PDA

View Full Version : Canaydın - Polat gerilimi

gerrrard
07.Aralık.2006, 22:28
Canaydın - Polat gerilimi

Canaydın'a seçimi kazandıran Polat'ın son dönemdeki çıkışları G.Saray Başkanı'nı bir hayli kızdırırken, birçok konuda ikilinin ters düştüğü ortaya çıktı. Liverpool maçı sonrası Adnan Polat'ın “Maçlarımızı Ali Sami Yen'de oynasaydık. Bu gruptan kesin çıkardık” açıklaması ise bardağı taşıran son damla oldu.

Polat'ın bu hareketiyle, İkitelli'de oynama kararını alan Başkan Canaydın'ı hedef göstermesi sıkıntıyı arttırdı. Adnan Polat, Fenerbahçe karşılaşmasından sonra da açıklamalarıyla camiadan büyük tepki görmüştü. Polat, olaylı derbiden sonra F.Bahçe taraftarına övgüler yağdırmış ve centilmence bir 90 dakika geçtiğini söylemişti. Bu sözlerinin camiada geniş yankı bulması üzerine de İsviçre'de bulunan Özhan Canaydın'ın uyarısıyla geri adım atıp, bu kez de Fenerbahçe'nin sahasının en az 5 maç kapanması gerektiğini belirtmişti. Ancak Canaydın-Polat arasındaki en büyük anlaşmazlık teknik direktör konusunda yaşanıyor. Adnan Polat'ın Eric Gerets'ten yana bir hayli rahatsız olduğu biliniyor. Polat'ın planına göre de Belçikalı'yla yollar devre arasında ayrılacak. Takımın başına da Ersun Yanal ya da Aykut Kocaman ikilisinden biri getirilecek. Ne var ki Özhan Canaydın da takımı şampiyon yapan Eric Gerets'in biletinin kesilmesi fikrine soğuk bakıyor. Sonuçta da G.Saray'da son dönemde kulüp içerisinde yaşanan huzursuzluklar hep birinin yol ayrımına gelmesine neden oluyor. Bu kez de Adnan Polat'ın istifasının gündemde olduğu iddia ediliyor.

Polat: Sorun yok

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız G.Saray 2. Başkanı Adnan Polat ise Başkan Canaydın'la aralarında herhangi bir sorunun olmadığını söyledi..Polat, “Keşke maçlarımızı Ali Sami Yen'de oynasaydık” açıklamasının ise yanlış anlaşıldığını savundu. G.Saraylı yönetici, “Ben ‘İmkanımız olsaydı Ali Sami Yen'de maçlarımızı oynasaydık' dedim. Ancak farklı noktalara çekildi” diye konuştu. Polat, teknik direktör konusunda ise spekülasyonlar yapıldığını öne sürdü.

Nevzat Dindar / Cumhuriyet

El Comandante
07.Aralık.2006, 22:44
sonunda benim bekledigim gerilim gerceklesti :D
polat bu aciz yönetimden derhal istifa etmeli.
sonra canaydina da bir tekme :D
adnan polatta galatasarayin basina gelebilecek yeni yönetimde olmali.

Eray Dengiz
08.Aralık.2006, 11:56
Ne Faruk Süren, ne Mehmet Cansun, ne Özhan Canaydın, ne Ergün Gürsoy nede Adnan Polat..

Yeni yüzler görmek dileğiyle..

Burak Duran
08.Aralık.2006, 13:25
valla hadi kavga edin bitsin :D

dinaMYt
08.Aralık.2006, 17:18
2.yarının başında ya adnan polat olmayacak yada eric gerets.benim tercihim canaydın ama 6 yılda 5 futbol şube sorumlusunu ortadan kaldırmaya "başarmış" birini o koltuktan atmak sanıldığı kadar kolay değil.adnan polatla 6 olacak sanırım bu sayı.

dick
08.Aralık.2006, 17:30
Adnan polat da hep gerilim haberleriye karşımıza çıkıyor

nart_susruko
08.Aralık.2006, 19:47
alayınıza kibrit suyu ;)

GsDoruk
10.Aralık.2006, 10:38
hep kavga hep kavgaa

IcedEarth
10.Aralık.2006, 11:21
canaydın burak elmas ı, ali dürüst ü, ergun gürsöy u harcamıştı şimdi ise yeni hedefi adnan polat galiba

Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 16:33
Ne Faruk Süren, ne Mehmet Cansun, ne Özhan Canaydın, ne Ergün Gürsoy nede Adnan Polat..

Yeni yüzler görmek dileğiyle..

ne kadar güzel söylemişin be Eray.