PDA

View Full Version : Schalke 04 - Fenerbahçe..

meddah
31.Ekim.2005, 21:14
Maç salı akşamı 21:45'de..

FeYYaz1989
31.Ekim.2005, 21:24
Bence berabere biter.

yeniay
31.Ekim.2005, 22:25
schalke 04 macı alır bence !!!!

Neron_FB
01.Kasım.2005, 00:04
wala almanyada bi söylenti dolaşıyomuş....
taraftarlar kendi teknik direktörlerini sewmedikleri için fenerbahçeyi desteklicekmiş,fenerin yenmesini istiolarmış schalkenin antrenörü atılsın die...
ne kadar doğru bilemem...
belkide fener taraftarının kendilerini bastıracaklarını bildikleri için bahane arıyolar..hehe :mrgreen:

ademir09
01.Kasım.2005, 00:16
galatasarayın durumunu sabırla bekleyelim

EreN
01.Kasım.2005, 00:31
evet gurbetçilerin sayısı oldukça çok. Bence fenerbahce istediği taktiği uygulayabilirse ve anelka iyi bir performans ortaya koyarsa maçı alır...Ama beraberlik büyük ihtimal

semih5
01.Kasım.2005, 00:33
wala almanyada bi söylenti dolaşıyomuş....
taraftarlar kendi teknik direktörlerini sewmedikleri için fenerbahçeyi desteklicekmiş,fenerin yenmesini istiolarmış schalkenin antrenörü atılsın die...
ne kadar doğru bilemem...
belkide fener taraftarının kendilerini bastıracaklarını bildikleri için bahane arıyolar..hehe :mrgreen:
bence de schalke 04 maci alir hem fb de alex de yok...

dinaMYt
01.Kasım.2005, 00:46
yine berabere biter diye düşünüyorum

muzo2005
01.Kasım.2005, 00:50
bence bu fenerbahçenin gruplara kalabilmesi çin son şansı. bu maçı kazanamazsa gruplara kalamaz.

Frank_Castle
01.Kasım.2005, 00:53
Alex in olmaması gol açısından dezavantaj ama mücadele açısından avantaj..fenerbahçe daha fazla topla oynayıp, daha az baskı altında kalacaktır..ama gol yollarında özellikle duran toplarda sorun yaşayacaktır . beraberlik ağır basıyor; ama 3-3 çok kötü bir beraberlik, puan eşitliği olursa 2 maçında beabere bitmesi sonucu can yakacak .

yeniay
01.Kasım.2005, 00:58

yanlıs bir sey yazmıssın fener taraftarı bastırmıycak turk taraftarlar bastırıcak her turk takımının macında oldugu gibi bildiğin gibi gurbetçiler takım ayrımı yapmıyor

11
01.Kasım.2005, 01:40
kesinlikle schalke yener.alex olmadan fener atak bile yapamaz.

Neron_FB
01.Kasım.2005, 08:55

yanlıs bir sey yazmıssın fener taraftarı bastırmıycak turk taraftarlar bastırıcak her turk takımının macında oldugu gibi bildiğin gibi gurbetçiler takım ayrımı yapmıyor

ya sonuçta orda fenerbahçeyi desteklicekler..o yüzden 1 günlük de olsa onlar da fener taraftarları...o yüzden öle yazdım..Biliyosun avrupada oynayan tüm türk takımlarının bir anda 80 milyon taraftarı oluyo.. (b)

@muzo2005: Bu gruptan çıkınca tekrar gruplara kalma kalktı.. Ş.L formatına göre gruptan çıkan takımlar eleminasyom sistemine göre birbiriyle eşleşecek.. (2)

@11: Fenerbahçe de artık "1 kişi oynnamazsa takım kesin yenilir" devri çoktan bitti...bence güzel maç olucak umarım fener kazanır..
%34 fener %33berabere %33schalke(bence) (ı)

RoCCo_42
01.Kasım.2005, 10:09
Üç ihtimale acik mac.Fenerbahceninde Schalkeninde son sansi iyi bir mac olur.Ama fener ALEX in eksiklgini hisseder hissetmez diyen adaa gülerde gecerim.ALEX fenerin neredeyse yarisi son 2 sezonda bu acıkca görüldü zaten.

e_mali
01.Kasım.2005, 10:27
Zor mac, alex'in yokluğunu avantaja cevirmemiz lazım, yani daha çok mücadele ile rakibi yenmemiz gerekecek, alex'in yokluğunda ortasaha daha mücadeleci olacak ama alex'in yapabildiklerini yapamayacaklar.

Ben umutluyum mactan.

comandante
01.Kasım.2005, 10:57
alex büyük eksik fenerde.biliniyo ki fener gollrinin yarısına yakınını duran toplardan,kornerlerden atıyo...ama schalke almanyada kötü gidiyo diye biliyorum.

türküm ben fener de türk.umarım fener kazanır gibi şeyler demeyeceğim yani dürüst olacağım fenerin yenilmesini istiyorum.ama bunu tek sebebi aziz yıldırımdır yanlış anlaşılmasın.aziz yıldırım dedim pardon aziz yıldıvım...

Neron_FB
01.Kasım.2005, 15:36
Arkadaşlar..Alex çok tembel bi sporcu..bu bi gerçek...Ama bi o kadarda yetenekli..fenerbahçe şu ana kadar alexsiz yada alex oyunda varlığını hissettirmeden bir çok maç kazandı onları unutmayın..fenerbahçe alex oyundan atılmış ve 10 kişi kalmış olarak oynamicak ki... onun yerine başkası oyniicak ve ben fenerbahçedeki tüm oyunculara güveniyorum...YETERKİ NOBRENİN YERİNDE ANELKA OYNASIN..Çünkü nobre artık sırıtıyo..

AzizAyyildiz BJK
01.Kasım.2005, 16:02
Schalke ligde ve Almanya kupasinda aldigi inanilmaz kötü sonuclardan sonra bu maca cok daha fazla asilacaktir.Fenerdede Alex yok üstelik birde Schalkeyi kücümseme var.Bu Mac ya berabere biter yada Schalke alir.Umarim Fener kazanir ama sanmiyorum.

mustang
01.Kasım.2005, 16:19
o gün bütün galatasaraylılar schalkeyi tutcak en azından ben tutacam

gerilla
01.Kasım.2005, 16:26
Lütfen kendi adına konuş ben ve tüm Gerçek Galatasaraylılar Fenerbahce'ye schalke karşısında başarılar dileriz ;)

RoCCo_42
01.Kasım.2005, 16:29
Ben bir galatasaraylı olarak hak eden kazansın diyorum eeeh tabi azda olsa fenere kayıyor gönlümüz ama ne bileyim aklıma benim yasadıgım yerde fenerlilerin cirkef davranısları gelince gönlüm tarafsız olmami sölüyor.

Lafin kısası daha cok isteyen alır maci.

mustang
01.Kasım.2005, 16:34
zaten kendi adıma konuşuyorum

RoCCo_42
01.Kasım.2005, 16:44
zaten kendi adıma konuşuyorum

düşüncene saygı duyuyoruz dosdum en azından ben.

EreN
01.Kasım.2005, 17:25
ya bence alex tembel değil adam koşmadan iş yapıyor ya... yani senin 50 milyar dolar paran olacak sen bi işe girip çalışır mıydın_?_ alexin de durumu öyle çok yetenekli biri onun eksikliğini çok hissedicez ama unutmayalım fener 10 kişi oynamıyor alexin yerine biri oynuyor ve Neron_FB nin dediği gibi bende tüm takıma güveniyorum...

Neron_FB
01.Kasım.2005, 17:27
saol takımdaşım :mrgreen:
Ya bence böyle bi dönemde tüm türkiye avrupada oynayan tüm takımlarımızı desteklemeli..
Taa ki bir ingiltere bi ispanya ligi kalitesne ulaşana kadar ve onlar kadar fazla takımla avrupaya katılacağımız güne kadar..

EreN
01.Kasım.2005, 17:49
saol takımdaşım :mrgreen:
Ya bence böyle bi dönemde tüm türkiye avrupada oynayan tüm takımlarımızı desteklemeli..
Taa ki bir ingiltere bi ispanya ligi kalitesne ulaşana kadar ve onlar kadar fazla takımla avrupaya katılacağımız güne kadar.. evet aynen katılıyorum.Ben tam 9 yaşındayken galatasaray uefa yı aldı.Ben o son maçta gs yi nasıl deli gibi desteklediğimi bilirim. Hemde çok koyu bir FB taraftarı olmama rağmen. Yani bide şöyle düşünün (yanlışım varsa düzeltin)atagün yalçınkaya die bi boksör vardı fenerbahce de oynayan o boks ta başarılı olduğu zaman kimse fenerli die bakmadı işe herkes türkiyeli die baktı.Bugün maçta her ne kadar formanın rengi SARI-LACİVERT olsada Türkiye'yi destekler gibi desteklemeliyiz o formanın rengini(diğer takımları destekleyenler için) kırmızı beyaz görmeliyiz....

Neron_FB
01.Kasım.2005, 18:01
Kesinlikle katılıyorum...Başka ülkenin insanlarının "şuna bak avrupaya türkiyeden sadece 1 takım Ş.L ye katılıyo" yada "uefa'da bile 1 takımları var" demelerini kendime yediremiyorum..yabancı bi forumda başıma galdiğinden, bu konuda ne yazıkki tecrubeliyim..
Kısaca birbirimize köstek diil destek olmalıyız...

EreN
01.Kasım.2005, 18:57
amerikada ya da başka ülkelerde türkiye denince ilk "dünya kupası üçüncüsü olan ülkemi" diolar...bide 2006 ya katılsak off...valla maç saati yaklaştıkça heyecan bastırıyor...gerçi bugün maçı matematik yazılısından dolayı biraz buruk izlicem ama olsunn

erso
01.Kasım.2005, 19:28
bence fenarbahçede anelka iyi oynarsa maçı kazanırlar ama defansın en ufak bir hata yapmamasaı lazım (ı)

Neron_FB
01.Kasım.2005, 19:31
@active 1907: Hayırdır??Kötü geçti heralde sınav.....boşver bunlar geçici şeyler..Önemli olan sonsuzluğa doğru büyük hedeflerle büyük adımlar atan SARI KANARYAMIZ (ı)

Ben bi skor tahmini yapiim
Schalke 04:1 Fenerbahçe:2

@erso: oğru sölüosun..Defans çok dikkali olmalı

RoCCo_42
01.Kasım.2005, 20:58
aynı sekilde VOLKAN da dikkatli olmali diyorum ben.İlk macda düstügü komik durum insani ister istemez korkutuyor be ya.

tombul taho
01.Kasım.2005, 21:44
ilk maçta deplasmanda 3 tane gol atan bi takım kendi evinde her ne kadar seyirci üstünlüğü olmasa bile kaç gol atar tahmin etmek gerçekten zor? fener eğer türkiye ligindeki maçlara çıkar gibi çıkarsa bu maçı kazanamaz. avrupa maçına çıkıyoruz bilinci gerekli. artı bi de hakeme güvenmemeliler tabii ki (d) (ı)

Cristiano Ronaldo
01.Kasım.2005, 21:48
artı bi de hakeme güvenmemeliler tabii ki (d) (ı)

Aynen öyle Çağrı, hakeme güvenmemek lazım!!Çok haklısın!! :mrgreen: (d) (d) (d)

RoCCo_42
01.Kasım.2005, 21:55
artı bi de hakeme güvenmemeliler tabii ki (d) (ı)

Aynen öyle Çağrı, hakeme güvenmemek lazım!!Çok haklısın!! :mrgreen: (d) (d) (d)

:mrgreen: ne diyimki lem ben size

Neron_FB
01.Kasım.2005, 22:24
çık çık çık... aa ayıp ettiniz biz hem türkiyedeki hemde avrupadaki hakemleri satın aldık ..güvenmemek olur mu?? zaten psv yi 3-0 yendiimiz maçtaki hakemi de aziz istetti özel...biz zaten hiç bi maçı da hakkımızla kazanmayız di mi..16 şampiyonluumuz da palavra..oldu olacak 4 kupamızda sizin olsun hadi... (/1) (0) (/6)

hucar17
01.Kasım.2005, 22:31
ya bırak olm bunlar anlamaz.İstersen git Dünya kupasını al,Fİfayı ayarladınız,hakemleri satın aldınız derler.Ama şu gerçeği değiştiremezler.20. şampiyonluğa kadar onlar kupayı unutsunlar (d) (d) (d)

Neron_FB
01.Kasım.2005, 22:32
Bu arada maça 15 dk var..bizim yönetici açıklama yapıyo canlı yayında stadyumda...Schalke Arena'nın yarısı TÜRKMÜŞ....hehe brovo be gurbetçiler...
Haydi hayırlısı..

RoCCo_42
01.Kasım.2005, 22:55
ya bırak olm bunlar anlamaz.İstersen git Dünya kupasını al,Fİfayı ayarladınız,hakemleri satın aldınız derler.Ama şu gerçeği değiştiremezler.20. şampiyonluğa kadar onlar kupayı unutsunlar (d) (d) (d)

Hucar bak canım su anda cok önemli bir macin war gel istersen benle takısma bugünlük tamam mi? Sana bugün cevap vermek istemiom zaten ne desek anlamıyorsun.Daha sert de konusmak istemiorum tamam mi.Umarım bu hafif uslubumu anlarsın.

tombul taho
01.Kasım.2005, 23:22
:mrgreen: :mrgreen:
siz nası tesadüf diyosanız biz de bunu diyoruz işte. biz 20. şampiyonluğa kadar kupayı görmesek de müze de daha farklıları duruyo.. hafif avrupaimsi mi desem yoksa ordaki imsi ekini çıkarsam mı ? ehehehe... neyse tabii bu işin esprisi.. sonuçta bi türk takımı.. ama bu oynayışla işi zor.. hatta ben bu msjı yazdığım sırada da 1-0 mağlup... işiniz gerçekten zor. ayrıca baktım takımda bi anelka oynuyo. duran topları ve penaltıları kullanacak alex de olmadığına göre umarım şansınız yaver gider..

bu arada tuncayın gördüğü sarı kart kendi hatası. çünkü bu bi kuraldır. maça çıkmadan kolye vs. çıkarılır. fenerbahçe forması giyen profesyonel bi futbolcunun bunu bilmesi lazım bence.

RoCCo_42
01.Kasım.2005, 23:37
Hucar sen müeccin felanmisin 4 yıl sampiyon olacak takımlari belirledin hemen :mrgreen: :mrgreen:

siz 4 yıllık programi yapana kadar önce önünüzdeki maci alın derim ben ama nasil 10 kisiyle mi.Fabio Luciano da giddi Milan macinda yok aynı sekilde Aurelioda.

İleriyi görmeden önce önüne bak istersen biz öyle yapa yapa avrupayı salladık.Birden bire kupayı alacaz diye deil.1 Haftadır konusmuyorum gene agzımı acdırddın helal sana

tombul taho
01.Kasım.2005, 23:46
:mrgreen: :mrgreen:
dereyi görmeden paçaları sıvamayın

bu arada schalke - fb maçını yöneten bu ispanyol hakem tr-isviçre maçını da yönetecekmiş! ne yalan söliyeyim ben beğendim. inşallah milli maçta da böyle olur.

ayrıca bana göre lucianonun gördüğü kart doğrudur. çünkü:
1- son adam
2- bazı arkadaşlar adam ölü noktaya (çapraza) doğru gidiyo diyebilirler ama pozisyonu dikkatlice izlediğinizde yapılan müdahalenin 18 yayının çevresinde olduğunu görürsünüz.

RoCCo_42
01.Kasım.2005, 23:58
dakka 55. marco aurelio da kırmızı kart yedi.Fenerbahce 9 kişi.

tombul taho
02.Kasım.2005, 00:37
Maç Bitti.

schalke 2-0 fbahçe... tüm fbli arkadaşlara geçmiş ola.. umarım aynı şey avrupadaki diğer temsilcimiz bjk'nin de başına gelmez. gs olmayınca avrupa'nın tadı olmuyo :P (ı) (d) (l)

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 00:39
genede helal olsun fenere 9 kişi ile iyi mücadele etti.

tombul taho
02.Kasım.2005, 00:42
genede helal olsun fenere 9 kişi ile iyi mücadele etti.

sana kesinlikle katılıyorum.gerçekten çok iyi mücadele örneği gösterdiler.

bu arada psv maçı 1-0 bitti. psv galip geldi. psv 1., schalke 2., milan 3., fb 4., sırada şuanda. ama puanlar birbirine çok yakın.

fbnin bundan sonraki maçı milanla. fakat o maçta luciano ve aurelio olmayacak. özellikle aurelionun eksikliği fb için büyük bi ahndikap. fakat şöle bi avantajları var :

Milan İstanbul'dan ÇEKİNİR!! ;)

dinaMYt
02.Kasım.2005, 00:50
alex+anelka+mhk dan oluşan takımın 2/3 ü olmayınca fenerin kaleyi bulan şutu da olmadı her sene aynı bu fener adam olmayacağa benziyor
anelkanın pesitli çıktı maçta her adam geçen pasını anelkaya verdi anelkada her aldığı topu alıp götürmeye çalıştı artık grupta fb nin işi bir hayli zor 3.lük bile başarı sayılabilir

gozgoz
02.Kasım.2005, 00:54
9 kişiyle baya dayandılar buldukları pozisyonda vardı ama 9 kişiyle bu kadar dayanmak bile iyi..

tombul taho
02.Kasım.2005, 00:56
ya bi de bişe söliyecem..sanki tuncay anelkayla anlaşamıyor gibi.. ilk yarının son dksında bi pozisyon oldu hatta tuncayın girdiği çoğu pozisyonda da öyle... anelka bomboşken tuncay hiç pas vermedi hep kendi gitti. bana göre bu bencilliktir. tamam sen bu bencil top oynamanı süper ligde yapabilirsin. ama orası süper lig diil. orda takım oyunu kazanıyo bireysel beceri diil...

VoLkaN BaROs
02.Kasım.2005, 01:07
valla üzüldüm doğrusu, pisi pisine gitti maç...

EreN
02.Kasım.2005, 01:33
valla ya boşuna gitti maç.Aslında biraz daha kassak gol atardık dicem ama bundan daha fazla kimse dayanamazdı adamlara

AzizAyyildiz BJK
02.Kasım.2005, 01:51
Tamamdir artik Fener icin bir üst Tur hayal bana göre imkansiz.UEFAya gidebilirlerse basaridir.Isterimki bir üst Tura ciksinlar ama artik UEFA bile zor.

Laz_Asker_61
02.Kasım.2005, 05:09
aslında fenere edirneden ötesi her zaman zor gelmesi lazım çünkü avrupada mhk ve fenerasyon yok futbol var

tombul taho
02.Kasım.2005, 10:23
aslında fenere edirneden ötesi her zaman zor gelmesi lazım çünkü avrupada mhk ve fenerasyon yok futbol var

ehaehaehah çok iii yaaa (ı) (d) (ı)

Neron_FB
02.Kasım.2005, 10:52
@CMYLMZ: Doğru sölüosun GS gerçekten çok başarılıydı bu sene...YAA dünya devi TROMSÖ sizi son anda geçti helal ii zorladınız..cidden GSsiz avrupanın tadı olmuyo yani....
@dinaMYt ve Suleyman 34 : En azından 3lü ittifak yapacak kadar aciz bi durumda diiliz..heh..
Ayrıca GSnin son şampiyonluklarını da unutmadık..Ne kadar çabuk unutmuşsunuz bazı şeyleri..arifin kendini yerlere fırlatışı vb...O kadar alışkanlık yapmış ki adamlarınızın ayağı takılsa faul beklio HER MAÇTA...

Maça gelince, yenilen KÖTÜ TAKIM ilan edilecekse eğer, Milan da dünyanın en iyi diil en kötü takımı..Juve de barça da manchester de arsenal da.....Ve tabiiki GS de..nede olsa sizi en çok yenen takımın taraftarı söylüyo bunu...

batuhan673
02.Kasım.2005, 10:59
@CMYLMZ: Doğru sölüosun GS gerçekten çok başarılıydı bu sene...YAA dünya devi TROMSÖ sizi son anda geçti helal ii zorladınız..cidden GSsiz avrupanın tadı olmuyo yani....
@dinaMYt ve Suleyman 34 : En azından 3lü ittifak yapacak kadar aciz bi durumda diiliz..heh..
Ayrıca GSnin son şampiyonluklarını da unutmadık..Ne kadar çabuk unutmuşsunuz bazı şeyleri..arifin kendini yerlere fırlatışı vb...O kadar akışkanlık yapmış ki adamlarınızın ayağı takılsa faul beklio HER MAÇTA...

Maça gelince, yenilen KÖTÜ TAKIM ilan edilecekse eğer, Milan da dünyanın en iyi diil en kötü takımı..Juve de barça da manchester de arsenal da.....Ve tabiiki GS de..nede olsa sizi en çok yenen takımın taraftarı söylüyo bunu...
valla benim duygularımı ifade etmişsin (ı)

tombul taho
02.Kasım.2005, 11:05
biz gene o kdr küçük bi takıma avrupa'da yeniliyoruz. siz ondan daha küçük bi takıma türkiye kupası'nda yenidiniz. (PENDİKSPOR)

sen sizin futbolculara bilerek hareketler yapıldığını mı sanıyosun. heh! sana şunu söliiim. dünkü schalke maçında golde evvel tuncay ceza sahasında adama bariz derecede faul yaptı ama adam çalım attı geçti. işte orda alex olsa kendini daha adam kaymadan yere atmıştı bile. yani bunların hepsi birileri tarafından göz ardı ediliyo işte. sizde bu kararlara alıştığınız için avrupa'da oynanan maçlarda verilmeyen faullerinizden bahsediyosunuz. ama halbuki tarafsız bi gözle bakabilseniz türkiye'deki verilen faullerinizden, elle atılan gollerinizden bahsetmeniz gerekir!

Neron_FB
02.Kasım.2005, 11:23
Dünkü maçta evet fener hem çok kötüydü hem PANİK YAPYIĞI İÇİN hırçındı..Yani dünkü maçta fener %85 hatalıydı...Ve sezonun en kötü futbolunu oynadı...Yani faullerin vs.. nedeni bu..
Eğer dediin gibi olsaydı PSV maçında da Kırmızıları görüp Yenilmemiz gerekirdi..

Ayrıca şunu yine söyliim,Ben hiçbir zaman kasıt yapıldığını düşünmedim,düşünmem de..(hakem konusunda) GS nin şampiyonluklarında da bu böyleydi..benim için sadece iyi veya kötü yada posizyu görebilen veya göremeyen hakemler vardır..
Haaa Ama Türkiye de başarısızlıkların bahanesi çok dimi?? Hakemler hemen suçlu..(hakem olan akrabam fln yok onu belirtim)
Hakemi v federasyonu suçlayan fener dahil hangi takımın yöneticisi olursa olsun yanlış yapıyolar..Zihniyet değişmediği sürece 1000 yıl sonrada aynı şeyler olur...Yada yabancı hakemler yönetse Türk ligini yine aynı şeyler olur..
Tek problem başarıları ve başarısızlıkları kabullenememek..Ben GS adına sevinmiştim UEFA kupası alındıında...yada denizli ve beşiktaş uefada bayaa bi ilerledinde..Ama konu fener olunca ne yazıkki.......!!

Frank_Castle
02.Kasım.2005, 11:25
schalke 04 çok kötü olduğu halde 11-11 durumda feneri hallaç pamuğu gibi attı.. ne hikmettir fenerbahçe eksildikçe adamlar saldırmayı kesti ..fenerbahçenin 11 kişi iken yapamadığı savunmayı 9 kişi iken yapması çok ilginç ..

gruptan milan ve fenerbahçe çıkamıcak bence .

batuhan673
02.Kasım.2005, 11:26
Bence hatalar hakemlere yıkılmamalı (l)

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 11:26
biz gene o kdr küçük bi takıma avrupa'da yeniliyoruz. siz ondan daha küçük bi takıma türkiye kupası'nda yenidiniz. (PENDİKSPOR)

sen sizin futbolculara bilerek hareketler yapıldığını mı sanıyosun. heh! sana şunu söliiim. dünkü schalke maçında golde evvel tuncay ceza sahasında adama bariz derecede faul yaptı ama adam çalım attı geçti. işte orda alex olsa kendini daha adam kaymadan yere atmıştı bile. yani bunların hepsi birileri tarafından göz ardı ediliyo işte. sizde bu kararlara alıştığınız için avrupa'da oynanan maçlarda verilmeyen faullerinizden bahsediyosunuz. ama halbuki tarafsız bi gözle bakabilseniz türkiye'deki verilen faullerinizden, elle atılan gollerinizden bahsetmeniz gerekir!

Cagri ne dersen de bos.Hersey ortada konusmaya degmez hem boswer konusupda konuyu dagıtmayalım.Schalke maci mevzumuz arkadaslar kendi aralarinda konussunlar gazetelerde SCHALKE yi kücümseyenlerin simdi yüz ifadelerini cok merak ediyorum.Biz TROMSO yu kücümsedik sonuc ortada.Her ne kadar yanlıs olsada TROMSO kücümsenecek bir takım.Ama bazı arkadaslar SCHALKE yi kücümseme lüksüne kapıldı.Mac Taraftarla kazanılmaz Oynayarak kazanılır stadın Yarısı Türkdü ne oldu.Bos konusmayalım.Fener bu gurpta insallah 3.olur UEFA ya kalır.Ama malesef ilk gruplar acıklandıgında dedigim olacak gibi Fener ya 2.olur yada 4.olur demisdim malesef ikinci secenek gerceklesecek gibi duruyor.

Neron_FB
02.Kasım.2005, 11:42
susmak herşeyi çözseydi şuanda dünyada ÜTOPYA gerçekleşmişti...
Schalke'yi de küçümseyen yok ayrıca..Hatta yop yuvarlak..hiç bi takım küçümsenmemeli..herşey olabilir..

Bence bu maçta Daumun tek hatası feneri defansif oyunla başlatması..fenerin defansı iyi değil.bence defansı ii olmayan bi takımın defansif oynaması intihar demek..

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 12:38
Ben sen yada su kücümsedi demiyorum.Yalnız Fenerbahce yanlısı medyanın macdan önceki günkü mansetlerine konu baslıklarına bir bakarsan ne demek istedigimi anlarsın.

ayrıca susmak su anda en iyisi.cünkü biz konusdukca siz siz konusdukca biz anlasamıyoruz en iyisi susmak degilmi sence bu sartlarda.

tombul taho
02.Kasım.2005, 12:46
bana göre fb burda milanı ayıklar arkadaşlar.. doğruya doğru. milan deplasmanda çok kötü oynayan bi takım özellikle bu deplasman istanbulsa! ama tabii ali sami yende milanı korkutan havanın aynısını şükrü saraçoğlunda yapılması lazım. bence fb seyircisi bunu yapabilecek bi seyirci. hatta çok açık sölüyorum daha fazlasını bile yapabilirler o statta. milanı yendi dersek uefa garanti gibi olabilir. milan maçı çok önemli ve kritik bi maç fb açısından...

batuhan673
02.Kasım.2005, 12:51
Evet Milan maçı çok önemli ve ben taraftarımıza güveniyorum (g)

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 12:52
bana göre fb burda milanı ayıklar arkadaşlar.. doğruya doğru. milan deplasmanda çok kötü oynayan bi takım özellikle bu deplasman istanbulsa! ama tabii ali sami yende milanı korkutan havanın aynısını şükrü saraçoğlunda yapılması lazım. bence fb seyircisi bunu yapabilecek bi seyirci. hatta çok açık sölüyorum daha fazlasını bile yapabilirler o statta. milanı yendi dersek uefa garanti gibi olabilir. milan maçı çok önemli ve kritik bi maç fb açısından...

sana katılıyorum aynen.

dinaMYt
02.Kasım.2005, 14:32
madem biz 4 yıl üstüste şampiyon olurken hakemlerden yardım alıyordukta nasıl oluyordu da son maça kadar gruplarda hep ilk 2yi zorluyorduk ve nasıl olduda bu 4 senenin sonunda uefa kupasını aldık. bide fbnin durumuna bakın bi takım katıldığı her sezonda erkenden havlu atarmı?şimdi biz belli bir duraklama dönemindeyiz ve fbnin belli bir başarısı var(2 yıl üstüste şampiyonluk) ve durum bizim uefa kupasını aldığımız yıldan pek farklı değil bizde chelsea ile 2 kötü maç oynadıktan sonra önce hertha deplasmanda parçalamış ardından da milanı ezmiştik bakalım fb şimdi aynı başarıyı gösterip önce milanı sonra sonra psv yi yenip avrupada başarı elde edebilcekmi yoksa fb küçük hedeflerin takımı olmaya devam mı edecek?

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 15:07
madem biz 4 yıl üstüste şampiyon olurken hakemlerden yardım alıyordukta nasıl oluyordu da son maça kadar gruplarda hep ilk 2yi zorluyorduk ve nasıl olduda bu 4 senenin sonunda uefa kupasını aldık. bide fbnin durumuna bakın bi takım katıldığı her sezonda erkenden havlu atarmı?şimdi biz belli bir duraklama dönemindeyiz ve fbnin belli bir başarısı var(2 yıl üstüste şampiyonluk) ve durum bizim uefa kupasını aldığımız yıldan pek farklı değil bizde chelsea ile 2 kötü maç oynadıktan sonra önce hertha deplasmanda parçalamış ardından da milanı ezmiştik bakalım fb şimdi aynı başarıyı gösterip önce milanı sonra sonra psv yi yenip avrupada başarı elde edebilcekmi yoksa fb küçük hedeflerin takımı olmaya devam mı edecek?

cok güzel noktalara temas etmissin. :mrgreen:

Sheriff
02.Kasım.2005, 15:14
o bu değilde iyi dağıldık ha 2 kırmızı iki gol. :mrgreen:

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 15:17
o bu değilde iyi dağıldık ha 2 kırmızı iki gol. :mrgreen:

lem genede iyi mücadele etti fener 9 kişiyle.Ama Schalkede gercekden Fenerden üstün bir takım olmadıgını aksam gösterdi.Sadece LİNCOLN iki macda Feneri sürklase eddi bence.

emirduman
02.Kasım.2005, 15:28
Evet Milan maçı çok önemli ve ben taraftarımıza güveniyorum (g)

Taraftarla olsaydı...

batuhan673
02.Kasım.2005, 15:31
Nası taraftarlar olsaydı.

hucar17
02.Kasım.2005, 15:33
yaw biz en azından 9 kişiyle oynadık ve deplasman da schalkeye yenildik.Dünya da adı duyulmamış takımlara elenipte gelip burda konuşmayın

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 15:35
sadece taraftarla olmaz demek istemis arkadasımız.

batuhan673
02.Kasım.2005, 15:37
Heee ok anladım pardon.

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 15:45
yaw biz en azından 9 kişiyle oynadık ve deplasman da schalkeye yenildik.Dünya da adı duyulmamış takımlara elenipte gelip burda konuşmayın

Hucar sen gene cok sivri konusmaya basladın bana tarihin o kirli pas tutmus sayfalarını acdırdma dün ne konusuyordun bugün ne konusuyorsun bi dünkü yazdıklarında su yazdıgını kıyasla.

Frank_Castle
02.Kasım.2005, 16:00
mtk budapeşte , sigma olomouc , cannes bunlar tabi ki çok tanınmış takımlar dünya çapında ..

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 16:12
Atalarımız ne demis 3 düsüncen 1 konusacan.Hucar bu sözü iyi düsün benden sana tawsiye olurmu?

hucar17
02.Kasım.2005, 16:44
modsun diye herşeye karışma hakkın yok zaten ne kadar taraflı oldugunu herkes biliyo onun için sende yazarken biraz düşün

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 16:50
modsun diye herşeye karışma hakkın yok zaten ne kadar taraflı oldugunu herkes biliyo onun için sende yazarken biraz düşün

sana mı soracam neye karısıp karısmıayacagımı efe efe konusma.Bana cevap hakkı verme o zaman sende.Asıl sen düsün.

hucar17
02.Kasım.2005, 16:53
ben burda efelik yapmıyorum kimin ne yaptıgı belli.Ben açık açık taraflı oldugumu yani Fenerbahçeli oldugumu söylüyorum.ama sen mod oldugun için tarafsız olmalısın.olmasan bile yazılarında fanatizm yapmamalısın ben sadece bunu söyledim.fazla dağatma konuyu istersen

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 16:59
ya kardesim benim mod olmam tuttugum takım gercegini degistirmez diye sana kacıncı diyisim ya.Burada herkez kimin nasıl biri oldugunu zaten biliyor ve halada bilmeye dewam edecekler.Ben fanatizm yapmak istemiyorum ama bunu yapmamı sen ve senin anlayısındaki kisiler saglıyor ve halada saglamaya dewam ediyorsunuz.İnanilmaz bir olay ya.1 haftadir sırf arkadaslara söz verdigimden senin takımına bisiy dedigim yok ama masallah dün bi basladınız pir basladınız.Siz baslıcaksınız ortalıgı ververeye vereceksiniz milyonlarca taraftari olan camialari hedef alacaksiniz ve ben susacam yok öle yagmacılık.Bak burada son kez diyorum ne sana ne senin takımına bir alınganlık laf edersem neyim ama eger sen ve sen gibiler bana cevap hakkı doguracak acıklamalarda bulunmaya dewam ederseniz bende aynen dewam ederim.Konuyu dagıtmayalım diorsun asıl sen dagıtıyorsun yada dagıtmama neden oluyorsun.Ben dikkat edecem sana önerim sende dikkat et.

hucar17
02.Kasım.2005, 17:02
sen laf atmassan benden sorun çıkmaz merak etme tamam konu kapansın burda sen bilirsin

Vieri
02.Kasım.2005, 17:13
hucar17, RoCCo_42 burası tartışma yeri değil sorununuz varsa birbirinizle özelden halledin. herkes bir takımı destekliyor sonuçta burada mod arkadaşlarımız elinden geldiğince ortada olmaya çalışıyor ama diğer arkadaşlarda anlayışsız davranırlarsa haliyle herkesin bir sabrı var biz rocco ya zaten söylemiştik fanatizmden uzak durmasını ama burada onun üzerine çok gidildiğini görüyorum özellikle hucar nedense rocco yu en çok eleştiren sensin senden ricam lütfen olayları modsun böyle davranıyorsun şeklinde yaygaraya vermemen ve daha dikkatli olman. ilginiz için teşekkür ederim herkesi fair play e davet ediyorum

Laz_Asker_61
02.Kasım.2005, 18:51
hucar17, RoCCo_42 burası tartışma yeri değil sorununuz varsa birbirinizle özelden halledin. herkes bir takımı destekliyor sonuçta burada mod arkadaşlarımız elinden geldiğince ortada olmaya çalışıyor ama diğer arkadaşlarda anlayışsız davranırlarsa haliyle herkesin bir sabrı var biz rocco ya zaten söylemiştik fanatizmden uzak durmasını ama burada onun üzerine çok gidildiğini görüyorum özellikle hucar nedense rocco yu en çok eleştiren sensin senden ricam lütfen olayları modsun böyle davranıyorsun şeklinde yaygaraya vermemen ve daha dikkatli olman. ilginiz için teşekkür ederim herkesi fair play e davet ediyorum
dinleyin büyük lafı bakim :mrgreen: :mrgreen:

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 18:56
dinleyin büyük lafı bakim :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: ee heralde yane... :mrgreen:

Laz_Asker_61
02.Kasım.2005, 19:21
Ayrıca GSnin son şampiyonluklarını da unutmadık..Ne kadar çabuk unutmuşsunuz bazı şeyleri..arifin kendini yerlere fırlatışı vb...O kadar alışkanlık yapmış ki adamlarınızın ayağı takılsa faul beklio HER MAÇTA...

önce nickleri adam akıllı yaz ondan sonra benimle tartış

yeniay
02.Kasım.2005, 19:33
Neron_FB uclu ittifak yapacak kadar aciz değiliz diyorsun siz (Fenerbahce) o kadar aciz oldunuzki milletin alınterini calıyorsunuz,Futbol yerine voleybol oynuyorsunuz,Maç başı paran alan adamlar sizle mac yaparken haksız yere atılıyor ve parasından oluyor
Söyle bakalım acizlik ne hak hukuk bilmeden onun bunu hakkına tecavüz etmekmi yoksa delikanlı gibi hakkını aramakmı
Sizce acizlik hak aramak dogruyu istemekse evet bizler cok ama cok aciziz.bu laflarımı iyi düşün yeri gelince 3.lü ittifak olur yeri gelir 17li ittifak olur yeri gelince 18li olur yeterki herkez baskalrının hakkına,alın terine,emeğine saldırmasın o zaman kimse kimseye karsı ittifak kurmaz

hucar17
02.Kasım.2005, 19:49
ya valla yeter artık ya sonra konuşunca da biz kötü oluyoruz rica ediyorum başka takımlara laf atmayın.

Laz_Asker_61
02.Kasım.2005, 20:05
sizden başka başka takımlara laf atan varmı acaba

batuhan673
02.Kasım.2005, 20:07
Arkadaşlar başka takımlara laf atmak bitsin artık birbirimiz kurmaya başladık.Lütfen tartışam yapmayalım rakip takıma laf atmayalım.

hucar17
02.Kasım.2005, 20:09
var ben her maçtan sonra(ki maçın bizim maçımız olup olmaması önemli değil)hakemler den başlayıp Fener e kadar laf atanlar oldugu için bende cevap vermek istiyorum yoksa Bjk nin ne yaptıgı umrumda bile değil

Laz_Asker_61
02.Kasım.2005, 20:09
takım arkadaşlarına söyle sen o lafları beşiktaş ile ilgili bir konuda takımıma laf atılırsa benbde atarım sessiz kalmam

hucar17
02.Kasım.2005, 20:10
aynen bende !!tamam artık konu çok dağıldı

Vieri
02.Kasım.2005, 20:21
Sevgili arkadaşlar burası tek bir takım destekleyenlerin olduğu bir forum değil, dünyanın en sevilerek oynanan menajerlik oyunun Türkiye araştırmalarını yapan resmi web site ve haliyle çok çeşitli takımları destekleyen kişiler burada yazmakta görüşlerini belirtmekte..

Fakat son günlerde süre gelen ve medyadada yer alan ülkemizin 4 büyük kulübü arasındaki diyologlar ve anadolu kulüplerinin başarı elde etmek için verdikleri çabalardan doğan sorunlar, gerek hakem hataları ve bu takımların başkanlarının yaptığı fair play'a aykırı açıklamalar bizleride geriyor.

tatlı tatlı birbirimize takılacağımız bu alanlarda ne yazıkki diğer takımları destekleyen arkadaşların canını sıkacak şekilde tavırlar gösteriyoruz. Ben herkesin sağduyulu davranabileceğini düşünüyorum. Fanatiklik yapan arkadaşları sadece bu sitenin adam olmasını sağlamak için uğraşan yöneticilerin değil buraya keyifle zaman ayıran tüm üyelerimizin yani sizlerinde uyarmasını ve onlara karşılık vermemesini istiyorum. Eğer hep beraber hareket edersek zaten bu forumda kardeşçe bir grup oluştururuz, insanalr bizim kurduğumuz bu oluşuma özenir. hem yarın öbür gün yapacağımız organizasyonlar olacak, futbol maçları fm turnuvaları vs.. yapacağız.. buluşmalarda vay efendim sen bana bunu demiştin al sana :mrgreen: olmaz bir fm severe yakışmaz... lütfen tüm forumda yazan arkadaşlarımız fanatizmi burada bıraksın eğer aşırı fanatizm taşıyorsa bu hislerinizi tatmin edebilmek için kurulan takımların taraftar grubu forumlarına gitsin.

(d)