Log in

View Full Version : UEFA Kupası H Grubu: Celta Vigo - Fenerbahçe

CeNTeR_TR
27.Kasım.2006, 15:02
UEFA Kupası H Grubu'nda 20 Kasım Perşembe günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Celta Vigo'da futbolcular galibiyet için and içti.

Celtalı futbolcular taraftarlarını karşılaşmaya çekebilmek için de bir bildiri yayınladılar. Celta Vigo'nun ezeli rakibi Deportivo La Coruna taraftarlar derneği de Celta Vigo - Fenerbahçe maçı için Balaido Stadı'na dev bir Türk bayrağı asmaya hazırlanıyorlar.

Celta Vigolu futbolcular yayınladıkları bildiride Fenerbahçe maçının telafisinin olmadığını belirterek, "Bu karşılaşmayı mutlaka kazanacağız" başlığıyla yayınladıkları duyuru da "90 dakika sonunda galip gelen taraf biz olacağız" ifadelerini kullandılar. Celta'nın Brezilyali forvet oyuncusu Nene, Fenerbahçe'nin gurubun en teknik oyuncularına sahip olduğunu ve bunu Palermo maçında gösterdiklerini ifade ederek, "Buraya kazanmak için geleceklerini biliyoruz. Alex, Deivid, Edu ve Aurelio'yu tanıyorum. Ancak bizim için bu karşılaşma ölüm kalım maçı olacak" dedi. Evlerinde oynadıkları karşılaşmalarda istedikleri futbolu sergileyemediklerini vurgulayan Nene, Fenerbahçe'yi yenerek bu şansızlıklarına son vereceklerini de sözlerine ekledi.

"FENERBAHÇE MAÇI BİZİM İÇİN ÖLÜM KALIM KARŞILAŞMASI OLACAK"
İspanyol ekibinin savunma oyuncularından Iriney ve Placente ise La Liga da oynadıkları Zaragoza karşılaşmasında sakatlanmalarına rağmen Fenerbahçe maçına yetişeceklerini belirtti. Placente, "Fenerbahçe karşısına tamam mı yoksa devam mı diyecekleri bir mücadeleye çıkacaklarının altını çizerek, iğneyle de olsa bu maçta görev yapmak istediğini kaydetti.

Bu arada, daha once Fenerbahçe'yi Celta Vigo karşısında destekleyeceklerini açıklayan Deportivo La Coruna 'nın "Türkler" lakaplı taraftar dernekleri bu maç için dev bir Türk bayrağını stada asmak icin Celta kulubüne müracaat ettiklerini duyurdular. Celtalı yöneticilerden Fenerbahçe maçına Türk bayrakları ile gelmeyin ve bizi destekleyin yönünde açıklamalar geldiğini belirten dernek başkanları, "Tüm zorluklara rağmen Celta sokaklarında Fenerbahçeli taraftarlarla birlikte bizlerde olacağız" açıklamasını yaptılar.

Krusty
27.Kasım.2006, 18:13
http://www17.mackolik1.com/Img/logo/buyuk/76.gifCELTA VIGO - FENERBAHÇE - http://www17.mackolik1.com/Img/logo/buyuk/2.gif

Tarih: 30 Kasım
Maç Saati: 21:45

MeMo
27.Kasım.2006, 18:14
bana beraberlik gibi geliyo

Krusty
27.Kasım.2006, 18:14
FENERBAHÇE kazancaktır!

Mirza
27.Kasım.2006, 18:17
zico önümüzdeki iki macta 4 puan hedefliyoruz dedi .. celta ile beraberlige kalmak frankfurtu yenme heSabinda .. ama iSi frankfurta kadar birakmamali ..

IcedEarth
27.Kasım.2006, 18:23
gönlümüz fb nin yanında

Sheriff
27.Kasım.2006, 18:41
Taraftar desteği arkamızda deportivolular stadı doldurur:D
maçı alırız ama çok rahat olmaz..

TR.CaPTaiN
27.Kasım.2006, 19:04
Celta kendi evinde iyi oynayamiyor macin baslarinda gol yemezsek bu maci aliriz.

Universal
27.Kasım.2006, 19:22
Celta Vigo son haftalarda ligde iyi sonuçlar almıyor ve bu grupta şansını devam ettirmek için mutlaka bu maçı kazanması gerekiyor.

Fenerbahçe ise Avrupa maçlarına daha değişik bir havada çıkıyor kazanmak için oynuyor ve bu maçı da böyle oynayacaktır.

Maç bana berabere gibi geliyor ama bir takım kazanırsa oda F.Bahçe olacaktır.

OgUzKaGaN
27.Kasım.2006, 19:49
Bana kalırsa Fenerbahçe; Palermo ve Trabzonspor maçlarının rahatlığıyla oynayacak...Celta zaten iyi durumda değil.Gerek ligde gerekse Avrupa'da...
Ancak Celta alır gibi geliyor...

dentaconstantin
27.Kasım.2006, 20:12
gönlüm fenerbahçeden yana inşallah fener kazanır deportivoluların desteğiyle...

Emurafu
27.Kasım.2006, 20:37
iki takim icinde kritik mac celta vigo icin var olma maci bence fenerbahce 1 puan alir turkiyeye doner:D :D
Mac 2=2 bitebilir

berkan_smyrna
27.Kasım.2006, 21:24
zor maç olacak haliyle deplesmanda oynacağımız için ama ilk 20 dk'da gol yemezsek bu maçtan en kötü ihtimalle 1 puan alırız.

tosunpasa
27.Kasım.2006, 21:28
Fenerbahçe'm bu güzel oynuyla maçı alacaktır tahminim 2-1 FB yönünde Hep Destek Tam Destek :)

El Comandante
27.Kasım.2006, 21:39
fenerbahce celtayi deplasmanda cok zor yener.gönlüm fenerbahcenin kazanmasinda ama.eger bir takim maci kazanirsa o fenerbahce olur ama mac berabere biter.tahmini skor:2-2 yada 1-1

fm_monster
27.Kasım.2006, 21:49
2-0 fener alır

scolari12111
27.Kasım.2006, 22:01
ortada bir karşılaşma herşey olabilir ama ispanyol takımları bu tip maçlarda istediğini alabiliyor yine de celta nın .ok iyi bir takım olmadığını düşünüyorum.

Fietra 10
27.Kasım.2006, 22:07
bana berabere bitecek gibi geliyo ama inş. fener kazanır

Krusty
27.Kasım.2006, 22:10
Ayrıca bu konuya anket eklenirse daha iyi olur.. ;)

ForsakeN
27.Kasım.2006, 22:23
Sanırım bu maçta berabere kalacağız. Frankfurt maçından galibiyet bekliyorum.

Neron_FB
27.Kasım.2006, 23:07
Evet, anket eklenirse sevinirim bende.. :)

Bence sonuç beraberlik olucak.. Ya 0-0 ya da 1-1.. Ama bu kötü bi sonuç değil.. Hatta iyi bile.. Saraçoğlundaki Frankfurt maçını alacağımızı düşünüyorum.. Tabi garantilemek istiyosak kazanmalıyız umarım kazanırız..

bursa_mc
27.Kasım.2006, 23:07
celta maçı bırakmaz ama fenerde bırkmaz bu maçıı berabere biter..

fmsmyrna
28.Kasım.2006, 14:06
Eğer Fenerbahçe sakin bir futbol oynarsa yenebilir Celta'yı ancak ben Fenerbahçe'nin ilk yarıda bir gol yiyip 2.yarıda eşitliği sağlayacağını hissediyorum

TR.CaPTaiN
28.Kasım.2006, 18:30
Fenerbahçe'nin Perşembe günü karşılaşacağı İspanyol ekibi Celta Vigo'nun başı, sakatlıklarla dertte.

Kadrosunda yer alan en önemli 6 futbolcudan mahrum olarak Fenerbahçe'nin karşısına çıkacak olan Celta Vigo'da yüzler gülmüyor. Celta Vigo'da "Daniel de Ridder (orta saha), George Lucas (defans), Matias Lequi (defans), Pablo Garcia (orta saha), Antonio Nunez ( orta saha) ve Antonio Guayre (orta saha)" oyuncuları sakatlar kervanında yer alıyorlar.

Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu Zaragoza önünde oynanan lig karşılaşmasında da sakatlanarak sahayı terk eden, Celta Vigo'lu savunma oyuncusu Diego Placente ve orta saha oyuncusu Ireney Santos'un durumlarının şuan çok ciddi olmadığı fakat oynayıp oynayamayacaklarının maç günü belli olacağı kulüp doktoru Juan Jose Crespo tarafından belirtildi.

Celta Vigo takımının teknik direktörü Fernando Vazquez'in takımda bu kadar eksikliklerle, Fenerbahçe maçında nasıl bir kadro oluşturacağı ise, henüz bilinmiyor.

Mirza
28.Kasım.2006, 20:49
bu haber Sevindirici iSte ...

Sheriff
28.Kasım.2006, 22:33
Gustavo Lopez vardı bunlarda nopldu o?

aLka
28.Kasım.2006, 22:43
canobio yeter celta'ya. 2-0 alırlar

Cengo
29.Kasım.2006, 02:37
Anket açtım, ilk oyu da ben kullandım :)
Fenerbahçe 2-1 alacak bence :)

e_mali
29.Kasım.2006, 10:34
Bu maci almasak bile (ki almamis tam super olur :) ) Frankfurt macini alip gruptan cikariz.
Ama maci alarak Frankfurt macina daha rahat cikmak ve daha da onemlisi ulke puanina katki yapmamiz lazim.
Tahminime gelince beraberlik geciyor icimden :D

CeNTeR_TR
29.Kasım.2006, 15:15
"Celta maçına 3 puan için çıkacağız"
İspanya'nın La Voz de Galicia gazetesine özel bir roportaj veren Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Mateja Kezman, Sarı lacivertli takımın İspanya'ya kazanmaya geldiğini söyledi. Kezman, Fenerbahçe'nin Palermo karsısında aldığı galibiyetten sonra Celta Vigo maçında da 3 puan için sahaya çıkacağını vurgulayarak, sarı lacivertli takımın bunu başaracak silahlara da sahip olduğu ifade etti.

Yıldız oyuncu, Celta Vigo'yu yenmeleri halinde UEFA Kupası'nda bir üst turu garantileyeceklerini de hatırlatarak, amaçlarının bunu istanbul'da oynayacakları Eintracht Frankfurt karşılaşmasına bırakmadan İspanya'da halletmek olduğunu belirtti.

Celta'nın geçen yılki gücünden çok uzak olduğunu da iddia eden Sırp futbolcu, "Bundan yararlanmak istiyoruz. Ancak herşeye rağmen Celta Vigo'nun bir İspanyol takımı olduğunu da unutmayarak çok dikkatli olmamız lazım. Onlarında kupada devam edebilmek için galibiyetten başka şansları yok. Bu yüzden de üzerimize gelecekler, tabiki bu durum bizim işimize yarayacak. Çünkü biz üzerimize gelen takımlara karşı daha iyi futbol ortaya koyuyoruz" dedi.

Sarı lacivertli futbolcu, Fenerbahçe'de mutlu günler geçirdiğinin de altını çizerek, "Türkiye'de olmaktan son derece memnunum. İspanya'yı aramıyorum ve geri dönmek gibi bir niyetim de yok" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Arthur Zico'ya da övgüler yağdıran Kezman, "Zico'nun futbol felsefesi ofansif futbola dayanıyor. Bu yapı da Fenerbahçe ile çok iyi uyuştu" diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarlarını da değinen golcü futbolcu, "Fenerbahçe taraftarı dünyanın neresinde olursa olsun bizi sürekli destekliyor. İspanya'da da bizi yanlız bırakmayacaklarını düşünüyorum. Bu muhteşem seyirci Avrupa'nın heryerinden gelerek, bizi perşembe günü destekleyecektir" şeklinde konuştu.

Bu arada Celta Vigo - Fenerbahçe maçını izlemek üzere Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen çok sayıdaki sarı lacivertli taraftar Vigo'ya ulaşmaya başladı. Fenerbahçeli taraftarların 2 bine ulaşabileceğini tahmin eden Celta kulübü, Türk taraftarlar için özel gişeler hazırladı. Avrupa'nın bazı ülkelerinden iki gün önce Vigo'ya ulaşan bazı taraftarlar ise Türk bayrakları ile sokaklarda dolaşmaya başladı. İspanyol basını ise Fenerbahçe maçının çok zor geçeceğini belirterek, özellikle Türk taraftarlar için ilginç benzetmeler yaptı. Bölge gazetelerinden El Faro, Fenerbahçe taraftarlarını dünyanın en savaşcı taraftar olarak niteliyerek, "Fenerbahçe nerede ise taraftarda oraya gidiyor ve 90 dakika takımını destekliyorlar. Onlar tam bir cesur yürek gibi takımları için savaşıyor" yorumunda bulundu.

Öte yandan İspanyol güvenlik güçlerinin yüksek riskli maçlar listesine aldığı bu karşılaşmada yaklaşık, 500 polisin görev alacağı öğrenildi. Gerek statta gerek ise caddelerde her iki takımın taraftarlarının çatışmaya girmemesi için tüm kentte özel önlemler alındıgi belirtildi.

eGowiCh
29.Kasım.2006, 17:44
Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.

Jesus_FB
30.Kasım.2006, 16:59
yenilecez :(

OgUzKaGaN
30.Kasım.2006, 17:22
Bence Celta alır.Gönlüm FB den yana....

comandante
30.Kasım.2006, 17:24
gönlüm tabii ki fenerden yana...bence beraberlik bu maç...

EreN
30.Kasım.2006, 17:44
Yeneriz gibi geliyor

bursa_mc
30.Kasım.2006, 17:58
1-1 biter ...

barahir
30.Kasım.2006, 18:02
bana berabere gibi geliyo maç 2-2 olcak. önce biz atcaz sonra celta.

sergenNn
30.Kasım.2006, 18:08
Ya 1-1 biticek ya da fener yenicek 2-1.Celtanın yenmesine ihtimal vermiyorm.İnşallah puan veya puanlar alırda ülke puanı yükselir..

dick
30.Kasım.2006, 22:51
Fenerbahçeye başarılar dilerim.

fenerbahce_1907
30.Kasım.2006, 22:59
penaltı oldu

fenerbahce_1907
kacırdı alex offf

dick
Alex penaltıdan yararlanamadı.

Eray Dengiz
tühhhhhh kaçırdık.. offff ya

comandante
30.Kasım.2006, 23:04
off alex yaaa of yaaa bi kere birşey avrupada yaaa...saç baş yoldum yemin ederim ki yaaa...

El Comandante
30.Kasım.2006, 23:04
alex penaltiyi kacirdi ve bu fenerbahce icin cok kötü oldu,eger bu sansi degerlendirseydi fener macta farka giderdi.

Eray Dengiz
30.Kasım.2006, 23:05
ya x kişisi kaçırsa anlarımda, alex ya.. adam her penaltıyı atar geldi bunu atamadı..of yaa...

dick
30.Kasım.2006, 23:20
Adamların açtığı pankarta bak.Diyecek laf bulamıyorum ya fener fark atsın da hakkettiklerini alsın şerefsizler

Hugo
30.Kasım.2006, 23:20
ya maç hangi kanalda??

aLka
30.Kasım.2006, 23:22
show'da
kayseriye rizeye atmasini bilir gitsin celta'ya atabilsin penaltiyi..

Hugo
30.Kasım.2006, 23:24
kaç kaç peki şu an bizim tv de yayınlar bozulmuş show tv nin
biri anteni kurcaladı herhal merkzi sistem fln..

comandante
30.Kasım.2006, 23:25
0-0 kardeş...alex penaltı kaçırdı..

comandante
30.Kasım.2006, 23:33
yapma tuncay orta yapsana yaaaaa...

dick
30.Kasım.2006, 23:35
Valla kaleci runje gibi çıkmıştı tuncay orta yapsa gol ne diye vurursun oradan neyse ilk yarı sonunda bastırdı fener baya ceza sahası dışından kaleyi yokladı.Volkan da kalede güven veriyor bugün

TR.CaPTaiN
30.Kasım.2006, 23:41
Fenerbahce amator takim gibi oynuyor hic begenmedim. O pankarti acanlarin sulalesinin kulaklarini cinlattim. Bizim sezercik yine iyi oynuyor tek onu begendim:)
Birde 19 Mayis stadyumu bile daha dolu oluyor maclarda tribunler bir avrupa macinda bombos.

fm_monster
30.Kasım.2006, 23:45
mac cok zewksiz :mad:

Jesus_FB
30.Kasım.2006, 23:47
yenilecez :(

comandante
30.Kasım.2006, 23:57
cidden böyle giderse fener yiycek he...tek gol olur bence maçt ya da hiç olmaz...

comandante
30.Kasım.2006, 23:59
atcaz atcaz...tarık abi dert etme yencez bunlarııı...

dick
01.Aralık.2006, 00:03
Alex kafayı vurdu direkten döndü top

Appiahın da topu direkten dışarı çıktı

El Comandante
01.Aralık.2006, 00:04
alexin kafa sutu direkten döndü sonra appiah mükemmel vurdu aut.show radyoo :D

comandante
01.Aralık.2006, 00:09
hadi ama yaaa...bi gol be bi gol...bitirelim işi şurda ya...

Deza
01.Aralık.2006, 00:09
Fenerbahce amator takim gibi oynuyor hic begenmedim. O pankarti acanlarin sulalesinin kulaklarini cinlattim. Bizim sezercik yine iyi oynuyor tek onu begendim:)
Birde 19 Mayis stadyumu bile daha dolu oluyor maclarda tribunler bir avrupa macinda bombos.

maca bakamiyorum, merak ettim. ne yaziyor pankarta?

dick
01.Aralık.2006, 00:12
maca bakamiyorum, merak ettim. ne yaziyor pankarta?

Freedom to kurdistan yazıyordu polis güçleri müdahele etti.Show tv skorun altına Türkiye bayrağı koydu bir süreliğine

OgUzKaGaN
01.Aralık.2006, 00:12
Bende şimdi merak ettim ya..
Neymiş bu pankart...

comandante
01.Aralık.2006, 00:14
ya türkiyede bu kadar pozisyon bulamıyo fener...ya yeter neler kaçıyo böyle anlamıyorum yaaa..

OgUzKaGaN
01.Aralık.2006, 00:15
Pankartı açanlarında,bütün Celta'nında....
Haydi kanarya.Bastır ve gol bul.....TÜRK milleti için...

Deza
01.Aralık.2006, 00:18
Freedom to kurdistan yazıyordu polis güçleri müdahele etti.Show tv skorun altına Türkiye bayrağı koydu bir süreliğine

Ok. iyi yapmis Show.

OgUzKaGaN
01.Aralık.2006, 00:19
Helal Show TV ye.Yapılması gerekeni yaptı kesinlikle...
Deportivo'ya düşmanlıkları var.Deportivo ise Türk sempatizasxnı olduğu için böyle davranıyorlar...
Düşmanımın dostu benim düşmanımdır hesabı.....

comandante
01.Aralık.2006, 00:24
yazık...belliydi böyle olacağı.tarık abi demişti...

dick
Attılar.Canabbio sol ayağını çok iyi kullanan bir isim.Uğur boral gereksiz yere çalıma gitmese bu golü yemezdik.

Omerdinho
gol oldu yaw

OgUzKaGaN
01.Aralık.2006, 00:25
Gol geldi.Yazıklar olsun ya....

El Comandante
01.Aralık.2006, 00:25
canabbio frikikten atti galiba,spikerinde dedigine göre süper atmis.olacagi buydu fener atamiyo,celta atiyo atamayana atarlar.alex penaltiyi atsa bunlar olamayacakti,gercektende yazik

comandante
01.Aralık.2006, 00:30
yatıyorum ben ya...o kadar gol kaçırırsan olacağı bu...iyi geceler beyler...

OgUzKaGaN
01.Aralık.2006, 00:30
İyi Geceler Yücel Abi...

dick
01.Aralık.2006, 00:41
Maç sona erdi.Celta Vigo:1 - Fenerbahçe:0

El Comandante
01.Aralık.2006, 00:43
tüm fenerbahcelilere gecmis olsun,gercekten cok yazik.fenerbahce farka gidebilecegi maci yeniliyo,hemde cok basit bir hatadan dolayi.ne diyelim insallah bu galatasaraya ters tepki yaratmaz fener bize karsi iyi oynayamaz :D

Mc.Speedy
90 Dk Sonucu Celta Vigo : 1 Fenerbahçe : 0

Gerçekten Yazık Oldu , Bu Kadar Pozisyon ama Elde var Sıfır ,

Haketmeyen Takım Aldı Maçı , Bir Özetle..

ama Eray'a msn'den Fenerbahçe Son dakikalarda Gol Yiyecek Demiştim
Çok Gol Pozisyona Girip.

OgUzKaGaN
Geçmiş olsun..
Bu maçı kazanmamızı çok istedim...
Ancak olmadı..
İleriye bakacağız...

Jesus_FB
01.Aralık.2006, 00:44
bugün pek bir şom ağızlıyım maçı şzlerken ne dediysem tuttu yanımdaki arkadaşım bana dalcaktı nerdeyse çok şansızdık art arda iki top direkten döndü hakem maçı katletti adamlar sadece duran toplarla etkili oldu oda hakemin sayesinde

Omerdinho
01.Aralık.2006, 00:44
ben ümitliyim eintrachti yener cikariz
eintrachtin macini izledim cok beceriksizler

fmsmyrna
01.Aralık.2006, 00:47
Bravo Uğur Boral ve Alex diğer 9 kişinin emeğini hiçe saydınız bravo sizlere gerçekten.Böyle birşey olabilir mi sen o kadar gol +1 penaltı kaçır sonra Uğur efendi her pozisyonda yaptığı gibi çalım atmaya çalıssın ve serbest vuruş gol uğur'un buçalım merakıneye dayanıyor acaba.Alex'e ise söyleyecek söz bulamıyorum adamın oyundan alınmayacağı garanti ya ne kadar kötü oynarsa oynasın alex acaba direkt kaleye vurulan freekick olarak kaç gol attıda her topu o vuruyor tamam ortaları etkili ama direkt kaleye vurmak için orda tümer oyuna girmiş bırak ona bizi yakanlaralex ve uğur boral oldu bana göre

gorkemyilmazkarasu
01.Aralık.2006, 00:48
valla volkan eski tadında değil onuda yiyip bitirmişiz bence :( volkan fenerde ilk kaleye geçtiği sezon ki gibi oynayabilse bu golü kurtarırdı benim kanaatim...

OgUzKaGaN
01.Aralık.2006, 00:49
Bende yatıyorum arkadaşlar.Yarın yazılım var....
Hepinize iyi geceler.....

dick
01.Aralık.2006, 00:50
Volkan yapacağını yaptı hele baiano ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda mükemmel bir refleksle topu aldı.1. sınıf kalecilik örneği sergiledi.Maçında başında da akın akın gelen celta vigo ataklarına başarılıydı.Fenerbahçede maçın en iyi oyuncusuydu bence volkan

Jesus_FB
01.Aralık.2006, 00:51
valla volkan eski tadında değil onuda yiyip bitirmişiz bence :( volkan fenerde ilk kaleye geçtiği sezon ki gibi oynayabilse bu golü kurtarırdı benim kanaatim...

kurtardığı çok önemli iki pozisyon vardı ama hele kaleciyle karşı karşıya olan pozisyonu kaç tane kaleci kurtarabilir? Biz nasıl yiyip bitirmişiz volkanı daha yaşı kaçki bitmiş olsun

fenerbahce_1907
01.Aralık.2006, 00:52
celta vigo cok kalıtesız bı takım ya nasıl yenemedık anlayamadım o alex ve ugur boral bugun berbat otesıydı 56. dakikada iki top dırekten dondu o da cık sanssız bir anda neyse bence frankfurtu yenıp cıkarız bu gruptan

fmsmyrna
01.Aralık.2006, 00:52
volkan yine önemli toplar çıkardı 1-baiano geçmeye çalıştı geçemedi 2- bir serbest vuruş çıkardı 3-canobbio'nun etkili bir şutu kaleci elbette bir tane yiyecek eğer sen o kadar gol pozisyonundan yararlanamıyosan yenilmeye mehkumsun

gorkemyilmazkarasu
01.Aralık.2006, 00:56
tabii benim söylemek istediğim sadece o gol pozisyonuyla ilgiliydi ama cümlemi yanlış kurdum sanırım ben onuda kurtarabilirdi anlamında söyledim

aLka
01.Aralık.2006, 00:57
dun bjk ve bugun fb cok sanssizdi hakeden fb idi gecmis olsun fazla soylenecek bi soz yok

Emurafu
01.Aralık.2006, 00:58
Fenerbhce cok iyi mucadele etti ama gol pozisyonlarini iyi degerlendiremedi
Hakeme gelelim ben kirmizi kart yokru o pozisyonda cunku bariz gol sansi yoktu deivid bir baska vigolu oyunucu cok yakindi hakem iyi mac yonetti lugano nun butun faulleri dogru idi aslinda son dakika verilen korner de kornel degildi

El Comandante
01.Aralık.2006, 00:59
ben ümitliyim eintrachti yener cikariz
eintrachtin macini izledim cok beceriksizler

frankfurt genellikle beraberlige oynayan bir takim,ligdede bunu görüyorum zaten,ligde 14 macta 3 galibiyetleri,3 maglubiyetleri ve 8 beraberlikleri var,ama cok kolay gol yiyorlar.burada bochum macina gittim.frankfurt o macta 3-0dan 4-3 yenildi.yani defansi berbat.fenerbahce o maca tam olarak konsantre olabilirse rahat kazanir.ama amanatidis diye bir forvetleri var ve o fenerbahce defansini cok zorlayacak.

jacke
01.Aralık.2006, 01:01
Bazı arkadaşlarımız ugur boralı sucluyor çalım atmakla..eee orta saha adamını defansın soluna koyarsan calımda atar hareket te yapar şutta çeker ordan.ya benim aklım mantığım almıyoooo sen o kadar pozisyona gir bir gol atamadan dön ya.yazık ya..ben varya kadıköydeki şahsen maçada güvenmiyorum..frankurt böle gelir şansa pansa bi gol atar çeker gider..bu deivid de souza yı derhal göndermeleri gerekiyor hiçbirşey yapamadı..ayrıca kimse zicoyu eleştirmisin.adam daha napsın.takım oynadı işte...sonuç yok ama..ya film gibi ya iyi oyna sora gel son dakkada gol ye.hep aynı hikaye........................çıldıracam ya

Jesus_FB
01.Aralık.2006, 01:04
2 tane yanlış ofsayt kaldırdı hakem biri alex diğeri tuncat yada kezman içindi sanırım bence hakem çok rezil bir maç yönetti faul düdüklerini yanlış çaldı

Bazı arkadaşlarımız ugur boralı sucluyor çalım atmakla..eee orta saha adamını defansın soluna koyarsan calımda atar hareket te yapar şutta çeker ordan.ya benim aklım mantığım almıyoooo sen o kadar pozisyona gir bir gol atamadan dön ya.yazık ya..ben varya kadıköydeki şahsen maçada güvenmiyorum..frankurt böle gelir şansa pansa bi gol atar çeker gider..bu deivid de souza yı derhal göndermeleri gerekiyor hiçbirşey yapamadı..ayrıca kimse zicoyu eleştirmisin.adam daha napsın.takım oynadı işte...sonuç yok ama..ya film gibi ya iyi oyna sora gel son dakkada gol ye.hep aynı hikaye........................çıldıracam ya

Ne yani orta saha oyuncusunu defansın solunda oynatınca çalım atmasını normal mi karşılamak lazım olur mu hiç öyle şey o bilmiyormu defansta oynadığını yaptığı bir hatanın nelere yol açacağını gayette iyi biliyor ama işte kibir denilen şey yok mu uğur boral gösterişi çok seviyor halbu ki o çalımların kimseye bir faydası yok

aLka
01.Aralık.2006, 01:05
fb, franfurt'u yenerse grupta kacinci oluyor?

Sekopej
01.Aralık.2006, 01:11
İlk yarı pek etkili değildik ama 2. yarı gerçekten güzel oynadık ama olmadı. O olaydan sonra fark atalım diye dua etmeye başladım ama olmadı 1 gol bile atamadık. Alex tabi sezon başından beri ilk penaltımız bu adam atmayı unutmuş biz ne yapalım;)

Siz boşverin bu maçı basket maçı daha heyecanlıydı, Avrupa'da çifte zafer bekliyordum bu gece ama futbolda zafer gelmedi. Bu maçı, GS'yi hafta sonu yenerek bize unutturur takımımız. Ben onlara güveniyorum son maçı alıp gruptan çıkacağız...

Jesus_FB
01.Aralık.2006, 01:13
evet yine bir galatasaray maçı öncesinde yenildik şimdi pazar gününe daha farklı motive olacaktır oyuncular

El Comandante
01.Aralık.2006, 01:17
evet yine bir galatasaray maçı öncesinde yenildik şimdi pazar gününe daha farklı motive olacaktır oyuncular

ama bu sefer bu sansiniz ters tepicek ve sizi yenecegiz allahin izniyle.ozaman sizin isiniz zor olur

EreN
01.Aralık.2006, 01:37
hakem ince ince yedi fenerbahçeyi.Şanssızlık ve bireysellikle gelen kötü bir mağlubiyet

Cengo
01.Aralık.2006, 02:34
basiretimiz bağlanmış, ne yapalım :/

Cengo
01.Aralık.2006, 02:35
ama bu sefer bu sansiniz ters tepicek ve sizi yenecegiz allahin izniyle.ozaman sizin isiniz zor olur

temenni olmuş :)
bakalım, güzel geçsin de maç önemli olan o ...

gene de Fenerbahçe alırsa iyi olur :D

mazlum reloaded :p

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2006, 07:49
maçı seyretmedim ama fenerin bir penaltısı kaçmış ikide şutu direkten dönmüş yani kısacası fenere yazık olmuş ama frankfurtu yenerek çıkar bu gruptan fenerebahçe

shahinler
01.Aralık.2006, 09:34
walla yenilgiyi gerçekten haketmedik.ama bence yinede zico nun oyuncu tercihlerinde yanlışlık wardı.kezman sakat olmadığı sürece kesinlikle çıkartılmıcak bi adam.deivid den bööle bi maçta bi şey beklenemez.ayrıca alexin de 90 dakka oynaması bence haksızlıktı.penaltıyı kaçırdıktan sonra oyundan düştü.appiah yine maçın en iisiydi.yinede bööle oynayıp kaybetmek biraz koysada takımın bu şekilde oynaması iiyidi.artık frankfurtu burda yenip gruptan çıkıcaz ki bence fark bile olur.

S-B-Z
01.Aralık.2006, 10:05
maçı izleyemedim ama sabah fenerin iyi oynadığını ve birde penaltı kaçırdığını öğrendim.gerçekten yazık oldu.Ama o penaltının ne şekilde olursa olsun kaçmaması lazımdı.Heleki alex gibi bir oyuncu hiç kaçırmamalıydı.Kaçırmasa sonuç bu şekilde olmazdı eminim.Ama fener gruptan çıkabilecek durumda.buda sevindirici.

Omerdinho
01.Aralık.2006, 10:45
frankfurt genellikle beraberlige oynayan bir takim,ligdede bunu görüyorum zaten,ligde 14 macta 3 galibiyetleri,3 maglubiyetleri ve 8 beraberlikleri var,ama cok kolay gol yiyorlar.burada bochum macina gittim.frankfurt o macta 3-0dan 4-3 yenildi.yani defansi berbat.fenerbahce o maca tam olarak konsantre olabilirse rahat kazanir.ama amanatidis diye bir forvetleri var ve o fenerbahce defansini cok zorlayacak.

frankfurtta oturdugum icin onlari yakindan taniyorum :)
fener gibi cok gol pozisyonu kacirdi onlarda dün aksam

ForsakeN
01.Aralık.2006, 11:27
Dün akşam resmen biz oynadık futbolu.Onlar çok nadir geliyolardı.Ama olmadı işte.Her zamanki gibi bi son dakika golüyle yenildik.Çok sinirlendim valla.Alex'e yazıklar olsun. :mad:

Nedvedmania
01.Aralık.2006, 11:44
fener bu maçı kazana bilirdi çok şanssızdı ama futbol işte

Eray Dengiz
01.Aralık.2006, 11:51
Newcastle ve Celta maçlarının ikisinide çok rahat yenerdik, en kötü ihtimal berabere kalmalıydık ama olmadı..

e_mali
01.Aralık.2006, 12:42
Yazik oldu diycem ama cok klise olcak. artik yazik olmamasi gerek, bunu bizim saglamamiz gerek.
4 puanla ust tura cikabilmek bize de nasip oldu BJK gibi :D

Burak Duran
01.Aralık.2006, 13:03
valla fener böyle oynarsa ve gol kaçırırsa frankfurt bilem yener valla bu ne böyle gol atamama adeti bizim maçta bu adet hiç olmuyor :D

MeMo
01.Aralık.2006, 14:06
Alex'in penaltısına kadar az da olsa Celta Vigo üstünlüğü vardı.Alex penaltıyı kaçırınca takım daha iyi olmaya başladı özellikle ikinci yarı top oynatmadık çok daha fazla net pozisyonlar bulduk.Ama ABOOO nun da dediği gibi basiretimiz bağlanmıştı sonra Celta hiç haketmediği bir gol kazandı hakem ise rezildi 2 pozisoyunu ofsayt diye kesti Deividi gole giderken düşürüne sarı kart verdi her hakkını Celtaya kullandı.

fmsmyrna
01.Aralık.2006, 14:16
Frankfurt maçında beraberlik yetiyor o 1 puanı da alırız bence

burakuzun
01.Aralık.2006, 14:22
Fener dün çok şanssızdı ama Frankfurt'u burda yendiği takdirde çıkıyor gruptan sanırım

comandante
01.Aralık.2006, 14:47
alexe nasıl dayandı 90 dakika ya...sadece duran top adamı dediğimde vıdı vıdı yapıyo millet...başka bi meziyeti var mı? hatta duran top adamı da değil.duran top ortacısı...

sergenNn
01.Aralık.2006, 15:19
Fener bu maçı yener diğer maçtada en azından beraberlik alır ve 7 puanla çıkar diyordum ancak olmadı.Maçın ilk 20 dakikasını izledim yani penaltıyı izledim.Gerçekten kötü vurdu.alex çok iyi bir 10 numara ise o penaltıyı atması lazımdı.alex yine küçük maçların büyük yıldızı olduğunu kanıtla bna göre.Diğer maçta yenilmeyeceklerine eminim çünkü fener o maçta böyle oynasın ezer geçer gibi geliyor.Bizde bükreş maçında iyi oynamış ve 87.dakikada penaltıdan gol yiyip yenilmiştik.Fenerde iyi oynadığı maçta yenildi.Gruptan çıkacaklarına eminim.

Jesus_FB
01.Aralık.2006, 15:27
maç için fazla üzülmedim çünkü deplasmanda oynamamıza rağmen gayet iyi oynadık oyunun kontrolü bizdeydi her an gol gelcek diye bekledik ama şansızlığımızı kıramdık zaten o penaltı gol olmuş olsa çok büyük bir ihtimal fark olucaktı neyse böyle iyi oynadığımız taktirde rakip farketmez kimi olsa yeneriz.

Gruptanda çıkarız ama bence gruptan çıkmak bir başarı değil heleki 4 puanla çıkmak bana göre başarı sayılmaz newcastle gibi alıcaksın 10 puan o zaman başarılı derim ama yani sadece 1 maç kazanıp çıkmak asla ve asla büyütülücek bir olay değil ceşta gibi şanslı olursun ve bir maç kazanıp bir üst tura çıkarsın o yüzden bir üst tura çıkarsak inşallah havaya girmez kimse

Sheriff
01.Aralık.2006, 16:18
Maçı katleden isimler
1-Alex;Penaltıyı kaçırdı hadi onu geçtik klübede oturup kenardan taraftar gibi bağırsaydı daha faydalı olurdu dün.çok sevdiği bir noktadan kazanılan serbest vuruşu bile gole çeviremedi..
2-Deniz;En ufak olumlu hareketi yoktu..
3-Hakem; Son zamanlarda gördüğüm en berbat hakemdi..

Gustavo Lopez bitmiş.Nerde Arjantin milli takımında oynayan Celta'yı sırtlayan Lopez.Sadece sahada artistik yapıyo millete.Daha fazla kendini rezil etmeden futbolu bırakmalı..;)

Ayrıca çok şanssızdık.Celta kadar şanslı olsaydık maç farka giderdi..

Universal
01.Aralık.2006, 18:38
İyi oynayarak yenilmek varya insanı sinir ediyor. Topa kullanan bizdik. Pozisyona giren bizdik. Penaltı bulupta kaçıran da bizdik gel görkü bir serbest vuruşdan gol yedik ve maçı kaybettik. Biz üzülmeyelim de kimler üzülsün? :(

Krusty
01.Aralık.2006, 18:43
Fenerbahçe dün iyi mücadele etti. Uğur Boral defansif yönden iyi değildi, çok top kaptırdı. Ayrıca Celta Vigo'da iyi oynadı. Kaleye gitmeye çalıştılar baya ama Lugano toplara hep kayarak ataklarını önledi. Alex'de vasatı aşamadı. Alex gibi bir adam o penaltıyı nasıl kaçırır anlamış değilim. Ayrıca Kezman'da iyi değildi. Appiah çok iyi mücadele etti, çok koştu. Aynı şekilde Tuncay'da öyleydi. Ve şunu da belirmek isterim ki; Celta Vigo kalecisi de çok iyiydi.

TR.CaPTaiN
01.Aralık.2006, 21:50
1.Sanal reklamdan nefret ediyorum ve maclarda uygulanmasına cok gıcık oluyorum
2.Ugur Boral Fenerbahce'de en sevdıgım ısım olmasına ragmen dun cok basıt bır hatayla bızı 1 puandan ettı.Ugur hala kendını o sol acık oynayan Ugur zannedıyor cok calıma gırıyor.
3.Zico Deniz'in top kaptırmaktan baska bır ıse yaramadıgını ogrenemedı.
3.Appiah Aurelio ve Denız bir T.D bir maca 3 tane defansif orta sahayla cıkarmı karsımızdakı takım Real Madrıd degıl Celta Vıgo.
4.Rakip teknık dırektor mactan once bızden cekındıgını acıkca bellı etmıstı bu kadro anlayısınada yansıdı baktıki Fenerbahce iyi oynayamıyor hemen 22. dk da Gustavo Lopez i yanılmıyorsam bir defans oyuncusunun yerıne aldı(penaltıyı yaptıran oyuncu)
5.Alex o penaltıyı atsa su an cok farklı seylerı konusuyor olabılırdık.
6.Son macta Frankfurt'u kesınlıkle yenmelıyız beraberlık bıle bıze yetebılır ama kesınlıkle yenmelıyız.

eGowiCh
01.Aralık.2006, 23:28
Futbolun adaleti yok.

GsDoruk
02.Aralık.2006, 15:56
FENER SÜPER OYNAMASINA RAMEN YENİLDİ yazık oldu size

bursa_mc
02.Aralık.2006, 18:00
alex gibi adam nasıl kaçırır penaltıyı yaww