View Full Version : Nobre maziyi arıyor
eGowiCh
04.Aralık.2006, 21:50
Nobre maziyi arıyor
http://www.ntvspor.net/Images/7679.jpg
Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla ligin ilk 16 haftasında 8 gol atan Nobre, Beşiktaş'ta ise sadece 1 gol kaydedebildi.
Anadolu Ajansı
Güncelleme: 14:44 TSİ 4 Aralık 2006 Pazartesi
Geçtiğimiz sezonun ilk 16 haftasında, Fenerbahçe formasıyla 21 gol fırsatının 8'ini değerlendiren Nobre, bu sezon ise 13 gol pozisyonundan 1 gol çıkarabildi.
Sezon başında Fenerbahçe'den ezeli rakibi Beşiktaş'a transfer olan ve Türk vatandaşı olarak Mert adını alan Nobre, geride kalan 16 haftada sadece 1 gol atarak, geçen sezonki performansını mumla arattı.
Siyah-beyazlı formayla Turkcell Süper Lig'de sadece deplasmanda 1-1 berabere kalınan Kayseri Erciyesspor maçında gol bulan Nobre, diğer karşılaşmalarda ise taraftarlarına gol sevinci yaşatamadı. Nobre, Ankaragücü ile yapılan lig maçında kazanılan bir penaltı atışından da yararlanamadı.
Bu arada, Mert Nobre, UEFA Kupası'nda da siyah-beyazlı formayla şu ana kadar 1 gol kaydetti. Nobre, CSKA Sofya ile oynanan UEFA Kupası 1. tur rövanş karşılaşmasının uzatma bölümünde takımına 1 gol kazandırmıştı.
GEÇEN SEZON 16 MAÇTA 8 GOL ATMIŞTI
Nobre, geçen sezonun ilk 16 haftasında eski takımı Fenerbahçe'ye tam 8 gol kazandırmış bir de asist yapmıştı.
14 maçta 1067 dakika sahada kalan Nobre, 3. haftadaki Rizespor, 4. haftadaki Samsunspor, 7. haftadaki Kayserispor, 14. haftadaki Galatasaray maçlarında 1'er, 8. haftadaki Konyaspor ve 15. haftadaki Trabzonspor karşılaşmalarında 2'şer gol atmıştı.
NTVSpor
TR.CaPTaiN
04.Aralık.2006, 22:04
Besiktas'ta Alex yokki Nobre o kadar gol atsın.
fm_monster
04.Aralık.2006, 22:12
bu taktikle we kadroyla dogal basarısız olması
Krusty
04.Aralık.2006, 22:14
Bu konular daha önce konuşulmuştu zaten. Siz de Alex varsa bizde de Ricardinho var. Hem Nobre iyi bir futbolcu değil, boş kaleye atamıyorsa takımın ne suçu var..
FeYYaz1989
04.Aralık.2006, 22:18
Surekli tartisilan bir konu zaten bu,biri gelicek Besiktas'ta alex yokki diyecek,biri gelicek nobre Besiktas icin gereksizdi diyecek,birisi Besiktas dandik adam ne yapsin diyecek...
Boylece bizde ayni konulari tartismaya devam edecegiz,ama bu defa ben yokum bu tartismada kolay gelsin.
dentaconstantin
05.Aralık.2006, 00:53
bu dediklerim yanlış anlaşılmasın da fenerbahçe de maç öncesi hazırlıklarda iki oyuncu paslaşarak çalıştığında alex ve nobre beraber çalışıyorlardı anelka baştan dışlanmış gibiydi anelka da önder le beraber çalışıyordu o takımda alex var derken alex nobreyi kolluyor gibiydi beşiktaş ta pek o durum yok açıkçası
GeNç KaRTaL
05.Aralık.2006, 19:42
valla yönetim ve tiganın planları tutmadı açıkcası adam türkiyeyi biliyor diye alındı ama...
bursa_mc
05.Aralık.2006, 21:34
nobre beşiktaşın taktığıne uyacak bir futbolcu değil.. ya nobreyi oynatmayacasın yada bu benım vazgeçilmez oyunucum onu kaybetmek istemıyorum ve taktığımı nobreye gore yaparım dersin olay biter....
CeNTeR_TR
07.Aralık.2006, 21:01
arar tabi nerde alex yokki o kadar gol pozisyonu yaratsın nobrede atsın
tosunpasa
07.Aralık.2006, 21:58
nobre daha çok arıyacak maziyi...;)
El Comandante
07.Aralık.2006, 22:53
mazinde belescilik yatar bu nobrenin,ama bjkde belescilik olayi tutmaz,cünkü bjknin maclarinda bjk gercekten zor pozisyona giriyo.nobrede bulduklarini hep kaciriyo.bastan demistim bu nobre bjkye yaramaz,bjkde gökhan gülec,bobo var,onlar nobreden daha kaliteli ve iyi.bjknin yapacagi onlarin yanina tebrübeli türk forvet alacaklardi.nobreye verilen paranin yerine zafer biryol veyahutta okan yilmaz gayet kolay alinabilirdi,cünkü onlar zamaninda gol krali olmus,gol yollarinda cok tecrübeli insanlardi.ama bjk yönetimi sirf fbye giciklik yapmak icin nobreyi aldi,simdi agliyor haline...
Jesus_FB
08.Aralık.2006, 03:35
beşiktaş bu adama çok para verdi yanlış hatırlamıyorsam bonservis ücreti olaram 3 milyon euro'ya alındı keşke kiralasalarmış öyle olunca daha iyi oynuyor topçular
GeNç KaRTaL
08.Aralık.2006, 07:38
valla nobreden bi patlama bekliyorum ama biraz acele etsin yoksa patlamadan bavulları toplatacaklar :D
e_mali
08.Aralık.2006, 09:56
BU saatten sonra Nobre Turkiye de cok is yapar. Yani transfer anlamında. Ne de olsa Turk vatandası ;)
GeNç KaRTaL
08.Aralık.2006, 17:42
BU saatten sonra Nobre Turkiye de cok is yapar. Yani transfer anlamında. Ne de olsa Turk vatandası ;)
ne demek istedin memet ali abi anlamadım valla
barahir
08.Aralık.2006, 17:46
beşiktaş bu adama çok para verdi yanlış hatırlamıyorsam bonservis ücreti olaram 3 milyon euro'ya alındı keşke kiralasalarmış öyle olunca daha iyi oynuyor topçular
Amaan Beşiktaş mı verdi sanki parayı=) anlaştılar ülkerle habire oyuncu aldılar. Delgadoya da yanılmıyosam 4-5 milyon € verdiler, adam ortada yok...
eGowiCh
08.Aralık.2006, 17:50
Delgado'ya 5 milyon euro verdiler. Ricardinho'ya 1.75 milyon dolar. Nobre'ye de epeyce verdiler.
Nobre boş kaleye atamadı Brugge maçında, direkten döndü. İyi bir santrafor değil. Fenerbahçe'deyken de beğenmiyordum, tek iyi yönü hava hakimiyetiydi. Birebirde çok etkisiz. 3 milyon euroya çok daha iyi santrafor alınırdı, BJK hata yaptı.
Cengo
10.Aralık.2006, 04:43
http://www.youtube.com/watch?v=ciEDQ-EXdHM
:)
Alex'in pası da dehşet :s
meddah
10.Aralık.2006, 04:57
2.400.000 Euro verildi Nobre'ye..
GsDoruk
10.Aralık.2006, 09:57
http://www.youtube.com/watch?v=ciEDQ-EXdHM
:)
Alex'in pası da dehşet :s
gerçekten güzel gol
bu sırada bence nobre iyi oyuncu...(benim fikrim)
fenerdeyken süper oynuyordu en azından
GeNç KaRTaL
10.Aralık.2006, 11:04
yalnız çoğu glü hep karambol golüydü böyle arada bir atıyordu
M.Scofield
10.Aralık.2006, 11:06
bu kadarda kotu beklemiyordum en azindan 10 gol atmaliydi
eGowiCh
10.Aralık.2006, 13:19
Zaten Nobre Fenerbahçe'ye ilk transfer olduğunda coşmuştu, harika oynuyordu. Sonra da karambol golleriyle iyiydi. İlk transfer olduğu gibi oynasa gol kralı olur.
comandante
10.Aralık.2006, 13:28
top sürme yok,teknik yok...karambol adamı.ve sağdan soldan gelen ortalarda defansı fena yıpratıyor.ama bir de şu var;alex...alexin her ortası nerdeyse golun yarısıydı.şimdi yok öyle şey ama.bence çok tutunamaz böyle giderse...
aLka
10.Aralık.2006, 13:29
ara transferde olmadi mi,sezon sonu kesin yolcudur
_ADANALI_
10.Aralık.2006, 15:24
Alex'siz Nobre ancak bu kadar!
GsDoruk
10.Aralık.2006, 16:22
bjk'ye iyi ortacı gelirse nobre gene coşabilir.
dinaMYt
11.Aralık.2006, 01:13
şu an krallıkta yarıştığı oyuncu kayserinin kalecisi ivankov.ikisinin de gol sayısı 1(bir).
eGowiCh
11.Aralık.2006, 19:00
Alex geçen sene Nobre'ye attırıyordu, bu sene kendi atıyor :)
GeNç KaRTaL
11.Aralık.2006, 19:31
bence göndermezler nede olsa yabancı kontenjanı doldurmuyor ama kendi isterse gönderilebilir
RoNNiE91
11.Aralık.2006, 19:46
yalnız şansal hoca çok doğru dedi
"bjkli nobre'ninde ligde 17 hafta da 1 golü var,kayserispor kalecisi ivankov'unda ligde 17 haftada 1 golü var"
gerçi bunu 16. hafta sonunda demişti galiba ama olsun,sonuçta bi hafta daha geçti ve nobre gene gol atamadı
LaKe
11.Aralık.2006, 19:51
Eğer Alex olmasaydı, Nobre geçen senede aynı durumda olurdu ;;)
ALex oLsa Noßre Coşardı ßu sezon.;;)
DAAANNN !!! işte bence asıl sebeb bu nobre fenerbahcede kötü oynasaydı seon sonu gönderilcekti bu yüzden daima üstüne bişeyler koyarak oynadı ama şimdi bonservisi beşiktaşta ve gönderilme korkusuda yok ee benimde arkamda tigana gibi beni savunan bir hoca olsa bende gol falan atmam :)
FeYYaz1989
19.Ocak.2007, 22:26
DAAANNN !!! işte bence asıl sebeb bu nobre fenerbahcede kötü oynasaydı seon sonu gönderilcekti bu yüzden daima üstüne bişeyler koyarak oynadı ama şimdi bonservisi beşiktaşta ve gönderilme korkusuda yok ee benimde arkamda tigana gibi beni savunan bir hoca olsa bende gol falan atmam :)
Görüşüne pek katılmıyorum,en azından Nobre için.Sonuçta gol atamadığı için ağlayanda Nobre'ydi.Eğer düşündüğün gibi olsa umursamazdı...
Omerdinho
20.Ocak.2007, 01:07
+1 ben simdi anliyorum fenerin bu adami neden kiraladigini...
RoNNiE91
20.Ocak.2007, 01:22
nobre'ye gol attıracak bir Alex lazım beşiktaş'a
Ricardinho'yu aldık ama son haftalarda açıldı adam,umarım böyle devam eder...
coolnash
20.Ocak.2007, 22:04
Çoğu kişi Nobre, Alex yanında olmadığı için BJK de başarısız oldu diyor ama Nobre Fenere transfer olduğunda Alex olmadığı halde, 18 maçta 12 gol atmıştı.Yani tek faktör Alex değil...
yusufislam
21.Ocak.2007, 02:08
bu demek oluyor ki Fenerbahcenin Atak yonu Besiktastan cok daha ustun !
Bir de soye dusunun, Bjk Nobreyi disari atar, o da Fenerbahceye tekrardan gelir yedek oyuncu ve biliyorsunuz Nobre Fenerbahce de daha iyi oynar?!
birilerinin planiymis gibi geldi bana :D herneyse hehehehe :) :D
Ama gercekten Besiktas atak olarak Fenerbahceden cok assagilarda !!!
(nobre buldugunu atmasi coook zorrrrr, Fenerde 5 pozisyon buluyordu 1 yada zar zor 2 oluyordu gol sayisi)
Nobre'nin bir seviyesi var, artık o seviyenin çok altında futbol oynuyor.
Bir önceki sene Diyarbakır maçına kadar inanılmaz bir çıkış yakalamıştı, beklenenin üzerinde oynuyordu.
O maçtan sonra Nobre sürekli düşüşe geçti, çok kötü oynamaya başladı ve sürekli seviyesi geriledi.Fenerbahçe bence tam zamanında bıraktı onu, çünkü Nobre eski Nobre değil.
Tabi Alex'in de katkısı yadsınamaz ama iş Nobre'nin kendisinde.Ayrıca onun uyum sağlayabileceği taktik de yok, top alamayan oyuncu ne yapsın?
Son olarak Alex yoktu ilk geldiğinde diyorsunuz da, o zaman da Pierre vardı.Takımı şampiyon yapan da o idi, o dönem resmen Oyun Kurucu Santrafor gibi bir deyim soktu futbola :)
Çok iyi hatırlıyorum inanılmaz yüzdeli paslar atıyordu Pierre.Her maç en az 2-3 tane 40 metre nokta pas, tam ayağına.Alex bile o kadar iyi pas atamaz!
Beckham efendi hep der ya benim paslarım en iyi noktaya gider, bunun çok için çok çalıştım falan fıstık.Beckham halt yemiş o dönem Hooijdonk'un yanında :)
İnanılmaz bir oyuncu idi Pierre, oyun görüşü mükemmeldi.
Öylesi gelir mi bir daha, ah Daum efendi al yak kınayı ne yapacaksan..
Niye hatırladım ben şimdi onu ah ahhh.Futbolu yeniden sevdim ben onunla resmen..
Gonziarm
21.Ocak.2007, 02:38
Nobre fenerdeyken yani bizdeyken,fenerbahce nobreye carptırıp gol atmaca oynardı.Fenerbahcedeki gollerin yuzde 90nı baskalarının yardımıyla,neredeyse bos kaleye atardı.Tek iyi yönü cok savasması ve takımı icin herseyi iyi niyetiyle vermesi.Fenerbahce zaten onun yetenekleri kısıtlı diye yolladı.Ayrıca besiktas 3-4 pozisyona girebiliyorsa,fener 7-8 pozisyona giriyor.O yuzden besiktasta gol atması cok zor nobrenin.
nerazzuri
21.Ocak.2007, 10:37
nobre daha çok arıyacak maziyi...;)
özellikle fenerbahçe deki yıllarını SATTIN BİZİ NOBRE BULDUN BELANI