View Full Version : Anelka Yeniden Milli Takımda...
capriceman
03.Kasım.2005, 15:07
enerbahçe'nin fransız futbolcusu Nicolas Anelka, uzun bir arada sonra yeniden milli takıma çağrıldı.. Raymond Domenech, yıldız oyuncuyu Kasım'da Antil Adalarında Kosta Rika'ya, 12 Kasım'da da Paris'te Almanya'ya karşı yapılacak hazırlık maçlarının 23 kişilik kadrosuna çağrdı..
Anelka yeniden milli takımda, bakalım neler yapacak.
hucar17
03.Kasım.2005, 15:09
iyi bi haber ama oynaması zor gibi gözüküyo trezeguet henry wiltord gibi oyuncular arasında şansı baya bi zor
RoCCo_42
03.Kasım.2005, 15:19
ne yalan söleyim oynadıgı futbolla en azından milli takım kadrosunun alternatifleri arasinda olmasi gerekiyordu.ve gerekn olduda.hayırlısı
Neron_FB
03.Kasım.2005, 16:16
ya oynamasda adam için çağrılması bile moral oldu..iyi valla..
zaten fransa bu aralar bocalıyo..değişiklik şart.. 2002 ve 2004 te çok kötülerdi..
hucar17
03.Kasım.2005, 16:48
önemli olan şimdi değil Almanya da oynayıp oynamaması.Eğer oynarsa büyük sükse yapar.Adamın Fener gelme nedenlerinden biri de tekrar milli takıma çağırılmaktı ve başardı da helal olsun (ı)
AzizAyyildiz BJK
05.Kasım.2005, 18:58
Ben bir Besiktasli olarak Anelkanin son 1-2 Aydir oynadigi futbola hayran kaldim ve bir sempati olustu bende Anelkaya karsi.Bencede hak etti ve cagirildi.Belki Henry ve Trezeguet nin yedegi olarak Anelka oynar.Wiltordun Anelkadan daha iyi olduguna inanmiyorum. (ı)
Cengo
05.Kasım.2005, 19:48
Trezeguet ve Wiltord Fransa Milli Takımı'nı haketmiyorlar.
Trezeguet bol gol kaçırmakla ve dribbling yaparken topu kaptırmakla ünlüdür.En önemli özelliği müthiş hava hakimiyeti.
Trezeguet son dk.da attığı gol ile hala kredini devam ettiriyor Fransa Milli Takımı'nda.
İlk 11'de Henry ve Anelka ilk 11 başlar.Yedekleri de Cisse ve Govou (aynı zamanda sağ açık) olur ...
hucar17
05.Kasım.2005, 19:53
evet Henry ve Anelka manyak bi ikili zaten (ı)
dinaMYt
05.Kasım.2005, 22:14
bu sezonun başından beri gerçekten inanılmaz oyunuyor fbye gelmeden öncede çok beğendiğim bi futbolcuydu ve trezeguet gibi bi "kazma"nın oynadığı bi takımda bencede sonuna kadar oynamayı hakediyor zaten şu ana kadar milli takım hocaları çağırmadğı için değil kendisi kabul etmediği için gitmiyordu bakalık tekrar değişilmez olabilecekmi
Frank_Castle
05.Kasım.2005, 23:45
Trezeguet ve Wiltord un haketmediğinde hemfikirim...özellikle trezeguet..
herny - anelka hem saha içinde hem saha dışında anlaşan 2 futbolcu ..
batuhan673
06.Kasım.2005, 23:55
Cisse-Henry oynar ve Anelka da yedekleri olur (b)
Legolas007
12.Kasım.2005, 12:48
forvette henry nin yeri tartısılmaz
abiler siz hep wiltord ile trezegeti konuştunuz bana göre bunların hepsinden daha iyi olan bi oyuncu var cisse.....anelka yine yğedeğin yedeği olur bence (ö)
Neron_FB
12.Kasım.2005, 14:11
ya size bomba bi resim gösterim ben.. hehe:
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/henry_fenerforma.jpg
tabiki anelkanın hatrına..keşke fenere gelse.. :mrgreen:
Cengo
12.Kasım.2005, 17:03
abiler siz hep wiltord ile trezegeti konuştunuz bana göre bunların hepsinden daha iyi olan bi oyuncu var cisse.....anelka yine yğedeğin yedeği olur bence (ö)
Cisse o kadar yetenekli değil.
Legolas007
12.Kasım.2005, 20:57
ya size bomba bi resim gösterim ben.. hehe:
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/henry_fenerforma.jpg
tabiki anelkanın hatrına..keşke fenere gelse.. :mrgreen:
zuhahahhhhh (b) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı)
Cisse o kadar yetenekli değil.
bence şu an dünyadaki en iyi ilk 7-8 forvetten biri
Neron_FB
13.Kasım.2005, 10:43
Cisse müthiş bence..
Legolas007
13.Kasım.2005, 14:32
bencede (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (ı)