View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
Krusty
24.Kasım.2006, 20:42
Gökhan Zan Arsenal'de İddiası!
Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu Gökhan Zan, sezon sonunda Arsenal yolcusu. Zaman Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Milli oyuncunun menajeri Ceylan Çalışkan, İngiliz kulübünün uzun bir süredir Gökhan Zan'ı izlediğini belirterek, "Allah bir kaza veya sakatlık vermezse Gökhan, sezon sonunda Arsenal'e gidecek." şeklinde konuştu.
Çalışkan, Gökhan'ın transferiyle ilgili Arsenal'in çalıştırıcısı Arsen Wenger'in Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'yı telefonla arayarak genç oyuncu ile ilgili detaylı bilgi aldığını da ifade etti. Çalışkan, Türkiye'ye yabancı oyuncuları getirmenin zorluğuna da değinerek, "John Carew'i Beşiktaş'a getirdiğimizde 'çok paraya alındı' diyerek eleştirdiler. Carew'in, Lyon'da yaptıkları ortada. Şimdi aynı eleştiriler, Delgado için yapılıyor. Bu isimleri Türkiye'ye getirmek çok zor. Anelka için de durum aynıydı. Camiye gittiğinde 20 tane kameraman bekliyordu. Böylesi dünya starlarını rahat bırakmak gerekiyor." yorumunu yaptı. "
24.11.2006
Kaynak : Zaman
OgUzKaGaN
24.Kasım.2006, 20:54
Yok daha neler.Gökhan Türkiye Ligi için kaliteli olabilir ama avrupayı helki Arsenal'i taşıyamaz..
Bence balon...
barahir
24.Kasım.2006, 20:58
bi kere gökhan çok ağır. orda oynaması çook zor..
ingizliler hızlı oynar, gökhan gitsese oynayamaz. üstteki arkadasa katiliyorum
Ilhan
24.Kasım.2006, 21:03
Senderos'tan iyi olacağı kesin...
dentaconstantin
24.Kasım.2006, 21:06
arsenain izlediğini duymuştum hayırlısı olsun işin ilginç tarafı geçen sezon tigana gökhan zanın yollanmasını istemişti demirörenden demirören o beşiktaşın geleceği olan oyunculardan diyerek reddetmişti bunu duyduğumda çok şaşırmıştım tigana yıldız oyuncu yetiştirir diye biliyorduk adam gökhanı satın demiş...
OgUzKaGaN
24.Kasım.2006, 21:09
İlhan abi Senderos'tan nasıl iyi olsun...
Gökhan çok yavaş ve top kapma kabiliyetide çok yüksek değil...
TR.CaPTaiN
24.Kasım.2006, 21:22
Aynisini dusunuyorum Senderos'un oynadigi yerde Gokhan'in oynamamasi icin hicbir neden yok.
Fietra 10
24.Kasım.2006, 21:34
arkadaşlar ben geçen hafta şeref tribünü diye bi program var onu izliyodum konuğu fifa kokartlı menejeri ceylan çalışkandı...ve oda orada bunu söyledi..eger burda herşeyi açık konuşacaksak söylüyorum tigana arsene wengere gökhanı önerdi ve wenger buraya scout göndermiş gökhanı izlemesi için..bence balon haber değil ceylan çalışkan söylediyse çünkü ağzından duydum.
Universal
24.Kasım.2006, 21:36
Gökhan Zan iyi bir oyuncu bu sezon da bunu Beşiktaş forması altında gösterdi ve milli takımda da oynuyor gönül iaterki Gökhan böyle bir takımda oynasın ama böyle bir transferin olacağını sanmıyorum çünkü Arsenal istese Gökhan daha da iyisini bulabilir. Belki Gökhan İngilterede oynayabilir ama bu West Ham, Newcastle gibi takımlar olur.
fenerbahce_1907
24.Kasım.2006, 21:37
nasıl senderostan ıyı ya senderos 5 tame gokhan eder
Arsenal napacak gökhan zanı bir sürü defans var zaten takımda orada eksiklik yok.Geçen yıl şampiyonlar liginde 900küsür dakika gol yemediler rekor kırdılar bir tek sol campbell gitti onun yerini de genç oyuncularla dolduruyorlar.
comandante
24.Kasım.2006, 22:00
arkadaşlar abartmayın ne arsenali yaa...öhh...ağır ve dengesiz.serseri mayın gibi heran penaltı yapmaya meyilli.
eGowiCh
24.Kasım.2006, 22:11
commandante'ye katılıyorum.
Gökhan Zan Türkiye ligi için bile çok iyi bir oyuncu değil bana göre. Sivasspor maçını hatırlayın, nasıl adam kaçırdığını. İngiltere'de 1 maç bile oynayamaz Gökhan Zan, deli ederler orada onu forvet oyuncuları :) Hiçbir Türk defans oyuncusu Avrupa'da forma giyemez, bu bir gerçek.
El Comandante
24.Kasım.2006, 23:21
gökhan zan ingiltere liginde oynayabilecek kapasitede bir oyuncu degil,cok yavas ve bu yavasligi onun basina cok büyük dertler aciyo.oda servet gibi ikiside hava toplarinda cok iyiler,iyi pres yapiyolar ama cok cabuk adam kaciriyolar.ingiltere liginde cok hizli ve biticiriligi cok yüksek forvetler var,ve orada gökhanin isi cok zor olur.bence haber yalan.
Emurafu
25.Kasım.2006, 00:05
Bnede ınanmıyorum cunku hataları bellı agır oyuncu hele adada oynamak daha zor
comandante
25.Kasım.2006, 02:23
commandante'ye katılıyorum.
Gökhan Zan Türkiye ligi için bile çok iyi bir oyuncu değil bana göre. Sivasspor maçını hatırlayın, nasıl adam kaçırdığını. İngiltere'de 1 maç bile oynayamaz Gökhan Zan, deli ederler orada onu forvet oyuncuları :) Hiçbir Türk defans oyuncusu Avrupa'da forma giyemez, bu bir gerçek.
aaa cihan var orhan ak var lütfen=)
Cengo
26.Kasım.2006, 02:06
Deniz Barış Chelsea'de Gazı!
:D
Oghuse
26.Kasım.2006, 02:12
sok sok sok sok......
besiktas arsenalin gokhan zani almasi icin uzerine para verdi..
:D :D
Cengo
26.Kasım.2006, 02:18
sok sok sok sok......
besiktas arsenalin gokhan zani almasi icin uzerine para verdi..
:D :D
muahauahu bir ara Fenerbahçe yöneticileri de Kocaeli'ye gidip izledikleri oyuncu yerine başkasını alıp gelmişlerdi :D
Oghuse
26.Kasım.2006, 03:09
belli mi olur arsenalin amaci baska adamlar belki denizi ingiltereye goturecek bu bi tuzak olabilir chelseayi gokhan zana yonlendirip denizi alacaklar :D
Burak Duran
26.Kasım.2006, 11:11
ya yok artık türkiye milli takımının bile en sıkıntılı mevkisi olan defanstan bir adam gidicek arsenal e oldu daha neler
Del Piero_10
26.Kasım.2006, 13:19
muahauahu bir ara Fenerbahçe yöneticileri de Kocaeli'ye gidip izledikleri oyuncu yerine başkasını alıp gelmişlerdi :D
5 yıl önce kaka yerine Aziz yıldırım Simao'yu almış haberleride var:D
bursa_mc
26.Kasım.2006, 13:23
yok canım daha neler
Emurafu
26.Kasım.2006, 15:06
onu biliyoz zaten
comandante
26.Kasım.2006, 15:25
emurafu avatarındaki özhan canaydına sanki cin girmiş=)
S-B-Z
26.Kasım.2006, 16:48
en komik yanı arsen wenger'in tiganayı arayıp gökhan hakkında malumat istemesi.bu kadar olur :n:
cengizvarts
26.Kasım.2006, 16:52
en komik yanı arsen wenger'in tiganayı arayıp gökhan hakkında malumat istemesi.bu kadar olur :n:
zaten başka bir şey de beklenemezdi ....:D:5:
S-B-Z
26.Kasım.2006, 17:13
zaten başka bir şey de beklenemezdi ....:D:5:
arsen wenger- ya tigana merhaba,eee sana şu bizim gökhanı soracaktım hani şu soyadı zan olan :D
tigana-takımı zirveye çıkarmadan kimse bu takımı bırakmamı beklemesin :D
arsen wenger-ya ne saçmalıyosun allahaşkına
tigana-bu hafta ligde kazanırsak uefa'da grupta lideriz :D
arsen wenger-öf ya.tamam istemiyorum oyuncu falan kapat şu telefonu yeter :mad:
:n::n::n:
diyalog bu şekildeymiş
kaynak:fotomaç :n:
Cengo
27.Kasım.2006, 00:24
O öyle değil, Kaka'nın bonservisi 10 M $'ın üzerindeydi o dönem.
Fenerbahçe istese de alamazdı, menajerler bir çok büyük takım ile görüşüyorlardı.Ayrıca o genç milli takımı jenerasyonunun en iyi potansiyele sahip oyuncusu iken çok ciddi bir şekilde izleniyordu..
Simao kötü oyuncu değildir, çok yaşlı geldi doğal olarak performansı düşük olacaktı.Simao Brezilya Ligi'nde sezonun en iyi oyuncusu ödülü gibi ödüller almış biridir..
Del Piero_10
27.Kasım.2006, 01:02
O öyle değil, Kaka'nın bonservisi 10 M $'ın üzerindeydi o dönem.
Fenerbahçe istese de alamazdı, menajerler bir çok büyük takım ile görüşüyorlardı.Ayrıca o genç milli takımı jenerasyonunun en iyi potansiyele sahip oyuncusu iken çok ciddi bir şekilde izleniyordu..
Simao kötü oyuncu değildir, çok yaşlı geldi doğal olarak performansı düşük olacaktı.Simao Brezilya Ligi'nde sezonun en iyi oyuncusu ödülü gibi ödüller almış biridir..
eğer sorun 10m ise steviç,simao,beschasnik(ismini yazamıyorum),rebrov yerine kaka daha iyi olabilirdi.Ama gelmek istemediyse orası ayrı.bu sezonun en iyi oyuncu ödülünü duyunca aklıma Oulare geldi.
o da belçikada en değerli yabancımı ne olmuştuda büyük sükse ile gelmişti,birde bunun başka versiyonu var lukunku:D
Gökhan Zan olayı ise yalan
gorkemyilmazkarasu
27.Kasım.2006, 03:19
wengerin nazarı değdi adama kolu çıktı..demekki gerçekten izleniyor :)
e_mali
27.Kasım.2006, 10:31
Neden olmasın diyorum, hatta insallah olur diyorum.
Bizim topcularimizin cok bi eksigi yok oradakilrden. Tek eksik profesyonel dusunce yapisi...
Flawless Victory
30.Kasım.2006, 11:48
bence dogru bir haber degildir. belki gokhani izlemislerdir bu dogru olabilir ama alacaklarina ihtimal vermiyorum. Senderos yaratik ya oyle bir insan olamaz Gokhan`imiz efendi adamdir ama futbolculuk olarak biraz oyle olmasi lazim savunmacinin yoksa Ingiltere Ligi`nde zor oynar
Krusty
30.Kasım.2006, 12:01
Arkadaşlar 2. sayfadaki yorumların hepsi dalga amaçlı yazılmış. Eğer inanmıyorsanız hiç yazmayın..
sergenNn
30.Kasım.2006, 19:53
Daha önce izlendiği söylenmişti Wenger tarafından.Ancak sezon sonu gitceğinden emin değilim...Anlamadığım bir olay var benim.Kim olursa olsun "yok o ayak uyduramaz,yok arsenal ne yapsın,onun yerine brezilyalı arjantinli alırlar..." niye kendi futbolcularımıza inanmıyor,güvenmiyoruz?Sırf Gökhan Zan değil başka örneklerde var.Nihat,Emre,Tugay,Nuri,Halil,Hamit,Yıldıray ve ismini unuttuğum birsürü futbolcumuz var Avrupa'da.Tamam belki erkendir ama Arsenal ne yapsın chelsea ne yapsın demek yerine gurur duymalıyız.
Flawless Victory
30.Kasım.2006, 21:19
abi diger mevkiler icin Turkiye`den cok adam gidebilir ama savunmanin gobegi cok zor gercekten
Cengo
01.Aralık.2006, 02:39
Şu anda hazır olan sadece Önder var, onu da Arsenal,Chelsea,M.United vs.. bir İngiliz takımı alır mı, büyük muamma..
Bu iddiaya inanmamızı beklemiyorsunuz sanırım :)
meddah
01.Aralık.2006, 03:28
FM diliyle şöyle söyleyeyim; Gökhan'da Arsenal'de oynayacak PA var ama CA yok..
Yine bi Kaka muhabbeti dönmüş.. Pes etmeyeceğim, yine söyleyeceğim; Kaka Milan'a geldiğinde 4-5 yıllık izleniyordu Milan tarafından.. Chelsea mi Arsenal mi bir tanesi gözlemci falan gönderip transfer girişimi yapınca, normalde planlanan tarihten 1 sene evvel imza attırıldı.. Yeter sıkıldım bu "Ben sevdim eller aldı" muhabbetinden..
sezonun en iyi oyuncu ödülünü duyunca aklıma Oulare geldi.
Nerden hatırladın onu yahu, benim hafızamın tozlu haznelerinden çoktan çıkıp gitmişti..
Ama bak, Atkinson'u hatırlarım.. Esas bu işin piriyse Oswaldo Nartallo'dur..
gorkemyilmazkarasu
01.Aralık.2006, 04:12
Ama bak, Atkinson'u hatırlarım.. Esas bu işin piriyse Oswaldo Nartallo'dur..
ohen vardı bide onuda unutmayalım abi :)
Cengo
01.Aralık.2006, 05:06
ohen vardı bide onuda unutmayalım abi :)
novak vardı :)
tuncay 2
GsDoruk
01.Aralık.2006, 11:04
arsenal gibi bir takım gökhan zanı almaz bence
Krusty
07.Aralık.2006, 13:54
Beşiktaş'ta yaklaşan ara transfer dönemi öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor.
İngiliz devi Arsenal'ın sezon başından bu yana takip ettiği Gökhan Zan için Siyah-Beyazlı kulübe 10 milyon Euro teklif ettiği ve tarafların prensipte anlaştığı öğrenildi.
Gökhan'ın Ocak'ta Ada'ya gitmesine kesin gözüyle bakılırken, Kartal da kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Yönetimin, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Serkan Balcı'nın menaceri ile el sıkıştığı, genç oyuncuya, 'Kulübünle anlaş, gel' mesajı yolladığı bildirildi.
Kaynak: Fanatik
Flawless Victory
07.Aralık.2006, 14:30
10 milyon Euro mu? YTL bile degil. Yuh!!! Bu Fanatik iyice costu. Baska birsey demiyorum yuh yani
nart_susruko
07.Aralık.2006, 15:04
10 M euro ve şuanda prensipte anlaşma hee :D
yalnız mevzuyu çakamamışsınız gökhanı başka klüp istemiyor sadece arsenal istiyor yani tek klüp, e haliylen fiyat arttıracak başka bir klüp yok. fanatikte devreye girip bjk lehine fiyat attırıyor şimdi bu haberden sonra bjkli yöneticiler arsenale, bakın gökhana 10M euro verenler var diyip fiyatı arttıracaklar yoksa bunun başka bir izahı, mantığı olamaz, ilahi fanatik.. :n: :n:
fenerbahce_1907
09.Aralık.2006, 19:38
Vardar: "Mehmet Topuz Beşiktaş'ta oynayacak"
Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar Kayserispor maçından önce Lig TV'de Kayserispor'lu futbolcu Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Kayserispor'un Asbaşkan Murat Aksu'ya sözlerinin olduğunu ve yetenekli futbolcunun transfer söz konusu olursa ilk kulübün kendileri olacağını belirten Vardar büyük ihtimalle herhangi bir aksilik olmazsa gelecek sezon Beşiktaş forması giyeceğini söyledi ve taraftarlara Mehmet Topuz müjdesini verdi.
10_Osmanozc
09.Aralık.2006, 21:05
Samet Aybaba Trabzonspor'a almak için çok uğraştı.Gazete isimleri çıktı Mehmet T. Trabzonspor'a diye.O dönemlerde arkadaşlarım 2.Ligden topçu alıyorsunuz diye dalga geçmişti benimle.Ama yine haklı çıkan Trabzonspor oldu:)
Burak Duran
09.Aralık.2006, 21:06
bunlar boş işler :D
y_layta
09.Aralık.2006, 21:10
devam bjk ricar... şimdide mehmet dewam
y_layta
09.Aralık.2006, 21:20
yılın 2. en iyi haberi
eGowiCh
09.Aralık.2006, 21:43
Gökhan Zan Arsenal'a giderse, ben de Chelsea'ye hayır demem açıkçası :)
TR.CaPTaiN
10.Aralık.2006, 02:30
Mehmet Topuz gercekten cok iyi bir oyuncu besiktas'ın almasını acıkca kendi takımım acısından istemem.
fenerbahce_1907
10.Aralık.2006, 02:36
cok ıyı bır oyuncu mehmet keske bize gelse
fenerbahce_1907
10.Aralık.2006, 02:39
Zan: "Resmi bir teklif yok"
Sakatlığı nedeniyle Kayserispor karşısında forma giyemeyen Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Gökhan Zan, takımın performanısının çok iyi olduğunu belirterek, "son haftalardaki performansımızın devamını getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sezonu 3 puanla kapatmamız mutluluk verici. Artık tek hedefimiz UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmak" dedi.
Gökhan, İngiliz ekib Arsenal'in kendisini transfer etmek isteği şeklindeki haberlerle ilgili olarak "Bana gelen bir teklif yok. Ben Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum ve şu an tek düşüncem Beşiktaş'ın başarısı. Tabiki her futbolcunun hayali yurt dışında büyük takımda oynamaktır. Tabi ki ben de hem Türkiye'yi hem Beşiktaş'ı yurt dışında temsil etmek isterim. Ama böyle bir durum söz konusu olmazsa uzun yıllar Beşiktaş'ın değişmez futbolcusu olmak istiyorum. Ben Beşiktaş'ta Gökhan Zan oldum" ifadelerini kullandı.
dentaconstantin
10.Aralık.2006, 02:39
Mehmet Topuz gercekten cok iyi bir oyuncu besiktas'ın almasını acıkca kendi takımım acısından istemem.
ben kendi takımım açısından isterim:)iyi olur beşiktaş için
GsDoruk
10.Aralık.2006, 10:02
evet topuz gerçekten iyi oyuncu
hadi koçum mehmet sen bize gel(galatasaray)
GeNç KaRTaL
10.Aralık.2006, 10:27
valla bizim açımızdn süper bir trnasfer bence kesinlikle alınmalı :)
eGowiCh
10.Aralık.2006, 13:17
Mehmet Topuz çok iyi bir oyuncu, umarım Beşiktaş almaz onu, Fenerbahçe alır :)
real_footballer
10.Aralık.2006, 13:24
mehmet topuz ve gökhan ünal bize gelirse kimse bizi tutamaz bide bir tane adam gibi defansif ortasaha aldıkmı tamamdır
comandante
10.Aralık.2006, 13:24
Mehmet Topuz çok iyi bir oyuncu, umarım Beşiktaş almaz onu, Fenerbahçe alır :)
cok ıyı bır oyuncu mehmet keske bize gelse
la gözünüz doysun be=) biraz insaf .elinizi vidanınıza koyun.güzelim deniz barışı beğenmiyorsunuz biz cihanla uğraşıyoruz yıllardır.bi de önderiniz varken topuz diyonuz be.bu yaptığınızı insan insana yapmaz=)
comandante
10.Aralık.2006, 13:25
mehmet topuz ve gökhan ünal bize gelirse kimse bizi tutamaz bide bir tane adam gibi defansif ortasaha aldıkmı tamamdır
abi bu dediklerini hangi takım yapsa kimse onları tutamaz zaten=)
koray_capello
10.Aralık.2006, 15:15
Burak Yılmaz, Ali Tandoğan hatta Ali Güneş elimizde mevcut iken Mehmet Topuz transferi gereksiz olur. Çünkü sağ kanattan önce transferde öncelik verilmesi gereken mevkiiler var. Yani bu transfer gereksiz olur, o yüzden ben bu yönetimin bu transferi gerçekleştireceğine inanıyorum:)
El Comandante
10.Aralık.2006, 15:38
ya besiktas bari bi insaf etsin gercekten,hersene 10un asagisida türk futbolcu aliyo,hepsi genc yetenek sonra onlarin yarisini oynatmadan satiyo.:mad:
bari mehmet topuzu birakin,ali tandogan,serdar,burak gibi yetenekleriniz var.gercekten besiktas son yillarda türk futbolcularini bitirmekte cok ustaca davraniyo.
dentaconstantin
10.Aralık.2006, 15:48
ya besiktas bari bi insaf etsin gercekten,hersene 10un asagisida türk futbolcu aliyo,hepsi genc yetenek sonra onlarin yarisini oynatmadan satiyo.:mad:
bari mehmet topuzu birakin,ali tandogan,serdar,burak gibi yetenekleriniz var.gercekten besiktas son yillarda türk futbolcularini bitirmekte cok ustaca davraniyo.
her sene 10 futbolcu alıyorduk doğru ama bu sene ilk defa gençleştirmeye gittik ve dediğin gibi Türk futbolunu bitirmiyoruz hepsi neredeyse 11 de oynuyor bu nasıl bitirmeymiş anlamadım
El Comandante
10.Aralık.2006, 15:55
her sene 10 futbolcu alıyorduk doğru ama bu sene ilk defa gençleştirmeye gittik ve dediğin gibi Türk futbolunu bitirmiyoruz hepsi neredeyse 11 de oynuyor bu nasıl bitirmeymiş anlamadım
nerede ilk de oynuyor yapma allah askina.besiktasa gelipte senesini doldurmadan gidenleri sen benden daha iyi bilirsin.simdi sizin mehmet topuza ihtiyaciniz mi var.serdar,burak ve ali tandogan var orada.simdi onu alirsaniz bu ücünden biri gidecek.paf takimdan futbolcu cikaramiyonuz nedeni cok transfer yapmanizdir.
Emurafu
10.Aralık.2006, 16:08
Galatasaray dabızde oynayacak dıyor bakalım kım kazancak
dentaconstantin
10.Aralık.2006, 16:23
nerede ilk de oynuyor yapma allah askina.besiktasa gelipte senesini doldurmadan gidenleri sen benden daha iyi bilirsin.simdi sizin mehmet topuza ihtiyaciniz mi var.serdar,burak ve ali tandogan var orada.simdi onu alirsaniz bu ücünden biri gidecek.paf takimdan futbolcu cikaramiyonuz nedeni cok transfer yapmanizdir.
serdar,burak,mehmet sedef,fahri bunlar çokça oynadı kabze gibi sonradan oyuna giren futbolcular olmadılar zaten ben tandoğanı beğenmediğimden topuz un gelmesini istiyorum
El Comandante
10.Aralık.2006, 16:28
serdar,burak,mehmet sedef,fahri bunlar çokça oynadı kabze gibi sonradan oyuna giren futbolcular olmadılar zaten ben tandoğanı beğenmediğimden topuz un gelmesini istiyorum
fahri ne zaman oynadi ya.simdi yedeklerde.hic bir macta oynamiyor.ne güzel adam oynuyomu yok,mehmet sedef son maclarda hic oynamiyor.ama hasan kabze hep oynuyor,sonradan girse dahi takima ne büyük katkilar yapiyo.sizi yedek futbolcumuzla yendik ama hatirla bunu.
al iste ali tandogani begenmiyorsunuz satin oda bitsin,genclerbirligindew ne güzel oynuyodu,galatasaray onu alacakken siz girdiniz araya onu aldiniz,simdi begenmedik diyorsunuz ve yolluyonuz.iste sorun burada.
Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 16:31
Gökhan Zan'ı Bırakın Şu an için Arsenal'ı Herhangi bir avrupa takımına gitse bile oynayamaz, ki bahsedilen klüp Arsenal ..
Emurafu
10.Aralık.2006, 16:31
fahri ne zaman oynadi ya.simdi yedeklerde.hic bir macta oynamiyor.ne güzel adam oynuyomu yok,mehmet sedef son maclarda hic oynamiyor.ama hasan kabze hep oynuyor,sonradan girse dahi takima ne büyük katkilar yapiyo.sizi yedek futbolcumuzla yendik ama hatirla bunu.
al iste ali tandogani begenmiyorsunuz satin oda bitsin,genclerbirligindew ne güzel oynuyodu,galatasaray onu alacakken siz girdiniz araya onu aldiniz,simdi begenmedik diyorsunuz ve yolluyonuz.iste sorun burada.
beyler tartısma yapamayın once kardes hasan kabze tartısması yapılırmı bunu en ıyı orengı gecen sen besıktas macı ıdı bır mehmet sedef ıle hasan kabze eslestırılırmı ustelık kabze mıllı oyuncu
El Comandante
10.Aralık.2006, 16:33
beyler tartısma yapamayın once kardes hasan kabze tartısması yapılırmı bunu en ıyı orengı gecen sen besıktas macı ıdı bır mehmet sedef ıle hasan kabze eslestırılırmı ustelık kabze mıllı oyuncu
ya emrah tartisma güzel birseydir ya.ama biz küfür,hakeret etmeden tartisiyoz.eger tartismayacaksak bu forumda neden futbol genel bölümü var???ozaman herkes desin,paylasim icin saol kardes,ay ne güzel kardes,mükemmelin kardes falan filan...
FeYYaz1989
10.Aralık.2006, 16:50
Mehmet Sedef,Fahri Tatan ve hatta Baki Mercimek Besiktas'ta oynayacak oyuncular degil.Oynamasi gerekenler zaten yeterince oynuyor(bkz. Serdar Kurtulus,Burak Yilmaz,Gokhan Zan)
Sen kimden bahsediyorsun anlamadim.
Cok begeniyorsaniz Ali Tandogan'i siz alabilirsiniz,hatta bir iyilik yapin transfer edin su adami.Oyle yedek oyuncumuzla falan yendik deme ortami germe.
El Comandante
10.Aralık.2006, 16:58
Mehmet Sedef,Fahri Tatan ve hatta Baki Mercimek Besiktas'ta oynayacak oyuncular degil.Oynamasi gerekenler zaten yeterince oynuyor(bkz. Serdar Kurtulus,Burak Yilmaz,Gokhan Zan)
Sen kimden bahsediyorsun anlamadim.
Cok begeniyorsaniz Ali Tandogan'i siz alabilirsiniz,hatta bir iyilik yapin transfer edin su adami.Oyle yedek oyuncumuzla falan yendik deme ortami germe.
peki ozaman neden fahri tatani aldiniz,neden bakiyi aldiniz.iste deminden beri bunu söylüyorum ama siz besiktasli oldugunuz icin bunlari bilerek kabullenmiyonuz.ali tandogani zamaninda karismasaydiniz alacaktik zaten.genclerbirliginde attigi frikik golleri,süper ortalari meshurdu zaten.hasan kabze konusunda ilk önce sen densconstantinin mesajina bak sonra gel bana mesaj yaz.biz hasan kabzeyi yedek birakiyoz ama oynadimi mükemmel oynuyo,bunu belirtmek istedim ama sen lafi nereden istiyosan anla.
dentaconstantin
10.Aralık.2006, 17:05
mehmet sedef bir ara çokça oynadı ama geniş kadromuz var ibrahim akın yıldızı parladı sonunda son maçlarda o oynuyor geniş kadro kurmak suç değil ve gerekiyor da beşiktaşın başı sakatlıkla dertte zaten formu iyi olan oynuyor sezon başındaki 11 ile şimdiki aynı değil feyyaz arkadaşımın dediği gibi gereksiz futbolcularımız da var onların alınmaması gerekirdi ama yönetim sağolsun aldılar
FeYYaz1989
10.Aralık.2006, 17:16
peki ozaman neden fahri tatani aldiniz,neden bakiyi aldiniz.iste deminden beri bunu söylüyorum ama siz besiktasli oldugunuz icin bunlari bilerek kabullenmiyonuz.ali tandogani zamaninda karismasaydiniz alacaktik zaten.genclerbirliginde attigi frikik golleri,süper ortalari meshurdu zaten.hasan kabze konusunda ilk önce sen densconstantinin mesajina bak sonra gel bana mesaj yaz.biz hasan kabzeyi yedek birakiyoz ama oynadimi mükemmel oynuyo,bunu belirtmek istedim ama sen lafi nereden istiyosan anla.
Kardesim Hasan Kabze iyi oynadigi halde yedek kaliyor demek istemis,bunda ne var anlamadim!!Oyle soylemene gerek yok,son cumlen cok gereksiz cevap vermek istemiyorum.
Oncelikle Fahri'yi Tigana'nin istedigini sanmiyorum.Eger kendi istedigi bir oyuncu olsaydi,Jose Kleberson ve Koray Avci sakatken mutlaka oynardi.Yonetimin yaptigi bir transfer olabilir ve bencede yanlis bir transfer ama Fahri artik genc oyuncu statusunu gecti yani artik kendini gelistiremez ve kapasitesi belli.Yani Besiktasin Turk futboluna kaynettirdigi bir sey yok.
Baki'de bence Besiktas'ta oynayacak bir oyuncu degil,zaten Genclerbirliginde bile dogru duzgun oynamiyordu.Ama Tigana begenmis ve oynatiyor iste mumkun oldugunca(Bizi deli ediyor o ayri).
Ali Tandogan'da yavas yavas formunu buluyor ve oynuyor.Baska soylemek istedigin oyuncu varmi
Fahri Tatan,Baki Mercimek ve Ali Tandogan artik gelisimini tamamlamis ve Turk futboluna yapacak bir katkisi bulunmayan oyuncular.Bu adamlar Besiktasimda en fazla yedek olabilirler,tabi Turk futbolu bu adamlara muhtacsa yazik Turk futboluna.
Birde Galatasaray'a bakalim,Milli oyuncu Tolga Seyhan ve Hasan Kabze yedek.Mehmet Topal Canakkale Dardanelspor'dan alindi dogru duzgun mac oynamadi.Ozgurcan ortalarda yok Hakan Sukur hala oynuyor.Ugur Ucar kiralik gitti.Arda Turan gecen sene Ersun Yanal tarafindan kesfedilmese simdi oynamiyor olacakti.Iki tane yetenikli kaleci ise Mondragon'un arkasinda telef oldu(Aykut Ercetin ve Fevzi Elmas)
Benim soyledigim adamlara bak ve kim Turk futboluna zarar veriyor gor.
Senin soyledigin adamlarin Turk futboluna katkisi olamaz ama benim soyledigim adamlarin su anda Turk futbolunun gelecegi olmasi gerekirdi.
Ayrica aldigimiz oyuncular 10 dan fazla olabilir ama bunlarin genc olanlari 3-5 tanedir ve yetenikli olanlar oynuyor(Serdar Kurtulus,Burak Yilmaz,Gokhan Zan)Ibrahim Akin Galatasaray'da olsa bu kadar sabredebilirmiydiniz cok merak ediyorum ve Mehmet Topuz'u Ali Tandogan,Fahri Tatan'la ayni yere koyan mantigi anlayamiyorum.
Emurafu
10.Aralık.2006, 17:37
ya hala oyuncu tartısması yapıyorsunuz hıc gerek yok kabze ıle bır fahrı veya mehmet sedef eslestırlırmı kabze ye gelen teklifler bellı
GsDoruk
10.Aralık.2006, 18:26
Ocak'taki kongre öncesinde taraftar ile 'barışmak' için transfere yönelmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, 6 yerli futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor.
Beşiktaş yönetimi, Ocak ayında gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde, taraftar ile 'arasını düzeltmek' istiyor. Başarısız sonuçlardan sonra siyah-beyazlı taraftarların her bir ağızdan istifaya davet ettiği yönetim, bir dönem daha görevinin başında kalmayı planlıyor. Başkan Yıldırım Demirören ve ekibinin, taraftar ile barışmak için seçeceği yöntem ise ara transfer döneminde adından söz ettirmek. Yönetim ilk olarak isminin büyüklüğüne yakışan futbolu bir türlü ortaya koyamayan Kleberson'u gönderecek.
SERHAT İSTANBUL'A DÖNÜYOR!
Brezilyalı orta saha oyuncusunun yerine çok daha ünlü bir yıldızı renklerine bağlamak isteyen yöneticiler, teknik direktör Tigana'nın isteği doğrultusunda pek çok yerli futbolcuyla da görüşüyor. Yerliler içinde en çok istenenler Kayserisporlu Mehmet Topuz ile İlhan Parlak. Bunların yanı sıra üç tane de stoperle anlaşma yolları aranıyor. Bu isimler Gaziantepsporlu Bekir, Çaykur Rizeli Yasin ve Sivasspor'un milli futbolcusu Servet Çetin. Ayrıca Ocak'ta Anderlecht ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe'nin eski forveti Serhat Akın'ın da ikinci yarıda Beşiktaş forması giyeceği konuşuluyor.
10.12.2006
Kaynak : Sabah
FeYYaz1989
10.Aralık.2006, 18:26
ya hala oyuncu tartısması yapıyorsunuz hıc gerek yok kabze ıle bır fahrı veya mehmet sedef eslestırlırmı kabze ye gelen teklifler bellı
Oyuncu tartismasi degil.Takimima hic hak etmedigi bir suclama yapildi,o yuzden bunlari anlattim.
Gecen sene Gaziantespor'da oynamazken Gokhan Gulec'i getiren takimda Besiktasti,bu sene ikinci ligden Serdar Kurtulus ve Burak Yilmaz'i da getiren Besiktas.Oyunculari bitiriyor denmesi cok sacma bence.
Mehmet Topuz transferi bence gereksiz degil cunku su anda Besiktas
taki tum sag taraf elemanlarindan iyi,cunku Burak Yilmaz sag kanat oynayacak bir oyuncu degil bence.Yani en azindan Antalyaspor'da forvet oynuyordu diye biliyorum.Ali Gunes bence yeterli bir oyuncu degil,Ali Tandogan'i da anladigim kadariyla J.Tigana pek tutmamis.
Hem belki Toraman stopere doner Ali Tandogan beke doner bu transferle birlikte ama hic sanmiyorum.
Emurafu
10.Aralık.2006, 18:28
HALA turk stoper ariyorlar yahu yabanci saglam bir stoper almiyorlar bence delgado gitmesi lazim
nekop
10.Aralık.2006, 18:29
beşiktaş bence bunların hepsini olmasada birkaçını yapabilir yaparsada iyi olur...
S-B-Z
10.Aralık.2006, 18:31
inşallah servet haricinde diğer oyuncuları alabiliriz.
Emurafu
10.Aralık.2006, 18:32
stoper yabanci lazim ustelik delgado tipi bir oyuncuya ihtiyac yok cunku onun mevkisinde ricardinho var bence onu satip hemde iyi paraya gider yerine ki tane stoper lazim hatta iyi bir forvet lazim
FeYYaz1989
10.Aralık.2006, 18:33
Bir kere burdaki oyunculardan hic biri acil gerekli degil bizim takimimiza.
Serhat Akin hic gelmesin bir kere Besiktas'a falan,yonetim asrin hatasinin yapmis olur.
Bekir,Yasin ve Servet'e Besiktas'in ihtiyaci yok,stoper alinacaksa yabanci ve tecrubeli bir isim alinsin.
Ilhan Parlak hakkinda pek fikrim yok ama bence alinmasa da olur,Mehmet Topuz'u ise Jean Tigana istiyorlarsa alsinlar.
GsDoruk
10.Aralık.2006, 18:33
kesinlikle delgado gitmeli yerine yabancı stoper
dentaconstantin
10.Aralık.2006, 19:15
yönetimin taraftarlarla arasını düzeltmek için adı geçenlerin çoğu arayı bozar bile
hasan2389
10.Aralık.2006, 19:39
Serhat olsa da olur olmasada ama inş. servet i almazlar. büyük takımların hiçbirinde oynayamaz o adam. kleberson bence de gitsin maçı 90 dakika lig tv de izledim, adam delirtti beni, ama yerine kesinlikle yabancı ön libero alınmalı. zaten bir de yabancı hakkımız var. bir defans, bir de defansif orta saha ikiside yabancı süper olur. tigana yobo hayal gibi demiş. inşallah onu alabilirler ama pek ümidim yok...
Cengo
11.Aralık.2006, 00:25
Galatasaray dabızde oynayacak dıyor bakalım kım kazancak
aradan Fenerbahçe sıyrılırsa hiç şaşırmam, zaten Gökhan da Fenerli olduğundan gelmek istiyordu :)
Flawless Victory
11.Aralık.2006, 09:31
Neyse insallah hepimizi utandirir Gokhan. Yalniz sunu da unutmamak gerekir. Bu bir takim oyunu ve oyuncunun basarili bir performans gostermesi oynadigi takimin kalitesine bagli ama bu ingiliz takimi olunca isler degisiyor. Orda maçlar çok hizli oynaniyor. Mesela bir teklif gelirse once Almanya'yi tercih etmeli oyuncularimiz. Orda kendini ispat eder zaten iyi bir oyuncuysa. Ondan sonra Ingiltere'nin yollari tastan diye yurur
fenerbahce_1907
11.Aralık.2006, 10:56
Arsenal'den Gökhan'a rekor teklif
Beşiktaş’ın ve A Milli Takım’ın defans oyuncusu Gökhan Zan’a talih kuşu kondu. Dünyanın en büyük kulüpleri arasında Arsenal, genç futbolcunun transferi için astronomik bir rakamı gözden çıkardı. İngiltere’nin en yüksek tirajlı pazar gazetesi News of the World’ün haberine göre Londra kulübü, Gökhan Zan’a 6.5 milyon sterlin (18.2 milyon YTL) teklif etmeye hazırlanıyor.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger’in, Beşiktaşlı futbolcuyu hemen istediği belirtilen haberde, ara transfer dönemi başlar başlamaz İngiliz yöneticilerin Beşiktaş Kulübü ile masaya oturacağı ifade edildi. Gazete, 23 yaşındaki Türk milli futbolcunun William Gallas, Philippe Senderos ve Kolo Toure’nin yer aldığı Arsenal defansının kalbine yarış getirebilecek özellikle taşıdığı kaydedildi.
Tekke en pahalısı
Eğer transfer gerçekleşirse Gökhan Zan, en pahalı Türk futbolcular arasına girecek. Rusya’nın Zenit takımına 7.5 milyon Euro’ya (14.25 milyon YTL) satılan Fatih Tekke, halen en pahalı Türk futbolcu unvanını elinde bulunduruyor. Newcastle United’ın 5.5 milyon Euro’ya İnter’den aldığı Emre Belözoğlu ise ikinci sırada yer alıyor.
Jesus_FB
11.Aralık.2006, 13:38
Bundan sonra beşiktaş ile ilgili transfer haberlerini yeni konu açmak yerine buraya yazalım
cArsı_nas
11.Aralık.2006, 14:52
defansa kesinlikle oyunu savunmadan kuracak yabancı bi oyuncu lazım..eger gokhan zan idda edildiği gibi devre arsında giderse beikr irtegun ve yasin cakmak la biz gokhanın yerini doldururuz ama defansa oyunu savunmadan kuracak bi oyuncu sart(zago ronaldo veya popescu tarzında) tabi yonetim boyle bi oyuncu bulurmu orası soru işareti..forvetede sprinter bi oyuncu alsak iyi olur herzaman hayalimde bi futbolcu vardır o da nice deki bakarı kone
nekop
11.Aralık.2006, 15:15
gökhan zan 10 milyon hee beşiktaşın tüm defans oyuncuları etmez o kadar ;)
Oghuse
11.Aralık.2006, 15:32
http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=33&go=43560
ya haberde bahsedilen gazetenin internet adresini bulabilen varmı ben bulamadım veya da böyle bir gazete var mı :D D:
real_footballer
11.Aralık.2006, 15:48
stoper yabanci lazim ustelik delgado tipi bir oyuncuya ihtiyac yok cunku onun mevkisinde ricardinho var bence onu satip hemde iyi paraya gider yerine ki tane stoper lazim hatta iyi bir forvet lazim
stopere gerek yok bence sorun ortasahada.çünkü kleberson çok top kaybediyor onu yollayıp iyi bir defansif ortasaha almaları lazım.birde iyi bir türk forvet almak lazım örnek:gökhan ünal
RoNNiE91
11.Aralık.2006, 16:00
bence böyle bir transfer gerçekleşmez.eğer bir mucize olup gerçekleşirse beşiktaş'ın kesesi dolar :)
eGowiCh
11.Aralık.2006, 18:48
Serhat Akın'ın Beşiktaş'la anlaştığı yolunda çıkan haberler Serhat Akın'ın resmi web sitesinde yalanlandı.
Kıvanç Oktay'la görüşmediğini belirten Serhat'ın resmi web sitesinde, Fenerbahçe sevgisiyle ilgili yazılar bulunuyor.
http://www.serhatakin9.com/ adresinde Serhat'ın gerçek bir Fenerbahçeli olduğunu gösteren çok hoş yazılar var.
GeNç KaRTaL
11.Aralık.2006, 19:23
şimdi biz üç bölgeye transfer yaparsak kadromuz çok rahatlar defansa tecrübeli bir yabancı dm ye klebersondan daha iyi olacaksa bir tane dm forvetede bitiriciliği iyi bir forvet kayserili gökhan olabilir bu bölgelere dediğim takviyeler yapılırsa bu sene olmasada gelecek sene çok can yakarız valla
dentaconstantin
11.Aralık.2006, 20:28
kleberson gitsin takım rahatlar:)
CeNTeR_TR
11.Aralık.2006, 20:34
kleberson gitsin takım rahatlar:)
aaa kleberson için rico dediya takımın gizli ajanı diye bana göre de çok iyi topçu ama tabi senin kararın saygı duymak düşer
nekop
11.Aralık.2006, 20:35
bence kleberson yerinde oynasın onun şuan oynadıgı bölgede fahri oynasın beşiktaş rahatlar :)
dentaconstantin
11.Aralık.2006, 20:43
aaa kleberson için rico dediya takımın gizli ajanı diye bana göre de çok iyi topçu ama tabi senin kararın saygı duymak düşer
rico doğruyu söylemiş kleberson tam gizli ajan yanındaki adama pas atamıyor ajanlık işini iyi yapıyor zaten:)
sergenNn
12.Aralık.2006, 14:58
http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=33&go=43560
ya haberde bahsedilen gazetenin internet adresini bulabilen varmı ben bulamadım veya da böyle bir gazete var mı :D D:
googledan arattım ben buldum.gökhanın gideceği haberinin doğru olup olmadığı hiç belli değil.transfer dönemi açılsın o zaman herkes rahatlar:)serhatın gelmesini ben istemiyorum.
real_footballer
12.Aralık.2006, 15:33
evet ya serhat ne işe yarayacak sağ kanat var beşiktaşta bir dmc almak lazım bi de forwet
cArsı_nas
13.Aralık.2006, 12:50
Beşiktaş’ın tartışılan file bekçisi Vedran Runje'ye Monaco talip oldu. Fransa'nın önde gelen spor gazetesi L'Equipe'in haberinde, İtalyan Flavio Roma'nın yerine kaleci arayan Monaco'nun Hırvat file bekçisiyle ciddi şekilde ilgilendiği belirtildi. Haberde, Runje'nin de Türkiye'den ayrılmaya sıcak baktığı yer aldı. 31 yaşındaki tecrübeli eldiven, Fransa'da daha önce Marsilya'nın formasını giymişti.
GeNç KaRTaL
13.Aralık.2006, 19:15
Beşiktaş’ın tartışılan file bekçisi Vedran Runje'ye Monaco talip oldu. Fransa'nın önde gelen spor gazetesi L'Equipe'in haberinde, İtalyan Flavio Roma'nın yerine kaleci arayan Monaco'nun Hırvat file bekçisiyle ciddi şekilde ilgilendiği belirtildi. Haberde, Runje'nin de Türkiye'den ayrılmaya sıcak baktığı yer aldı. 31 yaşındaki tecrübeli eldiven, Fransa'da daha önce Marsilya'nın formasını giymişti.
biz yerine hildebrand kalitesinde bir adam alacaksak gitsin runje
dentaconstantin
13.Aralık.2006, 19:28
monaco o kadar salak mı inşallah doğrudur haber
Ilhan
14.Aralık.2006, 01:38
Serhat Akın'ın Beşiktaş'la anlaştığı yolunda çıkan haberler Serhat Akın'ın resmi web sitesinde yalanlandı.
Kıvanç Oktay'la görüşmediğini belirten Serhat'ın resmi web sitesinde, Fenerbahçe sevgisiyle ilgili yazılar bulunuyor.
http://www.serhatakin9.com/ adresinde Serhat'ın gerçek bir Fenerbahçeli olduğunu gösteren çok hoş yazılar var.
Zamanında Serhat her zaman Fenerbahçeli olduğunu, ama Türkiye'de herhangi bir takıma gidebileceğini açıklamıştı. Ki hatta BJK yönetimi onu transfer edecekti ama Bobo bonservisi ile alınınca vazgeçildi.
Zamanında Tümer de futbolu Beşiktaş'ta bırakacağını, asla gitmeyeceğini belirtmişti ama takımını masa arkasında sattı.
Bu hayatta herşey olur...
real_footballer
15.Aralık.2006, 14:39
ne serhat ı yaw bu takımdan hiç bişey olmaz tigana gitmezse isterse ronaldinho gelsin
cArsı_nas
15.Aralık.2006, 14:47
monaco o kadar salak mı inşallah doğrudur haber
monaco salak degılmiş bazılarını doldurusuna gelmiyelim dun gece herkes gordu runjenin nasıl bi kaleci oldugunu
Krusty
15.Aralık.2006, 20:09
monaco salak degılmiş bazılarını doldurusuna gelmiyelim dun gece herkes gordu runjenin nasıl bi kaleci oldugunu
Eğer dün gece o golleri yeseydi öyle demeyecektin ama? 1 maç için karar vermeyelim.. ;;)
cArsı_nas
15.Aralık.2006, 21:00
Eğer dün gece o golleri yeseydi öyle demeyecektin ama? 1 maç için karar vermeyelim.. ;;)
haha nerden biliyosun benim ne diyecegimi ? ben ne zaman Beşiktaşımın bi futbolcusu hakkında kotu konustum beni kendinle karıstırdın galiba 1 maç için karar vermeyi senin gibi dusunenler yapar
GeNç KaRTaL
15.Aralık.2006, 21:08
bence runjede bişiler var ama hemen harcanmaya çalışıldı diye düşünüyorum
RoNNiE91
15.Aralık.2006, 21:39
bence de runje iyi kaleci
real_footballer
16.Aralık.2006, 11:53
arkadaşlar fanatikte yer alan bir habere göre yönetim transfer yapmayacakmış
CeNTeR_TR
16.Aralık.2006, 14:19
Beşiktaş transferi dondurdu!
Avrupa’daki hayal kırıklığı üzerine Beşiktaş Yönetimi transfere el koydu. Türkiye Kupası maçlarından sonra politika belirleyecek olan Siyah-Beyazlılar büyük olasılıkla kadroya takviye yapmayacak.
"Kupa maçları geçsin de..."
Daha önce teknik direktör Jean Tigana ile bir görüşme yapan ve “UEFA’da devam edersek 4 oyuncu, elenirsek 2 futbolcuyla kadromuzu güçlendireceğiz” diyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, fikir değiştirdi. Siyah-Beyazlı Yönetim, Fortis Türkiye Kupası’nda oynanacak Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği karşılaşmaları sonrasında transferdeki son kararını verecek. Ancak büyük bir olasılıkla yola eldeki futbolcularla devam edilmesi bekleniyor.
Kongre öncesi telaşı
Yönetimin büyük bölümünün ocak ayında gerçekleşecek kongreyi düşünerek, “Fazladan ekonomik yükün altına girmeye gerek yok. Avrupa’da da mücadele etmeyeceğiz. Sakatlar iyileştikten sonra bu takım Süper Ligi götürür” fikrinde birleştiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, Kayserisporlu Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal, Anderlechtli Serhat Akın, Fenerbahçeli Serkan Balcı, Sivassporlu Servet Çetin ve Gaziantepli Bekir İrtegün ile ciddi şekilde ilgileniyordu.
16.12.2006
Kaynak : Fanatik
GeNç KaRTaL
16.Aralık.2006, 15:22
ama yinede en azından sezon sonu için gereken bölgelere oyuncu bakınmalı anlaşma zeminleri aranmalıdır
dentaconstantin
16.Aralık.2006, 18:25
leverkusen maçından sonra böyle yorumlar gelebilir bir maç iyi oynadı diye beşiktaşın kalesini korumaya layık diyemem ben diyenlere de karışmam
Ilhan
16.Aralık.2006, 20:45
haha nerden biliyosun benim ne diyecegimi ? ben ne zaman Beşiktaşımın bi futbolcusu hakkında kotu konustum beni kendinle karıstırdın galiba 1 maç için karar vermeyi senin gibi dusunenler yapar
Burada transfer haberleri tartışılır, birebir karşılıklı laf atılmaz, ona göre arkadaşlar...
cArsı_nas
19.Aralık.2006, 15:05
aksam gazetesinin haberine gore ali gunese karsılık hasan kabze alınabılırmiş
Krusty
19.Aralık.2006, 16:59
aksam gazetesinin haberine gore ali gunese karsılık hasan kabze alınabılırmiş
''Olmasa da bir şey farketmez'' diyebileceğim bir haber..
FoRZaJuVe
19.Aralık.2006, 18:00
defansa 4 orta sahayaya 2-3 forvet e de 2 adam lazım bu adamlarla yürümez bu iş.gökhan zan diyosunuz kasap ın teki mercimek desen sebat ta oynayamaz çok kaliteli defans oyuncuları lazım takıma birde süratli teknik golcü lazım.aslında ne lazım deil takıma :) ha bide teknik direktör değişikliği şart sezon sonunda.Tigana kötü bir teknik traktör.
GeNç KaRTaL
19.Aralık.2006, 18:46
defansa 4 orta sahayaya 2-3 forvet e de 2 adam lazım bu adamlarla yürümez bu iş.gökhan zan diyosunuz kasap ın teki mercimek desen sebat ta oynayamaz çok kaliteli defans oyuncuları lazım takıma birde süratli teknik golcü lazım.aslında ne lazım deil takıma :) ha bide teknik direktör değişikliği şart sezon sonunda.Tigana kötü bir teknik traktör.
abi ortada takım bırakmadın senin dediğin yapılsa yani yeniden bir sil baştan operasyonu yapılsa batarız valla;)
GeNç KaRTaL
19.Aralık.2006, 18:47
abi ortada takım bırakmadın senin dediğin yapılsa yani yeniden bir sil baştan operasyonu yapılsa batarız valla;)
GeNç KaRTaL
20.Aralık.2006, 18:13
Bobo'ya 5 milyon euro...
Fransa'nın ünlü takımı Bordeux, Beşiktaş’ın genç Brezilyalısı Bobo için siyah- beyazlılara 5 milyon Euro’luk teklif yaptı. Takımda zaman zaman yedek kalan ancak oynadığı maçlarda attığı kritik gollerle Kartal’ı rahatlatan isim olan Bobo’yu uzun bir süredir mercek altına alan Fransız kulübünün, Brezilyalı oyuncuyu resmen istediği öğrenildi. Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesi süren genç futbolcuyu devre arasında kadrosuna katmak isteyen Bordeux’nun 5 milyon Euro’luk teklifine sıcak bakan yönetimin kesin kararını Tigana ile başkan Yıldırım Demirören arasındaki görüşmeden sonra vereceği belirtildi.
6 MİLYON İSTİYORLAR
Bobo'nun bonservisini geçen sezon sonunda 2.5 milyon Dolar’a alan ve şu anda 5 milyon Euro ile 2 mislinin üzerinde kâr elde edecek olan siyah-beyazlı yönetimde bu futbolcunun gündemin ana maddesini oluşturacağı ve teknik direktör Tigana’nın Yıldırım Demirören ile ülkesine gitmeden önce yapacağı toplantıda cevabını başkana bildireceği ifade edildi. Beşiktaş’ın bu teklife karşılık 6 milyon Euro istediği ancak yine de 5 milyon Euro’ya satılmasının uygun olacağını benimsediği, başkan ile Fransız hoca arasındaki zirvede ayrıca Ali Güneş’in ve kadroda yer almayan genç oyuncuların ara transferdeki durumunun da masaya yatırılması bekleniyor.
Özellikle Bobo’nun satılması halinde Tigana’nın takviye olarak uzun boylu bir santrfor alınmasını isteyeceği, savunmaya da yine uzun boylu bir stoperin takviye edilmesini talep edeceği belirtildi.
Emurafu
20.Aralık.2006, 20:41
besiktas geremi istiyormus yaw ona ne gerek var matias delgado sat yerine cok iyi iki tane stoper al bak ozaman besiktas nasil oynuyor bakim yanliz biri sag bek olabilir
GeNç KaRTaL
20.Aralık.2006, 21:53
bende duydum geremi haberini valla gerçekleşirse klebersonun yerine mükemmel olur bana göre ama gelmezki:(
FoRZaJuVe
21.Aralık.2006, 10:10
:) bence yapılması lazım takım futbolcu çöplüğüne döndü takımda kalacak olan en fazla 5 oyuncudur.diğerleri bjk oyuncusu deil sıradan oyuncular.sen inanıyomusun bu takım 1-2 takviye ile şampiyonluğa oynayacağına ve bu teknik direktörle ? Nerdee o eski İlhan lı Sergen li Nouma lı BJK (z)
teamsah
21.Aralık.2006, 10:32
Bordoeaux`nun Beşiktaşlı Bobo`yu 5 milyon Euro`ya transfer etmek istemesinin ardından Tigana, Bursaspor`un golcü oyuncusuna göz dikti. `Bursalı Sinan kolay olunmuyor` diyen golcü oyuncu, burada mutlu olduğunu söyledi."
TİGANA GERİ İSTİYOR
Sezon başında Beşiktaş`tan Serdar Kurtuluş`a karşılık transfer edilen Sinan Kaloğlu`na Kartal yeniden kancayı taktı. Brezilyalı golcü Bobo`yu Fransa`nın Bordeaux takımının 5 milyon Euro karşılığında transfer etmek istemesinin ardından Beşiktaş`ın Fransız Teknik Direktörü Jean Tigana, sezon başında Bursaspor`a satılan Sinan Kaloğlu`nun geri alınmasını istedi.
DÜZENİMİ KURDUM
Gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş`ın yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe`nin de peşinde koştuğunu doğrulayan Sinan Kaloğlu, Bursaspor`da çok mutlu olduğunu ifade ederek, `Benim de kulağıma transfer haberleri geliyor. Ancak Bursaspor`da çok mutluyum. Burada `Bursalı Sinan` oldum. Bu da kolay bir şey değil. Ben Bursa`da düzenimi de kurdum` dedi.
HEDEFİM MİLLİ TAKIM
Sezon başında Bursaspor`a geldiğinde siyah beyazlı kulübün sözleşmesine `Beşiktaş, Sinan`ı istediği zaman 750 bin dolar karşılığında transfer eder` maddesi eklediğini vurgulayan 25 yaşındaki Sinan, `Fenerbahçe ve Galatasaray, Beşiktaş`tan daha ciddi teklifler öneriyor. Ancak benim bir yere gitmeye niyetim yok. Tek hedefim Bursaspor`dan Milli Takım`a gitmek` diye konuştu.
Kaynak : Olay Gazetesi
GeNç KaRTaL
21.Aralık.2006, 10:48
yani belki alınabilir ama sinanın son durumu hakkında hiç bir bilgim yok açıkcası
real_footballer
21.Aralık.2006, 15:09
sinan ı almak istiyorlarsa sezon başı niye yolladılar. böyle saçma şey olmaz
CeNTeR_TR
21.Aralık.2006, 16:27
sinan ı almak istiyorlarsa sezon başı niye yolladılar. böyle saçma şey olmaz
harbi haa madem takımda görmek istiyonzu bu adamı kiralık yollasaydınız
GeNç KaRTaL
21.Aralık.2006, 16:28
yaw sinanı sallayında geremi gelse süper olur
CeNTeR_TR
21.Aralık.2006, 16:30
yaw sinanı sallayında geremi gelse süper olur
o da yaşlandı be hem gelse kimi kesip oynıcakki
El Comandante
21.Aralık.2006, 16:32
geremi su an chelsea gibi dünyanin en iyi takimlarindan birinde as oynuyor.cok yönlü bir oyuncu,hem sag bek hemde defansif orta saha hemde orta sahanin ortasinda oynayabilen biri,besiktasa gelirse cok büyük katki yapacaktir.kleberson gibi dogru dürüst pas atamayan,top kapamayan biri besiktasta oynuyor geremimi oynayamayacak
CeNTeR_TR
21.Aralık.2006, 16:33
geremi su an chelsea gibi dünyanin en iyi takimlarindan birinde as oynuyor.cok yönlü bir oyuncu,hem sag bek hemde defansif orta saha hemde orta sahanin ortasinda oynayabilen biri,besiktasa gelirse cok büyük katki yapacaktir.
ama dikkat edersen chelsea gibi bir takımda 11 oynuyo diyorsun hemde beşiktaşa gelirse diyorsun :D
GeNç KaRTaL
21.Aralık.2006, 16:34
tabiki klebersonu formu iyi değil klebin yerine geremi gelse birde defansın ortasına uzun boylu ve tecrübeli biri alınsa kadro mükemmel olur
Emurafu
21.Aralık.2006, 17:07
besıktas transferde yanlıs harıket edıyor bence matıas delgadonun teklıfı varken satılsın
adamlar ortasaha arıyorlar once defans alısınlar zaten uefan defans yuzunden elendıler
El Comandante
21.Aralık.2006, 17:11
ama dikkat edersen chelsea gibi bir takımda 11 oynuyo diyorsun hemde beşiktaşa gelirse diyorsun :D
buda var iste olayin bir diger yüzü,ama del bosque gibi bir adam besiktasa gelmis,kleberson besiktasa gelmis,geremi niye gelmesinki?
RoNNiE91
21.Aralık.2006, 17:39
bence geremi ye gerek yok
mehmet topuz,gökhan ünal ve defansın ortasına bir yabancı yeter
GeNç KaRTaL
21.Aralık.2006, 19:04
bana göre gereminin beşiktaşın en çok ihtiyacı olduğu ikinci bölgeye klebresonun yerine alınırsa mükemmel olur
Krusty
22.Aralık.2006, 18:52
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana ve yönetim kurulunun gözden çıkardığı Brezilyalı Kleberson’a Yunanistan’ın Panathinaikos takımı talip oldu.
Siyah beyazlı kulübün devre arasında satmayı hedeflediği Kleberson’un da Yunanistan’a gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Beşiktaş Kulübü’nün menfaatleri doğrultusunda karar alacaklarını söyleyen genel sekreter Kenan Öner, Kleberson konusunda Yunanistan takımı ile önümüzdeki hafta görüşme yapacaklarını belirtti.
Kesin kararlarını yönetim kurulu toplantısı sonunda vereceklerini ifade eden Öner, "Kleberson Brezilya Milli Takımı’nın da başarılı oyuncularından. Geçen yıl faydalı işler yaptı. Bu yıl ise Teknik Direktör Tigana’nın sistemi ile uyuşmazlık sorunu yaşadı. Devre arasında onu transfer etmek isteyen Alman, Fransız ve Yunanistan kulüplerinin tekliflerini değerlendireceğiz" dedi.
Kaynak: Hürriyet
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2006, 18:54
bence en iyi para verene satılmalı çok pas hatası yapıyor
dentaconstantin
22.Aralık.2006, 19:38
iyi paraya satılır inşallah yerine kaliteli bir oyuncu alınsın araya da runje yi sıkıştırsalar iyi olur kleberson u alana bedavaya verelim:)
CeNTeR_TR
22.Aralık.2006, 20:09
buda var iste olayin bir diger yüzü,ama del bosque gibi bir adam besiktasa gelmis,kleberson besiktasa gelmis,geremi niye gelmesinki?
tamam dadüğün doğru ama del bosque kovuldu geldi kleberson yedekti geldi ama sizin söylediğinize dayanarak söylüyorum geremi 11 oynuyosa neden gelsinki ?
GeNç KaRTaL
23.Aralık.2006, 09:08
Beşiktaş Eller için kolları sıvadı!
Siyah-Beyazlılar; Trabzonspor'un İnternacional'e kiraladığı Fabiano Eller'e resmen talip oldu.
Fanatik Gazetesi'nin bugünkü sayısında Beşiktaş'ın Trabzon'un Brezilya'da kiralık top koşturan futbolcusu Eller'e talip olduğu iddia edildi.
Finalde Barcelona'yı yenerek Kıtalararası Dünya Kulüpler Şampiyonu olan Brezilya Kulübü'nde banko oynayan Sambacı'nın yeniden Bordo-Mavili ekibe dönmek istemediğini öğrenen Başkan Yıldırım Demirören, Nuri Albayrak'ı arayarak Eller'i istedi. Tomas Jun ve Çağdaş Atan transferleri sonrası araları bir hayli iyi olan iki başkan, önümüzdeki günlerde masaya oturacak. Albayrak, önce Ziya Doğan ile konuşacak, sonra şartlarını sıralayacak. Demirören ise Eller için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacak
RoNNiE91
23.Aralık.2006, 09:25
haydaa ne eller i ya :confused:
onun yerine stepanov u alsak daha ii
CeNTeR_TR
23.Aralık.2006, 12:37
Ricardinho: "Gitme Kleberson"
Ricardinho, vatandaşını uyardı: Türkiye’den ayrılmanı istemiyorum. Kaliten ortada, Beşiktaş’ta kalmalısın.
Sergilediği performansla Beşiktaş’ın değişmez oyuncuları arasına giren Ricardinho, gönderilmesi gündemde olan vatandaşı Kleberson’a destek oldu. Ricardinho’nun, Siyah-Beyazlı ekibe transferinde büyük pay sahibi olan, Sambacı’yı evinde ağırlayan ve Türkiye hakkında olumlu referans veren Kleberson’a gitmemesi yönünde baskı yaptığı bildirildi. İlk geldiğinde eleştirildiğini hatırlatan Rico, takım arkadaşını, “Ben de ilk zamanlar zorlandım, ayrılmayı bile düşündüm. Ancak gelinen nokta belli. Şimdi Türkiye’yi, Beşiktaş’ı seviyorum. Her futbolcu kötü günler yaşayabilir. Burada hep birlikte olmamız avantaj. En azından sezon sonuna kadar beklemeli, kararını öyle vermelisin. Sabredersen kazanırsın” diyerek motive etti.
GeNç KaRTaL
23.Aralık.2006, 14:12
yaw kardeşim kötü futbolcu değil ama gerçek performansını yansıtmıyor sahaya
Emurafu
23.Aralık.2006, 14:45
kleberson cimbomun aradigi futbolcu
dentaconstantin
23.Aralık.2006, 15:30
sorun şurda kleberson ricodan önce geldi ama hala düzelmedi
Ralph
23.Aralık.2006, 17:20
kimin nerede nasıl oynicaa belli olmas arkadaşlar
Emurafu
23.Aralık.2006, 18:36
kleberson ılk gunlerde cok kosuyordu ama bu arlar takımda hıc mucadele etmıyor bızım ınamoto ondan fazla kosuyor
eGowiCh
24.Aralık.2006, 03:53
Carew geliyor
Fransa'nın Lyon takımı, Beşiktaş'a, "Size Carew'i sezon sonuna kadar kiralayalım" teklifi yaptı
Tigana krizinden kurtulmanın çarelerini arayan siyahbeyazlılar, bir yandan da devre arası transferlerini düşünüyor. Beşiktaş'a bu konuda en ilginç teklifin önceki gün geldiği öğrenildi. Fransa'nın Lyon takımı, siyah-beyazlılara, "Carew'i sezon sonuna kadar size verebiliriz" önerisini sundu.
SERVET ALIYOR
Fransız yetkililer, "Carew'i sezon bitene kadar size kiralayalım. Ekstra para istemiyoruz. Bizden aldığı parayı verin yeter" dediler. Carew, Lyon'dan yıllık 4 milyon euro alıyor... Beşiktaş teklifi kabul ederse; Carew siyah- beyazlılardan 4 ay için 2 milyon euro'ya Beşiktaşlı olacak.
Krusty
24.Aralık.2006, 03:57
Carew kiralık gelsin, iyi olur. Eski performansından daha iyi bir performans göstereceğine eminim.
fenerbahce_1907
24.Aralık.2006, 03:57
fotomac na***agını sasırdı yıne adam ıkı sene once besıktasa demedıgını bırakmayıp ayrılmıstı sımdı yenıdenmı gelcek
dentaconstantin
24.Aralık.2006, 04:04
carew iyi futbolcu gelmesi iyi olur bizim için ama ondan önce eksiklerimizi kapatacağımız transferler yapılsa daha iyi olur mercimek nohutla ileri gitmez beşiktaş
eGowiCh
24.Aralık.2006, 04:20
Carew Türkiye liginin çok üstünde bir futbolcu.
GeNç KaRTaL
24.Aralık.2006, 09:53
aslında carewin gelmesi süper olur ama öncelkli gereken bir defans birde klebin yerin daha iyi bir oyuncu ama forvetede carewi alsak o indirir nobre tamamlar süper olur
gbalaban
24.Aralık.2006, 12:55
Kleberson bence kalmalı kimse adamın oyadığı yeri eleştirmiyoda performansını eleştiriyor bence kleberson kanatta oynamalı bakın görün o zaman gerçek gücünü asıl tigana gitmeli yakında defansla forveti yer değiştirtcek nerdeyse...
gbalaban
24.Aralık.2006, 13:14
Son gözde Mehmet Çakır
Beşiktaş, rotayı transferde Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır'a çevirdi. Siyah-beyazlı ekibin, Gençlerbirliği ile oynanan kupa maçında bir gol atıp, bir de asist yapan genç futbolcu ile ilgilendiği ortaya çıktı.
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın kardeşinin cenaze törenine katılan Beşiktaş eski Futbol Koordinatörü Erdil Arpacı'nın, Mehmet'in menajeriyle görüşerek bu transfer için nabız yokladığı öğrenildi.
2010'a kadar kırmızı-siyahlı kulüple sözleşmesi bulunan futbolcunun transferi için Beşiktaş'ın önündeki en büyük engelin, Başkan Cavcav olduğu öğrenildi. İlhan Cavcav'ın yüklü bir bonservis bedeli talep etmesi halinde, Beşiktaş'ın zorlanacağı ifade edildi.
Kaynak: Milliyet
M.Scofield
24.Aralık.2006, 13:15
anadolu klublerinden futbolcu almak cok zor
real_footballer
24.Aralık.2006, 14:16
bu gazetelerde cıkan transfer haberlerinin hepsi kolpa
fenerbahce_1907
24.Aralık.2006, 15:41
Defansa Kyrgiakos geliyor !Beşiktaş, uzun zamandır aradığı uzun boylu defansı FrankfurtVatan Gazetesi'nden Kartal Yigit'in haberine göre F.Bahçe'nin UEFA Kupası grubunda Eintracht Frankfurt ile oynadığı maçı izleyen başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler Alman ekibinin savunmasında oynayan 1.93’lük Sotirios Kyrgiakos’a hayran kaldılar. Aranan stoperin Yunanlı oyuncu olduğu görüşüne varan yönetim, bu futbolcu için harekete geçme kararı aldı. Her ne kadar aralarında sorun da olsa Tigana’nın görüşünü soracak olan Yıldırım Demirören ve Murat Aksu, onay gelmesi halinde Frankfurt kulübü ile temasa geçecek.
Kleberson Formülü
Geçen yıl Glasgow Rangers’ten transfer olan Kyrgiakos’un sözleşmesinin 2008 yılı haziran ayına kadar sürmesi sıkıntı yaratırken, Alman temsilcisinin UEFA’dan elenmesi, bu transfer için avantaj olarak görülüyor. Beşiktaş’ın Eintracht Frankfurt’a Kleberson’u bonservisi ile birlikte önereceği bu oyuncunun yanısıra Ali Güneş’i de verebileceklerini bildirecekleri öğrenildi. Kleberson’u gözden çıkaran ve sezonun ikinci yarısında yolları ayırmayı planlayan siyah-beyazlılar böylece henüz teklif gelmeyen ve ellerinde kalma olasılığı yüksek olan Brezilyalı futbolcuyu da değerlendirmiş olacak. Böylece Beşiktaş yönetimi, anlaşma sağlanması halinde bir taşla iki kuş vurmuş olacak. 27 yaşındaki Sotirios Kyrgiakos’un menajerleri ile de temasa geçileceği öğrenildi.
’ta buldu.
CeNTeR_TR
24.Aralık.2006, 21:40
Lucescu geri mi dönüyor?
Tigana’nın yerine teknik direktör arayışı içerisine giren Beşiktaş Yönetimi’nin ilk hedefi Mircea Lucescu oldu.
Fanatik Gazetesinin bugünkü sayısında (24.12.2006) çıkan haberde Siyah-Beyazlı takımın başına geçmeyi çok istediğini belirten Rumen hoca yetkililere, “İstanbul’a dönmeyi istiyorum. Ancak Shakthar’da tüm sistem benim üzerime kurulu. Ayrıca başkan Rinad Akhmetov da yakın arkadaşım. Eğer şimdi gelirsem, onu yüzüstü bırakmış olurum. Shakthar Donetsk UEFA Kupası’nda yoluna devam ediyor. Önce Akhmetov’la görüşüp izin almamız gerekir” cevabını verdi. Tecrübeli hocadan gelen bu yanıt üzerine Beşiktaş; Mustafa Denizli, Ertuğrul Sağlam ve Samet Aybaba gibi hocalara yöneldi.
24.12.2006
RoNNiE91
24.Aralık.2006, 21:47
gelsin tabii ya
tigana dan iidir
dentaconstantin
24.Aralık.2006, 21:52
transfer dönemlerinde tüm takımlarda alınacak oyuncular konuşulur bizde teknik adamlar konuşuluyor oyuncudan çok teknik direktör transfer ediyoruz
CeNTeR_TR
24.Aralık.2006, 21:55
transfer dönemlerinde tüm takımlarda alınacak oyuncular konuşulur bizde teknik adamlar konuşuluyor oyuncudan çok teknik direktör transfer ediyoruz
:D :D :D kopardın beni ya :D
FeYYaz1989
24.Aralık.2006, 23:47
Bence su anda teknik adam degisimi cok gereksiz.Sanki takimin bir hedefi varda hoca ariyoruz.
Mircea Lucescu gelecekse tamam onun disindakiler icin degistirmeye gerek yok bence hocayi.
Krusty
24.Aralık.2006, 23:54
Bence de Lucescu gelirse gelsin. Onun dışında kimseyi alsak bir şey farketmez. Sanki Tigana´dan üstün yetenekli bir teknik direktör bize gelecek de.. Tigana şimdilik kalsın, oyuncu alalım biz.
paco
25.Aralık.2006, 03:04
Al Zelenka'yı ver Kleberson'u
Lukas Zelenka'yı gözden çıkaran Vestel Manisaspor'un, Beşiktaş'a müthiş bir takas önerisinde bulunduğu ve Çek futbolcuya karşılık siyah-beyazlılardan Jose Kleberson'u istedikleri kaydedildi.
Kleberson'dan bir türlü beklediği verimi alamayan ve Brezilyalı yıldızı takasta kullanmayı düşünen Beşiktaş'ın, V. Manisa'dan gelen Zelenka önerisini değerlendirmeye aldığı belirtildi.
Zelenka'yı alın
V. Manisa yönetimi, gözden çıkardığı Çek yıldızını Beşiktaş'a önerdi; karşılığında Kleberson'u istedi.
TEKLİF VESTEL'DEN GELDİ
Beşiktaş yönetimi önceki gün ilginç bir transfer teklifi aldı. Orta sahaya kaliteli bir yabancı arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, Vestel Manisa'dan gelen haberle ilgili olarak kendi arasında özel bir görüşme yaptı. Manisalı yetkililer, bir süre önce gözden çıkartarak satış listesine koydukları
Çek futbolcu Lukas Zelenka'yı Beşiktaş'a teklif etti, karşılığında da Kleberson'u istedi.
KARARI YÖNETİM VERECEK
Teknik direktör Yanal ile tartıştıp idmandan kovulan Zelenka, devre arası için gittiği ülkesinden çar***ı açıklamalar yapmıştı. Kulübün psikolojik danışmanı ile yaptığı özel görüşmelerin yönetime sızdırıldığını ifade eden Zelenka'nın "Geri dönmeyi düşünmüyorum" dediği öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin, "Al Zelenka'yı, ver Kleberson'u" teklifini masaya yatırdığı belirtildi.
Vahap HACIOĞLU
FOTOMAÇ
Krusty
25.Aralık.2006, 16:08
Lukas Zelenka'yı gözden çıkaran Vestel Manisaspor'un, Beşiktaş'a müthiş bir takas önerisinde bulunduğu ve Çek futbolcuya karşılık siyah-beyazlılardan Jose Kleberson'u istedikleri kaydedildi.
Kleberson'dan bir türlü beklediği verimi alamayan ve Brezilyalı yıldızı takasta kullanmayı düşünen Beşiktaş'ın, V. Manisa'dan gelen Zelenka önerisini değerlendirmeye aldığı belirtildi.
Zelenka'yı alın
V. Manisa yönetimi, gözden çıkardığı Çek yıldızını Beşiktaş'a önerdi; karşılığında Kleberson'u istedi.
TEKLİF VESTEL'DEN GELDİ
Beşiktaş yönetimi önceki gün ilginç bir transfer teklifi aldı. Orta sahaya kaliteli bir yabancı arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, Vestel Manisa'dan gelen haberle ilgili olarak kendi arasında özel bir görüşme yaptı. Manisalı yetkililer, bir süre önce gözden çıkartarak satış listesine koydukları
Çek futbolcu Lukas Zelenka'yı Beşiktaş'a teklif etti, karşılığında da Kleberson'u istedi.
KARARI YÖNETİM VERECEK
Teknik direktör Yanal ile tartıştıp idmandan kovulan Zelenka, devre arası için gittiği ülkesinden çar***ı açıklamalar yapmıştı. Kulübün psikolojik danışmanı ile yaptığı özel görüşmelerin yönetime sızdırıldığını ifade eden Zelenka'nın "Geri dönmeyi düşünmüyorum" dediği öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin, "Al Zelenka'yı, ver Kleberson'u" teklifini masaya yatırdığı belirtildi.
Vahap HACIOĞLU
FOTOMAÇ
Kleberson hiçbir şey yapamıyor. Zelenka´nın ondan daha iyi işler yapacağına inanıyorum. Umarım alabiliriz.
eGowiCh
25.Aralık.2006, 17:07
V. Manisaspor'un Kleberson tipi bir oyuncuya ihtiyacı yok, o mevkisi yeterince iyi zaten.
ewrim_FB
25.Aralık.2006, 22:22
Zelenka'yı alın
TEKLİF VESTEL'DEN GELDİ
KARARI YÖNETİM VERECEK
Vahap HACIOĞLU
FOTOMAÇ
beşiktaşın zaten amc mevinde oynayan delgado ve ricardinho gibi 2 adamı var ne yapsın zelenkayı dmc gönderip amc alacaksa vah beşiktaş vah
FeYYaz1989
25.Aralık.2006, 22:38
Ne yapacagiz Zelenka'yi biz.Bu is olmaz,gerci zaten fotomac haberi yorum yapmaya bile gerek yok.
dentaconstantin
25.Aralık.2006, 22:41
harbiden ne zelenkası sanki çok gerek beşiktaşa şaka heralde
paco
27.Aralık.2006, 04:25
Mrmiç geliyor
Hırvat file bekçisi Vedran Runje ile yola devam edilecek Kaleci antrenörü olarak ise vatandaşı Mrmiç getirilecek.
Runje ile devam
Beşiktaş'ta devre arasında düşünülen "1 numara" operasyonu, "kaleci antrenörü" olarak değiştirildi. Yönetim, son haftalarda başarılı bir performans yakalayan Runje ile yola devam etme kararı alırken, kaleci hocası olarak herkesin tanıdığı bir ismi göreve getirecek.
Anlaşma hazır
Yönetimin
teklif götürdüğü Cordoba, "Aktif olarak oynamaya devam edeceğim" yanıtını verirken, Fatih Uraz da "Teknik direktör olarak görev yapıyorum" diye siyah-beyazlıları geri çevirdi. Bunun üzerine Mrmiç ile görüşüldüğü her konuda anlaşıldığı öğrenildi.
FOTOMAÇ
paco
27.Aralık.2006, 04:26
Ali Bilgin için Kartal bir adım öne geçti
Ara transferin gözdesi Ali Bilgin için Beşiktaş da müthiş bir atak başlattı. Siyah-beyazlıların, Galatasaray'ın da ısrarla renklerine katmaya çalıştığı Antalyasporlu yıldız için 1 milyon 250 bin euro artı iki futbolcu teklif ettiği öğrenildi. Ali Bilgin'e karşılık 2 milyon euro isteyen Antalyaspor'un, Kara Kartal'ın teklifine sıcak baktığı kaydedildi.
Ali'ye kanca
Beşiktaş, Ali Bilgin için Antalyaspor ile sıkı pazarlıkta Biçilen 2 milyon euro'luk fiyat düşürülmeye çalışılıyor.
Beşiktaş, Ali Bilgin'in transferinde bir adım öne geçti. Ara transferin gözdesi olan Antalyasporlu futbolcuyu Galatasaray da yakın takibe almış ancak siyah- beyazlı yönetimin önce Ali Bilgin ile görüştükleri ve anlaşmaya vardıkları belirtildi. Sağ kanatta oynayan başarılı futbolcunun, "Kulübümle anlaşın, ben gelirim"
yanıtını verdiği ifade edildi.
Fiyat yüksek geldi
Ali Bilgin ile her konuda anlaşan Beşiktaşlı yöneticilerin, bunun üzerine Antalyaspor'un kapısını çaldığı öğrenildi. Antalyaspor ile masaya oturan siyah-beyazlıların istenilen 2 milyon euro'luk bonservis bedelinin ardından sıkı bir pazarlığa geçtiği belirtildi. Fiyatı yüksek bulan Beşiktaş yönetimi, Antalya'ya teklifini sundu.
Kartal'ın teklifi
Antalyaspor'a 1 milyon 250 bin euro artı iki futbolcu teklif eden yönetimin kırmızı-beyazlı kulüpten yanıt beklediği ortaya çıktı. Önümüzdeki günlerde bu transferin netlik kazanması beklenirken, Ali Bilgin "Beşiktaş'ta oynamaktan gerçekten gurur duyarım. Her futbolcunun hayalidir siyahbeyazlı forma" şeklinde konuştu.
FOTOMAÇ
Ralph
27.Aralık.2006, 14:29
Carew geliyor
Fransa'nın Lyon takımı, Beşiktaş'a, "Size Carew'i sezon sonuna kadar kiralayalım" teklifi yaptı
Tigana krizinden kurtulmanın çarelerini arayan siyahbeyazlılar, bir yandan da devre arası transferlerini düşünüyor. Beşiktaş'a bu konuda en ilginç teklifin önceki gün geldiği öğrenildi. Fransa'nın Lyon takımı, siyah-beyazlılara, "Carew'i sezon sonuna kadar size verebiliriz" önerisini sundu.
SERVET ALIYOR
Fransız yetkililer, "Carew'i sezon bitene kadar size kiralayalım. Ekstra para istemiyoruz. Bizden aldığı parayı verin yeter" dediler. Carew, Lyon'dan yıllık 4 milyon euro alıyor... Beşiktaş teklifi kabul ederse; Carew siyah- beyazlılardan 4 ay için 2 milyon euro'ya Beşiktaşlı olacak.
ewet hiç deilse kanat organizasyonlarımız gelişir...kafa toplarına hakim oluruz ama geleceğini sanmam
gbalaban
27.Aralık.2006, 17:20
ewet hiç deilse kanat organizasyonlarımız gelişir...kafa toplarına hakim oluruz ama geleceğini sanmam
nolursa olsun 4 ay için 2 milyon euro çöpe gitmiş olur...
gbalaban
28.Aralık.2006, 10:05
Arsenal'in Zan ısrarı!
İngiltere Premier Ligi'nin gözde ekiplerinden Arsenal, sakatlığı nedeniyle ilk yarının son maçlarında oynamayan Beşiktaşlı Gökhan Zan'ın peşini bırakmıyor. İngiliz kulübü, sezonun ilk yarısında bazı karşılaşmalarında izlediği genç oyuncu hakkındaki son kararını, ligin ikinci yarısında oynanacak üç maçı daha izledikten sonra verecek.
Arsenal, sezon başından beri mercek altına aldığı Gökhan Zan için acele etmeyerek bu konuda oldukça titiz davranıyor. İngilizler, siyah - beyazlıların genç oyuncusunu yeterli gördüğü takdirde sezon sonunda Beşiktaş Yönetimi ile masaya oturacak. Arsenal'in, gelecek sezon için düşündüğü Gökhan Zan'ı renklerine bağlamak için Kartal'a astronomik bir teklif yapacağı öğrenildi.
Daha önceki maçlarında gösterdiği performansla İngilizler'in gözüne giren siyah - beyazlı oyuncu, ikinci yarıya formda girmek için, memleketi Hatay'da kendisine verilen program doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Bordeaux Bobo'nun peşinde
Devre arası transfer döneminde kadrosunu daha da güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, bir yandan da takımdaki oyunculara gelen teklifleri değerlendiriyor. Siyah - beyazlılar, Bobo'ya talip olan Fransa Ligi ekiplerinden Bordeaux ile temaslarını yoğunlaştırdı.
Fransız ekibinin, Brezilyalı oyuncu için Beşiktaş'a 4 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Yönetimin ise Bordeaux Kulübü ile yaptığı görüşmelerde Bobo'nun bonservisi için 6 milyon Euro bedel belirlediği vurgulandı.
Jean Tigana ile aralarında esen soğuk rüzgârlar nedeniyle bu konuyu teknik direktörü ile görüşmeyen yönetimin, 1 Ocak'tan sonra yapılacak toplantıda bu konuyu da gündeme getireceği ifade edildi. Karar, bu konuşmanın ardından verilecek.
Sızan haberlere göre, Bobo için iki kulübün de 5 milyon Euro'ya hayır demeyeceği öğrenildi.
El Comandante
28.Aralık.2006, 14:46
yahu simdi girdim baktim arsenalin resmi internet sitesine yok öyle bisi,gökhanla ilgili bir haber yok,bunlar tamamen gazetecilerin israridir,yakinda gazetecilerin yüzünden arsenal gercekten alacak gökhani :D
Ralph
28.Aralık.2006, 15:01
bobo gderse bizim forvette tek çalımcı olan adamda gitmiş olur
dentaconstantin
28.Aralık.2006, 19:40
yerine iyi adam alacaklarsa yollasınlar bobo yu yoksa gitmesini istemem daha genç ve kaliteli kumaşı var
RoNNiE91
28.Aralık.2006, 20:04
bence de bobo ii,gitmesin
FeYYaz1989
29.Aralık.2006, 00:53
Bence Bobo o kadar iyi degil,iyi kar yapabileceksek gitsin.Bu sene de bir dahaki sene icin yerine adam bakarlar.
real_footballer
29.Aralık.2006, 21:58
bobo giderse ondan daha iyi forvet almaları lazım
RoNNiE91
30.Aralık.2006, 00:43
evet
gitse bile yerine alınacak oyuncu daha ii olmalı
fenerbahce_1907
30.Aralık.2006, 13:51
Ali Bilgin Beşiktaş'ta
Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Ali Bilgin'in transferi için Antalyaspor Başkanı Sedat Peker'le yaptığı görüşmelerde 2,5 milyon dolara anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki orta alan oyuncusunun Beşiktaş'ın devre arası kampına katılacağı açıklandı. Beşiktaş, Kayserispor'un Mehmet Topuz'u satmaması üzerine yine aynı takımdan Bülent Bölükbaşı'na talip oldu. Uşaksporlu Turan da Kartal'ın listesinde yer alıyor.
Bilgin'i kaptı
Galatasaray'ın da çok istediği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Bilgin'in, Kartal'ın devre arası kampına katılacağı açıklandı.
Ara transferin gözde ismi Ali Bilgin Beşiktaşlı oluyor. Siyah- beyazlılar, Galatasaray'ın da çok istediği Antalyasporlu futbolcunun işini bitirdiler. Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker ile yaptığı görüşmelerin sonucunda 2.5 milyon dolar karşılığında Ali Bilgin için
anlaşmaya vardı. Antalyaspor, Ali için 2 milyon Euro bonservis bedeli istiyordu. Ali Bilgin'in 12 Ocak'ta Beşiktaş'la resmi sözleşme imzalayacağı ve ardından siyah-beyazlıların hazırlık kampına katılacağı belirtildi.
Bölükbaşı'na talip
Beşiktaş'ın Bilgin'i, Tigana'nın "Burak'tan istediğim verimi alamıyorum. Ali orta sahada ilaç olur" dediği için transfer edeceği öğrenildi. Mehmet Topuz'un transferini Kayserispor'un bu oyuncuyu satmaması üzerine bitiremeyen Beşiktaş, aynı takımdan Bülent Bölükbaşı'na talip oldu. Kartal, Bülent'i Ocak 2007'te renklerine katmak istiyor. Tigana'nın ayrıca gelecek yıl için Eskişehirsporlu Mehmet Akif, Diyarbakırsporlu Barış ve Burhan ile Uşaksporlu Turan'ı da istediği öğrenildi.
RoNNiE91
30.Aralık.2006, 17:39
millet yıldıray ı hamit i istiyor.bizde gidioz ali bilgin i alıoz,süper yani
GeNç KaRTaL
30.Aralık.2006, 18:42
yaw yok yaa doğru değildir ali bilgine 2,5 çok yaw o kadar parayı vermez yönetim
RoNNiE91
30.Aralık.2006, 23:49
semsi resmindeki sorun bende de oluyor bazen
CeNTeR_TR
02.Ocak.2007, 19:51
Beşiktaş'da uzakdoğu rüzgarları!
Vatan gazetesinin bugünkü sayısında (02.01.2007) ara transfer döneminde oyuncu arayışında olan Beşiktaş'a Güney Koreli menajerlerin bazı futbolcuları önerdiği öne sürüldü.
Busan’ın orta saha oyuncusu Lee Seung-Hyun ve Ulsan’ın defanstaki yıldızı Park Byung-Gyu’yu menajerler Sinan Vardar’a teklif etti. Yönetim teknik direktör Jean Tigana ile görüşerek, transfer için son kararı verecek.
Beşiktaş bir yandan Tigana krizini örtmeye çalışırken, transfer için çalışıyor. Frankfurtlu Sotris, Trabzon’un Brezilyalı yıldızı Eller, Antalyalı Ali, G.Antepli Bekir ve Ç.Rizeli Yasin için temaslarını sürdüren Kartal, bu kez de Güney Koreli menajerlerin istilasına uğradı. Bir süredir siyah-beyazlı yöneticilerle görüşmek için zemin arayan G.Koreli menajerler, altyapı sorumlusu Sinan Vardar ile bir görüşme yapıp, oyuncu tevsiyesinde bulundu
TOP TİGANA’DA
Yönetime önerilen futbolcuların Busan Park’ın hücuma yönelik orta saha oyuncusu Lee Seung-Hyun ve Ulsan Hundai’nin defans oyuncusu Park Byung-Gyu olduğu belirtildi. Busan Park’da forma giyen Lee Seung-Hyun 22 yaşında. Orta sahada hücuma yönelik oynuyor. 1.75 metre boyunda ve 68 kilo. Ulsan Hundai’nin defans oyuncusu Park Byung-Gyu ise 25 yaşında. 1.78 metre boyunda, 73 kilo ağırlığında. G.Koreli iki oyuncu için son kararın Fransız teknik direktör Jean Tigana ve yönetimde olduğunu söyleyen Sinan Vardar “Konu birkaç gün içinde netlik kazanır” dedi
‘ALTYAPIMIZ FABRİKA GİBİ’
Transfer çalışmaları için gelen Koreli menajerler, peşin paranın yanı sıra, Beşiktaş’ta fazla forma şansı bulamayan Serdar Özkan, İbrahim Kaş ve Aydın gibi gençleri takasta kullanabileceklerini bildirdiler. Menajerler, üç futbolcunun karşılaşma kasetlerini, izletmek için yanlarına aldıkları öğrenildi. Bu arada Sinan Vardar, İbrahim Kaş, Serdar Özkan ve Aydın için Vestel Manisaspor’un teklif yaptığını da belirtirken “Altyapımız fabrika gibi. Minik takımdaki oyunculara bile talep var. Manchester City Batuhan’a, teklif yaptı. Samsung Kubilay’a maddi destek sağlıyor. Geçen yıl adından çok bahsedilen Muhammed Demirci de artık üzerindeki sendromu atlattı” diye konuştu.
Kaynak : Vatan
GeNç KaRTaL
02.Ocak.2007, 21:14
yaw bence biz bunları lamayız çünkü çok acısını çektik bu menejerlerin önerdiği futbolculardan ayrıca tigana öle kasetten adam izleme ile oyuncu almadığını sene başında duyurmuştu
becKham_007
02.Ocak.2007, 21:26
Serhat Beşiktaş'a mı?
Eski Fenerbahçeli Serhat Akın kulübü Anderlecht ile olan bağlarını tamamen koparmak üzere.
Son aylarda takımla sorunlar yaşayan ve satış listesine konulan Serhat Akın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Türkiye'ye geri dönüş sinyalleri vermişti.
Beşiktaş'a mı?
Belçika basını Serhat Akın'ın takımdan yarın ayrılıp İstanbul'a gideceğini ve kendisi resmi olarak Anderlecht'ten isteyen kulüpler Beşiktaş veya Daum'un çalıştırdığı Köln'e imza atacağını öne sürdü.
Koray Düşova
03.Ocak.2007, 19:07
http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/642/
RoNNiE91
03.Ocak.2007, 22:13
serhat'ın gelmesini isterim,ilaç gibi gelir Valla
hem sağ kanat hem forvet oynuyor,bjk'ye çok yararlı olur
Bordo61Mavi
03.Ocak.2007, 22:32
Burak Yilmaz gibi bir futbolcu ama sadece biraz daha suratli. Bjk bunlara para harciyacagina, cok iyi bi on libero ve sag bek alsin. Ayriyeten de cok iyi bi forvet
FeYYaz1989
03.Ocak.2007, 23:51
Serhat Akin'i almak gibi bir hata yapmayiz umarim.
GeNç KaRTaL
03.Ocak.2007, 23:54
serhat akına gerek yok adamda almayacaz herhalde devre arasında gerekde yok zaten iyi adam bulmak zor devre arasında
real_footballer
06.Ocak.2007, 23:53
serhat ı almak buyuk hata olur
dentaconstantin
07.Ocak.2007, 22:39
serhat hem kanat hem forvet oynuyor beşiktaş için yararlı olabilir ben alınmasından yanayım
RoNNiE91
07.Ocak.2007, 22:48
bende aynen alınmasından yanayım,umarım gelir
CeNTeR_TR
08.Ocak.2007, 12:41
"Arsenal'den teklif almadım"
Beşiktaş'ın tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Zan, Arsenal'den teklif almadığını belirterek, hedefinin Avrupa'da büyük bir kulüpte futbol oyanamak olduğunu söyledi.
İngiliz basınında, kendisinin Arsenal'e transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin bile onur verici olduğunu ifade eden Gökhan Zan, "Arsenal'den teklif almadım. Menajerim bu konuyla ilgilleniyor. Kulübüme de bir teklif gelse zaten doğrulanırdı. Her futbolcunun hayali Avrupa'da futbol oynamaktır. Ancak benim hedefim, Avrupa'da büyük bir kulüpte oynamak. İnşallah hedefim doğrultusunda ilerlerim. Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum, Beşiktaş da Avrupa standartlarında bir takım. Eğer gidersem, dev bir takıma gitmek isterim. Türkiye'yi de en iyi şekilde temsil etmek isterim. Arsenal için İngiliz basını benimle röportaj yaptı. Ama bu olay ne kadar doğru hiç bilmiyorum" dedi.
Kamp ortamının oldukça neşeli olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Mükemmel bir ortamdayız. Saha ortamımız çok güzel. Arkadaşlarımız ve birbirimize olan dayanışmamız çok iyi düzeyde. İlk 5 gün içerisinde iyi biri şekilde kondisyon sağladık. Hocamız da bize hem kondisyon, hem de verdiği taktikle beraber, idmanızı neşeli ve sağlıklı bir şekilde devam ettiriyoruz. Hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlar ne kadar ölçü olmasa bile, çok önemli. Çünkü üst düzey takımlarla oynayacağız. En azından kendimizi sınayacağız. Hocamızın verdiği taktiği sahaya yansıtacağız. Eksikliklerimizi de göreceğiz. Ankaragücü maçına kadar hazır olmalıyız. İnşallah Ankaragücü maçını atlatıp, lige iyi bir şekilde başlarız" diye konuştu.
Sakatlığını da değerlendiren siyah beyazlı futbolcu şunları söyledi:
"Bu sene daha ilk defa sakatlandım. Onun da antrenmanla alakası yok. Bursaspor maçında omzumdan sakatlandım. Benim sık sakatlanmam geçen seneydi. O da bir adele sorunundan dolayı ağır bir sakatlık geçirdim. Ondan sonra kamp dönemi geçirmediğim için bünye olarak zayıf kaldım. Ancak bu sezon başı kendime çok iyi bakıyorum, tüm antrenmanlarıma katıldım. Şansız bir şekilde omzum çıktı. Bu sakatlık sadece bir talihsizlik. Bu sezon başında gayet başarılı olduğuma inanıyorum. Ancak başarılı olmak yetmiyor, önemli olan bu başarının devamlılığını getirmek."
Gökhan Zan, teknik direktör Jean Tigana'dan gayet memnun olduklarını söyleyerek, "Basında bazı haberler çıktı. Bunların doğruluğunu bilmiyorum. Biz de tatildeydik o dönemde. Biz futbolcularız, burada işçiyiz. Hocamızın verdiği taktiği sahaya yansıtmak, oyun disiplinini elden bırakmamak bizim görevimiz. Bu olay, hocayla yönetim arasındadır. Bize yorum yapmak düşmez. Geçen sene sakatlığım nedeniyle hiç oynamadığım dönemde Tigana takımın başına geldi. Takımdan 3-4 ay ayrı kalmıştım. Hatta bu dönemde her yere gidip gelmişim, haberim yoktu. Basından takip ettim birçok şeyi. Sağolsun hocamız ve yönetimimiz bana destek çıktı. Tigana, maçlarda şans vererek bana sahip çıktı. Hocamıza teşekkür edebilmek için maksimum seviyede mücadele etmek zorundasınız. Futbolcunun yapması gereken 3 ana temel şeyi yapıyorum; birincisi çalışmak, ikincisi çalışmak, üçüncüsü de çalışmak. Benim felsefem bu doğrultuda" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ın defansının çok kaliteli olduğunu vurgulayan tecrübeli defans oyuncusu, "Beşiktaş kalecisi gayet iyi bir kaleci, ancak şanssızlıklar geçirdi. Adaptasyon sorununu atlatamadı. Antalyaspor'dan 4 gol yedik. Eğer o golleri yemesek, en az gol yiyen takım olacaktık. Bir takım 11 kişiden oluşur. Toplu halde defans ve ofans yapmalıyız. Son Dünya Kupası'na baktığımızda tüm defans oyuncularını gördük. Onlar da hata yapabiliyor, biz de yapıyoruz. Hatalarımızı en aza indirmek için çok çalışıyoruz. İkinci yarıda inanıyorum ki Beşiktaş, Türkiye Ligi'nin en az gol yiyen takım olacak. Bizim defansımız gerçekten çok kaliteli. Bir milli takım defansı gibiyiz. Yabancı bir futbolcu transfer olsa başımızın üstünde yeri var. Biz onlardan çok şey bekliyoruz. Kim gelirse gelsin, takımıza fayda sağlayacaksa her zaman kapımız ona açıktır" dedi.
Beşiktaş'ın UEFA Kupası'ndan elenmesiyle ilgili olarak da şöyle konuştu:
"Avrupa'da tecrübe eksikliği değil de sakatlıklarımız, şanssız son saniye golleri, hakem faktörleri var. Dünya Kupası'nda görev alan hakemler ile bizim hakemlerimiz arasında hiç fark yok. Yanlış anlaşılmasın. Çok kaliteli hakemlerimiz var. UEFA Kupası'ndan elenmemizde hakem faktörünün büyük rol oynadığını düşünüyorum"
Oyun stili olarak Alpay'ın hırsını takdir ettiğini açıklayan Gökhan Zan, "Kendisi çok kaliteli bir futbolcu. Cannavaro'nun da oyun stili, çabukluğu, ilk toplara müdahalesi, oyun sezgisi, oyunu yönlendirmesi ve defansın beyni olmasını çok takdir ediyorum. O da hata yapıyor. Ama defans futbolcularının üzerine çok gitmemek gerekiyor. Tayfur Abi'yi kişiliği, insanlığı, Ergün Penbe ve Hakan Şükür'ü beyefendiliğiyle çok beğeniyorum. Onları örnek alıyorum. Bu futbolcuların Türk futboluna yaptıkları ortada" şeklinde konuştu.
Hiçbir forvet oyuncusundan çekinmediğini de belirten siyah beyazlı futbolcu, "Defans oyuncusu, konsantrasyonundan biraz da olsa kaybettiği zaman, amatör futbolcu bile olsa karşısında, ona da mağdur olur. Ancak konsantrasyonu üst seviyede olan bir defans oyuncusu, her forvetin karşısında durabilir. Türkiye'den Fatih Tekke, Hakan Şükür, Sinan Kaloğlu, Ümit Karan, Bobo ve Nobre çok iyi forvet oyuncuları" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'deki defans problemine de değinen Gökhan Zan, şunları söyledi:
"Lugano ve Edu çok kaliteli futbolcular, ama uzak yerden geldiler. Bir şekilde uyum sağlayamamış olabilirler. Biraz zamana ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Benim onları değerlendirmem pek doğru olmaz. Ancak Servet ile aralarında şu an için pek fark olduğunu düşünmüyorum.
Gökhan Zan, İnönü Stadı'nda üzerlerinde bir baskı oluşmadığını da ifade ederek, "Çok büyük taraftarımız var. Rakiplerimiz bizim stada gelmek istemiyorlar. Bizim için pozitif yönde etki sağlıyor. Çok da Fair Play çerçevesi içerisinde bir seyircimiz var. Her tribünde istenmeyen sözler söylenebilir, ama bizim tribünümüzde bu tür şeyler pek olmuyor. Birçok rakip takımdaki arkadaşlarım, "Keşke sizin gibi seyircimiz olsa" diyor. Rakip olarak Fenerbahçe Stadı'nda da bu etkiyi görüyorum. Ancak bizim statta onların yarısı kadar taraftar olmasına rağmen, iki kat seyirciye bedelmiş gibi geliyor. Sezon başından bu yana bizi destekleyen ve hep yanımızda olan taraftarlara ne kadar teşekkür etsek az. İnşallah onlarla beraber yakaladığımız başarıya yeniden ulaşırız" diye konuştu.
CeNTeR_TR
08.Ocak.2007, 12:42
Kartal'da Szymek girişimi sürüyor
Beşiktaş'ta, Başkan Yıldırım Demirören önceki akşam Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile yediği yemekte gündeme getirdiği Szymkowiak'ın transferi için girişimlerini sürdürüyor.
Siyaz - beyazlı kulübün Başkanı, Milliyet Gazetesi'nin 8 Ocak 2007 tarihli haberine göre Polonyalı oyuncuyu Beşiktaş'a transferi karşılığında para yerine sadece Ali Güneş'i vermek istediği öğrenildi. Kadronun geniş olması nedeniyle devre arası transferine soğuk bakan Beşiktaş Yönetimi, Szymkowiak'ın ligi tanıması nedeniyle bu oyuncuyu renklerine bağlamak için harekete geçti. Demirören, bordo - mavili kulübün para konusunda ısrarlı olması durumunda bu transferden vazgeçecek. Olası bir takas durumunda ismi gündeme gelecek olan Ali Güneş'in ise Trabzonspor'a gitmeye soğuk baktığı öğrenildi.
Beşiktaş Yönetimi pazarlıklarda çok sıkıştığı taktirde ise Ali Güneş ile birlikte az miktarda bir para vermeye hazır olduğu vurgulandı.
Kaynak : Milliyet
cArsı_nas
08.Ocak.2007, 13:06
Szymek transfer haberi yalandır delgado ve rico varken boyle bir transfer gerceklesmez
real_footballer
08.Ocak.2007, 15:14
Eller için yeşil ışık
Eller için Bordo-Mavili ekibin kapısını çalan Yıldırım Demirören?e Karadeniz temsilcisinin Başkanı Nuri Albayrak yanıt verdi: İlk tercihimiz Beşiktaş olacak.
08.01.2007
?Teklif çok ama...?
Beşiktaş?ın Eller aşkı bitmiyor... Önceki akşam Başkan Yıldırım Demirören?i otelinde ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Brezilyalı yıldızı isteyen Beşiktaş?a net yanıt verdi. Bordo-Mavili kulübün patronu, ?Oyuncumuz kendi ülkesinde kalmaktan yana. Ayrıca Portekiz ile İspanya?dan bazı ekiplerle de görüştü. Türkiye?ye gelmesini istedik. Oturup, konuşacağız ve transferi yönlendireceğiz. Beşiktaş bu transferde tüm takımlardan bir adım önde? dedi.
?Jun köprü olmuştu?
Siyah-Beyazlılar?dan İbrahim Akın, Ali Güneş ve Ramazan?ı istediklerini hazırlatan Albayrak, ?Sizden de benzer bir yaklaşım bekliyoruz. Geçen sezon Jun?un transferinde sıcak ilişkiler içerisine girmiştik. Eller, Trabzon?dan ayrılmak isterse Beşiktaş?a veririz? ifadesini kullandı. Bu arada iki kulübün patronu da Haluk Ulusoy?a destek olacakları konusunda karar aldı. Albayrak ve Demirören, imza kampanyası başlatan Levent Kızıl için, ?Oyuna geliyor? yorumunda bulundular.
Demirören döndü
Kampın ilk gününden bu yana takımla aynı otelde konaklayan Başkan Yıldırım Demirören, dün babası Erdoğan Demirören ile birlikte İstanbul?a döndü. Siyah-Beyazlı kulübün patronu, hafta içinde yapacağı görüşmeler sonrasında yeni yönetime şekil verecek. Başkanın listesinde bulunması kesinleşen isimler şöyle: Murat Aksu, Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Celal Kolat, Hasan Bozkurter ve Sehçet Ümitlen.
CeNTeR_TR
08.Ocak.2007, 15:17
ellere trabzon tekrar kavuşmuşken çok zor görüyorum ben
GeNç KaRTaL
08.Ocak.2007, 18:27
yaw büyük olasılıkla oyuncu almayacağız bu dönem ama klebersonu satarsak belki onun yerine birini alabiliriz
Maksic
09.Ocak.2007, 13:15
Serhat Akın
her an Kartal olabilir!
Sıcak gelişmeler!.. Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen temsilcimiz Serhat Akın Beşiktaş ile anlaşmak üzere. Anderlecht kulübünün gündemini tutan yerel basında çıkan haberlere göre Köln ile anlaşamayan Serhat Akın ve Anderlecht kulübü yetkililerinin Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ve transferde önemli gelişmelerin olduğu belirtildi.
Bugün bir araya gelen Anderlecht yönetiminin Beşiktaş'ın ısrarcı tutumu karşısında bonservis bedelinde indirim yapabileceği söylenirken, daha önce Türkiye'de forma giymek istemediğini belirten Serhat Akın'ın da Beşiktaş kulübü yetkilileri tarafından ikna edildiği öne sürüldü.09.01.2007
Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
real_footballer
09.Ocak.2007, 15:08
son werder maçından sonra artık bu takıma kim alırsan al hiçbirşey olmaz önce bu tigana, baki ve runjeyi sepetlemek lazım
RoNNiE91
09.Ocak.2007, 22:21
bence tigana'nın gitmesi ve birkaç tane de iyi transfer lazım
Emurafu
10.Ocak.2007, 14:56
Anlamadıgım sey var bu besıktasın defansı cok kotu stoper alacaklarına hala ortasaha bakıyorlar önce stopere taş gibi adam almaları lazım
RoNNiE91
10.Ocak.2007, 17:48
evet katılıyorum defansa iyi bir yabancı alınmalı
GeNç KaRTaL
10.Ocak.2007, 19:41
çok haklısınız defans ortaya yabancı ve tecrübeli biri alınmalı defansı toplamalı
dentaconstantin
10.Ocak.2007, 20:08
herkes bir yerleri sayıyor haklısınız da birşey diyemem beşiktaşın baştan takım kurması gerekiyor bu durumda her zamanki yaptığı gibi:)
Maksic
13.Ocak.2007, 14:11
Beşiktaş Pierre'i istiyor iddiası
Geçtiğimiz yılların aksine 2007’ye bir hayli suskun giren Beşiktaş, en sonunda yine olay yaratacak bir ismi gündemine aldı: Pierre van Hooijdonk...
Fanatik gazetesinin 13 Ocak 2007 tarihli sayısında Orhan Yıldırım imzalı haberde Feyenoord forması altında Antalya’daki turnuvada sergilediği performansla göz kamaştıran tecrübeli futbolcu, Siyah-Beyazlı yönetimin biraraya geldiği toplantıda masaya yatırıldığı iddia edildi.
Bazı idareciler, ‘durarak oynuyor, koşmuyor’ eleştirisiyle Hollandalı yıldıza karşı çıkarken, çoğunluk aynı fikri savundu: “Bize koşacak değil, gol atacak adam lazım. O, bu iş için biçilmiş kaftan. Üstelik hava topu hakimiyetiyle savunmamızdaki handikapı da ortadan kaldırır.”
Her yerde Fenerbahçe!
Bu görüşün ağırlık kazanması sonrasında, Pierre van Hooijdonk’un kulübü Feyenoord ile temasa geçildi ve maliyeti hakkında bilgi istendi. Kara Kartallar’ın önümüzdeki günlerde Hollandalı oyuncuyla da biraraya geleceği bildirildi. Daha önce de Fenerbahçe’den Marcio Nobre, Ali Güneş, Mustafa Doğan ve Murat Şahin’i alan; ara transferde ise Fabiano Luciano, Servet Çetin ve Serhat Akın gibi Kanarya orijinli isimlerle temas kuran Beşiktaş Yönetimi; sezon sonunda
sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza için de pusuda bekliyor.13.01.2007
GeNç KaRTaL
13.Ocak.2007, 14:26
aslında çok para verilmeyecekse yararlı olabilir ama gerçekleşeceğine pek inanmıyorum
El Comandante
13.Ocak.2007, 14:31
pierre transfer haberi yalandan baska bisey degil,ben besiktasin bu ara transferde oyuncu alacagini düsünmüyorum cünkü dün yildirim demirören transfer yapmayacagiz demisti.
serhat oynadıgı her takıma yarar saglıcak bir oyuncu ayrıca şu hareketinide unutamam bu bile başlı başına bi sebeb olabilir :D
http://www.youtube.com/watch?v=S_4wVjAgiho&mode=related&search=
real_footballer
14.Ocak.2007, 00:10
ya ne van hoydonku 40 yaşındaki adam ne işe yarayacak haber kolpa belli kaynağından
Omerdinho
14.Ocak.2007, 01:37
Beşiktaş Pierre'i istiyor iddiası
Geçtiğimiz yılların aksine 2007’ye bir hayli suskun giren Beşiktaş, en sonunda yine olay yaratacak bir ismi gündemine aldı: Pierre van Hooijdonk...
Fanatik gazetesinin 13 Ocak 2007 tarihli sayısında Orhan Yıldırım imzalı haberde Feyenoord forması altında Antalya’daki turnuvada sergilediği performansla göz kamaştıran tecrübeli futbolcu, Siyah-Beyazlı yönetimin biraraya geldiği toplantıda masaya yatırıldığı iddia edildi.
Bazı idareciler, ‘durarak oynuyor, koşmuyor’ eleştirisiyle Hollandalı yıldıza karşı çıkarken, çoğunluk aynı fikri savundu: “Bize koşacak değil, gol atacak adam lazım. O, bu iş için biçilmiş kaftan. Üstelik hava topu hakimiyetiyle savunmamızdaki handikapı da ortadan kaldırır.”
Her yerde Fenerbahçe!
Bu görüşün ağırlık kazanması sonrasında, Pierre van Hooijdonk’un kulübü Feyenoord ile temasa geçildi ve maliyeti hakkında bilgi istendi. Kara Kartallar’ın önümüzdeki günlerde Hollandalı oyuncuyla da biraraya geleceği bildirildi. Daha önce de Fenerbahçe’den Marcio Nobre, Ali Güneş, Mustafa Doğan ve Murat Şahin’i alan; ara transferde ise Fabiano Luciano, Servet Çetin ve Serhat Akın gibi Kanarya orijinli isimlerle temas kuran Beşiktaş Yönetimi; sezon sonunda
sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza için de pusuda bekliyor.13.01.2007
adam sezon sonu futbolu birakacak yaptiklari habere bak :D
Eray Dengiz
14.Ocak.2007, 04:02
Fanatik gazetesi giriş cümlesini yanlış kurmuş.
"Geçtiğimiz yılların aksine 2007’ye bir hayli suskun giren Fanatik gazetesi, en sonunda yine kolpa yaratacak bir ismi gündemine aldı: Pierre van Hooijdonk..."
nerazzuri
14.Ocak.2007, 09:42
hehehehehe
RoNNiE91
14.Ocak.2007, 11:20
Van hooijdonk Beşiktaş'a Fenere geldiği yaşta gelseydi müthiş olurdu ama bence bu saatten sonra bize yarar sağlamaz
fm_monster
14.Ocak.2007, 12:01
Devre arası transfer döneminde sessizliğini koruyan Beşiktaş, yeni isimlerin takıma kazandırabilmek için iki yol seçti.
Gereksiz yere masrafa girmek istemeyen siyah - beyazlı yönetim, bu nedenle Brezilyalı oyuncuya gelecek teklifleri beklemeye başladı. Milliyet Gazetesi'nin 14 Ocak 2006 tarihli habrine göre yönetim, Almanya, Yunanistan ve Portekiz'den bazı kulüplerin ilgilendiği Kleberson'u satamadıkları taktirde takas yoluna gidecek.
Teknik Direktör Jean Tigana'nın yönetimle yaptığı görüşmelerde, devre arasında yurtdışından alınacak yabancı bir oyuncuya sıcak bakmadığını söylediği, alınacaksa Türkiye'den kaliteli yerli veya yabancı bir oyuncu istediği öğrenildi.
Bunun üzerine harekete geçen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Trabzonspor Yönetimi ile yaptığı görüşmede Szymkowiak için Ali Güneş'i takas olarak önermişti. Bordo - mavili kulübün bu teklifi kabul etmesi durumunda, siyah - beyazlı yönetim Kleberson'un satışını beklemeden bu transferi gerçekleştireceği vurgulandı.
Kleberson, ne olursa olsun cazip bir teklif olması halinde gönderilecek.
14.01.2007
Kaynak : Milliyet
CeNTeR_TR
14.Ocak.2007, 12:32
Pierre'den Kartal'a teşekkür
Beşiktaş yönetiminin kendisiyle ilgilendiğini öğrenen Pierre van Hooijdonk, bu ilgi karşısında müthiş duygulandığını söyledi. Tecrübeli golcü Siyah - Beyazlı camiadan gelecek teklifin gurur verici olduğunu sözlerine ekleyerek “Türkiye’de sadece Fenerbahçe camiasının değil, diğer kulüplerin de bana sıcak davranması, ilgi göstermesi, beni gerçekten gururlandırdı. Ama bu sezonu Feyenoord’da tamamlamak zorundayım. Bu yüzden Beşiktaş Kulübü’ne teşekkür ediyorum” dedi.
‘Geri döneceğim’
Bir sezonda 3 takım değiştirmek istemediğini ifade eden Pierre, “Zaten sezon sonu futbolu bırakmak istiyordum. Daha önce de NAC’tan ayrılmıştım. Etik olarak bir kez daha transfer olmak, emin olun bana göre değil. Türk insanının ilgisi beni çok mutlu ediyor. Fenerbahçe’den ayrılırken, mutlaka geri döneceğimi açıklamıştım. Amacım ileride Türk futboluna katkı sağlamak. Bu yüzden ileriki yıllarda kesinlikle Türkiye’ye geri döneceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
real_footballer
14.Ocak.2007, 13:18
ya arkadaşım şu fanatikin heberlerini koyma buraya hepsi yalan
CeNTeR_TR
14.Ocak.2007, 13:21
ya arkadaşım şu fanatikin heberlerini koyma buraya hepsi yalan
şunu unutma ama bu haberi ilk fanatik çıkardı ve yine fanatik noktaladı ondan dolayı koydum
RoNNiE91
17.Ocak.2007, 13:48
Alex Fenerle anlaşamazsa Beşiktaş'a gelmesi gündemde.Umarım gelir.Alex beşiktaş a çok yararlı olur
real_footballer
17.Ocak.2007, 14:29
alex beşiktaşa gelmesin bence
El Comandante
17.Ocak.2007, 14:45
Atalyaspor, Ali Bilgin'i Beşiktaş'a vermek için yeni bir teklifle Kartal'n kapısını çaldı.
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker'in ,"Bize 750 bin euroyla birlikte bir futbolcu verin Ali Bilgin sizin olsun teklifini Siyah-Beyazlı kulüp değerlendirmeye aldı. Bu konuda her an yeni gelişmelerin olması bekleniyor..
Geri adım attılar
BEŞİKTAŞ'ta sıcak gelişme... Siyah- Beyazlı yöneticiler ara transferi düşünmediklerini açıklamalarına rağmen sürpriz bir teklif karşısında geri adım attılar. Ligin bitimiyle birlikte Antalyasporlu Ali Bilgin'le ilgilenen Beşiktaş, Akdeniz kulübünün bonservis bedeli olarak 2 milyon euro istemesiyle geri adım atmak zorunda kalmıştı. Ancak Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Beşiktaş'a, "Bize 750 bin euroyla birlikte bir futbolcu verin, A.Bilgin sizin olsun" önerisini sundu.
2 oyuncudan biri
ANTALYASPOR'dan hiç beklemedikleri bir teklif alan Beşiktaş Yönetimi, Kırmızı-Beyazlı kulübün bu önerisini değerlendirmeye aldı. Başkan Yıldırım Demirören'in 2. Başkan Murat Aksu'yla bu transferi masaya yatırdıkları öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi'nin bu rakamı 500 bin euroya çekmeye çalıştığı belirlenirken bu transfer gerçekleştiğinde Antalyaspor'a verilecek futbolcunun M. Sedef ya da Ali Güneş'ten birinin olması yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.
Takvim
FeYYaz1989
17.Ocak.2007, 18:09
Ali Bilgin'e Ali Gunes arti 750 bin euro eger Tigana adami istediyse belki olabilir.Pierre Van Hooijdonk haberi basbayagi uydurma gibi.Alex'e de Besiktas'in hic ihtiyaci yok.
fm_monster
19.Ocak.2007, 11:56
Kleberson'a teklif var!
Kleberson’a yol göründü... Manchester United’dan 2.6 milyon Euro’ya transfer edilen ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan Brezilyalı yıldız, yönetim tarafından gönderilecekler listesine eklenmişti. Daha önce Almanya, Rusya, Portekiz ve ülkesi Brezilya’dan takımların talip olduğu Sambacı için 3 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli belirleyen Siyah-Beyazlı yönetime yıldız oyuncu için ilk teklif Yunanistan’dan geldi.
Pazarlıklar sürüyor
19 Ocak 2007 tarihli Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Yunan Ligi’nin iddialı takımlarından Olympiakos, Jose Kleberson için Beşiktaş’a resmi teklifini yaptı. Pire temsilcisi, Brezilya Milli Takımı’yla 2002’de Dünya Kupası’nı kaldıran tecrübeli futbolcu için 2 milyon Euro’luk bir öneride bulundu. Bu öneriyi yetersiz bulan yönetim, Olympiakos’tan teklifini 3 milyon Euro’ya yükseltmesini istedi. İki kulüp arasındaki pazarlık sürüyor...
Wolfsburg da devrede
Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan Marcelinho’yu renklerine bağlayan ve Ricardinho’ya teklifte bulunan Wolfsburg bu kez Kleberson için Siyah-Beyazlılar’ın kapısını çaldı. Yaklaşık bir haftadır Brezilyalı futbolcu için nabız yoklayan Alman ekibi, 3 milyon Euro’luk bir öneri yapmaya hazırlanıyor. Ricardinho transferinden olumsuz yanıt alan Wolfsburg, Kleberson’la da ciddi şekilde ilgileniyor.
kaynak:superspor
RoNNiE91
19.Ocak.2007, 21:55
Manchester naapsın bu saatten sonra Kleberson'u
daha iyilerini alabilirler bence
FeYYaz1989
19.Ocak.2007, 21:59
Manchester naapsın bu saatten sonra Kleberson'u
daha iyilerini alabilirler bence
Zaten Olympiakos istemiş ;) Manchester United ile konunun alakasını çözemedim ki ben :confused:
Sanırım haberi yanlış anladın...
RoNNiE91
20.Ocak.2007, 01:21
aaa doğru ben alel acele şöyle taradığım içim manchester olarak gördüm ama fikrim gene aynı olympiakos'ta da başarılı olacağını sanmıyorum.
GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 07:12
bence 3m az şöle 4-4.5 civarında satmalıyız
real_footballer
20.Ocak.2007, 12:39
bence kleberson derhal başka bir takıma gönderilmeli
El Comandante
20.Ocak.2007, 13:44
Leverkusen'in yıldızı Beşiktaş'a önerildi.Yönetim teklifi değerlendirmeye aldı..
Brezilyalı Kleberson'un satmaya çalışan Beşiktaş'a sürpriz bir teklif geldi. Bayer Leverkusen'in Türkiye'deki temsilcisi menajer Erdal Akgündüz'ün sambacı Roque Junior'u siyah-beyazlı kulübe önerdiği bildirildi. Buna göre, takımından ayrılmak isteyen sambacı, yıllık 2.5 milyon euro talep ediyor. Bu rakamda pazarlık yapmaya da açık. B.Leverkusen'in 31 yaşındaki oyuncu için istediği bonservis bedeli ise 1 milyon euro. Beşiktaş yönetimi, oldukça parlak bir kariyere sahip olan Brezilyalı savunma oyuncusu ile ilgili teklifi hemen değerlendirmeye aldı. İlk iş olarak Roque Junior'un takımındaki durumu araştırılıyor.
SERVET'E TEKLİF
Yönetimin, Kleberson'un satılması halinde elde edilecek gelirle Roque Juniors'u transfer etmeye sıcak baktığı bildirildi. Yöneticilerin önemli bir bölümü, takımın en sorunlu bölgesi olan savunmaya Roque Junior gibi tecrübeli ve klas bir yıldızın ilaç olacağını düşünüyor. Beşiktaş şimdi bir süredir sakat olan Roque Junior'un sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalışıyor. Ayrıca 1 milyon euroluk bonservis bedelinin aşağı çekilmesi için de Bayer firmasının Türkiye'deki yetkilileri araya sokulacak. Beşiktaş diğer taraftan Sivas'ta oynayan eski F.Bahçeli Servet'i de kulübünden istedi. Bu arada eski Beşiktaşlı Ronaldo da kulübe mesaj yolladı: "Ailem ve ben İstanbul'a dönmek istiyoruz. Beşiktaş'ı unutamadım. Bonservisim elimde. Uygun şartlarda oynarım."
SABAH
CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 15:25
kleberson un gitmesi beşiktaş için lötü olur diye düşünüyorum sebebi ise ne kadar gözle görülmesede savaşan bir oyuncu özellikle rico ile de vatandaş olmaları rico yu ayrılması durumunda etkilenebilir
RoNNiE91
20.Ocak.2007, 19:18
Bence de kleberson'un ayrılması kötü olur
sonuçta dünya kupası kaldırmış tecrübeli bir oyuncu
FeYYaz1989
20.Ocak.2007, 21:32
Jose Kleberson iyi oyuncu ama kötü oynuyor.Bence iyi teklif gelirse ısrar etmenin anlamı yok,gönderilsin.
real_footballer
23.Ocak.2007, 17:34
Kleberson Wolfsburg'u istiyor
Beşiktaş'a 2005 - 2006 sezonu başında Manchester United'tan 2 milyon 600 bin Euro bonservis bedeli ile transfer olan Jose Kleberson, geride kalan bir buçuk yılda istenilen performansa bir türlü ulaşamadı. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Jean Tigana'nın göreve başladığı günden bu yana vazgeçemediği oyunculardan biri olan Kleberson Süper Lig'te ilk yarının sona ermesinin ardından satış listesine konmuştu. Beşiktaş'ın 4 milyon Euro bonservis bedeli ile satışa çıkardığı Brezilyalı oyuncu için şu ana kadar 3 kulüp devreye girdi. Panathinaikos, Olimpiakos ve Wolfsburg takımları Kleberson için yaklaşık iki haftadır pazarlıklarını sürdürüyorlar.
Olimpiakos, Brezilyalı oyuncu için son olarak 2 milyon 750 bin Euro'luk bir teklif verdi. Trabzonspor'dan Marcelinho'yu alan Wolfsburg ise beklemeye devam ediyor. Alman kulübü transferin son gününe kadar bekleyerek, Brezilyalı oyuncuyu alabilecekleri en iyi fiyata almaya uğraşıyor.
Öte yandan Jose Kleberson'un da tercih ettiği takımın Wolfsburg olduğu öğrenildi. Kleberson'un futbol hayatını Almanya'da sürdürmek istemesi ve Türkiye macerasından sonra, Yunanistan'da da istediği ortamı bulamamaktan çekinmesi bu kararında etkili olduğu belirtildi.
Kleberson, tüm bu gelişmeler karşısında bir an önce transferinin gerçekleşmesi ve yeni takımı ile anlaşma imzalamayı beklerken, siyah beyazlı takımdan alacaklarından da vazgeçebileceği öğrenildi.
23.01.2007
Kaynak : DHA
GeNç KaRTaL
24.Ocak.2007, 18:27
bizene kardeşim kim parayı verirse o düdüğü çalar
fenerbahce_1907
29.Ocak.2007, 03:39
Coloccini Besiktasta
Telegolde soyledı su anda Coloccını Besıktasa gelcekmıs.Kleberson Olmpyakos a gıtcekmıs
Bordo61Mavi
29.Ocak.2007, 04:03
evet almislar yeni stoper
Coloccini Besiktasta
Telegolde soyledı su anda Coloccını Besıktasa gelcekmıs.Kleberson Olmpyakos a gıtcekmıs
numaranın önde gideni, telegol will be continue..
fenerbahce_1907
29.Ocak.2007, 08:44
Kartal'a Coloccini iddiası
Beşiktaş'ın Deportivo La Coruna'lı savunma oyuncusu Coloccini'yle ilgilendiği öğrenildi. Transferin son haftasında savunmasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın Coloccini'nin menajerleriyle görüştüğü öğrenildi.
Kleberson'un kadro dışı bırakılmasının ardından Arjantinli savunma oyuncusuyla temaslarını sıklaştıran yönetimin bu hafta Arjantinliye kiralık olarak imza attırması bekleniyor. 24 yaşındaki oyuncu geçen sezon Milan'dan Deportivo'ya 3 milyon Euro'yo transfer olmuştu. 183 cm boyunda ve 78 kilo ağırlığındaki savunmacı San Lorenzo'da başladığı kariyerine Boca Juniors, Milan, Alaves, Atletico Madrid ve Villeareal'de de oynadı.
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2007, 08:44
keşke alabilsek ama nerdeeee:(
fenerbahce_1907
29.Ocak.2007, 08:47
Banada balon haber gibi gelıor cınku Coloccini cok ıyı bır oyuncu ayrıca Newcastle da istiomus yanı transfer olcak olursa tercıhı Newcastle olur
FeYYaz1989
29.Ocak.2007, 11:02
Lig Tv de Ömer Güvenç'in ''yeni yönetim bir stoperle anlaştı.İsmini veremem ama takımı Deportivo'' demesi dün akşam bu spekülasyonlara yol açmış olabilir,göreceğiz bakalım.
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2007, 11:04
aslında coloccini bize süper katkı yapar daha güçlü oluruz
cArsı_nas
29.Ocak.2007, 13:07
jorge andrade olabilir ama mutlaka stoper oyuncusu alınacak
erdemzorer10
29.Ocak.2007, 13:43
beşiktaşın coloccini yi alması neredeyse imkansız coloccini dünya çapında bi oyuncu klebersona gelince tez elden satılması beşiktaş için iyi olur
real_footballer
29.Ocak.2007, 13:54
eğer haber doğruysa coloccini nin alınması çok iyi olur
nerazzuri
29.Ocak.2007, 14:12
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=65279
haber bu adresde doğrulandı artık colloccini resmen bjk dedee
Coloccini gerçekten çok iyi transfer. O geldikten sonra Beşiktaş'ın defans dörtlüsü şu şekilde olmalı bence:
Üzülmez-Toraman-Coloccini-Tandoğan(Serdar)
uAburak89
29.Ocak.2007, 14:44
İnternethaber dışında hiç bir kaynakta göremedim bu transfer haberini .. Gerçekleşirse Türkiye'ye bir kaliteli oyuncu daha gelmiş olur ..
nerazzuri
29.Ocak.2007, 14:52
İnternethaber dışında hiç bir kaynakta göremedim bu transfer haberini .. Gerçekleşirse Türkiye'ye bir kaliteli oyuncu daha gelmiş olur ..
http://www.karakartal.com/haberler/18986.php
koray_capello
29.Ocak.2007, 15:07
Arkadaşlar belli ki Beşiktaş birileriyle ilgileniyor. Ve başkana yakın olan kaynaklar Coloccini ismi üzerinde duruyor. Evet olabilir Beşiktaş Coloccini ile ilgileniyor olabilir fakat sanırsam durum şu an için sadece bundan ibarettir. Şu an için elde sadece bu kadar bilgi olmasına rağmen hala bazı siteler olayı bitmiş gibi gösteriyor. Bu çok basit aslında çünkü zaten halihazırda ilgilenilmekte olunan bir transferin gerçekleşme ihimali he zaman vardır. Bu coloccini ise ve bence Türkiye ye gelme ihtimali çok düşük ise de yine de bir ihtimali vardır. Ve bu yolla bu ihtimali kullanarak bazı siteler atıp tutuyor çünkü eğer transfer gerçekleşirse ilk biz açıkladık diyecekler sonra bir de senaryo yazacaklar. Yok ispanya muhabirimiz öyle yaptı böyle yaptı Coloccini yi buldu falan filan..
Diğer taraftan transfer eğer gerçekleşmez ise(ki bence daha büyük ihtimal budur) bu sefer yine klasik Türk medyamızı başvuracağı bahanelere başvurarak 'aslında biz doğru açıkladık transfer bitmişti ama' yollarına düşecekler. Coloccini'nin eşi İstanbulu istemedi, Çocukların eğitimi v.s v.s..
Dediğim gibi bence olay şuan için sadece ilgilenme aşamasında yada belki pazarlık aşamasında. Yani tek düşündüğüm bu transfer bitmedi bitseydi eğer resmi açıklama gelirdi herhalde. Coloccini gibi bir isme imza attıran hiçbir takım bu transferi açıklamak için zaman kaybetmez herhalde.
uAburak89
29.Ocak.2007, 15:14
http://www.karakartal.com/haberler/18986.php
Verdiğin site taraftar sitesi .. Resmi bir kaynak anlamında söylemiştim ..
delgadoh
29.Ocak.2007, 16:54
dün gece telegol de baya yayın yaptı..bakalım daha resmi acıklama yok zaten olmamasıda dogal ...
Omerdinho
29.Ocak.2007, 17:51
bence gelirse iyi olur bakiden iyidir en azindan
fenerbahce_1907
30.Ocak.2007, 03:40
Coloccini Tigana'ya bağlı!
Beşiktaş'tan 1.5 yıllığına 1.5 milyon euro isteyen Arjantinli için Tigana, "Acele etmeyeceğiz" dedi
Top Tigana'da
Beşiktaş'tan 1.5 yıllığına 1.5 milyon euro isteyen Arjantinli için Tigana, "Acele etmeyeceğiz" dedi.
Beşiktaş ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırırken, teknik patron Jean Tigana ise "acele etmeleyim" diyerek yönetimi bir kez daha şaşırttı. Brezilyalı oyuncu Roque Junior için olumsuz bir tavır sergileyen Fransız çalıştırıcı, Deportivo'lu Fabricio Coloccini için de işi ağırdan
alıyor. Beşiktaş'tan 1.5 yıllığına menajer ücreti ile birlikte yıllık 1.5 milyon euro isteyen Arjantinli oyuncu için de bekleme kararı alındı.
KLEBERSON'A BAĞLI
Yönetimin de Tigana'ya bu ismi önermesine rağmen Fransız teknik adam, "Ara transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kaldığı için herkes kendi çıkarını düşünüyor. Coloccini bu kadar para etmez demem, ama son güne kadar beklersek, daha uygun bir fiyata da alabiliriz" yanıtını verdi. Siyah-beyazlılar, Kleberson'un Olympiakos ile yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda Coloccini ile yeniden temasa geçecek.
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 08:49
yaw abi inş alırız coloccini yi süper olur valla gelirse
real_footballer
30.Ocak.2007, 13:29
Coloccini Tigana'ya takıldı
Vestel Manisaspor’u farklı geçip, lider Fenerbahçe’yle puan farkını 6’ya indiren Beşiktaş’ta gündem transfer... Yeni yöneticilerden Celal Kolat, Numan Ceylan ve Şeref Nasır’ın ısrarla takviye yapılmasını istemesi üzerine harekete geçen yönetim, Kleberson ile Tigana’yı bekliyor. Başkan Yıldırım Demirören ile Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, ancak Kleberson’un satılması halinde bir yabancı transfer yapılması gerektiğinin altını çizdi. Diğer yöneticiler ise Siyah-Beyazlılar’ın ciddi bir şampiyonluk şansı bulunduğuna dikkat çekip, takviye yapılması gerektiğini ifade ettiler.
Coloccini’ye ret
Beşiktaş’ın Fransız çalıştırıcısı Jean Tigana da, Ali Rıza Dizdar’ın önerdiği Coloccini’ye ret cevabı verdi. Dizdar bilindiği gibi daha önce de Sorin’i önermiş, ancak yine Tigana’dan ‘Hayır’ cevabını almıştı. Bir açıklamada bulunan Dizdar, “Benim önerdiğimiz isimler ortada. Kulübün parasının menacerlere gitmesini istemem. Ancak tercih yönetim ve teknik heyetindir” dedi. Bu arada takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kleberson için Yunanistan’ın dışında Rusya, Almanya ve Portekiz’den gelen tekliflerin yinelendiği bildirildi.
30.01.2007
nerazzuri
30.Ocak.2007, 17:14
ee bu tigana coloccini gibi bi futbolcuyu da istemiosa buna NESTA-ferdinand-CAANNAvaro yu mu allcass alla alla yaa
FeYYaz1989
30.Ocak.2007, 20:29
Gazetenin uydurması değilse gerçekten Tigana istemediyse ne diyeyim bilmiyorum açıkçası.
real_footballer
30.Ocak.2007, 23:06
Komşu defteri kapandı
Yunan Olympiakos’un kiralama isteğini geri çeviren Beşiktaş’ın Kleberson’u göndermek için tek umudu, son anda devreye giren İspanyol Levante takımı.
30.01.2007
3 milyon Euro istiyor
Kleberson’u satıp savunmaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Brezilyalı oyuncuya alıcı bulamayınca umudunu bugüne bıraktı. Bu oyuncuyla ciddi olarak ilgilenen Olympiakos’un, kulübe resmi bir yazı göndererek sezon sonuna kadar kiralık olarak 500 bin Euro önermesine ‘ret’ yanıtı veren Siyah-Beyazlı Yönetim, bonservis bedeli karşılığında 3 milyon Euro’da ısrar ediyor.
Wolfsburg da sessiz
Komşu defterini kapatan Kartal, Alman Wolfsburg kulübünden de net bir yanıt alamayınca ara transfer döneminin son gününe ümitleri azalmış olarak giriyor. Son anda devreye giren İspanyol Levante Kulübü, Siyah-Beyazlılar’ın Kleberson’u gönderme yolunda tek umudu gibi gözüküyor. Bu arada Beşiktaş’ın eski futbolcularından Ahmed Hassan’ın, ülkesi Mısır’a döneceği belirtildi.
kaynak:fanatik
uAburak89
30.Ocak.2007, 23:18
Klasik senaryolar devrede yine, neymiş Tigana istememiş .. Baki 5 tane Coloccini eder zaten .. Sallamada sınır tanımıyor gazetelerimiz .
Omerdinho
30.Ocak.2007, 23:21
Coloccini = Koray
bjk nin ihtiyaci yok bence
cArsı_nas
31.Ocak.2007, 00:04
Başkan Almanya da yarın bi oyuncu getirebilirmiş secim hediyesi olarak
Başkan Almanya da yarın bi oyuncu getirebilirmiş secim hediyesi olarak
Toys"R"Us'tan hediye mi alıyormuş, ne bu saçmalık!..
Laubalilik bu, hediye diye futbolcu alınmaz..
Futbol profesyonellerin işidir..
Kleberson İspanya'ya gidiyor!
Beşiktaş'ta bekleneni veremeyen ve son maçlarda kadroya dahi alınmayan Kleberson İspanya'ya transfer oluyor.
Brezilyalı oyuncu Jose Kleberson, İspanya Birinci Ligi (La Liga) takımlarından Levante ile anlaştı.
Brezilya Mili Takımı formasıyla 2002'de Dünya Kupası kaldıran Beşiktaşlı Kleberson, La Liga'da düşme potasında bulunan Levante takımıyla anlaştı.
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 14:08
bu devre arasında trnasfer yapayacağız byük ihtimal giderse klebi göndeerilercek onada az para verirlerse kalacak
takımın transferden çok hocaya ihtiyacı var.Tigananın bugüne kadar ne yaptığı ortada.
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 21:48
takımın transferden çok hocaya ihtiyacı var.Tigananın bugüne kadar ne yaptığı ortada.
olsun son zamanlarda tigana takımı iyi oynatmaya başladı bence istikrarı bozmamak gerek
LegolaS_76
01.Şubat.2007, 01:17
ya zaten bjk yıllardır bu düşünce yüzünde kaybetti.getirdiği her hocayı kendini gösteremden gönderdi halbuki ona bir zaman verseydi bunları yaşamazdı.bjk istioki hoca gelir gelmez herşey düzelsin ama bu işler sabır ister...