Log in

View Full Version : Lucescu'dan Beşiktaş'a Ret !

Krusty
26.Kasım.2006, 17:14
Lucescu'dan Beşiktaş'a Ret !

http://www.superspor.com/images/1/29/4747_B_Logo001.jpg

Beşiktaş'ın, Sivasspor mağlubiyetinin ardından görüşmeye başladığı Rumen teknik adam Mırcea Lucescu Ocak ayında gelmeyi reddetti.

Siyah-Beyazlı kulübün Başkanı Yılıdrım Demirören'in bizzat üzerinde durduğu ve apar topar telefonla görüştüğü Lucescu, "Bana Aralık'a kadar süre verin. Aralık ayı başlarında size kesin kararımı veririm. Siz de bana bu süreye kadar resmi teklifinizi hazırlayın" demişti.

Sivasspor maçından bu yana geçen süre zarfında ince eleyip sık dokuyan ve Türkiye'deki dostlarından Beşiktaş ile ilgili bilgiler alan Lucescu, özellikle Schaktar Donets'in Roma karşısında aldığı 3 puanın ardından UEFA Kupası mücadelesinin devam edecek olması sebebiyle teklifi nazikçe 6 ay ileriye attı.

Beşiktaş'ı daha önce çalıştıran Rumen hocadan gelen bu olumsuz cevap aslında Beşiktaş yönetimini de sevindirdi. Tigana'nın son 2 haftada oynattığı olumlu futbol, özellikle Bursaspor karşısında alınan 3 puan ve lig yarışından kopmamış olması Fransız teknik adamın kaderini belirledi.

Çarşamba günü oynanacak olan Club Brugge karşılaşmasını 4 gözle bekleyen Siyah-Beyazlı camiada Tigana'nın kredisi artarken, ligin son 2 haftasında Ankaraspor ve Kayserispor maçları da kazanılırsa Tigana'ya güven de artacak. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin birbirleriyle oynayacak olmasını da hesaba katan yönetim ilk yarıyı lider tamamlama şanslarının az da olsa olduğunu düşünerek Tigana'ya tam destek vermeye devam edecek. Ancak aksi sonuçlar alınırsa, UEFA'dan elenip ligde de istenmeyen sonuçlar olursa yönetim Lucescu'yu ikna etmek için girişimlerini hızlandıracak, daha da olmazsa başka bir isim üzerinde durulacak.

Kaynak : DHA

dentaconstantin
26.Kasım.2006, 17:23
tigananın bendeki kredisi çoktan bitti hadi istikrar için süre gerekiyor diyorlar adamın istediği tüm oyuncular alındı 2. senesi daha kimi nerede oynatacağını bilmiyor lucescunun gelmesi bizim için iyi olurdu yaa bizi oyalayacaksa böyle gelmesin daha iyi...

nekop
26.Kasım.2006, 17:28
bende lucenin yerinde olsam gelmem...

S-B-Z
26.Kasım.2006, 17:33
tiganadan zaten bende bıktım ama lucescu yuda istemem şahsen.başka adammı kalmadı dünyada

Emurafu
26.Kasım.2006, 17:51
Her halde rte etcek adamin aldigi para bakin siz

bursa_mc
26.Kasım.2006, 19:06
uyuz oluyorum şu adam gelmesin turkiyeye

OgUzKaGaN
26.Kasım.2006, 19:17
E tabi Galatasaray'ı Avrupa'da başarılı yaptığı için diğer kulüplerin sinir olması doğaldır.Özellikle Fenerbahçe ve retten sonra Beşiktaşlıların...

bursa_mc
26.Kasım.2006, 19:50
E tabi Galatasaray'ı Avrupa'da başarılı yaptığı için diğer kulüplerin sinir olması doğaldır.Özellikle Fenerbahçe ve retten sonra Beşiktaşlıların...

ben ne fenerbahçeliyim nede beşiktaşlıyımm .bursaspor düştüğü zaman luce beşiktaşın başındaydı ve şikenın mımarlarından biri de luce dirr...:mad: hem benı ilgilendirmiyo avrupadaki başarıları ben kendi takımımıa bakarımöm

Del Piero_10
26.Kasım.2006, 20:13
ben ne fenerbahçeliyim nede beşiktaşlıyımm .bursaspor düştüğü zaman luce beşiktaşın başındaydı ve şikenın mımarlarından biri de luce dirr...:mad: hem benı ilgilendirmiyo avrupadaki başarıları ben kendi takımımıa bakarımöm

şikenin mimarının lucescu olduğunu sanmıyorum.telegolde yayınlanan ses kayıtlarında sergen başta olmak üzere bazı futbolcuların yatacağı hakkında konuşmalar geçiyordu.

diğer yandan kovulduğu yeri reddedebilir normal olarak.

LaKe
26.Kasım.2006, 21:37
Shakhtar devam edecekse, bırakmasının anlamı yok zaten :rolleyes: Shakhtar zengin bir kulüp ve orada Luce'nin BJK'nin vereceklerinden daha fazla olanağı var. ;;)

GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 22:56
luce beşiktaşı düzlüğe çıkaracak tek teknik adam sezon sonuda olsa takımın başına gelmelidir

scolari12111
27.Kasım.2006, 23:01
süper bir tercih olur

CeNTeR_TR
29.Kasım.2006, 15:25
gelirse beşiktaşda yine herşey değişir bu sene gelmesin biz 100 yılımızda şampiyon olalım sonra gelsin :D

eGowiCh
29.Kasım.2006, 17:46
Lucescu yerine Ertuğrul Sağlam veya Mustafa Denizli düşünülebilir. İkisi de iyi hoca, bu saatten sonra yabancı teknik adam gelmemeli bence Beşiktaş'a.

gerrrard
29.Kasım.2006, 20:24
Bence gelirse BJK için iyi olur