Fatihe şekci diyen ona "Bize kupon yapsana diyen" grubu tabzonda izleyin KATU'de okuyon istanbullu grupları gorun iyi izleyin arkadaslar bende avni akerde olucam benim anama sovenleri karsıma alıcam..............

VoLkaN BaROs
24.Ekim.2005, 20:14
Arkadaşlar bir maç raporu sadece saha içinde olan olaylardan yazılmaz... Hüseyin içerde hakeme hakaret ettiyse hakem bunu raporuna yazmış olabilir... Bazı konularda biraz daha sakin olalım, olayın iç yüzünü bilmeden kuruluşları zan altında bırakacak sözlerden kaçınalım...

comandante
24.Ekim.2005, 20:19
yeni ay sakin ol abi ya...olayı pek bilmiorum.ama eğer küfür yok da 3 maç ceza varsa haksızlık...yok eğer küfür varsa kesinlikle haklı bi karar.ama ikinci sarının sebebi hüseyinin söylediği şeylerdi.ve bu şey küfürse ikinci sarı değil de direkt kırmızı olmalıydı bence...

yeniay
24.Ekim.2005, 20:24
Tamam diyelimki etti(etmedi ya neyse) o zaman istanbul takımlarında oynayanların ettiği kufurleride goruyoruz bizler onların agzınıda okuyoruz erciyes macında erdinçin anasına kufur eden cenk'i gordugumuz gibi fatihin ansına soven galatasaraylı sabri gibi daha neler neler bunlara cezza nerde bunlarda hakem rapaorları nerde bunlar nerde adalet nerde ADAM GİBİ ADAM yokki verilsin yukardaki mesajımın arkasındayım yazdıklarımı kimse unutmasın bunuda istiyorum

VoLkaN BaROs
24.Ekim.2005, 20:36
Dogru ya biz anadolu takımıyız siz buyutmeyin nasılsa okan burukun cezası iner formamızın renginde sarı da yok cagrafi olarak anadolodayız ezin ne o nemi var niye buyutulsunki bos verin buyutmeyin moderator silsin bu konuyu ya bas verin degmez haksızlık anadolu takımına yapıldı salla gitsin ama. Huseyin kufur etti diyenlere soyluyorum nasıl okudunuz kufor ettiğini 3 programdaki adamlar anlamadı siz anladınız onu gec ben istanbul takımlarında oynayan futbolcularında dudagını okuyabiliyorum onlara ceza nerde ceza herkese verilsin haksızca bir anadolu takımına yuklenilmesin ama nafile herkes bize muhalefet takmıyorum artık umursamıyorum bundan sonra bende artık yanlı konusucam sadece kendime diyecem sadece benim takımıma diyecem benim anama bacıma kufur edenlere bende analarına bacılarına sovecem hemde kat kat fazla bir sekilde biz adelet istedikce bize vuruldu bundan sonra gorecek tribunler adam ezme nasıl olur kufur nasıl olur stadda kavga nasıl olur ikinci yarı istanbul takımları tarbzona gelecek o zaman benim anama soven o grupları gorecem evlerine nasıl donecekler bunu herkes gorecek

Biz tarbzon olarak ve ben trabzonlu olarak hep adil olunsun dedim hep bana denilmesin dedim temiz bir lig istiyoruz dedik ne trabzona nede baska bir takıma torpil yapılmasın dedik ama nafile herkes kendine müslüman bizde oyle olacaz bosa konusmusuz baksanıza sokaklara dokulduk tarbzonda bunu istanbuldada yapıp istanbul takımları gibi ortalıgı savas alanına cevirmesini biliriz bunu unutmayın

Yanlıs anlamayın benim bu forumdakilerle bir sorunun yok lafım meclisten dısarı

Fatihe şekci diyen ona "Bize kupon yapsana diyen" grubu tabzonda izleyin KATU'de okuyon istanbullu grupları gorun iyi izleyin arkadaslar bende avni akerde olucam benim anama sovenleri karsıma alıcam..............

Tamam diyelimki etti(etmedi ya neyse) o zaman istanbul takımlarında oynayanların ettiği kufurleride goruyoruz bizler onların agzınıda okuyoruz erciyes macında erdinçin anasına kufur eden cenk'i gordugumuz gibi fatihin ansına soven galatasaraylı sabri gibi daha neler neler bunlara cezza nerde bunlarda hakem rapaorları nerde bunlar nerde adalet nerde ADAM GİBİ ADAM yokki verilsin yukardaki mesajımın arkasındayım yazdıklarımı kimse unutmasın bunuda istiyorum

Lütfen sakin ol, bu şekildeki çıkışlar ne sana ne de tuttuğun takıma bir fayda getirmez.. Hala küfür etmedi diyorsun, maçın sonuna kadar Hüseyin'in yanında mıydın? Soyunma odası koridorlarından hiç ayrılmadın mı?

Şunu unutmayın herşey televizyondan görünecek şekilde raporlara yazılmaz, kimseyi kollama niyetinde değilim, Trabzonspor'u ben de severim ama işi bu denli fanatizm'e dökersen, külahları değişiriz..

Hakkını ara ama hakkını ararken başkasının haklarını çiğneme, bence biraz dinlen, sonra gel yaz..

yeniay
24.Ekim.2005, 22:46
Bizim hakkımız cok yendi bundan sonra benim anama kufur edenleri.....

Bu arada huseyin kufur etmez Fatih tekke eder o etmez tamamı bu arada o mesajımın arkasındayım sen oparatorsun diye sana yag cekmem kulah senindir ne yaparsan yap ama sunu herkes bilsin avni aker bir başka olacak bundan sonra

bizim hakkımız yenilince kulahları değişiriz de senin takımını savunurlarken sus oparatorluk boyle bir seyse yapılması kolay desene siteden at umrumda değil ben trabzon için boyle dir siteden atılmısın ne olmuski be

BENİM TRABZONA CANIM FEDA BE

Frank_Castle
25.Ekim.2005, 00:36
Çift sarı karttan 2 maç ceza alan benim bildiğim ilk futbolcu Suat Kaya'dır .. istanbul takımı değil miydi Galatasaray?Ayrıca bu 2 sarı karttan ilkinin , suat ın rakibin tahminen 2 metre uzağındayken, rakibin uzaklaştırmak istediği topu kesmesi, rakibin taban gösteriyorsun ( arada 2 metre var ) demesi üzerine suat ın topu yere bırakması, diğerinin de ortayuvarlakta rakibe yandan müdahele yapması ( kart verilebilir takdir hakkı ) üzerine verildiğini çok iyi hatırlıyorum ..2 maç cezanın sebebi ise küfürdü, kırmızı kart haksız bile olsa küfür ekstra ceza getirir

halen saha içinde şu an küfretti dcektir zaten raporunda, eğer küfür yoksa görüntülerle ispatlanırsa ceza zaten kaldırılır ..

meddah
25.Ekim.2005, 00:44
Benim anlamadığım bir kaç nokta var..

Evvela sonuncudan başlayayım; Volkan'ın hangi takımı tuttuğunu ben bilmiyorum, sorma gereği de duymadım, şimdiye kadar yazdıklarından da anlamadım. Ama sanırım sen biliyorsun..

Bu başlık senin mesajınla başladı ve arada senin mesajlarınla devam ediyor. İlk mesajında gayet makul takılırken sonlara doğru birden coşuverdin. Ne hüseyin olayında bir değişiklik oldu, ne de bu forumda sana aksi yönde fikir belirten.. Sadece küfür etmediğini nereden biliyorsun diye soruldu ve ben de bazı gazeteler "Adi adam" dediğini yazıyor dedim. Şu halde sendeki bu değişikliğin sebebi ne?

Ve bir de şu var:
Dakika başı, küfür edeceğim, küfür edeceğim deyip duruyorsun bundan sonrası için..
Sadece şu:
AYIP
Unutma ki, buraya yazdıklarınla (Ve elbette avatarınla) kendinden ziyade Trabzonspor taraftarını temsil ediyorsun.

meddah
25.Ekim.2005, 00:49
Bu arada Frank_Castle,
küfürün olmadığı TV görüntülerinden nasıl ispatlanabilir ki?

VoLkaN BaROs
25.Ekim.2005, 01:34
Bizim hakkımız cok yendi bundan sonra benim anama kufur edenleri.....

Bu arada huseyin kufur etmez Fatih tekke eder o etmez tamamı bu arada o mesajımın arkasındayım sen oparatorsun diye sana yag cekmem kulah senindir ne yaparsan yap ama sunu herkes bilsin avni aker bir başka olacak bundan sonra

bizim hakkımız yenilince kulahları değişiriz de senin takımını savunurlarken sus oparatorluk boyle bir seyse yapılması kolay desene siteden at umrumda değil ben trabzon için boyle dir siteden atılmısın ne olmuski be

BENİM TRABZONA CANIM FEDA BE
Tuttuğum takım hakkında açılan "Kızgın" başlıklarda yazdıklarımı bi oku istersen, hoş zaten okudun alıntılarla bana hak verdiğini de yazdın... Bak bakalım o yazılarımda "Hakem o kadar hata yaptığı halde" nasıl bir üslup kullanmışım, hangi olaylardan bahsetmişim neler söylemişim... bunların hepsini biliyorsun, orada kendi takımımı savunmak yerine mesaj yazanları olaya birde başka yönünden bakmalarını yazdım, bu sadece örnek verdiğim bölümde geçerli değil, tüm başlıklarda geçerli... olaylara sizler gibi fevaran etmeden, haklıyla haksızı, doğruyla yanlışı bir de şu yönden düşünelim o zaman sağlıklı kararlar alabiliriz diye telkinlerde bulunuyorum...

Sanıyorum benimde bir "Futbol Hakemi" olduğumu bildiğin için butür kelamlar ediyorsun, daha önce burada neler yazmışım ne sözler söylemişim hiç birini kale almadan okuduğun bildiğin halde görmemezlikten gelerek sadece HAKEM olduğum için bana cephe alıyorsun... ben burada kim haklı kim haksız tartışmasına girmedim ve girmem de, benim görevim bu forumun düzenini, insanların huzurunu, doğru düzgün sohbet edilip bilgi alış verişinde bulunmalaını sağlamak... Haa bunu bozan olduğunda da hiç kimsenin lafına da bakmam atarım siteden, senin demenle bazı şeyleri yapacak kadar kontrolümü kaybetmedim daha...

İkide bir "anama küfür edeni..." gibi tehditakar cümleler kullanıyorsun, birisi sana özelden veya başka bir yolla küfür mü etti... Başkalarına kızıp gelip burada bizleri zor duruma düşürmeye, insani değerlerimizle oynamaya çalışıp kışkıtmaya yada siteyi kendi çıkarlarını alet ederek kötülemeye kalkma. Bizleri zan altında bırakmaya çalışma...

Ben sana bir abi şevkatiyle tavsiyede bulundum, ne tuttuğun takımına bi laf ettim ne de karşıdakini korudum... hatta Trabzonun sempazitanı olduğumu bile söyledim... Olaylara objektif yaklaştım, belli ki canın sıkılmış bu öfkeyle buraya yazacağına git biraz dinlen kafanı toparla ondan sonra tekrar gel yaz buraya dedim ama sen bunu bile anlayamayacak kadar kin dolusun...

Forumumuzun belli kuralları var, şuana kadar bu kurallar çerçevesinde kişi, takım veya herhangi bir zümreyi kayırmadan, kendi fikrim ne olursa olsun olaylara eşit mesafede kalarak yazışmaların yapılmasını sağladım, bundan sonrada böyle yapmaya devam edeceğim...

tombul taho
25.Ekim.2005, 11:47
haklısın volkan! zaten seni burda hepimiz öyle biliyoruz. arkadaşımız biraz fazla fanatik galiba... o yüzden fazla gergin! dediklerineyse %100 katılıyorum.

yeniay
25.Ekim.2005, 18:40
Ben bu sitede kimseye kin dolu değilim ozellikle sana volkan hatta mesajımda yazdın bu siteyle veya sitedekilerle sorunum yok dedim olsa zaten bu siteye girmem ve sana hakemsin diye cephe almadım alamamda hatta baska bir konuda bir anını yazmıssın orda seni kotulemedim hatta ne guzel yazmıssın dedim gozunden kactı heralde ben sunu diyorum huseyinin kufur ettiğine inanmıyorum hatta dedimki fatih eder o etmez etti diyelim "dedim" o zaman her kulupteki futbolculara aynı cezayı versinler diyorum ama bu federasyon adil değil bunu diyorum ben huseyinin atılmasına bir sey demedim cezaya tepkide bulundum macın hakemine bir sey demedim ben onların arkasında olan onlara emirler yagdıran vede adil olmayan federasyona tepkide bulundum.

Bu arada meddah arkadasım bana diyorsunki niye costun sundan dolayı trabzonlular daha dogrusu anadolu takımları kufur ederse (hala diyorum huseyinin kufur ettiğine inanmıyorum)3-5 mac istanbul takımlarına ceza yok olsa bile %1 'ine oda şimdi hasan şaş'a oysa o kadar kufur eden futbolcu o kadar amigo grupları varki ben bunlardan fıttırdım bana yani tarabzon taraftarına kufur edilebilir ama istanbul takımlarına edildiği zaman hemen ceza tamam kufur etmek dogru değil ama herkese ceza ver o zaman takım kayırma

He bende dedimki bizi ezmeye devam ederlerse kısasa kısas deriz bizde diş gosteririz dedim ve bu lafımınarkasındayım

Bu sitede kimseyi kırmak değil amacım ozur dilesem diyorum ama ortada bir sey yok sadece volkana karsı biraz ayıp etmişim sunuda soyluyorum evet ben fanatiğim buda kotu bir sey değil zannımca ama kusura bakmayın arkadaslar bizde insanız sabrımız var bir yere kadar

VoLkaN BaROs
25.Ekim.2005, 19:03
rica ederim sorun değil ama biraz daha sakin olabilirsek daha sağlıklı çözümler üretebiliriz kendimizce...

Birde yazılanları tam okuyalım, ondan sonra cevap hakkımızı kullanalım, mesela sen benim iki üstteki mesajımı yine tam olarak okumamışsın, ben senin benim yazdıklarımı okuduğunu hatta alıntılarla beğendiğini yazdığını söyledim zaten :) İstersen senden alıntı yaptığım bölümü oku tekrar, çünkü o kızgınlıkla yazdığın yazıyı şimdi hatırlamıyorsun :roll:

yeniay
25.Ekim.2005, 20:09
yok onuda gordum tam okudum mrk etme

"Sanıyorum benimde bir "Futbol Hakemi" olduğumu bildiğin için butür kelamlar ediyorsun, daha önce burada neler yazmışım ne sözler söylemişim hiç birini kale almadan okuduğun bildiğin halde görmemezlikten gelerek sadece HAKEM olduğum için bana cephe alıyorsun"

bu cumlenden dolayı dedim ok

Frank_Castle
28.Ekim.2005, 14:04
Bu arada Frank_Castle,
küfürün olmadığı TV görüntülerinden nasıl ispatlanabilir ki?

hakemin raporuna bağlı... eğer karttan hemen sonra küfretti gibi bir ,ibare varsa, en azından dudak okuma yöntemi ile savunma yapılabilir... ama sanmam ki ortada küfür yok iken hakem keyfinden küfretti diye yazsın ..

hasan şaş ta küfretmiş, birşey dediğimiz yok; hasanı bilioruz etmiştir kesin .. asıl merak ettiğim cezayı fb maçını kapsayacak şekilde mi yazacaklar

hucar17
28.Ekim.2005, 15:19
bence kapsaması lazım ama buna federasyonun yüreği yetmez bence

Frank_Castle
28.Ekim.2005, 18:03
sanmam .. tv görüntülerinden cezayı ilk felipe yemiş ve fb maçında cezalı duruma düşmüştü...

yeniay
28.Ekim.2005, 20:18
bence kapsaması lazım ama buna federasyonun yüreği yetmez bence

Merak etme yeter fenerin lehine ya yeter zaten su son macta kemal son adam topu eliyle kesti sarı kart gordu (Futbolun kuralı son adam topu eliyle kesip bariz gol sansını engellerse kırmızı kart gorur)

Ama yurek nerdeeeeeeee dediğin gibi dimi

Baska takımlara karsı hepsi yureklenir.baskasının Ayagı kırılmıs bırakın kartı faul bile yok bir diğerinin boynu incilmiş hastaneye boyunlukla zorla yetştirilmiş ne fark eder o adamlar anadolu takımında oynuyor

Yurek var yurek var sen mrk etme hucar17

hucar17
28.Ekim.2005, 20:43
İnşallah yeniay (k)