PDA

View Full Version : Okan Yılmaz Ne İş Yapar???

capriceman
03.Kasım.2005, 14:31
Malatyaspor 40.yılı dolayısıyla büyük paralar harcayip iyi bir kadro kurdu, bunun etkisiyle de sezonu ilk 5'de bitirir yorumları yapıldı hep.

Ancak o dönemler hatırlıyorum forumdaki Bursa'lı arkadaşlar Okan Yılmaz Malatya'yı da karıştırır demişlerdi ve bu oldu...

İlk golünü geçen hafta attığı yetmezmiş gibi, saha dışında da yaptıkları katlanılmaz boyutta.

Bu gibi adamların ne işi var Türk futbolunda?

gezenti
03.Kasım.2005, 14:47
artık sakal bırakıcam.kimse sözümüzü dinlemiyo.biz o kadar bağırdık okan bursaspordan başka hiç bir klupte oynayamaz.okan bursasporla özdeşleşmiş bir futbolcuydu.ancak du...
artık takımın satıp gittiğinde onun hakkındaki fikirlerim kesinlşti.bursaspordan gitme nedeni iki üç tane bilemedin 15 tane kendini bilmezin okana küfür etmesiydi.bu kadar kolay takımını satıp başka kluplere giden giden bir futbolcudan ne hayır beklenir.
birde malatyaspor hakkındaki görüşlerimi yazayım seneye büyük bir ihtimalle ikinci lig a kategorisinde izleriz.
not:nacizane fikrim polemik yaratmak için söylemedim.

capriceman
03.Kasım.2005, 14:49
Kurtarırız biz o sorun değilde, yapılan yatırıma üzülüyom ben

FeYYaz1989
03.Kasım.2005, 14:52
Yok ya Malatyaspor düşmez bence.Ne yapar ne eder kurtarır.

hucar17
03.Kasım.2005, 14:58
kesinlikle

RoCCo_42
03.Kasım.2005, 15:32
Malatya küme düsmez ama küme düsmez diyipde calısmadan yatarakda kimse kusra bakmasın hicbir takım ligde tutunamaz.

Okan Yılmaz konusuna gelince bende anlayamadım bu adama ne oldu böyle.Yalnız sadece Okan Yılmaz degil Maatyasporunda problemi Konyasporla aynı.İstikrarli bir forvet lazım takıma.

Laz_Asker_61
04.Kasım.2005, 06:31
malatya kaliteli bir ekip küme düşmez gibi geliyor tabi okanı en kısa zamanda elinden çıkarıp iyi bir santrafor alması lazım

hucar17
04.Kasım.2005, 16:13
bence okan çok kaliteli ama potansiyelinin çok altında

emirduman
04.Kasım.2005, 16:31
Bence Malatya'nın şu anki halini Okan Yılmaz'a bağlamak çok yanlış...

Tamam okan her zaman problemli bir oyuncuydu ama Malatya okan yüzünden bu halde değil ki canım...

Kim beklenenini tam anlamıyla veriyo ki malatya'da...

Ben bi tek Effa'yı beğeniyorum o kadar....

FeYYaz1989
04.Kasım.2005, 16:41
Malatyaspor bir özgüven kazandı.Yavaş yavaş yükselecekler bence.Okan Yılmaz ise bence çok büyük bir yetenek ama biraz şımarık ve sorunlu.Şu an Türkiyedeki en iyi golcülerden biri sadece işine bakarsa milli takıma kadar yükselir.Ve Malatyaspor,Bursaspor gibi büyük camialarda oynamış şanslı bir oyuncu.Malatyaspor'un kıymetini bilip işine baksa kendi için çok iyi olur.İlhan Mansız bile duruldu.Okan Yılmaz onun yaşadıklarına bakıp örnek alsa iyi olucak.Yoksa artık sorunlu futbolcuyu iyide osla kimse istemiyor.Açıkçası Okan Yılmaz hayran olduğum bir futbolcu.Kendini toparlamalı yani.

capriceman
04.Kasım.2005, 16:49
İşin ilginç yanı bugün FIFA'da dosyası olmayan tek, geçmişteki ve elindeki futbolcularına borçu olmayanda 3 kulüpten birisi Malatyaspor. Yani futbolcuların aslında bahane edecekleri çok şeyde yok. Seyircide destekliyor takımını, şehirde rahat bir şehir.

Ben ce problem 2 yerden koptu, birincisi yanlış hoca seçimi. Ki bu gerçekten etkiledi Malatyaspor'u, ikinci etkende bir sezon içerisinde Mkhalele, Ayman, İlyas ve Murat Erdoğan gibi 3 kilit ortasahanın aynı anda elden çıkarılması. Özellikle Ayman ve Murat Erdoğan inanılmaz işler yapıyorlardı.

Malatyaspor'un forvet ihtiyacı olduğuna inanmıyorum, daha arkada 2.lig kralı Taner ve Mustafa Özkan var. Malatyasporun beyin görevi görecek bir ortasaha ile Tolga Seyhan ve Mapezadan bu yana bulunmayan kesiciye ihtiyacı var.

Bugün ki kadro gelecek için gerçekten müthiş potansiyel halinde ancak bir kaç sene önceki tecrübeli isimleri sayarsak Malatyaspor'un bir anda normalin çok önünde gençleştirmeye gittiği görüyoruz.

Bugün gönderilen Oliviera Real Betiste, Duro Almanya, Shakiri de İngilterede iyi işler yapıyor. Timuçin, Hasan Özer, Fazlı Ulusoy, Mithat Yavaş gibi isimleride unutmamak lazım.

Malatyaspor için ders yılı bence bu.

11 yıldız adayını bir arada oynatırsanız başarılı olamazsanız.

FeYYaz1989
04.Kasım.2005, 16:56
Evet kesinlikle katılıyorum.Potansiyel iyi ama tecrübeli ve kendini kanıtlamış oyunculara da ihtiyaç var devre arasında yapılacak bir önlibero ve defans transferi takımı rahatlatır.Şu an takımda Murat Erdoğan veya Ayman'dan sadece biri olsa dahi Malatyaspor şu an daha farklı yerlerdeydi.

hucar17
04.Kasım.2005, 18:46
olurmu ya bu adam değilmiy di gol kralı olan bu adam değilmiydi konfederasyon kupasında Brezilya ya gol atan,bu adam değilmiydi üç büyükleri peşinden koşturan.Bence hala yıldız ama formunu yakalayamadı.bu tür oyuncuları hemen silmek değilde onları kazanmaya çalışmak bence daha hayırlı olur...

gezenti
06.Kasım.2005, 14:51
malatya düşmez diyorsunuz 2 sene öncesine kadar olsaydı bende düşmez derdim ama bizim canımız yandı.sene sonunda hersene işler türkiyede zirvede karışmaz ama düşme hattında çok karışır değişik işler dönmeye başlar biraz parası olan(tabi namuslu klupler için geçerli değil)klup orta sıralardaki kluplerle ilişkilerini güçlendirir.(şimdi isim vermiyorum).özellikle maçları olduğu takımlarla biz bunun örneğini çok gördük dahada görücez kimsenin şüphesi olmasın.şunuda hatırltayım 3 sene öncesi kim bursaspor küme düşer diyordu???

FeYYaz1989
06.Kasım.2005, 14:53
Valla gokhanarslan1991 doğru diyorsun aslında.Türk futbolundan bu pis ilişkiler temizlenmedikçe her takım düşebilir.