PDA

View Full Version : Cicinho

Legolas007
29.Ekim.2005, 13:40
Cicinho

Folha Sao Paulo gazetesi spor editörü Murilo Garevello, "Fenerbahçe, Cicinho'yu kaçırmasın. Alex, 2006'da Parreira'nın bankosu olabilir" dedi.

Alex Kapıyı Açtı
Avrupa'nın en kaliteli 5 liginden biri olan Süper Lig, Brezilyalılar tarafından da çok yakından takip ediliyor. Türkiye'de top koşturan sambacıların çokluğu da bunda başrol oynuyor. Brezilya'nın Folha Sao Paulo gazetesinin spor editörü Murilo Garevello, FOTOMAÇ'a konuştu. Türkiye'de Alex de Souza nedeniyle Fenerbahçe'yi ilgi ile takip ettiğini vurgulayan Garavello şu çarpıcı yorumlarda bulundu: "Fenerbahçe'nin büyük bir Brezilyalı yıldızı daha transfer edebileceği duyumlarını aldık.

Devler Peşinde
Bu Cicinho da olabilir, başka bir Brezilyalı yıldız da. Ama Cicinho, Fenerbahçe'de büyük işler yapar. Özellikle Alex'le müthiş bir ikili olur. Ancak Sao Paulo'da oynayan ve Konfederasyon Kupası maçlarında yıldızı parlayan Cicinho ile Real Madrid Kulübü büyük oranda anlaştı. Sanırım 6 milyon euro'ya... Onu Milan da istiyor. Ama henüz hiçbir kulübe imza atmadı. Sağ kanatta görev yapıyor. 25 yaşında, 1.71 boyunda. Çok teknik ve bu tekniğini sürati ile birleştirerek oynuyor.

Jefferson Şaşırttı
Benim asıl hayret ettiğim sezon başında Trabzonspor'a giden kaleci Jefferson'un çok başarısız maçlar çıkarması. Jefferson, Brezilya'da Marcos ve Ceni'den sonra en iyi üçüncü kaleci olarak gösteriliyordu. Ama Trabzonspor'da uyum sorunu yaşıyor olabilir. Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Alberto Parreira, çok uzun zamandır performansını yakından takip ettiği Fenerbahçeli Alex'i, 2006 Dünya Kupası'nda kadrosunda banko oyuncular arasında düşünüyor.

hucar17
29.Ekim.2005, 14:09
Cicinho Fener e gelcek ha:)maddi açıdan imkan var ama Real Madrid gibi kulüpler dururken Türkiye ye niye gelsin?

Legolas007
29.Ekim.2005, 14:09
evt oda var (k)

semih5
29.Ekim.2005, 15:35
bence real istiyosa real e gider

Vieri
29.Ekim.2005, 17:26
ben olsam real e giderim :mrgreen:

kral_67
29.Ekim.2005, 17:50
cicinho realle anşadı ya devre arasında yada gelecek sezon imza atacaklar diye biliyoru...

emirduman
29.Ekim.2005, 18:06
Ben de Cicinho Real'le kesin anlaşmaya vardı diye biliyorum....

Football Manager
29.Ekim.2005, 18:35
bende bu sezon başında anlaştılar diye biliyorum neden gitmedi real'e

Legolas007
29.Ekim.2005, 18:51
(ı) imzan güzel ama ben beşiktaşlıyım

11
29.Ekim.2005, 20:35
evet cicinho yarın geliyormuş,ertesi gün de ronaldinho imza atacakmış!

Laz_Asker_61
29.Ekim.2005, 20:57
hatta interde mutsuz olan adriano da fener yolunda

RoCCo_42
29.Ekim.2005, 22:20
CİCİNHO fenere gelior diye haber cıkaranlar bikere hayal görüyorlar CİCİNHO Ocak ayından itibaren REAL MADRİD'de bu transfer haberini unutun sitemiz saldiriya ugramadan önce ben bunu transferler bölümüne saglam kaynaklara dayanarak sölemisdim.Bence bu konu hakkında yazmak yersiz.

Laz_Asker_61
29.Ekim.2005, 22:41
CİCİNHO fenere gelior diye haber cıkaranlar bikere hayal görüyorlar CİCİNHO Ocak ayından itibaren REAL MADRİD'de bu transfer haberini unutun sitemiz saldiriya ugramadan önce ben bunu transferler bölümüne saglam kaynaklara dayanarak sölemisdim.Bence bu konu hakkında yazmak yersiz.
aynen

semih5
30.Ekim.2005, 00:44
hatta interde mutsuz olan adriano da fener yolunda
daha neler hatta ronaldinho eto del piero filan...

kral_67
30.Ekim.2005, 00:49
fener en son amatör ligde gol kralı olduğumda beni istemişdi ama anlaşamadık... :mrgreen:

Sheriff
30.Ekim.2005, 17:45
Cicinho Real Madrid ile sözleşme imzaladı sanıyorum gelecek sezon real forması giyer

RoCCo_42
30.Ekim.2005, 19:08
Cicinho Real Madrid ile sözleşme imzaladı sanıyorum gelecek sezon real forması giyer

Cicinho devre arasında Real de.