PDA

View Full Version : Haftanın Derbisi: Fenerbahçe - Galatasaray

Pages : [1] 2

LaKe
26.Kasım.2006, 21:56
http://img295.imageshack.us/img295/191/1870xd8.png http://img295.imageshack.us/img295/1098/1871ne0.png

3 Aralık 2006 Pazar günü Kadıköy Şükrü Saraçoğlun'da oynanacak kritik bir maç. Galatasaray yenerse, Fenerbahçe ile puan farkı 1'e inecek. Fenerbahçe kazanırsa puan farkı açılacak. Bu müthiş derbi öncesi tüm yorumları burada yapalım.

Eray Dengiz
26.Kasım.2006, 22:01
Çok zorlu bir karşılaşma olacak..
Özellikle maçın Kadıköy'de olması, futbolcular açısında ters yönde etki yarattığı doğrudur. Umarım bu etkiyi bu sefer yeneriz..

Bu yüzden Galatasarayımız 2-3 yenecektir..

El Comandante
26.Kasım.2006, 22:05
bu maci yenmemiz icin futbolcularin elinden geleni sahaya yansitabilmesi lazim.fenerbahceyi bu macta yenmeliyiz,hemde öyle bir yenemeliyizki fenerbahcenin morali bozulsun,son hafta puan kaybetsin.ne olur gerets ve futbolcular bu maci yüreginizle oynayin ve bizi kahretmeyin sevindirin.gerets ne olur takimi fenerbahce karsisinda mükemmel bir oyun oynat.takimimiza gönülden basarilar.maci eger yüregimizle oynarsak 3-1 yada 2-1 aliriz

tosunpasa
26.Kasım.2006, 22:06
Hep Destek Tam Destek.saha bizim taraftar bizim futbol bizim maç bizim:)

M.Scofield
26.Kasım.2006, 22:07
kazanmamak icin hic bi engel yok

LaKe
26.Kasım.2006, 22:19
Zor bir maç olcak. Oyuncular sahaya ruhunu koyup oynamalı. Ve Gerets'de umarım 4-0 lık maçtaki gibi saçma bir kadro sürmez sahaya. Eğer inanarak oynarsak bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Tahmini skorum; 0-1.

Universal
26.Kasım.2006, 22:22
Bence bir klasik olduğundan Fenerbahçe diyorum yıllardır kaybetmiyoruz inşallah bu sefer de kaybetmiyeceğiz.

Fenerbahçe maça rakibne göre biraz daha rahat çıkacak çünkü arada ki puan farkı liderliği korumasına yetiyor. Birde taraftarların birleşmesi ve amigoların telsiz ile hareket ederek daha iyi bir ambiyans oluşturması takımı daha da ateşliyecektir.

Galatasaray ligde iyi bir hava yakaladı ama bunu Avrupa'da gösteremedi bu yüzden ellerinde tek lig kaldı rakibinin 100. Yılı olması nedeniyle bu maça daha da asılacaktır.

Maçın yıldızı olmaya ön gören futbolcular; Arda Turan ile Tuncay Şanlı olacaktır.

Tahmini Skor: 2-0
Annemim Skoru: 3-1(Annem deyip geçmeiyin Palermo ve Trabzonspor maçının skorlarını bildi. :))

EreN
26.Kasım.2006, 22:24
Fenerbahçe diyorum

fm_monster
26.Kasım.2006, 22:24
fenerbahce alır diyorum

TR.CaPTaiN
26.Kasım.2006, 22:43
Kadikoy'de kolay kolay puan kaptirmayiz.

fenerbahce_1907
26.Kasım.2006, 23:00
bu macı fenerbahce alır kadıkoyde puan kaybetmeyız skor tahmini :3-1

fmsmyrna
26.Kasım.2006, 23:43
benim skor tahminim 3-1
fenerbahçe son yıllarda galatasaray derbilerinde bir başka oynuyor hatta bana göre ilk gol ilk yarıda gelicek ve taraftar şov ya pacak içime öyle doğuyor inşallah sol bekte cihan oynar m.yozgatlı'ya karşı

Mc.Speedy
26.Kasım.2006, 23:53
Çok Zorlu Bir Maç Olacağı Kesin , Maçın Şükrü Saraçoğlunda Olmasından Dolayı ,
Fakat Elimizden Geleni Yapacağımıza eminim , Düzgün bir ilk 11 , iyi bir motive edilmiş bir takım ile Neden olmasın Diyebiliriz.
Skor Tahminim: Fenerbahçe:1 - 2:Galatasaray

Sekopej
27.Kasım.2006, 00:08
Fenerbahçe kazanacaktır son yıllarda olduğu gibi, bunun için en ufak bir şüphem bile yok. Skor 1-0 olur, eğer FB UEFA maçını kaybetmezse bu maçı da rahat alacaktır...

Neron_FB
27.Kasım.2006, 00:12
Ankara gezisi olmasaydı gelicektim maça :(
Fenerbahçe tek farklı alır diye düşünüyorum.. Önemli bir CeltaVigo maçı var perşembe bu dezavantaj.. Ancak saha avantajımız var ve uzuun bi süredir yenilmiyoruz saraçoğlunda GS'ye.. Umarım bu gelenek devam eder.. FB-GS derbisi, dünyanın en büyük derbisi seçilmişti bi sitede şanına yakışır bir derbi olmasını dilerim ;;)

aLka
27.Kasım.2006, 00:12
yine geliyor en kotu hafta,insallah yenilmeyiz

berkan_smyrna
27.Kasım.2006, 00:24
bu maçı alacağımızı düşünüyorum skoru fenerbahce 4-1 galatasaray. her zaman her yerde en büyük fener :)

Burak Duran
27.Kasım.2006, 00:30
FB-2 GS-3 fazla bişey yazmaya gerek yok böyle bitince konuşuruz

M.Scofield
27.Kasım.2006, 00:31

evet kesinlikle

Sekopej
27.Kasım.2006, 00:37

Öyle bitmezse de konuşalım canım;;):D

Jesus_FB
27.Kasım.2006, 00:42
hafta içi büyük ihtimal celta'dan istediğimizi alamıcaz onun için yine bir gs maçı herşeyin unutlmasına yeticek kadıköyde galatasaraylı oyuncuların motive olamamsı bir gerçek o yüzden fener biraz daha avantajlı ama birde şöyle bir şey var BEN MAÇA GİTMİYORUM :)

paco
27.Kasım.2006, 00:43
hafta içi büyük ihtimal celta'dan istediğimizi alamıcaz onun için yine bir gs maçı herşeyin unutlmasına yeticek kadıköyde galatasaraylı oyuncuların motive olamamsı bir gerçek o yüzden fener biraz daha avantajlı ama birde şöyle bir şey var BEN MAÇA GİTMİYORUM :)

sen gitmiyosan kardeşim maç bizimdir :) ....

Neron_FB
27.Kasım.2006, 01:06

olmaz öle şey!!! Abi git ya bak kötü hissettm kendimi ben ztn gelemiorm ankara gezisiyle çakıştı, sen git senin gittiğin maçları izlemiom bile :D:D

Jesus_FB
27.Kasım.2006, 01:12
olmaz öle şey!!! Abi git ya bak kötü hissettm kendimi ben ztn gelemiorm ankara gezisiyle çakıştı, sen git senin gittiğin maçları izlemiom bile :D:D

valla bu sefer gidemiyorum gidemediğim için maçı da izlemicem maça gs maçlarına gitmeyince kötü hissediyorum kendimi o gün çok zor geçicek aklımdan geçen skoru da söyleyim 1-1

nart_susruko
27.Kasım.2006, 01:14
k.köy maçlarında tek sorunumuz motivasyon eksikliği, onu halledersek inşaallah 3 puanla döneriz ordan..

EreN
27.Kasım.2006, 01:22
Maça gidiyorum arkadaşlar.
Ya şu zorluklara bakın.Bilet zaten en ucuzu açık tribün 45 YTL bi de üstüne taraftar kartı olmadan bilet alınamaz kuralı var.Üstüne üstlük bir taraftar kartı bir bilet alıyor..Düşünün halimizi.Taraftar kartta 40 milyon.. oh ama yinede biletler tükenmiş

Jesus_FB
27.Kasım.2006, 01:24
Maça gidiyorum arkadaşlar.
Ya şu zorluklara bakın.Bilet zaten en ucuzu açık tribün 45 YTL bi de üstüne taraftar kartı olmadan bilet alınamaz kuralı var.Üstüne üstlük bir taraftar kartı bir bilet alıyor..Düşünün halimizi.Taraftar kartta 40 milyon.. oh ama yinede biletler tükenmiş

valla en ucuzu 500 ytl olsa yine biter o biletler. sene de bir kere olan bir şey kimse kaçırmak istemez

gorkemyilmazkarasu
27.Kasım.2006, 01:25
bizim kadıköyde şansımız tutmuyor.en iyi olduğumuz dönemde bile yenemiyoruz fenerbahçeyi onun için tahmin yapmak benim açımdan çok zor...

Mc.Speedy
27.Kasım.2006, 01:43
Fenerbahçe Celta Engeline Takılcak Kanatimce daha Sonra Galatasaray Maçına
Yorgun ve Moralsiz Çıkar ve O Maçtanda en fazla 1 Puan Alır Görüşündeyim.

Cengo
27.Kasım.2006, 03:32
2-0 Fenerbahçe alır..

Cengo
27.Kasım.2006, 03:35
Fenerbahçe Celta Engeline Takılcak Kanatimce daha Sonra Galatasaray Maçına
Yorgun ve Moralsiz Çıkar ve O Maçtanda en fazla 1 Puan Alır Görüşündeyim.

Celta maçından 1 puan almak zarar değildir, moralsizlik yaratmaz.

O 1 puan, Celta Vigo'nun UEFA gruplarından çıkma şansını büyük olasılık ile yitirmesini sağlar.

1 puan veya 3 puan alırsa Celta maçından Fenerbahçe, baskı altında kalan taraf Galatasaray olur ;)

Ayrıca Galatasaray'ın Ş.L. maçı yok mu?
Nasıl hazır çıkabiliyor maça Galatasaray? :)

nart_susruko
27.Kasım.2006, 03:40
Ş.L maçı fb maçından sonra ayın 5 inde yani salı günü :)

Cengo
27.Kasım.2006, 03:53
Ş.L maçı fb maçından sonra ayın 5 inde yani salı günü :)

O zaman Galatasaray'ın aleyhine, yorgunluk sorun olacaksa olan Galatasaray'a olur :rolleyes:

(Liverpool - Gs maçı kaldı geriye)

nart_susruko
27.Kasım.2006, 04:13
bizim aleyhimize niye olsun bu derbi için konuşuyoruz sonrası için değil ;)
o yüzden olacaksa yorgunluğun bi etkisi o da celta maçı sonrası fbye olur :)

e_mali
27.Kasım.2006, 10:27
Fenerbahce:4 - Galatasaray:0
mac tahminim budur ve insallah gerceklesir :D
Gonul daha fazlasini da ister ama bu da yeter :D

MeMo
27.Kasım.2006, 11:00

Çok gerçekci bir tahmin olmuş :D bende şöyle Fenerbahce den 2-1 3-1lik skorlar bekliyorum.

Jesus_FB
27.Kasım.2006, 11:08

ne de güzel söylemişsin abi ama bu volkan mutlaka gol yer Ümit Karan'ın kesin bir gol atacak

CeNTeR_TR
27.Kasım.2006, 12:00
kadıköyde müthiş taraftarımızla bu maçı alırız eğer burda maçım olmassa trabzon maçına gidemedim bu maça kesin gidicem

El Comandante
27.Kasım.2006, 15:15

O 1 puan, Celta Vigo'nun UEFA gruplarından çıkma şansını büyük olasılık ile yitirmesini sağlar.

1 puan veya 3 puan alırsa Celta maçından Fenerbahçe, baskı altında kalan taraf Galatasaray olur ;)

biz s.liginden yorgun dönmeyiz liverpool kanimca yedek kadrosuyla maca baslayacak ve gerets de arda,ilic,hasan,ümiti hatta mondiyi bile yedekte tutacak insallah,eger böyle yaparsa bizim icin saha iyi olur zaten s.liginden bi beklentimiz yok.mondinin yerine aykut,ardanin yerine carrusca,ilicin yerine mehmet topal oynar ayhan ofansif orta saha oynar,hasanin yerine sabri,ümitin yerinede hasan kabze oynamali.ayrica fenerbahce celta macinan cok yorgun dönecektir,ispanyaya gidecek fenerbahce ve orada celta vigo ölüm macina cikiyoz dedi,macta sakatlanmalar olabilir.birde fener yenilirse galatasaray macina moralsiz cikar ve galatasaray feneri yener

Jesus_FB
27.Kasım.2006, 15:20
biz s.liginden yorgun dönmeyiz liverpool kanimca yedek kadrosuyla maca baslayacak ve gerets de arda,ilic,hasan,ümiti hatta mondiyi bile yedekte tutacak insallah,eger böyle yaparsa bizim icin saha iyi olur zaten s.liginden bi beklentimiz yok.mondinin yerine aykut,ardanin yerine carrusca,ilicin yerine mehmet topal oynar ayhan ofansif orta saha oynar,hasanin yerine sabri,ümitin yerinede hasan kabze oynamali.ayrica fenerbahce celta macinan cok yorgun dönecektir,ispanyaya gidecek fenerbahce ve orada celta vigo ölüm macina cikiyoz dedi,macta sakatlanmalar olabilir.birde fener yenilirse galatasaray macina moralsiz cikar ve galatasaray feneri yener

sizin maçınız derbiden sonra oynanıcak yani haftaya salı günü o yüzden galatasarayın yorgun olması gibi bir şey söz konusu değil.

Eğer biz Celta'ya yenilirsek hatta farklı falan yenilirsek bence bu sizin için çok çok büyük bir dezavantaj olur futbolcular derbiyi kazanıp eleştirilerden kurtulmak için herşeyi yapar ve kazanır bu hep böyle oldu geçen sene milan 4 attı 3 gün sonra samiyende 1-0 kazandık. Ligin ikinci yarısında art arda 3 maç kazanamadık geldik kupada yine galatasarayı yendik, manisadan 5 tane yedik ardından galatasaray'a 4 attık yani o moral bozuklukları size karşı oynadığımız için bizi ateşliyor.

Eskiden bir söz vardı ben çocukken söylerdim hatta :) "Cimbom dünyayı yener, Fener'e geline fosss diye söner" :)

Burak Duran
27.Kasım.2006, 15:42
tarık gitmiyosa hele hele maç kesin bizim :D

real_footballer
27.Kasım.2006, 16:09
bu maçın skoru belli olmaz bu maçta hersey olabilir ama fener kazanacakmıs gibi gorunuyo

S-B-Z
27.Kasım.2006, 17:00
bana fener kazanır gibi geliyor ama galatasaray sivas maçındaki gibi oynarsa beraberlik alabilir.ben galatasarayın yenmesini tercih ederim ama :n:

physicist87
27.Kasım.2006, 17:18
4-1 ya da 5-2 tahminlerim böyle,kim yener peki diyecekseniz,Fenerbahçe diye düşünüyorum..Celta maçının neticesi de skorları etkileyecek,eğer celtaya yenilirsek bilinki Galatasaray evine mutsuz döner,yok yenersek bielemicem..Neyse bekleyip görücez,dostça bi maç olması dileğiyle,iki takıma da başarılar dilerim..

El Comandante
27.Kasım.2006, 17:23
fenerliler sizde galatasarayi anadolu takimi yaptiniz gitti.oo gercekten bazen kirici oluyonuz.onutmayinki türkiye kupasi finalinde siz bizi yeneceginizi söylemistiniz ama 5 tane yemistiniz.ben simdi dahada iddaliyim galatasaray bu macta en az 88-0 yencek :D:D

TaşkınMahmut
27.Kasım.2006, 17:25
büyük ihtimal berabere kazanırsada Fenerbahçe kazanır.

Mc.Speedy
27.Kasım.2006, 17:29

Celta Vigo Maça Aşılacaktır O zaman Fenerbahçe'de Bakmıycaktır Bu Yüzden Yorgunluk Olacaktır ister istemez ve kanaatimce Fenerbahçe Celta engeline takılacak.

Şampiyonlar Ligi Maçları 2 Hafta Aralıklarla Yapılıyor ;)
Derbi Sonrası Hafta Salı Günü Maç..

Sheriff
27.Kasım.2006, 17:38
6-0!!!
Maç tahminim budur..
Maçı farklı kazanacağımıza inanıyorum!!!

CeNTeR_TR
27.Kasım.2006, 17:41
6-0!!!
Maç tahminim budur..

yok ya o kadar farklı olmaz 1-0 olsun bizim olsun :D

Omerdinho
27.Kasım.2006, 17:49
fener alacak
gs nin saracoglunda mac kazandigi ne zaman görülmüs ?

S-B-Z
27.Kasım.2006, 17:53
derbi olduğunu unutarak klasik 5 atacaz mantığıyla yaklaşan arkadaşlar var :n:

Burak Duran
27.Kasım.2006, 17:54
yorumlarınız düzgün olsun... şaka falan olmaz kavga çıkarsa ilk giden sizler olursunuz... bazı şeyleri körüklemeyin

CeNTeR_TR
27.Kasım.2006, 17:55
yorumlarınız düzgün olsun... şaka falan olmaz kavga çıkarsa ilk giden sizler olursunuz... bazı şeyleri körüklemeyin

pardon abi eğer yanlış bi yorumda bulunduysam düzeltiyim

MeMo
27.Kasım.2006, 17:56
derbi olduğunu unutarak klasik 5 atacaz mantığıyla yaklaşan arkadaşlar var :n:

onların görüşleri 7-0 da da derbiydi 6-0 da da ;;)

Burak Duran
27.Kasım.2006, 17:57
olayı saptırmayın eski skorlara girersek bu işin içinde çıkılmaz

Sheriff
27.Kasım.2006, 17:58
Sakin ol Burak kimse birşey körüklemiyor..
Herkez yorumunu yapıyor burda..

MeMo
27.Kasım.2006, 17:58
olayı saptırmayın eski skorlara girersek bu işin içinde çıkılmaz

onu deemk istemedim Burak Abi yani derbi olunca az gollü olcak diye bişi yok onu diyorum ;;)

Burak Duran
27.Kasım.2006, 18:01
Sakin ol Burak kimse birşey körüklemiyor..
Herkez yorumunu yapıyor burda..

herkes yorumunu rakibe saygı çerçevesinde yapar sataşarak değil

IcedEarth
27.Kasım.2006, 18:02
ben galatasaray alır diye düşünüyorum 2-0 lık bir skor olur ümit karan ve iliç atar arda asist yapar ;)

Sheriff
27.Kasım.2006, 18:04
Bence sen sinirlenecek yer arıyorsun..
anormal bir msj yok..

MeMo
27.Kasım.2006, 18:05
anormal bir msj yok..

tamam yav maçı konuşalım :)

OgUzKaGaN
27.Kasım.2006, 18:05
Galatasaray kazanacak!!
Başka söyleyeceğim birşey yok....

Krusty
27.Kasım.2006, 18:06
İçimden hep Fenerbahçe geçiyor nedense. Celta maçını da kazanır, Galatasaray'ı da yener.. ;)

IcedEarth
27.Kasım.2006, 18:06

bu konuda sana kesinlikle katılıyorum burak abi bazı kişiler çok iğneleyici şeyler söylüo ve biraz ayıp edio

MeMo
27.Kasım.2006, 18:07
inşallah:D:D

IcedEarth
27.Kasım.2006, 18:08
anormal bir msj yok..
durup dururken niye sinirlenecek yer arasın ki millet burda 6-0 7-0 gibi ortamı gerecek şeyler söylüo dikkatinizi çekerse galatasaraylılar doğru düzgün skorlar söylüo

eGowiCh
27.Kasım.2006, 18:10
Fenerbahçe 4 - 1 Galatasaray
Goller : Alex, Kezman, M.Yozgatlı, Appiah, Ilic

Skor tahminim bu. Maçı kesin kazanırız diye düşünüyorum, temenni ettiğim veya beklediğim skor da bu. 1-0 olsun bizim olsun, ama stres olmadan rahat bir maç izlemek isterim, güzel futbol, baskılı futbol.

Galatasaray'da en çok korktuğum isim Ümit Karan. Onu iyi marke ettikten sonra sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum.

Mehmet Yozgatlı ve Mateja Kezman da bu maçın kaderini belirleyecek adamlar bence, bir de Tuncay.

Burak Duran
27.Kasım.2006, 18:14
turgutun attığı mesajı gördün mü editlemeden önceki halini? ben psikopat değilim durduk yere milleti uyarıyım bence anormal mesajı ayırtetmeyi bilmek gerek

uAburak89
27.Kasım.2006, 18:14
Maçın berabere biteceğini düşünüorum .. yada Fener alır gibi gelio ... Fanatik Bir Galatasaraylıyım ama 6 yıldır kazanmıormuşuz ... Bir ilki gerçekleştirmemiz zor gibi görünüo .. Umarım izleyen herkese zevk veren bi maç olur ve sonunda gülen taraf biz oluruz ... Bu arada Galatasaray seyircisini telsimle migros tribünlerinin arasına yerleştirecekler die bişey duydum ... Bu iki tribün arasında da soğuk savaş falan var diolar ... Aslanları Kafese Koyuyolar .... Umarım kötü bi olay yaşanmaz ve kan dökülmez ...

S-B-Z
27.Kasım.2006, 18:15
onu deemk istemedim Burak Abi yani derbi olunca az gollü olcak diye bişi yok onu diyorum ;;)

burada geneli konuşuyoruz ve sidik yarışı yapmıyoruz.elbette farklı skor olabilir ama başlığa göre olay baya bi cıvıdı onu kastettim:n:

IcedEarth
27.Kasım.2006, 18:17
burak abi sen de sakinleş artık uyardık bi daha olursa gereken yapılır zaten

Sheriff
27.Kasım.2006, 18:31
turgutun attığı mesajı gördün mü editlemeden önceki halini? ben psikopat değilim durduk yere milleti uyarıyım bence anormal mesajı ayırtetmeyi bilmek gerek
Görmedim o msjı..
neyse bosver..
msj silmeyi seven arkadaşlar..halleder onları..
Konuya dönelim. elbette herkez burda skor tahmini veya fener yencek gs yencek diyebilir. zaten bu konu oyüzden açık.. ama dozunu kaçırmamak lazım..
Neyse biz yeneceğiz farklı..;)

ForsakeN
27.Kasım.2006, 20:00
Kesinlikle Fenerbahçe kazanır bu maçı.

Emurafu
27.Kasım.2006, 20:40
valla bir gs li olarak bizim bu maci almamiz zor bence 1 puan alsak iyi berabere kalma ihtimalimiz var ama sunu diyim 3 farkli yenilirsek sasirmayin

Emurafu
27.Kasım.2006, 20:42
6-0!!!
Maç tahminim budur..
bende yuh diyorum
bakiyorumda adil yorumlar yok daha cok fanatizm yorumlari var bu maci yenemeyiz evet ama 1 puan olabilir tabi ilk basta yakaladigimiz golleri kacirmazsak

Sheriff
27.Kasım.2006, 20:49
bende yuh diyorum
bakiyorumda adil yorumlar yok daha cok fanatizm yorumlari var bu maci yenemeyiz evet ben inanmiyorum fazla ama 1 puan olabilir tabi ilk basta yakaladigimiz golleri kacirmazsak
Fanatizm fln yapmıyorum.bu maçı farklı kazanacağımızı düşünüyorum gönlümdende 6-0 geçiyor.. sende yorumunu yaz. ben senin yorumuna bişey diyormuyum.. sende benimkine diyemezsin..

MeMo
27.Kasım.2006, 20:53
insanların düşüncesine karışamazsınınz ne tahmın ediosa o

CeNTeR_TR
27.Kasım.2006, 20:55
abi benim yazdığım şuydu fener inşallah 6-o yenerde galatasaraylılar susar dedim ve özür diledim sustum tamam boşuna tartışmayalım

Krusty
27.Kasım.2006, 20:58
bende yuh diyorum
bakiyorumda adil yorumlar yok daha cok fanatizm yorumlari var bu maci yenemeyiz evet ama 1 puan olabilir tabi ilk basta yakaladigimiz golleri kacirmazsak

Yuh denilecek bir olay yok, neden atamasın ki? Ben de öyle bir skor bekliyorum ama BEŞİKTAŞ'lıyım. Normal şartlarda Fener'i sevmemem gerek. Bu durumda ben de mi fanatizm yapmış oluyorum? Ayrıca herkes istediğini söyler, kimsenin başkasının fikrine karışması gibi bir lüksü yok. ;)

Sheriff
abi benim yazdığım şuydu fener inşallah 6-o yenerde galatasaraylılar susar dedim ve özür diledim sustum tamam boşuna tartışmayalım
tmm turgut bidaa böle şeyler yazma..
Burak kusura bakma sende görmemiştim ben o msjı..

MeMo

nokta tartışma bıtsın :)

CeNTeR_TR
27.Kasım.2006, 21:00
bitti bitti :D :D maçda berabere bitsin valla ya nerden açtım ben ağzımı :D

Emurafu
27.Kasım.2006, 21:04
bu mac supriz bir galibiyet alarak galatasaray takimi liderlik en buyuk adayi olacak

mac 2=1 biter
goller umit karan,ılıc

Krusty
27.Kasım.2006, 21:12
bu mac supriz bir galibiyet alarak galatasaray takimi liderlik en buyuk adayi olacak

mac 2=1 biter
goller umit karan,ılıc

Fener'in golü nerde? :n: :)

Nedvedmania
27.Kasım.2006, 21:23
bende 7-0 kazancaz diyorum o zaman (buda benim düşüncem)

goller : İliç( 2 ) Ümit( 3 ) İnamato Mondragon :n:

şaka bi yana ben galatasarayın alıcağını tahmin ediyorum skor önemli değil yenelim yeter

El Comandante
27.Kasım.2006, 21:34
bende bu maci 5-0 alacagimizi düsünüyorum.ciddiyim
goller:ümit karan 2,arda turan,ilic,hasan sas
kirmizi kart:lugano
hakem:selcuk dereli
mac günü ve saati: pazar günü saat 19:00

Mirza
27.Kasım.2006, 21:39
arkadaSlar yapmayin yahu .. duyguSal davranmayarak düSünün .. öyle cevap verin lütfen .. 70.dk a kadar Skorlu ya da SkorSuz beraberlik olur .. ondan Sonra fenerbahce kondiSyonlu futbolculariyla alir ..

Emurafu
27.Kasım.2006, 21:50
Fener'in golü nerde? :n: :)
fenerin golunu yazmak zorunda degil gulme:D :D :D

TR.CaPTaiN
27.Kasım.2006, 21:54
bende bu maci 5-0 alacagimizi düsünüyorum.ciddiyim
goller:ümit karan 2,arda turan,ilic,hasan sas
kirmizi kart:lugano
hakem:selcuk dereli
mac günü ve saati: pazar günü saat 19:00

Kirmizi kartlar fln hepsi hazir birde su pozisyonlari yaz :D

Bence Kezman bu maca damgasini vurur.

El Comandante
27.Kasım.2006, 22:00
Kirmizi kartlar fln hepsi hazir birde su pozisyonlari yaz :D

Bence Kezman bu maca damgasini vurur.

tamam yazayim.dk.5 tearda turan sol kanattan calimlarla iceriye girecek,eduya sag gösterip sol vuracak sonra ortalayacak ümit ve gooool :D
dk:19 da hasan sas aureliodan kaptigi topu uzun oynar ilic topu ümite birakir ümit sag caprazdan cok sert vurur ve goool :d
dk:45+1 song topu inamotoya birakir,inamotodanda ardaya gelir top ara sol kanatta önder turaciyi deli eder ve ortayi acar.luganonun uzaklastirmak istedigi top ilicin önüne düser ilic mükemmel bir sutla topu aglara birakir :D
dk:68:hasan sas sag kanatta ugur boraldan kaptigi topla ilerler lugano,eduyu gecer ortalar arda arkalardan gelip mükemmel bir gol atar :D
dk 88:lugano hasan sasi düsürür ve hakem selcuk dereli luganoya kirmizi kart gösterir,amanniiiin lugano ankaragücü macinda yok.hasan topun basinda vuruyor barajdan döndü hasn topu gene önünde buldu eduya bir calim hasan vuruyuuooo ve goooool al 5-0 :D

GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 22:38
bana göre fenerbahçe ağır basıyor gibi ama bu derbidir sonuç belli olmaz

bursa_mc
27.Kasım.2006, 22:40
fenerbahçe palermo-ts maçından dolayı yorgun bide celta vigo maçı var pazar günüde belkide tam anlamıyla konsantre olamıcaklar ve yorgun olacaklar.ibre galatasaraya yakınn

dentaconstantin
28.Kasım.2006, 00:11
kadıköyde oynanıyor maç galatasarayın şansı tutmuyor orada bence fenerbahçe alır

dnz498
28.Kasım.2006, 12:09
beraberlik (ki bu benim temennim)
biz alırız (ki bu benim hayalim)
fener alır (istemesemde gerçeğe en yakın olanı)

TaşkınMahmut
28.Kasım.2006, 12:37
en doğrusunu söylemişsin.

MeMo
28.Kasım.2006, 13:25
beraberlik (ki bu benim temennim)
biz alırız (ki bu benim hayalim)
fener alır (istemesemde gerçeğe en yakın olanı)

en güzelini söylemişsin:D

Omerdinho
28.Kasım.2006, 16:42
durup dururken niye sinirlenecek yer arasın ki millet burda 6-0 7-0 gibi ortamı gerecek şeyler söylüo dikkatinizi çekerse galatasaraylılar doğru düzgün skorlar söylüo

hee cok düzgün istersen bastan sona oku bi basligi :)

IcedEarth
28.Kasım.2006, 17:15
hee cok düzgün istersen bastan sona oku bi basligi :)
ne demek istediini anlamadım desem :)

nart_susruko
29.Kasım.2006, 01:54
ne demek istediini anlamadım desem :)
aralarda tahmin olarak fantazi kuran renkdaşlar varda ondan öyle demiş Omerdinho ;;)

DeDe
29.Kasım.2006, 09:53
Derbi maçların favorisi olmaz..Lakin GS futbol,FB de futbolcu olarak ağır basıyor..
sahaya Futbol-futbolcu denkleminden hangisi ağır olursa o kazanacak..
Hangisi ağır derseniz ? ? ? ?

CeNTeR_TR
29.Kasım.2006, 15:13
Derbi maçların favorisi olmaz..Lakin GS futbol,FB de futbolcu olarak ağır basıyor..
sahaya Futbol-futbolcu denkleminden hangisi ağır olursa o kazanacak..
Hangisi ağır derseniz ? ? ? ?

fenerbahçe :D :D takım olarak.kezman da oyuncu olarak ağır basar bence :D

CeNTeR_TR
29.Kasım.2006, 15:18
"Yen F.Bahçe'yi at imzayı"
Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Teknik Direktör Erik Gerets'in, sarı - kırmızılı yönetimle pazarlık masasına oturmak için Fenerbahçe derbisini beklediği öğrenildi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Bordeaux yenilgisinin ardından yönetimle yeni bir sözleşme imzalamaya hazır olduğunu açıklayan tecrübeli teknik adam, hem derbiyi kazanmak hem de mukavelesini uzatmanın planlarını yapıyor.

Kadıköy'de tam 6 yıldır tek puan elde edemeyen Cim-Bom'u, zorlu deplasmandan zaferle çıkarak pazarlık masasına eli güçlü oturmak isteyen Belçikalı çalıştırıcının, devre arasına girmeden yönetim kuruluyla görüşüp, "Kararınızı bir an önce verin" diyerek, imza olayının açıklığa kavuşturulmasını isteyeceği kaydedildi.

Planlarını yapamıyor

Sarı - kırmızılı yönetimin kendisi hakkında vereceği kararı geciktirmesi nedeniyle, gelecek sezon için plan yapamayan Erik Gerets, daha önce Başkan Özhan Canaydın ile yaptığı görüşmede yeni sözleşme konusunda söz almıştı.

Yönetim kurulu ise devre arasında yapacağı oylamayla Belçikalı teknik direktörün durumuna karar vermeyi düşünüyor. Ancak Fenerbahçe derbisinin kazanılması halinde Gerets'le nikah tazelenmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

real_footballer
30.Kasım.2006, 15:02
İSTANBUL (AA)- Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray takımları arasında 3 Aralık Pazar günü yapılacak 2006 yılının son derbi maçını FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli yönetecek.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Selçuk Dereli'nin yardımcılıklarını Adil Sinem ile Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Yunus Yıldırım.

alıntıdır

_ADANALI_
30.Kasım.2006, 16:12
İnş. Fenebahçe'm alacak bu maçı....

OgUzKaGaN
30.Kasım.2006, 19:57
Maç Selçuk Dereli'ye verildiyse Allah yardımcımız olsun...

Nedvedmania
30.Kasım.2006, 19:58
ne selçuk derelimi
tamam oyumu geri alın kesin fener kazanıcak :mad:

eGowiCh
30.Kasım.2006, 20:00
Selçuk Dereli ve Adil Sinem ikilisi Fenerbahçe'nin en büyük düşmanıdır. Umarım hakem hataları maça damgasını vurmaz.

Nedvedmania
30.Kasım.2006, 20:01
fb liler fener düşmanı diyo gs liler gs düşmanı diyo maç sonunda görücez kimin adına daha çok hata yaptığını

nart_susruko
30.Kasım.2006, 20:09
:rolleyes:
:rolleyes:
ne güzel istanbul beee ;)

Eray Dengiz
30.Kasım.2006, 21:41
Hep aynı hikaye, bırakın şu hakemlerin gömlek kısımlarındaki yakalarını..

comandante
30.Kasım.2006, 22:15
hangi hakemi verirlerse versinler iki taraf da aynı yorumları yapacaktı...

Cengo
01.Aralık.2006, 02:36
buraya da aynı espriyi yapayım :D
mazlum reloaded :p

shahinler
01.Aralık.2006, 09:47
Fenerbahçenin bu maçı alıcağını düşünüyorum.fakat bizim de dışarda oynadığımız oyunla türkiyede oynadığımız oyun birbirini tutmuyo.o yüzden biraz korkum var ama yinede fener alır. maçın yıldızı ise appiah olur düşüncesindeyim.ayrıca maç bittikten sonra kim kazanırsa kazansın hakem şöyle yaptı hakem böyle yaptı tartışmalarını şimdiden duyar gibiyim.

GsDoruk
01.Aralık.2006, 10:56
fener kaç yıldır bizi yeniyor bu stadda ama bu sefer yeneceğiz ihşallah

Burak Duran
01.Aralık.2006, 13:04
ya bu selçuk dereliyi ben hiç beğenmiyorum çok hata yapıyor of ya maça hakem hataları damga vuracak

Mc.Speedy
01.Aralık.2006, 15:10
Selçuk Dereli'ye Maç 2 Beden Büyük Gelecek..

El Comandante
01.Aralık.2006, 18:12
derbiye son 2 gün.biz galatasaray taraftarlari olarak galatasarayin fenerbahceyi yeneceginden hic süphemiz yok.bizim istegimiz galatasarayin en az 3 tane atmasi

IcedEarth
01.Aralık.2006, 20:36
1 inci golü kim bulursa o maçı alır atamazsa da zaten 0-0 berabere kalır :n:

Universal
01.Aralık.2006, 21:11
fener kaç yıldır bizi yeniyor bu stadda ama bu sefer yeneceğiz ihşallah

Altı yıl oldu. Bu yılla birlikte inşallah yedinici yılı da hep birlikte yaşyacağız. :)

IcedEarth
01.Aralık.2006, 23:15
işin kötü yanı fenerbahçe celtaya yenildi şimdi bizi yenerek kendisini affettirmek isteyeceklerdir benim korktuğum aslında buydu

eGowiCh
01.Aralık.2006, 23:32
Bu arada Mehmet Yozgatlı sakatlandı :(

TR.CaPTaiN
01.Aralık.2006, 23:37
Bu arada Mehmet Yozgatlı sakatlandı :(

Ciddi bir sakatlıkmı, Gs macında yokmu ?

Cengo
01.Aralık.2006, 23:42
derbiye son 2 gün.biz galatasaray taraftarlari olarak galatasarayin fenerbahceyi yeneceginden hic süphemiz yok.bizim istegimiz galatasarayin en az 3 tane atmasi

6 yıldır aynı laflar :)

eGowiCh
01.Aralık.2006, 23:42
Yarın MR'ı çekilecekmiş, GS maçında yok :(

TR.CaPTaiN
01.Aralık.2006, 23:44
Off of yıne Denız kesın oynayacak.

eGowiCh
01.Aralık.2006, 23:47
Celta Vigo maçının kadrosu çıkacak işte.

Mehmet Yozgatlı'nın olmaması büyük eksiklik.

El Comandante
01.Aralık.2006, 23:48
6 yıldır aynı laflar :)

ama bu sefer cok ciddiyim.gercekten biz bu maci kesin kazanacaz.göreceksiniz

Jesus_FB
02.Aralık.2006, 00:13
Fenerbahçeli oyuncuların her sene iple çektiği maç ne diye sorsanız kadıköyde ki galatasaray maçı derler.
Galatasarlılara da oynamak istemediğiniz maç hangisi derseniz onlarda Fenerbahçe deplasmanı der. İşte bu yüzden fenerbahçe her gs maçına bu avantajla çıkıyor ama benim bu maç için tahminim beraberliktir en azından zevkli bir maç olsun :)

TR.CaPTaiN
02.Aralık.2006, 00:34
Kezman G.Saray 'ı dört gözle bekliyor

Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Mateja Kezman, takıma uyum sürecinin artık bittiğini ve Galatasaray maçını merak ettiğini söyledi.

Ligde bu hafta Galatasaray ile oynayacakları derbi maçı hakkındaki düşüncelerini dile getiren Kezman, ''Takım arkadaşlarım bana çok farklı, heyecan verici ve mükemmel bir atmosfer olduğunu anlattılar. Ben de merakla bekliyorum'' dedi.

İstanbul'da yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Kezman, ''Belgrad'a, aileme 1 saat uzaklıktayım. Her zaman arkadaşlarım ziyaretime geliyor. Eşim de İstanbul'da olmaktan çok mutlu'' diye konuştu.

Fenerbahçe'ye uyum sürecinde hiç zorlanmadığını kaydeden Kezman, ''Goller atmaya başladığınızda uyum süreciniz bitti demektir. Ben de goller atıyorum. Şu an için Fenerbahçe'de olmaktan mutluyum ama gelecekte ne olacağını tabi ki şu anda bilemem'' ifadelerini kullandı.
Sırp oyuncu, Celta Vigo'yu geçen seneye oranla daha kötü gördüğünü ifade ederek, ''UEFA Kupası'nda hep iyi maçlar oynadık. Newcastle'da olduğu gibi burada da şansızdık. Ama ben gruptan çıkacağımıza eminim'' yorumunu yaptı

El Comandante
02.Aralık.2006, 00:44
gerets sezon basinda,kezman fenere transfer oldugunda kezman benim eski ögrencim.o bize gol atamaz demisti,bekleyip görecez

nart_susruko
02.Aralık.2006, 00:48
yeni transfer olan oyunculardan klasik inciler yarında bizim Inamoto der bişeyler :)

El Comandante
02.Aralık.2006, 00:51
yeni transfer olan oyunculardan klasik inciler yarında bizim Inamoto der bişeyler :)

demis bile.webaslanda var.demiski:cok formdayim,fenere gol atip gercek galatasarayli olmak istiyorum.
peh peh,inamoto yarin alexi durdursun baska bisey istemeyiz

Flawless Victory
02.Aralık.2006, 01:32
bir gs li olarak simdiden gecmis olsun diyorum tum gs lilere

burakuzun
02.Aralık.2006, 02:05
Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Beşiktaş'a şansı tutmadığı gibi bizimde Kadıköy'de Fenerbahçe'ye tutmuyor. Ama bu kez şeytanın bacağını kırabiliriz.

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 07:39
tabi ben bjk lı olduğum için maç bol gollü geçsin her iki takımın alacağı sonuç işimize yarıyor zaten

ibo
02.Aralık.2006, 11:03
Bir Gs'li Olarak Saraçoğlunda FB nin bizi yeneceğini düşünüyorum...

serhatarda
02.Aralık.2006, 12:36
Galatasaray kazanmalı ve kazanacaktır bence.

CeNTeR_TR
02.Aralık.2006, 15:31
Derbinin muhtemel 11'leri
Türk futbolunun kalbi yarın Kadıköy'de atacak. Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray, 16. hafta maçında yarın karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak 2006 yılının son derbi maçını FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Selçuk Dereli'nin yardımcılıklarını Adil Sinem ile Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Yunus Yıldırım.

Ezeli rakipler, derbi maçın hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayacaklar.

2 GÖZLEMCİ, 3 TEMLSİLCİ

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev maç, 2 hakem gözlemcisi, 3 federasyon temsilcisi tarafından gözlem altına alınacak.

Derbi maçta hakem gözlemciliklerini Sabri Çelik ile Necdet Erdilek, federasyon temsilciliklerini ise Ata Özer, Rıza Çavuşoğlu ve Atakan Alan yapacak.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Derbi maça saha ve seyirci avantajının yanı sıra Galatasaray'ın 4 puan önünde lider çıkacak olan Fenerbahçe, son yıllarda Kadıköy'de büyük üstünlük kurduğu ezeli rakibini yine yenerek, aradaki puan farkını açmayı amaçlıyor.
Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları süren Rüştü, Ümit, Selçuk ve Kerim yarınki maçta da forma giyemeyecek. Dün yapılan idmanda sakatlanan Mehmet Yozgatlı'nın durumu ise bugün yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. Öte yandan, sarı-lacivertli takımda Tümer'in de hafif sakatlığının bulunduğu bildirildi.

GALATASARAY CEPHESİ

Derbi maç öncesi ezeli rakibinin 4 puan gerisinde ikinci sırada bulunan ve Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı 7 yıldır galibiyet alamayan Galatasaray ise bu şanssızlığına son vermek istiyor.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları süren Hakan Şükür, Orhan, Aydın ve Ferhat yarınki maçta forma giyemeyecek.

OLASI 11'LER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki 2006 yılının son derbi maçına ezeli rakipler şu 11'lerle çıkması bekleniyor:

Fenerbahçe: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur, Deniz, Appiah, Aurelio, Tuncay, Alex, Kezman.

Galatasaray: Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Ergün, Hasan Şaş, Inamoto, Ayhan, Arda, İliç, Ümit.

dick
02.Aralık.2006, 16:04
Deplansman olduğu için fenerbahçe yenilmez diyorum ama cihan gibi her an skoru değiştirebilecek bir starımız var bu yüzden oyum galatasaraya:D:D:D

GsDoruk
02.Aralık.2006, 19:45
Evindeki maçların tamamında Galatasaray’a gol atmayı başaran Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda ezeli rakibine son 8 maçta yenilmedi.

Bu sezon ligin en çok pozisyona (99) giren takımı olan G.Saray, 15 maçın tamamında golü buldu. İki takımın da etkili olduğu bölgeler orta sahaları...

TÜRK futbolunun iki köklü çınarı; Fenerbahçe ile Galatasaray yarın akşam tarihi bir sınav verecek. Dünya futbol literatürüne "en büyük derbi" olarak giren bu zorlu maçın sonucunu önceden tahmin etmek güç. Adı üstünde derbi... Ancak, Kadıköy’deki karşılaşmanın golsüz bitmediğini hatırlatmakta yarar var. Bunu biz değil, geride kalan 41 maçın sonuçları söylüyor... Evet, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan 41 maçın tamamında fileler mutlaka havalanmış. Evindeki son 8 maçta yenilmeyen (7 galibiyet, 1 beraberlik) F.Bahçe, ezeli rakibinin filelerini en az 1 kez havalandırırken, 3 kez 5’er, 1 defa da 6 kez gol atmayı başarmış.

G.Saray ise bu maçların 32’sinde gol bulurken, yalnızca 9’unda suskun kalmış. Sarı kırmızılılar, Kadıköy’de 3 kez 4’er gol atma başarısını göstermiş.

Peki lider F.Bahçe ile 4 puan gerisindeki en yakın takipçisi G.Saray bu sezon ne yaptı? İşte rakamlara göre yanıtı...

Derbide kilidi orta sahalar çözecek

Süper Lig’in en golcü (32) takımı F.Bahçe ile en çok pozisyona giren (99) takımı olan G.Saray, üretkenlikleriyle diğer rakiplerini bir hayli geride bırakmış durumda. F.Bahçe, 93 gol pozisyonunun 32’sinde golü bulurken G.Saray, 99 pozisyondan 28’inde hedefine ulaştı.

Her iki takımın da güçlü ve sıkıntılı olduğu bölge, orta sahaları... F.Bahçe, 32 golün yarısını (16) ortadan gelen ataklarda buldu. Buna karşılık, 6’sını sağ kanattan, 10’unu da soldan gelişen ataklarla golle sonuçlandırdı. Penaltı ve serbest vuruştan doğrudan gol atamayan sarı lacivertli takım, yediği 14 golün yine yarısını (7) rakibin ortadan geliştirdiği ataklardan, 4’ünü soldan, 3’ünü de sağdan gelişen ataklardan yedi. Duran top (serbest vuruş, korner) organizasyonunda 6 gol atan Kanarya, bu şekilde kalesinde 4 gol gördü.

Aslan bu sezon her maçta gol attı

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı tüm maçlarda gol bulan tek takım olan G.Saray, atılan ve yenilen gollerin dağılımı açısından ezeli rakibiyle benzer özellikler taşıyor. Attığı 28 golün 12’sini ortadan gelişen ataklarla bulan Cimbom, 7’sini sağ kanattan, 9’unu ise soldan geliştirdiği ataklarla kaydetti. Kazandığı 6 penaltı vuruşunun 3’ünü golle sonuçlandıran Aslan, serbest vuruştan doğrudan gol atamazken, kornerlerden gelen toplarla 2 kez ağları sarstı. G.Saray’ın yediği 17 golün 7’si rakibin ortadan gelişen ataklarından 4’ü soldan, 6’sı de sağdan gelişen ataklardan oldu. Sarı kırmızılılar ayrıca kornerlerden 4, duran toplardan 1, penaltı ve frikikten 2 gol yedi.

İlk yarım saat Fener ikinci 45 dakika Cimbom

Ezeli rakiplerin attıkları ve yedikleri gollerin dakikalara dağılımına gelince... Maçların ilk 15 dakikasında kalesini gole kapatan F.Bahçe’nin 9 gol bulduğu ilk yarım saat, G.Saray’ın en sıkıntılı olduğu bölüm. Çünkü Cimbom, 17 golün 9’unu bu zaman diliminde yemiş. G.Saray’ın 15 gol atarak coştuğu maçların ikinci 45 dakikalarda F.Bahçe’nin 11 gol yemesi dikkat çekici. Rakamların ışığında ilk yarım saatte F.Bahçe’nin, ikinci 45 dakikada G.Saray’ın gol bulması güçlü bir olasılık.

Gerek F.Bahçe, gerekse G.Saray bu sezon ilk golü attıkları hiçbir maçı kaybetmedi. 15 maçın 11’inde ilk golü atıp öne geçen sarı lacivertliler, 9 galibiyet alırken 2’sinde (Ankaraspor: 2-2, Sivasspor: 1-1) sahadan berabere ayrıldı. G.Saray ise 15 maçın 9’unda ilk golü atarken bu maçların 7’sini kazandı. Cimbom, bu maçlardan sadece Ankaragücü ile 1-1, G.Antepspor’la 2-2 berabere kaldı.

Aralıkta Cimbom

Yılın son ayında oynanan 30 derbinin 17’sini Galatasaray kazanırken, F.Bahçe sadece 7 kez güldü.

ARALIK ayında yapılan derbilerde G.Saray’ın F.Bahçe’ye belirgin bir üstünlüğü var. Ezeli rakipler, 97 yıllık tarihlerinde geride kalan 354 maçtan 30’unu yılın son ayında oynadı. Bu maçlardan 17’sini sarı kırmızılılar, 7’sini sarı lacivertliler kazanırken, 6 maç da berabere sonuçlandı. Aralık ayında Cimbom’un toplam 46 golüne Sarı Kanaryalar 37 golle karşılık verdi.

Yarınki derbinin tarihi olan 3 Aralık’ta ezeli rakipler daha önce sadece 1 kez karşı karşıya gelirken, beraberliği bozamadılar. 1972’de, İnönü Stadı’nda yapılan lig maçı 1-1 sona erdi. G.Saray ile F.Bahçe, aralık aylarında ligde toplam 13 maça çıktı. Bu maçlardan 9’unu G.Saray, 2’sini F.Bahçe kazanırken, 2 maç da berabere bitti.
kaynak:Hürriyet

GsDoruk
02.Aralık.2006, 19:48
Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Yozgatlı, sakatlığı nedeniyle yarın Galatasaray ile yapılacak dev derbide forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertlilerin dün akşamki antrenmanında ikili mücadele sırasında sol ayak bileğinden sakatlanan Mehmet'in bugün Acıbadem Hastanesi'nde MR'ı çekildi.

Kulüp doktoru Ethem Kavukçu, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesine yaptığı açıklamada, yapılan kontrollerde eklem içinde ciddi boyutta ödem, kemik ödemi ve bir bağının koptuğunun tespit edildiğini belirterek, "Oyuncumuzun Galatasaray maçında görev alması bu şartlarda mümkün değil. Ancak sağlık ekibimiz önümüzdeki maçlarda Mehmet Yozgatlı'nın hazır olması için çalışmalarına başladı" dedi.

El Comandante
02.Aralık.2006, 20:21
bu konuyu fb-gs maci konusuna acsaydin daha iyi olmazmiydi???aynen bugün actigin tüm gs-fb konulari gibi

Emurafu
02.Aralık.2006, 20:24
sevinmemiz lazim cunku bizim sol kanat cok kotu idi

Emurafu
02.Aralık.2006, 20:26
karde bu konuya gerek yoktu keske derbi ile ilgili konu var oraya yazsaydin mesaji

bursa_mc
02.Aralık.2006, 20:29
ne gerek vardı arkadaşım..alıntı yapmışın tmm.da insan smıle lere dikkar eder..

Laz_Asker_61
02.Aralık.2006, 21:05
tahminimce berabere biter

uAburak89
02.Aralık.2006, 22:42
Galatasaray, Fenerbahçe ile yarın yapacağı derbi maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlarken, sağ bacak üst iç adalesinde ağrı ve sertlik hisseden Hasan Şaş antrenmana çıkmadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapıla yapılan antrenmanda, sarı-kırmızılıların taktik çalışma yaptığı kaydedildi.

Sağ bacak üst iç adalesinde ağrı ve sertlik hisseden Hasan Şaş'ın, sağlık ekibi tarafından antrenmana çıkartılmadığı bildirildi. Hasan'ın derbide oynayıp oynamayacağının, yarın yapılacak kontrollerden sonra kesinlik kazanacağı bildirildi.

Sakatlıkları süren Tolga, Aydın ve Orhan'ın tedavilerinin, Hakan Şükür ve Ferhat'ın ise ev istirahatlarının sürdüğü ifade edildi.

Galatasaraylı futbolcular, antrenmanın ardınan tesislerde kampa girdi.

Cengo
02.Aralık.2006, 23:25
gerets sezon basinda,kezman fenere transfer oldugunda kezman benim eski ögrencim.o bize gol atamaz demisti,bekleyip görecez

ne alaka :=))

El Comandante
02.Aralık.2006, 23:26
ne alaka :=))

ya "abooo" sen bana taktinmi ya :D
gerets demis ben mi dedim sanki :)

TR.CaPTaiN
02.Aralık.2006, 23:35
Galatasaray'ın tek avantajı Fenerbahce'de Denız gıbı top kaptırmaktan baska ıs yapmayan bır oyuncu ılk 11 de. Ama Denız'e ragmen galıbıyet bızımdır.

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 23:37
çok merak ediyorum maçın sonucunu kestirmek zor yaaa

fmsmyrna
03.Aralık.2006, 00:19
eğer fenerbahçe kazanırsa 36 lira alacağım

El Comandante
03.Aralık.2006, 20:35
allah kahretsin.2-0 yeniliyoz.bu emre,cihan,inamoto ne bicim futbolcular ya.:mad:

MeMo
03.Aralık.2006, 20:35
oleyy be 2-0

Flawless Victory
03.Aralık.2006, 20:38
bir 6-0 daha yasamayalim da ben zaten bu mactan puan beklemiyorum. Birakin yensinler bizi ya. 2 ay havalarda ucuyolar biz de sampiyon oluyoruz heheheee

El Comandante
03.Aralık.2006, 20:41
bir 6-0 daha yasamayalim da ben zaten bu mactan puan beklemiyorum. Birakin yensinler bizi ya. 2 ay havalarda ucuyolar biz de sampiyon oluyoruz heheheee

ya alexin golünden öncede biz tek kale oynuyoduk,ümit mutlak bir gol kacirdi.eger o golü atsaydi su an durumlar cok farkli olabilirdi.bu ergün,cihan,inamoto,emre cok agir ve kalas futbolcular.:mad:

dick
03.Aralık.2006, 20:44
Song gıda zehirlenmesi geçirmiş bugün ondan oynayamıyor

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 20:54
Beyler Birbirinizi Körüklemeyin !
Adam Gibi Kelimeler Sarfedin !

Eray Dengiz
Bari avatarlarınızı değıştirin 6S liler :D:D

Burak lütfen..

Bu saatten %90 Fenerbahçe farka gider, %10 Galatasaray, Liverpool maçındaki gibi maçı çevirmeye oynar.

Cihan, Tomas, Emre, Ergün 4'lüsü ile malesef anca bu kadar oluyor..

Flawless Victory
dedigim gibi birakin yensinler insallah fenere hep yeniliriz belki birkac uefa kupasi daha aliriz boylece :D

Sheriff
03.Aralık.2006, 20:57
tamam arkadaslar pardon maçtan sonra baska ortamlarda tartısırız.
bidahaki sefere düzgünce insan gibi söyleyin.Eray'ın yaptığı gibi...

comandante
03.Aralık.2006, 20:57
maçı fenerin yeneceği belliydi...hatta iddaa da bile fenere oynadım.ama değinmek istediğim bir konu var...terbiyeli fenerbahçe taraftarı...ilk 45 dakika küfür kesilmedi.mondragonun başına yağanlar,geretsin kafasının yarılması...övündüğünüz taraftar bu muydu yani?aziz yıldıvım şimdi ne diyecek acaba?

şimdi salağın biri çıkıp siz de küfür ediyorsunuz demesin bana sazan gibi...biz küfür etmediğimizi iddaa etmiyoruz ama aziz yıldırım gururla bahsediyordu taraftardan.yedek kulübesinin üzerine yağanları hepiniz gördünüz...mondragonun vücudunda patlayan su şişeleri falan...ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün...

yeniliyorsunuz ondan başka yerlere çekiyorsun falan da demeyin bana...ben yenilgi beklentisiyle başladım maçı izlemeye zaten...dediğim gibi iddaa da bile fenere verdim...neyse ikinci yarıya iniyorum...

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 21:03
Beyler Sakin Olun ! Birbirinize Düzgün HİTAP Edin Tekrar Tekrar Uyarmayalım..

El Comandante
03.Aralık.2006, 21:05
gene bir fenerbahce macindan maglubiyetle ayrilacagiz ne yazikki :mad:
bu takimda yeri olmayan kalaslari yaziyorum buraya
1-)gerets:takimi motive edemiyor,iyi taktik bilgisi yok,oyuncu degisiklikleri hep hata,avrupada birtürlü basarili olamiyoruz.bu kadar sonuc yeter bi teknik adamin takimdan gitmesi icin.
2-)özhan canaydin:takimi batirdi,borclari hat safaya cikardi,istenilen oyuncular alinmadi,geretse hala tahammül ediyor.galatasarayin basina geldiginden beri sadece 1 sampiyonluk ve 1 türkiye kupasi zaferlerimiz var.
3-)cihan:hayatimda bunun kadar kalas biri görmedim,anadolu takimlarinda oynayacak seviyede biri,galatasarayda oynayamaz.sag kanat onun yüzünden koridor oldu.
4-)inamoto:ön libero diye alindi ama ne presi var,ne uzun top atabiliyor,ne adam marke edebiliyor.futboldan cakmiyor kisacasi.
5-)emre asik:cok agir ve gereksiz bir futbolcu.
6-)ergün:takimda artik jübilesini yapmasi gerekiyor.bu mactan sonra oynayamaz galatasarayda.

ara transferde:1 sag bek,1 sol bek,1 dayanikli,fizikli,cok iyi bir ön libero,duran toplari iyi kullanabilen biri,akilli,taktik bilgisi yüksek bir teknik adam.ve mümkünse zenin,akilli bir baskan

juninho:sen bize düzgün bir üslupla konusmazsan biz senle neden düzgün bir üslupla konusalim,sen ayricaliklimisinki ???

MeMo
03.Aralık.2006, 21:05
okan co kcirkin olmaya basladi

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 21:07
Beyler Sakin Olun Umutsuzluğa Düşmeyin FUTBOL Bu...umudunuzu yitirmeyin Sakin Olun ..

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 21:09
bu fener taraftarları cok salak ya yenırouz nıye sahaya yabancı madde atıolar saha kapanacak kesın

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 21:10
Fenerbahçe Seyircisini Tebrik Ediyorum

Flawless Victory
03.Aralık.2006, 21:10
abi modragonu oldurecekler en az iki mac ceza verilmesi lazim. sadece o maddeleri atanlara soyluyorum. bunlar insan degil baska birsey

El Comandante
03.Aralık.2006, 21:11
off ya mondide sakatlandi.geretse,okana mondiye yabanci madde atanlar allahindan bulsun,bunlar taraftar degil holigan.:mad:
eger bisey atacaksan sahaya at,neden futbolculara atiyon be mahlukat :mad:
BIR DAHADA SAKIN OLA FENERBAHCENIN TARAFTARLARINI BIZE ÖVMEYIN!(GENELLEME YAPMIYORUM)

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 21:13
gs baskı kurmaya basladı tehlıkelı gelolar

Cyzio
03.Aralık.2006, 21:14
2-0 öndesin zate niye futbolculara bişe atarsınki!

Nedvedmania
03.Aralık.2006, 21:15
İŞTE TARAFTAR işte şampiyon demi :mad:

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 21:18
2-1 oldu offff

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 21:19
goool goool goool ümit karan dk53

Cyzio
03.Aralık.2006, 21:20
uff bu tahminim tutsa bari yaw

serhatarda
03.Aralık.2006, 21:20
VE Ümit Karan golünü attı.Haydi Ümit haydi çocuklar.İnş. Liverpool maçı gibi olur bu maçta.

El Comandante
03.Aralık.2006, 21:21
gooooooool.be ümitim atttitii.iste buu.haydi aslanlar,tüm zorluklara ragmen galip gelecegiz.

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 21:21
fenerbahce cok kotu oynuyor ya yenılıcez biz bole giderse

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 21:22
ahh cihan ahh...

dick
03.Aralık.2006, 21:23
VE Ümit Karan golünü attı.Haydi Ümit haydi çocuklar.İnş. Liverpool maçı gibi olur bu maçta.

Liverpool maçındaki gibi yenilelim yani:D:D:DŞaka yav maça bakmıyorum ama fener kötü diyorlar.Zaman gösterecek ne olacağını

Nedvedmania
bastırıyoruz bastırıyoruz bastırıyoruuuz

nekop
haydi beraberlik haydi beraberlik haydii gerçi tahmin yarışmasında fenere verdim ama yinede berabere bitmesi daha iyi olur :D

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 21:27
cok fena gelıor gs heran gol yıyebilirz zico'nun oyuna mudahele etmesi lazım

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 21:28
cihan adam giibi oynasa birde herşey güzelde bu sefer böyle yenilgiye can kurbn olmuycak alacaz maçı !!

El Comandante
03.Aralık.2006, 21:29
Haydi bastir sanli büyük GALATASARAY
Her zaman heryerde seninle bu taraftar
Ölüm olsa vazgecmeyiz
Seni asla terketmeyiz
Haydi sanli büyük galatasaray
Herzaman seninle
her seninde seninle
ölürüz yoluna yensen yenilsende

Hugo
03.Aralık.2006, 21:32
Temennimiz o yönde zaten ...
Bir an önce gol bulmak.. Haydi Aslan Haydi Bastırın!

El Comandante
03.Aralık.2006, 21:33
cihan rezil bir futbolcu oldugunu bu macta cok güzell bir sekilde gösteriyo.simdide sari kart yedi zaten.

Flawless Victory
03.Aralık.2006, 21:33
umit karan 8 tane alex + 17 tane de lugano eder

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 21:34

evet emınımkı oyledir :n::n:

Sheriff
03.Aralık.2006, 21:37
ümit karan futbolcu değil bitekniği fln yok.sadece fırsatçı.tek başına maça damga vuracak yada maçın sonucunu değiştirebilecek bir oyuncu değil..
20tane ümit ne alex e nede lugano ya eşit olamaz..

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 21:38
volkan devlestı kalede sabri muthiş oynuyor fener dagılmıs durumda gs tek kale oynuyor

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 21:38
off off Galatasaray Haydi bea OLacak Bu iş olacak...

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 21:40
Mondragon Maçı Sağlam bir şekilde tamamlarsa eyvallah.

El Comandante
03.Aralık.2006, 21:41
ümit karanin ne alexle neden luganoyla kiyaslayamayiz,cünkü biri defans,biride orta saha.ümit cok teknik bir futbolcudur,cok klas goller atar.hem kafada hemde ayakla süper goller atar.
bu arada akin akin geliyoz.galiba gol gelecek

Sheriff
03.Aralık.2006, 21:43
ümit karanin ne alexle neden luganoyla kiyaslayamayiz,cünkü biri defans,biride orta saha.ümit cok teknik bir futbolcudur,cok klas goller atar.hem kafada hemde ayakla süper goller atar.
bu arada akin akin geliyoz.galiba gol gelecek
hadi ya hayatında kaç kere çalım atmış hareket yapmış..yapamaz çünkü yapmaya çalışsa ayakları dolaşır düşer:D

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 21:43
Gol gelmeye gelecekte Fenerbahçeli topcular showu kesseler yatmasalar 10 saat yerde..

Flawless Victory
03.Aralık.2006, 21:45
ümit karan futbolcu değil bitekniği fln yok.sadece fırsatçı.tek başına maça damga vuracak yada maçın sonucunu değiştirebilecek bir oyuncu değil..
20tane ümit ne alex e nede lugano ya eşit olamaz..

lugano kim ya bos bir futbolcu fenere yakismiyor.yani dogru soyle fenere yakisiyor mu? Luciano`dan ne farki var. Luciano daha cok gol pozisyonuna giriyordu. :n::n::n:

dick
03.Aralık.2006, 21:46
Ümit karan topa en iyi vuran oyuncudur Türkiyede.Teknik olmak illa çalım atmak mı demek?

Neyse maça dönelim haydi cimbom haydi tam zamanı şimdi

El Comandante
03.Aralık.2006, 21:46
alex ufacik bir müdaheleden kendini ustaca yere birakti,suratini cimlere vurdu.2 dakkadir yerde.bugün bir futbolcumuz kirmizi kart yemez insalla
juninho_paulista:cevabim yok sana.calim attigi maclarida cok iyi biliriz.sakarya macinda hasana actigi süper ortayida biriliz.

Sheriff
03.Aralık.2006, 21:47
lugano kim ya bos bir futbolcu fenere yakismiyor.yani dogru soyle fenere yakisiyor mu? Luciano`dan ne farki var. Luciano daha cok gol pozisyonuna giriyordu. :n::n::n:
çok çakal nezaman ne yapacağını biliyor.tam bir futbolcu
bu arada appiah kaçırdı..

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 21:47
o yuzden guney amerıda en ıyı defans secılmısı uruguay mıllı takımının kaptanı dimi

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 21:48
Beyler Maça Dönelim Diycem ama alex'în sayesinde maç denen bişey yok

Nedvedmania
03.Aralık.2006, 21:49
ya dk başı düşüyo alex :mad: amma korkakmış oda

Sheriff
03.Aralık.2006, 21:50
Beyler Maça Dönelim Diycem ama alex'în sayesinde maç denen bişey yok
eminim siz kazanıyo olsaydınız ümit 10 katını yapardı;)

Flawless Victory
03.Aralık.2006, 21:51
o yuzden guney amerıda en ıyı defans secılmısı uruguay mıllı takımının kaptanı dimi

valla brezilya ve arjantini cikarirsak oyle olabilir :n::n::n:

Neyse bu macta beraberligi hakettik almaliyiz. Hatta belki galibiyeti de haketmisizdir gece gorecegiz :D

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 21:52
Burak Düzgün mesajlar atmaya bak ;) benle alıp veremediğin varsa şimdiki sinirimle değil sonra hallederlz ;)

Sheriff
03.Aralık.2006, 21:53
alex ufacik bir müdaheleden kendini ustaca yere birakti,suratini cimlere vurdu.2 dakkadir yerde.bugün bir futbolcumuz kirmizi kart yemez insalla
juninho_paulista:cevabim yok sana.calim attigi maclarida cok iyi biliriz.sakarya macinda hasana actigi süper ortayida biriliz.
hakan şüküre teknik de ümit karana deme türkiyede en uyuz olduğum adam ümit karan.bide ortada yapamasaydı

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 21:54
valla brezilya ve arjantini cikarirsak oyle olabilir :n::n::n:

Neyse bu macta beraberligi hakettik almaliyiz. Hatta belki galibiyeti de haketmisizdir gece gorecegiz :D
dogru dıosun valla macın hakkı gs nın bugun biz kontrayla iki gol attık birazda sansımızın yardımıyla bu macı kazanacaz insallah

El Comandante
03.Aralık.2006, 21:54
artik golü bulmaliyiz,zamani geldide geciyo bile.lütfen arkadaslar galatasarayla ilgili en ufak alayci laflar kullanmayin,gercekten herkes cok sinirli ne diyosaniz yarin diyin,cünkü cok kötü kavga cikabilir.

juninho:senin en nefret ettigin adam teknik olmazmi?lütfen daha fazla konusmayalim.seviye düsüyor.

Flawless Victory
03.Aralık.2006, 21:55
4 dk kaldi. uzatmalar haydi combom.

Nedvedmania
03.Aralık.2006, 21:57
4 dk uzatma var ama bunun 2 dk sını fb nin oyuncu değişiklikleri alır diğer iki dk sınıda futbolcular düşer kalkar sakatlanır

Sheriff
03.Aralık.2006, 21:57
Burak Düzgün mesajlar atmaya bak ;) benle alıp veremediğin varsa şimdiki sinirimle değil sonra hallederlz ;)
sami seninle bir alıp veremediğim yok burda sen nekadar takımını seviyorsan bende en az okadar takımımı seviyorum.sen nekadar sinirliysen bende okadar sinirliyim şuan.çünkü takımımın çok iyi oynadığı söylenemez.söylediğim yanlış değil.sana karşı bişeyde söylemedim alınma..

Flawless Victory
03.Aralık.2006, 21:58
son dk len hadi artik

dick
03.Aralık.2006, 21:59
Maç bitti.Fenerbahçe:2 Galatasaray:1

fenerbahce_1907
oleeey be mac bitti dogru soylemek gerekırse macın hakkı gs nındı ama biz aldık oleeeu

Nedvedmania
maç bitti tebrikler ...

Flawless Victory
ve yenildik fenerbahceliler tebrikler ne diyelim. :(

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 22:00
Bitti..
Yazıklar Olsun...

serhatarda
Fb'ye Tebrikler.

Mc.Speedy
Maçı Kaybediyoruz ama ,
En Azından Yürekli Bir Takımımız , Terbiyeli 2500 Aslanla Orada Maça Çıktık !
ve Bir Takım Umarım Bizden Ufakta Olsa Bişeyler Öğrenmiştir..

Sheriff
03.Aralık.2006, 22:01
Helal sana FENERİM Helal.Fark olmadı ama olsun.bunada razıyız..3 puan gelenek bozulmadı zaten şüphemiz yoktu...

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 22:01
Sami tamamen katılıyorum...
Terbiyeli Fenerbahçe Taraftarı!!na örnek olmuş olmalıyız en azından...

Eray Dengiz
03.Aralık.2006, 22:03
Alex kendini atmayacakta ne yapacak? Futbolun kuralı budur. Ayrıca bizimkilerde son dakikalarda acaba daha değişik nasıl hatalar yapabilirim diye düşünüyolardı. İlk yarıda Fenerbahçe, ikinci yarıda Galatasaray, maçın sonucu 2-1. Fenerbahçe'yi ve Fenerli arkadaşları tebrik ediyorum. Taraftarlar dışında sakin ve güzel bir maç oldu.

Şuan konu güzel gidiyor, yenilen takım, yenen takımı tebrik ediyor, lütfen birbirinizle polemiğe girmeden, takımınızı, hakemi eleştirecekseniz, eleştirin..

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 22:03
Sami tamamen katılıyorum...
Terbiyeli Fenerbahçe Taraftarı!!na örnek olmuş olmalıyız en azından...
ordakı bı grup için 50.000 fener taraftaını elestırmessınız buna hakkınız yok

tosunpasa
03.Aralık.2006, 22:04
FENERBAHÇE'mi tebrik ediyorum.

Mc.Speedy
03.Aralık.2006, 22:06
ordakı bı grup için 50.000 fener taraftaını elestırmessınız buna hakkınız yok

45 Dk. Bize Söven Bir 50.000 kişi varsa eleştirmemiz doğaldır neyse ,
Fenerbahçeye her şeye rağmen tebrikler..

Polemiğe girmeden fanatizme kaçmadan konu umarım devam eder ;)

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 22:07
İstediğim kişiyi eleştiririm...
Hepsi aynı şeyi yaptı...
Yazıklar olsun staddaki bütün Fenerbahçe Taraftarına..

Sheriff
03.Aralık.2006, 22:07
maçta küfürlerini eksik etmeyen ve sahaya yabancı madde yağdıran Fenerbahçe taraftarlarını kınıyorum.Aslında onlara taraftar demekte doğru olmaz.
Takımımıda gönülden kutluyorum.Gelenek bozulmadığı için mutluyum..

El Comandante
03.Aralık.2006, 22:08
cok iyi mücadele ettik.20.dakikaya kadar mükemmeldik.ikinci yarida mükemmeldik,ama fenerbahceliler yendi.tebrikler onlara.söylenecek cok sey varda,ben bunlari msnde konusmak isterim,burada degil.tek söyleyecegim sey bize küfür edenler,yabanci maddeler atip futbolcularimizi sakatlamak istiyenlere yaziklar olsun

Burak Duran
03.Aralık.2006, 22:08
1. Fenerbahçeyi tebrik ediyorum 2. Bu maçın hakkı bizimdi 2. yarı resmen ezdik ama futbol tanrıları yanımızda değildi ve bizi ezeceklerini fark atacaklarını düşünen fenerli taraftar ve futbolcular panik havasında bir 2. yarı geçirdiler. 3. bariz penaltımız verilmedi. geri kalanında hakem iyi maç yönetti denebilir. 4. fenerbahçe taraftarının bu yaptıklarından sonra o stad en az 4 maç o stad kapanmazsa helal olsun derim. Terbiyesizliğin önde gideni 5. Ordaki 2500 Galatasaray taraftarını ve canla başla mücadele eden futbolcuları canı gönülden kutluyorum

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 22:09
1. Fenerbahçeyi tebrik ediyorum 2. Bu maçın hakkı bizimdi 2. yarı resmen ezdik ama futbol tanrıları yanımızda değildi ve bizi ezeceklerini fark atacaklarını düşünen fenerli taraftar ve futbolcular panik havasında bir 2. yarı geçirdiler. 3. bariz penaltımız verilmedi. geri kalanında hakem iyi maç yönetti denebilir. 4. fenerbahçe taraftarının bu yaptıklarından sonra o stad en az 4 maç o stad kapanmazsa helal olsun derim. Terbiyesizliğin önde gideni 5. Ordaki 2500 Galatasaray taraftarını ve canla başla mücadele eden futbolcuları canı gönülden kutluyorum

Herşeyimle katılıyorum Burak Abi...

Universal
03.Aralık.2006, 22:10
Maç başladığında içimdeki seste bu maçı alacağımızı söylüyordu ve öyle oldu.

Fenerbahçe maça kontrollü başladı ve iki dakika içinde iki gol atınca G.Saray'ın kurgusunu bozdu ve ilk yarıyı böyle bitirdi.Onun dışında zaten fazla bir pozisyon olmadı.

İkinci yarıda tamamen çekilmiş bir F.Bahçe ve cift forvete dönmüş bir G.Saray vardı. G.Saray'ın ataklarını izledik zaten bir pozisyonda gol oldu ve son dakiklar benim kalbim durmak üzereydi. Uzatmada top kontrolü bizde olunca son beş dakkikaya rahat girdik ve kazandık.

Hakem hataları gelince Alex iki pozisyonda da faul bekledi ama ikiside faul değildi. Çünkü Alex bunları çok iyi yapıyordu. Hakem'in gösterdiği bütün kartlar doğruydu. Okan Buruk'a kırmızı kart göstermesi gerekiyordu Çünkü sahada ki bir madde'yi tribüne attı ama bunu görmemişse bile dördüncü hakem ne yapıyordu.

Maçtaki en iyi adam Kezman'dı bütün saha koştu çabaladı ve golünüde attı.

Son olarak G.Saray'lı futbolcuları kutluyorum yüreklerini sahaya koydular ama olmadı.

Flawless Victory
Taraftarımızı kınıyorum..

anaaa paulista taraftari kiniyor :n::n: saka saka. bir cin atasozu var arkadaslar : Eger bir fenerbahceli kendi taraftarini kiniyorsa tsunami olabilir. heheheee

dick
Bence yücel bu konu hakkında çok güzel bir yorum yaptı.Tüm taraftarlar küfreder ama gerek aziz yıldırım olsun gerek fenerbahçe camiası olsun hep bizim taraftarımız küfretmez,sahaya yabancı madde atmaz derlerdi sonucu gördük.Her zaman diyorum tüm taraftarlar böyle Türkiyede ayrım yapmak saçmalamaktan ileri gidemez.Bu tartışma hakkında söyleyeceğim son sözlerdir bunlar.

Fenerbahçeye tebrikler.

Nedvedmania
03.Aralık.2006, 22:11
evet bi penaltımız verilmemiş izliyip görücez

Eray Dengiz
03.Aralık.2006, 22:12
Bu maça yakışmayan isimler, Fenerbahçe taraftarı, Okan Buruk, Lugano ve Hasan Şaş

Burak Duran
03.Aralık.2006, 22:12
ha birde luganonun atılması lazımdı paso el kol itiraz etti. birde alex çok atıyor kendini yazıktır bu kadar terbiyesizlik olmaz

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 22:13
Hani hepsi çok profesyonel futbolcu ya o bakımdan..:mad:

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 22:14
ha birde luganonun atılması lazımdı paso el kol itiraz etti. birde alex çok atıyor kendini yazıktır bu kadar terbiyesizlik olmaz
galatasrayda onde olsa boyle yapardı oyuncular

Flawless Victory
03.Aralık.2006, 22:14

kardes alex bu iste dikkat edersen avrupada da atiyor kendini ama hakemler affetmiyor

comandante
03.Aralık.2006, 22:15
iyi oynadık falan filan...avutalım kendimizi...ne oldu?liverpoolda iyi oynadık sonuç? bu maçta iyiydik sonuç? bize sonuç gerekiyo beyler.cihanla ergünle olacak iş değil bu...

hakem kritik hata yapmadı ama ilk yarı takdirlerini fener lehine,ikinci yarı da galatasaray lehine kullandı bana kalırsa...

en azından beraberliği hakettiğimizi düşünüyorum bu maçta...

taraftar son dakikalarda oooo cimbom ananı sevim diye tezahürat yaparken tümer in taraftarı çoşturması daha çok ses istemesi o zatın kişiliğini gösterdi...

ilkkez bir fener maçı izledim...iyi ki küfür edilmiyormuş bi de edilse neler olurdu...

ayrıca da yedek kulübemize resmen taarruz düzenlendi.3 dakikalık bi işgalden sonra taarruz güçleri geri çekildi...ölü yok ama gerets gazi oldu...

mondragona atılan sularla çok rahat duş alınırdı yani.bi de şampuan atsaydınız bari...

denizi beğenmeyen fenerlilere sesleniyorum...cihana bakın biraz da beğenmediğiniz adamı bi gözden geçirin...

yorumum budur arkadaşlar...lütfen karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde fanatizmden uzak sakin yorumlar yapalım...

son olarak fenerbahçeyi tebrik ediyorum...

Universal
Bizim taraftarımıza bu kadar laf atıyorsunuz ama geçen yıl oynanan kupa maçında G.Saray'ın attığı yabancı maddeler geçen Trabzon maçında sahaya atılan koltuklar hiç konuşulmadı nedendir acaba?

Eray Dengiz
Kusura bakmayın ama adam orada zaman geçiriyor, tamam kızıyoruz ediyoruz, bende maç içinde sinirlendim, bu kadar yatılır mı diye ama bu skor tam tersi olsaydı orada Alex yerine Ümit Karan fln olurdu.. Bunlar futbolun içinde olan çok doğal hareketler.

Sheriff
03.Aralık.2006, 22:16
anaaa paulista taraftari kiniyor :n::n: saka saka. bir cin atasozu var arkadaslar : Eger bir fenerbahceli kendi taraftarini kiniyorsa tsunami olabilir. heheheee
HasbinAllah yaa....
Sınırlarımı zorlamayın arkadaşlar tartışma ortamı oluşturmayın.

barahir
Neyse beyler Herşeye rağmen sonuç 2-1 Artık bişi değişmez. Sadece Alacağımız Cezaları düşünmemiz lazım. Ama Isınırken Sabrinin Kale Arkasındaki 10.000 Fenerbahce taraftarına yaptıklarını kimse neden göz önünde bulundurmuyor bunları??

fenerbahce_1907
ilkkez bir fener maçı izledim...iyi ki küfür edilmiyormuş bi de edilse neler olurdu...

ayrıca da yedek kulübemize resmen taarruz düzenlendi.3 dakikalık bi işgalden sonra taarruz güçleri geri çekildi...ölü yok ama gerets gazi oldu...

mondragona atılan sularla çok rahat duş alınırdı yani.bi de şampuan atsaydınız bari...

denizi beğenmeyen fenerlilere sesleniyorum...cihana bakın biraz da beğenmediğiniz adamı bi gözden geçirin...

yorumum budur arkadaşlar...lütfen karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde fanatizmden uzak sakin yorumlar yapalım...

son olarak fenerbahçeyi tebrik ediyorum...

:n::n::n::n::n::n::n:

Universal
03.Aralık.2006, 22:17
Bırakında biraz da biz küfür edelim cezası neyse öderiz. :)

Sekopej
03.Aralık.2006, 22:17
Maç hakkında hakem hakkında yorum yapmayacağım pek, ilk yarı 2 dakikada 2-0 oldu herkes acaba mı dedi bence, buna FB li futbolcular da dahil futbolda en kötü şey rakibi küçümsemek ve cezasını az daha puanla ödüyorduk, umarım bu onlara iyi bir ders olmuştur. İlk yarının yıldızları 2. yarı döküldü maç bitsin diye 70dk.de dua etmeye başladım.

Sonuçta kazandık mutluyum, saha kapanırsa maç muhtemelen İzmir'de olur o nedenle bence kapanmasında bir mahsur yok:D

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 22:18
Neyse Maraton uzun nede olsa....
Sonunda belli olacak herşey..
Emrah Abi haklı iyiki yendiler...
Şimdi elleri kolları havada 2-3 ay eğlenirler..
Sezon sonunda kapaklarını baş köşeye koyarlar...

Burak Duran
arkadaşlar müneccimlikte çok iyisiniz nerden biliyosun ümitin yatacağını fal mı açtınız bugün için?? galatasaray önde olursa ümit yatacak mı çıktı?? komik komik yorumlar... sizin yaptıklarınız niye konuşuluyor biliyor musunuz?? çünkü sizin saygı değer başkanınız bizim tribünlerimizde böyle şeyler olmaz diyor ya bize bugün çok iyi gösterdiniz olmadığını ondan konuşuluyor

cengizvarts
bıktım artık fenerasyonun bu tür işlerinden adamlar oynamadı ama maçı kazanmayı bildiler takımda inanç yok sabri girdi oyuna mükemmel oynadı bu gün galatayı tutuyordum keşke kazansaydı ama galatasaray haketmişti maçı

fmsmyrna
2,5-3 yıldır susan ağzında küfürü bulundurmayan ve sadece takımını destekleyen taraftarımız bugün kötü şeyler yaptı bence iyi yaptılar hepsini tebirk ediyorum çünkü bu küfür sadece bu statta öneleniyordu diğer klüpler hiçbir çalışma yapmıyordu taraftar en sonunda patladı bence iyi oldu maça gelince ilk yarı fenerbahçe üstündü.2. yarı galatasaray Fenerbahçe pozisyonları değerlendirdi.Galatasaray değerlendirmedi.Ben 3-1 diye tahmin ediyodum ama 2-1 oldu olsun o da yeter

GsDoruk
sanırım penalti verilmedi :@

M.Scofield
03.Aralık.2006, 22:19
turkiyenin en centilmen taraftarini gorduk 33.hafta elbet gelecek

Burak Duran
03.Aralık.2006, 22:19
evet bunun sami yeni var ve ben o maçta yerimi alacağım şartlar ne olursa olsun

Eray Dengiz
03.Aralık.2006, 22:20

gel canım gel bekleriz.. gel bakalım gel bakalım samiyene gel bakalım :n:

cengizvarts
sami yende zaten bu maç olsaydı fenerbahçe çoktan fark yemişti

dick
Nihat özdemir az önce stadyumda fenerbahçe taraftarı canı gönülden kutladı.

Ardından da biz şu ana kadar hiç hakemler hakkında konuşmadık dedi.Gülüyorum sadece

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 22:21
"Türkiyenin en centilmen takım ve taraftarı bizimdir.!!!"

Alıntıdır....

fmsmyrna
Penaltı dediğiniz pozisyon hangisidi tam hatırlayamadım?

M.Scofield

evet bizde orada olacagiz iple cekiyorum o gunu

barahir
Lütfen Ortamı Tartışma Ortamına getirmeyin. Herkes kendi yorumunu yapsın.. Başkalarının yorumuna sataşmasın...

Sheriff
03.Aralık.2006, 22:22
Aynı durumda Ümit olsun Kellemi koyuyorum yatar yatar kalkmazdı.
Ümitin nekadar çakal bir futbolcu olduğunu herkes biliyor

cengizvarts
fenerbahçe ne yaptı yaptı maçı almayı başardı ama bunu hiç haketmedi

Burak Duran
Penaltı dediğiniz pozisyon hangisidi tam hatırlayamadım?

önderin kabzeyi çekerken dirsekle topu uzaklaştırması

Burak Duran
03.Aralık.2006, 22:23
Aynı durumda Ümit olsun Kellemi koyuyorum yatar yatar kalkmazdı.
Ümitin nekadar çakal bir futbolcu olduğunu herkes biliyor

2. yarıdaki maçta görcez bakalım ama fazla iddalı olma kelle gidebilir :D

Sheriff
03.Aralık.2006, 22:24
2. yarıdaki maçta görcez bakalım ama fazla iddalı olma kelle gidebilir :D

gitmeyeceğinden emin olduğum için sölüyorum:D

fmsmyrna
03.Aralık.2006, 22:25
orda önder kafa ile vurmak istedi zaten kafasınıda salladı top orda eline çarptı diye gördüm ben

TR.CaPTaiN
Rapor veriyorum:
Kadıkoy cıkartması püskürtülmüştür.:)
Tebrik ediyorum tüm futbolcularımızı.Gelenek bozulmadı
Sesim gitti ama olsun Fenerbahce'ye sesım feda:)
Çamur atmaya çalışanlara gelince Güneş balçıkla sıvanmaz.

OgUzKaGaN
Göreceğiz bakalım...
Bizim futbolcumuzda taraftarımız gibidir.....

El Comandante
Arkadaslar bize mac boyu ana avrat küfür ediyonuz ve diyonuzki birazda biz edelim.ya böyle sacma bisey varmi?bana kalirsa siz hermacta küfür ediyonuz.

mondi,gerets yücelin dedigi gibi macta gazi oldular,alex inamotoyu oyundan attirtmak icin elinden geleni yapti.bir ufak müdahalede tak yere düsüyo.5 dakka bekliyor.bi ara uyudu sandim macta alex.

Fenerbahce taraftarlari eline ne geldiyse futbolculara,sahaya yabanci madde atiyor.galatasaraylilara küfür ediyor.insallah en az 5 mac sahaniz kapanir,5 mac seyircisiz oynarsiniz da gidersiniz mardinde maclarinizi oynarsiniz.

keske maci 6-0 yenseydinizde bize bu kadar laflar,esyalar atmasaydiniz.

juninho:ÜMITE ÖKÜZÜN TEKI DEDIN,CAKAL DEDIN.BIZE 6S DEDIN.EGER BIRAZ DAHA ILERLERSEN GERCEKTEN SABRIMIZ TASACAK.

Flawless Victory
03.Aralık.2006, 22:26
2,5-3 yıldır susan ağzında küfürü bulundurmayan ve sadece takımını destekleyen taraftarımız bugün kötü şeyler yaptı bence iyi yaptılar hepsini tebirk ediyorum çünkü bu küfür sadece bu statta öneleniyordu diğer klüpler hiçbir çalışma yapmıyordu taraftar en sonunda patladı bence iyi oldu maça gelince ilk yarı fenerbahçe üstündü.2. yarı galatasaray Fenerbahçe pozisyonları değerlendirdi.Galatasaray değerlendirmedi.Ben 3-1 diye tahmin ediyodum ama 2-1 oldu olsun o da yeter

gercekten boyle dusunuyorsan ayip yani. fener taraftari sadece statta kufur etmiyor. sokakta stat disinda kufur etmek normal mi?

`paulista kizma sadece sakaydi`

tamam affettim

cengizvarts
03.Aralık.2006, 22:28
var ya ben bıktım artık penaltı menaltı hepsi palavra olmuş hakem de maçın skoruna etki etti

Nedvedmania
03.Aralık.2006, 22:28
eray abi iddayı kaybettin ne demek istiyosun imzandaki en büyük fb yazısına :D

Del Piero_10
03.Aralık.2006, 22:29
Nihat Özdemir taraftar görevini yerine getirdi tebrik ederim diyor

Eray Dengiz
eray abi iddayı kaybettin ne demek istiyosun imzandaki en büyük fb yazısına :D

Canları sağolsun.. Böyle oynasınlar herşeye razıyım :D

TR.CaPTaiN
var ya ben bıktım artık penaltı menaltı hepsi palavra olmuş hakem de maçın skoruna etki etti

Hangi pozisyonla etki etti ?

fmsmyrna
03.Aralık.2006, 22:30
gercekten boyle dusunuyorsan ayip yani. fener taraftari sadece statta kufur etmiyor. sokakta stat disinda kufur etmek normal mi?

``

böyle düşünüyorum çünkü kendimden örnek vereyim bir toplumda ben kötü birşeyin önlenmesini bir süre engelliyorum engelliyorum bakıyorum ki etrafım yine o zaman bende çabalamam başka örnek olarak mahallemde ben kapının önüne çöp atmam ama komşularım atmaya devam ediyor o zaman bende rahatsız olur bende kapının önüne çöp atarım bunun gibi bişey

El Comandante
03.Aralık.2006, 22:31

Adnan Polat nihat özdemir hakkinda gereken konusmalari yapmisti.nihat özdemir insallah alisamiyene gelir.taraftarlar onlara 90 dakika ana avrat küfür eder,yabanci maddeler atar.ozamanda nihat özdemir bizi kinamazsa bende buraya kellemi koyarim :D

Sheriff

`paulista kizma sadece sakaydi`
tamam affettim:)

Derbi maç.Ortam gergin.Dünyanın hangi derbisinde küfür duyulmamış..
Tabiki burda küfür fln savunmuyorum ama gergin bir ortamda herkes herşeyi söyleyebiliyor.GS liler şu an küfür etmiyormusunuz bizim için??

Sekopej
Ben gerçekten ERAY'ı tebrik etmek istiyorum. Ben söylememiştim bile sinirlidir diye ama kendisi beni tebrik etti ilk olarak. Diğer arkadaşları da biraz sakinliğe davet ediyorum. Ayrıca başka iddia sahipleri sizi de Eray gibi iddianızı yerinize getirmenizi bekliyorum;;):D

Teşekkürler Eray...:)

Burak Duran
03.Aralık.2006, 22:32
ben herşeyimi koyarım :)

OgUzKaGaN
03.Aralık.2006, 22:33

Yazıklar olsun...
Ne diyelim...

cengizvarts
03.Aralık.2006, 22:33
Hangi pozisyonla etki etti ?

orada fenerin ikinci golünde inamotoya faul yapıldı hakem devam dedi
ve devamında gol geldi
Sabrinin bileğine adeta çivi çakar gibi bastılar yine devam....
Lugano ve kezman oyunculara hap tahrik.......
Hala bunları görmemezlikten mi geliyorsun captain?:mad:

Burak Duran
03.Aralık.2006, 22:34
tamam affettim:)

Derbi maç.Ortam gergin.Dünyanın hangi derbisinde küfür duyulmamış..
Tabiki burda küfür fln savunmuyorum ama gergin bir ortamda herkes herşeyi söyleyebiliyor.GS liler şu an küfür etmiyormusunuz bizim için??

hayır etmiyoruz ama bu küfür edenleri ve destekçilerini allaha havale ediyorum. ve sami yene bekliyorum

GsDoruk
Fenerbahce taraftarlari eline ne geldiyse futbolculara,sahaya yabanci madde atiyor.galatasaraylilara küfür ediyor.
ewt fenerliler eline geldiyse fırlattılar

El Comandante
tüh be gitti mp3.yarinda okulda rezil olacaz.ah ula galatasaray bir gol daha bulsaydin ne güzel olacakti.

Eray Dengiz
Ben gerçekten ERAY'ı tebrik etmek istiyorum. Ben söylememiştim bile sinirlidir diye ama kendisi beni tebrik etti ilk olarak. Diğer arkadaşları da biraz sakinliğe davet ediyorum. Ayrıca başka iddia sahipleri sizi de Eray gibi iddianızı yerinize getirmenizi bekliyorum;;):D

Teşekkürler Eray...:)

Ne demek canım benim :D
ASY maçınada iddia gireceğiz bunun rövanşı var daha :n:

Universal
03.Aralık.2006, 22:35
F.Bahçe ve Hakeme çamur atacağınıza birazda futboldan bahsetseniz ne güzel olur dimi? Çünkü bu hakem her maçta yok ama bu futbolcular her maçta var.

Del Piero_10
03.Aralık.2006, 22:36
Mondragon'a ses bombası atılmış,kulakları hala duymuyormuş.

GsDoruk
Tebrikler...(beraberlik olabilirdi:))

TR.CaPTaiN
orada fenerin ikinci golünde inamotoya faul yapıldı hakem devam dedi
ve devamında gol geldi
Sabrinin bileğine adeta çivi çakar gibi bastılar yine devam....
Lugano ve kezman oyunculara hap tahrik.......
Hala bunları görmemezlikten mi geliyorsun captain?:mad:

Buna benzer pozısyonlarda hakem Fener lehıne olanlarıda vermedı ama. Kezman hep tahrik diyorsunda artık Emre'de iyi alısmıstı her pozisyonda kendısıne faul yapılmıs havası verıyordu.

--------------
Böyle bir taraftar dünyanın sayılı kuluplerine nasip olur gercekten atmosfer muhteşemdi.
Bu arada Necati'nin kafasını muhtesem bir reflexle dısarı yollayan Volkan ıda unutmamak lazım.

fmsmyrna
Ben bir şeyi unutmuştum galatasaray 2. yarıda etkili oynadı tebrikler onlarada

fmsmyrna
03.Aralık.2006, 22:37
Buna benzer pozısyonlarda hakem Fener lehıne olanlarıda vermedı ama. Kezman hep tahrik diyorsunda artık Emre'de iyi alısmıstı her pozisyonda kendısıne faul yapılmıs havası verıyordu.

bence bırak tartışma bu tahrik olayları her maçta oluyor ama sadece bizimkiler görülüyor

Eray Dengiz
03.Aralık.2006, 22:38
bu başlığı bugün pek bi sevimli gördüm.. ne güzel hep böyle, saygı, sevgi ve tebrik içerisinde.. :D

GsDoruk
Gsli olmama ramen biraz abartılmış!!!

M.Scofield
F.Bahçe ve Hakeme çamur atacağınıza birazda futboldan bahsetseniz ne güzel olur dimi? Çünkü bu hakem her maçta yok ama bu futbolcular her maçta var.

futboldan bahsedersek kimin iyi oynadigi ortada

El Comandante

Ne diyelim özgür abi.biz oraya futbol oynamaya gittik.onlari futbolumuzla rezil ettik.ama onlar futbol oynamak yerine bize karsi savastilar,ne rezillik varsa yerine getirdiler-

Burak Duran
Bu takım böyle oynasın canımı feda edeyim helal olsun hepsine bu sene fener eğer 2. yarı toparlanmazsa çok kritik zamanlar yaşar