Log in

View Full Version : Beşiktaş Tigana'yla anlaştı...

FeYYaz1989
28.Ekim.2005, 21:43
Beşiktaş teknik direktör sorununu Jean Tigana ile çözdü.
Lig TV'nin haberine göre, siyah beyazlılar Fransız teknik adamı 7 aylık sözleşmeye sonunda ikna etti. Tarafların sezon sonunda birbirinden memnun kalması halinde sözleşmenin uzatılacağı öğrenildi.

Jean Tigana'nın yarın Başkan Yıldırım Demirören ile İstanbul'a geleceği de belirtildi.

Ancak bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İtalya'nın güvenilir spor internet sitelerinden "calciomertaco.com"da Tigana'nın Beşiktaş'la anlaştığını duyurdu..

"Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Tigana" başlıklı haberde, daha önce Fulham ve AS Monaco gibi takımlarda da görev yapan Fransız teknik adam Tigana'nın, Beşiktaş ile 7 aylık bir sözleşme imzaladığı kaydedildi.

İtalya'daki haber ajansları, dünkü haberlerinde Tigana'nın 31 Ekim Pazartesi günü Beşiktaşlı yetkililerle görüşmek üzere İstanbul'a gideceğini yazmışlardı.

Site ise konuya ilişkin ilk haberinde, Tigana'nın iddiayı yalanlayarak, ''Herhangi bir takımla pazarlığım yok'' dediğini belirtmişti. Ancak aynı haber portalı, konuya ilişkin son haberinde ise Beşiktaş ile Tigana arasında mutabakat sağlandığını ve 7 aylık bir sözleşme imzalandığını kaydetti.

ajansspor.com dan alıntıdır...

Tigana ismi beni pek rahatsız etmedi.Ama biraz hayal kırıklığı yaşadım.Çünkü sabah Fanataik gazetesinde Beşiktaş'ın 2 milyon euro vermesi halinde Le Guen'in Beşiktaşa gelebileceği yazıyordu.Ama kısmet değilmiş artık.

Laz_Asker_61
28.Ekim.2005, 21:46
valla inşallah hayırlısı olur tigana da en az le guen kadar iyi

batuhan673
28.Ekim.2005, 21:47
İlerleyen maçlarda görücez kalitesini (b)

FeYYaz1989
28.Ekim.2005, 21:49
İyi hoca ama neredeyse enkaz devralacak.Açıkçası işi ilk devre sonuna kadar zor.Ama ondan sonra istenmeyenler gider.Birkaç kaliteli oyuncu alınır.O zaman daha iyi olur.

Laz_Asker_61
28.Ekim.2005, 21:59
bence devre arasına kadar mehmet ekşi ile devam edip teknik adamı o zaman getirmeleri daha doğru olurdu
ama bu durumda ise tiganaya yardımcı olacak kişi yine mehmet ekşi olması gerekir yabancı bir yardımcı getirlirse işte o zaman tam yandık

FeYYaz1989
28.Ekim.2005, 22:04
Yabancı yardımcı olursa sonu Del Bosque'ye benzer.

dinaMYt
28.Ekim.2005, 23:03
tigananın teknik direktörlüğü prk futbolculuğu kadar kariyerli olmadı inşallah beşiktaşa hayırlı olur bu seçim son 2 sezonda 3 hoca değiştiren yönetim son zarını atıyor

hucar17
28.Ekim.2005, 23:11
bence del bosque ye benzemez ama işi zor.yönetimin tam destke vermesi lazım.Tabi gerçekten anlaştılarsa...

semih5
28.Ekim.2005, 23:19
sezon sonuna kadar olmasi ii insallah bjk yi bu durumdan kurtarir.

Cristiano Ronaldo
29.Ekim.2005, 00:15
Spor haberlerinde, " Tigana Tamam Gibi " diye bir haber vardı..Ama kesin olarak Tigana'yla anlaştımı Beşiktaş? Kesin değildi de o yüzden soruyorum!Beşiktaş'ta yeni bir dönem daha başlıyor.Tigana'ya başarılar..

FeYYaz1989
29.Ekim.2005, 00:21
Kanal D Ana haber'e çıktı yarın geliyorlarmış Y.Demirören'le ama tabi adam gelip imzayı atmadan kesin bir şey diyemem.

Galatasaray CimBom
29.Ekim.2005, 00:52
Dilerim Besiktas' a, hersey yolunda gitsin...
Hayirlisi bakalim... (r)

turker_oz
29.Ekim.2005, 01:55
Bu işler Tiganayla falan olmaz gelen adam her kim olursa olsun takımı tanıyana kadar kim bilir kaç puanımız daha gidecek.Bence kendini kupalarla kanıtlamış teknik adama ihtiyaç var Tigana ne yapmış ki .Önemli olan takım çalıştırmak değil kupalar başarı... :?:

Vieri
29.Ekim.2005, 04:24
tiganayı fulham dan biliyorum. fulham a kazandırdığı fransız yıldızları küçümsememek lazım. eğer beşiktaşa böyle yıldızları kazandıracaksa neden olmasın ama ben çok ümitli değilim. çünkü yeni bir t.adam, sezon öncesi takımla birlikte değildi. takımı tanıması için arkadaşlarında dediği gibi zamana ihtiyacı var işi zor.. bunun dışında oyuncuların bu adama alışması için taktik uyumunun oturması vs. beşiktaşı daha çok sıkıntılı günler bekliyor

e_mali
29.Ekim.2005, 10:02
Su an icin belkide en iyi hocalardan biri geliyor. Hayırlı olsun...

FeYYaz1989
29.Ekim.2005, 10:22
Bu işler Tiganayla falan olmaz gelen adam her kim olursa olsun takımı tanıyana kadar kim bilir kaç puanımız daha gidecek.Bence kendini kupalarla kanıtlamış teknik adama ihtiyaç var Tigana ne yapmış ki .Önemli olan takım çalıştırmak değil kupalar başarı... :?:
Abi iyi söylüyorsunda.Del Bosque'de kendini kupalarla kanıtlamıştı...Şu şartlar altında kimsede pek gelmeye yanaşmıyor.Çünkü sezon başını kaçırmış,hazırlık dönemini kaçırmış,istedigi transferleri yapamayacak...Tigana şu an gündemde olan bir çok hocadan iyi yani bence.

Legolas007
29.Ekim.2005, 12:40
(c) ne bu çilemiz yaa fener aldığı galibiyetleri kutlarken biz burda kim bizi çalıştırsın diye düsünüyoz (f)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
evet arkadaşlar (ı)
Tigana Beşiktaş'ta

Siyah-beyazlı yönetim Fransız hocayla 7 aylık sözleşme imzaladı. Jean Tigana'nın pazar günü İstanbul'da olacağı belirtildi.

Tigana tamam

3 milyon euro'ya 20 aylık sözleşmeye imza atan Tigana yarın İstanbul'a gelecek, Sevilla maçında da takımın başında olacak.

Rıza Çalımbay'ın istifası sonrasında teknik direktör arayışındaki Beşiktaş, Jean Tigana ile anlaştı. Fransız çalıştırıcıya 20 aylığına imza attıran siyah-beyazlılarda başkan Yıldırım Demirören, yönetici Kenan Öner ve istifa eden sportif direktör Erdil Arpacı dün Paris'te Tigana ile buluştu. Fransız çalıştırıcı, kendisine önerilen 1 yıllık sözleşmeyi kabul etmeye yanaşmadı. Bunun üzerine siyah-beyazlılar B planını devreye soktu.

B PLANI DEVREDE
B planı, Fransız teknik adamla yapılacak uzun süreli sözleşmeydi. Tigana, önerilen 20 aylık sözleşmenin yanı sıra Demirören'in ısrarlı tutumu karşısında fazla direnemedi ve teklife "Evet" dedi. 20 aylık sözleşmeye imza atan Fransız hocanın bu anlaşmadan 3 milyon euro alacağı belirtildi. Sözleşmede ayrıca ev, araba ve başarı halinde ekstra primlerin de yer aldığı bildirildi.

ÇİZME'YE GÖRE 7 AY
Bu arada İtalya'nın en önemli spor internet sitelerinden "calciomertaco. com'', gelişmeyi dün akşam saatlerinde, "Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Jean Tigana'' başlıklı haberle duyurdu. Haberde Fransız hocanın, Beşiktaş ile 7 aylık sözleşme imzaladığı iddia edildi. Yarın İstanbul'a gelecek olan Tigana'nın A.Gücü maçını tribünden izleyeceği, Sevilla karşılaşmasında ise takımın başında olacağı öğrenildi.

FeYYaz1989
29.Ekim.2005, 16:18
Geri sayım bitiyor
Kartal’ın yeni hocasının açıklanması için artık saatler değil dakikalar sayılıyor. Adayları eleye eleye sonunda ikiye indiren Başkan Yıldırım Demirören, Tigana’dan şu an itibariyle olumlu yanıt almış durumda. Yıllık 1.4 milyon dolar karşılığında Beşiktaş’a gelmeyi kabul eden Tigana’nın kaderi vatandaşı Le Guen’in elinde.

Şartları çok ağır
Tigana’dan olumlu yanıt almasına rağmen aklı hala Le Guen’de olan Demirören, Lyon’u bugünlere getiren başarılı teknik adamla son bir görüşme yaptıktan sonra kesin kararını verecek. Le Guen’in şartlarının çok ağır olması nedeniyle Tigana’nın bir kaç gün içinde işbaşı yapması çok yüksek bir ihtimal gibi görünüyor.

fANATİKTEN ALINTIDIR...

Legolas007
29.Ekim.2005, 17:18
benimkide fotomaçtan (ı)

kral_67
29.Ekim.2005, 17:44
tigana beşiktaşa ne katacak yada ne katabilir çok merak ediyorum bana göre 2.sınıf hatta 3.sınıf bi teknik direkdör beklentinin olmayacağı bir sezon idare edebilir aa önümüzdeki sezon müthiş beklentileri olacak beşiktaşın ve tigana bunları karşılayabilir mi muamma bana göre karşılayamaz .........

turker_oz
29.Ekim.2005, 19:51
Sonuçta bu saaten sonra ne konuşsak boş hiçbişey değişemez bekleyip göreceğiz tigana nın neler yapacağını.Umraım beni yanıltırda lucescu zamanındaki gibi süper bi bjk yaratır..
(g) i love you luce (g)

Laz_Asker_61
29.Ekim.2005, 20:44
luce bir başkaydı yaw onu tigana ile karşılaştırmayalım

AzizAyyildiz BJK
29.Ekim.2005, 23:59
Ama Lucescu geldiginde siz ne düsündünüz bilmem ama ben cok rahatsiz olmustum zamanla alistim ve cok sevdim.Insallah bu Tigana ile de olur.Ben dogrusu hayal kirkligi yasiyorum.Benim görüsüm ya Hitzfeld ya Le Guendi ama Tigana oldu.Dogrusu Tigananin oyun analayisini pek tanimiyorum.Nasil oynatir bilmem.

emirduman
30.Ekim.2005, 04:34
Ben onun teknik direktörlüğüyle ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum şahsen..

Sadece futbolculuğunu duymuştum...

Vieri
30.Ekim.2005, 07:00
http://www.turksportal.net/tsi/v2/football/kose/?tsi=oku&id=113

RoCCo_42
30.Ekim.2005, 11:30
TİGANA hepinize hayırlı olsun arkadaslar.

AzizAyyildiz BJK
30.Ekim.2005, 15:44
Insallah hayirli olur. (g) (g) (g)

gozgoz
30.Ekim.2005, 16:25
beşiktaş için hayırlı olsun ama sözleşmenin 7 aylık olması ilginç..

AzizAyyildiz BJK
30.Ekim.2005, 16:31
Belli olmaz orasi basina öyle yansidi ama bakarsin 3 yillik imzalar.

turker_oz
30.Ekim.2005, 16:38
bazı yerlerde 1,5 yıllık diye haber geçtiler dün akşam tv de!
bugün saat 13:00 demirören açıklama yapıcaktı bjk tv de izleyen var mı ben izleyemedim...

Legolas007
30.Ekim.2005, 17:30
ya her yerden farklı bi ses çıkıo haa (b)

hucar17
30.Ekim.2005, 21:03
aylin le gonca ya soralım belki onlar biliyorlardır...

Neron_FB
30.Ekim.2005, 23:13
hayırlı olsun rakibime....İnşallah Türk futbolu için yararlı olur... (b)