PDA

View Full Version : UEFA Kupası B Grubu: Beşiktaş - C. Brugge

CeNTeR_TR
27.Kasım.2006, 12:20
Kartal'a Nobre ve Bobo müjdesi
Sivasspor maçında bileğine aldığı darbeler sonucu sakatlanan Mert Nobre'nin Club Brugge karşısında on birdeki yerini alabileceği belirtildi. Brezilya asıllı Türk futbolcunun yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi. Beşiktaş'ın bir diğer sakat oyuncusu Bobo da uzun bir aradan sonra takımla birlikte idman yaptı. Brezilyalı golcünün Teknik Direktör Tigana'nın görev vermesi halinde çarşamba günkü mücadelede görev yapabileceği açıklandı. Nobre ve Bobo'dan gelen sevindirici haber teknik heyetin yüzünü güldürdü. Öte yandan Fransız çalıştırıcının Delgado'nun yokluğunda Ricardinho'yu, Gökhan Zan'ın yokluğunda ise Mustafa Doğan'ı ilk onbirde sahaya süreceği öğrenildi.

real_footballer
27.Kasım.2006, 16:15
iyi haber sonunda geldi

dentaconstantin
27.Kasım.2006, 18:44
güzel haber beşiktaşım için çok şanssızız sakatlıklar çokça oluyor bu sene...

Universal
27.Kasım.2006, 19:25
Beşiktaş'ın bu maçı almaması için hiç bir neden yok C.Brugge hiç iyi bir takım değil Beşiktaş bu maçı alacaktır.

fm_monster
27.Kasım.2006, 19:25
bu macı bjk rahat alır

OgUzKaGaN
27.Kasım.2006, 19:36
Bence Beşiktaş yine kazanamayacak.Avrupa ile son zamanlarda yıldızı barışmıyor bir türlü...

Krusty
27.Kasım.2006, 19:41
Beşiktaş alacak, alacak ve alacak! Başka çaresi yok çünkü..

scolari12111
27.Kasım.2006, 22:02
bence garanti bir 3 puan gibi duruyor.

El Comandante
27.Kasım.2006, 22:04
besiktas bu mactan 3-1 lik bir skorla galibiyetle ayrilir.
goller:dk:28 nobre.dk56:ricardinho,dk65:basko balaban,dk:88 bobo

Fietra 10
27.Kasım.2006, 22:08
bjk alır gibime geliyo almassa avrupa bitiyo bide ovar ya almalı ya da almalı

GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 23:02
beşiktaşımız inş kazanacak

jacke
28.Kasım.2006, 03:51
bi fenerli olarak gerçekten beşiktaşın kazanmasını istiyorum..yoksa bu gidişle ülke puanı düşecek ve şampionlar ligine takımda gönderemicez hale gelicez...ama hala bazı arkadşlar ısrarla avrupada yok gs fb bjk muhabbeti ediolar..yahu bi fenerliyim ama gerçekleride görmezden mi gelelim.gs nin topladığı puanlarla iki sene direkt gittik şampionlar ligine bu senede gidemedik ön elemeye takıldık.fenamı oldu.değiştirin şu zihniyetleri ya....

TR.CaPTaiN
28.Kasım.2006, 18:40
2-1 Besiktas alir.

Tigana'dan Balaban'a kelepçe

UEFA Kupası B Grubu'nda yarın Belçika'nın Club Brugge takımını ağırlayacak olan Kara Kartal, rakibinin golcü ismi Balaban'a özel önlem alacak. Son lig maçında, zayıf Zulte Waregem'i 4-1 yenen Brugge'ün tüm gollerine imzasını atan Hırvat golcü, 90 dakika boyunca Koray ve İbrahim Toraman tarafından çifte kıskaca alınacak.

Bugün geliyorlar

Belçika ekibinin, bugün saat 15.00'te Atatürk Havalimanı'nda olacağı bildirildi. Saat 20.00'de karşılaşmanın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda son çalışmasını yapacak olan Club Brugge'ün Teknik Direktörü Emilio Ferrera, statta bir de basın toplantısı düzenleyecek.

S-B-Z
28.Kasım.2006, 18:59
açıkçası takıma pek güvenmiyorum son zamanlardaheleki avrupada.
beraberlik veya mağlubiyet gibi düşünüyorum.inşallah yanılırım.

real_footballer
28.Kasım.2006, 19:53
arkadaşım beşiktaşa kinin olabilir de dalga geçer gibi konuşma...

onlar cevabını cuma gunu aldılar sen bosver onu beşiktaş bu maçı alacak

fmsmyrna
28.Kasım.2006, 20:24
Beşiktaş'ın yenmesini çok istiyorum Dinamo Bükreş'e şanssız bir şekilde yenildi ordan puan yada puanlar çıkarsaydı daha rahat çıkardı bu maça

Mirza
28.Kasım.2006, 20:51
beSiktaS belki zorlanir ama galip taraf olurSa oda beSiktaS olur ..

Sheriff
28.Kasım.2006, 22:33
Umarım kazanır Beşiktaş..

Cengo
29.Kasım.2006, 02:32
normalde Beşiktaş'ın farka boğması lazım ama 4-3-1-2 çıkarsa Beşiktaş gene yalan olur..
bu arada bu maça da anket açtım :)

e_mali
29.Kasım.2006, 10:16
BJK nin kesin kazanmasi gerekiyor. Yukaridaki konularda takimlarimizin topladigi puanlara baktim da BJK nin bu maci alip katki yapmasina cok ihtiyaci var. Ulke puanimiz yerlerde...

CeNTeR_TR
29.Kasım.2006, 15:20
bence beşiktaş alır eğer rico ve delgado maça ağırlığını koyarsa rahat alırlar diye düşünüyorum

aLka
29.Kasım.2006, 16:11
delgado sakat bildigim kadariyla..+gökhanda..

eGowiCh
29.Kasım.2006, 17:50
Rico Paşa'nın performansına bağlı bana göre Beşiktaş'ın kazanıp kazanmaması. Takımın maestrosu, yani Rico Paşa iyi oynarsa Beşiktaş uçar.

S-B-Z
29.Kasım.2006, 17:55
Rico Paşa'nın performansına bağlı bana göre Beşiktaş'ın kazanıp kazanmaması. Takımın maestrosu, yani Rico Paşa iyi oynarsa Beşiktaş uçar.

son maçtaki kadar oynarsa yeter zaten

barahir
29.Kasım.2006, 17:55
Belçikanın kalitesi ortada. Milli takıma bakarak tabi klüp karşılaştırılmaz ama Brugge Belçika Milli takıımınıdanda kötü bi takım...

RoNNiE91
29.Kasım.2006, 19:28
kara kartalım alır maçı

Vieri
29.Kasım.2006, 21:54
gönüllerimiz beşiktaşla, umuyoruz ki belçikalıları ezici bir futbolla yeneriz

Nedvedmania
29.Kasım.2006, 21:56
Beşiktaşımız alır

Emurafu
29.Kasım.2006, 22:35
Yorum yapim bari
bu maci besiktas alirsa 1=0 alir
ama mac 1=1 bitebilir

balaban frikikten gol atarsa sasirmayin besiktasda golu nobre atar

aLka
29.Kasım.2006, 22:40
gökhan sakat yahu nası atıcak ki sakat yatagından vole atar o anca :D

Emurafu
29.Kasım.2006, 22:50
gökhan sakat yahu nası atıcak ki sakat yatagından vole atar o anca :Dne bilim kardes sinan engin yuzunden oldu dedi ki gokhan balabani tutmasi lazim falan dedi

aLka
29.Kasım.2006, 23:02
yedik 1-0 balaban (pen.) runje kirmizi gormeliymiş.

nekop
29.Kasım.2006, 23:18
bu runje bizim halısahada bile kalecilik yapamaz o nasıl penaltı yatırmak yaa :mad:

Del Piero_10
29.Kasım.2006, 23:22
1-1 oldu..

dick
29.Kasım.2006, 23:30
Bu nobre yerine beni oynatsalar daha iyi bıraksa ali tandoğan atacak bomboş pozisyonun içine etti resmen.

Universal
29.Kasım.2006, 23:33
Beşiktaş bu maçı alamazsa varsın elensin rakipte hiç bir şey yok Beşiktaş'ın bu maçı alamaması içinde bir neden yok. İkinci yarı iyi bir oyun ve sadece bir gol ie bu maçı alabiliriz haydi Beşiktaş...

hasan2389
29.Kasım.2006, 23:42
yahu bu Runje'nin bu sene profesyonel futbolcu olarak 10.yılıymış.Adam 2 si Fransa'da toplam 5 kere, oynadığı ligin en iyi kalecisi seçilmiş. Şimdi düşünüyorum da ya bu liglerdeki kaleciler armutmuş, ya bizim buralarda meşhur bu adama okuyup üflediler. İnşallah alırız bu maçı da daha fazla sinirlenmeyiz en azından bu gecelik. Adamlarda hiç bir şey yok gerçektende. Hadi hayırlısı...:confused:

Emurafu
29.Kasım.2006, 23:59
hakem runje ye kirmizi gostermedi sansliydi belkide yakinda besiktasli oldugu icin gostermedi

dick
30.Kasım.2006, 00:11
Ricardinho penaltıdan attı 2-1 beşiktaş önde dakika 69

dick
30.Kasım.2006, 00:25
İbrahim akın atıldı.2 kartı da gereksiz hareketlerinden dolayı gördü,biraz kendini futbola verse çok iyi bir oyuncu olabilir

dentaconstantin
30.Kasım.2006, 00:39
maç 2-1 beşiktaşımızın lehine sona erdi ibrahim gereksiz kart gördü iyi oynadı bizimkiler runje hariç...

Krusty
30.Kasım.2006, 00:43
Ohh be yendik! 3 puan gruptan çıkabilmemiz açısından önemli bir puan..

dinaMYt
30.Kasım.2006, 00:47
beşiktaş yolu yarıladı sayılır.

Krusty
30.Kasım.2006, 00:51
Şu Leverkusen maçından alacağımız 1 puan bile bize yeter!

Flawless Victory
30.Kasım.2006, 00:56
besiktasli kardeslerim bir gs li olarak tebrik ediyorum. Ricardinho nihayet istedigim gibi olmasa da iyi oynamaya basladi.

Flawless Victory
30.Kasım.2006, 00:57
taraftarin runjeyi alkislamasi dogru ama bu kaleciyle olmaz bizim turk kalecilerden herhangi birini koy bu kadar oynar zaten

Jesus_FB
30.Kasım.2006, 01:00
beşiktaşımızı tebrik ediyorum inşallah gerisinide getitrir hem fener hem beşiktaş bir üst tura çıkarız

Eray Dengiz
30.Kasım.2006, 01:08
Tebrikler Beşiktaşımız..

hasan2389
30.Kasım.2006, 01:09
Şükür kazandık ama İ.Akın çok sinirlendirdi.4 günde gereksiz 2 kırmızı kart hayret bir şey. Keşke biri bir başlık açsa "İ.Akın a kaç para ceza verirdiniz?" diye :) Bir de Baki süperdi bugün, Gökhan'ın sakatlığından sonra çok korkuyorduk hepimiz :o

comandante
30.Kasım.2006, 01:11
ohh yaaa...yerimde duramadım be...ibrahim akın beynini kullanamayan bi oyuncu...15 dakka önce balaban aynı olaydan sarı yiyo...sen şeyinini keyfine iki tane gereksiz sarı görüp bu ölüm kalım maçında takımını yalnız bırakıyorsun...aynı haraketi ligde de yaptı...ceza verilmeli...toromanı bakinin yerine alıp tandoğanı beke burakı da açığa alsa daha iyi olur bence takım...toroman bekte çok etkisiz...

Flawless Victory
30.Kasım.2006, 01:15
...toroman bekte çok etkisiz...

Katiliyorum Toraman orta yapamiyor topu ayagindan kolay cikaramiyor ama diger ibrahim, uzulmezi cok begendim

Vieri
30.Kasım.2006, 01:17
sinir oldum maçta.

genel olarak güzel oynadık ama ibrahim akın gibi bir oyuncunun kendine yakışan bir hareket yapmadığını gördük.

şimdi sıra leverkusende hayırlısıyla. çok zor olacak beraberlik bizi kurtaracak ve inşallah gelecek maçta yüzümüz böyle güler.

bir lafta beşiktaş taraftarına, çok güzel gür bağırıyorlar ama pozisyonlara göre tepkilerini yeterli göstermiyorlar...

Türkiye adına sevindirici bir galibiyet!

Eray Dengiz
30.Kasım.2006, 01:17
Anket kapanmadan Beşiktaş alır diyim bari.. :D

Flawless Victory
30.Kasım.2006, 01:18
bence de besiktas alir hatta 2 atar hatta ricardinho iyi oynar bir de gol atar :D :D :D

gerrrard
30.Kasım.2006, 01:21
bjk alır 14 de pen den balabandan bi gol yer.Sonra İbo 34 te mi ne atar.Sonra Ricardinho penaltıdan golü takar:D

perpetua
30.Kasım.2006, 01:31
sinir oldum maçta.

genel olarak güzel oynadık ama ibrahim akın gibi bir oyuncunun kendine yakışan bir hareket yapmadığını gördük.

Bosuna I. Akin'in profesyonellik, sportmenlik ve sinirlerine hakim olma ozellikleri dusuk tutulmadi :D

jacke
30.Kasım.2006, 01:38
bi fenerli olarak gurur duydum inşallah bjk ikinci tura çıkar.ülke puanı yükselir..ayrıca baki mercimek cok süper oynadı bu akşam tebrik etmek lazım.yalnız bi oyuncuya laf etmeden geçemicem.bu ibrahim akın denen adam bölesine bi maçta profesyonel olmayan bi hareket yaparak takımını 10 kişi braktı.3 günde ikinci kırmızı kartı..daha akılllanmadı eğer maç 2-2 bitseydi o zamn o ibrahimi kesin bi yerde vururlardı.bölesine bi maçta yapılırmı ya...aynısı chelsea maçında ilhan mansiz yapmıştı..

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2006, 07:49
Beşiktaşımızı yürekten tebrik ediyorum busefer çıkacağız ruptan herhalde.Çok iyi oynamasakda çok iyi mücadele ettik diyebiliriz.
Ricardinho,Baki,İ.Üzülmez çok iyi oynadılar diğerleride iyiydi ama bu oyuncular görevlerini eksiksiz yaptılar.
Ayrıca Tiganaumarım toramanı orada oynatmayı bırakır.Adam oynayamıyor orada.Oraya tandoğanı çeksin sağada burakı koysun.
Akın içinde iyi mücadele etti.Golüde var.Ama o kırmızız biraz saçmaca gördü.Ama yinede kasti olduğunu düşünmüyorum.Oyuncu kırılmadan uyarılmalıdır bence.

S-B-Z
30.Kasım.2006, 09:37
öldük öldük dirildik.sonra yine öldük bi daha dirildik :n:
ve kazandık.maçın genelinde iyi oynayan bizdik.ama hakemde iyi oynayanlardandı rolünü.
runje herzamanki gibi berbat(bu adama bjk kalesi çok ama çok büyük geliyor)
kleberson önceleri zırvaladı sonradan biraz düzeldi.
İbrahim akın ne çabuk büyüdü böyle.4 günde iki kırmızı kart görmek her oyuncuya nasip olmaz.maşallah kendini geliştiryor İ.Akın geriye doğru :mad:
ama maçta benim koptuğum an Bakinin çalımlarla ceza sahasına yaklaştığı andı ki;son çalımı sanki ben yedim ve gülmekten yere yığıldım.Hele o orta şut karışımı vuruşu yokmu! bitirdi beni :n:
Sırada leverkusen var.Devam et KARTALIM!!!

e_mali
30.Kasım.2006, 11:23
BJK ye piyango :D bir beraberlik cikartsalar bile gruptan cikacaklar son mactan. 4 puanla cikmak her takima nasip olmaz.
Hadi bakalim Leverkusen macini bekliyelim ve bol sans dileyelim.

real_footballer
30.Kasım.2006, 14:49
beşiktaş maçı kazandı ve gruptan cıkmakta avantaj yakaladı.bu runje varya amatör bi kaleci böyle hata olmaz ya maçı çeviremeseydik o zaman ne olacaktı

El Comandante
30.Kasım.2006, 16:10
besiktas dedigim gibi maci kazanmayi bildi ama biraz hakemin sayesinde.runjenin amatörün bile yapamayacagi bir pozisyonda topu kaybedisi ve balabani yere düsürmesi kesin kirmizi kartti ama hekm sadece sari kart verdi ve besiktas zor kurtuldu.ricardinho besiktasin ilk golünde nobreye okadar güzel topu getirip pas verdiki gercekten klasini gene konusturdu,artik rico cikisa gecti besiktas takimi düzelmeye basliyo.ayrica su ibrahim akina deginmeden edemeyecegim.gercekten süper bir sol ayagi var cok yetenekli ama ben bunun kadar bencil,saygisiz ve disiplinsiz birini görmedim.dakika 81 olmus bir sari kartin var ve cok salakca bir hareketten kirmiziyi görüyon(balabanda ayni hareketten sariyi gördü ve bunu ibrahim sanki bilmiyodu)ve ibrahim akin besiktasla ciktigi son iki macta iki kirmizi yedi.besiktas yönetiminin bence ibrahimi uyarmasi gerek yoksa ibrahim cok kötü yerlere dogru hizli adimlarla ilerliyor!

barahir
30.Kasım.2006, 16:12
nihayet beşiktaş...

bursa_mc
30.Kasım.2006, 17:50
beşiktaş tbr. ederim ayrıca ricardınho yu çok beğendimm..

fmsmyrna
30.Kasım.2006, 18:20
bi tek rico süper oynadı tüm oyuncular arasında maç çok zevksiz geçti ayrıca o balaban ne kadar artist adammış öle kendini ronaldinho falan sanıyo heralde

sergenNn
30.Kasım.2006, 18:22
Maçı kazanmasak oynadığımız oyuna yazık olurdu.Zaten ilk 10 dakikadaki Nobrenin 5.dkdaki ve İbrahim Akın'ın 3e1 veya 3e2 yakaladığımız pozisyon gol olsaydı veya 45.dakikadaki Nobrenin Ali'ye bırakmadığı hadi hepsini geçtim 90+2deki mustafanın burak'a verdiği bari gol olsaydı.Onların hepsinin gol olduğunu düşünürsek 5-1 6-1 gibi sonuçlar olma imkanı doğuyo :) Bitirişte becerili olabilseydik.. Ayrıca Ricardinho kendisini buldu.Her verdiği pas birbirinden güzle.Mesela İlk golde nobreye verdiği pas.. İnşallah almanyada puan veya puanlarla döneriz ve gruptan çıkarız ki zaten leverkusenin sadece ismi kaldı.Ligde kötüler Uefada sadece brugge maçnda berabere kaldılar..

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2006, 18:27
artık beşiktaşımız 1 puan alır herhalde leverkusun karşısında

OgUzKaGaN
30.Kasım.2006, 18:36
Zor biraz.Runje faktörü nede olsa çok etkili....

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2006, 18:41
Zor biraz.Runje faktörü nede olsa çok etkili....
abi okadarda değil eskisi gibi çok dangalaklık yapmıyor arada bir yapmaya başladı

dentaconstantin
30.Kasım.2006, 18:46
abi okadarda değil eskisi gibi çok dangalaklık yapmıyor arada bir yapmaya başladı

hiç yapmaması lazım ne yazık ki hala yapıyor

sergenNn
30.Kasım.2006, 19:01
Ama leverkusen maçında yapmayacaktır.Eminim.Yaparsa ne olcağını kendide biliyor:) Leverkusen maçını inşallah yeneceğiz.Tigana inşallah 'berabere kalalım yeter' demez.Öyle derse bir gol yeriz.Çıkaramayız.Maça başlarken sadece galibiyet alırsak çıkabilceğimizi berabere kalırsak elenceğimizi düşünmeli(Öyle değilde öyle farzetmeli)2.Yarı ne yaparsa yapsın ancak maça başlarken beraberliğe yatmamalı.

FeYYaz1989
30.Kasım.2006, 19:05
Oncelikle penalti pozisyonunda Vedran Runje kirmizi kart gormeliydi(Bence).Gerci Koray Runjenin arkasina kostu ama hikaye Balaban son adam gibiydi,neyse geciyoruz.
Cok net pozisyonlar kacirdik,onun disinda derli toplu iyi bir Besiktas izledim ben.Benim istedigim gibi herkes canini disine takti oynadi.Boyle mucadele olsunda yenilsekte olur.Ricardinho'da yavas yavas forma girmeye basladi,aman nazar degmesin.
Tamam Ibrahim Akin cok yetenekli ama artik cocuklugu birakmasi lazim,hep soyluyordum bu herif adam olamayacak(Maalesef).

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2006, 19:05
bence biz orada kontraatak tarzı oynamalıyız

TR.CaPTaiN
30.Kasım.2006, 19:12
2-1 Besiktas alir.

:) :)

Tebrıkler Besıktas.

Jesus_FB
30.Kasım.2006, 19:25
bence biz orada kontraatak tarzı oynamalıyız

kontraatak tarzı forvet oyuncularınız yok bence nobre ile hiç olmuyor o iş :)

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2006, 19:27
kontraatak tarzı forvet oyuncularınız yok bence nobre ile hiç olmuyor o iş :)
bobo iyi yapar bence

Jesus_FB
30.Kasım.2006, 19:30
bobo iyi yapar bence

yapar ama iyi yapamaz bence :)

sergenNn
30.Kasım.2006, 20:34
Bobo'da iyi yapamaz Nobre'de iyi yapamaz.En uygunu Burak veya İbrahim Akın ama sağolsun İbrahim cezalı.Burak eskiden forvetti zaten bildiğiniz gibi ve hızlı bir oyuncu kontraatak oynarsak faydalı olabilir.Başka o tipte oyuncumuz yok.

Universal
30.Kasım.2006, 21:21
Beşiktaş kazanır dedim ve kazandı artık Leverkusen ile oynayacağı maçtan bir puan alması yetiyor. İnşallah Beşiktaş gruptan çıkacaktır.

GsDoruk
01.Aralık.2006, 11:14
bemce runjeye boşuna para ödüonuz bu maç fena oynamadı ama

real_footballer
01.Aralık.2006, 15:47
Bobo'da iyi yapamaz Nobre'de iyi yapamaz.En uygunu Burak veya İbrahim Akın ama sağolsun İbrahim cezalı.Burak eskiden forvetti zaten bildiğiniz gibi ve hızlı bir oyuncu kontraatak oynarsak faydalı olabilir.Başka o tipte oyuncumuz yok.

gökhan güleç var ona ne oldu

sergenNn
01.Aralık.2006, 22:32
Gökhan Güleç'te var ama Gökhan çok güçsüz.Burak çok güçlü değil ama hız bakımından Gökhan Güleç'ten daha iyidir bence.Eski formunda değil.Tabi oynar ama Gökhan mı Burak mı derseniz ben Burak derim.

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 07:41
Gökhan Güleç'te var ama Gökhan çok güçsüz.Burak çok güçlü değil ama hız bakımından Gökhan Güleç'ten daha iyidir bence.Eski formunda değil.Tabi oynar ama Gökhan mı Burak mı derseniz ben Burak derim.
ama maalesef kadroyu tigana kuruyor inş iyi bir taktikle çıkarız aslında bu maç tam lucelik bir maçtı