PDA

View Full Version : Background yapm Rehberi



BlackGok
16.August.2006, 18:26
eline sağlık;)

sivaslizoro
19.August.2006, 17:03
BİLMEYENLER İÇİN ELİNE SAĞLIK :d

canavar20
02.September.2006, 01:53
Süper bilgi için çok sağol.:)

ulasfb
10.December.2006, 09:22
öncelikle background yapmak için uygun resım buluyoruz o resmı kaydediyoruz sonra üstünd oynama yapmak istiyorsak photoshop gibi bir prgoramla oynama yapıyoruz seçdidiğmiz resmi C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\graphics\backgrounds a getıroyoruz ıcındekı asıl doyayı sılıyoruz ve beğendiğimiz resmi oraya kopyala yapıştır yapıroz Burası ÖNEMLİ resmin adını default yapıyoruz işte bu kadar
Main Menu Rehberi
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\graphics\main menu burdaki logoları ve resımlerı mesala sega yerine turksportalın logosunu koyabiliriz.İsterseniz photshoptan oynamalar ypabilirsiniz resimlerin üstünde
İŞTE BENİM YAPTIGIM BACKGROUND
Görüntüsü:http://img178.imageshack.us/img178/4678/resimho8.png
Buda ordaki resım:http://img135.imageshack.us/img135/92/defaulthu6.jpg

ulasfb
12.December.2006, 22:02
lutfen yroum yapin

ultraslanerdem
13.December.2006, 11:19
Basit bi yol ama ben bunu fm2005 ten beri yapıyorum

BaD BoY
13.December.2006, 12:19
bunu bence herkes biliyor ama bilmeyenler çıkıcaktır eline saglık

Pro Soccer 5
13.December.2006, 15:36
tamam güzelde bu arkadaki plan hiç değişmez mi yani 4-5 tane plan seçip koyamaz mıyız..

GeNç KaRTaL
13.December.2006, 18:47
aslında basit bir yapılış şekli var ama yinde bilmeyenler vardır bunun için paylaşım güzel

mangamali
14.December.2006, 15:11
saolllllllllllllllllllll

yalcinoz
17.December.2006, 13:22
ya bu arka planların sürekli değişmesini sağlamak için ne yapmak gerekiyor.

alen13
17.December.2006, 15:23
en kac pixel olursa guzel goruntu olur

mert_serdar
19.December.2006, 17:54
BRAVOOOOOOO!!!:s_fenerbahce: :k: :k: :k:

Ralph
23.December.2006, 23:03
paylaşım için saol

fortsecue
24.December.2006, 12:39
paylaşım için sağolda cm 03-04 de resimler değişiyordu bundada değişemez mi?

eleftropoulos
26.December.2006, 20:55
resimlerin değişmesi için ne yapmak gerek bunu bilen biri varmı acaba....

World Hollow o1
29.December.2006, 12:48
bunu bence herkes biliyor ama bilmeyenler çıkıcaktır eline saglık

ßen Sadece KişiLerin ResimLerini DEğiştiriyodum PAİNT den Şmidi ßuun öğrendim iyi oLdu :)

Ahmet_77
01.January.2007, 22:23
çok saol remin

bide biliyorsan yada bilen biri warsa şu skin yapmayıda anlatsın

alpgemini
25.January.2007, 18:10
Arkadaslar birisi cevap versin lutfen. background surekli degisir hale getirilebiliyormu...:s_fenerbahce:

umspor1905
28.January.2007, 19:55
Peki bisi sorcam 2 tane resim koyamiyomuyuz illa tek resim mi olcak

yatebos
30.January.2007, 19:46
ya paylasım için saolda bn biturlu yapamadım:(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadasım bn yeni bi skin indirdim acaba ondan mı olmuo bi cwp yasarsan sewinirim

deligiyla
11.February.2007, 22:01
Tesekkurler

fm26mer
06.March.2007, 15:56
1024x768 olması gerekir

usrobotics
14.March.2007, 18:36
Arkadaslar birisi cevap versin lutfen. background surekli degisir hale getirilebiliyormu...:s_fenerbahce:

bunu ben de merak ediyorum 3 4 tane resim koyup ara ara deismesini sagliyabiliyor muyuz

Bugra19o3
21.March.2007, 22:01
offff yaaa yapıyorum yapıyorum olmuyooo.... fm 2006 oynadığım için mi olmuyor yoksa...

ufuksann
24.March.2007, 11:15
1 den fazla resimi nasil koyacaz.
config dosyasini editlemek gerekiyor cunku.

heLp

canarya
26.March.2007, 01:04
bunu ben de merak ediyorum 3 4 tane resim koyup ara ara deismesini sagliyabiliyor muyuz

bilen yok heralde

cliff_burton
29.March.2007, 19:27
bilmiyordum paylasımın icin sagol :)

BaD BoY
31.March.2007, 22:26
bunu ben de merak ediyorum 3 4 tane resim koyup ara ara deismesini sagliyabiliyor muyuz

Arkadaşlar Bakın fm 2006 da istediğin takıma istediğin futbolculara istediğin kadar resim koyabiliyordun ama fm 2007de var mı bilmiyom onu suan ben arıcam bulursam sölerim

Ahmet_77
01.April.2007, 16:56
-1.Arkaplan için """C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\skins\skin_adı\graphics\main menu"""istediğiniz dosyayı adını white line yaparak buraya taşıyın

-2.Arkaplan için """C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\skins\skin_adı\graphics\backgrounds""istediğiniz dosyayı adını default yaparak buraya taşıyın

KORNy
03.April.2007, 00:09
yararlı bilgi saol

Ahmet_77
03.April.2007, 16:08
bişe değil ama deniyen varmı olurmu bilmiyorum çünkü emin değilim

sabri35
11.April.2007, 18:38
eline sağlık
dostum ses paketi yapmayı bılıyosan ımzamdakı lınke tıkla plss...

mericdurna1905
10.June.2007, 22:10
teşekkürler kardeş. bilmiyodum ben de. öğrendiğim iyi oldu.

EL-Hadji
23.June.2007, 18:01
Default olarak boyle yapılıyor oki de mesela ben kasımpaşanın stadını değiştiricem kasımpaşanın maçlarında stadın backgraoundunu kullanacağım onu nasıl yapacağım? Asıl önemli olan nokta O

Arminas
24.June.2007, 05:26
Guzel calisma skinn beeenmeyen arklar icin ii bi paylasim saol !

brtbrtbrt
02.July.2007, 17:29
resimlerin degişmesi için ne gerekiyoooooooooooo