PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri

Jesus_FB
11.Aralık.2006, 13:40
Bundan sonra Fenerbahçe ile ilgili transfer haberlerini yeni konu açmak yerine buraya yazalım

eGowiCh
11.Aralık.2006, 18:44
Siftahı ben yapayım o zaman :)

Yerli harekatı
Manisa'dan Selçuk ile Caner, Schalke'den Hamit Altıntop ve Ankara'nın kalecisi Hakan, Kanarya'nın kıskacı altında.

İlk yarıyı lider tamamlayan F.Bahçe'de ara transfer hazırlıkları başladı. Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Zico, transferle ilgili isteklerini Eintracht Frankfurt maçından sonra yönetime bildirecek. Ancak Brezilyalı teknik direktörün listesinde yerli oyuncuların ön planda olduğu öğrenildi. Zico'nun, Vestel Manisasporlu Caner ve Selçuk, Ankaraspor kalecisi Hakan ve Schalke'nin yıldızı Hamit Altıntop'tan en az ikisinin alınması yönünde görüş bildireceği kaydedi.

Wederson da listede
Özellikle UEFA Kupası'nda yola devam edilmesi halinde ara transferi hareketli geçirmesi beklenen Fenerbahçe'de gündemdeki bir diğer isim Ankarasporlu Wederson. Brezilyalı futbolcunun Türk vatandaşlığına geçip yerli statüsü kazanması halinde transfer edilmesi planlanıyor.

Kaynak: FotoMaç

CeNTeR_TR
11.Aralık.2006, 20:38
TRANSFER YETKİSİ
11 Aralık 2006 Pazartesi

Bugün tarihli Fotospor Gazetesi’nde çıkan ‘Aziz Yıldırım’ın beynine girdik. Önce Carlos, Sonra Carlos, Yine Carlos’ başlıklı haberin doğruluk payı yoktur.

Fenerbahçe Spor Kulübü, transfer politikasını menajer ya da benzeri kişilerin tavsiyesi ile değil, teknik heyetin sunduğu raporlar ve talepler doğrultusunda gerçekleştirir. Dolayısıyla kulübümüze daha önce gelen futbolcuların sözleşmelerinde aracılık yapmış olsun ya da olmasın hiçbir menajerin Fenerbahçe Spor Kulübü’nün transfer politikası üzerinde etkili olması beklenemez.

Takımda kimin kalıp kimin gideceği, eğer oyuncu ihtiyacı varsa hangi mevkiye hangi oyuncunun alınacağı tamamen teknik heyet ve yönetimin kararıdır. Bunun dışında 3. şahısların söyledikleri, önerileri sadece kendi düşünceleridir ve kendilerini bağlar. Bu öneriler ve düşüncelerin Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ve transfer politikalarının üzerinde hiçbir etkisi ve gücü yoktur. Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

kaynak:http://www.fenerbahce.org/

IcedEarth
11.Aralık.2006, 23:12
bilmediğimiz bikaç tane hamit altıntop mu var bu hamit aynı gazetelerde GS ye gelmemiş miydi yahu :D

Omerdinho
12.Aralık.2006, 17:44
Hamit gelmes Mehmet Topuzu alsinlar ama oynatmak sartiyla :)

Mirza
12.Aralık.2006, 22:57
mehmet topuza fenerde yazik olur .. oyuncu kesemez ..

CeNTeR_TR
13.Aralık.2006, 15:28
Fener'den Hamit harekatı
Fenerbahçe, Schalke 04’ün orta saha oyuncusu Hamit Altıntop’u renklerine bağlamak üzere harekete geçti. Zico’nun 24 yaşındaki genç futbolcuyu transfer listesine aldığı ve devre arasında transfer etmek için çalışacağı öğrenildi. Galatasaray ile Beşiktaş’ın da peşinde olduğu milli futbolcu Hamit’in kulübüyle olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek.
13.12.2006

Kaynak : Hürriyet

valla fanatik değil biraz inandırcı geldi :D

fmsmyrna
14.Aralık.2006, 00:51
Fenerbahçe transfer haberleri çok sessiz demekki fotomaç ve fotospor az çalışıyor

fmsmyrna
15.Aralık.2006, 17:50
F.Bahçe bir yandan Alex ile yeniden masaya oturarak Brezilyalı yıldızın sözleşmesini uzatmayı planlarken, bir yandan da aksi bir duruma karşı hazırlık yapıyor. Alex’in sezon sonu bitecek sözleşmesi için Ocak ayında oyuncunun ünlü menajeri Uruguaylı Juan Figger ile masaya oturacak olan F.Bahçe yönetimi, yıldız futbolcuya ne kadar zam yapacağına karar veremedi. Fakat Alex ne kadar isteyeceğini çok iyi biliyor. Brezilyalı yıldız üç senelik kontrat için kapıyı toplam 12 milyon Euro’dan açacak

DAHA ÖNCE İSTEDİ
F.Bahçe yönetimi ise bu parayı ödeyip ödememe konusunda oldukça kararsız. Çünkü Alex ile yapılacak üç yıllık özleşme sonrası Brezilyalı 33 yaşına gelecek ve müthiş solak geri dönüşü olmayan bir değer olarak tarihe geçecek. Planlarını uzun vadele yapmaya başlayan sarı-lacivertliler Alex’in Avrupa’daki kötü performansını da düşünerek, böyle bir yükün altına girmeye sıcak bakmıyorlar. Bu duruma göre Alex, Türkiye’de kalmak istiyorsa fiyatında ciddi bir indirime gitmek zorunda kalacak.

F.Bahçe’nin B planı ise oldukça ilginç. Aziz Yıldırım 2004-05 sezonu başında almayı planladığı ama o zaman Porto’ya kaptırdığı Werder Bremen’in Brezilyalısı Diego Ribas’ı gözüne kestirmiş durumda. Diego’nun Porto’dan Bremen’e 8 milyon Euro’ya geçtiği düşünülürse bu transferi gerçekleştirmek zor gözükebilir fakat Avrupa’da başarı için o mücadeleyi iyi bilen bir yıldız almak da başka bir futbol gerçeği. Diego’nun 21 yaşında olduğunu bilen F.Bahçe yönetimi ise gelecekte daha çok para kazanabileceği bir yatırım gözüyle bakıyor Brezilyalı yıldıza

EN AZ 13 MİLYON €
BU sezon oynadığı futbolla Almanya’yı ayağa kaldıran Diego’nun menajeri Ulisses Santos’un kulağına çoktan kar suyu kaçırılmış durumda. Alex’in alternatifi olarak gözüken Diego için F.Bahçe’nin bonservis olarak en az 13 milyon Euro’yu gözden çıkarmak zorunda olması da bu transferin ağır mali yükü olarak göze çarpıyor. Porto’da iyi bir performans sergileyememesine rağmen Bremen’in gözünden kaçmayan Diego’nun peşinde İspanyol kulüpleri de var. Fakat F.Bahçe Brezilya pazarı ile yaptığı ilginç ve pahalı transferlerle böyle bir rekabette menajerlere ödeyeceği yüksek komisyonlarla öne geçebilir

Çok güel olur diego alınırsa ama alabileceğini pek sanmıyorum

eGowiCh
15.Aralık.2006, 18:39
Diego harika bir oyuncu, Alex'ten 5 kat daha iyi. Umarım bu haber doğrudur da, Alex gider yerine Diego gelir.

dick
15.Aralık.2006, 18:49
Bu haberleri yazanlar fm oynaya oynaya yazıyor heralde ne diegosu yahu adamın işi gücü yok neden Türkiyeye gelir almanya liginde kendi takımnı buldu bremen mis gibi bence en az 30 yaşına kadar oynar bremende

Bu arada zaten alex'le sözleşme yenilenmemiş miydi?

tosunpasa
15.Aralık.2006, 18:57
Bu haberleri yazanlar fm oynaya oynaya yazıyor heralde ne diegosu yahu adamın işi gücü yok neden Türkiyeye gelir almanya liginde kendi takımnı buldu bremen mis gibi bence en az 30 yaşına kadar oynar bremende

hayır daha yenilenmedi çok büyük paralar istiyo alex bence o kadar paraya değmez.yerine işe yarıyacak oyuncular alınsın.(bkz.bjk=ricardinho)avrupada da Türkiye'de de iş yapacak oyuncu lazım Fenerbahçe'ye diegoda olabilir bu daha farklı bir isimde...

Krusty
15.Aralık.2006, 19:06
Diego mu? :eek: Fener´e geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

fmsmyrna
15.Aralık.2006, 20:53

sadece werder'le yetinmez daha büyük bi klübe gider bizde anderson'a teklif sunalım gerçi o da gelmez ama zico var belki o yüzden gelir

eGowiCh
15.Aralık.2006, 22:24
Anderson ve Diego Brezilyalı. Bu iki oyuncu da birbirinden yetenekli ve Brezilya Milli Takımının gelecekleri. Bu yüzden bu ikisinden biri Alex yerine transfer edilirse yılın transferi olur. Alex'in miladı doldu bana göre, Avrupa'da ciddi şeyler isteniyorsa Alex yerine bu iki oyuncu veya benzerleri tipinde oyuncular alınmalı. Maliyetleri her ne kadar yüksekse de alınmalı.

TR.CaPTaiN
15.Aralık.2006, 23:58
Aziz Yıldırım Fenerbahce'ye Diego'yu alsın 52 bin kapasıtelı o stada 62 bin Fenerbahceli girer:)

fmsmyrna
16.Aralık.2006, 00:04
Yada bir alternatif daha var Daniel Carvalho oda müthiş oynuyor Cska Moskova'da Brezilya Milli Takımı'nda da oynuyor

Krusty
16.Aralık.2006, 00:06
Yada bir alternatif daha var Daniel Carvalho oda müthiş oynuyor Cska Moskova'da Brezilya Milli Takımı'nda da oynuyor
Gerçekten bu oyuncu çok iyi. Eğer alabilirseniz sizin açınızdan çok iyi olur. ;;)

fmsmyrna
16.Aralık.2006, 00:14
Gerçekten bu oyuncu çok iyi. Eğer alabilirseniz sizin açınızdan çok iyi olur. ;;)

Anderson,Diego,Daniel Carvalho bu üç oyuncuyu alabileceğimiz sanmıyorum acaba Fenerbahçe yönetimi ve Zico acaba bu oyuncular hakkında bilgi sahibi mi diye merak ediyorumBiz bile biliyoruz bu oyuncuların iyi olduklarını acaba onlar biliyolar mı ben olsam devre arası şöyle bi transfer yapmak isterdim eğer yapabilirsem;

Alex gider yerine:anderson,diego,Daniel carvalho
Deivid gider yerine:Vagner Love
Lugano gider:yerine Luisao

Tabii bu isimlerin gelmesi çok zor ama Zico faktörü olunca imkansız denilemiyor birde Fenerbahçe son sezonlarda birçok yıldız aldı.Bu bizi bi nebze olsun umutlandırıyor

TR.CaPTaiN
16.Aralık.2006, 00:14

Evet super oyuncu ama Abramovıc onu vermez. Bu oyuncuların Fenerbahce'ye transfer haberını konusmak bıle insana heyecan veriyor gercekten :)

Krusty
16.Aralık.2006, 00:38

Kezman geldiğine göre bunlarda gelir mantığı oluşuyor benim kafamda. Gerçekten bunları alırsanız Avrupa'da çok iyi işler yaparsınız.

Eray Dengiz
16.Aralık.2006, 00:41
Deivid ve Lugano gönderilmez gibime geliyor, Fenerbahçe belki sezon sonu bu transferleri yapabilir, ara dönemde 1-2 Türk futbolcusu transfer edilir gibime geliyor..

fm_monster
16.Aralık.2006, 00:44
giderse bi deivid gider

Cengo
16.Aralık.2006, 00:52
Alex giderse yerine Carlos Alberto (Corinthians) gelmeli!

eGowiCh
16.Aralık.2006, 01:31
Herkes Alex'in gitmesini, yerine başka bir sambacının gelmesini istiyor :) Herkesin ortak fikri bu. İsim olarak Anderson, Daniel Carvalho, Carlos Alberto, Diego gibi isimlerden biri gelirse harika olur. Bu 4 oyuncudan veya bu oyunculara benzer tip oyunculardan biri Alex yerine gelirse harika olur.

Lugano'nun gideceğini sanmıyorum, Deivid gidebilir. Deivid yerine Vagner Love'u almamız imkansız gibi bir şey, onun yerine Nilmar alınabilir. Lugano iyi bir defans oyuncusu, bence kalmalı. Lugano-Edu'yu bu saatten sonra bozup yeni defans yerleştirmek mantıksız olur. Edu yerine Alex (PSV'li) gelecekse o zaman olur :D

Bu saydığımız tüm oyuncular Brezilyalı. Zico bu oyuncuları getirebilir bize. Zaten bu saydığımız yabancıların devre arası gelme ihtimalleri yok, ancak sene sonu gelebilirler. Ben Fenerbahçe yönetiminden devre arası Deivid'i gönderip yerine UEFA'da da oynayabilecek Brezilyalı bir santrafor alınmasını bekliyorum.

Cengo
16.Aralık.2006, 01:35
Vagner Love şovmenin teki, geçiniz..

Omerdinho
16.Aralık.2006, 11:18
Anderson,Diego,Daniel Carvalho bu üç oyuncuyu alabileceğimiz sanmıyorum acaba Fenerbahçe yönetimi ve Zico acaba bu oyuncular hakkında bilgi sahibi mi diye merak ediyorumBiz bile biliyoruz bu oyuncuların iyi olduklarını acaba onlar biliyolar mı ben olsam devre arası şöyle bi transfer yapmak isterdim eğer yapabilirsem;

Tabii bu isimlerin gelmesi çok zor ama Zico faktörü olunca imkansız denilemiyor birde Fenerbahçe son sezonlarda birçok yıldız aldı.Bu bizi bi nebze olsun umutlandırıyor

Lugano yu niye göndermek istiyosunuz anlamis degilim Luciano dan cok cok iyi bir defans oyuncusudur gidecekse edu gitmelidir bence.

TR.CaPTaiN
16.Aralık.2006, 11:22
Kesınlıkle Lugano harıka bır oyuncu gonderılmesı cok büyük hata olur.Edu içinde kararsızım cok hata yapıyor ama bu adam kotu olsa Mılan istemezdi onu sezon basında birde Edu nun yasıda iyi yanılmıyorsam 24 yasında genc yani daha.

Burak Duran
16.Aralık.2006, 12:02
Sezer Öztürk Fenerbahçe'ye

UEFA Kupası'nda finali hedefleyen ve Glasgow yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe, kadrosunu daha da güçlendirmek için hemen harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin, Vestel Manisaspor'un 21 yaşındaki orta alan oyuncusu Sezer Öztürk'le ilgilendikleri ifade edildi.

Sezer atağı

Sarı-lacivertlilerin, 21 yaşındaki başarılı oyuncuyu renklerine katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Harekat Başladı
F.Bahçe, Vestel Manisa'nın genç oyuncusu Sezer Öztürk'ü renklerine katmak için harekete geçti. Orta sahadaki başarılı performansıyla dikkat çeken 21 yaşındaki futbolcunun, ara transferde sarı-lacivertli takıma kazandırılacağı öğrenildi. Sezer bu sezon Vestel Manisaspor'da 12 karşılaşmada
forma giydi ve 5 kez ilk 11'de sahaya çıktı. Genç futbolcu, bu maçlarda 2 sarı kart gördü.

Geleceği Parlak
Köln'de doğan ve Bayer Leverkusen'den Vestel Manisaspor'a transfer olan Sezer Öztürk, geçtiğimiz yıl geleceği parlak oyuncular arasında gösterilmişti. Gelecekte futbol pazarında adları en çok geçebilecek dünyadaki genç futbolcuları seçen İspanyol Marca gazetesi, 20 futbolcu içinde Genç Milli Takım kadrosunda yer alan Sezer Öztürk'e de yer vermişti

fm_monster
16.Aralık.2006, 12:26
sezer yararlı olur

fmsmyrna
16.Aralık.2006, 12:43
Sezer 'i alsak bile oynatmayız kerim var m.yozgatlı var hatta Appiah'da sağ kanat oynayabiliyor Sezer'e gerek yok bence
Ben Lugano'yu şu açıdan sevmiyorum.Çok dengesiz sertlik yapıyor hamleleri daha dengeli olsa tamam ama çok belli ediyor.Ve sadece bir hamlede topu almaya çalışıyor ve yere yatıyor genelde de adam geçiyor böyle durumda.Ben Edu'yu daha çok beğeniyorum daha sakin oynuyor.
Alex'in yerine bir alternatif daha geldi aklıma Rafael VanDer Vaart Hamburg kötü bir sezon geçiriyor takımda durmak istemeyebilir

CeNTeR_TR
16.Aralık.2006, 14:14
Deivid'e yol gözüktü!
F.Bahçe’de transfer bombası patlarsa yolcu belli Brezilyalı golcü gönderilecek, Luciano dönecek. Kale de Serkan Kırıntılı, Hakan veya Volkan’la güçlendirilecek.

F.Bahçe UEFA Kupası’nda tur atlamanın da verdiği moralle devre arasında transfer harekatına hazırlanıyor. Ama 6 yabancı kontenjanının da dolu olması nedeniyle sıkıntı yaşıyor. UEFA Kupası’nda Alkmaar ile eşleşen F.Bahçe, devre arasında yapacağı transferin Avrupa Kupaları’nda oynayabilir olmasına büyük önem veriyor. Bundan yola çıkarsak Roberto Carlos artık sağlam bir alternatif değil. F.Bahçe yönetimi rotasını yine Güney Amerika’ya, Brezilya’ya çevericek gibi. Defansın sol kanadını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, Deivid’i gözden çıkartıp sezon başında yollarını ayırdığı Luciano’yu yeniden takıma döndürebilirler.

Luciano’nun hem Edu ve Lugano’ya iyi bir alternatif olacağını hem de sol tarafta kullanılabileceğini düşünen yönetim, bu konuda ani hamle yapmış olmamak için Brezilyalı futbolcu ile bağlarını hiç koparmadılar. Sakatlığını atlattıktan sonra antrenmanlara başlayan ve şu anda hazır durumda olan Luciano da Türkiye’ye dönmek için can atıyor. Fakat verilmesi gereken en önemli karar Deivid’in kalıp kalmayacağı konusunda.

ZİCO BEKLENİYOR
Çünkü Deivid de Souza’nın sözleşmesinde ağır tazminat maddeleri var ve Deivid, Alex’in şu anda takımdaki en yakın arkadaşı. Alex’i tutmak isterken dengeleri bozmamak adına Deivid’e dokunmaktan çekinen yöneticileri, Alex’in verdiği “Deivid benim Brezilya’dan tanıdığım performansının çok dışında” demeci rahatlattı.

Kupa maçları bittikten sonra Zico ile bir durum değerlendirmesi yapacak olan yönetimin kesin kararını bu görüşmeden sonra vermesi bekleniyor.

Yerli futbolcu transferinde ise rota kale. Rüştü’nün sakatlığından sonra 3. kaleci arayışlarına giren sarı-lacivertlilerin listesinde bir numara A.Gücü’nün file bekçisi Serkan Kırıntılı. Diğer aday da yine Ankara’dan ama bu kez Ankaraspor’dan Hakan. Zico bu iki kaleciyi de çok beğenirken Serkan Kırıntılı daha istikrarlı görüntüsüyle meslekdaşından bir adım öne çıkıyor.

En son ihtimal ise sezon başı İstanbulspor’a kiralık olarak verilen Volkan Babacan’ın takıma geri dönmesi.

16.12.2006

Kaynak : Vatan

eGowiCh
16.Aralık.2006, 16:16
Luciano haberlerine inanmıyorum. 2 tane yabancı stoper varken, 3. yabancı stoper alınmaz. Zaten senin kontenjanın 6, 3'ünü stopere harcarsan geriye bir şey kalmıyor :)

Bence yabancı bir santrafor veya Deniz Barış yerine bir orta saha alınmalı. Deivid'i gönderip santrafor veya ön libero alınabilir.

Manisaspor'dan Selçuk, Hakan Balta, Sezer, Nizamettin gibi isimlerden bir veya iki tanesi alınmalı. Bu hem kadro genişliğine yol açacak, hem de takımı gençleştirecektir. Allah korusun bir sakatlık olsa, mesela Tuncay sakatlansa, onun yerine oynayacak adam yok. Aslında Tümer var da, ne koşuyor ne bir şey yapıyor. En azından Tuncay sakatlanırsa Hakan Balta orada oynar ve gözümüz arkada kalmaz. Bu yüzden kaliteli yerli oyuncular gerek Avrupa gerek Türkiye ligi için transfer edilmeli.

GeNç KaRTaL
16.Aralık.2006, 16:25
nede olsa elde para var alex in yerine daha çok iş yapacak biri alınabilir hazırdada bir kaç tane adam var bunlar transfer olmadan alınmalı mesela daniel carvalho anderson diego parayı bastırdınmı alırsın hem zico var diye gelme şanslarıda yüksek;;)

eGowiCh
16.Aralık.2006, 16:29
Evet, sana katılıyorum. Para ve Zico'nun olması Diego, Anderson gibi oyuncuların gelmesini sağlayabilir. Tabi bu oyunculara daha büyük kulüpler talip olmazsa. Ricardo Oliveira'yı da bitirmiştik; fakat Milan araya girip 18 milyon euro verince alamadık.

GeNç KaRTaL
16.Aralık.2006, 16:58
Evet, sana katılıyorum. Para ve Zico'nun olması Diego, Anderson gibi oyuncuların gelmesini sağlayabilir. Tabi bu oyunculara daha büyük kulüpler talip olmazsa. Ricardo Oliveira'yı da bitirmiştik; fakat Milan araya girip 18 milyon euro verince alamadık.
işte hazır kimse teklif yapmadan el altından transferleri halledilmeli

Universal
16.Aralık.2006, 18:07
Bence F.Bahçe AZ Alkmar gibi bir takımla eşleştikten sonra hızlı tempoda oynayabilen bir ortasaha veya sağ kanat oyuncu almalı ve kiralamalı çünkü sağ kanatta eksik var. Mehmet Yozgatlı dışında tam anlamıyla bir sağ kanat yok. Serkan Balcı var ama oda defansif özellikli olduğu için bir yararı olmuyor.

TR.CaPTaiN
16.Aralık.2006, 20:41
Sezer 'i alsak bile oynatmayız kerim var m.yozgatlı var hatta Appiah'da sağ kanat oynayabiliyor Sezer'e gerek yok bence
Ben Lugano'yu şu açıdan sevmiyorum.Çok dengesiz sertlik yapıyor hamleleri daha dengeli olsa tamam ama çok belli ediyor.Ve sadece bir hamlede topu almaya çalışıyor ve yere yatıyor genelde de adam geçiyor böyle durumda.Ben Edu'yu daha çok beğeniyorum daha sakin oynuyor.
Alex'in yerine bir alternatif daha geldi aklıma Rafael VanDer Vaart Hamburg kötü bir sezon geçiriyor takımda durmak istemeyebilir

Barcelona'yı reddederek Hamburg'a giden Van der Vaart mı :) Fenere gelmez. Ama gelse muhtesem olur.

berkan_smyrna
17.Aralık.2006, 13:23
bazı gazetelerde okuyoruz luciano nun döneceğini ben buna ihtimal vermiyorum. yani edu-lugano ikilisi bence güsel daha da iyi olacaktır. bugün fotomaçta okudum gerçi gazetelere inanılmaz ama nilmar fenere yazıyordu tekrar ediyorum gerçek değildir ama gelse iyi olur. deivid aslında kaliteli bir oyuncu. zico artık 2 forvete dönüp kezman ve deividi yan yana oynatsa deividinde kezmanında daha çok gol atacağını hepimiz göreceğiz. ilk geldiklerinde oynadılar ama alışmadıkları için bişi yapamamışlardı. yine bir şans daha verilmeli ve birlikte oynamalılar bence.
yerli transferi ise bence hep içimde vardır tekrar serhatın takıma geri gelmesi isterim ama öyle bir habe bile yok malesef.

OgUzKaGaN
17.Aralık.2006, 13:28
Bence Luciano gerek Lugano'dan gerekse Edu'dan daha faydalıydı FB için.

Krusty
17.Aralık.2006, 13:32
Uçtun abi sen.. :D:D

fmsmyrna
17.Aralık.2006, 13:44
Uçtun abi sen.. :D:D

Nie ya Hamburg kötü bi sezon geçiriyor adam bi kupada oynayan takıma gelmek isteytebilir.Diego,Anderson,Daniel Carvalho bu oyuncularla aynı ihtimallidir bence.Aslında Cska2da Celsinho var Brezilyalı genç iyi bir oyuncu Sağ kanat oyuncusuna gerek yok Bursaspor'dan Matheus'u alırız sezon sonu MÜTHİŞ HIZLI

Omerdinho
17.Aralık.2006, 15:48
Nie ya Hamburg kötü bi sezon geçiriyor adam bi kupada oynayan takıma gelmek isteytebilir.Diego,Anderson,Daniel Carvalho bu oyuncularla aynı ihtimallidir bence.Aslında Cska2da Celsinho var Brezilyalı genç iyi bir oyuncu Sağ kanat oyuncusuna gerek yok Bursaspor'dan Matheus'u alırız sezon sonu MÜTHİŞ HIZLI

gercekten Mateus cok iyi bir oyuncu ama yabanci olmasi kötü :)

fmsmyrna
17.Aralık.2006, 16:46
gercekten Mateus cok iyi bir oyuncu ama yabanci olmasi kötü :)

olsun alex gider

ForsakeN
17.Aralık.2006, 22:18
Bence defans için Edu gönderilip yerine Luciano gibi hava toplarına hakim,oyunu iyi bilen,defanstan oyun kurabilecek birinin alınması lazım. Luciano inşallah gelir.Ona ihtiyacımız var.Ayrıca defansın solunda da takviyeye ihtiyaç var.Bu oyuncu Wederson olabilir.
Forvette ise Deivid'in gönderilip ortasahaya dönük bir forvet alınmalı.Ama bu forvet gerektiğinde preste yapabilmeli.

RoNNiE91
17.Aralık.2006, 22:50
bence de,deivid gönderilip alex in yanına biri alınsa fener daha başarılı olur

paceywitter
18.Aralık.2006, 13:25
Bugun Fenerbahçenin resmi sitesinde cıkan bir transfer haberinde;Wederson atağı Başlığı Var.

Sarı-Lacivertli ekip, Aslan’ın da istediği Ankarasporlu yıldızı transfer etmek için harekete geçti.

Melih Gökçek faktörü

Fenerbahçe, Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Wederson'a talip oldu. Sarı-Lacivertliler'in vatandaşlık işlemleri sürdürülen ve devre arasından sonra Türk statüsüne geçmesi beklenen Ankaraspor'un Brezilyalı yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Başkent ekibinin Onursal Başkanı Melih Gökçek'in de Fenerbahçeli olarak bilinmesi bu transferde Sarı-Lacivertliler'i ezeli rakibine oranla bir adım önde kılıyor.

CeNTeR_TR
18.Aralık.2006, 14:04
Halil'e izin çıkmadı
Fenerbahçe, ara transfer listesinin bir numarasına aldığı Halil Altıntop için ısrarını sürdürüyor. Özellikle UEFA Kupası'nda hedeflenen başarıya ulaşmak için, teknik patron Zico'nun talebiyle forvete takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertli yönetim, Almanya'nın Schalke 04 ekibinde forma giyen Halil Altıntop'u almak için girişimlere başlamıştı. Ancak Fenerbahçe'nin Halil isteği Almanlar'a takıldı. Sezon başında Kaiserslautern'den geçtiği Schalke 04'te 17 lig maçının hepsinde şans bulan ve rakip fileleri 4 kez havalandıran milli golcümüze şimdilik vize çıkmadı.

TEKKE'DE SÖZLEŞME ENGELİ
Schalke 04 yönetimi, teknik patron Mirko Slomka'nın gözdesi olan Halil'in Fenerbahçe'ye gitmesini kabul etmedi. Halil de net bir ifade kullanmasa da şu an için Türkiye'ye gelmek istemediğini belirtti. Ama Fenerbahçe yönetimi, Halil transferini kestirip atmadı. Forvete yerli bir futbolcu almak isteyen ve bunun için öncelikle Fatih Tekke ile görüşen sarı-lacivertliler, Zenit'te oynayan Fatih'in sözleşmesindeki, "En az bir sezon Türkiye'ye dönemez" maddesi nedeniyle bu transferden vazgeçmişti. Bunun üzerine Halil'e yönelen Fenerbahçe, şartlar olumsuz gibi görünse de ısrarını sürdürüyor ve Halil Altıntop'a reddedemeyeceği bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Kaynak : Sabah

CeNTeR_TR
18.Aralık.2006, 14:05
B.Münih Tuncay'ın peşinde
F.Bahçe'nin yıldızı Tuncay Şanlı, Avrupa’yı peşinde koşturmaya devam ediyor. İngiliz kulüplerinin istediği Tuncay için, Bayern Münih de yetki belgesi istedi. Yaklaşık 10 kulüp menajeri, Tuncay’ın menajeri Erdinç Şehit’ten bu oyuncu için yetki belgesi isterken, son olarak da Bayern Münih adına çalışan yetkililer girişimde bulundu.

Avrupalı menajerlerin M.United’ın Portekizli yıldızı Ronaldo’ya benzettikleri Tuncay için “Avrupa’nın ikinci Ronaldo’ya ihtiyacı var” dedikleri öğrenildi.

Tuncay için istekli olan kulüplerin başında İngiltere’den Newcastle, Porsthmouth, Bolton, İtalya’dan Palermo ve İnter de bulunuyor.

Bu arada F.Bahçe yönetimi de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Tuncay ile ilk görüşmelerini yapmaya başladı. Tuncay’a ilk yıl için 1 milyon 750 bin Euro öneren yönetim, ikinci ve üçüncü yıllar için artışla bu oyuncunun kalmasını istiyor.

TR.CaPTaiN
18.Aralık.2006, 18:42
Tuncay iyidir güzeldirde C.Ronaldo'ya nasıl benzetmisler anlayamadım:)

eGowiCh
21.Aralık.2006, 17:32
Mehmet Topuz'un gönlü Fener'de

Turkcell Süper Liginin ilk yarısını en yakın takipçisi Galatasaray'ın 7 puan önünde lider bitiren Fenerbahçe'de devre arası transfer çalışmaları sürüyor.

Yabancı kontenjanı dolu olan sarı lacivertli takım kadrosuna yerli bir oyuncu katmayı hedefliyor. Bu yerli futbolcu ise Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Kayserisporlu Mehmet Topuz.

Uzun süredir bu futbolcu için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, başarılı orta saha futbolcusunu ikna etmiş durumda. Prensipte Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul eden Mehmet Topuz'un sarı lacivertli formayı giymesindeki en büyük engel ise Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam. UEFA Kupası'na katılma mücadelesi veren Kayserispor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetime verdiği raporda UEFA Kupası'na katılabilmeleri için Mehmet Topuz'a ihtiyacı olduğunu ve bu futbolcunun kesinlikle takımda kalması gerektiğini Kayserispor yönetimine ifade etmiş durumda.

Fenerbahçe'nin, Kayserispor yönetimini ve teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ı ikna etmesi durumunda ise Mehmet Topuz devre arası sarı lacivertli formayı giyecek. Sözleşmesi 2008 yılında sona erecek olan 24 yaşındaki futbolcunun ise devre arası olmasa bile gelecek sezon Fenerbahçe forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Milli futbolcu, yakın çevresine Fenerbahçe'ye gitmek istediğini dile getirirken, Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Zico'nun isteği doğrultusunda bu transferi devre arasında bitirmeyi hedefliyor.

Kaynak: DHA

Eray Dengiz
21.Aralık.2006, 20:21
Yine olan olacak ve Mehmet Topuz, Hamit Altıntop, Yıldıray Baştürk, Halil Altıntop, Nihat, Emre ve son olarak bunların arasına katılan Wederson takımlarında kalacak.. :)

Her sene duyduğumuz klasik haberler..

TR.CaPTaiN
21.Aralık.2006, 23:10
Yine olan olacak ve Mehmet Topuz, Hamit Altıntop, Yıldıray Baştürk, Halil Altıntop, Nihat, Emre ve son olarak bunların arasına katılan Wederson takımlarında kalacak.. :)

Kesinlikle :)

dick
21.Aralık.2006, 23:14

Serhatı yazmayı unutmuşsun:D

Hep aynı adamlar sadece takımların isimlerini değiştirip haber yapıyorlar.

TR.CaPTaiN
22.Aralık.2006, 18:25
UEFA Kupası’nda final oynamayı arzulayan sarı lacivertliler, Aston Villa’da mutlu olmayan golcüyle temasa geçti. Transfer için teknik direktör Arthur Zico’nun onay verdiği belirtildi. Fenerbahçe, yeni yılda transfer bombası patlatmaya hazırlanıyor... 100.yılına büyük hedeflerle giren ve teknik direktör Arthur Zico yönetiminde lig, kupa ve Avrupa’da başarılı bir grafik çizen sarı lacivertliler, Aston Villa’nın Çek yıldızı Milan Baros’un peşine düştü.
UEFA Kupası’nda final oynamayı ve kupayı Türkiye’ye ikinci kez getirmeyi arzulayan ve Hollanda’nın AZ Alkmaar takımıyla 3. turda eşleşen Fenerbahçe’de yönetim kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Brezilyalı teknik adam Zico’nun da onay verdiği Milan Baros için girişimlerini artırdığı iddia edildi.

6.5 milyon Pound

Kadrosunda bulunan 6 yabancıdan birini göndermek zorunda kalacak olan Zico’nun bu tercihini Deivid De Souza’dan yana kullanacağı öğrenildi.

İki yıl önce 6.5 milyon Pound karşılığında Liverpool’dan Aston Villa’ya transfer olan Çek yıldız sezon başında Olympique Lyon’un teklifini, "İngiltere’den ayrılmak istemiyorum" diyerek geri çevirmişti. Ancak, bu sezon 12 lig maçında 582 dakika sahada kalıp, tek gol atarak başarısız bir performans sergileyen Çek yıldız ayrılma noktasına geldi.

Ostrava Maradonası

2004 Avrupa Şampiyonası’nda Altın Ayakkabı ödülü alan 1981 doğumlu Baros, Çek Milli Takımı formasıyla 51 maçta 29 gol attı. Ülkesinde "Banik Ostrava’nın Maradonası" diye tanınan Baros’u geçtiğimiz yıl Christoph Daum da transfer etmek istemişti. Ancak, Fransız yıldız Nicolas Anelka Türkiye’de kaldığı için bu transfer gerçekleşmemişti. Olympique Lyon’un da John Carew’in sakatlandığı dönemde golcü futbolcuya talip olduğu biliniyor.

Fenerbahçe yönetiminin, kulübünde huzursuz olan Çek yıldızın menajeriyle görüşmelerini sürdürdüğü, transferin gerçekleşmesi halinde Deivid De Souza’yla yolların kesinlikle ayrılacağı öğrenildi.

BAROS KİMDİR?

Doğum Tarihi: 28 Ekim 1981

Doğum Yeri: Vigantice, Çek Cumhuriyeti

Boyu: 184 cm

Kilo: 76

Oynadığı Takımlar: Vigantice, TJ Ronzov, Banik Ostrava, Liverpool, Aston Villa,

Attığı Goller: Banik Osrtava (76 maç/23 gol), Liverpool (68 maç/19 gol), Aston Villa (30 maç/12 gol)

Kaynak: Hürriyet

fmsmyrna
22.Aralık.2006, 18:27
Baros gelirse muhteşem olur kezman baros ikilisi ama gazetelere ne kadar inanılır bide o var

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2006, 18:42
valla baros gelirse bizim için kötü fener için süpper olur ve isterlerse alabilirlerde

Krusty
22.Aralık.2006, 18:59
Hürriyet gazetesinin yalan haberler yapacağını pek sanmıyorum, Baros gelirse gerçekten FB açısından çok güzel olur.

CeNTeR_TR
22.Aralık.2006, 19:11
valla bu baros iki senedir gelcek uçak kalkmıyo herhalde ingiltereden buraya :D

eGowiCh
22.Aralık.2006, 19:34
Milan Baros gelirse harika olur, umarım gelir.

CeNTeR_TR
22.Aralık.2006, 20:02
"Beşiktaş'la görüşmedim"
Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, kulübün resmi internet sitesinde yer alan, Cola Turka'nın sunduğu "Sorularınızı gönderin, oyuncularımız cevaplasın" bölümünde taraftarların sorularını yanıtladı. Volkan Demirel'e gönderilen sorular ve Volkan'nın verdiği cevaplar şöyle:

-Bu sezon başında da Rüştü sakatlanınca gerçek kimliğini ve karakterini ortaya çıkardın. Birkaç hatalı gol yiyince üzerine çok gelindi. Hatta senin gitmeni isteyenler bile oldu. Bu konuda sen ne düşünüyorsun?

Bir de sezon başından beri BJK'ya transfer olacağın yer alıyordu basında. Beşiktaş ile görüşme yaptın mı? "Her zaman söylemeye çalışıyorum. Golü atan da yiyen de takımdır. Futbolcunun oyun içinde yaptığı bir sürü hata genellikle göze batmaz ama kaleci hata yaptığında ve bu golle sonuçlandığında hemen Türkiye'de kaleci ön plana çıkar. Bunları ben de sezon içinde yaşadım. Burada önemli olan takım gol yedikten sonra hemen gol atmaya çalışmaktır. Kalecilik her maç değişkenlik gösteren bir meslek. Sözleşmem sezon sonunda biteceği için Beşiktaş dedikodusu çıktı, ama ben Beşiktaş ile hiçbir zaman görüşme yapmadım"

-Maçlara çıkmadan önce bir uğurunuz var mı?

"Maçlara çıkarken herhangi bir uğurum yok, ama soyunma odasına girerken, formamı giyerken ve maça çıktığımda dua ederim"

-Fenerbahçeliler olarak kaleciler konusunda hep rahat ettiğimizi düşünüyorum. Engin olsun, Rüştü olsun şimdi de sen hep içimizi rahatlatan isimler oldunuz. Üstelik Milli Takım'ın da vazgeçilmez kalecileri hep Fenerbahçe'den geliyor. Acaba senden sonra (uzun seneler sonra inşallah) bu geleneğin devam edeceğini düşünüyor musun?

"Fenerbahçe kalesini geçtiğimiz senelerde hep yerli kaleciler korudu. Engin ağabeyi olsun, Rüştü ağabeyi olsun, sadece bir maçlık ara ile kalemiz Enke'ye verildi ama daha sonra Recep ve ben devam ederek Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşadık. Bu geleneğin süreceğinden kimsenin endişesi olmasın. Fenerbahçe Spor Kulübü kaleci fabrikası gibi çalışıyor. Benden sonra da son derece iyi yetişen kaleciler olacak ve onlarda bu bayrağı taşımaya devam edecekler"

-Edu ve Lugano ile maç esnasında sıkıntı yaşıyor musun?

"Edu ve Lugano son derece iyi ve kaliteli defans oyuncuları. Sezon başında uzun bir süre vücut diliyle konuşma mecburiyetimiz vardı. Ve eskilerden de sadece Önder vardı. Her ikisiyle de birbirimize alışma süresini çabuk atlattık. Bana göre defansımız takımın sigortası haline geldi. Lige baktığınızda en az gol yiyen takımlardanız"

-İlerleyen zamanlar da Fenerbahçe lehine bir penaltı verildiği zaman topu sen kullanabilir misin?

"Benim işim gol yememek. Bana gelene kadar penaltı atacak saha içinde 10 tane arkadaşım var. Penaltıları onlar benden daha iyi değerlendirirler diye düşünüyorum. Zaten teknik direktörümüz maç çıkmadan önce kimin hangi topları kullanacağı konusunda gerekli açıklamayı yapıyor"

-Kadroda diğer yıldız oyuncularla birlikte oynamak nasıl bir duygu. İçinizden "Ben nasıl oynarsam oynayayım. Bu adam maç kurtarır" dediğiniz oluyor mu?

"Fenerbahçe içindeki her oyuncu zaten birer yıldızdır. Kullandığı arabası, duruşu, giyimi, hareket tarzı Fenerbahçe'nin 100 yıllık tarihine uygun olmalıdır. Bütün arkadaşlarım çok kaliteli insanlar. Bizi iyi takım yapan etkenler de zaten bunlar. Burada en önemli şey bireysel hareket etmemek takım halinde hareket etmektir. Bu son yıllarda bunu başardığımıza inanıyorum. Maç esnasında tabii ki bir oyuncunun neleri yapıp yapmayacağı konusunda fikirlerim oluyor ama maç kurtarmak bir birliktelik, takım işi"

-Fenerbahçe olarak neden Avrupa'da başarı elde edemiyoruz. Kadromuz süper, yönetim iyi daha ne olsun bunun altında yatan sebep neler? Başkaları bunu nasıl başarıyor?

"Genelde bu soru sorulduğunda hep kıyaslama yapılıyor. Bu kıyaslamalar bizi oldukça rahatsız ediyor. Hiç bir taraftarımız bizi başka bir takımla kıyaslamamalı. Kendi yaptıklarımıza bakmamız lazım. Bu sezon dikkat ettiyseniz dışarıda oynadığımız tüm maçlarda çok iyi performans gösterdik. Bunun tek sebebi tecrübe ile ilgili. Artık Fenerbahçe yurt dışında da söz sahibi olabilecek bir takım hüviyetinde ve ben inanıyorum ki bu sezon özellikle 100. yılımızda Avrupa'da ses getireceğiz"

-Yan toplar ve ortalardan gol olmasının boyunun uzun olması ile ilgisi var mı?

"Bence yan ortalardan gol yemenin boyla hiçbir alakası yok. Bu tamamen o zaman ki maçın konsantre ve pozisyon alımı ile alakalı. Ben her yediğim golden sadece ders çıkarmaya çalışıyorum aynı hataları tekrarlamamalıyım diye düşünüyorum"

-Sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılacak mısın? Bu bir Avrupa takımı olabilir mi?

İkinci devre kaleci transferi yapılacağı basında yer alıyor. Bu seni rahatsız ediyor mu? "Benim takımdan ayrılma gibi bir düşüncem yok ama sözleşmem sezon sonu bitiyor. Başkanımız ve yöneticilerimiz, teknik kadro "Kal" dediği müddetçe her zaman Fenerbahçe'de görev almayı düşünürüm ve isterim. Bu arada başka bir kalecinin transferiyle gidecek değilim. Çünkü kendime güvenim tam. Her oyuncunun yurt dışı hayali vardır ama sadece yurt dışında bir takımda oynamak için Fenerbahçe'den ayrılmak istemem" Ailen sana destek oluyor mu? Boş zamanlarında bilgisayar oyunu oynuyor musun? "Ailem bana her zaman destek oldu. Onların sayesinde bu noktalara geldiğimi düşünüyorum. Kamplarda oynadığımız bir futbol oyunu var. Takım halinde internette yurt dışında bir turnuvadayız ve iyi sonuçlar alıyoruz, ama bunun detayları hakkında şimdilik bir şey yazmak istemiyorum"

-Avrupa'yı düşünür müsün?

"Daha önce de belirttim. Avrupa her zaman Türk oyuncu için hayalleri süsleyen bir düşünce. Önemli olan sizin isminizi dünyanın tanıması. Bunu sağlamanın yolu da zamanı iyi kullanmaktan geçiyor. Futbolla ilgilenen birine dünyadaki kaleciler içersinde kimleri beğendiğini sorduğunuzda ortaya mutlaka Buffon ve Dida gibi isimler çıkacaktır. İşte benim amacım 3-4 sene içinde Volkan Demireli'i bu isimlerin içine ilave etmek. Bunun için zamana ihtiyacım var ama ne yaptığımın farkındayım"

-Rüştü Reçber sana destek oluyor mu?

"Her zaman kimsenin etkisi altında kalmadan söylediğim bir şey var. Rüştü ağabeyinin bende emeği çok büyük. Ondan öğrendiğim ve bundan sonra da öğreneceğim çok şey var. Rüştü ağabeyle çalışmak ve ben oynadığımda onun beni desteklemesi her zaman bana güven vermiştir. Burada olduğu müddetçe de bu devam edecektir"

-Hatalı gollerden sonra ne yapıyorsun?

"Hata yaptığım belli başlı zaaflarım olduğu söyleniyor. Benim her şeyde iyi olduğum yönünde bir iddiam yok ama şu bir gerçek ki oynadığım her maç kariyerime bir şeyler ilave ediyorum. Hatalarım oluyor. Bunları en iyi şekilde değerlendirdiğimi düşünüyorum. Zaten hata yapmadan doğruyu bulmanız mümkün değil. Kendi mahkememi kendim kurarım ama ne olursa olsun çok fazla kafama taktığımı düşünmüyorum. Sevinci ve üzüntüyü 1 günde bitirmek hem benim hem de bütün takımın doğrusudur"

-Bir maça çıktığın zaman gol yiyeceğim korkusu yaşıyor musun?

"Hiçbir maça çıkarken rakipten korkmam. Aksine rakibim "Bugün Volkan kalede ona nasıl gol atacağım diye korksun

TR.CaPTaiN
23.Aralık.2006, 02:07
Fenerbahçe'de transfere hız verildi.

Yeni yılda bombaları patlatarak, özellikle Avrupa arenasında güç kazanmak isteyen sarı lacivertliler, Aston Villa'nın golcüsü Milan Baros'un ardından, Hertha Berlin'deki milli yıldızımız Yıldıray Baştürk'ü de listesine aldı. Premier Lig'in ünlü kulübü Tottenham'ın yanısıra Bundesliga'dan da birçok talibi olan Yıldıray'ın İranlı menajeri ile temasa geçen Fenerbahçeli yöneticiler, ara transferde milli oyuncunun işini bitirmek için nabız yokladı.

Deivid'den beklenen verimin alınamaması üzerine golcü arayışlarına hız veren sarı lacivertliler, Çek Milan Baros'un işini bitirmek için kolları sıvarken, Zico'nun onayıyla Yıldıray Baştürk'ün de peşine düştüler. Sezon sonunda Hertha Berlin ile sözleşmesi bitecek olan milli yıldız ile önümüzdeki günlerde birebir görüşme yapılacak. UEFA Kupası'nda final arzulayan Fenerbahçe'nin, Yıldıray Baştürk ile birlikte Schalke'de forma giyen bir diğer milli oyuncu Halil Altıntop'a da teklif götürdüğü ve gurbetçi yıldızla da önümüzdeki günlerde masaya oturulacağı öğrenildi.

Internethaber

Omerdinho
23.Aralık.2006, 12:11
F.Bahçe'den Yıldıray operasyonu!
UEFA’da final hedefleyen F.Bahçe, Milan Baros’tan sonra Milli Takım’ın yıldızı için de temasa geçti.F.Bahçe’de transfere hız verildi.

Hurriyet Gazetesinin bugünkü (23.12.06) sayısında F.Bahçe'nin transfer arayışlarında Almanya'da top koşturan Milli futbolcumuz Yıldıray'a yöneldiği öne sürüldü.

Yeni yılda bombaları patlatarak, özellikle Avrupa arenasında güç kazanmak isteyen sarı lacivertliler, Aston Villa’nın golcüsü Milan Baros’un ardından, Hertha Berlin’deki milli yıldızımız Yıldıray Baştürk’ü de listesine aldı. Premier Lig’in ünlü kulübü Tottenham’ın yanısıra Bundesliga’dan da birçok talibi olan Yıldıray’ın İranlı menajeri ile temasa geçen Fenerbahçeli yöneticiler, ara transferde milli oyuncunun işini bitirmek için nabız yokladı. Deivid’den beklenen verimin alınamaması üzerine golcü arayışlarına hız veren sarı lacivertliler, Çek Baros’un işini bitirmek için kolları sıvarken, Zico’nun onayıyla Yıldıray Baştürk’ün de peşine düştüler.

Halil de gündemde

Sezon sonunda Hertha Berlin ile sözleşmesi bitecek olan milli yıldız ile önümüzdeki günlerde birebir görüşme yapılacak. 100. yılında UEFA Kupası’nda final arzulayan Fenerbahçe’nin, Yıldıray Baştürk ile birlikte Schalke’de forma giyen bir diğer milli oyuncu Halil Altıntop’a da teklif götürdüğü ve gurbetçi yıldızla da önümüzdeki günlerde masaya oturulacağı öğrenildi.

Universal
23.Aralık.2006, 12:20
Bu Yıldıray haberinin yalan olacağını sanmıyorum. Çünkü bütün Türkiye basını aynı haberi yazmış. İnşallah doğrudur. Ortasahamıza çok iyi bir güç gelecek hem Avrupa'da hem de ligde başarıyı daha rahat yakalamamıza neden olabilir.

CeNTeR_TR
23.Aralık.2006, 12:31
Fener'den Wederson çıkarması!
Ankaraspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Wederson'a Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe de talip oldu. Sarı-lacivertli kulüp, Wederson'u Ankaraspor'dan resmen istedi.

Edinilen bilgiye göre, Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta yaptığı resmi teklifin ardından Sarı-lacivertli kulübün de Wederson'u bugün Ankaraspor'dan resmen istediği öğrenildi. Ankaraspor, Sarı-lacivertli kulübün teklifine sıcak yaklaşırken, Wederson'un transferinde önceliğin Galatasaray da olduğunu belirtti. Ankaraspor'un, Wederson'un transferi için Galatasaray'la anlaşamaması durumunda Fenerbahçe'nin teklifini değerlendireceği ve Sarı-lacivertli kulüpten golcü oyuncu Semih'in yanısıra bir miktar da para isteyeceği öğrenildi. Özellikle teknik direktör Aykut Kocaman'ın, sakatlanarak sezonu kapatan golcü oyuncu Mehmet Yılmaz'ın yerine Semih'in transfer edilmesine sıcak baktığı kaydedildi.

Fenerbahçe yönetiminin, Wederson'un transferi için ısrarcı olduğu öğrenilirken, Sarı-lacivertli kulübün Galatasaray'ın verdiği paradan daha fazlasını Ankaraspor'a vermeye hazır olduğu iddia edildi.

CeNTeR_TR
23.Aralık.2006, 12:34
Zico'dan Semih'e veto!
Zico, Semih Şentürk’ü kiralamak isteyen bir çok kulübün teklifini geri çevirdi.Brezilyalı teknik adam yönetime başvuran Bursaspor, Ankaragücü, Denizlispor, Kayseri Erciyesspor, Konyaspor ve Sivasspor kulüplerine olumsuz cevap verilmesini istedi. Semih’in çok kaliteli bir oyuncu olduğuna dikkat çeken Zico, "Onu asla bırakmam. Kezman ve Deivid’in iyi bir alternatifi. Her zaman yararlanabilirim" dedi.

Kaynak : Hürriyet

CeNTeR_TR
23.Aralık.2006, 12:37
Daum F.Bahçe'den kimi istedi?
Köln, Daum aracılığıyla Luciano’yu istedi, F.Bahçe yeşil ışık yaktı. Sarı-lacivertlilerin malı olan Brezilyalı, Alman kulübüne verilirse Kanarya 600 bin dolar ödemekten kurtulacak. Sözleşmeye de özellikle “Beşiktaş’a gidemez” maddesi konacak.

F.Bahçe'ye dostane teklif. Sarı-lacivertlilerin eski hocası ve şu anda Köln’ün başında bulunan Daum, eski öğrencisi Luciano’ya talip oldu. Sezon başı hazırlık kampında şanssız bir sakatlık geçiren ve en az 4 ay oynayamayacağı için sözleşmesinin feshedilme yoluna gidilen Luciano, sezon sonuna kadar alacağı 1.2 milyon doların tamamını istemesi üzerine sözleşmesi askıya alınmıştı. Ancak aylık ücreti ödenmeye devam edilmiş ve devre arası takıma dönme opsiyonu bırakılmıştı. Sezon sonuna kadar F.Bahçe’nin malı olan Brezilyalı savunma oyuncusunun tedavisinin tamamlandığı ve oynayabilecek duruma gelmesi nedeniyle Daum’un bu oyuncuyla görüşüp “Bize gelir misin? Köln’de çıkış yakalamak istiyoruz. Sana ihtiyacımız var” dediği, Sambacı’nın da teklife olumlu baktığı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ’A GİTMEYECEK
İlk yarı sonuna kadar ödenen 600 bin doların dışında ikinci yarıda da ödenecek olan 600 bin dolarlık tutardan kurtulma şansı doğan F.Bahçe yönetimi de Daum’un teklifine sıcak baktı. Lugano ve Edu’nun sert sözleşmeleri nedeniyle bu oyuncuları gönderip, Luciano’yu geri getirmesi zor olan sarı-lacivertlilerin, Luciano’ya 2. yarı ödemesi gereken 600 bin doları ödemek istemedi ve Köln’e gitmesini uygun gördü. Ancak Daum’la yapılan görüşmede önemli bir şart konuldu ve garanti istendi.

İSTANBUL’A GELİYORLAR
Yönetim Daum’la yaptığı ön görüşmede “Bu futbolcuyu size veririz. Ancak bize bu oyuncuyu Beşiktaş’a vermeme konusunda garanti vermeniz şart. Aksi takdirde sezon sonuna kadar zaten bizim oyuncumuz. Parasını öder takımda tutarız” dendi ve Daum da buna kesinlikle böyle bir şeyin olmayacağının garantisini verdi. Daum ve Murat Kuş ikilisinden birinin bugün-yarın İstanbul’a geleceği, sözleşmeye konulacak özel madde ile Luciano’yu Köln’e verecekleri öğrenildi.

TR.CaPTaiN
23.Aralık.2006, 12:52
Orta sahada arı gibi calısan bir Yıldıray süper olur. Alex milimetrik pas atar yine kosmaz Appiah her zamanki gibi mücadele eder Yıldıray rakibi yıpratır ileridede Kezman var birde yanına Baros'u alabilirlerse gercekten Fenerbahce durdurulması cok zor bir takım olur. Yorumlarımız haberlere göre tabi :)

CeNTeR_TR
23.Aralık.2006, 13:20
Orta sahada arı gibi calısan bir Yıldıray süper olur. Alex milimetrik pas atar yine kosmaz Appiah her zamanki gibi mücadele eder Yıldıray rakibi yıpratır ileridede Kezman var birde yanına Baros'u alabilirlerse gercekten Fenerbahce durdurulması cok zor bir takım olur. Yorumlarımız haberlere göre tabi :)

haberler + senin kurduğun mantelite mükemmel olur

eGowiCh
23.Aralık.2006, 15:31
Milan Baros'un bittiği yönünde haber aldım. Sizlere duyurmak istedim. Deivid gidecek, Baros gelecek.

Mehmet Topuz konusunda görüşülüyor, diğer takımlar da bastırıyor M.Topuz için. Parayı kim basarsa o alacak.

fenerbahce_1907
23.Aralık.2006, 21:44
yıldıray ve baros u alsak kımse bızı durduramaz

fenerbahce_1907
23.Aralık.2006, 22:01
Milan Baros'un bittiği yönünde haber aldım. Sizlere duyurmak istedim. Deivid gidecek, Baros gelecek.

Mehmet Topuz konusunda görüşülüyor, diğer takımlar da bastırıyor M.Topuz için. Parayı kim basarsa o alacak.

nerden aldın haberı abı

eGowiCh
23.Aralık.2006, 22:35
Sağlam bir kaynaktan aldım. Milan Baros gelecekmiş. Sene başında transferi tamamlanacakmış aslında; Alex'in ısrarla Deivid'i istemesi üzerine Baros'tan vazgeçilmiş. Daum da Baros'u istemişti. Aziz Yıldırım'ın sene başındaki röportajında göreceksiniz ki "Baros ile Deivid arasında kaldık. Deivid'i transfer ettik." demişti.

Mehmet Topuz konusunda ise kim parayı bastırırsa o alacakmış. Fenerbahçe bir adım önde.

Selman Ozturk
23.Aralık.2006, 22:56
Yıldıray konusunda Hoeness bir açıklama yapmış. Hoeness açıklamasında "Yıldıray'ın Hertha'da bir döneme damga vurma olasılığı var. Hertha'da takımı yönetebilir ve geliştirebilir. Başka bir takımda bu imkanı yok veya bunu çaba sarf ederek elde etmesi lazım. Burada herkes ona bakıyor. Yıldıray'ın bunları düşünmesi gerekir.Yıldıray sözleşmesinin uzatılması konusunda çok tarafsız davranıyor. Tüm kalbiyle takıma bağlı olduğu izlenimi almadım. Kendisini rahat hissetmediğini de söyleyemem. Yıldray'ın Hertha'da kalma şansını yüzde 50 olarak görüyorum" şeklinde görüş belirtmiş...

EreN
23.Aralık.2006, 23:31
Psikolojik olarak etkilemeye çalışıyor gibi :)

IcedEarth
23.Aralık.2006, 23:58
yıldıray ın gitmediği takım kalmadı yav yarısı size yarısı bize :D
bu arada ben baros haberine pek inanmıyorum fenerbahçe carlos u bitirdi haberlerinden sonra ;)

eGowiCh
24.Aralık.2006, 03:46
Geremi sürprizi

Ara transfer döneminde bombaları patlatmayı hedefleyen yönetim, Kamerunlu futbolcudan olumlu yanıt aldı

F.Bahçe yönetimi, 100. yıldaki transfer bombaları için harekatını sürdürüyor. Milan Baros'a teklif sunan ve cevap bekleyen yönetim, Chelsea'nin Kamerunlu yıldızı Geremi'nin de peşine düştü. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye çıkarma yapan sarı-lacivertli bir yönetici, Geremi'nin menajeri ile görüştü ve futbolcuyu almak istediklerini belirtti.

BEŞİKTAŞ DA İSTİYOR
Beşiktaş'ın da peşinde olduğu Kamerunlu oyuncunun "Şartlarda anlaşabilirsek F.Bahçe'ye gelebirim" demesi yönetimi sevindirdi. G.Birliği'nde keşfedilen Njitap Geremi, Real Madrid'e transfer olmuştu. Ardından Premier Lig ekiplerinden M'boro'ya giden 28 yaşındaki siyahi orta saha oyuncusunu, dünya devi Chelsea renklerine bağlamıştı.

Deniz DERİNSU

Reddetmek çok zor

F.Bahçe, 100. yılı en iyi şekilde bitirmek için transfer atağına geçti. Yabancı kontenjanının sıkıntı yaratması nedeniyle rota yerlilere döndü. Hertha Berlin'de oynayan Yıldıray Baştürk ve menajeri ile görüşmelerde büyük mesafe alındı. Yıldıray, "F.Bahçe bana çok cazip bir teklif yaptı. Reddetmek kolay değil" açıklamasıyla sarı- lacivertli ekibe yeşil ışık yaktı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Gurbetçi oyuncuyu Bayern Münih'in de istemesi transferin önündeki en büyük engel. Yıldıray'ın İranlı menajeri de gönlünün F.Bahçe'den yana olduğunu söyledi. Yıldıray'ın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması, Hertha'nın F.Bahçe'nin teklifine sıcak bakmasına neden oluyor. F.Bahçe ayrıca Schalke'de forma giyen Hamit Altıntop için de girişimlerini sürdürüyor.

Deniz DERİNSU

fenerbahce_1907
24.Aralık.2006, 03:49
geremı ye gerek yok bence orda appiah ve aurelıo bıze yeter ama appiah'ı yolluycak olursak geremı cok ıyı bır transfer olur

TR.CaPTaiN
24.Aralık.2006, 13:25
Appiah ve Aurelio varken Geremiye hic gerek yok bize bir sag bek ve sag kanat lazım.

Eray Dengiz
24.Aralık.2006, 13:51
Özellikle Appiah gibi biri varken Geremi'ye hiç ama hiç gerek yok..

tosunpasa
24.Aralık.2006, 14:00
Geremi sağ bekte de oynuyor ve sağ beke ihtiyacımız var.kesinlikle alınsın

eGowiCh
24.Aralık.2006, 14:48
Geremi ile Appiah'ın mevkileri aynı değil.

fmsmyrna
24.Aralık.2006, 18:22
yabancı hakkımızı geremi ilemi kullanıcaz ya daha iyi sağ bekler bulunabilir

uAburak89
24.Aralık.2006, 18:32
İşe bak ya .. Fenerbahçede 2 kaliteli dmc var 3. almak istiolar .. Biz daha bir tanesini bulamıyoruz .. Geremi Fenerbahçe için lüks olur bence .. Galatasaraya gelsin ..

tosunpasa
24.Aralık.2006, 18:53
yabancı hakkımızı geremi ilemi kullanıcaz ya daha iyi sağ bekler bulunabilir
geremiden iyi sağ bek oyuncusu Fenerbahçe'ye gelmez kolay kolay

İşe bak ya .. Fenerbahçede 2 kaliteli dmc var 3. almak istiolar .. Biz daha bir tanesini bulamıyoruz .. Geremi Fenerbahçe için lüks olur bence .. Galatasaraya gelsin ..

arkadaşım geremi sağ bek ve sağ kanat oynuyo fm 07 de bakabilirsin mevki dmc değil

uAburak89
24.Aralık.2006, 18:55
Sağ beke de ihtiyacınız yokki .. Önder var serkan var kerim var .. Bizde cihan var :) Düşün yani .. Bize gelsin ya :D

eGowiCh
24.Aralık.2006, 19:22
Geremi DMC değil. Hiç maç izlemiyor musunuz yahu? Herkes DMC demiş, ben mi yanlış biliyorum acaba diye düşündüm bir an. Adam sağ bek ve sağ kanatta oynayabiliyor. Fenerbahçe için biçilmiş kaftan.

tosunpasa
24.Aralık.2006, 19:35
Geremi DMC değil. Hiç maç izlemiyor musunuz yahu? Herkes DMC demiş, ben mi yanlış biliyorum acaba diye düşündüm bir an. Adam sağ bek ve sağ kanatta oynayabiliyor. Fenerbahçe için biçilmiş kaftan.

bende söyledim ama pek takan olmadı.

World Hollow o1
24.Aralık.2006, 19:42
geremiden iyi sağ bek oyuncusu Fenerbahçe'ye gelmez kolay kolay

arkadaşım geremi sağ bek ve sağ kanat oynuyo fm 07 de bakabilirsin mevki dmc değil

Hahaha Arkadaşım Sen SaçmaLadın ßiraz ona ßakılırsa uğur BoraL Sol açık Adamı Defans oynuyor Appiah Orta saha adamı ama Zico Sağ Açık oynatıyor Oyunla gerçek Yaşantıyı Karıştırma Geremi nin Gerçek Yeri MehmeT aurelio ve Appiah ın oynadı MEvkidir

tosunpasa
24.Aralık.2006, 19:45
Hahaha Arkadaşım Sen SaçmaLadın ßiraz ona ßakılırsa uğur BoraL Sol açık Adamı Defans oynuyor Appiah Orta saha adamı ama Zico Sağ Açık oynatıyor Oyunla gerçek Yaşantıyı Karıştırma Geremi nin Gerçek Yeri MehmeT aurelio ve Appiah ın oynadı MEvkidir

hiç maç izlemediğin ne kadar belli oluyor biliyo musun? geremi sağ bek ve sağ kanat oyuncusudur ve dediğin gibi nasıl uğur boral defans oynuyorsa onuda bazen dmc olarak görebiliyoruz.ama gerçek mevki sağ bek ve sağ kanattır.

GeNç KaRTaL
24.Aralık.2006, 19:48
geremi hem sağ bek oynar hemd ön libero tersini düşünen futboldan anlamıyordur kardeşim

eGowiCh
24.Aralık.2006, 21:24
Geremi sağ bek ve sağ kanattır. Yani DR / MR mevkilerinde oynayabiliyor. Ön liberoyu nereden çıkardınız anlamadım, o mevkide Chelsea'de Essien, Makalele gibi adamlar var. Geremi sağ bek ve sağ kanattır tekrarlıyorum. Ön liberoda çok nadiren oynar, takımın o mevkideki oyuncusu sakat veya cezalıysa oynar. Onun haricinde sağda oynar.

CeNTeR_TR
24.Aralık.2006, 21:38
Ümit Özat'a teklifler var!
F.Bahçe'nin kaptanı Ümit Özat, yılbaşı tatili için gittiği Dubai’de de aralıksız olarak 2. yarıya hazırlanırken, Avrupa’nın güçlü ekiplerinden transfer teklifleri aldığı ortaya çıktı. Vatan Gazetesinin bugünkü haberinde Ümit’in Dubai’ye gidişinden önce Alman ekibi Mönchengladbach yöneticileri İstanbul’a gelerek, tecrübeli yıldıza transfer teklifinde bulundu. Bundesliga ekibinin yöneticileri 4 yıllık sözleşme önerirken, sarı-lacivertli takımdan aldığı kadar parayı vermeyi de taahhüt etti. Ayrıca Yunan ekibi Panathinaikos ve Rus temsilcisi Spartak Moskova’nın da menajerler kanalıyla Ümit’e teklifte bulunup, renklerine katmak istediklerini bildirdiler.

‘BU SEZON OLMAZ’
Kaptan Ümit Özat, Mönchengladbach, Panathinaikos ve Spartak Moskova’nın kendisiyle ilgilenmesinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getirirken “Futbola son noktayı Avrupa’da koymak isterim. Bu bir gerçek. Ancak kesinlikle bu sezon değil. Teklif yapan yöneticileri, F.Bahçe’nin 100. yılında kaptan olarak takımın başında bulunmaktan gurur duyduğumu ve bundan sonra görüşebileceğimizi bildirdim. Aslında futbolu sarı-lacivertli kulüpte noktalamak da benim için büyük bir gurur kaynağı olur” dedi.

DUBAİ’DE ÇALIŞIYOR
Dubai'de bayram ve yılbaşı tatilini ailesiyle birlikte geçiren Ümit Özat, kaldığı oteldekileri ise hayretler içinde bırakıyor. Tatilde bile sabahın erken saatinde kalkıp, spor salonunun yolunu tutarak, sakatlıktan sonra formuna çabuk kavuşmak için çalışıyor. Koşu parkuruna da çıkan Ümit, 2. yırıya bomba gibi girmek istiyor.

24.12.2006

TR.CaPTaiN
24.Aralık.2006, 22:12
Transfer çalışmalarını sürdüren F.Bahçe'de Yıldıray Baştürk yine gündemde. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın ısrarla istediği başarılı futbolcunun Sarı-Lacivertlilere katılması için geçen sene de girişimde bulunulmuştu.
Yıldıray, o dönem kendisine yapılan teklifi "Gurur duydum. Fenerbahçe'de oynamak isterim; ancak bu sene de kariyerimi Almanya'da sürdürmek niyetindeyim." diye geri çevirmişti.

Milli futbolcu Yıldıray'ın menajeri Reza Fazeli'nin önceki gün geç saatlerde F.Bahçe Kulübü'ne gelmesi muhtemel transferi kuvvetlendirirken, dün de Almanya'nın en bilinen spor mecmuası Kicker, "Berlin, Yıldıray'ın yerine adam arıyor." başlığını kullanarak bu gelişmeyi okuyucularına duyurdu. Hertha Berlin'de mutsuz günler geçiren Yıldıray'ın F.Bahçe'yle anlaşması durumunda, yeni bir sözleşme için yüksek miktar talep eden Alex de Souza'nın sezon sonu gelmeden satışa çıkarılacağı bildirildi. Yönetimin, Brezilyalı futbolcudan para kazanmayı istediği anlatıldı. Arthur Zico'nun da, "Kendi isteğimle göndermeyi düşündüğüm yabancı futbolcum yok." sözü, 'Satılması düşünülen lejyoner mi var?' sorusunu günlerce gündemde tutmuştu.

Uğur Boral: Hâlâ eksiklerimiz var

Fenerbahçe'nin genç yıldızlarından Uğur Boral, farklı galip kapattıkları karşılaşmalarda dahi takım olarak eksikleri olduğunu ve hatalar yaptıklarını itiraf etti. UEFA Kupası'ndaki Newcastle United maçında Zico'nun yaptığı değişikliklerle oyun kalitelerinin de yükseldiğini anlatan Uğur, "O maç bir dönüm noktası oldu. O gün bugündür, iyi gidiyoruz. İnşallah böyle de devam eder. Başlarda kötü oynuyorduk. Yeni bir takımdık. Takviyeler olmuştu. İlk haftalarda oynayamadım diye söylemiyorum. 4-6 gol atarak kazandığımız maçlarda bile bazı şeylerin eksik olduğu görülüyordu. N.United maçından bu yana takımımız çok iyi oynamaya başladı, güven kazanıldı, futbolcular birbirlerine alıştı." dedi.

Kesin oynayacağını düşünerek İstanbul'a geldiğini vurgulayan Uğur, ilk 9 hafta kenarda beklemenin kendisini endişelendirdiğini; ancak ümidini hiç yitirmediğini kaydetti. F.Bahçe'nin geleceğinin aydınlık olduğunu belirten Uğur, Zico'nun da geçmişte acımasızca eleştirildiğini söyledi.

paco
25.Aralık.2006, 02:59
Yıldıray Fener'e gelirse, Alex gidecek mi?

Kanarya, Yıldıray'ı alarak hem kadroyu güçlendirecek hem de Alex'e çok para vermekten kurtulacak.

Akıl oyunları

Kanarya, Yıldıray'ı alarak hem kadroyu güçlendirecek hem de Alex'e çok para vermekten kurtulacak.

F.Bahçe, Hertha Berlin'de forma giyen Yıldıray Baştürk konusunda ince planlar yapıyor. Sarılacivertli yönetim, sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi bitecek olan gurbetçi futbolcuyu, Alex'in alternatifi olarak da düşünüyor. F.Bahçe'nin, sözleşme uzatmak için yüklü bir para talebinde bulunacağı belirtilen Alex'e taviz vermemek için Yıldıray'ı gündemine
aldığı öğrenildi. Böylece hem Alex'e gözdağı verilecek hem de herkese takımda kimsenin ayrıcalıklı olmadığı mesajı verilecek.

BAYERN MÜNİH CEPHESİ SESSİZ
Hertha Berlin'le sezon sonunda yolları ayıracak olan 28 yaşındaki Yıldıray Baştürk'le temaslar devam ediyor. Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakan yıldız futbolcunun İranlı menajeri Reza Fazeli, İstanbul'a gelerek başkan Yıldırım'la görüştü. Yıldıray'la ilgilenen bir diğer kulüp olan Bayern Münih cephesinde ise şimdilik yeni bir girişim yok. F.Bahçe, Yıldıray'ı transfer ettiği taktirde, Alex yeni sözleşme için yüksek para istemeye devam ederse gönderilecek.
FOTOMAÇ

paco
25.Aralık.2006, 03:03
Fener'e gelirim

Yöneticilerin, İngiltere'de Kamerunlu orta alan oyuncusunun menajeri Herve Patrick Tchinda ile görüşerek, maddi konularda anlaştıkları öğrenildi. Geremi'nin de yakın çevresindekilere "Her an Fenerbahçe'ye gidebilirim" dediği belirtildi. Kanarya, Geremi'nin transfer edilmesi durumunda Deivid ile yollarını ayıracak.

MÜTHİŞ BİR YILDIZ
Fenerbahçe'den Njitap Geremi bombası... 100. yılında bütün cephelerde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, ocak ayındaki ara transfer döneminde müthiş transferler yaparak gücüne güç katmayı planlıyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten Fenerbahçe'nin Aston Villa'nın süper forveti Milan
Baros'tan sonra Chelsea'nin Kamerunlu futbolcusu Njitap Geremi ile de transfer görüşmelerinde bulunduğu ortaya çıktı.

SIRA CHELSEA'DE
Sarı-lacivertli yöneticilerin, geçtiğimiz günlerde İngiltere'de gizlice Geremi'nin menajeri Herve Patrick Tchinda ile bir görüşme yaptıkları ve maddi konularda küçük pürüzler dışında anlaştıkları vurgulandı. 2003'ten beri Chelsea formasını giyen Geremi'nin bu sezon İngiliz kulübünden ayrılmak istediği ve yakın çevresindekilere "Her an Fenerbahçe'ye gidebilirim" dediği öğrenildi. F.Bahçe'nin, Geremi için Chelsea kulübü ile de pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Beşiktaş da talip oldu
Fenerbahçe'ye yeşil ışık yakan Njitap Geremi için Beşiktaş'ın da devrede olduğu ifade edildi. Siyah-beyazlıların, Jose Kleberson'a karşılık Chelsea'den Kamerunlu Geremi'yi istedikleri öğrenildi. Ama Geremi konusunda Beşiktaş'ta şu an için net bir gelişme olmadığı da vurgulandı.

denzib
25.Aralık.2006, 16:29
Diego galiba geliyor... Bugun tv8 de izledim...:eek:

eGowiCh
25.Aralık.2006, 17:06
Yıldıray'ı alırsak harika olur.

denzib
25.Aralık.2006, 17:23
Yıldıray'ı alırsak harika olur.

Bence Yıldıray gelmez..

fenerbahce_1907
25.Aralık.2006, 17:45
Diego galiba geliyor... Bugun tv8 de izledim...:eek:

hiç sanmam ama keske gelse

fm_monster
25.Aralık.2006, 17:47
diego weya yıldıray gelirse tam super olur

TR.CaPTaiN
25.Aralık.2006, 19:24
Diego gelirse takıma muhteşem bir güç katar ama Almanya'da sampiyonluga oynayan bir takımdan Türkiye'ye gelecegini sanmıyorum.Bremen'e gelmeden once Porto'dan alabılseydık keske zamanında.

eGowiCh
25.Aralık.2006, 19:51
Diego duyduğuma göre eşcinselmiş, Türkiye'ye gelmez bu yüzden.

dentaconstantin
25.Aralık.2006, 20:29
sen bunları nerden duyuyorsun yaw:)ne olacakki babalar gibi taksimimiz var bir otobüsle geçer taksime takılır malum barlarda:D

Omerdinho
26.Aralık.2006, 01:23

allah allah ilginc ilk defa boyle birsey duyuyorum futbolcu ve escinsel ?

Emurafu
26.Aralık.2006, 14:02
diego fenere gelmesi cok zor hem ona gerek yok o gelirse alez gider
fenerbahce bakiyorum haberlere forvet ariyor aziz yildirim cok para saciyor sokaga gelcek sezon bir forvet daha alirlar

TR.CaPTaiN
26.Aralık.2006, 21:27
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun, ara transferde yabancı oyuncu almayı düşünmediği, Deivid ile Lugano’ya takımda kalacaklarını söylediği belirlendi.

Şu alınırsa Lugano gönderilecek”, “Bu transfer edilirse Deivid yollanacak” türü haberler bazıları tarafından aylardır dile getiriliyor. Taraftarlar da kimin gönderilip, kimin alınacağını merak ediyor.

Pekii bu konunda tek yetkili Zico ne düşünüyor? Brezilyalı hoca, kimseyi göndermeyi, dolayısıyla yabancı kontenjanı dolu olduğu için de kimseyi almayı düşünmüyor. Tecrübeli teknik adam, bu konuda en çok tedirgin olan Deivid ve Lugano ile bir görüşme yapıp, onlara güvence verdi.

‘Kafanıza takmayın’

Brezilya’da iki gün önce gerçekleşen görüşmede, Fenerbahçe Teknik Direktörü, Deivid ve Lugano’yu ikinci yarı için çok daha moralli ve hazır bir şekilde görmek istediğini söyledi.

İki oyuncuya arkadaşlarından farklı bir çalışma programı veren Zico, özellikle oynamadığı için morali bozuk olan Deivid’le ilgilenirken, “İlk yarıda eleştiri aldınız. Bunu kafanıza takmayın. Ben, sizin kalitenizi biliyorum. 2. yarıda herkesin sizden övgüyle bahsedeceğine eminim” dedi.

Kaynak: Fanatik

Omerdinho
26.Aralık.2006, 21:38
Deividi anliyoruzda Lugano nereye gidiyo bence fenerbahceye uzun süre hizmet edebilecek bir oyuncu Lugano kesinlikle kalmalidir.

TR.CaPTaiN
26.Aralık.2006, 21:45
F.Bahçe, Topuz için Kayserispor'un 5 milyon dolar bonservis bedeli istemesi üzerine bu transferden vazgeçti.

Sarı-lacivertli yöneticiler, Kayseri yönetiminin bu rakamı resmen talep etmesi durumunda pazarlık bile etmeme kararı aldı.

Kaynak: Pasfotomaç

TR.CaPTaiN
26.Aralık.2006, 21:47
Geremi, Diego, Yıldıray, Hamit gibi yıldızların peşinde olan F.Bahçe'nin listesinde geçen sezon Beşiktaş'tan Lyon'a giden Norveçli'nin de olduğu bildirildi.

Fenerbahçe, 100. yılındaki büyük hedeflerine ulaşmak için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürürken, gündeme gelen isimlerin de ardı arkası kesilmiyor. Şu ana kadar Geremi (Chelsea), Diego (Werder Bremen), Yıldıray (Hertha Berlin), Hamit (Schalke) gibi yıldızlarla ilgilenen sarı-lacivertli kulübün gündemindeki son isim ise John Carew.

Deivid'den beklediği verimi alamayan Fenerbahçe'nin, Norveçli golcüyü 100. yıl kadrosunda düşündüğü bildirildi. 2004-05 sezonunda Beşiktaş forması giyen 28 yaşındaki yıldız, 24 maçta 13 gol atmasına karşın beklentilere yanıt verememişti.

Kaynak: Sabah

Krusty
26.Aralık.2006, 21:58
Geremi, Diego, Yıldıray, Hamit gibi yıldızların peşinde olan F.Bahçe'nin listesinde geçen sezon Beşiktaş'tan Lyon'a giden Norveçli'nin de olduğu bildirildi.

Fenerbahçe, 100. yılındaki büyük hedeflerine ulaşmak için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürürken, gündeme gelen isimlerin de ardı arkası kesilmiyor. Şu ana kadar Geremi (Chelsea), Diego (Werder Bremen), Yıldıray (Hertha Berlin), Hamit (Schalke) gibi yıldızlarla ilgilenen sarı-lacivertli kulübün gündemindeki son isim ise John Carew.

Deivid'den beklediği verimi alamayan Fenerbahçe'nin, Norveçli golcüyü 100. yıl kadrosunda düşündüğü bildirildi. 2004-05 sezonunda Beşiktaş forması giyen 28 yaşındaki yıldız, 24 maçta 13 gol atmasına karşın beklentilere yanıt verememişti.

Kaynak: Sabah

Hiçbiri gelmeyecek sanki.. :rolleyes: :)

TR.CaPTaiN
26.Aralık.2006, 22:02
Yönetim mi Zico mu belli olacak Zico Deivid'in gönderilmesinden yana degil bence yönetim Deivid'i yollamak istiyor. Acaba ne olacak Başkan işe el koyacakmı yoksa Zico'nun sözümü gececek ?

Omerdinho
26.Aralık.2006, 22:03
Deivid gitmeli Baros gelmeli..

ForsakeN
26.Aralık.2006, 22:07
Deivid gönderilsin yerine güzel bi forvet veya defans gelsinde başka bişey istemiyorum yönetimden :)

eGowiCh
26.Aralık.2006, 22:38
Deivid gidecek yerine Milan Baros gelecek, bundan şüpheniz olmasın :)

Deivid AZ Alkmaar maçının ağırlığını kaldırabilecek bir santrafor değil, yönetim de Zico da bunun farkında; bu yüzden Deivid yerine Milan Baros veya dengi bir santrafor alınacak.

Carew haberleri tamamen yalan, zira Carew'in sözleşmesinde "Bir sonraki satış bedelinin %33'ü Beşiktaş'a ödenecektir." maddesi bulunuyor. Bonservisi 6 milyon euro olan Carew eğer bonservisiyle Fenerbahçe'ye transfer olursa, bu transferden Beşiktaş'ın kasasına 2.5 milyon euro girmiş olacak. Bunu da Fenerbahçe bile bile yapıp da Beşiktaş'a para kazandırmaz.

ewrim_FB
27.Aralık.2006, 00:34
Deividi anliyoruzda Lugano nereye gidiyo bence fenerbahceye uzun süre hizmet edebilecek bir oyuncu Lugano kesinlikle kalmalidir.

aynen katılıyorum lugano toparladı kendini daha iyide olacaktır kesinlikle kalmalı

Valheru
27.Aralık.2006, 02:14
Arkadaşlar haberiniz vardir bi an için aklıma geldi tepem attı.Zico bu takıma forvet isterken deivid veya baros u alın demişler.bizimkiler brezilyalı teknik adam var diye deivid almşlar baros u almamışlar.adam avrupa şampionu gol kralıydı 2004 te ..gittiler bu dandik erifi aldılar çıldırırorum

paco
27.Aralık.2006, 04:24
Diego hayali

Başkan Aziz Yıldırım'ın 2004'te almaya çalıştığı ama son anda Porto'ya kaptırdığı Brezilyalı süper star yeniden Kanarya'nın gündemine geldi. Sarı-lacivertliler, 21 yaşındaki Diego'yu transfer edip, ileride sambacıdan büyük paralar kazanmayı planlıyor. Werder Bremen'li top cambazının bonservisi ise 10 milyon euro civarında.

Fener, Porto'ya kaptırmıştı
Fenerbahçe; Milan, Juventus ve İnter'in de transfer listesinde yer alan Werder Bremen'in süper Brezilyalısı Diego Ribas'ın peşinde... Başkan Aziz Yıldırım'ın, 2004-2005 sezonunda da transfer etmek için girişimde bulunduğu ancak son anda Porto'ya kaptırdığı Diego için yeniden harekete geçtiği belirtildi. Fenerbahçe,
bu sezon Werder Bremen'de oynadığı süper futbol ve attığı müthiş gollerle Alman ligini adeta kasıp kavuran Diego Ribas'ı Ocak'ta veya sezon sonunda renklerine katmak için şimdiden düğmeye bastı.

Bundesliga'yı sarsıyor...
Sarı- lacivertlilerin, 21 yaşındaki Brezilyalı orta alan oyuncusunu transfer ederek gelecekte bu futbolcudan büyük paralar kazanmayı hedeflediği öğrenildi. Bu sezon gösterdiği performansla değeri çok yükselen ve bonservisi 10 milyon euro'ya çıkan Diego'nun, Fenerbahçe'deki Brezilyalı oyuncuların çokluğu nedeniyle sarı-lacivertlilerin teklifini kabul edebileceği ifade edildi. Alex'in de Diego için "Geleceğin Maradonası" dediği kaydedildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Milan Baros ve Geremi için de çalışmaları sürüyor.

Kimdir?
İsim: Diego Ribas Cunha
Doğum tarihi: 28/02/1985
Doğum yeri: Ribeirao Preto
Ülkesi: Brezilya
Boyu: 170cm
Kilosu:73 kg
Mevki: Orta saha
Forma no:10
Kariyeri: Werder Bremen

Omerdinho
27.Aralık.2006, 12:50
Diego haberleri yalan..
Alex 2 yil daha Fenerbahcede

eGowiCh
27.Aralık.2006, 13:03
Alex 2 yıl daha F.Bahçe'de
Brezilyalı oyuncunun menajeri Juan Figer, resmi imza için yılbaşından sonra Türkiye'ye gelecek

F.Bahçe sözleşme yenileyip yenilemeyeceği konusu yılan hikayesine dönen Alex'te mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcu ve menajeri Juan Figer ile yapılan temaslarda anlaşma sağlandığı ve Alex'in 2 yıl daha F.Bahçe'de kalacağı öğrenildi. Menajer Figer'in yılbaşından sonra İstanbul'a geleceği ve tarafların resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Huzur içinde tatil yapıyorum
Bu arada ülkesinde tatilde olan Alex kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "İlk yarıyı güzel şekilde kapatmanın huzuru içinde tatilimi geçiriyorum. Sezon başında yeni hocamız Zico'nun tarzına alışmakta zorlanmıştık ama sonunda bütün zorlukları aştık. Ancak rehavete düşemeyiz, iyi başlamak güzeldir ama bundan daha iyisi güzel bitirmektir."

eGowiCh
27.Aralık.2006, 13:06
Aziz Yıldırım Diego'yu kafasına koyduysa alır. Lugano'yu da 1 yıl önce istemişiz; ama araya Real Madrid girmiş, fiyat yükselmiş. Aynı şekilde Milan Baros'u da alacakmışız; ama Deivid'i almışız. Aziz Yıldırım'ın favori oyuncuları var, daha önce temasta bulunduğu ama alamadığı... Bu oyunculardan biri Lugano idi, aldık. Milan Baros idi, alabiliriz. Diego'nun bu oyuncular arasında yer alıp almadığı konusunda bir bilgim yok; ama eğer bu oyuncular arasında ise mutlaka Aziz Başkan alır, er ya da geç...

eGowiCh
27.Aralık.2006, 13:07
Yıldıray haber bekliyor
Fenerbahçe’nin en geç sezon sonunda kadrosuna katmak istediği Hertha Berlin’in yıldızı, Sarı-Lacivertli ekibe çok yakın olduğunu söyledi.

İki senedir Fenerbahçe’ye transfer etmek istediği Yıldıray Baştürk’ün peşini bırakmayan Başkan Aziz Yıldırım, sonunda bu isteğine kavuşacak gibi gözüküyor.

Eski teknik direktör Daum tarafından ısrarla istenmesine karşın, kulübü Hertha Berlin’le sözleşmesi sürdüğü için alınamayan, kendisi de o zaman Türkiye’ye gelmeye pek sıcak bakmayan gurbetçi futbolcu için şartlar değişti. Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeyen Yıldıray, Türkiye’de oynamaya artık olumlu bakıyor.

Çok sıcak bakıyor
Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzun süre ayrı kalan başarılı futbolcunun, yakın arkadaşlarıyla yaptığı sohbetlerde, kendisini ısrarla isteyen Fenerbahçe’ye artık çok sıcak baktığını söylediği öğrenildi.

Transferi konusunda Sarı-Lacivertli ekibin çok istekli göründüğünü vurgulayan Yıldıray’ın, “Kulübün olumlu yanıt verirse, 2. yarıda Fenerbahçe formasını giyebilirim. Olmazsa, yeni sezondan itibaren futbol hayatımı Türkiye’de sürdürürüm” dediği belirlendi.

Ralph
27.Aralık.2006, 14:31
ben yıldırayın yerine olsam tr ye gelmezdim.herkes avrupaya gitmek istiyo.o niye gelsinki.gerçi bu işler paraya bakıyo ama....

fm_monster
27.Aralık.2006, 14:32
ben yıldırayın yerine olsam tr ye gelmezdim.herkes avrupaya gitmek istiyo.o niye gelsinki.gerçi bu işler paraya bakıyo ama....

hiç belli olmaaz

fm_monster
27.Aralık.2006, 15:12
Hamit'e izin yok

Fenerbahçe, Almanya Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Schalke 04'ün milli futbolcusu Hamit Altıntop'un transferi etmek için ısrarını sürerken, bu sene sözleşmesi sona erecek olan Hamit Altıntop'u kulübünün kesinlikle bırakmayacağı ifade edildi.

Kaynak: DHA

TR.CaPTaiN
29.Aralık.2006, 00:57
Hamit yoksa Mehmet Topuz var Aziz Başkan parayı bastırıp almalı.

coolnash
29.Aralık.2006, 20:36
Sağ kanada takviye şart.Yozgatlı istikrarsız

fenerbahce_1907
30.Aralık.2006, 13:50
Fener'e süper kule

Sarı-lacivertliler'in Fall ile 900 bin dolar bonservis ücreti karşılığında el sıkıştığı belirtildi. Deivid'in yerine transfer edilecek olan 1.87 boyundaki Senegal'li forvet, Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Randers'ı 2-1 yendiği maçta kafa ile takımının tek golünü atmıştı. Baye Djiby Fall, her iki maçta da hava hakimiyeti ve yıpratıcı futbolu ile tüm Fenerbahçeliler'i
kendisine hayran bırakmıştı.

HAVA HAKİMİYETİ SÜPER
Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten Fenerbahçe, bombayı patlattı. Sarı-lacivertliler, Danimarka'nın Randers takımının süper forveti Baye Djiby Fall'ın işini bitirdiler. Fenerbahçe'nin Randers'e Fall için 900 bin dolar bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi. Brezilyalı Deivid'in yerine transfer edilecek olan Senegal'li golcü Baye Djiby Fall, Fenerbahçe'nin Randers'la oynadığı UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Kadıköy'de F.Bahçe'ye gol atmıştı. Kanarya'nın 2-1 kazandığı maçta süper oynayan Fall, tüm Fenerliler'i kendisine hayran bırakmıştı.

BİR MAÇTA 7 GOL ATTI
Müthiş hava hakimiyeti ve rakip savunmayı yıpratıcı özelliği ile ön plana çıkan Senegalli forvet, 20 Nisan 1985 doğumlu ve 1.87 boyunda. Randers'a geçen sezon Fransa'nın Vitre takımından transfer oldu. Bu sezon Danimarka liginde 18 maçta 9 gol atan Fall, şu anda gol krallığında 2. sırada yer alıyor. Baye Djiby Fall, Danimarka Kupası'nda Randers'ın Fjogader takımını 10-1 yendiği maçta tam 7 gol birden atarak büyük bir rekora imza atmıştı. Senegalli yıldızın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Pas Fotomac

TR.CaPTaiN
30.Aralık.2006, 14:44
Fenerbahçeyi kaldıramaz.

kavara
30.Aralık.2006, 21:30
semih daha iyi oynar bu adamdan.

Omerdinho
30.Aralık.2006, 21:41
sacma sapan haber yapiyolar :D fener bu adami napsin zaten alsak bile uefada oynayamayacak o yuzden aziz yildirimin alcani sanmam

EreN
30.Aralık.2006, 22:03
zotomaaaaaaaaaaaçççç

TR.CaPTaiN
30.Aralık.2006, 22:13
zotomaaaaaaaaaaaçççç

Fener avrupa'da bir takımla mac yaptıktan hemen sonra gazetede cıkan yazılar hep böyle oluyor.
Zaragoza macından sonrada Galletti kesin bizdeydi :)
Ayrıca zotomac ı tuttum :)

toutatis
01.Ocak.2007, 00:28
Geçenlerde TV8 de Diego Ribas ın Fenerbahçeye gelebileceği haberi çıktı. İnanın çok sevindim. Hani bir zamanlar Santos tan aldığımız Diego ve Robinho vardı ya ... İşte o Diego ... Müthiş bir futbolcu .. Gelecek vaad eden bir oyuncu. Sadece 21 yaşında ... Eğer alabilirsen Aziz başkan gerçekten bu işi biliyorsun diyeceğim ...

RoNNiE91
01.Ocak.2007, 00:32
diego ve robinho mu,biri real madrid de diğeri de bremende oynuyorlar,niye fenere gelsinler,bence fb daha yararlı transferler yapabilir

M.Scofield
02.Ocak.2007, 10:31
Kardeşimi de alırsanız gelirim
Bundesliga'da futbolu ile büyüleyen Türk yıldız, "Kardeşim Halil'i de alırsanız seve seve F.Bahçe'ye gelirim" dedi. Schalke, bu futbolcu için 7.5 milyon euro bonservis bedeli isterken, Hamit de yıllık 1 milyon 600 bin euro talep etti. G.Saray'ın ise yüksek bonservisi nedeniyle Hamit'ten vazgeçmek üzere olduğu belirtildi.

FENER'E YAKIN
Hamit Altıntop ile Fenerbahçe arasında yaşanan transfer görüşmelerinde saklanan gerçeği Fotomaç ortaya çıkardı. Bu transferin perde arkasında sır gibi gizlenen pazarlıkları, Türkiye'nin en güçlü ve en çok satan spor gazetesi Fotomaç farkıyla açıklıyoruz: 'KARDEŞİMİ DE ALIRSANIZ FENERBAHÇE'YE GELİRİM' Schalke 04'te oynayan
Hamit Altıntop'u geçen sezondan beri ısrarla isteyen Fenerbahçe, bu transferde Galatasaray'la girdiği savaştan zaferle ayrılmayı hedefliyor.

7.5 MİLYON EURO ANCAK
Hamit Altıntop, sarı-lacivertli kulübün yöneticilerine "Kardeşimi de alırsanız Fenerbahçe'ye gelirim. Halil olmadan başka bir takıma gitmem" cevabını verdi. Alman kulübü ise Hamit için Fenerbahçe'den 7.5 milyon euro bonservis bedeli istedi. Milli yıldızımız da yıllık 1 milyon 600 bin euro talep ediyor. G.Saray'ın ise yüksek bonservis bedeli nedeniyle Hamit'ten vazgeçme noktasına geldiği belirtildi. F.Bahçe; şimdi Hamit ve Halil'i birlikte transfer etmek için Schalke ile görüşmelerini sürdürüyor

TR.CaPTaiN
02.Ocak.2007, 11:15
Fenerbahçe'nin yakından takip ettiği Hamit Altıntop’un transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Milli oyuncunun kulübü Schalke’ye, "Ben sürekli oynamak istiyorum. Burada yedek kalmaktansa, gitmeyi tercih ederim” diyerek rest çektiği öğrenildi. Inter ve Mönchengladbach’ın da yakından ilgilendiği gurbetçi oyuncuya Almanlar’ın 3 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli belirlemesi bekleniyor. Halen Dubai’de tatilde olan Hamit’in çok yakında son kararını vereceği ifade ediliyor.

Mirza
02.Ocak.2007, 12:25
Djiby Fall'in gelmesini isterim. Gercektende Alex'le cok iyi isler cikarirlar. Deivid De Souza hicbir ise yaramiyor. Anlamadim bu adami niye aldilar.

eGowiCh
02.Ocak.2007, 12:55
Yıldıray'da sona doğru
Fenerbahçe, Galatasaray'dan önce davranarak ezeli rakibine "100. yıl golü" atmayı planlıyor
Fenerbahçe, Hertha Berlin'in gurbetçi oyuncusu Yıldıray Baştürk'ün işini bitiriyor. Tatilini Dubai'de yapan, "Menajerim ve danışmanlarımla geleceğim hakkındaki kararımı bu ay içinde vereceğim" diyen Yıldıray için G.Saray ve F.Bahçe kapışmıştı. Hertha Berlin ile sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek olması nedeniyle de Alman takımı transferine yeşil ışık yaktı.

MİLLİ MARKAJ!
Bild gazetesi, Hertha Berlin menajeri Dieter Hoeness'in, "Yıldıray ile ipler kopma noktasında" sözleriyle transferin her an gerçekleşebileceğini yazdı. F.Bahçe yönetimi, Zico'nun da çok istediği Yıldıray için kesenin ağzını açtı. Yıldıray'ın Milli Takım'dan arkadaşları Ümit, Rüştü, Tuncay ve Volkan da devrede. İmzanın her an olabileceği belirtiliyor.

FotoMaç

World Hollow o1
02.Ocak.2007, 13:25
Eğer Bu Haber doğruysa Yıldıray Çok işimize Yarar Sonra Alex efendi nereye Gitmek İsterse Gide bilir..:)

denzib
02.Ocak.2007, 15:11
Yıldıray ve Hamit her zamanki gibi yalan haber gibi görünüyor.. Ama Djiby Fall aldıgım duyumlara göre gerçeklik payı olan bir transfer haberi FB tvde yayınlanmış geçtiğimiz günlerde..

fm_monster
02.Ocak.2007, 15:35
Serhat Akın’dan dönüş sinyali

Formasını giydiği Anderlecht’te sorun yaşayan Serhat Akın, Türkiye’ye dönüş sinyali verdi. Belçika’da umut ettiği şeyleri bulamadığını belirten golcü futbolcu, "Bu sezon çok şanssız geçti.

Teknik direktör Frank Vercauteren’le pek anlaşamıyorum. Türkiye’ye her an dönebilirim. Değişik takımlarla görüşmelerim devam ediyor" dedi. F.Bahçe’nin çok büyük bir takım olduğunu vurgulayan milli futbolcu, "Anderlecht de güzel bir kulüp ama F.Bahçe ile kıyaslayamazsın. Bunun yanında Türkiye profesyonellik açısından da çok daha ileri durumda" dedi.

TR.CaPTaiN
02.Ocak.2007, 17:17
Serhat'ın Fenerbahce'ye cok faydası olur.Boğa yuvaya dönerse cok iyi olur.

eGowiCh
02.Ocak.2007, 17:32
Umarım Kadıköy Boğası döner.

CeNTeR_TR
02.Ocak.2007, 19:48
F.Bahçe'de transfer yok!
Fenerbahçe Kulübü'nde Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni yapıldı. Fenerbahçe Burnu'ndaki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkan Ali Koç, Genel Sekreter Vedat Olcay, yöneticiler Ömer Temelli, Semih Özsoy, Turhan Şahin, Hakan Dinçay, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ve Disiplin Kurulu Başkanı Tuncer Erdoğan, çok sayıda kulüp üyesi ve divan kurulu üyesi aileleriyle birlikte katıldı.
Kulüp bünyesinde faaliyet gösteren branşların sporcu ve teknik adamların yer aldığı bayramlaşmada futbol takımından kimse bulunmadı.

Başkan Yıldırım, kulüp üyeleriyle ve sporcularla uzun uzun sohbet etti. Neşeli bir atmosferde geçen bayramlaşma töreni, 4 saate yakın sürdü.

-MİNİK TARAFTARIN BEŞİKTAŞ ISRARI...-

Başkan Yıldırım ile bayramlaşmaya gelen 4,5 yaşındaki minik bir kız çocuğu Yıldırım'ın ''Hangi takımlısın?'' sorusuna ''Beşiktaş'' yanıtını verdi.

Üzerinde Fenerbahçe tişörtü bulunan kıç çocuğu babasının uzaktan ''En büyük kim'' sorusuna da yine ''Beşiktaş'' yanıtını verdi.

Yıldırım'ın yanından uzaklaştığında soranlara Fenerbahçeli olduğu yanıtını veren minik kızın, başkanın yanında Beşiktaşlı olduğunu söylemesi gülüşmelere neden oldu.

-ALİ KOÇ'TAN TRANSFER KONUSUNDA AÇIKLAMA-

Fenerbahçe Kulübü'nün Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanı Ali Koç, bayramlaşma töreninde transferlerle ilgili yöneltilen, ''Devre arası transfer çok konuşuluyor. Birçok gurbetçi oyuncunun ismi geçiyor. Takımdan kimse gidecek mi? Bununla ilgili mesaj verebilir misiniz?'' şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:

''Bununla ilgili hem başkanımız hem de gerekli yerler gerekli mesajları verdiler. Olmayacağını da söylediler''

Koç, bayramlaşma töreninde futbol takımından kimsenin olmayışıyla ilgili soruya, ''Bu tamamen tatilin 3'ünde bitmesiyle alakalı. Burada olan bütün sporcular geldi ve bayramlaşma geleneğimiz gerçekleşti'' şeklinde yanıt verdi.

Türk milletinin Kurban Bayramını ve yeni yılını kutlayan Koç, ''Yeni yılın ülkemiz açısından hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Refah, huzur ve mutluluk getirmesini arzu ederiz. Camiamız açısından 2007'nin özelliği var. 100. yılın camiamız açısından başarılarla geçmesini temenni ediyoruz'' şeklinde konuştu.

Universal
03.Ocak.2007, 22:51
Serhat Akın Fanatik gazetesine verdiğin röportaj'da Türkiye'ye dönmeyeceğini eğer klubunden ayrılırsa bir Avrupa klubune gideceğini açıkladı.

Bordo61Mavi
04.Ocak.2007, 01:57
Serhat boyle bisey diyemez, Anderlecht te kac mac oynamis ki avrupada baska iyi bi kulupe gidebilsin. Gelecegi tek istikamet Turkiye, ben diyorum Bjk alir onu

C h A o S
04.Ocak.2007, 18:12
Kalou teklifi

G.Saray'ın da istediği Arjantinli yıldız Gallardo'yu renklerine katan Fransız kulübü, aynı mevkide oynayan Fildişili Kalou'yu sarı-lacivertlilere kiralık veya bonservisi ile vermek için başvurdu. Randers'ın forveti Fall'ı transfer etmeyi düşünen Fenerbahçe, Kalou konusunda Zico'nun kararına göre hareket edecek. 182 cm boyundaki ünlü oyuncunun lakabı Bona

Son söz Zico'nun
Fotomaç Gazetesi'nin 04 Ocak 2007 tarihli haberine göre transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren F.Bahçe'ye Paris Saint Germain'den müthiş bir teklif geldi. Galatasaray'ın iki sezondur renklerine katmaya çalıştığı Arjantinli Marcello Gallardo'yu transfer eden PSG, aynı mevkide oynayan yıldızı Bonaventure Kalou'yu F.Bahçe'ye önerdi. Randers'ın süper forveti Fall'ı transfer etmek için girişimlerini sürdüren sarı-lacivertliler, Kalou konusunda teknik direktör Zico'nun raporuna göre hareket edecek.

Tam bir beyin
1978 Fildişi doğumlu olan 182 cm boyundaki Kalou'nun lakabı BONA. 1997- 2003 yılları arasında Feyenoord formasıyla yıldızı parlayan başarılı oyuncu, bu kulüpte 149 maçta 35 gol attı. Ardından Fransa'nın Auxerre takımına gelen Kalou, burada 63 maçta 19 gol kaydetti. Forvet ve ofansif orta saha görevlerini üstlenen Kalou, iki sezondur PSG'de oynuyor. Kalou, sezon başında rekor bir ücrete Feyenoord'dan Chelsea'ye transfer olan Salomon Kalou'nun da kardeşi.

C h A o S
04.Ocak.2007, 18:13
Zico Baros'u istemedi

Fenerbahçe yönetimi, pivot santrfor isteyen teknik heyete, Çek yıldızı önerdi. Zico, Deivid’in gönderilmesine karşı çıkarak, şimdilik yabancı transferine nokta koydu.

Lig, kupa ve Avrupa’da 2007’ye umutlu giren ve kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’de transfer teknik direktör Arthur Zico’ya takıldı. Brezilyalı teknik adam ilk yarının son haftalarında yönetimden pivot santrfor istedi. Hürriyet Gazetesi'nin 4 Ocak 2007 tarihli haberine göre Hakan Şükür, John Carew, Koller tipinde oyuncuların arayışına giren yöneticiler, yaptıkları araştırmalar sonunda Aston Villa’da oynayan Çek santrfor Milan Baros’ta karar kıldılar.

İlk etapta kulübüyle sorunları olan Milan Baros’un ismi ve fiyatını cazip bulan yönetim, Deivid de Souza’yı göndermeyi hedefliyordu. Bu düşünceye teknik direktör Arthur Zico’dan olumsuz yanıt geldi.

Deivid gönderilecekti

Ancak Zico bu oyuncunun takıma uyum sağlayamayacağını ve oyun sistemine uymayacağını dile getirdi. Tecrübeli teknik adam ilk yarıda takıma katkısı olan Deivid’in ikinci yarıda daha faydalı olacağını söyledi.

Milan Baros’un takıma gelmesi halinde oyun sisteminde değişiklik yapmak zorunda kalacağını düşünen Zico, şimdilik kaydıyla transfer dosyasını kapattı. Sarı lacivertli takımın Antalya’daki hazırlık maçlarında ortaya koyacağı performans transferi şekillendirecek.

Mateja Kezman ile Deivid’e Semih Şentürk’ün de katılmasıyla forvet sorununu çözen Zico, pivot oyuncu konusundaki rotasını da belirlemiş olacak.

Kadrosundaki tüm oyuncularından memnun olduğunu raporuna yazan Zico’nun düşüncesiyle yola çıkan Fenerbahçe yönetimi, ara transferde son güne kadar bekleyecek.

Arayış sürecek

Bu arada gizliden gizliye yabancı oyuncu arayışları devam edecek ve takımın gidişatına göre oyuncu alınacak. 100. yılında Avrupa’da başarı bekleyen yönetim, AZ Alkmaar maçı öncesinde Zico’nun isteğine göre hareket ederek takıma takviye yapmayı gündemine alacak.

C h A o S
04.Ocak.2007, 18:14
Kepa'ya 2 milyon Avro

F.Bahçe, transfer yapmayacağını açıkladı ama İspanyol AS Gazetesi, Kepa için Kanarya'nın Sevilla'ya 2 milyon euro önerdiğini iddia etti.

F.Bahçe'den transfer yapılmayacağı yönünde açıklamalar geldi. Ama İspanya'nın önemli spor gazetelerinden AS'ın haberine göre sarı-lacivertli yönetim, çalışmalarını sürdürüyor. Sabah Gazetesi'nde 04. Ocak 2007 tarihinde yayınlanan habere göre geçen sezonun UEFA Kupası şampiyonu Sevilla, Rusya'nın Zenit takımından Kerzhakov'u transfer ettikten sonra forma kalmayan Blanco Kepa'yı satış listesine koydu. F.Bahçe'nin Deivid'i göndermeyi düşündüğü belirtilen haberde "F.Bahçe, Kepa için bonservis bedeli olarak 2 milyon euro önerdi. Bu Aston Villa'nın yaptığı tekliften çok daha iyi" denildi. 23 yaşındaki Kepa, bu sezon UEFA Kupası'nda Sevilla formasıyla oynadığı için transferi durumunda, F.Bahçe'nin Avrupa mücadelesinde yer alamayacak

TR.CaPTaiN
04.Ocak.2007, 21:05
Bu Zico'yu anlamak mümkün degil. Baros u istemiyorsun gidip Deivid'i oynatacagım diyorsun.

barahir
04.Ocak.2007, 21:07
Bu Zico'yu anlamak mümkün degil. Baros u istemiyorsun gidip Deivid'i oynatacagım diyorsun.
memleket meselesi;)

Omerdinho
05.Ocak.2007, 01:59
Sezon basinda alinsaydi iyi olurdu ama bu saatten sonra gelsede pek bisey yapabilecegini sanmiyorum alismasi gerekecek onunda diger oyuncular gibi alisana kadarda sezon sonu gelir heralde :)

fm_monster
05.Ocak.2007, 15:14
F.Bahçe Hakan'ı istiyor

Rüştü'nün İtalya ile oynayan milli maçta ciddi şekilde sakatlanmasıyla sıkıntı günler geçiren ve Volkan'ın da çoğu maçta yetersiz kalmasıyla korkulu anlar yaşayan F.Bahçe'de arayışlar hız kazandı. İkinci yarıda kaleyi sağlama almak isteyen yönetimin bir isim üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin tek tercihinin Ankaraspor'da başarılı kurtarışlarıyla ön plana çıkan Hakan Arıkan olduğu ve Rüştü'nün iyileşme dönemi henüz belli olmadığı için Hakan ve kulübü ile temasların ısrarla sürdürüldüğü belirtildi.

Kulüpten onay
Genç kaleci transfere sıcak bakarken, Ankaraspor Başkanı Hilmi Gökçınar, "Hakan'ın değeri verilirse zorluk çıkarmayız'' diyerek teklife olumlu baktı. Sırbistan Milli Takımı'nın kalesini koruyan Radoslav Rejviç ve Gana Milli Takımı kalecisi Richard Kingston'u yedek bırakan Hakan'ın ikinci yarıda F.Bahçe kalesinde geçit vermeyeceğine inanan yönetimin, aradaki pürüzü gidermek için Gökçınar ile masaya oturacağı öğrenildi.

Kaynak: Pasfotomaç

gorkemyilmazkarasu
06.Ocak.2007, 04:38
Fener istesin bugün gelirim

http://img172.imageshack.us/img172/8356/aspond1.jpg (http://imageshack.us)http://img409.imageshack.us/img409/9302/aspo1nw0.jpg (http://imageshack.us)

"Fenerbahçe ile anlaştım. Ama ne olduysa, birden transferden vazgeçtiler ve beni ortada bıraktılar". "Zico ile de görüştüm ve geleceğimi söyledim. Beni çok istiyordu. Ama Real Madrid'e başvurmadılar". "Kulübümle henüz sözleşme yenilemedim. Fenerbahçe ciddi olsun, şimdi bile seve seve gelirim".

ÖZEL RÖPORTAJ - MEHMET ÇİFTÇİ

2006'nın yaz aylarıydı. Fenerbahçe'nin, Roberto Carlos ile ilgilendiği haberleri medyada ardı ardına patlıyordu. Brezilyalı futbolcu, Türk basını ile görüşmüyor, İspanya medyası kanalıyla kaçamak açıklamalar yapıyordu. Transfer dönemi bitti, Roberto Carlos defteri kapandı. Ama transferde ocak dönemi başladığında, Carlos haberleri yeniden ısıtılmaya başlanmıştı bile...
Haberleri ilk ağızdan vermeyi ilke edinmiş Milliyet, uzun uğraşlar sonunda Brezilyalı yıldızdan randevuyu kopardı. Ve Real Madrid ile soğuk günler yaşayan Roberto Carlos, Fenerbahçe ile ilgili herşeyi sadece Milliyet'e anlattı...
Brezilyalı futbolcu hazırlıklı gelmişti. "Bana soru sormadan önce isterseniz hemen ben size bir özet çıkartayım" dedi ve devam etti:
"Fenerbahçe ile görüşmeler yaptığımı hiçbir zaman gizlemedim. Aksine, bu görüşmelerden büyük bir gurur duydum. Fenerbahçe'den Murat (Özaydınlı) isimli bir yönetici Madrid'e gelerek benimle masaya oturdu. Gayet ciddi ve ne dediğini bilen bir insandı. Kendisiyle uzun süren görüşmeler yaptık. Sonunda anlaşmaya vardık. 3 yıllık sözleşme istedim, kabul etti. Ardından kendisine Real Madrid ile masaya oturmasını hatırlattım. Çünkü sözleşmem vardı. Ancak daha önce kulübüm ile konuşmuş olduğumdan, sorun çıkarmayacaklardı. Murat bey 'Tamam' dedi, görüşme masasından el sıkışarak ayrıldık. Kesinlikle o an Fenerbahçe'ye geleceğimi düşünüyordum. Birden ne olduysa, Fenerbahçe transferimden vazgeçti. Real Madrid'e resmi teklif yapmaktan kaçındı ve beni ortada bıraktı".
Sıra bizdeydi: "Yani bu transferden vazgeçen taraf siz değil, Fenerbahçe oldu". Hemen yanıtladı:
"Aynen onu söylüyorum. Ve altını çiziyorum; Fenerbahçe benimle ciddi olarak ilgilenmedi. Eğer ilgilenseydi, Real Madrid'le görüşürdü. Sorun bakalım Real Madrid'e, benim için Fenerbahçe'den gelen bir resmi tekif var mı. Onlar da size hayır diyecekler. Baktım ki, Fenerbahçe ciddi değil, ben de kulübümde kalmayı tercih ettim".
Biraz zorladık Carlos'u: "Capello geldikten sonra fikir değiştirdiğini ve Real Madrid'de kaldığını sanıyorduk". Karşı çıktı:
"Hayır. Belki yarısı doğru. Ancak işin iç yüzü için size bir delil daha vereyim. Zico beni aradı, görüştük. Bu gelişmeden haberdardı. Zico baştan beri beni istiyordu ve kendisine seve seve geleceğimi söylemiştim. Şimdi size sorayım; bir kulüp, sözleşmeli bir oyuncuyu transfer etmek istiyorsa, önce kimle pazarlığa oturur ? Elbetteki bağlı oldugu kulüp ile. Ortada benimle anlaşma var. Bunu inkar etmiyorum. Ancak Real Madrid'e, Fenerbahçe'den biri başvurmuş mu, onu araştırın".
Şimdi bam teline basmanın sırasıydı: "O zaman, Fenerbahçe ile kapılar kapandı mı ?".
"Asla. Niye kapatayım ki. Bana göre, Avrupa'da futbola en fazla yatırım yapan kulüplerin başında Fenerbahçe geliyor. İnanılmaz bir kadro kurdular ve başına Zico'yu getirdiler. Seve seve bu kulüpte çalışırım. Size daha fazla açıklık getıreyım. Real Madrid ile henüz sözleşme yenilemedim. İstediğim an gidebilirim. Size, Real Madrid'in basın sorumlusunun yanında söylüyorum, o da tanık olsun. Fenerbahçe ciddi olsun, ben şimdi bile o kulübe gelirim. Zaten benimle şartlarda anlaşmışlardı. Gerisi Fenerbahçe ile Real Madrid arasındaki görüşmelere bağlı".

MÜKEMMEL KADRO

"Alex, Edu, Aurelio, Deivid ve Zico'nun, Fenerbahçe'de olduğunu biliyorum. Böyle mükemmel bir kadroyu Avrupa'da tanımamak mümkün mü. Ayrıca Appiah ve Kezman da var. Fenerbahçe'nin çok yakında Avrupa'da en fazla ses getiren kulüplerin başında olacağına kesinlikle inanıyorum".

ZİCO BİR KURUM

"Zico'yu iki kelime ile anlatamazsınız. O sadece bir futbolcu değil, aynı zamanda bir kurum.. İyi bir insan, iyi bir dost, harikulade bir futbolcu, yardımsever. Zico'ya her güzel şey yakışır. Bu insanın, Fenerbahçe'de olması büyük bir şanstır".

TARAFTARA SEVGİLER

"Fenerbahçe taraftarına sevgilerimi gönderiyorum. Onların önünde oynamak isterim. Ben umudumu kaybetmedim. Futbolda her an, herşey olabilir. Fenerbahçe gibi bir kulübün taraftarı olmalarından dolayı gurur duysunlar. Beni dünyada çok az kulüp heyacanlandırır. Bunlardan biri de Fenerbahçe oldu".

alıntıdır:milliyet.com.tr

fenerbahce_1907
06.Ocak.2007, 05:27
Diego'ya Markaj

Yöneticilerin, bu sezon Bundesliga'da oynadığı futbolla Almanya'yı ayağa kaldıran Diego'nun menajeri Ulisses Santos ile bir görüşme yaptıkları belirtildi. F.Bahçe'nin, Juventus ve İnter'in de transfer listesinde yer alan sambacı için 12 milyon euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın, 21 yaşındaki Diego'yu sezon sonunda F.Bahçe'ye
kazandırarak "Avrupa'da yılın transferini" gerçekleştirmeyi planladığı ifade edildi

RAKAM 12 MİLYON EURO
TRANSFER bombalarını yeni sezon için patlatma kararı alan Fenerbahçe, Avrupa devlerinin de peşinden koştuğu Diego Ribas'ı yakın markaja aldı. Sarı-lacivertliler, bu sezon Bundesliga'da Werder Bremen forması altında oynadığı futbolla Almanya'yı ayağa kaldıran süper Brezilyalı için baş döndürücü bir rakamı gözden çıkardılar: 12 milyon euro. Bu sezonu şampiyon tamamlayıp, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde final oynamayı hedefleyen Fenerbahçe'nin kadrosuna düşündüğü en büyük yıldız Brezilyalı futbol cambazı Diego.

'EN DEĞERLİ OYUNCU'
PORTO'dan Werder'e 8 milyon euro'ya gelen Diego Ribas'ın menajeri Ulisses Santos ile bir görüşme yapan Fenerbahçeli yöneticilerin, bu futbolcu için istenen rakamı sordukları öğrenildi. 2004-2005 sezonunda da Diego'yu isteyen başkan Aziz Yıldırım'ın bu kez 21 yaşındaki Brezilyalı oyun kurucunun transferini bitirerek, "Avrupa'da yılın transferini" gerçekleştirmeyi planladığı ifade edildi. Öte yandan Diego, Almanya'nın ünlü spor dergisi Kicker'in düzenlediği oylamada 270 futbolcu arasında ilk yarının en değerli oyuncusu seçildi.

World Hollow o1
06.Ocak.2007, 11:38
Carlos Gelsin ya yararlı olur zaten adam akıllı sol tarafta oynayan adamımız yok

nerazzuri
06.Ocak.2007, 12:05
Fenerbahçe nin şu anda ihityacı olan Uzun ve vücudunu iyi kullanabilen bir forvet örneğn:VİDUKA(MİDLESBROUGH)..... gibi Eski fbli Anderson gibi İSVEÇ li
Bunların tipinde bi oyuncu....

Ve kesinlikle EDU DRACENA nın yerine şiddetle PSV li Alex i öneriyorum...Veya da İnterin Süper defans CORDOBAyııı.. bunlar fb de harika olur defans sorunu çözülür..........

gelelim orta saha ya orta sahada Denizin yerine Appiah tipinde savaşcı bir orta saha alınmala (Essien,,Diarra) tipi oyuncular.....Alex de sOuza kesinlikle gönderilmelii yerine VAN DER VARRT Mükemmel olur weya Tim Cahill,,Harry Kwell(liverpool) Gibi oyuncular olabilir....

kalede zaten sorun yok ama illada olucak diolarsa Ben PSV li GOMES i önerrim

TR.CaPTaiN
06.Ocak.2007, 12:10
Van der Vaart süper olur olmasınada Türkiyeye gelmez :) Gomes'i alırsa Fenerbahce Deivid'i gönderip yerine Türk santrafor alması lazım Türkiye'de de Fenerbahce'yi kaldırabilecek bir santrafor yok (Belki Gökhan Ünal ama onuda kulübü bırakmıyor).Defansa dedigin gibi Psv li Alex alınca cok iyi olur.

fmsmyrna
06.Ocak.2007, 13:31
yabancı kaleciye gerek yok bence edu lugano'dan daha iyi lugano yerine luisao
orta sahada alex yerine alabiliyolarsa diego olmadı daniel carvalho forvete deivid yerine baros süper bi takım olur

nerazzuri
06.Ocak.2007, 16:30
ben zaten illada gomes demiyorum isterlersee

Omerdinho
06.Ocak.2007, 16:45
Carlos Gelsin Sezon Sonu
Ugur Boralla Olmuyor

ZeroG
06.Ocak.2007, 18:29
Ya bu Zico Kezman'ı eğer tek oynatıcaksa deivid gönderilsin genç bi türk alınsın, hatta serhat bence iyi bi transfer olur.Deivid'in yokluğunu semih'in veya yeni gelenin dolduracağını sanıyorum şahsen.Çünkü Deivid'in yedekte olduğu her maçta kötü oluyorum.Bizim başkanımız değil mi yabancı sayısı 8'e çıkarılsın diyen.Sağ kanat, sol bek veya herhangi bi yere yabancı alabiliriz.Tabi eğer 2.yarı kezman tek oynarsa gerçekleşsin düşüncelerim...

TR.CaPTaiN
06.Ocak.2007, 19:33
Serhat Deivid ten daha kaliteli bir oyuncu hemde kontenjanda yer kaplamıyor.

fenerbahce_1907
07.Ocak.2007, 03:08
Carlos Temmuz'da Fener'de

2006'nın yaz döneminde Fenerbahçe ile anlaşan ancak Fabio Capello izin vermediği için Real Madrid'de kalan Roberto Carlos, Temmuz 2007'de Fenerbahçe'ye geleceğini açıkladı. İspanya'nın AS gazetesine konuşan sambacı, "Kulübümle sözleşme yenilemiyorum. Çünkü gelecek sezon Fenerbahçe'de oynamayı planlıyorum. Bu kez Türkiye'ye gitmeme kimse engel olamayacak"
dedi

Başkan çok istiyor
Fenerbahçe'nin Roberto Carlos hayali gerçekleşiyor. Geçen sezon her konuda anlaşmasına rağmen Capello'dan izin çıkmadığı için Real Madrid'de kalan Roberto Carlos, gelecek sezon için Fenerbahçe'ye söz verdi. Özellikle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın çok istediği bu transferin Temmuz 2007'de gerçekleşeceği belirtildi. Fenerbahçe'nin, İspanyol kulübü ile henüz sözleşme yenilemeyen ünlü sambacı ile yeni sezon için prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.

Alex'le görüştüm
Fenerbahçe'nin kadrosunda dünya yıldızlarının bulunduğunu kaydeden Roberto Carlos, İspanya'nın AS gazetesine yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile 2006'nın yaz aylarında anlaşmıştım. Ancak kulübüm beni bırakmak istemedi. Oysa ben Fenerbahçe'yi çok istiyordum. Sezon sonunda Real Madrid'den ayrılarak Fenerbahçe'ye gideceğim. Alex ve Zico ile görüştüm. Bana İstanbul'u ve Fenerbahçe'yi anlattılar. Gelecek sezon Fenerbahçe'nin formasını giyeceğime inanıyorum" dedi.

TR.CaPTaiN
07.Ocak.2007, 16:50
Carlos sayesinde Fener'in adının duyulmadıgı yer kalmaz ama adam geldi 34 yasına epey gec olmuyormu bence yönetimin daha genc isimlere yönelmesi lazım.

IcedEarth
07.Ocak.2007, 17:00
Carlos Temmuz'da Fener'de

2006'nın yaz döneminde Fenerbahçe ile anlaşan ancak Fabio Capello izin vermediği için Real Madrid'de kalan Roberto Carlos, Temmuz 2007'de Fenerbahçe'ye geleceğini açıkladı. İspanya'nın AS gazetesine konuşan sambacı, "Kulübümle sözleşme yenilemiyorum. Çünkü gelecek sezon Fenerbahçe'de oynamayı planlıyorum. Bu kez Türkiye'ye gitmeme kimse engel olamayacak"
dedi

Başkan çok istiyor
Fenerbahçe'nin Roberto Carlos hayali gerçekleşiyor. Geçen sezon her konuda anlaşmasına rağmen Capello'dan izin çıkmadığı için Real Madrid'de kalan Roberto Carlos, gelecek sezon için Fenerbahçe'ye söz verdi. Özellikle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın çok istediği bu transferin Temmuz 2007'de gerçekleşeceği belirtildi. Fenerbahçe'nin, İspanyol kulübü ile henüz sözleşme yenilemeyen ünlü sambacı ile yeni sezon için prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.

Alex'le görüştüm
Fenerbahçe'nin kadrosunda dünya yıldızlarının bulunduğunu kaydeden Roberto Carlos, İspanya'nın AS gazetesine yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile 2006'nın yaz aylarında anlaşmıştım. Ancak kulübüm beni bırakmak istemedi. Oysa ben Fenerbahçe'yi çok istiyordum. Sezon sonunda Real Madrid'den ayrılarak Fenerbahçe'ye gideceğim. Alex ve Zico ile görüştüm. Bana İstanbul'u ve Fenerbahçe'yi anlattılar. Gelecek sezon Fenerbahçe'nin formasını giyeceğime inanıyorum" dedi.
üfff sıktı bu roberto carlos haberleri yakında zic gidecek yerine roberto carlos gelecek yazacaklar yav :mad:

Fenerbahçe nin şu anda ihityacı olan Uzun ve vücudunu iyi kullanabilen bir forvet örneğn:VİDUKA(MİDLESBROUGH)..... gibi Eski fbli Anderson gibi İSVEÇ li
Bunların tipinde bi oyuncu....

Ve kesinlikle EDU DRACENA nın yerine şiddetle PSV li Alex i öneriyorum...Veya da İnterin Süper defans CORDOBAyııı.. bunlar fb de harika olur defans sorunu çözülür..........

gelelim orta saha ya orta sahada Denizin yerine Appiah tipinde savaşcı bir orta saha alınmala (Essien,,Diarra) tipi oyuncular.....Alex de sOuza kesinlikle gönderilmelii yerine VAN DER VARRT Mükemmel olur weya Tim Cahill,,Harry Kwell(liverpool) Gibi oyuncular olabilir....

kalede zaten sorun yok ama illada olucak diolarsa Ben PSV li GOMES i önerrim
bu biraz hayal olmamışmı yav bunları fenerbahçe nasıl alsın :)

fmsmyrna
07.Ocak.2007, 17:35
bende istemiyorum carlos'u napıcaz 34 yaşından sonra

fenerbahce_1907
08.Ocak.2007, 08:04
Fotospor'un bugunku manseti
http://www.netgazete.com/papers/nimage.asp?news=Fotospor
yorum yok:n::n::n:

CeNTeR_TR
08.Ocak.2007, 12:46
Alex rahatlattı
Son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerinden bıktığını söyleyen Alex de Souza, Fenerbahçe?yi bırakmayı düşünmediğini söyledi. Özellikle iyi oynamadığı maçların ardından bu tip haberlerin çıktığını belirten Sambacı şöyle konuştu: ?Burada çok mutluyum. Bugüne kadar da kimse ile sorun yaşamadım. Doğru olan tek şey; sezon sonunda sözleşmemin biteceğidir..."

?Menajerim geliyor?
?Menacerim yakında Türkiye?ye gelecek. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle konuştuktan sonra, sanırım söylentiler de bitecek. İnsan rahat olduğu, sevildiği yerden gitmek ister mi? Fenerbahçe?de çok güzel günler geçirdim, bundan sonra da büyük zaferler yaşayacağımıza inanıyorum." Alex?in adı son günlerde sıkça Beşiktaş ile birlikte anılmıştı

Kaynak : Fanatik

CeNTeR_TR
08.Ocak.2007, 17:09
"Diego'yu satmayı düşünmüyoruz"
Werder Bremen Sportif Direktörü Klaus Allofs, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Brezilyalı yıldız Diego hakkında yaptığı açıklamada, Diego'yu satmayı düşünmediklerini söyledi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Werder Bremen'de Sportif Direktör Klaus Allofs, Brezilyalı yıldız Diego'un Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu. Allofs, Diego'nun transferi için Fenerbahçe'den yazılı veya sözlü bir teklif almadıklarını söyledi. Sezon başında transfer ettikleri çok iyi bir performans gösteren Diego'yu satmaları için hiçbir neden olmadığını belirten Allofs, şöyle konuştu: "Diego ile ilgili kamuoyunda çıkan bazı söylentiler var. Biz iyi oyuncuları satmaktan yana değiliz. Diego'yu biz sezon başında transfer ettik. Diego, sezon başından bu yana çok iyi bir performans gösterdi. Neden sezon başında transfer ettiğimiz ve başarılı olan bir futbolcumuzu satalım ki?"

Fenerbahçe'den Diego'nun transferine ilişkin kesinlikle bir teklif almadıklarını anlatan Klaus Allofs, "Fenerbahçe'den bize Diego için yazılı veya sözlü teklif asla gelmedi. Biz de Diego'yu hiçbir kulübe satmayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Brezilyalı yıldız Diego antrenmanlarda gösterdiği performansla teknik heyetten tam not alıyor.

Werder Bremen'in kampını takip eden Alman sporseverler her fırsatta Diego'nun yanına giderek imza alıyor, onunla fotoğraf çektiriyor

Omerdinho
08.Ocak.2007, 22:55
"Diego'yu satmayı düşünmüyoruz"
Werder Bremen Sportif Direktörü Klaus Allofs, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Brezilyalı yıldız Diego hakkında yaptığı açıklamada, Diego'yu satmayı düşünmediklerini söyledi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Werder Bremen'de Sportif Direktör Klaus Allofs, Brezilyalı yıldız Diego'un Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu. Allofs, Diego'nun transferi için Fenerbahçe'den yazılı veya sözlü bir teklif almadıklarını söyledi. Sezon başında transfer ettikleri çok iyi bir performans gösteren Diego'yu satmaları için hiçbir neden olmadığını belirten Allofs, şöyle konuştu: "Diego ile ilgili kamuoyunda çıkan bazı söylentiler var. Biz iyi oyuncuları satmaktan yana değiliz. Diego'yu biz sezon başında transfer ettik. Diego, sezon başından bu yana çok iyi bir performans gösterdi. Neden sezon başında transfer ettiğimiz ve başarılı olan bir futbolcumuzu satalım ki?"

Fenerbahçe'den Diego'nun transferine ilişkin kesinlikle bir teklif almadıklarını anlatan Klaus Allofs, "Fenerbahçe'den bize Diego için yazılı veya sözlü teklif asla gelmedi. Biz de Diego'yu hiçbir kulübe satmayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Brezilyalı yıldız Diego antrenmanlarda gösterdiği performansla teknik heyetten tam not alıyor.

Werder Bremen'in kampını takip eden Alman sporseverler her fırsatta Diego'nun yanına giderek imza alıyor, onunla fotoğraf çektiriyor

zaten su anda istesede gelemez werder bremene lazim
sezon sonu olabilir ancak

fm_monster
08.Ocak.2007, 23:24
Tuncay Şanlı Newcastle?a!

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcumuzun, Newcastle ile ön sözleşme imzaladığı ileri sürüldü

Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcularla ocak ayında sözleşme yenilemeyi düşünürken, bu isimlerden biri olan Tuncay Şanlı ile ilgili ortaya atılan iddialar kafaları karıştırdı. Milli futbolcunun, İngiltere?nin Newcastle ekibiyle ön sözleşme yaptığı ileri sürüldü. Fenerbahçe camiasında dolaşan iddialara göre, yöneticilerin masaya oturma tekliflerine bir türlü karşılık vermeyen Tuncay?ın menaceri Erdinç Şehit?in bu tutumunun altında, İngilizlerle yapılan ön sözleşme yatıyor.

?Hedeflerim var?

Özellikle bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken Tuncay Şanlı?nın yakın çevresine, ?100. yılda Fenerbahçe ile şampiyon olup, misyonumu tamamlamak istiyorum.

Avrupa?ya gitmezsem, kendimi aşamam. Daha büyük hedeflerim var? dediği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi, sezon sonunu beklemeden yıldız oyuncuyla sözleşme yenilemek istiyor. Bu nedenle Tuncay ve menaceri masaya davet edildi.

Eğer Tuncay, sözleşme yenilemezse, sezon sonunda istediği kulübe bonservis ücreti ödemeden gidecek.

gercek oldunu dusunmuyorum

TR.CaPTaiN
08.Ocak.2007, 23:28
Tuncay Fenerbahce ile görüşmeden baska kulube imza atacak bir oyuncu degil cünkü onu Tuncay yapan Fenerbahce'dir. Fanatikten bir sallamasyon..

senderson
09.Ocak.2007, 13:16
saçma sapan gazete haberlerine inanmayın yaf.Bazılarına Ze Roberto yu getiren gazete bunlar:D

fmsmyrna
09.Ocak.2007, 17:41
Alex rahatlattı
Son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerinden bıktığını söyleyen Alex de Souza, Fenerbahçe’yi bırakmayı düşünmediğini söyledi. Özellikle iyi oynamadığı maçların ardından bu tip haberlerin çıktığını belirten Sambacı şöyle konuştu: “Burada çok mutluyum. Bugüne kadar da kimse ile sorun yaşamadım. Doğru olan tek şey; sezon sonunda sözleşmemin biteceğidir..."

‘Menajerim geliyor’
“Menacerim yakında Türkiye’ye gelecek. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle konuştuktan sonra, sanırım söylentiler de bitecek. İnsan rahat olduğu, sevildiği yerden gitmek ister mi? Fenerbahçe’de çok güzel günler geçirdim, bundan sonra da büyük zaferler yaşayacağımıza inanıyorum." Alex’in adı son günlerde sıkça Beşiktaş ile birlikte anılmıştı

Kaynak : Fanatik

benim içimi hiç rahatlatmadı keşke imzalamasak alex ile

m_o_11
10.Ocak.2007, 19:24
beyler keske koyulmasa fanatik foto... larin haberleri kirlilik yapiolar

ForsakeN
10.Ocak.2007, 20:47
Ben Alex ile sözleşme imzalanmasını istemiyorum.Ne pres yapıyor ne de defansına yardım ediyor.Onun yerine Kezman'ın yanına güzel bir forvet alalım.

fmsmyrna
11.Ocak.2007, 14:17
Bugünkü fotomaçta diego gelebilirim demiş.Bu inandırıcı değil bence çünkü gazete fotomaç ama adamlar resimde koymuşlar gerçek olursa süper olur

Omerdinho
11.Ocak.2007, 17:14
Baros teklifi

İngiliz kulübü, Milan Baros'a karşılık Fenerbahçe'den Tuncay ile Deivid'i istedi. Aston Villa, sarı-lacivertlilere 2.5 milyon euro para da teklif etti.

Resmen istediler
İngiltere'nin Aston Villa Kulübü'nden Fenerbahçe'ye inanılmaz bir takas teklifi geldi. 1907haber.com adlı internet sitesinde yer alan habere göre; Aston Villa, mutsuz olan Çek futbolcu Milan Baros'a karşılık Fenerbahçe'den Tuncay Şanlı ve Deivid'i resmen istedi. İngiliz kulübü, bu takas karşılığında sarı-lacivertlilere
ayrıca 2.5 milyon euro para da önerdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın bu sezon başında çok istediği Milan Baros için takas teklifinin önceki akşam saatlerinde kulübe menajerler tarafından resmen yapıldığı bildirildi.

Tuncay Şanlı olmaz
Sezon başında Fenerbahçe yönetimi, Milan Baros'u transfer etmek için girişimlerde bulunmuş ancak teknik direktör Zico'nun "Ben Deivid'i isterim" demesi üzerine Brezilyalı golcü transfer edilmişti. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Aston Villa'nın şok teklifini Zico'ya ileteceği belirtildi. Ancak başkan Yıldırım'ın, Tuncay'ı hiçbir kulübe vermeyi düşünmediği, Çek golcü Milan Baros'a karşılık Aston Villa'ya "Deivid'i verebiliriz" diyeceği ifade edildi. Tuncay Şanlı, Newcastle United ve Milan'ın da transfer listesinde yer alıyor.

Kaynak: Fotomac

eGowiCh
11.Ocak.2007, 17:33
Tuncay'ı 10 tane Baros'a değişmem.

Cengo
11.Ocak.2007, 19:53
DEVRE ARASI TRANSFER OLMAYACAK!!

Boşuna yazmayın yalan haberleri..

fenerbahce_1907
12.Ocak.2007, 19:28
Fener Djiby Fall'ın peşinde
Transferde geleceğe dönük hasaplar yapan Fenerbahçe'nin, 12 Ocak 2007 tarhili Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Danimarka'nın Randers takımında forma giyen santrfor Djiby Fall'un peşine düştüğü ve görüşmelerin sonuçlanma aşamasına geldiği bildirildi.

Sarı-lacivertli ekibe bu sezon UEFA Kupası'nda rakip olan Randers'da görev yapan 21 yaşındaki Djiby Fall, 2-1 sona eren ilk maçta Danimarka temsilcisinin tek golünü kaydetmişti.

Senegalli oyuncunun menajeri ve Randers kulübüyle yapılan görüşmelerde önemli mesafe alındığı ve bonservis konusunda 1 milyon 250 bin Euroda uzlaşıldığı öğrenildi.

De Souza taktiği

Alman Bundesliga Ligi'nde mücadele eden Borussia Dortmund'un da talip olduğu Djiby Fall'un transferini en kısa sürede bitirmeyi planlayan sarı-lacivertlilerin sezon başında Brezilyalı Edson Edmar De Souza için uyguladığı planı Senegalli futbolcu için de düşündüğü bildirildi.

De Souza'yı kontenjanının dolu olması nedeniyle Bursaspor'a veren Fenerbahçe'nin Fall'un transfer edilmesi durumunda bu oyuncuyu da bir Anadolu kulübüne sezon sonuna kadar ücretsiz göndermeyi planladığı kaydedildi. Bu transfere Zico'nun da onay verdiği belirtildi.

Kaynak : Milliyet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AS'tan Riquelme iddiası!
F.Bahçe’de Başkan Aziz Yıldırım “2. yarı için transfer yapmayı düşünmüyoruz” dese de, sarı-lacivertliler ’el altından’ 100. yılın bombasını patlatmaya hazırlandığı öğrenildi.

İspanyol basını Kanarya’nın, Villarreal’de forma giyen Arjantinli yıldız Juan Roman ’yi renklerine katmaya çalıştığını yazdı. Vatan gazetesinin 13 Ocak 2007 tarihli sayısında yer alan haberde AS Gazetesi yazarı Marroto, ünlü menajer Bayram Tutumlu’yu Villarreal’de gördüğünü ve araştırmaları sonucu F.Bahçe’nin, Riquelme’nin transferi için çalıştığını bildirdi. İspanyol gazetesi haberde sarı-lacivertlilerin UEFA Kupası’nda güçlü bir forvet hattıyla mücadele etmek istediği ve Arjantinli yıldızı almak için girişimlerde bulunduğunu ifade etti.

13 MAÇTA 1 GOL
Villareal’de be sezon fazla forma şansı bulumayan 13 maçta 1.170 dakika oynayıp, 1 gol atabilen Riquelme’nin, sarı-lacivertlilerin transfer teklifine olumlu baktığı ve İspanyol ekibinden ayrılmaya niyeti olduğu belirtilirken, en önemli sorun 28 yaşındaki oyuncunun fiyatının yüksekliği. Transfer için F.Bahçe’nin kulübüne 12 milyon Euro bonservis ücreti, kendisine de yıllık 4 milyon Euro ödenmesi gerekiyor. F.Bahçe yönetiminin, ligin 2. yarısının başlangıcından önce bu transferi bitirmek için büyük çaba harcadığı vurgulandı

DIJBY FALL SENEYE
Riquelme transferi gerçekleşirse, sarı-lacivertliler Deivid’i Sakarya, G.Antep ya da V.Manisa’dan birine kiralayacak. Bu arada F.Bahçe’nin, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaştığı Danimarka ekibi Randers’in forveti Djiby Fall ile de gelecek sezon için ilgilendiği ileri sürüldü. Eğer anlaşma sağlanırsa genç yıldız Süper Lig’den bir takıma kiralık olarak verilecek. Performansının beğenilmesi halinde de yeni sezonda kadroya dahil edilecek.

Superspor.com: F.BAHÇE YİNE YALANLAYACAK MI?
Riquelme futbolseverlerin hemen hemen hepsinin beğendiği müthiş bir yetenek. Bu haberin ardından akıllara gelen soru ise F.Bahçe yönetiminin bir bildiri yayınlayarak resmi siteden haberin doğru olmadığına dair bir yalanlama yapması. Gazetelerde çıkan transfer haberleri konusunda titiz davranan ve sürekli tepki gösteren F.Bahçe Spor Kulübü'nün Riquelme haberini yalanlayıp, yalanlamayacağı gün içerisinde belli olacak.

paco
13.Ocak.2007, 17:07
FB-Alex, `Fenerbahçe`de kalmak için elimden geleni yapacağım, ama anlaşma olmazsa Türkiye`de veya başka bir yerde oynamak zorundayım` dedi.
Fanatik Son Dakika Haberleri ...

ZeroG
13.Ocak.2007, 17:31
Riquelme mi gelcek hehee sanmam.Gelirse ben coşarım o ayrı bi konu:D:D:D

JunkChorn
13.Ocak.2007, 18:12
FB-Alex, `Fenerbahçe`de kalmak için elimden geleni yapacağım, ama anlaşma olmazsa Türkiye`de veya başka bir yerde oynamak zorundayım` dedi.
Fanatik Son Dakika Haberleri ...

Valla kardeş kendi sitesinde açıklaması war burdayım diye ben ona inanırım:)

Omerdinho
13.Ocak.2007, 18:13
Alexin yerine alacaklar galiba

coolnash
13.Ocak.2007, 19:09
Randerslı Fall, Deivid den daha faydalı olur.

eGowiCh
13.Ocak.2007, 20:40
Fall haberleri yalandır. Deivid ve Fall da Fenerbahçe'de oynayabilecek kadar üst düzey futbolcular değil. Fall genç bir oyuncu, ileride belki iyi olabilir, alınıp kiralanırsa iyi olur, ama Deivid yerine alınırsa, Deivid'den daha fazla bir şey veremez, en fazla Deivid kadar faydalı olur.

Universal
13.Ocak.2007, 21:37
Cengiz abinin dediği gibi boşuna haber eklemiyelim. Çünkü bu sezon ortasında transfer yapacağını sanmıyorum.

CeNTeR_TR
13.Ocak.2007, 22:23
AS'tan Riquelme iddiası!
F.Bahçe’de Başkan Aziz Yıldırım “2. yarı için transfer yapmayı düşünmüyoruz” dese de, sarı-lacivertliler ’el altından’ 100. yılın bombasını patlatmaya hazırlandığı öğrenildi.

İspanyol basını Kanarya’nın, Villarreal’de forma giyen Arjantinli yıldız Juan Roman ’yi renklerine katmaya çalıştığını yazdı. Vatan gazetesinin 13 Ocak 2007 tarihli sayısında yer alan haberde AS Gazetesi yazarı Marroto, ünlü menajer Bayram Tutumlu’yu Villarreal’de gördüğünü ve araştırmaları sonucu F.Bahçe’nin, Riquelme’nin transferi için çalıştığını bildirdi. İspanyol gazetesi haberde sarı-lacivertlilerin UEFA Kupası’nda güçlü bir forvet hattıyla mücadele etmek istediği ve Arjantinli yıldızı almak için girişimlerde bulunduğunu ifade etti.

13 MAÇTA 1 GOL
Villareal’de be sezon fazla forma şansı bulumayan 13 maçta 1.170 dakika oynayıp, 1 gol atabilen Riquelme’nin, sarı-lacivertlilerin transfer teklifine olumlu baktığı ve İspanyol ekibinden ayrılmaya niyeti olduğu belirtilirken, en önemli sorun 28 yaşındaki oyuncunun fiyatının yüksekliği. Transfer için F.Bahçe’nin kulübüne 12 milyon Euro bonservis ücreti, kendisine de yıllık 4 milyon Euro ödenmesi gerekiyor. F.Bahçe yönetiminin, ligin 2. yarısının başlangıcından önce bu transferi bitirmek için büyük çaba harcadığı vurgulandı

DIJBY FALL SENEYE
Riquelme transferi gerçekleşirse, sarı-lacivertliler Deivid’i Sakarya, G.Antep ya da V.Manisa’dan birine kiralayacak. Bu arada F.Bahçe’nin, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaştığı Danimarka ekibi Randers’in forveti Djiby Fall ile de gelecek sezon için ilgilendiği ileri sürüldü. Eğer anlaşma sağlanırsa genç yıldız Süper Lig’den bir takıma kiralık olarak verilecek. Performansının beğenilmesi halinde de yeni sezonda kadroya dahil edilecek.

Superspor.com: F.BAHÇE YİNE YALANLAYACAK MI?
Riquelme futbolseverlerin hemen hemen hepsinin beğendiği müthiş bir yetenek. Bu haberin ardından akıllara gelen soru ise F.Bahçe yönetiminin bir bildiri yayınlayarak resmi siteden haberin doğru olmadığına dair bir yalanlama yapması. Gazetelerde çıkan transfer haberleri konusunda titiz davranan ve sürekli tepki gösteren F.Bahçe Spor Kulübü'nün Riquelme haberini yalanlayıp, yalanlamayacağı gün içerisinde belli olacak.

Kaynak: Vatan ve Superspor.com

EreN
14.Ocak.2007, 00:32
İddalar bitmiyor ki :)

CeNTeR_TR
14.Ocak.2007, 00:55
İddalar bitmiyor ki :)

bizim takımda hiç bitmez ki zaten :D

TR.CaPTaiN
14.Ocak.2007, 01:11
Acıkcası Riquelme nin gelecegini hiç sanmam ama gelirse muhtesem ötesi olur. Alex'e de rahat rahat el sallarız :)

Omerdinho
14.Ocak.2007, 01:35
Acıkcası Riquelme nin gelecegini hiç sanmam ama gelirse muhtesem ötesi olur. Alex'e de rahat rahat el sallarız :)

Neden gelmesinki?????

ORtEGA0077
14.Ocak.2007, 05:01
bence Alex gönderilmemeli daha iyisi alıncaksa gönderilebilir ama ben Alexe hayranım ve Alex inanılmaz katkılar yapıyor Fenerbahçeye , çoğu maçta tek başına skoru değiştirip yenik durumdan feneri galibiyete taşıdı ve taşımaya devam ediyor bence ..

nerazzuri
14.Ocak.2007, 09:34
bizim takımda hiç bitmez ki zaten :D

ee bide para bol olunca tabiiiiii

fm_monster
14.Ocak.2007, 12:29
Newcastle United'ın Everton'la oynadığı karşılaşmada rakip futbolculara ırkçı söylemlerde bulunduğu iddiasıyla hakkında İngiltere'de soruşturma başlatılan Emre Belözoğlu'nu Fenerbahçe yakın takibe aldı.

Sarı-Lacivertli yöneticiler, "Suçlu bulunursam İngiltere'yi terk ederim." diye konuşan milli futbolcu için adeta pusuda bekliyor. Fenerbahçe yönetiminin, iki yıldır transfer etmeye çabaladığı Emre'yi almak konusundaki ısrarı henüz dinmiş değil. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın çok istediği bu transferde girişimde bulunmak üzere, gelecek hafta milli futbolcu için İngilizlerin vereceği nihai karar bekleniyor. Ufukta Emre'ye karanlık günler görünürken, olası olumsuz bir neticede devreye girmek için Yıldırım ve kurmayları hazır kıta. Emre'ye her türlü imkanı sunmayı planlayan ve şu anda aldığı fiyatın üstü bir rakam belirleyen Sarı-Lacivertliler'in yıldız futbolcuya dört yıllık mukavele önerisi sunmayı düşündüğü ifade edildi.

Kaynak: Zaman

ForsakeN
14.Ocak.2007, 13:56
Newcastle United'ın Everton'la oynadığı karşılaşmada rakip futbolculara ırkçı söylemlerde bulunduğu iddiasıyla hakkında İngiltere'de soruşturma başlatılan Emre Belözoğlu'nu Fenerbahçe yakın takibe aldı.

Sarı-Lacivertli yöneticiler, "Suçlu bulunursam İngiltere'yi terk ederim." diye konuşan milli futbolcu için adeta pusuda bekliyor. Fenerbahçe yönetiminin, iki yıldır transfer etmeye çabaladığı Emre'yi almak konusundaki ısrarı henüz dinmiş değil. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın çok istediği bu transferde girişimde bulunmak üzere, gelecek hafta milli futbolcu için İngilizlerin vereceği nihai karar bekleniyor. Ufukta Emre'ye karanlık günler görünürken, olası olumsuz bir neticede devreye girmek için Yıldırım ve kurmayları hazır kıta. Emre'ye her türlü imkanı sunmayı planlayan ve şu anda aldığı fiyatın üstü bir rakam belirleyen Sarı-Lacivertliler'in yıldız futbolcuya dört yıllık mukavele önerisi sunmayı düşündüğü ifade edildi.

işte bu habere inanırım.çünkü mantıklı

uAburak89
14.Ocak.2007, 19:07
Posta Gazetesinde de Galatasaray'a geleceği yazıyordu Emre'nin .. Yarında başka bir gazetede Beşiktaşa getirir .. Sallamanın sonu yok ki .

fenerbahce_1907
17.Ocak.2007, 15:34
Ronaldo bombası

Real Madrid'de istenmeyen adam haline gelen ve kendisine kulüp bulması söylenen Ronaldo için Milan, Suudi Arabistan'ın Al İttihat ve ABD'nin New York Red Bulls kulübünden sonra F.Bahçe'nin de devreye girdiği vurgulandı. F.Bahçe'nin sezon sonunda Ronaldo'yu kiralamayı düşündüğü ve bunun için 8 milyon euro'yu gözden çıkardığı da iddia edildi

Yıldırım'ın
hedefi büyük
Fenerbahçe, Real Madrid'in 'Dünya Yıldızı' oyuncusu Ronaldo'nun peşinde... Real Madrid Teknik Direktörü Fabio Capello'nun "İstediği yere gidebilir" raporunu verdiği, İspanyol kulübü yöneticilerinin de "Kendine takım bul" dediği Ronaldo için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın harekete geçtiği iddia edildi. Bu sezon Avrupa'da finali hedefleyen, gelecek yıl da Avrupa'dan bir kupayı Türkiye'ye getirmeyi planlayan Fenerbahçe'nin yeni sezon için en büyük transfer bombası Real Madrid'in ünlü Brezilyalı golcüsü Ronaldo.

Fener, kiralık düşünüyor
Başkan Aziz Yıldırım'ın, Real Madrid'li Roberto Carlos'la birlikte yine aynı takımdan Ronaldo'yu da transfer ederek Avrupa'yı sarsmayı hedeflediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin, Ronaldo'yu kiralamak için 8 milyon euro gibi astronomik bir rakamı gözden çıkardığı belirtildi. Ronaldo için İtalyan devi Milan, Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımı ve ABD'den New York Red Bulls kulübü de devrede. Ronaldo'nun Zico faktörü ve Brezilyalı futbolcuların çok olması nedeniyle Fenerbahçe'yi tercih edebileceği ifade edildi.

Sheriff
17.Ocak.2007, 17:08
dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri türkiyeye gelmiş olur;)

TR.CaPTaiN
17.Ocak.2007, 18:10
Ronaldo gelse iyi olur aslında ama haber süpheli:cool:
Emre için de Bayern bize kaptırmaz.

senderson
17.Ocak.2007, 20:45
Ronaldo bize gelip topmu toplayacak:DO adam toplara bile zor yetişir...

ForsakeN
17.Ocak.2007, 20:48
Sarı-Lacivertliler Yıldıray için yeniden düğmeye bastı. Daum’un takımı Köln, Ümit Özat için resmi teklifi de yaptı. Ve yönetim Tuncay ile Alex’e ‘isteyen gider’ restini çekme kararı aldı.

Menaceri davet edildi
Sezon sonunda Hertha Berlin ile sözleşmesi bitecek olan Yıldıray Baştürk için Sarı-Lacivertli yöneticilerin Alman kulübü ile yeniden görüşmelere başladığı öğrenildi. Teknik direktör Zico’nun da sıcak baktığı Yıldıray’ı ilk etapta devre arasında renklerine bağlamak isteyen Fener, görüşmelerde ilerleme sağlanamaması durumunda işi sezon sonuna bırakacak. Yıldıray, Hertha’nın Galatasaray ile oynayacağı hazırlık maçı için bugün İzmir’e gelecek. Yönetim, yıldız futbolcunun menacerini de bir kez daha İstanbul’a davet etti.

‘Kulüp razı olursa...’
Kanarya’nın eski teknik patronu Christoph Daum, Ümit Özat ısrarını resmiyete döktü. Daum’un Fenerbahçe’de de birlikte çalıştığı sağ kolu Murat Kuş, yaptığı açıklamada, Ümit için Fener’e resmi teklifin yapıldığını kaydetti. Luciano’dan sonra Ümit Özat’a da Köln formasını giydirmek isteyen Daum’un kaptan ile görüştüğü ve “Önce kulübümle konuşun. Onlar vermeye razı olursa size o zaman net bir yanıt veririm” karşılığını aldığı belirtildi. Bu konuda Zico ile yönetimin düşüncesi belirleyici olacak.

Tavırlar çok önemli
Kadıköy’deki son flaş gelişme ise iç transferde yaşandı. Zico yönetimden konunun bir an önce halledilmesini talep ederken, Sarı-Lacivertli idareciler, tekliflerin yapılmasının ardından ‘isteyen gider’ restini çekme kararı aldı. Bu karar Tuncay ile Alex’i yakından ilgilendiriyor. Bilindiği gibi Alex için Beşiktaş pusuda bekliyor. Tuncay Şanlı da Newcastle United’ın yakın takibinde. Görüşmelerde futbolcuların sergileyeceği tavır da iki yıldızın Fener’deki geleceğini belirleme açısından önemli rol oynayacak.

Kaynak: Fanatik:confused:

barahir
17.Ocak.2007, 20:49
Tamam daha realin yıldızlarına kancayı takar bizim medya:)

fenerbahce_1907
17.Ocak.2007, 20:52
Tuncaya ve Alex'e isteyen gider demez bizim kulüp onları tutmak ıcın bın takla atıolar

ForsakeN
17.Ocak.2007, 20:56
Bi başka gazete bi başka haber ;)

Antalya kampı sırasında menajerler vasıtasıyla gerçekleşen ilk yoklama sonuçsuz kalırken, bu sefer futbolcuların kendilerinden söz almak için Başkan Aziz Yıldırım'ın dümeni eline aldığı belirtildi.

Menajerlerin olumsuz cevabı sonrası Yıldırım'ın devreye girmesi üzerine Sarı-Lacivertli futbolculardan imzaların gelmeye başladığı ifade edildi. İlk anlaşılan isim ise kaleci Volkan Demirel. Genç kaleciyle dün sabah saatlerinde Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen görüşmelerde mutabakat sağlandığı kaydedildi. 3 yıllık sözleşmeye imza atan Volkan'ın, 2008'de 900 bin Euro, 2009'da 1 milyon Euro, 2010'da da 1.100 milyon Euro alacağı öğrenildi. Aziz Yıldırım'ın bugün de Tuncay Şanlı'yla bir görüşme yapacağı bildirilirken; yıldız futbolcunun yeni sözleşmeye imza atmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Mukavelesi biten diğer oyuncular Alex de Souza, Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı, Ümit Özat, Deniz Barış, Serkan Balcı ve Gürhan Gürsoy ile de önümüzdeki günlerde masaya oturulması bekleniyor. Özellikle mart ayına iç transferde hiçbir fire vermeden girmek isteyen Yıldırım'ın bundan dolayı oyuncuları sıkıştırdığı ve bir an önce anlaşma zemini arayışında olduğu konuşuluyor. "Kimsenin kafasında galibiyetten başka bir konu kalmasın." dediği söylenen Yıldırım'ın da başka işleri kovalamak için bu pürüzü aşmayı planladığı bildirildi.

TR.CaPTaiN
17.Ocak.2007, 21:25
Bencede Baskan dümeni eline almıstır Belki Yıldıray'ı alabilirsek Alex'e isteyen gider resti cekilebilir ama Yıldıray da sezonu Hertha'da tamamlayacagını acıkladı.Tuncay'a zaten isteyen gider resti cekilmez daha yası 24-25. 2.haber daha güvenilir.

CeNTeR_TR
18.Ocak.2007, 15:06
alex giderse onun yerone alez den daha iyi bir oyuncu alamazsak toparlayamaz takım

ayrıca tuncay için git resti ise çok yanlış en az 2 senesi daha var fenerde avrupa için erken

Omerdinho
18.Ocak.2007, 15:20
tuncay giderse o bolgeye adam bulmak cok zor olur... tuncayi bile zor monte etmisti daum oraya :)

CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 15:29
nedenki abi zor olsun tuncay orta sahanın solunda oynuyor o bölgeye adam çok sadece daum un hatası o kadar uzun sürdü oraya monte etmek :D

nerazzuri
21.Ocak.2007, 10:39
nedenki abi zor olsun tuncay orta sahanın solunda oynuyor o bölgeye adam çok sadece daum un hatası o kadar uzun sürdü oraya monte etmek :D

hiçde uzun sürmedi........ bence o bölgede daha başarılı bence ordada devam etmelii Ve şu anda avrupada oynamayı hakeden FUTBOLCULARIN EN BAŞINDA

ayrıca daum onu oraya monte etmekle hata etrmedi bence türkiyeye bir yıldız daha kazandırdı tuncay forvet olsaydı şuanda tuncayı anadolu kulüplerinde kiraalık forma giyecekti yani aynı semih gibi olacaktı

CeNTeR_TR
22.Ocak.2007, 15:20
doğru hiç uzun sürmedi nerdeyse yarım sezondan fazla bir zamanımızı aldı buda çok kısa bir süre sen herhalde gazete ve futbol yorumcularını hiç dinlemedin tuncay bile zamanında ben bu mevkide oynayamam benim mevkim forvet dedi ama sen duymadın herhalde bunları ayrıca tuncay forvet oynadığı zaman attığı golle avrupa takımlarının gözdesi oldu orta sahanın solunda koşarken değil !!!

ForsakeN
22.Ocak.2007, 19:51
Tuncay ın mevkii ne sol kanattır ne de forvettir.Onun gerçek mevkii forvet arkası(AMC)dır.Yani serbest oynatılmalıdır.

ZeroG
23.Ocak.2007, 19:37
Tuncay ın mevkii ne sol kanattır ne de forvettir.Onun gerçek mevkii forvet arkası(AMC)dır.Yani serbest oynatılmalıdır.

Kesinlikle Tuncay'ın gerçek mevkiisi burası

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Ocak.2007, 16:12
alex in yerine riquelme gelecek.sampiyonlar ligi yari finali oynamis bir oyuncunun fb ye katacagi cok sey var...

Memedov
28.Ocak.2007, 18:42
mehmet topuza fenerde yazik olur .. oyuncu kesemez ..

Zico Mehmet Topuzu Çok İstiyor Eğer GeLirse Zico onu iLk 11 oynatır Ve ßurda Daha Çok YıLdızLaşır..;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

EveT Kardeş Sana KatıLıyorum Tuncayın yeri AsıL Forvet Arkasıdır..:)

Omerdinho
29.Ocak.2007, 17:54
mehmet felan gelmez bu sezon..
uefada oynayamayacak adami ne yapsin fener..

fenerbahce_1907
30.Ocak.2007, 03:39
Cassano bombası

Real Madrid'de Fabio Capello istemediği için satış listesine konan Antonio Cassano'yu Fenerbahçe'nin 20 gündür takip altında tuttuğu belirtildi. Zico'nun da onay verdiği İtalyan golcü için İnter de devrede. Ancak İtalyan kulübü, Cassano'yu yaz döneminde kadrosuna katmayı planlıyor. Fenerbahçe ise Real'in golcüsünü ara transferde bitirip, taraftarlarını
costurmayı hedefliyor

Fener, gizlice görüşüyor
Fenerbahçe'nin, Real Madrid kulübü tarafından satış listesine konan Antonio Cassano'nun peşinde olduğu öğrenildi. Teknik direktör Fabio Capello istemediği için İspanyol takımında mutsuz olan İtalyan forvet için Fenerbahçeli yöneticilerin 20 gündür girişimlerde bulundukları ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin, Cassano'yu ara transfer döneminde renklerine katarak güçlenmek ve taraftarlarını coşturmak istediği vurgulandı.

İnter de peşinde
Roma'dan 5 milyon euro'ya transfer edilen 25 yaşındaki Cassano, doğuştan gelen yeteneği, üstün top tekniği ve hızlı çalımları ile Baggio'ya benzetiliyor. Bu sezon çok az forma şansı bulduğu için sadece 1 gol atabilen Cassano'yu İnter de çok istiyor. Ancak İtalyan kulübü, Cassano'yu yaz döneminde kadrosuna katmayı planlıyor. İtalyan golcünün, istediği şartlar yerine getirilmesi halinde Fenerbahçe'ye seve seve gelebileceği belirtildi.
Keske alsak Cassanoyu ama cok zor

TR.CaPTaiN
30.Ocak.2007, 03:57
Cassano'yu bize kaptırmazlar.

Gonziarm
30.Ocak.2007, 04:11
ben cassanonun italyadaki bir macını izlemiştim.Formda oldugu zamanlar ve gencti.Barideydı sanırım.Hayran kalmıstım.Su anki messiye benziyordu.Ama cok uzun zaman onceydı.Bu cocuk bayadır oynamıyor ve cok para kazandı futboldan kopmus olabilir aman dikkat...

Emurafu
30.Ocak.2007, 13:15
bugun basinda juninho bombasi diye haberler var bence fenerbahcen in almasi zor nedenide su avrupada cunku cok isteyen var onu

Memedov
30.Ocak.2007, 13:26
Bence Cassano bize gelmez hem cok iyi bir oyuncu bizden once davrananlar olacaktir yani isimiz o kdr da kolay degil..

CeNTeR_TR
30.Ocak.2007, 13:28
beyler aziz başkan açıkladı bu sene elimizdeki mevcut kadroyla tamamlıycaz diye hangi gazete yazarsa yazsın bundan sonra bizleri ümitlendirmek için yazar

aslında bugün fanatik gazetesinde :D juninho iddası vardı olsa ne güzel olur dimi :D :D :D

eGowiCh
30.Ocak.2007, 13:37
Ara transfer döneminde transfer yapılmayacak, zaten 2 gün kaldı transferin bitimine.

aykut_gencfb
30.Ocak.2007, 13:39
ne juninho ne de cassano hicbiri gelmes bize getiremeyiz biz turkiye standartlarina gore zenginiz ole futbolculari bize gelmeden kaparlar

nerazzuri
30.Ocak.2007, 15:17
AZ ALKMAAR MAÇINA YENİ ÇÖZÜM (BEN BULDUM):D

bakın şimdi DEİVİD in formsuzluğun da deividi yedeklere çekip tek forvet olarak TUNCAY ŞANLI yı koysak sol kanata UĞUR BORAL defansın Soluna ÜMİT ÖZAT ı koysak daha iyi olmazmı Hiç deilse DEİVİD oynamas ve artık bu takımdan gitmesi gerektiğini anlarr... işte AZ ALKMAAR maçının kadrosu böle olsun

VOLKAN

ÖNDER LUGANO EDU ÜMİT

APPİAH AURELİO

M.YOZGATLI ALEX Ugur Boral

TUNCAY ŞANLI

nasıl ama BEN BULDUM :D:D:D:D (bende reklamlardan gördüm bi krempeynir reklamı warya ordan BEN BULDUM:D:D:D:D)

Omerdinho
30.Ocak.2007, 17:14
yonetim transfer yok diyor bunlar hala transferden bahsediyolar :)

eGowiCh
30.Ocak.2007, 19:23
sekocan, sen bulmadın bunu, dün Santra'da Gürcan Bilgiç söyledi :)

Emurafu
30.Ocak.2007, 20:09
arkadaslar bu transferler gelecek senenın trnasferlerı

TR.CaPTaiN
30.Ocak.2007, 20:16
Sekocan'ın bulduğu (Gürcan Bilgic'in de desteklediği:) ) taktik güzel ama Tuncay'dan santrafor olarak ne kadar verim alınır ? + Alkmaar gibi disiplinli bir takım karsısında Alex ve Tümer ikisi birden oynayabilir mi ?
Haberlere gelince klasik medyamız. ;)

Memedov
30.Ocak.2007, 22:57
Tuncay ForveT Çok İyi Oynar Tümer Ve Alex Dediğine KatıLıyorum Eğer 2'si ßirden Oynarsa o Maçta Fener ßahçe İçin İyi oLmaz :(

Eray Dengiz
31.Ocak.2007, 00:14
Bu kadroyu sahaya sürerken çok dikkatli olması lazım. Önemli bir maç ve kaybedildiği taktirde bu kadro eleştiri alabilir.

Gonziarm
31.Ocak.2007, 03:00
Deivid Alkmaar macında sahada olmalı.Ne yapacagı belli olmaz.Son sansım diyerek belki iyi oynar dönüm noktası olur onun için.Deividi önceden izlediğim tanıdığım için böyle diyorum.Aslında kötü futbolcu değil.Ama tam bir santrafor da değil.Forvet yani cok golcu bir adam değildi hic bir zaman.

Bordo61Mavi
31.Ocak.2007, 03:05
Deivid oynasin, Tuncay forvet oyniyamaz. Aslinda oynar da coktandir oynamadigi icin boyle bi macta Fenerbahce risk alamaz. Fenerbahce turu gececek insallah

ZeroG
31.Ocak.2007, 16:40
Tuncay'ın yetenekleri tartışılmaz ama yine de o gün deivid'in oynaması daha yararlı olabilir.Hem bakarsınız ligdeki gençlerbirliği maçında kendine gelir belli olmaz.

nerazzuri
31.Ocak.2007, 17:28
sekocan, sen bulmadın bunu, dün Santra'da Gürcan Bilgiç söyledi :)

ben santrayi izlemedimki bu taktik zaten benim frankfurt macindan 1 hafta sonra fln sekillendi istr inanin ister inanmayin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyler hemde yanlislik oldu sol kanatta TUMER deil UGUR BORAL oynacakkkkkk

Majestic81
01.Şubat.2007, 01:42
Seneye iyi bir golcu sart bence ama bu sene sozlesmeli futbolcumuza destek vermeliyizz