PDA

View Full Version : İliç gerginliği!..

gerrrard
29.Kasım.2006, 22:00
İliç gerginliği!..
Hafta sonu Fenerbahçe karşısına çıkacak olan Galatasaray'da İliç gerginliği yaşanıyor

Galatasaray yönetiminin, Sasa İliç'e şimdiden yeni sözleşme teklifinde bulunması, takımdaki bazı futbolcuların keyfini kaçırdı. Başta Rigobert Song olmak üzere birçok oyuncunun bu olaya çok bozulduğu belirtildi. Galatasaraylı yöneticilerin son günlerde üzerinde en çok konuştuğu isim Sasa İliç'ti. Geçtiğimiz sezonun başında Partizan'dan transfer edilen Sırp futbolcunun performansını her geçen gün daha da yükseltmesi ve bunun sonucunda birçok Avrupa kulübünün transfer listesine girmesi, sarı kırmızılı yönetimi harekete geçirdi.

Beklenmedik gelişme

Kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat, teknik direktör Erik Gerets'in de görüşüne başvurduktan sonra Sasa İliç'e 2 yıllık yeni sözleşme teklifinde bulunma kararı aldı. Polat, önce kendisi futbolcuyla bizzat bir görüşme yapıp, 2008'de sona erecek olan sözleşmeyi 2010 yılına kadar uzatmak istediklerini bildirdi. İliç'ten prensipte evet cevabı gelince de yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel, Sırp yıldızla masaya oturup, detayları görüşmeye başladı.

İliç ile yapılan görüşmeler olumlu biçimde devam ederken, yöneticilerin hiç beklemediği bir olay yaşandı. Defansın belkemiği Rigobert Song ve sözleşmesi bu sezon bitecek bazı yerli futbolcular, İliç'e yeni sözleşme teklifinde bulunulmasına bozulduklarını dile getirdiler. Song'un, konu ile ilgili olarak yakınlarına şunları söylediği kaydedildi:

Song: Beni aramadı

"İliç, gerçekten iyi futbolcu. Takıma büyük katkısı oluyor. Buna kimse itiraz edemez. Ancak ben de bu takım için mücadele ediyorum. Galatasaray için yaptıklarım ortada. Benim sözleşmem bu sezonun sonunda bitecek olmasına rağmen bugüne kadar kimse arayıp da, 'Gel, anlaşmanı uzatalım' demedi. Benimle bir kez olsun görüşmeyen yöneticilerin, sözleşmesi 2 yıl sonra bitecek İliç'e yeni anlaşma önermesini çok yadırgadım. Açıkçası bu durumu çok yadırgadım. Kafam karıştı."

Song'un bu görüşlerine diğer bazı oyuncuların da katıldığı belirtilirken, bu olayı öğrenen yöneticilerin, bu futbolcuların gönlünü almak için bire bir görüşmeler yaptıkları ve, "Aceleci davranmayın. Çok yakında sizinle de görüşeceğiz" dedikleri bildirildi.

Kaynak: Hürriyet

29.11.2006

nart_susruko
29.Kasım.2006, 22:14
Song'un, konu ile ilgili olarak yakınlarına şunları söylediği kaydedildi
kimmiş bu yakınlar acaba, basın gelin/güvey durumu gibi geliyor bana ;)
böyle birşey olacağını pek sanmıyorum hele de geçen seneki durumu yaşayıpta burda kaldıysa Song, şimdi de böyle birşey demez herhalde :roll:

Emurafu
29.Kasım.2006, 22:19
bu haber yalan takim suan derbiye konsantre oluyor

CeNTeR_TR
29.Kasım.2006, 22:34
yalan arkadaşım bunlar fenerbahçenin kafasını karıştırmak için yapılmış hareketler bunlar

dick
29.Kasım.2006, 22:35
Ben de başlığı görünce iliç sakatlandı falan sandım.Fındık fıstık haber bunlar takmayın kafanıza

nart_susruko
30.Kasım.2006, 00:57
yalan arkadaşım bunlar fenerbahçenin kafasını karıştırmak için yapılmış hareketler bunlar
ne alaka :roll:

gerrrard
30.Kasım.2006, 01:04

Fenerbahçenin mi? Galatasarayınmı?

comandante
30.Kasım.2006, 01:13
yalan bunlar...amaçları liverpoolun kafasını karıştırmak...herkes kendine pay çıkarıyo be=)

gerrrard
30.Kasım.2006, 01:15
yalan bunlar...amaçları liverpoolun kafasını karıştırmak...herkes kendine pay çıkarıyo be=)

Liverpool un kafası kolay kolay karısmaz:DKarıssa Gerrard düzeltir CL finalindeki gibi

Marius Belgorth
02.Aralık.2006, 03:00
Benim asıl merak ettiğim şey şudur: Futbolcular için replik yazan bir yazar grubu mu vardır nedir? Ne zaman böyle bir haber olsa konunun muhatabı olacak oyunculardan birisi çıkar ve yukarıda Song örneğinde verilen repliğin değişik versiyonlarını söyler. Sonunu da her zaman "Kafam çok karıştı." olarak bağlar. Bu futbolcuların kafası yumak gibi bir şey sanırım, çok kolay karışıyor :P

sergenNn
02.Aralık.2006, 09:44
Yalan haberdir.Geçen sene galatasarayın o zor günlerinde takımda kalan bir futbolcunun böyle birşey diyeceğini zannetmiyorum.Ne garip ki derbiden önce diyorlar bunu :)

ibo
02.Aralık.2006, 10:55
Basından Masallar serisi devam ediyor...

Burak Duran
02.Aralık.2006, 11:37
song un yakını benim arkadaşlar bunu bana söyledi my head is mixed :D (adamların tam çevirisi :D )

CeNTeR_TR
02.Aralık.2006, 15:17
ne alaka :roll:

takımda iç huzursuzluk varmış gibi yapıp kafamızı karıştırıyorlar işte bu :D

Redrum
02.Aralık.2006, 15:21
bizden önce yönetimin hgaberi olurdu heralde..

gerrrard
13.Aralık.2006, 19:20
Sasa İliç'e gözdağı
Yönetim sözleşme uzatma teklifini fırsat bilip, ücretine zam isteyen Sasa İliç'in isteğini kabul etmedi.

Yönetim, sözleşmesini uzatmak için zam talep eden Sasa İliç'i geri çevirdi.
Galatasaray yönetimi sözleşme uzatma teklifini fırsat bilip, ücretine zam isteyen Sasa İliç'in isteği kabul etmedi. Sırp futbolcu, sözleşmesini 2010 yılına kadar uzatmak için yönetimden 800 bin ve maç başına 5 bin euro talep ederken, takım içindeki dengeleri bozmak istemeyen yönetim, bu talebi geri çevirdi. PSG ile görüşen İliç'e "Bonservis ücretini getirirsen, istediğin yere gidebilirsin" mesajı verildi.

gerrrard
13.Aralık.2006, 19:21
kaynak:Fotomac:D

Emurafu
13.Aralık.2006, 19:25
gerard ne kadar konu acmissin yaw

eger iyisi alincaksa mesela gallardo ozaman ilic gitsin