PDA

View Full Version : Sevilla - Beşiktaş..

meddah
31.Ekim.2005, 21:16
Perşembe 22:30..

RoCCo_42
31.Ekim.2005, 21:20
Besiktas bence berabere kalır 1 puan alır ve kader maci Zenit macina umutlu cıkar en azından insallah böyle olur. :mrgreen:

semih5
31.Ekim.2005, 21:21
her sey yeniden basliyo yeni teknik direktör bence bjk 3 puan alir ya

FeYYaz1989
31.Ekim.2005, 21:27
İnşallah kazanırız ama zor 1 puan yeter bize.

erso
31.Ekim.2005, 21:42
bence beşiktaş oyulacak ama işallah öyle olmaz (c)

yeniay
31.Ekim.2005, 22:28
Ya Sevilla nın kadrosu baya kaliteli ama beşiktas ordan puan cıkarırı gibi geliyor bana hayırlısı olsun

dinaMYt
01.Kasım.2005, 00:48
ben pek umutlu değilim sevilla alır bu maçı

Frank_Castle
01.Kasım.2005, 00:49
sevilla daha geçen hafta valencia yı deplasmanda 2-0 yendi.. tek ihtimalli görünüyor maç .

11
01.Kasım.2005, 01:47
kanoute,saviola,fabiano,renato yu durdurabilecek bir defans oyuncusu bjk de yok.2-0 alır sevilla.

Neron_FB
01.Kasım.2005, 09:00
Ben berabere kalacaklarını düşünüyorum...Beşiktaş iyi takımlarla daha iyi oynuyo..
umarım kartal yener...

comandante
01.Kasım.2005, 10:52
ben banko sevilla diyorum hatta iddaada bile oynadım...

AzizAyyildiz BJK
01.Kasım.2005, 16:07
Ben Besiktasin yeni Teknik Direktörüyle bu maci kesinlikle kaybedecegini sanmiyorum.En az 1 Puan cikartiriz bu mactan.Benim görüsüme biz bu maci 1:3 aliriz. (g) (g) (g) (g) (g) (g)

hucar17
01.Kasım.2005, 22:02
bu maçı kazanmasalar bile rövanşta İstanbul da kazanırlar problem değil yani :mrgreen:

Neron_FB
01.Kasım.2005, 22:29
tabi canım 30 şubatta istanbulda kazanırlar... hehe :mrgreen:

FeYYaz1989
01.Kasım.2005, 23:14
Arkadaşlar ortamı gerecek mesajları atmaktan kaçınalım.Bende o zaman Anelka'nın elle atığı golü söyliyeyim o zaman.Son 2 mesajın maçla ne alakası var anlamadım.

RoCCo_42
01.Kasım.2005, 23:31
Arkadaşlar ortamı gerecek mesajları atmaktan kaçınalım.Bende o zaman Anelka'nın elle atığı golü söyliyeyim o zaman.Son 2 mesajın maçla ne alakası var anlamadım.

arkadaslar yaralı FeYYaz olacak o kadar.Kendilerine geldimi destekleyin bizi avrupa takımıyla oynuyoz ülke için oynuyoz derler Besiktas ne ile oynuyor işte buna ne denir kendi önünüzden yiyin denir yani boswer FeYYaz.

Besiktas puan alacak insallah.

tombul taho
01.Kasım.2005, 23:35
Şimdi herkes Beşiktaş'ın puan almasını tabii ki istiyor buna ben da dahilim. Fakat ortada gerçekler var. öncelikle yeni bi hoca faktörü var. hem de daha ilk maçını gerçekten zor bi takımla yapıyor. adam kendisini oyunculara kabul mü ettirecek maça mı hazırlayacak? sonra tabi oyuncuların durumu var. sonuçta yeni gelen bi hoca. nası bi kadro çıkaracak tam bi muamma... o yüzden bjk'nin şansı gerçekten çok zor sevilla önünde. ama umarız puan alır!

RoCCo_42
01.Kasım.2005, 23:48
Şimdi herkes Beşiktaş'ın puan almasını tabii ki istiyor buna ben da dahilim. Fakat ortada gerçekler var. öncelikle yeni bi hoca faktörü var. hem de daha ilk maçını gerçekten zor bi takımla yapıyor. adam kendisini oyunculara kabul mü ettirecek maça mı hazırlayacak? sonra tabi oyuncuların durumu var. sonuçta yeni gelen bi hoca. nası bi kadro çıkaracak tam bi muamma... o yüzden bjk'nin şansı gerçekten çok zor sevilla önünde. ama umarız puan alır!

sana katılıyorum zor ama insallah zoru basarir besiktas.

gozgoz
02.Kasım.2005, 00:57
beşiktaş'ın işi çok zor ama umarım puan ya da puanlarla dönerler..

Laz_Asker_61
02.Kasım.2005, 05:12
bu maçı kazanmasalar bile rövanşta İstanbul da kazanırlar problem değil yani :mrgreen:
sizde aldınız schalke den rövanşı değilmi

RoCCo_42
02.Kasım.2005, 09:27

:mrgreen: len adem adamların yarasına tuz basmasan olmuyor dimi?

Cristiano Ronaldo
02.Kasım.2005, 09:49

:mrgreen: len adem adamların yarasına tuz basmasan olmuyor dimi?

Adem boş yere kimsenin yarasına tuz basmaz!! Onlar da kaşınmasaymışlar, ne demek yani, " bu maçı kazanmasalar bile rövanşta İstanbul'da kazanırlar!! Sizi de gördük!! Biraz sert giriştim, ama kusura bakmayın!!

tombul taho
02.Kasım.2005, 10:28
Yaw arkadaşlar bırakın gitsin yaw şu futbolu... artık o kdr bıkkınlık geldi ki o kdr soğudum ki şu son olaylardan sonra futboldan sizlere anatamam. o yüzden kavgayı bırakın da bjk'nin kazanması için dua edin! sonuçta bi türk takımı... insanların düşünceleri değişsi türk takımlarına karşı.. sadece galatasaray'dan korkmasınlar avrupa'da oynayan diğer türk takımlarından da korksunlar. anadınız mı ? örneğin biz nası barcelona ve real madrid yerine şuan da sevilladan korkuyosak onlarında atıyorum gençlerbirliği uefaya gittiğinde korkmaları lazım... işte bu yüzdeb de bjk'nin KAZANMASI lazım. OLAY BUDUR!

Neron_FB
02.Kasım.2005, 11:02
@sanalman34 & FeYYaz1989 : Olayın sataşmakla ilgisi yok hatta beşiktaşla bile ilgisi yok(sataşma anlamında) olay geçenlerde bi spor adamının "rövanş" kelimesini kullanmasıyla ilgili...Kendisi henüz her takımla tek maç oynanacağını bilmiyomuş..arkadaş bunu kastedio.. ama siz istediiniz yöne çekip yine sataştınız fenere HELAL...

Laz_Asker_61
02.Kasım.2005, 18:43
istediğimiz ytöne çekmedik o yazıdan öyle bir anlam çıkıyor da ondan eğer açıklama yapsaymış böyle yazılar yazmazdık

FeYYaz1989
02.Kasım.2005, 19:07
Ben kimseye sataşmadım.Burda Sevilla - Beşiktaş maçı konuşulurken araya giren saçma sapan mesajlarla ilgili bir uyarı yaptım sadece.Ve ben sizin yazdıklarınızla maç hakkında bağlantı olmadığını düşündüğüm için bu uyarıyı yaptım.Fenerbahçe'ye falanda sataşmam.Ben kendime takımıma bakarım.

Laz_Asker_61
02.Kasım.2005, 19:11
aynen bende feyyaza katılıyorum

hucar17
02.Kasım.2005, 19:53
o yazı ne zaman yazılmış ona da bak o zaman

Laz_Asker_61
02.Kasım.2005, 19:56
ne zaman yazıldığı değil ne yazıldığı önemli

hucar17
02.Kasım.2005, 19:58
sizin şu herzaman yaptıgınız ufak iğnelemelerden yaptım ama galiba sizin de hoşunuza gitmedi.bu arada umarım siz bari kazanırsınız

Laz_Asker_61
02.Kasım.2005, 20:02
biz ne zaman iğneleme yapmışız her zaman doğruları söyledik siz sataşmadığınız sürece size sataşmadık

hucar17
02.Kasım.2005, 20:04
ya tamam neyse bu konu çok uzayacak kapatmak hepimiz için daha iyi olacak

Laz_Asker_61
02.Kasım.2005, 20:07
bencede kapatalım

batuhan673
02.Kasım.2005, 20:11
İnşalşah BJK maçı alıcak (g)

FeYYaz1989
02.Kasım.2005, 20:17
Beyler desteğiniz için teşekkür ederiz.Onuda ufak bir şaka olarak kabul ettik.Sağolun.

hucar17
02.Kasım.2005, 20:18
MAÇIN AYRINTILARI

Stat: Ramón Sánchez-Pizjuán

Hakem: Johan Verbist (BEL), Danny Huens (BEL), Claude Gregoire (BEL), Philippe Flament (BEL) (4.)

Sevilla: Notario, Navarro, David, Alves, Saviola, Fabiano (Kanoute Dk.58), Adriano (Puerta Dk.77), Marti, Ocio, Sales (Jordi Dk.71), Maresco

Yedekler: Palop, Jordi, Renato, Kanoute, Alfaro, Puerta, Kepa

Teknik Direktör: Juande Ramos

Beşiktaş: Oscar Cordoba, Adem Dursun, Çağdaş Atan, Okan Buruk (Souleymane Youla Dk.69), Ailton, Tümer Metin, Kleberson (Daniel Pancu Dk.75), Ali Tandoğan, Koray Avcı, İbrahim Akın (Ahmed Hassan Dk.69), İbrahim Toraman

Yedekler: Murat Şahin, Daniel Pancu, Mustafa Doğan, Ahmed Hassan, İbrahim Üzülmez, Souleymane Youla, Ahmet Dursun

Teknik Direktör: Jean Tigana

Goller: Saviola (Dk.64), Kanoute (Dk.65 - Dk.90)

Sarı Kart: Okan Buruk (Dk.14), Saviola (Dk.56), Maresca (Dk.60), Ahmed Hassan (Dk.76), Çağdaş Atan (Dk.82)

Laz_Asker_61
04.Kasım.2005, 08:58
yenildik işte birileri artık bi taraflarına birşeyler mi yakar bilmem
gruptan çıkma ihtimalimiz yine var son 2 maçı kazanırsak gruptan yine çıkarız

meddah
04.Kasım.2005, 09:18
Olaya Şampiyonlar Ligi grubuymuş gibi bakmayın, maçlar iki ayaklı değil ve 5 takımdan 3'ü gruptan çıkıyor; yani üst tura çıkmak çok daha kolay..
Şu grupta da Beşiktaş'ın Zenith ile içerde, Guimares ile dışarda maçı var ve ille de 6 puan gerekmiyor; 4 hatta duruma göre 3 puan bile yetebilir. Yeter ki Bolton abukluk yapmasın..

Neron_FB
04.Kasım.2005, 10:39
Abi üzüldüm ya keşke yenseydik ispanyolları..Ama dediğiniz gibi zenitle beraberlik, Guimares'ten de galibiyet alsa yeter (ı)

FeYYaz1989
04.Kasım.2005, 10:47
Zeniti de yeneriz Guimaresi de.Ama herkes doğru düzgün oynayacak.

hucar17
04.Kasım.2005, 16:06
sanalman eger yenilginize bizim sevindiğimizi düşünüyosan yanılıyosun.Sizin Avrupa da puan kaybetmeniz bizim bi işimize yaramaz sende biliyosun,aksine şampiyonlar ligine katılmamızı zorlaştırır.bu arada merak etmeyin bu gruptan beşiktaş kesinlikle çıkar zenit guımares i ilk kez duydum kötü takımlar heralde.sonuçta bu gruptan rahat çıkarsınız

emirduman
04.Kasım.2005, 16:36
yenildik işte birileri artık bi taraflarına birşeyler mi yakar bilmem

Abi bence yanlış düşünüyosun...

Yani mesela bir FB'li GS yenilsin isteyebilir, ya da bir GS'li aynı şekilde FB yenilsin isteyebilir...

Ama şu koşullarda şu şekilde kimsenin beşiktaş'ın yenilmesini bir tarafına kına yakarcasına bekliyeceğini sanmıyorum...

AzizAyyildiz BJK
04.Kasım.2005, 17:44
emirduman, aslinda sen yanlis düsünüyorsun.Hicbir futbolsever diger Türk Takimlarinin avrupada yenilmesini istemez.Tabi var öyle abuk subuk düsünenler(Fener-Galata).Sen Besiktasi böyle polemiklere girmedigi icin 3.Büyük ilan etmissin resmen.Iyi kendin bilirsin.Ama sunu bil ki BESIKTAS üc büyklerin en Büyük takimidir. (zz)

FeYYaz1989
04.Kasım.2005, 18:08
Zaten son zamanlarda bazı kesimler fb-gs ikilisini ön plana çıkartıp Beşiktaşı yok etmek istiyorlar kısmen başardılarda.Ama fark etmez.Onlar birbirlerini yesin dursun.Biz kendimize göre en büyüğüz.Beşiktaşlılık hiç bir zaman ölmez.Bazıları koca Beşiktaşımızı normal bir takım gibi görmeye başladı.Onlara en kısa zamanda kazandığımız kupalarla cevap vereceğiz inşallah.Tabi bu uzun vadede olucak.emirduman genel olarak sözüm sana değil.Sende belki o saçma sapan fenerbahçe galatasaray en büyük rakip beşiktaşın kimseye zarar yok diye düşünen insanların etkisinde kalmış olabilirsin.Aslında bu avrupa kupasında rakibi destekleme olayı sadece bizde değil.Bunlar zaman zaman İngiltere ve İspanya'dada büyük rakipler arasında yaşanıyor.Açıkçası artık ben kimseye avrupa maçlarında destek vermiyor(sonuçta milli takım değil bu).Tarafsız olarak izliyorum maçı.Doğrusuda bu bence.

emirduman
04.Kasım.2005, 18:14
Arkadaşım ben öyle birşey demedim, senin kendi üzerine alınman o...

Ben büyüklük olarak düşünümüyorum, ama şöyle birşey vardır ki, FB ile GS arasındaki çekişme diğer "4" büyük arasındaki çekişmeden biraz daha fazladır...

Lütfen kendi gocunmanı ben demişim gibi yorma, ben öyle birşey demedim...

Sadece böyle bir düşüncenin FB ile GS arasında olmasını beklerim en fazla dedim, bunun da nedeni FB'liler ile GS'liler arasındaki rekabetin diğerlerine göre daha fazla olmasıdır.... Buna hayır dicek olan biri olduğunu sanmıyorum...

FeYYaz1989
04.Kasım.2005, 18:24
Yok abi senin kötü niyetle söylemediğini biliyoruz biz.Ama bazılarının bir karalama kampanyası yaptıkları gerçek.Gerçi amaçlarına ulaşınca çok azaldı ama neyse.

emirduman
04.Kasım.2005, 18:27
saol abi ben sana demedim zate...

Senden bir önceki yazan arkadaşa demiştim, cevap yazarken arada sen de yazmışsın....

hucar17
04.Kasım.2005, 18:40
abi bu avrupa maçlarında rakibi tutanlar var.Ben böyle Fenerliyi de Cİmbomlu yu da Beşiktaşlıyı da tanıyorum.Mutlaka sizde tanıyorsunuz.Ama biliyosunuz ki bir Schalke nin bir Sevilla nın puan kazanmasının hiç bir Türk takımına yararı yok.örneğin Gs ile Ankaragücü oynasa ben Ankaragücünü tutarım.Ama Gs ile bir avrupa takımı oynarsa Gs yi tutarım ve herkesten de bunu beklerim

RoCCo_42
04.Kasım.2005, 18:59
abi bu avrupa maçlarında rakibi tutanlar var.Ben böyle Fenerliyi de Cİmbomlu yu da Beşiktaşlıyı da tanıyorum.Mutlaka sizde tanıyorsunuz.Ama biliyosunuz ki bir Schalke nin bir Sevilla nın puan kazanmasının hiç bir Türk takımına yararı yok.örneğin Gs ile Ankaragücü oynasa ben Ankaragücünü tutarım.Ama Gs ile bir avrupa takımı oynarsa Gs yi tutarım ve herkesten de bunu beklerim

dogrusu olanda o zaten HUCAR.Türkiyede rakibiz ama avrupada aynı amaç için savasıyoruz.haksızmıyım

hucar17
04.Kasım.2005, 19:06
kesinlikle

FeYYaz1989
04.Kasım.2005, 19:09
Hayır zaten mesela fenerbahçenin kazanması avrupada ilerlemesi tüm türk kulüplerinin işine gelr.Yani direkt şampiyonlar ligine katılmak varken neden eleme oynasın adam yada neden 1 tane öneleme oynayacağın neden 2 tane oynasın.Yada neden 2 takım uefa ya gideceğine 3 gitmesin.Birde olayın şu yönü var.Rakibin Avrupa'da ne kadar ilerlerse hafta arası o kadar maç oynar.İster istemez lige bu kötü yansır.Adamlar yorgun olur.Mesela psv maçından sonra fb nin oynadığı konya maçı.Çok kötü oynamıştı fenerbahçe.Ama öyle insanlar varki artık fenalık geldi valla.Bende o yüzden tarafsız izliyorum.

emirduman
04.Kasım.2005, 20:40
Abi rakibi avrupa maçı yaparken, yabancı takımı tutan gerçekten çok fazla insan var...

RoCCo_42
04.Kasım.2005, 21:06
Abi rakibi avrupa maçı yaparken, yabancı takımı tutan gerçekten çok fazla insan var...

Abi war hemde cok bu özellikle GS ile FB arasinda cok oluyor öbürleri arasindada oluyor ama özellikle 2 si arasinda cok oluyor.Mesela örnek verecem ama sakin yanlis anlasilma olmasin Benim yasadigim yerde zamaninda STURM GRAZ-GALATASARAY maci wardi.STURM GRAZ GALATASARAY'i 3-0 yenmisdi ve bazi muhterem FB liler resmen sanki türklüklerini unutup STURM GRAZ diye naaralar atmaya basladilar.İsde bu beni cok sarsti bazen FB ye sert cıkışmamdaki en büyük nedenlerden birisi bu.Sakın yanlıs anlasılma olmasin bunların benzerlerini bizim GS Taraftarlarida yapıyor yapmıyor degiller.Ama iki tarafinda hatta öbür takimlarin taraftarlari yapıyorsada bunlar çok yanlış dawranislar.Gerçekten bunlar bizim TÜRK Futbolunun ayiplari.

Laz_Asker_61
04.Kasım.2005, 21:16
özellikle fenerbahçe cumhuriyetine mensup olan millet

hucar17
04.Kasım.2005, 21:24
bende bekliyordum bikaç mesajdır ortamda huzurlu bi hava vardı bakalım kim bozacak diye.bak abi yine ortamı germeyin.sizin anlattıklarınız dogru yalan değil ama milan maçından sonra sizin söyledikleriniz de burada oldu.olayı fanatizme çevirmeyin.ama kavga etmeye niyetiniz varsa o da olur.böyle insanlar her takımda var.bu olay takımlarla ilgili değil direkt o kişilerin vicdanına,futboldan ne anladıklarına ve vatan sevgilerine bağlıdır.Lütfen yine Fener-Galatasaray-Beişktaş tartışmasına girmeyelim...

Laz_Asker_61
04.Kasım.2005, 21:29
sayenizde tartışmadan hiç çıkamadık geçmişe şöyle bir bakarsak

hucar17
04.Kasım.2005, 21:33
ya bırak ya durup eski olayları açıyosun bende bulurum oralardan bişeyler problem o değil.niye ortamı geriyosun ki sanki maçı biz satın alıp sevilla ya verdik.sana şunu söyliyim sevilla size kaç tane attı umrumda değil.yenseniz belki sevinirim ama yenilsenizde hiç üzülmem bunu sana dürüstçe söyliyim.ama sende Fenerbahçe ye gıcık oldugunu,puan kaybettiğimiz de nasıl sevindiğini itiraf et .sonra ne dersen de konuşup itiraz edersem de noolıyım

RoCCo_42
04.Kasım.2005, 22:02
bende bekliyordum bikaç mesajdır ortamda huzurlu bi hava vardı bakalım kim bozacak diye.bak abi yine ortamı germeyin.sizin anlattıklarınız dogru yalan değil ama milan maçından sonra sizin söyledikleriniz de burada oldu.olayı fanatizme çevirmeyin.ama kavga etmeye niyetiniz varsa o da olur.böyle insanlar her takımda var.bu olay takımlarla ilgili değil direkt o kişilerin vicdanına,futboldan ne anladıklarına ve vatan sevgilerine bağlıdır.Lütfen yine Fener-Galatasaray-Beişktaş tartışmasına girmeyelim...

ortam gene sakin merak edme ortami bozanda yok ben kime cevap olarak yazmisim kimden alinti yapmisim bi bak istersen HUCAR(Ortami bozan olarak beni söledigini zannederek yaziyorum bu mesaji eger deilsem no porblem benim için ).Ben zaten bundan sonra elimden geldigince senle polemige girmeyecem o konuda rahat olabilirsin :mrgreen: Ve GS-FB yada GS-BJK yada GS-Bilmem ne kawgasınada girmedim.Girmemde.Sadece konusulanlara istinaden bir cevap verdim ve olayi taswip etmedigimi ayni sekilde benim tuttugum takimin taraftarlarininda ayni yanlisa düsdüklerini belirttim.Yanlissam düzeltin arkadaslar.

hucar17
04.Kasım.2005, 22:06
o zaman problem yok çünkü sana değil sanalman a yazdım.ama bunları öğrendiğim de iyi oldu

Laz_Asker_61
04.Kasım.2005, 22:43
artık fenerliler ile kapışmaya tartışmaya niyetim yok

AzizAyyildiz BJK
05.Kasım.2005, 00:08
emirduman, kusura bakma Abi ya.Aslinda sana bir kastim yoktu.Son Zamanlarda hep böyle düsünülüyorda.Kendi Arkadas cevremde falan.Galiba sana patlaldim.Ben üstelik tartisma olsun diye yazmadim. (ö)

emirduman
05.Kasım.2005, 04:02
emirduman, kusura bakma Abi ya.Aslinda sana bir kastim yoktu.Son Zamanlarda hep böyle düsünülüyorda.Kendi Arkadas cevremde falan.Galiba sana patlaldim.Ben üstelik tartisma olsun diye yazmadim. (ö)

Abi şu,bu,o sorun değilde, sen benim gerçekte ne demek istediğimi anlamış ol, önemli olan o..

Tek sen değil tabi, bütün Beşiktaşlılar...

Neron_FB
05.Kasım.2005, 21:00
Beşiktaşla fener uefa'da final oynar mı baylar ne dersiniz??? (ı) (ı)

FeYYaz1989
05.Kasım.2005, 21:02
Beşiktaşla fener uefa'da final oynar mı baylar ne dersiniz??? (ı) (ı)
Şu an öyle bir şey imkansız gibi.Beşiktaş en fazla gruptan çıkar sonra elenir gib.Fenerbahçede 3. olup UEFA ya kalırsa(ki büyük ihtimal öyle olucak).En fazla 2 tur geçer.Olsa çok güzel olur ama imkansız.

hucar17
05.Kasım.2005, 21:42
yok ya ben öyle bi final düşünemiyorum.biz ligdeki maçlarda birbirimizi yiyoruz bide uefa finali ha :mrgreen: Düşünmek bile imkansız...

Neron_FB
05.Kasım.2005, 21:54
ama güzel olurdu yaa.. :mrgreen:
bence beşiktaşın 1az zamana ihtiyacı var yeni hocasıyla..sevilla maçının 60 dakikasını 90 dakikaya yayarsa ii...
fener de ii defas oyuncusu ve ii bi forvet alırsa nobrenin yerine belki final olur o zaman :mrgreen:
aslında fenere sol kanat da lazım ama hadi nesse yıllardır dioz alınmıo.. (c)

hucar17
05.Kasım.2005, 21:58
yok ben anlamıyorum zaten bu ümit özat nasıl oynatılıyor.(kişilik olarak 4x4 lük adam)adam da sol ayak yok ,bitarafını yırtıyo sağ ayağın dışıyla orta yaparken.Daum bunu mecburiyetten yaptı ama Milli takımda da aynı yerde oynuyor.Hayret ediyorum.Beşiktaş ise transferle falan değil ancak yeni bir yönetimle başarılı olabilir...

Neron_FB
05.Kasım.2005, 22:04
ya aslında yeni defansa bile gerek yok..bi tane sol kanat alsınlar, defansın ortasında ümit ve önder forvetede "ronaldo" hehe o kadar olmasada anelka ayarında ii bi forvet... olay bu..
Umarım beşiktaş normale döner..

emirduman
06.Kasım.2005, 00:03
Aslında bana sorarsanız FB'nin UEFA kupasında bir yerlere gelebileceğini düşünüyorum...

Oldukça kaliteli bir kadrosu var, bi de şanslı 2 kura çekti mi, final oynıyabilir...

Ama karşısına adam gibi bir takım gelirse, ne yaziiki umut vermiyor...

hucar17
06.Kasım.2005, 00:20
ya ben geçen sene de aynı şeyi düşünüyodum bu senede.Fenerbahçe nin kadrosu Uefa da iyi netice alabilecek kadar güçlü,şampiyonlar liginde değil.Uefa ya kalırsak ve gruptaki ilk maçlarımız gibi oynarsak iyi neticeler alabiliriz.Ama tabiki biraz da şans lazım...

Laz_Asker_61
06.Kasım.2005, 19:18
eğer fenerbahçe ilk 2 maçta oynadığı gibi oynarsa uefa kupasını alabilir o güce sahipler
beşiktaş için şu anda tek düşüncemiz gruptan çıkması

hucar17
06.Kasım.2005, 21:20
abi o kadar komplex yapmayın ya Beşiktaş bu gruptan çı-ka-cak.Hiç merak etmeyin (ı) bi rakiplerin takıma bakın bi Beşiktaş dimi ama...

capriceman
06.Kasım.2005, 23:41
ZXoar kaçtılar bu gece zaten elimizden. (c)

FeYYaz1989
06.Kasım.2005, 23:51
Güzel maç olmuş ama nedense bazı Malatyalı oyuncular(Okan Yılmaz,Mert Korkmaz,Toth vs.) 1-0 öne geçtikten sonra arıza çıkartıp durdular ama 90 da Youla onlara en iyi cevabı vermiştir herhalde.