View Full Version : Hakan Sükür'ün Yeni Varisi Bulundu
RoCCo_42
28.Ekim.2005, 10:04
Mersin I.Y. macinda görüldüki Özgürcan abilerine ders verircesine bir gol atti her ne kadar kötü sutlar ceksede ilk anda kelyi düsünmesi gercekden olumlu.
Ne Ersen Martin Ne Hüseyin Kartal Nede Digerleri bence ÖZGÜRCAN Hakan'in tahtina aday olarak görülen tek kişi.En azından simdilik.
gozgoz
28.Ekim.2005, 10:27
evet özgürcan gerçekten de iyi oynadı bu gençlere şans verilse oynuyacaklar. gerets 30 dk oynattı ve özgürcan da diğer abilerini aratmadı
e_mali
28.Ekim.2005, 10:37
Fizik olarak da güçlü bir görüntüsü var, Gerets iyi iş çıkarıyyor gençlere şans vererek. (ı)
batuhan673
28.Ekim.2005, 10:42
Kesinlikle gençlere şans verilmeli.Bu Dünya Starları anadan doğma kadroya girmedi.Zamanla yavaş yavaş geliştiler.
gerilla
28.Ekim.2005, 10:56
Bana şutları cok kötü geldi, gecen sene dortmund maçında da cok kötü vuruşlar yapmıştı. Daha cok şut calışması yapması lazım bence...
RoCCo_42
28.Ekim.2005, 11:05
Bana şutları cok kötü geldi, gecen sene dortmund maçında da cok kötü vuruşlar yapmıştı. Daha cok şut calışması yapması lazım bence...
Evet sana katılıyorum Sutlari banda kötü geldi.Biraz sut üzerine egilmesi calısması gerekiyor.
batuhan673
28.Ekim.2005, 11:54
Böyle kusurları gençlerin gözlenerek ,gelişmesi sağlanır ve Türk futbolu gelişir (b)
comandante
28.Ekim.2005, 12:29
evet şutları pek ii değildi.ama golu maçın en güzel golüydü bence.özgürcandan çok uğurun konuşulmasının gerektiğini düşünüyorum aslında...
tombul taho
28.Ekim.2005, 12:38
ewt sziler haklısınız fakat şuanda bana göre onlar çok genç.. yavaş yavaş alışacaklar bu ortama.. bana göre en iyisi trabzon maçındaydı yanılmıyosam türkiye kupasında.. 3 gol atan gökhan. hakanın ilk dönemlerine benzetiyorum onu. hem uzun boylu hem kaleye dönük top indirme özelliği var. tipik hakan şükür modeli!
Cristiano Ronaldo
28.Ekim.2005, 12:59
Uğur ve Özgürcan daha yeni yeni pişmeye başladılar..Zamanla onlar da alışacaklardır.Yalnız Özgürcan çok aygırımsı duruyor.Fiziği güçlü.Ama Hakan'ın kadar boyu yok sanırım..
comandante
28.Ekim.2005, 13:05
Yalnız Özgürcan çok aygırımsı duruyor
(ı) (ı)
gerçekten de çok iri ya...iki kere omuz koyarak faul yaptı adam dün...bitiricilik eksik biraz sanki
Frank_Castle
28.Ekim.2005, 13:41
Görende Hakan'ın finishingi 20 sanacak :)
Hasan Kabze dün kötüydü ama asıl varis bence o ..
hucar17
28.Ekim.2005, 15:13
ya özgürcan çok iyi ama bence bi Hakan Şükür daha gelmez Türkiye ye.Zaten fizik olarakta oyun tarzı olarak ta pek benzetemedim ben Şükür e...
gozgoz
28.Ekim.2005, 17:05
gerçekten şutları kötü ama çalışarak geliştirebilir..
omuzları baya çıkmış cidden boyu hakan kadar yok gerçekten iri duruyo :mrgreen:
VoLkaN BaROs
28.Ekim.2005, 17:45
benim uğur ve zafer hoşuma gidiyor, ama zafer pek şans bulamıyor nedense...
Ama cimbomun geleceği sağlam, alt yapıdan gelenler çok büyük futbolcu olacaklar...
emirduman
28.Ekim.2005, 18:03
Özgürcan bence Hakan Şükür'e o kadar benzemiyor, hava toplarında o kadar iyi olduğunu görmedim....
Ama bitiricilikleri benziyor sanırım... ;)
tombul taho
28.Ekim.2005, 19:48
benim uğur ve zafer hoşuma gidiyor, ama zafer pek şans bulamıyor nedense...
Ama cimbomun geleceği sağlam, alt yapıdan gelenler çok büyük futbolcu olacaklar...
Kesinlikle katılıyorum. Farkındaysanız diğer kulüplerin altyapısında bişey göremiyoruz uzun zamandır. Genelde hep G.Saray'ın alt yapısından çıkıyor iyi yetenekler. Bunun başlaması yani miladı Emre'yledir. Emre belözoğlu GS altyapısından çıktıktan sonra G.Saray'ın alt yapısı gerçekten çok iyi bir ivme kazandı ve gerçekten çok iyi genç yetenekler var.
emirduman
28.Ekim.2005, 20:07
Fenerbahçe'den Olcan'ı çok beğeniyorm ben... Şans verilmeli.....
Beyler daha Cafercan'da var hatırlatırım....
İrfan Başaran'da gelicek daha sonraya...
Umarım hepsini kullanırız, harcamayız...
Önümüzdeki yıllarda GS'nin ilk 11'inde bütün bu gençleri aynı anda görmek beni mutlu eder baya... (b)
yeniay
28.Ekim.2005, 20:24
İyi futbolcu olabilir ileride iyi bir takımdada oynayabilir ama bence su anki goruntusuyle hakan'ın tahnını bence hiç alamaz eninde sonunda hakan gibi bir belki ondan iyisi gelir ama bu ozgurcan olamaz bence izlediğim kadarıyla oyle onun tahtını alması için cok ekmek yemsi lazım buda cok ama cok zor cafercan bence ondan daha iyi olacak
Laz_Asker_61
28.Ekim.2005, 21:13
özgürcan, cafercan ve uğur çok iyi yetenekler ama bence en başarılı olabilecek olanı uğur sağlam bir defans olacak bu çocuk
meddah
28.Ekim.2005, 21:59
Hakan'a vâris arayacağımıza farklı bir forvet tipine geçiş yapmaya çalışsak daha hayırlı olur gibime geliyor..
dinaMYt
28.Ekim.2005, 23:11
bence illa hakan şüküre veliaht aramanın bi anlamı yok her oyunvuyu kendi özellikleriyle tartmak lazım özgürcan galatasarayda gelecek vaadeden oyunculardan sadece birisi diğerleride şans bulmalı özellikle zafer arda ve bir sezonu çöpe atılan cafercan bu takımda mutlaka şans bulmalılar
hucar17
28.Ekim.2005, 23:17
arasakta bulamayız çünkü böle futbolcular bi kere gelir ama onun kadar yararlı olanını aramak ve bulunca da şans vermek daha mantıklı olur
Legolas007
29.Ekim.2005, 13:06
Hakan'a vâris arayacağımıza farklı bir forvet tipine geçiş yapmaya çalışsak daha hayırlı olur gibime geliyor..
çok dooğruu (g)