View Full Version : G.Saray'ın eski yıldızı geri dönüyor
Emurafu
05.Aralık.2006, 18:24
Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Süper Lig ve Avrupa'da büyük başarılara imza atan efsane kadroda da yer alan eski yıldızıyla anlaştı...
Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, eski futbolcusu Fatih Akyel ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor'da disiplinsiz davranışları nedeniyle Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından süresiz kadro dışı bırakılan yıldız futbolcuyla Sarı-Kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın görüştüğü ve tarafların karşılıklı olarak el sıkıştığı belirtildi.
Efsane kadroda vardı!
Bu gelişmenin ardından Fatih, menajer Saffet Sancaklı ile birlikte bonservisini almak için Trabzon'a gitti. Galatasaray alt yapısından yetişen ve Sarı-Kırmızılı takımla birlikte UEFA ve Süper Kupa sevincini yaşayan Fatih Akyel, daha sonra sırasıyla Real Mallorca, Fenerbahçe ve Paok formasını giydi. Ve son olarak transfer olduğu Trabzonspor'da kadro dışı kaldı.
Kaynak: Akşam
Valla boyle bir haber cikacagini bekliyordum dogrumu bilemem fatih akyel sag bek icin iyi oyuncu ama ben artik onu cimbomda gormek istemiyorum:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Eray Dengiz
05.Aralık.2006, 18:30
Okan'dan sonra bu adam bu takıma gelirse, Allah şahidim olsun ben bu takımı bırakırım..
dick
05.Aralık.2006, 18:35
Gelmez,gelemez,getirtemezler
Redrum
05.Aralık.2006, 18:38
Okan'dan sonra bu adam bu takıma gelirse, Allah şahidim olsun ben bu takımı bırakırım..
beşiktaşlı olursun dme:D:D
ya çok saçma bence mehmet topuzu alsınlar walla herif süper..
EreN
05.Aralık.2006, 18:40
kedidir kedi...
nart_susruko
05.Aralık.2006, 18:42
hadi istifa etmiyorsun, verdiğin bir çok sözü yerine getirmiyorsun ama şu sözünü bari tutta artık sadece makamına saygı gösteren insanlarında sabrını taşırma.. ;)
Ben başkan olduğum sürece f.akyel bu klüpten içeri giremez
Emurafu
05.Aralık.2006, 18:50
mehmet yerine abdurrahmanda olur hemde ucuz
Mc.Speedy
05.Aralık.2006, 18:52
Cihan , Emre Aşık , Gelirse Fatih Akyel Muhteşem 3'lü ! :( :(
dört dört'lük Mahalle takımı olacaz...
Redrum
05.Aralık.2006, 18:58
mehmet yerine abdurrahmanda olur hemde ucuz
abi onlar gelip geçici futbolccu hayrettin de öyle oldu ama mehmet süper olur...
El Comandante
05.Aralık.2006, 18:59
bu haberin sakasi bile cok igrenc.fatih akyeli bu takima getirsinler bakalim taraftarlar bir daha alisamiyene geliyomu.adnan polatta herhalde salak degildir ki taraftarin en sevmedigi oyuncuyu kulübe getirecek :mad:
fm_monster
05.Aralık.2006, 19:03
ne yıldız ama :D:D
GeNç KaRTaL
05.Aralık.2006, 19:26
abi eskilerde hayır yok şimdi genç oyuncu zamanı abi bu adam fb deyken yaptıklarıda biliniyor
Cengo
06.Aralık.2006, 02:22
geçende yazmıştım konuşuluyor diye ...
Jesus_FB
06.Aralık.2006, 02:29
adnan Polattan herşey beklenir
jacke
06.Aralık.2006, 03:43
şaşırmmış bunlar yaa yaw ben fenerliyim ama kıl oldum.yaw gs gibi bi kulübün böle dandik futbolcular almasına kıl oluyorum.yıldız kalmadı artk.
Nedvedmania
06.Aralık.2006, 12:29
bu haber asla gerçeklenmez gerçeklenemez taraftar izin vermez gelirsede 2.petre olayı olur
IcedEarth
06.Aralık.2006, 17:03
gelirse dayak yer
eGowiCh
06.Aralık.2006, 17:25
Sözde Okan Buruk da gelmeyecekti, ama geldi.
F.Akyel de gelebilir.
Eray Dengiz
06.Aralık.2006, 22:36
Sözde Okan Buruk da gelmeyecekti, ama geldi.
F.Akyel de gelebilir.
O bir kere oldu, F.Akyel ile yönetimin yanyana bir fotoğrafı olsun, bak bakalım ortada bir daha yönetim kalıyor mu :)
nekop
06.Aralık.2006, 22:38
oooo cimboma yakışır fatih hem bizde sag bek olan bi stoperden kurtulmuş oluruz...
eGowiCh
06.Aralık.2006, 23:05
Yönetim kolay kolay gitmez, zira taraftar tepkisini tam koymuyor veya istikrarlı koymuyor diyelim. Bordeaux'a yenildikten sonra herkes istifa dedi, ama şimdi Liverpool galibiyeti bunları unutturdu. Yönetimin kolay gideceğini sanmıyorum, daha iyi yönetim de gelmez zaten.
F.Akyel tekrar alınırsa takım içinde huzursuzluk çıkar. Fenerbahçe-Galatasaray maçında hatırlarsanız F.Akyel FB forması giyerken Hasan Şaş ve diğer GS'lilerle kavga etmişti. Bu yüzden F.Akyel'in gelmesi huzuru bozar ve zaten adam kariyerinin sonunda, futbol açısından da gelmesi takıma hiçbir şey katmaz.
dinaMYt
06.Aralık.2006, 23:13
ben cihanın amatör oyuncuların yapmayacağı hatalarını yapmasına razıyım getirmeyin bu adamı tekrar bu kulube..
Burak Duran
07.Aralık.2006, 00:15
Allah yazdiysa bozsun
paco
07.Aralık.2006, 03:09
ben inanamıyorum .... yaptığı şeyler ortada ... kişiliksiz bir futbolcu ... galatasaray gibi ruhuyla oynayan takımda işi olmaz .. olamaz ....
shahinler
07.Aralık.2006, 09:36
Abi G.saraylıların Fatih'e olan antipatisini bi yana bırakalım G.saray'ın bunun gibi topa vurmaktan aciz bi futbolcuya mı ihtiyacı var?Yani G.saray'a ne kazandırcak?Geçen sene başındada Herta BSC de idmanlara çıktı hoca da anladı onun nası bi oyuncu olduğunu.5 sene önce Mallorca da oynadı, antrenör ancak yarım sezon dayanabildi.Bize geldi Deplasmandaki MAN UTD maçındaki hatasıyla kendi sonunu hazırladı.Bence böyle bi transfer gerçekleşmicek.