View Full Version : Cumartesi Mum, Pazar Meşale!
Ben meşaleleri, onun yarattığı havayı özledim. Cumartesi akşamı tepki için mum yakıyoruz pazar akşamı da iki takım sahaya çıkarken meşale yakalım eskiden olduğu gibi..
http://img114.imageshack.us/img114/6816/60oncesitribundx3.jpg
Ayrıca Cumartesi günü fenerium tribünün altında mum yakma protestosu olabilir :)
Emurafu
30.Kasım.2006, 00:00
yakin yakin helal
meddah
30.Kasım.2006, 00:23
Ben meşaleleri, onun yarattığı havayı özledim. Cumartesi akşamı tepki için mum yakıyoruz pazar akşamı da iki takım sahaya çıkarken meşale yakalım eskiden olduğu gibi..
Elinizi yakacak seviyeye geldi miydi de sahaya atarsınız.
gerrrard
30.Kasım.2006, 01:08
Zuaahahhahahahahhahaha:D:D:D:D:D:D:D:DHiç gülesim yoktu:D
Jesus_FB
30.Kasım.2006, 01:09
o bizim statta olmuyor
Eray Dengiz
30.Kasım.2006, 01:09
ne yalan söyliyeyim bende özledim, trabzon seyircisini görünce ağladım..
gerrrard
30.Kasım.2006, 01:10
o bizim statta olmuyor
Hiç belli olmaz:D
Jesus_FB
30.Kasım.2006, 01:11
Hiç belli olmaz:D
hiç olmadı bundan sonra da olmaz
gerrrard
30.Kasım.2006, 01:13
hiç olmadı bundan sonra da olmaz
Jesus FB li kardesim.Ne bilion belki GS atacak:D(tabi atmazda:D)
nart_susruko
30.Kasım.2006, 01:17
mum he o da güzel :n: :n:
Jesus_FB
30.Kasım.2006, 01:22
Jesus FB li kardesim.Ne bilion belki GS atacak:D(tabi atmazda:D)
o bizi bağlamaz keyifleri bilir :)
Flawless Victory
30.Kasım.2006, 01:32
mum olmaz yanarken elinize akar refleks olarak yine sahaya atarsiniz :D
comandante
30.Kasım.2006, 17:12
konunuya taciz var=)
meddah
01.Aralık.2006, 05:18
o bizim statta olmuyor
Zeki Alasya'nın "Geceler" oyununda bir repliği vardı, o geldi aklıma: "Ben vururum karıyı, olur biter"..
Adam vurdular yahu sizin maçta..
Şaka bir tarafa meşale olayı dünyanın her yerinde yasak, Eren'in canı çekti diye UEFA'yla papaz olmayalım..
gerrrard
01.Aralık.2006, 10:29
Zeki Alasya'nın "Geceler" oyununda bir repliği vardı, o geldi aklıma: "Ben vururum karıyı, olur biter"..
Adam vurdular yahu sizin maçta..
Şaka bir tarafa meşale olayı dünyanın her yerinde yasak, Eren'in canı çekti diye UEFA'yla papaz olmayalım..
Evet.Yasak.Bende isterim ama yasak
GsDoruk
01.Aralık.2006, 11:21
ewt malasef yasak
gerçekler acıdır:P
Nedvedmania
01.Aralık.2006, 11:42
yalancının mumu yatsıya kadar yanar sonrada puffff...
10_Osmanozc
01.Aralık.2006, 14:31
Hazır Papa da Türkiye'deyken Cumartesi günü Papaz'ın Çayır'ında ayin yapacakmış Fenerbahçeliler:)
barahir
01.Aralık.2006, 14:42
Hazır Papa da Türkiye'deyken Cumartesi günü Papaz'ın Çayır'ında ayin yapacakmış Fenerbahçeliler:)
Bu durumda biz Fenerbahceliler ne oluyoruz?? Hristiyan mı?
10_Osmanozc
01.Aralık.2006, 15:12
Bu durumda biz Fenerbahceliler ne oluyoruz?? Hristiyan mı?
Bu kadar alıngan olmaya gerek yok sadece espri;;)
Jesus_FB
01.Aralık.2006, 15:34
konuyla alakasız ne kadar fikir varsa hepsi yazılmış yani maşallah futbol yazarlarımıza
Universal
01.Aralık.2006, 15:36
Meşalaler niye yasak anlamadım meşala sorunu sadece 1999 yılında ki Kadıköy'de FB-GS maçında oldu onda da stad yanmıştı. Bence yasaklanması şaçma stadda güzellik katıyor.
nart_susruko
01.Aralık.2006, 15:37
kimse işi tadında bırakmıyorda ondan yasak ;;)
Jesus_FB
01.Aralık.2006, 15:38
Meşalaler niye yasak anlamadım meşala sorunu sadece 1999 yılında ki Kadıköy'de FB-GS maçında oldu onda da stad yanmıştı. Bence yasaklanması şaçma stadda güzellik katıyor.
bencede sper bir görüntü harika bir şey oluyor ama suistimal ediliyor maçı sabote etmek için kullanıyor tüm taraftarlar
Flawless Victory
01.Aralık.2006, 19:21
abi statta maci sadece biz izlemiyoruz. cocuklar var yaslilar, bayanlar var onun icin yasak. Bir de adam mactaki pozisyona sinirlenip firlatiyor mesaleyi o da yanlislikla birine isabet edebiliyor bu bir cocuk olabiliyor. Ingililerin maclari muhtesem bir atmosferde oynaniyor ama mesale yakmiyorlar. Demek ki mesalesiz olabiliyormus.
gerrrard
01.Aralık.2006, 20:32
abi statta maci sadece biz izlemiyoruz. cocuklar var yaslilar, bayanlar var onun icin yasak. Bir de adam mactaki pozisyona sinirlenip firlatiyor mesaleyi o da yanlislikla birine isabet edebiliyor bu bir cocuk olabiliyor. Ingilizerin maclari muhtesem bir atmosferde oynaniyor ama mesale yakmiyorlar. Demek ki mesalesiz olabiliyormus.
Haklı olabilirsin.İngilizlerin maclarındaki atmosfer olanüstü.
sergenNn
01.Aralık.2006, 22:30
Türkiye Liglerinde meşale yakmak yasak.Ancak Avrupa'da meşale yakmak yasak değil sahaya atmak yasak.Yani ben öyle biliyorum.brugge maçında 1-2 kişi yakmıştı.Çok güzel atmosfer oluyo ama yasak işte ligimizde :(. Spikerin "İnönü Yanıyor" demesini özledim
gerrrard
01.Aralık.2006, 23:42
Türkiye Liglerinde meşale yakmak yasak.Ancak Avrupa'da meşale yakmak yasak değil sahaya atmak yasak.Yani ben öyle biliyorum.brugge maçında 1-2 kişi yakmıştı.Çok güzel atmosfer oluyo ama yasak işte ligimizde :(. Spikerin "İnönü Yanıyor" demesini özledim
İngilizler gibi cetin futbol oynamalıyız.Atmosfer lazım.Kavga olmamalı.Chelsea Liverpool macını seyrediodum.Bellamy Che taraftarlarının yanına düstü ve selamlastılar.Ama bizimkiler döverlerdi.
Jesus_FB
02.Aralık.2006, 21:29
http://img49.imageshack.us/img49/6046/mummo4.jpg
Tarftarlarımızın 7`den 70`e katılımı hepimizi mutlu etti. Çocukları, Aileleri ve arkadaşları ile organizasyona eşlik eden taraftarlarımız, yarım saat süren eylemden sonra olaysız bir şekilde dağıldı. Güvenlik tedbiri olarak polisin önlem almasına karşın herhangi bir taşkınlık yaşanmayan gösteri az evvel sona erdi.
sergenNn
02.Aralık.2006, 22:26
Resim çok güzel :) maçtada mum yaksınlar :D
Flawless Victory
02.Aralık.2006, 23:24
Tarftarlarımızın 7`den 70`e katılımı hepimizi mutlu etti. Çocukları, Aileleri ve arkadaşları ile organizasyona eşlik eden taraftarlarımız, yarım saat süren eylemden sonra olaysız bir şekilde dağıldı. Güvenlik tedbiri olarak polisin önlem almasına karşın herhangi bir taşkınlık yaşanmayan gösteri az evvel sona erdi.
Amac ne cozemedim de tribunde olay olmamasi icin falan mi
Jesus_FB
03.Aralık.2006, 00:47
Amac ne cozemedim de tribunde olay olmamasi icin falan mi
amaç geçen hafta telegolde ve sonraki günlerde yaşanan olayları atılan iftiraları protesto etmekti
Flawless Victory
03.Aralık.2006, 00:58
Ben Galatasarayliyim. Bu dolaplar surekli donuyor, bunu kimse inkar edemez ama fener yapmistir ama bir baska takim. Sonucta delilsiz insanlari karaliyanin ve karalatanin dusmaniyim. Gunluk hayatimizda da sikca yasadigimiz yargisiz infazlari kabul edemem onun icin ben de burda mum yakiyorum. Fenerlilerin yanindayim. Malum programi lutfen izlemiyelim.
http://img460.imageshack.us/img460/1311/mumkc0.jpg