PDA

View Full Version : Cimbomda Ilk Hedef Yerli Hoca

Emurafu
05.Aralık.2006, 18:32
Olmazsa H. Berlin'li Falco Götz'e teklif götürülecek. Yıldıray da Aslan olacak Yönetimin önceliği yerli hoca. 3 aday öne çıkıyor: Denizli, Yanal ve Ünder.

G.Saray'da teknik direktör Erik Gerets'in ipi çekildi. Şampiyonlar Ligi'ne 4 maçta havlu atan, UEFA'ya bile gidemeyen Belçikalı hoca, F.Bahçe yenilgisi ile son kredisini de tüketti. Yönetimin yarın yapacağı toplantıda Gerets'in sözleşmesi bitmeden ocakta gönderilmesini oylaması beklenirken, yeni hoca arayışları çoktan başladı. Cimbom'un önceliği yerli
teknik adama verdiği belirtiliyor.

Tepki korkutuyor
Gündemde yer alan isimlerin Mustafa Denizli, Ersun Yanal ve Bülent Ünder olduğu öğrenildi. İran'ın Persepolis takımından ayrılan Denizli'nin G.Saray'dan gelecek bir teklife 'hayır' demeyeceği belirtiliyor. Ersun Yanal için ise tek engel Milli Takım'da iken Hakan'la yaşadığı polemik. Vestel'i ilk 3'e sokan Yanal'ın futbol anlayışına sıcak bakılıyor. Ancak gelebilecek tepkiler korkutuyor.

Götz&Stumpf planı
Camiadan yetişen Bülent Ünder'in geçici olarak takımın başına geçirilmesi de diğer bir formül. Önceliği yerliye veren yönetimin, Hertha Berlin'in teknik direktörü Falco Götz'ü de yedekte tuttuğu öğrenildi. Götz gelirse Stumpf da görevine devam edecek. Eski efsane ikili bu kez teknik ekipte buluşacak. Götz, Hertha'dan öğrencisi Yıldıray Baştürk'ü de G.Saray'a getirecek.
Yaşar YALÇIN

Ilgilendikleri yerli hocalar guzel ozellikle mustafa denizli gelse iyi olur cunku besiktasda onun pesinde

Redrum
05.Aralık.2006, 18:39
Forza Rıza çAlımbay veya Abdullah Avcı!

Emurafu
05.Aralık.2006, 18:48
Forza Rıza çAlımbay veya Abdullah Avcı!Ne rizasi rizayi hayatta galatasaray almaz

Redrum
05.Aralık.2006, 18:50
ama alsa tam süper olur!

Emurafu
05.Aralık.2006, 19:10
ama alsa tam süper olur!yok yaw ne superi riza cimbomda is mi yaparrrrr:confused: :confused: :confused:
rizanin gelmesi sacma olur:( :( :(

GeNç KaRTaL
05.Aralık.2006, 19:19
abi bence yönetim kendinin yerine iyi bir yönetim aramalı ne verdilerki geretsin önüne bide birşey bekleniyor kim alındı?

nart_susruko
05.Aralık.2006, 19:19
Cimbomda ilk hedef "Başkan"

IcedEarth
05.Aralık.2006, 19:22
Sıralama
Mustafa Denizli- Falco Götz- Eric Gerets- Bülent Ünder- Ersun Yanal

Ersun Yanal hiç hoca bulamassak alınmalı çünkü yıldızlarla sorunu var

Mc.Speedy
05.Aralık.2006, 19:25
Cimbomda ilk hedef "Başkan"

Sonra Teknik Direktör ! Ki; Gelsede Lucescu'dan Aşağısını İstemem !

Emurafu
05.Aralık.2006, 19:33
abi bence yönetim kendinin yerine iyi bir yönetim aramalı ne verdilerki geretsin önüne bide birşey bekleniyor kim alındı?haklısın zaten gerets kalsa sesımı cıkarmam

GeNç KaRTaL
05.Aralık.2006, 19:35
haklısın zaten gerets kalsa sesımı cıkarmam
hayır daha iyi teknik direktör bulsan kadroda sorun var t.d çıkıp sahada oynamayacakki

scolari12111
05.Aralık.2006, 21:31
gerets gibisini bulamayacaklardır .çok adam almışlar da sanki ip çekiyorlar.

dentaconstantin
05.Aralık.2006, 21:33
geretsin gitmesi daha kötü olur bence...

M.Scofield
05.Aralık.2006, 21:37
boyle decam edilmeli bu kadroyla bile guzel futbol oynuyoruz bize baskan lazim t.d degil

Jesus_FB
06.Aralık.2006, 00:32
Bülent Korkmaz ile Hakan şükür geçsin takımın başına

El Comandante
06.Aralık.2006, 00:34
Bülent Korkmaz ile Hakan şükür geçsin takımın başına

bence daha cok erken,bülent korkmaz manager olarak gelir kulübe,sinan engin gibi.

hakan sükürde bu sene futbolu birakip paf takiminin basina gecer.

böyle olursa daha iyi olur bence

paco
06.Aralık.2006, 02:15
bence gerets kalmalı .... çok disiplinli bir hoca ....

Cengo
06.Aralık.2006, 02:25
hahaha Yıldıray mı tamamen kolpa.Klasik Fanatik-Fotomaç haberi :)

meddah
06.Aralık.2006, 03:15
Ne komedi ama?
İşler iyi gitmiyor diye, malzemecisinden başkanına kadar, kulübün en başarılı adamını kovuyorsun..

Bunlar Hagi'ye de böyle yaptılar..
O en azından bıdı bıdı konuşuyordu, bunun ağzı var dili yok..

e_mali
06.Aralık.2006, 10:09
Geretsi gonderen yonetim en buyuk hatasını yapar. Nerden bulcaklar Geretsden iyisini? Buldular diyelim, yeni hocanın isteyecegi topculari nasil getircekler.
Sezon basinda soyledigim gibi, eger yonetim genclere oncelik veriyoruz, bu sene gencleri kazanmak icin bir seyler yapacagiz deseydi, hicbir taraftar cikip ta ne yapiyorsunuz kardesim demezdi.
Gerets te gencleri istediginde cok guzel kullanabilen bir hoca.

Emurafu
06.Aralık.2006, 12:32
Ersun yanal ismi cok geciyor bakalim ne olcak

Nedvedmania
06.Aralık.2006, 12:36
puhahaha yanal ve denizlimi :n: gül gül öldüm

ünder i ilk deva duyuyorum?

gerets bazen gitmeli diyorum bazen gitmemeli diyorum ama ne diyeceğimi şaşırdım ?

Emurafu
06.Aralık.2006, 12:57
puhahaha yanal ve denizlimi :n: gül gül öldüm

ünder i ilk deva duyuyorum?

gerets bazen gitmeli diyorum bazen gitmemeli diyorum ama ne diyeceğimi şaşırdım ?Bulent under sana kım oldugunu anlatım cıhan:D:D
bulent under galatasarayın uefa kupasını almasında en buyuk payı olanlardan bırı hatta hagının yardımcılıgını yaptıgı zaman hagıye bır cok yardımda bulunmustu
Zaten bır cok spor yazarlarının ıstedıgı hoca bulent under ozellıkle Hıncal Uluc onu cımbomda gormeyı cok ıstıyor:):):)

Nedvedmania
06.Aralık.2006, 13:01
Bulent under sana kım oldugunu anlatım cıhan:D:D
bulent under galatasarayın uefa kupasını almasında en buyuk payı olanlardan bırı hatta hagının yardımcılıgını yaptıgı zaman hagıye bır cok yardımda bulunmustu
Zaten bır cok spor yazarlarının ıstedıgı hoca bulent under ozellıkle Hıncal Uluc onu cımbomda gormeyı cok ıstıyor:):):)
ben adını ilk defa duydum :eek:

resim koysanız hatırlarım belki du bi googlede aratim:)

Emurafu
06.Aralık.2006, 13:08
ben adını ilk defa duydum :eek:

resim koysanız hatırlarım belki du bi googlede aratim:)iiiiiiiiiii en iyisi bak googleden:D :D

Dediklerim dogru imis
googleden buldum bunu

70'li yıllarda milli takım formasını da giymiş eski galatasaraylı futbolcu. galatasaray'ın 2000 yılında uefa kupası'nı kazanmasını sağlayan çoğu futbolcunun keşfedilmesinde emeği geçmiştir.

Eray Dengiz
06.Aralık.2006, 22:37
Gerets bana göre çok başarılıdır, Real Madrid gibi yıldız futbolcularla dolu, paramız varda başarısızmıyız? Yoo.. O zaman?

Emurafu
06.Aralık.2006, 23:26
Gerets bana göre çok başarılıdır, Real Madrid gibi yıldız futbolcularla dolu, paramız varda başarısızmıyız? Yoo.. O zaman?
haklisin tabiki gerets den once yonetim gitsin:mad: :mad:

notformoney
07.Aralık.2006, 14:38
gerets gönderilmez en azından özzaan canaydın gönderemez bi kere şmpiyon olan teknik adamı göndeip klübü bu duruma düşürdü bidaha yapamaz ayrıca kimse demeyecekmi kimi aldın da başarı bekliyosun diye ki bana görede geretsin gitmesi çok daha kötü olur bence 3-4 yıl daha görev yapmalı şampiyon olmasa hatta 4-5-6 bile olsa kalmalı başarı ancak o şekilde gelir

10_Osmanozc
07.Aralık.2006, 17:19
Ziya Doğan'ı alın ben kefilim :P

nart_susruko
07.Aralık.2006, 17:31
Ziya Doğan'ı alın ben kefilim :P
:n:
kel - ilaç - baş / üçgeni kurun artık.. :D

10_Osmanozc
07.Aralık.2006, 17:44

Promosyonuylan veriyoruz.Fatih Akyel,Gökdeniz de yanında hediye.Başkan arayışınız olursa ondan da bir tane mevcut elimizde çok iyi lisanslı ürün mağazası kapatır!

nart_susruko
07.Aralık.2006, 17:49
Promosyonuylan veriyoruz.Fatih Akyel,Gökdeniz de yanında hediye.Başkan arayışınız olursa ondan da bir tane mevcut elimizde çok iyi lisanslı ürün mağazası kapatır!
bizde asıl problem başkan zaten, ama bizdeki yaraya sizin başkanda merhem olamaz :) 2sini birden biz başkasına verelim en iyisi :D

paco
07.Aralık.2006, 17:53

ben kurdum galiba :D çook zor olmadı da :D ....

bu yönetim her bi başarısızlıkdan sonra galatasaraylıların kalbinde taht kurmuş insanları kendine siper etti ... önce f.terim i getirdiler sonra kötü gidişin bütün nedeni imparatormuş gibi onu yolladılar ... kendileri koltuklarında kaldı ... sonra galatasaraylılar kime hayır diyemez... (hagi ye) ... hagi geldi ki bence erken geldi ... sonra yine bütün başarısızlık hagi ye bağlandı ... yönetim hala koltıkda ... bu arada hagiyle birlikte ergün gürsoy u da unutmayalım ... sonra bunlar da gitti .... şimdi sıra kimde mi ... adnan polatta galatasaraylıları ona düşman edecek polat ve geret istifa edecek .... yönetimde sayın canaydın olaylardan habersiz gibi etrafına bakıcak ... artık ondan sonra ali sami yen ve metin oktayı mezardan kaldırsa yönetimine alsa o koltukta kalamaz .... ben gerets e nedense kızamıyorum böyle bi başkan kimin başında olsa bence anca bu kadar başarılı olur ....