PDA

View Full Version : Fifa'dan Deivid'e övgü

TR.CaPTaiN
26.Kasım.2006, 01:00
FIFA'nın, futbolcuyla ilgili yorumunda, 27 yaşındaki başarılı futbolcu, Fransa ve Portekiz'deki zor günlerinden sonra Türkiye'de tekrar eski formuna kavuştu" ifadelerine yer verdi.

Yazıda, futbolun efsane ismi Pele'nin, Deivid de Souza için, "Brezilya Milli Takımı'nın gelecekteki starı" açıklamasını yaptığı kaydedilirken, "100. yılını kutlayan ve hem ligde hem Avrupa'da kupaları hedefleyen Fenerbahçe için bu yeniden diriliş memnuniyetle karşılandı.

İstanbul ekibinin yeni teknik direktörü Zico, takımın 2005-2006 sezonundaki maçlarını analiz ederek, Alex, Tuncay ve Mateja Kezman'ın yanına Deivid'i de transfer etmek için kulübü ikna etti" denildi.

FIFA'nın yazısı, Deivid'in taraftar diliyle gerçek Fenerbahçeli
olabilmek için fırsat bulması halinde Galatasaray maçında gol arayacağı
yorumuyla sona erdi.

KAYNAK (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=54395&uniq_id=1165091162)

IcedEarth
26.Kasım.2006, 01:06
abi pele gibi futbol bilgisi olan biri 27 yaşındaki bir oyuncuya geleceğin milli takım starı demez hele ki arkada robinho, fred, kerlon gibi forvetler dururken ;)

El Comandante
26.Kasım.2006, 01:09
bence devid hicbir zaman brezilya milli takiminin degil stari brezilya milli takiminin kadrosunda bile olamaz,o kapasitede biri degil cünkü büyükpivotunda dedigi gibi orada robinho,fred,adriano,kerlon gibi yildizlar var veya yetisecek.deividi brezilya milli takiminin stari yapan fifa yi ben kaale almiyorum sahsen.

fm_monster
26.Kasım.2006, 01:10
abi pele gibi futbol bilgisi olan biri 27 yaşındaki bir oyuncuya geleceğin milli takım starı demez hele ki arkada robinho, fred, kerlon gibi forvetler dururken ;)

pele den iyimi bilcen sen:D:D

Sekopej
26.Kasım.2006, 01:14
http://www.fifa.com/en/WorldLeagues/index/0,4643,126263,00.html?articleid=126263

Buradan FIFA'da yayınlanan habere bakabilirsiniz. Orada görürsünüz Pele demiş mi dememiş mi?

Deivid'i sergilediği performansla pek beğenmiyoruz çoğumuz ama 250'ye yakın golü var. Tabi ki büyük yıldız olamaz artık bu yaştan sonra ama bizim beğenmediğimiz Deivid'i FIFA överek haber yapıyor, ayrıca Pele bu konuda yorumda bulunuyor. Alın size reklam Deivid bile tanıtımını yapıyor FB'nin...:p

dentaconstantin
26.Kasım.2006, 01:15
fifa da çok mütevazi beni de Türk milli takımının gelecekteki yıldızı yaparlar heralde...

Cengo
26.Kasım.2006, 01:19
ver gazı :))

En kötü önümüzdeki sezon başı apar topar gönderilir..

Sekopej
26.Kasım.2006, 01:24
ver gazı :))

En kötü önümüzdeki sezon başı apar topar gönderilir..

Devre arası olmasın, bir yabancı bulabilirlerse bence 2. devreyi göremez. Belki FB FIFA ile anlaşmıştır, haber yapın değeri artsın diye:D

gerrrard
26.Kasım.2006, 01:28
olabilir:)

comandante
26.Kasım.2006, 01:28
gülüyorum...ağzımla da değil...pele bunamış mı?

Fietra 10
26.Kasım.2006, 01:29
Devre arası olmasın, bir yabancı bulabilirlerse bence 2. devreyi göremez. Belki FB FIFA ile anlaşmıştır, haber yapın değeri artsın diye:D

sadece fifa değil peleylede anlaşmışlar heralde:D

IcedEarth
26.Kasım.2006, 01:29
dediğimi sanırım yanlış anladınız ben size yalan haber yazıosunuz demedim ama pele gibi futbol bilgisi bu kadar yüksek olan bir insan deivid in 27 yaşında olduğunu ve bu yaştan sonra ne kadar geleceği olduğunu tahmin edebileceğini belirtmek istedim ama beni türkiye sınırlarının dışına atmaya çalıştınız :D

Sekopej
26.Kasım.2006, 01:33
dediğimi sanırım yanlış anladınız ben size yalan haber yazıosunuz demedim ama pele gibi futbol bilgisi bu kadar yüksek olan bir insan deivid in 27 yaşında olduğunu ve bu yaştan sonra ne kadar geleceği olduğunu tahmin edebileceğini belirtmek istedim ama beni türkiye sınırlarının dışına atmaya çalıştınız :D

Yazdığın mesajda demez demişsin, ben de dediğini belirtmek için koydum haberi yoksa Pele'ye ben de katılmıyorum:). Arasan belki bir akrabalık da çıkar, ondan kayırmıştır Pele:D

gerrrard
26.Kasım.2006, 01:44
Yazdığın mesajda demez demişsin, ben de dediğini belirtmek için koydum haberi yoksa Pele'ye ben de katılmıyorum:). Arasan belki bir akrabalık da çıkar, ondan kayırmıştır Pele:D

Walla Pele'nin aklı çalışmıyor.Dünyanın en ii futbolcularından birinide R.Carlos demisti şaşmıştım.Demek artık iyice bunadı.

Cengo
26.Kasım.2006, 01:55
FM'de böyle açıklamalar yapıyor ya futbol alimleri, FM'den alıntı gibi durmuş :D

ForsakeN
26.Kasım.2006, 02:01
Deivid nedense bana çok antipatik geliyor.Ne yapsa hoşlanmıyorum.Sanki Zico'nun torpillisi gibi gözüküyor gözüme. :)

fenerbahce_1907
26.Kasım.2006, 03:21
pele bu sozlerı soylerken kafası guzeldı heralde

gorkemyilmazkarasu
26.Kasım.2006, 03:32
pele bu sözü deivid çok daha gençken söylemiş olabilir.çünkü deivid 22 yaşlarında falan (yamulmuyorsam santosta oynarken) takımının bankosuydu ve futbol mundiale konu olmuştu brezilyanın yeni yıldızı diye.hemen peleyi idam etmeyelim yani :)

GeNç KaRTaL
26.Kasım.2006, 08:20
pele bu sözü deivid çok daha gençken söylemiş olabilir.çünkü deivid 22 yaşlarında falan (yamulmuyorsam santosta oynarken) takımının bankosuydu ve futbol mundiale konu olmuştu brezilyanın yeni yıldızı diye.hemen peleyi idam etmeyelim yani :)
evet gençken sölemiş olabilir çünkü haberde başka yerde bulamadığı formu türkiyede yakalamaya başladı diyor yani türkiyede kendini gösteriyormış fifa ya göre ama brezilya milli takımı için çok geççççç:)

Burak Duran
26.Kasım.2006, 11:39
yazık pele uçmuş :D adam 27 yaşında yahu ne geleceği

Universal
26.Kasım.2006, 11:54
Hadi Kezman veya Alex için dese inanırdım da ama Devied ne alaka? :)

Devied geçmişi hep gollerle geçmiş belki de şuan Türkiye'ye gelen en çok gol atan oyuncu ünvanınada sahip olabilir ama geleceğin starı demesi biraz kötü olmuş bu yaşdan sonra Brezilya forması giymesi zor.

eGowiCh
26.Kasım.2006, 13:49
Devied değil, Deivid bu arada :)

Deivid Brezilya milli takımında oynayacak kapasitede bir oyuncu değil.

gerrrard
26.Kasım.2006, 14:22
yaa aslında hemen yüklenmeyelim Pele'ye.Gençken sölemiştir simdi diil

ForsakeN
26.Kasım.2006, 14:49
Mesajları okuyorum da kimse Deivid'i beğenmiyor(benim gibi).Peki Zico nasıl oluyorda Kezman'ı oynatmayıp Deivid'i oynatıyor.(?)(?).Çok merak ediyorum Zico'nun düşüncelerini.

paco
26.Kasım.2006, 15:07
deived bence daha çok hava toplarında veya yandan gelen toplarda etkili bir oyuncu .... pivot st tarzında .... f.b orta sahası genelde atakları dikine paslarla ara paslarla yapıyor bu da daha çok kezman tipi oyunculara yönelik oluyor ... f.b nin kanatlarının da sorun olduğu da bir gerçek eğer f.b kanatlara bi çözüm bulursa bence deived daha yararlı olur ... ama bence şimdi bu taktikle kezman daha çok iş yapar ....