PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : [1] 2

Emurafu
08.Aralık.2006, 12:12
Arda Turan, İtalya ile yapılan özel maçta sergilediği performans sonrasında, Milan Kulübü tarafından 'öncelikli transfer listesi'ne alındı. Avrupa'dan bir teklif de, genç yaşta Fenerbahçe'nin kaptanları arasına giren Tuncay Şanlı'ya geldi.
08.12.2006

İtalya maçında büyüledi
Galatasaray'da flaş gelişme... Yönetimin geçtiğimiz günlerde 2010'a kadar anlaşma sağladığı ve aldığı ücrette hatırı sayılır bir iyileştirme yaptığı Arda Turan'a bir Avrupa devi daha talip oldu. Genç yıldız, İtalya ile yapılan özel maçta sergilediği performans sonrasında, Milan Kulübü tarafından 'öncelikli transfer listesi'ne alındı. Bu konuda Cim Bom'a henüz resmi bir teklif ulaşmadı, ancak İtalyanlar'ın bir süre önce Arda ile temasa geçtiği vurgulandı.

Son söz yönetimin...
Şu an yaş ortalaması 30.1 olan Milan'ın gelecek sezondan itibaren gençleştirme operasyonu başlatacağı ve Arda'nın bu revizyonun en önemli taşlarından biri olacağı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi'nin kesinlikle satmayı düşünmediğini açıkladığı yıldız futbolcunun, Milano'dan gelen bu teklife bir hayli sıcak baktığı, ama son kararı idarecilere bıraktığı bildirildi. Arda'ya daha önce de İnter, Tottenham ve Newcastle United kanca atmıştı.
Raşit ALTUN

Sezon sonu bekleniyor
Avrupa'dan bir teklif de, genç yaşta Fenerbahçe'nin kaptanları arasına giren Tuncay Şanlı'ya geldi. Sarı-Lacivertli forma altında gerek Şampiyonlar Ligi gerekse UEFA Kupası'nda çok etkili maçlar çıkartan, Milli Takım'da görev aldığı karşılaşmalarda da form grafiğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yıldız futbolcuyu, Premier Lig takımlarından Everton istedi. İngiliz Kulübü'nün, resmi görüşmeler için sezon sonunu beklediği ifade ediliyor.

Ada kriterlerine uygun
Ada ekibi yöneticilerinin, Tuncay Şanlı'nın menaceri Erdinç Şehit ile temas kurduğu ve genç futbolcunun düşünceleri konusunda fikir alışverişinde bulunduğu kaydedildi. Sezon bitiminde Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu, halen Sarı-Lacivertli yönetimle masaya oturmadı. Bu arada 38 kez A Milli formayı giyen ve 12 gole imzasını atan Şanlı, İngiltere Futbol Federasyonu'nun 'yeteri kadar milli olma' kriterine de uyuyor

kaynak:FANATIK

Emurafu
08.Aralık.2006, 12:13
Sarı kırmızılı takımın yeni gözdesi, "Galatasaray’ın teklif yaptığı doğrudur. Bunun dışında Beşiktaş da benimle ilgileniyor. Ama benim amacım futbolu Galatasaray’da sürdürmek" dedi.

Galatasaray’da üçüncü Özhan Canaydın dönemi özellikle stat projesi ve geleceğin takımını kurmakla ilgili projeler üretirken, genç yıldız adaylarıyla şimdiden temasa geçildi. İşlem de yapılmaya başlandı. Antalya Genel Direktörü Yılmaz Vural’ın Essen’de keşfettiği Ali Bilgin sağ kanattaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Büyük takımların gözdesi olan Bilgin için sarı kırmızılı yönetim harekete geçti.

Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in de dikkatinden kaçmayan bu oyuncu için menajer Doğan Ercan’a görev verildi. Ercan, Sezgin ile Ali Bilgin’i görüştürdü, yapılan görüşme sonrası genç yetenek önümüzdeki sezon için Galatasaray’a ’evet’ dedi.

Görüştüler anlaştılar

Ali Bilgin yeni sezonda sarı kırmızılı takımın formasını giyecek olmanın gururunu ve mutluluğunu şimdiden yaşadığını söyledi. Antalyaspor’un gözdesi şöyle konuştu:

"Türkiye’ye gelmeyi düşünmemiştim. Ama Yılmaz hoca Almanya’da yıpranacağımı söyleyince gelmeye karar verdim. İyi ki de gelmişim. Yılmaz hoca ile çalışmak benim için ayrı bir zevk oldu. Hem Antalya’yı hem de Türkiye’yi sevdirdi."

Gelecek için de hayallerinin olduğunu, başta büyük takımlarda forma giymek olduğunu sözlerine ekleyen Bilgin, "Galatasaray’ın teklif yaptığı doğrudur. Bunun dışında benimle Beşiktaş da ilgileniyor. Ama benim amacım futbolu Galatasaray’da sürdürmek olacak. Şu anda Antalya’da mutluyum. Seviliyor ve ilgi görüyorum. Sezon sonu hocam ve yönetimin bana izin vereceğini biliyorum.

O zamana kadar da Antalyaspor’u daha yukarılara çıkarmak zorundayız. Önce bu görevi tamamlamam lazım. Bugüne kadar bunları hayal edemiyordum. Şimdi hayallerim gerçek oluyor" dedi.

Kaynak: Hürriyet

El Comandante
08.Aralık.2006, 13:15
haber dogruysa bizim icin iyi bir yedek futbolcu olur,zaten bu takimda as oynamasi cok zor.

El Comandante
08.Aralık.2006, 13:16
hasan sas barcelonaya,alex man udye,diye bu uzayip gider.yalan haberler yapmayi ne kadar cok seviyolar bunlar yahu.

tosunpasa
08.Aralık.2006, 13:19
kaynağa bak, çay demle.
böyle bir şey olamaz çünkü ne Fenerbahçe Tuncay'ı bırakır ne de Tuncay şu sezonlarda avrupaya gider

Burak Duran
08.Aralık.2006, 13:22
evet kesinlikle süper haber :D

Emurafu
08.Aralık.2006, 13:30
Evet as oynamasi zor ama hasan sas artik gs den kopmak uzere onun yerine alabilir iyisallah hbaer dogrudur zaten gs ilgilnedigini biliyordum ama bakalim ne olcak

Oghuse
08.Aralık.2006, 14:02
gercekten galatasaraya yararli olabilecek bir oyuncu

Oghuse
08.Aralık.2006, 14:04
garanti dogrudur :D hemen kanalim

Burak Duran
08.Aralık.2006, 14:05
valla fena haber değil ama ne kadar doğru

Jesus_FB
08.Aralık.2006, 14:12
adından çok söz ettiricek bir oyuncu olacak galatasaray çok yerinde bir transfer yapmış

Del Piero_10
08.Aralık.2006, 14:20
Arda milana,tuncay evertona,bende Juventus'a

10_Osmanozc
08.Aralık.2006, 14:46
La Ali kesecem kulaklarından seni.Trabzonspor'lu adamın ne işi var Galatasaray'da!

10_Osmanozc
08.Aralık.2006, 14:49
kaynağa bak, çay demle.
böyle bir şey olamaz çünkü ne Fenerbahçe Tuncay'ı bırakır ne de Tuncay şu sezonlarda avrupaya gider
Bence Fenerbahçe'de bırakır,Tuncay'da gider.Haber doğru mu,yanlış bilmiyorum ama Tuncay'ın Fenerbahçe'den gitmesi meydana gelebilecek bir şey.

Emurafu
08.Aralık.2006, 14:50
Valla hbaer dogru olmasada cokta abartılacak bır durumyok ortada ılerde neden olmasın

Emurafu
08.Aralık.2006, 14:51
La Ali kesecem kulaklarından seni.Trabzonspor'lu adamın ne işi var Galatasaray'da!
Ne trabzonlusu

Universal
08.Aralık.2006, 14:52
Aslında abatılacak bir olay yok alıştığımız haberler. :) Ama bu iki oyuncuda bu takımlarda oynıyabilecek seviye de belki Arda Milan değilde Palermo, Roma veya başka bir Seria A takımında oynayabilir.

fmsmyrna
08.Aralık.2006, 15:09
bende başka bi yerde bjk'ye gidiyo die duymuştum

dick
08.Aralık.2006, 15:45
Arda milana,tuncay evertona,bende Juventus'a

Seni amigo olarak alabilirler Del Piero:D

Krusty
08.Aralık.2006, 15:52
tuncay, eğer avrupa'da iyi bir kulüp teklif ederse ayrilabilirim demişti. neden ayrilmasin ki? everton'da da iş yapar ama daha iyi bir kulübe gidebilir. milan ise arda'yi alirsa arda'yi oynatmaz, yedek birakir ve 1 sezon sonra da arda ayrilir ve başka takima gider (bence). 1 senesi harcanmiş olur kisacasi.. ayrica çok ön yargiliyiz. haber fanatik diye hemen yalan deniliyor, fakat fb'nin, gs'nin falan resmi sitesinde yazsa yalan denilecek mi?

Jesus_FB
08.Aralık.2006, 15:55
Valla hbaer dogru olmasada cokta abartılacak bır durumyok ortada ılerde neden olmasın

inanmadığın bir haberi neden açıyorsun? cevap bekliyorum senden bunu daha öncedende yapmıştın

Burak Duran
08.Aralık.2006, 15:56
biz almayalım adama yazık olur

Redrum
08.Aralık.2006, 16:22
beyler bu kimdir necidir ilk defa duydum ya:S

dinaMYt
08.Aralık.2006, 17:09
fm 2005te gördüğümden beri ilk hangi takımın bu adamı keşfedeceğini merak edioyordum.hem mali hem sportif yönden bir hayli katkıda bulunucak antalyaspora.hem de galatasaray yönetimi gibi kerizi de bulduklarına göre normal değerinin 2 katı gelir elde edebilirler.sözüm ali bilgine değil hala nereye transfer yapması gerektiğini bilmeyen yönetime..

Emurafu
08.Aralık.2006, 17:10

ilk defa mi duydun:D :D :D
superligi demekki fazla takip etmiyon antalyada oynayan ortsaha oyuncusu yetenekli ve teknik biri

Emurafu
08.Aralık.2006, 17:18
inanmadığın bir haberi neden açıyorsun? cevap bekliyorum senden bunu daha öncedende yapmıştın

Sunun icin yazdim haber olsun diye karari uyeler versin diye actim:( :( :(

Krusty
08.Aralık.2006, 17:21
Yazacağımız yorumlarla bu haberin doğru ya da yalan olduğunu biz mi ispatlayacağız?

Jesus_FB
08.Aralık.2006, 17:21

işte bu haberi yapanlarda aynı senin gibi düşünüyo haber olsun diye yazıyorlar sende haber olsun diye konu açıyorsun şimdi senin onlardan ne farkın var?

TheTrooper
08.Aralık.2006, 17:25
owww fanatik yazdıysa kesin doğrudur:n:

Emurafu
08.Aralık.2006, 17:29
Yazacağımız yorumlarla bu haberin doğru ya da yalan olduğunu biz mi ispatlayacağız?
o anlamda degil uyerler bilsin diye zaten bundan sonra konu acarsam agzimi acmicam

işte bu haberi yapanlarda aynı senin gibi düşünüyo haber olsun diye yazıyorlar sende haber olsun diye konu açıyorsun şimdi senin onlardan ne farkın var?
en azindan yalan soyleyip milleti uyutmuyom

Neyse bundan sonra konu acinca veya haber koyunca siteye daha dıkatlı olucam ozellıkle ınanmıyorum dıye yorum kullanmıcam

Burak Duran
08.Aralık.2006, 17:33
öyle diceğine konu açarken dikkatli olucam desen daha mantıklı olur

GeNç KaRTaL
08.Aralık.2006, 17:37
abi bende ilk defa duydum valla

Emurafu
08.Aralık.2006, 17:42
nasıl ılk defa duydugunuz macları takıp etseydınız adını bılırdınızx neyse ustte yorum yazdım onunla ılgılı bakın ESSEN takımından geldı amr oynuyor

GeNç KaRTaL
08.Aralık.2006, 17:47
ama keşke gitseler bizim için(bjk) çok iyi olur :D

eGowiCh
08.Aralık.2006, 17:48
Arda ve Tuncay Avrupa'da oynayacak düzeyde değiller şu an. Özellikle Tuncay Avrupa'da oynayamaz, ayrıca Fenerbahçe'den de ayrılmaz. Arda için Avrupa daha erken, biraz daha Türkiye'de oynaması lazım.

EreN
08.Aralık.2006, 17:51
Arda Milan'a Tuncay Everton'a EreN Barcelona'ya..

uAburak89
08.Aralık.2006, 17:54
Tuncayın hiçbir zaman avrupada oynayabileceğini düşünmüorum .. Sadece koşuyor.. Yetenekli ama avrupada oynayacak kadar deil ... Arda da en az 2 sene daha Galatasarayda kalmalı bence .. Avrupaya gidip yedek bekleyeceğine Galatasarayda kalıp oynayarak kendisini geliştirebilir ...

uAburak89
08.Aralık.2006, 18:05
Gereksiz bir transfer olur gerçekleşirse ... Elimizde Sabri , Hasan Şaş , Aydın , Arda , Carrusca gibi 5 adet kanat elemanı varken yersiz bir transfer olur ... Sağ beke oyuncu almalıyız bana göre ... Cihanla nereye kadar gidebilirki ??

Agger
08.Aralık.2006, 18:19
italya ile özel maç yapmasaydık nasıl sallicaklardı arda haberini dehset içinde meraklardayım.

Cyzio
08.Aralık.2006, 18:24
Haberin yalan olduğunu bile bile ve böyle balon haber yapan kaynaklardaki haberleri neden buraya koyma gereği hissediyosun?

dentaconstantin
08.Aralık.2006, 18:48
bu adamı fm 2006 dan biliyorum küçük takımlara alırdım şimdi nasıl bir oyuncu haberim yok açıkçası

GsDoruk
08.Aralık.2006, 19:25
vay bee ardaya bakk

Emurafu
08.Aralık.2006, 21:15
bu haber hurriyet gazetesindede cikti

10_Osmanozc
08.Aralık.2006, 22:44
Ne trabzonlusu
Artı bir de Trabzonsporludur kendisi.Trabzonspor Dergisi'nde röportajı var.

y_layta
09.Aralık.2006, 21:18
yılın haberi seçilir bu

Mc.Speedy
10.Aralık.2006, 16:38
Artık Galatasaray Gerekli , Gerektiği Bölgelere Adam Alsın ,
Kanat adamları çok olduğundan istediğimiz oyuncular oynayamıyor..

nekop
10.Aralık.2006, 16:42
Artı bir de Trabzonsporludur kendisi.Trabzonspor Dergisi'nde röportajı var.

oooo alalım o zaman süper ön libero olur ondan olmazsada ziya dogan yapar zaten :)

GsDoruk
10.Aralık.2006, 17:08
gereksiz bir transfer..
o mevkide bir çok adamımız var..

dick
10.Aralık.2006, 17:36
Gereksiz bir transfer olur gerçekleşirse ... Elimizde Sabri , Hasan Şaş , Aydın , Arda , Carrusca gibi 5 adet kanat elemanı varken yersiz bir transfer olur ... Sağ beke oyuncu almalıyız bana göre ... Cihanla nereye kadar gidebilirki ??

Buraya yazacağım herşeyi kelime kelimesine yazmışsın kardeş bana sadece "katılıyorum" demek kalıyor

Eray Dengiz
10.Aralık.2006, 18:53
Takıma transfer olur, yedek oturur, 2-3 aya kalmaz gönderilir.

Emurafu
10.Aralık.2006, 18:58
cihan bu takimdan gitmez sadece alternatif olur en iyisiside bu bence

Emurafu
11.Aralık.2006, 12:40
Bursaspor maçında onsekiz kişilik kadroya bile alınmayan Carrusca’ya Meksika yolu göründü... Santos Laguna, Arjantinli futbolcuyu istedi, Galatasaray Yönetimi 2.5 milyon dolar talep etti.

Meksikalılar bu parayı pahalı bulunca, kiralama yoluna başvurdu. Sarı-Kırmızılılar, kiralama teklifini değerlendirmeye aldı.
Bu arada, Antalyasporlu Ali Bilgin’in, Adnan Polat ile görüşmek üzere dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldiği belirlendi

Kaynak:Fanatik

CeNTeR_TR
11.Aralık.2006, 13:37
emurafu konuyu yazınca altına kaynak yazmada azcık inandırıcı olsun :D

Emurafu
11.Aralık.2006, 13:38
fanatik mi ? yalandır yalan :D :Dyalandır yalan yorumları yapmak yasak batuhan kardes kural koydu haberın olsun
dıyecem ama o sabıt konu sılınmıs

Zaten caruscayı ılk aldıgımızdada 3milyon dolar teklıf gelmıstı meksıkadan vermemıstık

Jesus_FB
11.Aralık.2006, 13:41
Bundan sonra galatasaray ile ilgili transfer haberlerini yeni konu açmak yerine buraya yazalım

Emurafu
11.Aralık.2006, 14:02
emurafu konuyu yazınca altına kaynak yazmada azcık inandırıcı olsun :D
bu seferde millet kaynak ister:D :D :D

Tarik abi iyi dusunmussun en azindan ortalik karismaz

CeNTeR_TR
11.Aralık.2006, 14:47
bu seferde millet kaynak ister:D :D :D

Tarik abi iyi dusunmussun en azindan ortalik karismaz

doğru sende haklısın o zaman fanatik yazma :D :D

El Comandante
11.Aralık.2006, 15:05
carrusca icin en mantikli yol kiralama yöntemi,onu devamli oynayabilecegi bir takima kiralik verirsek gercekten cok iyi bir sekilde döner,tecrübe kazanir.ali bilgin konusunda ise iyi bir yedekten baska bisey olamaz.

CeNTeR_TR
11.Aralık.2006, 15:10
carusca nın devamlı oynayabileceği bir takımmı ? :D:D

El Comandante
11.Aralık.2006, 15:20
carusca nın devamlı oynayabileceği bir takımmı ? :D:D

tabiki her mac ilk 11de oynayabilecegi bir takimda oynamasi lazim,neden gülüyon anlamadim???

CeNTeR_TR
11.Aralık.2006, 15:33
ya senin yorumun için değil yanlış anlama caruscaya :D

Oghuse
11.Aralık.2006, 15:35
ali bilgin istanbulda,
http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=184701

Emurafu
11.Aralık.2006, 16:18
ali bilgin istanbulda,
http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=184701

sagol haber icin ama ben bu haberi verdim zaten benim verdigim kaynaktan haber

RoNNiE91
11.Aralık.2006, 16:25
ali bilgin'in galatasaray'a pek faydası olacağını zannetmiyorum ama gene de hayırlı olsun

paco
11.Aralık.2006, 16:35
ali bilgin antalyasporda amr oynamıyor ki ... ortasahada çok yönlü bir oyuncu ... orta saha oyuncusu olmasına rağmen 3 golu bulunuyor ... 25 yaşında essen takımda oynarken son maçında bütün taraftarlar ali bilgini alkışlasın diye t.d aliyi oyundan alıcaktı ama taraftar izin vermedi ... antalyaspora gelmeden önce türkiyeden içinde trabzonunda olduğu bir kaç takım daha ali yi istiyordu ... antalyasporla 3 yıllık sözleşmesi var ama galiba 600 bin dolar getirirse serbest kalacağı maddesi var ... bence ali bilgin şu an ki futboluyla türkiye de her takımda rahatlıkla forma giyebilir ....

IcedEarth
11.Aralık.2006, 23:28
carrusca turkcell süper lig in en kaliteli oyuncularından biridir şanssız olmasının nedeni ise arda filan değil tamamen gerets tir carrusca bu ligde her takımda rahatça oynayabilecekken gereksiz bir kapris yüzünden yedek oturmaktadır gerets gidene kadar başka bir takıma kiralansa hem ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterir hem de şanssızlığını( ! ) atlatmış olur.

gerrrard
11.Aralık.2006, 23:56
carrusca turkcell süper lig in en kaliteli oyuncularından biridir şanssız olmasının nedeni ise arda filan değil tamamen gerets tir carrusca bu ligde her takımda rahatça oynayabilecekken gereksiz bir kapris yüzünden yedek oturmaktadır gerets gidene kadar başka bir takıma kiralansa hem ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterir hem de şanssızlığını( ! ) atlatmış olur.

Gerets konusu haric tüm söylediklerine katılıyorum.

paco
12.Aralık.2006, 14:22
Souness imzaladı iddası

İngiltere futbolunun nabzını tutan otoriteler, İskoç hocanın Galatasaraylı yöneticiler ile görüşüp anlaştığını ve ön protokol imzalandığını iddia etti.

Tek soru işareti

İngiliz basınının ardından, Ada futbolunda söz sahibi olan isimler de Graeme Souness’ın yeniden Galatasaray’ın başına geçeceğini ileri sürdü. İskoç hocaya yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle kısa bir süre önce görüşen tecrübeli çalıştırıcı, kendisine yapılan teklife sıcak baktığını söyledi.

Hatta tarafların önprotokol imzalayıp, beklemeye geçtiği kaydedildi. İddiaya göre, Souness’ın kafasındaki tek soru işareti, kulüpteki maddi sıkıntı.

Gerets bekleniyor

Newcastle’daki görevine son verildikten sonra birçok Avrupa kulubünden teklif alan Souness, bu talepleri reddetmişti. İngilizler’e göre bu hamlenin altında yatan neden, Souness’ın Galatasaray ile anlaşmış olması.

Tazminatından ötürü Gerets’i şimdilik göndermeyi göze alamayan Sarı-Kırmızılı yönetimin B planında, Souness’ı yeni sezonda getirmenin düşünüldüğü ifade edildi. Ancak Belçikalı istifa ederse, Souness zaman kaybetmeden İstanbul’a gelecek, Saunders de yardımcısı olacak.

Kaynak: Fanatik

12.12.2006

El Comandante
12.Aralık.2006, 14:30
Souness imzaladı iddası

İngiltere futbolunun nabzını tutan otoriteler, İskoç hocanın Galatasaraylı yöneticiler ile görüşüp anlaştığını ve ön protokol imzalandığını iddia etti.

Tek soru işareti

İngiliz basınının ardından, Ada futbolunda söz sahibi olan isimler de Graeme Souness’ın yeniden Galatasaray’ın başına geçeceğini ileri sürdü. İskoç hocaya yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle kısa bir süre önce görüşen tecrübeli çalıştırıcı, kendisine yapılan teklife sıcak baktığını söyledi.

Hatta tarafların önprotokol imzalayıp, beklemeye geçtiği kaydedildi. İddiaya göre, Souness’ın kafasındaki tek soru işareti, kulüpteki maddi sıkıntı.

Gerets bekleniyor

Newcastle’daki görevine son verildikten sonra birçok Avrupa kulubünden teklif alan Souness, bu talepleri reddetmişti. İngilizler’e göre bu hamlenin altında yatan neden, Souness’ın Galatasaray ile anlaşmış olması.

Tazminatından ötürü Gerets’i şimdilik göndermeyi göze alamayan Sarı-Kırmızılı yönetimin B planında, Souness’ı yeni sezonda getirmenin düşünüldüğü ifade edildi. Ancak Belçikalı istifa ederse, Souness zaman kaybetmeden İstanbul’a gelecek, Saunders de yardımcısı olacak.

Kaynak: Fanatik

12.12.2006

Ya bu souness geretsden iyi bir hoca degil yahu,galatasaraya ne basari kazandirmiski galatasaray onu yeniden istiyo.Sorun yönetim,bu yönetim gitmeden bu aciz yönetim istifa etmeden galatasaray in sorunlari tükenmeyecek.

TaşkınMahmut
12.Aralık.2006, 14:31
Ben bir Souness hastasıyım. Bilmiyorum neden.Kollektif futbol oynatıyor.İnşallah gelir.

GsDoruk
12.Aralık.2006, 14:58
fena bir hoca değil ama geretsden daha mı ii bilmem

Emurafu
12.Aralık.2006, 17:11
adnan polat haberleri yalanladi gerets hic bir yere gitmiyor dedi

Selman Ozturk
12.Aralık.2006, 21:10
Her zamanki gibi Galatasaray'ın taşları yerinden oynatılmak isteniyor. Gerets sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacak.Galatasaray'lı arkadaşların medyaya yansıyan haberleri dikkate almamalarını öneriyorum...

Eray Dengiz
12.Aralık.2006, 21:12
Evet, Selman'ın dediği gibi Gerets sezon sonuna kadar Galatasaray'ın başındadır, hatta bunu Ö.Canaydın kendi ağızıyla söyledi..

nart_susruko
12.Aralık.2006, 22:09
Evet, Selman'ın dediği gibi Gerets sezon sonuna kadar Galatasaray'ın başındadır, hatta bunu Ö.Canaydın kendi ağızıyla söyledi..
:n: :n:
hayırdır Eray, başkanın ağzından çıkan herşeye inanır mı oldun yoksa ? (gerçi GeretS kalacak ama bu cümlen olmamış yani :D)

resmi sitede ulubatlı olayını yalanladı..

ibo
12.Aralık.2006, 22:09

Doğruluğunu yanlışlığını bilemem haberin ama Özhan Canaydın güvenmiyorum. Zamanında da Fatih hoca ile geldim fatih hoca ile giderim demişti zaten... Ama malum...

Emurafu
12.Aralık.2006, 23:55
Doğruluğunu yanlışlığını bilemem haberin ama Özhan Canaydın güvenmiyorum. Zamanında da Fatih hoca ile geldim fatih hoca ile giderim demişti zaten... Ama malum...Fatıh hocanın gıtmesı ıcın ozaman cok baskı oldu hatta taraftarlar bıle baskılar yaptı

ibo
13.Aralık.2006, 13:40
Fatıh hocanın gıtmesı ıcın ozaman cok baskı oldu hatta taraftarlar bıle baskılar yaptı

ben baskı yoktu veya baskı olmadı demedim zaten. burada önemli olan baskı olup olmaması değil Canaydının sözünü tutmamasıdır. Ki daha tutmadığı bir sürü söz var... herneyse konuyu dağıtmayalım...

IcedEarth
13.Aralık.2006, 17:27
ben valla souness in gelmesini çok isterdim adam tam bir iskoç parayı cebinden çıkacak gibi harcardı biz de ucuz ve genç oyuncular alırdık carruscayı da oynatırdı fenerbahçeyi de kadıköyde yenersek bayrağı alıp santraya :D :n: fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamasın

Emurafu
13.Aralık.2006, 19:26
ben valla souness in gelmesini çok isterdim adam tam bir iskoç parayı cebinden çıkacak gibi harcardı biz de ucuz ve genç oyuncular alırdık carruscayı da oynatırdı fenerbahçeyi de kadıköyde yenersek bayrağı alıp santraya :D :n: fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamasın

souness gelmesini istemem cunku basarisi yok tek basarisi cimboma turkiye kupasini aldirdi kariyersiz adam bence:D :D :D :D

Agger
14.Aralık.2006, 15:05
- ''carrusca neden oynatılmıyor ?''

[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- ''Carruscanın yerinde arda oynuyor ve süper performans sergiliyor. onu carrusca değil r.carlos bile kesemez.''

[karşılık olarak benim cevabım] - ''Peki Carrusca orta sahanın ortasında oynayamaz mı ? sol ayak diye sol açıkta mı oynaması gerekiyor ? Hagi de sol ayaktı ve orta sahanın ortasında beyin görevi görüyordu. ilic'i oynatacağımıza carruscayı orta sahanın ortasında oynatabilirz.''

[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- Verilecek cevap yoktur. mal gibi kalınmıştır.

{Anlayana...}

[b]ayrıca bu sounness gelirse vay halimize o zaman

Cengo
14.Aralık.2006, 16:54
Souness'ı bir Fenerli olarak isterim, Geretz ile karşılaştırılır mı hiç :D

IcedEarth
14.Aralık.2006, 17:13
- ''carrusca neden oynatılmıyor ?''

[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- ''Carruscanın yerinde arda oynuyor ve süper performans sergiliyor. onu carrusca değil r.carlos bile kesemez.''

[karşılık olarak benim cevabım] - ''Peki Carrusca orta sahanın ortasında oynayamaz mı ? sol ayak diye sol açıkta mı oynaması gerekiyor ? Hagi de sol ayaktı ve orta sahanın ortasında beyin görevi görüyordu. ilic'i oynatacağımıza carruscayı orta sahanın ortasında oynatabilirz.''

[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- Verilecek cevap yoktur. mal gibi kalınmıştır.

{Anlayana...}

[b]ayrıca bu sounness gelirse vay halimize o zaman

değindiğin konu çok süper ama üslubunu düzelt derdini böyle anlatmak sana bişey kazandırmaz

nart_susruko
14.Aralık.2006, 21:10
gelde Luce'nin atasözlerini özleme şimdi.. ;)

Cengo
15.Aralık.2006, 03:06
gelde Luce'nin atasözlerini özleme şimdi.. ;)

Luce aşağılayıcı atasözler söylediği için kovuldu farkında mısın bilmem :)

seviyeyi korumayacaklar ise gelmesinler, önce genç nesile örnek olsunlar..

nart_susruko
15.Aralık.2006, 03:18
Luce aşağılayıcı atasözler söylediği için kovuldu farkında mısın bilmem :)

seviyeyi korumayacaklar ise gelmesinler, önce genç nesile örnek olsunlar..
bende birileri farkında olsun diye sadece "atasözleri" kısmını koyu yazdım ama demekki tam şeettirememişim, mesajı yazarkenki amacımda onun gelip gelmemesi değil sadece bana göre söylediği atasözlerinin yerine cuk oturmasıdır :)

Cengo
15.Aralık.2006, 04:02
bende birileri farkında olsun diye sadece "atasözleri" kısmını koyu yazdım ama demekki tam şeettirememişim, mesajı yazarkenki amacımda onun gelip gelmemesi değil sadece bana göre söylediği atasözlerinin yerine cuk oturmasıdır :)

kim, ne yerine oturmuş, bırak bunları şimdi..

nart_susruko
15.Aralık.2006, 04:07
kim, ne yerine oturmuş, bırak bunları şimdi..
:rolleyes: tamam bıraktım..
başka bırakmamı istediğin şeylerde varsa ö.m. kutum boş, sen yaz yolla ben bırakırım :S

Burak Duran
16.Aralık.2006, 12:00
Kabze'yi isteriz

Trabzon, G.Saray'a "Alın Szymek'i verin Kabze'yi" haberi yolladı.

Karar Gerets'in
Yönetimin, takas önerisini teknik direktör Gerets'e ileteceği, son kararı Belçikalı hocanın vereceği bildirildi. Ancak Gerets'in Hasan Kabze'yi göndermeye sıcak bakmadığı gelen haberler arasında. G.Saray'ın Trabzonspor'a göndermeyi düşündüğü oyuncuları takas olarak önermesi bekleniyor.

Para İstemediler
Galatasaray'ın
orta sahaya transfer etmeyi düşündüğü Trabzonsporlu Szymkowiak için Karadeniz ekibinden takas önerisi geldi. Bordo-mavililerin, oyuncularını isteyen sarı-kırmızılı yönetime, "Karşılığında Hasan Kabze'yi bize verirseniz, Szymkowiak'ı alabilirsiniz" haberi yolladığı öğrenildiKabze'yi isteriz

Koşarak gelirim

Cimbom'un resmen istediği Ankarasporlu Wederson dün maçtan sonra "G.Saray'da oynamak beni mutlu eder" dedi.

F.BAHÇE DE TALİP
G.SARAY'IN, F.Bahçe'nin de istediği Ankarasporlu Wederson'a talip olduğu ortaya çıktı. Başkent ekibinin onursal başkanı Melih Gökçek, Brezilyalı oyuncuyu Canaydın'ın kendisinden istediğini açıkladı. Gökçek, "Bana kalırsa parayı veren alır ancak yönetim ne der bilemem" dedi.

KARAR KOCAMAN'IN
ANKARASPOR
Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar da teklifi doğrularken, fiyat konuşulmadığını belirtti. Gökçınar, "Konuyu hocamız Aykut Kocaman'a soracağız. 'Evet' derse onay vereceğiz" diye konuştu. Bu arada Ankaraspor- Trabzonspor maçından sonra Wederson, "Tabii ki G.Saray'da oynamak isterim" dedi.

kaynak: Fotomaç

Emurafu
16.Aralık.2006, 13:03
Linderoth mu Tymoschuk mu...

Ön liberoya oyuncu arayan G.Saray’ın gündeminde İsveçli Linderoth ve S.Donetsk’li Tymoschuk var. Öncelik Linderoth’ta.
G.Saray ara transferde orta sahasını güçlendirmek isterken sezon başında ilgilendikleri İsveçli Tobias Linderoth’u yeniden listeye aldılar. Danimarka’nın Kopenhag takımında oynayan Linderoth, 27 yaşında ve ülkesinin milli takımında da oynuyor. Üç yıldır Kopenhag’da oynayan Linderoth bu süre içerisinde 73 maçta 3 gol attı. Ön liberoda kesici ve top dağıtıcı özelliği olan İsveçli’nin bonservisi 2.5 milyon Euro. Diğer bir aday ise tanıdık bir teknik direktörün öğrencisi. Lucescu’nun çalıştırdığı S.Donekts’in ön liberosu Anatoliy Tymoschuk da G.Saray’ın takibinde. 27 yaşındaki oyuncu futbola başladığından beri Shakthar’da. Oynadığı 226 maçta 32 gol attı. Fakat Tymoschuk’un maliyeti Linderoth’a göre çok daha pahalı. Tam 7 milyon Euro.

Ikisiside iyi oyuncu gelirse sevinirim

TaşkınMahmut
16.Aralık.2006, 13:15
Wederson bana göre bize gelicek. Çünkü dün Melih Gökçek in basın toplantısında gördüm TV de Galatasaray resmi teklif yaptı klüp kara verir dedi.Başkanda her oyuncumuz belirli fiyata satılıktır dedi.

nekop
16.Aralık.2006, 14:23
hasan kabze bize gelicekse szymkowiak pafta oynasın daha iyi...

Eray Dengiz
16.Aralık.2006, 14:29
Wederson gelirse süper olur..

nart_susruko
16.Aralık.2006, 15:21
Para İstemediler
Galatasaray'ın orta sahaya transfer etmeyi düşündüğü Trabzonsporlu Szymkowiak için Karadeniz ekibinden takas önerisi geldi. Bordo-mavililerin, oyuncularını isteyen sarı-kırmızılı yönetime, "Karşılığında Hasan Kabze'yi bize verirseniz, Szymkowiak'ı alabilirsiniz" haberi yolladığı öğrenildi.Kabze'yi isteriz
ne komik adamlarsınız vesselam :n:

El Comandante
16.Aralık.2006, 15:41
hasan kabze hic szymekle takas olurmu ya,ondan kat kat daha iyi futbolcudur hasan kabze,biz onu vermeyiz baska takima.

ayrica wederson gelirse sol kanat sorunumuz biter.mükemmel bir transfer olur,türk vatandasida olmustu galiba kendisi.hem duran top sorunumuz da kalmaz,insallah wederson bize gelir.

El Comandante
16.Aralık.2006, 16:01
"Seve seve gelirim"

Ankaraspor'un Brezilyalı futbolcusu Wederson, iki kulübün anlaşması durumunda Galatasaray formasını seve seve giyeceğini belirterek, "Ankaraspor'daki performansımı sürdürürsem Galatasaray'ın sorunlarına çözüm olurum" dedi.

Ankaraspor'dan Galatasaray'a transferi gündeme gelen Brezilya futbolcu Wederson, kendisine resmi bir teklifin gelmediğini, ancak iki kulübün anlaşması durumunda Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamaktan gurur duyacağını söyledi. Wederson, transferi için yönetimin kararını beklediğini ifade ederek, "Ben, Ankaraspor'un sözleşmeli futbolcusuyum.

Bana gelen resmi bir teklif olmadı. Transferim konusunda yönetimin kararını bekliyorum. Eğer Galatasaray'a transfer olursam sevinirim. Eğer transferim gerçekleşmezse Ankaraspor'da oynamaya devam etmekten de mutluluk duyarım" diye konuştu.

Galatasaray'da forma giyme konusunda kendisine güvendiğini belirten Brezilyalı oyuncu Wederson, "Benim her zaman ilk hedefim futbol oynamak. Galatasaray'da forma giyersem başarılı olacağıma inanıyorum. Ben kendime güveniyorum. Ankaraspor'daki performansımı sürdürürsem, Galatasaray'ın sorunlarını çözüm olurum" dedi.

Wederson, Galatasaray'da forma giyen futbolcularla herkesin birlikte oynamak isteyeceğini dile getirerek, özellikle savunmanın solunda ve serbest atışlarda Galatasaray'a büyük fayda sağlayacağını kaydetti.

Kaynak: İHA

eGowiCh
16.Aralık.2006, 16:27
Wederson'un Fenerbahçe'ye transfer olacağını duymuştum; şimdi de Galatasaray'a transfer olacağı söyleniyor. Wederson Galatasaray için iyi bir transfer olur, gerek serbest vuruşlarda, gerek sol bekte Galatasaray'a ilaç olur.

Emurafu
16.Aralık.2006, 17:45
Bugun bazi haberlerde wederson cimbomla her konuda anlastigi soyleniyor iyisallah gelir

nekop
17.Aralık.2006, 00:30
hasan kabze hic szymekle takas olurmu ya,ondan kat kat daha iyi futbolcudur hasan kabze,biz onu vermeyiz baska takima.

yalan söylemek sana hiç yakışmıyor baran ;)

El Comandante
17.Aralık.2006, 00:34
yalan söylemek sana hiç yakışmıyor baran ;)

ya bak serhat siz szymeki göndermek icin elinizden geleni yapmiyormusunuz,szymekin yasida 30 u gecti,yani trabzona geldigi ilk sene ben ona hayrandim,onun büyük kulüplere gidecegini sanardim ama olmadi.simdi kötü oynuyor.hasan kabze ise iyi futbolcu oldugunu belli ediyor,daha yasida genc,gollerinide atiyo.ben yalan söylemem serhat,bunu bil.

OgUzKaGaN
17.Aralık.2006, 01:15
Ben Emurafu'yu anlamıyorum.Abi "iyisallah" ne demek bana bi açarmısın?:mad:

fenerbahce_1907
17.Aralık.2006, 01:38
evet emarafu ya bi acıklarmısın ıyısallah ne demek

paco
17.Aralık.2006, 04:37
Rüyada gibiyim

Ankaraspor'un sambacısı Wederson, iki kulübün anlaşması halinde G.Saray'da seve seve oynayacağını söyledi. Wederson, "G.Saray hayallerimin takımı. Sanki rüyadayım" dedi.

İlaç olurum

Ankaraspor'un sambacısı: G.Saray'ın formasını seve seve giyer, sorunlarını çözerim!.

HEYECANLIYIM
G.Saray'ın devre arasında renklerine bağlamayı düşündüğü Ankarasporlu Wederson, aldığı teklif nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılı formayı gururla taşıyacağını dile getiren sambacı, "G.Saray'da oynama fikri beni heyecanlandırıyor. Kulüpler anlaştığı takdirde seve seve giderim.
Ankara'da olduğu gibi orada da sürekli oynarım" dedi.

FRİKİK BENİM İŞİM
Türk vatandaşlığı için başvurusu da bulunan yıldız oyuncu, "G.Saray'ın tüm sorunlarını çözerim. Çok frikik kazanıyor. Tam bana göre. Üstelik Milli Takım yolum da açılır" diye konuştu. Wederson, daha önce Brezilya Ligi'nde Americano, İnternacional, İtuano, Juventude, Taca Guanaraba ve Vasco De Gama takımlarında forma giydi.
Ozan TUNA
adam formayla resim bile çektirmiş hayrıdır

paco
17.Aralık.2006, 05:55
Gallardo'yu değil Emana'yı getirin

G.Saray'ın hocası, Gallardo için olumsuz rapor verdi. Gerets, "Bana Emana'yı alın" dedi. Yöneticiler de Emana için Toulouse takımı ile görüşmelere başladılar. Cimbom, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için 3 milyon dolar önerdi, kulübü 5 milyon dolar istiyor.

Emana'yı alın

Yönetim, Kamerunlu ön libero için Toulouse'a 3 milyon dolar önerdi Fransız ekibi 5 milyon dolarda ısrarlı Song, "Çok yönlü bir oyuncu" dedi.

GERETS ikinci yarı için Kamerunlu Emana'yı istedi, yönetim harekete geçti. Erik Gerets yönetimin, "Gallardo'yu alalım" teklifini, "Bana Emana'yı alın yeter" diyerek geri çevirdi. İnamoto'dan istediği verimi alamayan G.Saray, Toulouse takımında forma giyen genç yıldız için Fransız ekibinin kapısını çaldı. Rakamı ise el yakıyor.

GOLLER DE ATIYOR
Song, sezon başında da gündeme gelen 24 yaşındaki vatandaşını, "Çok yönlü bir oyuncu" diye övdü. Toulouse, 5 milyon dolar istedi, G.Saray ise 3 milyon dolar teklif etti. 2000'de Valencia'dan Toulouse'a giden Kamerun Milli Takımı'nın da yıldızı Achille Emana bu sezon 15 maçta 3 gol attı.
Yılmaz ŞENOL

M.Scofield
17.Aralık.2006, 10:06
Gallardo'yu değil Emana'yı getirin
yine basladilar biz en fazla wedersonu aliriz

RoNNiE91
17.Aralık.2006, 11:24
wederson galatasaray'a yararlı olabilir.ergünle felan gitmez bi iş

Emurafu
17.Aralık.2006, 12:03
Fotospor haberine gore Ali gunes ocakta cimbomda imis birak ali gunes gelecegine cihan kalsin

Eray Dengiz
17.Aralık.2006, 12:22
Fotospor ne yapacağını şaşırdı gene, onların dönemi geldi ya..

Bu transfer haberlerinden anca Wederson'u alırız, yanına 1-2 gurbetçi ile kapatırız..

Emurafu
17.Aralık.2006, 12:25
G.Saray'ın Roberto Carlos'u olacağım

Sarı-kırmızılıların gözdesi Wederson, SABAH'a konuştu: "Seve seve gelirim. G.Saray'ın Roberto Carlos'u olacağım. Büyük bir takımda oynayacağım için ay-yıldızlı forma şansımı da artıracağım".

Galatasaray'ın sol kanat için çözüm olarak düşündüğü ve teklif götürdüğü Ankarasporlu Wederson, sarı-kırmızılı kulübe sıcak bakıyor. SABAH'a özel açıklamalar yapan Brezilyalı futbolcu, "Galatasaray'a seve seve gelirim" dedi. İşte Wederson'un Cimbom'dan Milli Takım'a, frikiklerdeki başarısından Roberto Carlos'a olan hayranlığına kadar söyledikleri: nGalatasaray büyük camia. Benim de büyük hedeflerim var. Seve seve gelirim. Sarı-kırmızılı kulüpte, belirlediğim hedeflere ulaşabileceğime inanıyorum. Galatasaray formasıyla başarılı olup ay-yıldızlı formayı giyeceğim. Türk vatandaşlığı için başvurmuştum, Bakanlar Kurulu'ndan çıkacak onayı bekliyorum.

* Ankaraspor'da oynamaktan memnunum. Ancak kim Galatasaray'a gitmek istemez ki? Yine de çok çalışmam lazım. Oradaki beklentiler tabii ki daha fazla. nGalatasaray'da başarılı olduğum zaman, Türk Milli Takımı'nın formasını giyme şansım da doğar. Büyük takımlarda oynamak, Milli Takım'da forma giymek adına büyükavantaj oluyor. Çünkü büyüklerde oynayan futbolcu göz önünde oluyor. Ben de hem Galatasaray, hem de Türkiye adına faydalı olmak istiyorum.

ALEX'TEN İYİ FRİKİK ATIYORUM
* Bugün dünyanın en iyi sol beki halen Roberto Carlos. Brezilya'da futbola yeni başlayan bir genç, kendine oynadığı mevkiiden bir futbolcuyu örnek alır. Ben de sol bek olduğum için her zaman Roberto Carlos'u örnek aldım. Amacım onun seviyesine gelmek. Bir anlamda Galatasaray'ın Roberto Carlos'u olacağım.

* Galatasaray, rakipleri karşısında çok sayıda serbest atış kazanıyor. Şu ana kadar frikiklerde pek etkili olamadılar. Benim de güçlü yönlerimden biri duran toplar. Alex iyi frikik kullanıyor ama ben ondan daha sert ve düzgün vuruyorum. Galatasaray'ın serbest vuruş sorununa care olacağıma inanıyorum.

Bu wedersaon gelmesini cok istiyorum bence gallardo yu almaya gerek yok wederson alalim super

Emurafu
17.Aralık.2006, 12:30
G.Saray’a gidersem ilaç olurum’
Wederson: “Yönetim izin verirse ve transferin gerçekleşirse G.Saray’daki sorunlara çözüm olurum. G.Saray gibi büyük bir kulüpte oynamak isterim”

17.12.2006

G.Saray’ın resmen istediği Ankaraspor’un Brezilyalı futbolcusu Wederson, “Eğer gidersem, G.Saray’daki sorunlara çözüm olacağıma inanıyorum. Yönetimin karar vermesini bekliyorum. Kendime güvenim var. Performansımı ve tecrübemi sahaya yansıtırsam orada da sürekli oynarım. Zaten herşey antrenmanlarda bitiyor, benim için sorun değil. Serbest vuruşlar benim zevkle yaptığım bir iş. Sarı-kırmızılı ekipte de seve seve frikikleri kulanırım” dedi.

G.Saray yönetiminin de devre arasında renklerine katmak için resmi teklifte bulunduğu Wederson için Ankaraspor kulübünden yanıt beklendiği vurgulandı. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın Wederson’dan memnun olmadığı ve transferine yeşil ışık yaktığı iki kulübün önümüzdeki günlerde masaya oturacağı öğrenildi.

Insallah aliriz yonetim ilk defa iyi bir is yapsa

uAburak89
17.Aralık.2006, 13:10
Wederson Türk vatandaşlığıda alıcaktı galiba .. Hatta almışta olabilir tam bilmiorum ... :) Transfer gerçekleşirse uzun zaman sonra Free-kick golü izleriz :)

OgUzKaGaN
17.Aralık.2006, 13:26
İnşallah Wederson'u transfer ederiz.Gerçekten back için çok yararlı olur.Ayrıca Emana denilen adam,fizik gücü bakımından Appiah gibi.Ben çok izledim ancak Gallarda ile ne alaka onu halen daha çözemedim.:)

Emurafu
17.Aralık.2006, 13:45
Wederson Türk vatandaşlığıda alıcaktı galiba .. Hatta almışta olabilir tam bilmiorum ... :) Transfer gerçekleşirse uzun zaman sonra Free-kick golü izleriz :)
turk vatandasi oldu

Emurafu
17.Aralık.2006, 14:42
FOTOMONTAJ degil gercek resim buyrun kendisininde gelmek istemesi onemli klubuyle daha rahat anlasiriz
IHA muhabiri ile cektirdigi resim
http://img309.imageshack.us/img309/7858/enginwedo1zh1lv0.jpg (http://imageshack.us)

El Comandante
17.Aralık.2006, 16:38
insan wederson ismini duyunca heyecanlanmadan edemiyo,insallah wederson galatasaraya gelir,emana da gelirse galatasaray ikinci yari firtina gibi olur

fenerbahce_1907
17.Aralık.2006, 18:47
G.Saray Gökhan Ünal'a resmen talip!
Galatasaray ile Kayserispor arasında dün oynanan kupa maçının devre arasında Adnan Polat ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki arasında transfer konuşuldu.

Polat, Özhaseki'den Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı isterken, "Bu transferleri ne yapacağız Başkanım" dedi.

Özhaseki'nin cevabı kısa ve net olarak "Ertuğrul hoca bu oyuncuları bırakmamızı istemiyor" şeklinde oldu.

Adnan Polat, ısrarcı olduklarını ve 2 oyuncuyu da Galatasaray forması ile görmek istediklerini söylerken, Özhaseki "Ben de bu oyuncularımızın Galatasaray gibi bir takımda oynamalarını isterim. Ama, Ertuğrul hoca hedef küçültürüz diye bu futbolcuları vermek istemiyor. Sizden paranın yanı sıra işimize yarayacak önemli futbolcular alabilirsek, o zaman transfer konusunda daha ciddi biçimde konuşabiliriz" dedi.

WEDERSON'A KARŞILIK HASAN KABZE VE ÖZGÜRCAN ÖZCAN

Bu arada Galatasaray yönetimi şu ana kadar Wederson için Ankaraspor resmi bir teklif iletmezken, Sarı-Kırmızılı yönetimin Brezilyalı oyuncuya karşılık Ankara ekibine Hasan Kabze'yi önereceği ve Özgürcan'ı da kiralık olarak verebileceğini ileteceği öğrenildi.

GALATASARAY'IN GENÇ OYUNCULARI KAPIŞ KAPIŞ

Galatasaray'ın alt yapıdan yetişen yetenekli oyuncuları, ara transfer yaklaşırken yine gözde oldular. Çok sayıda kulüp Ferhat, Özgürcan, Aydın, Mehmet Güven ve Oğuz'a talip olurken, özellikle V.Manisa, Ankaragücü, Kayserispor, Mersin İ. Y., Ankaraspor ve Bursaspor bu konuda Galatasaray'ın kapısını aşındırmaya hazırlanıyor.

GERETS, PAF OYUNCULARININ KİRALIK OYNAMASINA SICAK BAKIYOR

Teknik Direktör Gerets ise bu oyuncuların satılmasına kesinlikle karşı çıkarken, başka takımlara kiralanıp tecrübe kazanmalarını istiyor.

El Comandante
17.Aralık.2006, 18:53
G.Saray Gökhan Ünal'a resmen talip!
Galatasaray ile Kayserispor arasında dün oynanan kupa maçının devre arasında Adnan Polat ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki arasında transfer konuşuldu.

Polat, Özhaseki'den Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı isterken, "Bu transferleri ne yapacağız Başkanım" dedi.

Özhaseki'nin cevabı kısa ve net olarak "Ertuğrul hoca bu oyuncuları bırakmamızı istemiyor" şeklinde oldu.

Adnan Polat, ısrarcı olduklarını ve 2 oyuncuyu da Galatasaray forması ile görmek istediklerini söylerken, Özhaseki "Ben de bu oyuncularımızın Galatasaray gibi bir takımda oynamalarını isterim. Ama, Ertuğrul hoca hedef küçültürüz diye bu futbolcuları vermek istemiyor. Sizden paranın yanı sıra işimize yarayacak önemli futbolcular alabilirsek, o zaman transfer konusunda daha ciddi biçimde konuşabiliriz" dedi.

Bu arada Galatasaray yönetimi şu ana kadar Wederson için Ankaraspor resmi bir teklif iletmezken, Sarı-Kırmızılı yönetimin Brezilyalı oyuncuya karşılık Ankara ekibine Hasan Kabze'yi önereceği ve Özgürcan'ı da kiralık olarak verebileceğini ileteceği öğrenildi.

Galatasaray'ın alt yapıdan yetişen yetenekli oyuncuları, ara transfer yaklaşırken yine gözde oldular. Çok sayıda kulüp Ferhat, Özgürcan, Aydın, Mehmet Güven ve Oğuz'a talip olurken, özellikle V.Manisa, Ankaragücü, Kayserispor, Mersin İ. Y., Ankaraspor ve Bursaspor bu konuda Galatasaray'ın kapısını aşındırmaya hazırlanıyor.

Teknik Direktör Gerets ise bu oyuncuların satılmasına kesinlikle karşı çıkarken, başka takımlara kiralanıp tecrübe kazanmalarını istiyor.

gökhan ünal gelirse cok iyi olur,o necati ates ile takas yapilmali bana göre,bi de paf takimimizdan bir genc oyuncuyu kiralik vermeliyiz onlara.

mehmet topuzu mutlaka almaliyiz,onun icin ne kadar gerekiyosa galatasaray yönetimi ödemeli yoksa besiktas alir.

wederson gelmeli ama hasan kabze ile takasta kullanilmamali,hasan kabze cok yetenekli bir genc golcü.özgürcan kiralik gitmeli onlara ve belli bir miktar para vermeliyiz.

paf takimindan yetenekli oyuncularimizi kesin olarak kiralik vermeliyiz oynayabilecegi takimlara böylelikle onlarda ilerde bir arda gibi olurlar.

Emurafu
17.Aralık.2006, 20:10
Wederson busene ligdeki golleri tiklayin yorumlayin (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig.aspx)
4, 7, 12, 13 , 15. haftaya tıklayın oradan Ankaraspor'un maçlarına bakın.

1 penaltı, 4 frikik toplam 5 golü var ilk yarıda Hep de takımı gerideyken atılmış, puan getirmiş goller. 25 yaşında, 1.76 boy, 76 kilo. 5 gol bir asistle oynuyor..

teamsah
17.Aralık.2006, 20:48
TGRT Spor haberlerinde az önce haberi geçti. Wederson GS'ye transfer edilecek, Carrusca da Bursaspor'a kiralık verilecek.

uAburak89
17.Aralık.2006, 20:57
Süper hem carrusca da oynama şansı bulur .. Şu inamoto(limonata) gitsede emana gelse keşke ... Yada başka afrikalı bir oyuncu ... Bu takımın savaşcı oyuncuya ihtiyacı var ... Eğer emurafu nun söylediği gibi Wederson Türk olduysa bir kontenjan daha boş kalır carrusca ve inamotonun gidip emananın geldiğini varsayarsak ... ( Ne cümle oldu ama :) ) O zaman Gallardoyu da alabiliriz .. Takım tam süper olur ... :)

Eray Dengiz
17.Aralık.2006, 21:00
Limonata dediğin adam bugün Galatasaray'ın orta sahasını ayakta tutuyor..

Emurafu
17.Aralık.2006, 21:07
Limonata dediğin adam bugün Galatasaray'ın orta sahasını ayakta tutuyor..
cok haklisin onu kotu diyen spor yazarlari bile bu aralar onu alkisliyor;) ;) ;)

Emurafu
17.Aralık.2006, 21:09
TGRT Spor haberlerinde az önce haberi geçti. Wederson GS'ye transfer edilecek, Carrusca da Bursaspor'a kiralık verilecek.
evet dinledim o haberi hatta wederson turk degilmis wederson turk oldu coktan ustelik galatasaray kontejan bosaltmaya calisiyormus modragonda turk yapsinlar ne guzel 5 yil doldurdu yonetim ne kadar haciz yaw;) ;)

uAburak89
17.Aralık.2006, 21:15
Mondragon Türk olamaz çünkü kendi ülkesinin milli takımında forma giydi ... Ayrıca inamoto nun ortasahamızı ayakta tuttuğunu bi ben göremedim herhalde ... Maç içerisinde 1-2 yan pas yapıo ... Tmm ilk geldiği günlere göre gelişme var ama hala Galatasarayın seviyesinde bir oyuncu olduğuna inanmıorum (!) ...

Ayrıca emurafu yazdığından bişey anlamadım Türk olmuş mu , olmamış mı ? Yazdıklarını bi daha oku istersen "wederson türk deilmiş, wederson Türk oldu" Bu ne demek ??

nart_susruko
17.Aralık.2006, 21:17
paf takimindan yetenekli oyuncularimizi kesin olarak kiralik vermeliyiz oynayabilecegi takimlara böylelikle onlarda ilerde bir arda gibi olurlar.
herhalde biliyorsundur paf takım ilk yarıyı lider kapattı yani herzamanki gibi yine şampiyonlukta iddaalıyız o yüzden iskelet kadrodan birileri gönderilmez diye düşünüyorum zaten yeterince kiralik oyuncu gönderdik diğer takımlara

Mondragon Türk olamaz çünkü kendi ülkesinin milli takımında forma giydi ...
Mondi Türk vatandaşı olabilir ama milli takımda oynayamaz ;;)

uAburak89
17.Aralık.2006, 21:22
Mondi Türk vatandaşı olabilir ama milli takımda oynayamaz ;;)

Ya eğer senin dediğin gibiyse Mondi neden Türk olmuo ? O kural başkaydı sanki .. Bi ara yasa da bi boşluk var falan die okumuştum ... Milli olmayan oyuncular hemen olabiliomuş falan die ... Milli olanlar için ek bir madde falan mı var acaba ? :rolleyes:

IcedEarth
17.Aralık.2006, 21:30
inamoto GS seviyesine hiç gelmedi hiç gelmeyecek en kısa zamanda ondan kurtulup genç DMC lere yol almalıyız zeki bir yönetim hedwiges maduroya talip olurdu ne pahasına olursa olsun

uAburak89
17.Aralık.2006, 21:34
Dmc oynayacak bir oyunucunun , savaşçı , atletik olması lazım .. Appiah gibi bir oyuncumuz olsa acaba bugün ligteki , avrupadaki durumumuz aynı olurmuydu ??? İnamoto belki ii bir amc olabilir ama bizim dmc ye ihtiyacımız var ... İliç ii kötü götürüo ofansif tarafı ... Eğer inamotoyla dvm ediceksek bu sene başarı bir hayal bence ..

nart_susruko
17.Aralık.2006, 21:41
Ya eğer senin dediğin gibiyse Mondi neden Türk olmuo ? O kural başkaydı sanki .. Bi ara yasa da bi boşluk var falan die okumuştum ... Milli olmayan oyuncular hemen olabiliomuş falan die ... Milli olanlar için ek bir madde falan mı var acaba ? :rolleyes:
bu aurelio-nobre muhabbetleri olduğundan beri bu konuda hiç bişey bilmiyorum :S

fenerbahce_1907
17.Aralık.2006, 21:42
mondragon turk vatandası olamaz kendı mıllı takımında oynayan oyunular turk olmak ıstedıklerı zaman 5 yıl daha beklememlerı gerekıo yanı mondragon simdi basvursa 40 yasında turk olur ancak

nart_susruko
17.Aralık.2006, 21:43
mondragon turk vatandası olamaz kendı mıllı takımında oynayan oyunular turk olmak ıstedıklerı zaman 5 yıl daha beklememlerı gerekıo yanı mondragon simdi basvursa 40 yasında turk olur ancak
milli olan oyuncu 5 yıl vatandaşı olmak istediği ülkede çalıştığı zaman olabiliyor diye biliyorum :roll:

uAburak89
17.Aralık.2006, 21:50

+1111 Bende böle duymuştum ....

fenerbahce_1907
17.Aralık.2006, 21:54
milli olan oyuncu 5 yıl vatandaşı olmak istediği ülkede çalıştığı zaman olabiliyor diye biliyorum :roll:

basvurduktan sonra 5 yıl gecmesı gerekıyor anca bole turk olur

IcedEarth
17.Aralık.2006, 22:27
abi şu takımda gitmesi gereken yabancılar tomas (gole rağmen beğenmiyorum), inamoto(en sevmediğim oyuncu çok sıradan uyduruk), iliç(tarzını beğenmiyorum top sürme yeteneği pek yok) ,mondragon (zamanı gemek üzere yaş 35 iş bitiyor :D), song (parayı kafasına koyduysa gitsin artık hayır gelmez ondan) bunların genç yabancılar alınmalı sıralarsak bir dmc (hedwiges maduro) bir kaleci (francisco guillermo ochoa), bir forvet (higuain) iki defans (curtis davies, steven taylor) bunlar GS nin yapamayacağı transferler mi ülker de destek verse yabancıları iyi fiyatlara satsak hepsini alabiliriz hem bugünün hem de geleceğin yabancılarını oluşturmuş oluruz

Dipnot: Biraz fantezi olmuş oloabilir ama yapamayacağımız transferler değil.

El Comandante
17.Aralık.2006, 22:41
bence bu takimda inamotonun ve cihanin yeri yok,en yakin zamanda satilmalilar.
inamotonun yerine emana ve cihanin yerine mehmet topuz gelse süper olur.
wederson mutlaka gelmeli!!
mesela kadro söyle olsa:
-----------------------mondragon----------------------------
--mehmet t.--------song----------tomas-------------wederson--

--------------------emana------okan buruk(ayhan)----------------

--hasan sas(sabri)-----------ilic------------------------arda turan--

-----------------------ümit karan(hasan kabze)-----------------------

dick
18.Aralık.2006, 00:22
abi şu takımda gitmesi gereken yabancılar tomas (gole rağmen beğenmiyorum), inamoto(en sevmediğim oyuncu çok sıradan uyduruk), iliç(tarzını beğenmiyorum top sürme yeteneği pek yok) ,mondragon (zamanı gemek üzere yaş 35 iş bitiyor :D), song (parayı kafasına koyduysa gitsin artık hayır gelmez ondan) bunların genç yabancılar alınmalı sıralarsak bir dmc (hedwiges maduro) bir kaleci (francisco guillermo ochoa), bir forvet (higuain) iki defans (curtis davies, steven taylor) bunlar GS nin yapamayacağı transferler mi ülker de destek verse yabancıları iyi fiyatlara satsak hepsini alabiliriz hem bugünün hem de geleceğin yabancılarını oluşturmuş oluruz

Dipnot: Biraz fantezi olmuş oloabilir ama yapamayacağımız transferler değil.

Fazla fm oynuyorsun sanırım:D

Dediğin adamlar hadi geldi diyelim sırf bonservis için 20-30 milyon dolar gözden çıkartmak gerek yıllık kim bilir ne kadar higuain zaten real'e gitti.Biraz daha gerçekçi yorum yapalım.

Bence takıma bek alınmalı onun haricinde gençlerle de beraber sakatlık problemi yaşanmazsa 2-3 yıla kadar canavar gibi takım oluruz.Aykut ve fevzi çok iyi kaleciler mondiyi aratmazlar.Defans göbeği iyi beklere takviye gelirse çok sağlam bir defans hattı olur.Göbeğe de savaşçı bir oyuncu alınabilir.Onun haricinde takviye isteyen bir bölgemiz yok bence

aLka
18.Aralık.2006, 00:45
inamoto,cihan bunlar topcu degil. inamoto'nun bursa macındaki hatasını hatırlıyorumda küfür edesim geliyor

Emurafu
18.Aralık.2006, 13:07
yorumlarda abartmayin bence

TaşkınMahmut
18.Aralık.2006, 13:33
inamoto mevkiinde oynasa (bordo maçı gibi) süper topçu. tugay bile 2 gün önceki röportajında inamoto orada nasıl oynatılıyor anlayabilmiş değilim dedi.

CeNTeR_TR
18.Aralık.2006, 14:03
G.Saray'a 'Şeker' teklif
Galatasaray yönetimi transfer için Eric Gerets'in raporunu beklerken, ilginç bir teklifle karşı karşıya kaldı.

Lig (B) 1. Grup takımlarından Şekerspor'un Sarı - Kırmızılılara Sergen'i önerdiği, karşılığında da Ferhat, Aydın ve Özgürcan gibi gençleri istediği ortaya çıktı.

Başkanlığını G.Saray kongre üyesi Hızır Demir'in yaptığı Şekerspor, bu sezon önemli transferlere imza atmış; Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Tamer Tuna, Ahmet Yıldırım ve Evren Turhan'ı kadrosuna katmıştı. Ancak büyük paralar harcanarak kurulan ekibin bekleneni verememesi nedeniyle yeni bir yapılanma kararı alındı. Bahri Kaya'dan boşalan teknik direktörlüğe getirilen Metin Yıldız'ın G.Saray'ın genç oyuncularını istemesi üzerine de takas olayı gündeme geldi. G.Saray'da Hagi'nin yardımcılığını yapan Metin Yıldız; kulüple yakın ilişkilerini kullanarak gençlere talip olurken, "Sergen'i size bedava verelim. Ancak genç oyuncuları bize verin" teklifi yapıldı. 10 numara arayan G.Saray'a yapılan bu teklif yönetimde farklı tepkilere neden olurken, teknik direktör Gerets'in Sergen'e soğuk baktığı öğrenildi.

Hedefini 'G.Saray başkanlığı' olarak belirleyen Hızır Demir'in ise istenmesi durumunda Sergen'i Sarı - Kırmızılılara hediye edebileceği ifade edildi. Top Gerets'te G.Saray'da transferde belirsizlik sürerken, yönetim Gerets'in vereceği raporu bekliyor. Ancak medyada her gün yeni bir ismin gündeme gelmesi sıkıntı yarattı.

Yöneticilerin büyük çoğunluğu transfere karşı çıkarken, "Bu kadro lig için yeterli. Geçen yıl şampiyon olmadık mı?" görüşü hakim oldu. Belçikalı teknik adam ise yönetime "İmkânımız varsa transfer yapalım" diyecek. Wederson konusunda da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Başkanlar düzeyinde yapılan görüşmelerin olumlu sonuç vermesine karşın 6 yabancısı bulunan Cim - Bom'da kimin biletinin kesileceği belli değil... Ağırlıklı olarak Carrusca'nın başka bir takıma kiralanması formülü üzerinde durulurken, Arjantinli oyuncunun buna şiddetle karşı çıktığı kaydedildi.

Haber: Nevzat Dindar / Cumhuriyet

CeNTeR_TR
18.Aralık.2006, 14:06
G.Saray Gökhan'a resmen talip!

Kaynak : DHA

TaşkınMahmut
18.Aralık.2006, 14:07
ben şahsen isterim sergeni

CeNTeR_TR
18.Aralık.2006, 14:09
ben şahsen isterim sergeni

ciddimisin yoksa ben mi yanlıs anladım :D

TaşkınMahmut
18.Aralık.2006, 14:12
evet sergen 10 numara adam. iliç le inamotoyla uğraşıcağımıza ( kii ben ina hastasıyım) sergen gibi bir adamın kahrını çekeriz. ama genç oyuncuları bonservisleriyle istedilerse o kötü tabi :)

El Comandante
18.Aralık.2006, 15:11
sergen gibi sirf parayi düsünen bir adami ben sahsen takimimizda görmek istemem,hem artik sergen bitti ya,o bölgede oguz sabankay veya mülayim erdem ondan daha iyi oynarlar.

dick
18.Aralık.2006, 15:39
Sergenin halısaha maçına çıkacak hali kalmadı.Böyle pırıl pırıl gençleri elden çıkarmamalıyız

El Comandante
18.Aralık.2006, 15:40
kadromuza istedigimiz wedersona fenerbahcede talip oldu,insallah wederson bize gelir.

C h A o S
18.Aralık.2006, 17:53
valla wederson gelirse çok iyi olur bi duran top oyuncusu frikikleri çeksin yeter ... gallorda zaten başka bi kulübe gitmiş bari bu adamı alalım

Emurafu
18.Aralık.2006, 18:05
bir kere sergen teklifi sacma

uAburak89
18.Aralık.2006, 18:56
Sergen mi ? Şakadır bu şaka ... Aksini Düşünmek Bile İstemiorum .. :)

Emurafu
18.Aralık.2006, 19:07
pılı bıtmıs bır adamı seker bıze onerıyor hemde karsılıgınde gelecegı parlak ıkı oyuncuyu ıstıyor bu habere gulunur seker baya cakalmıs

Emurafu
18.Aralık.2006, 23:09
Emana nın cok guzel harıketı zaten oyun stılı appıah benzıyor
tıklayın ızleyın yorum beklıyorum (http://www.youtube.com/watch?v=DBBdDEAVcV8)

nart_susruko
18.Aralık.2006, 23:43
herkes Kabze'yi ya da genç bi oyuncu istiyor Cihan'ı isteyen yok mu yahu :n:

Eray Dengiz
18.Aralık.2006, 23:52
herkes Kabze'yi ya da genç bi oyuncu istiyor Cihan'ı isteyen yok mu yahu :n:

Cihan'ı Şişli belediyesinden istiyolarmış.. :D

paco
19.Aralık.2006, 03:21
G.Saray'dan Yıldıray bombası!

Cimbom, Hertha Berlin'de gözden düşen Yıldıray Baştürk'e "Bize gel" çağrısını yaptı. Yıldıray, daha önce yaptığı açıklamada "Türkiye'de sadece G.Saray'da oynarım" demişti.

Kapımız açık

Yıldız futbolcuya, "Gelmek istersen, kapımız sana açık" mesajı gönderildi.

Hoeness Açıkladı
Galatasaray, sakatlığı nedeniyle fazla oynayamayan Yıldıray'a sahip çıktı. Alman ekibin menajeri Dieter Hoeness yaptığı açıklamada, milli oyuncunun takıma verimli olamadığını ve sezon sonunda gönderilebileceğini belirtirken, "Yıldıray'ın durumundan iyimser değilim. Diğer seçenekleri zorlayabiliriz" şeklinde konuştu.

Cimbom'u
İstiyor
Bu açıklama daha önce Yıldıray'ı almayı çok isteyen ancak bonservis bedeli nedeniyle vazgeçen Galatasaray'a yeniden harekete geçirdi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncuyla temasa geçen sarı-kırmızılılar, "Sakatlığını kafana takma. Türkiye'de oynamak istersen kapımız sana açık" mesajı yolladı. Yıldıray'ın Galatasaray'a sıcak bakabileceği belirtiliyor.
fotomaç....

Eray Dengiz
19.Aralık.2006, 11:30
Klasik Fotomaç ve Yıldıray haberleri.. :)

TaşkınMahmut
19.Aralık.2006, 11:39
hamtin bu yıl sonu sözleşmesibitiyor. shalke 04 başkanıda galatasaray onur üyesi ve taraftar kartı sahibi . bu devre arasında az buçuk para alabilmesi için hamitin galatasaraya vermesi gündemde. bekleyelim görelim

paco
19.Aralık.2006, 17:40
Zorunlu Açıklama

Bugün yayınlanan Hürriyet Gazetesi'nde Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile Hürriyet Gazetesi spor yazarlarından İlhan Söyler arasında geçen bir görüşme yayınlanmıştır.

"Pahalı Geldiler" başlığını taşıyan yazıya kaynak olan söyleşi sırasında başlığa taşınan cümle konuşmada geçmediği gibi, Sayın Adnan Polat'ın daha önce vermiş olduğu demeç ve söyleşiler göz önüne aldığında böylesi bir üslubu asla kullanmadığı da açıkça görülmektedir.

Polat ile Söyler arasındaki söyleşide ayrıca, transferlere de değinilmiştir:

1. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Ankaraspor kulübü oyuncusu Wederson'a ilişkin olarak Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Sayın Melih Gökçek ile bir görüşme gerçekleştirmiştir. Görüşmede, futbolcunun Galatasaray'a transferine ilişkin teklifin değerlendirileceği ifade edilmiştir. Konu, şimdilik bu aşamadadır.

2. Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Kayserispor kulübü yöneticileriyle, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un transfer durumunu görüşmüştür. Kayserispor yöneticileri, Kayserispor'un hedeflerini korumak ve geliştirmek istediklerini, bu nedenle iki futbolcunun da takımdan transferine sıcak bakmadıklarını belirtmişlerdir.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

Emurafu
19.Aralık.2006, 18:09
keske dogru olsa yildiray haberi

Emurafu
19.Aralık.2006, 19:24
G.Saray ve Beşiktaş takasa gidiyor

Beşiktaş'ta Jean Tigana'nın kadroya almadığı yıldız futbolcu Galatasaraylı olmaya çok yakın... Fransız çalıştırıcı bu oyuncuya karşılık Cimbom'un golcüsünü istedi.

Ali Güneş’in Galatasaray’a transferi bitmek üzere. Tecrübeli futbolcunun Cim Bom’a gitmesi için Jean Tigana’dan onay çıktı. Önce Başkan Yıldırım Demirören’in kapısını çalan ve Sarı-Kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmeler hakkında bilgi veren Ali Güneş daha sonra Tigana ile görüştü. Çaykur Rize maçı öncesi Tigana ile bir araya gelen tecrübeli futbolcu, “Beşiktaş’ta kadroya giremiyorum. İzin verirseniz takımdan ayrılmak istiyorum” dedi.

Fransız çalıştırıcı da Siyah-Beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede Galatasaray’la her konuda anlaşan Ali Güneş’e karşılık, Hasan Kabze’nin transfer edilmesini istedi.

Fransız teknik adamın “Çok süratli ve direkt kaleye giden bir futbolcu. Alınırsa takıma çok faydası olur” diye rapor verdiği Hasan Kabze için Beşiktaş yönetimi önümüzdeki günlerde Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturup, Ali Güneş transferine de noktayı koyacak.

Kritik gollerin kahramanı
Hasan Kabze geçen sezon Galatasaray’da 23 maçta 669 dakika forma giymesine rağmen attığı kritik gollerle takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.

Geçen sezonu 7 golle kapatan genç golcü özellikle Beşiktaş maçında son dakikalarda ağları 2 kez sarsarak Aslan’ın kahramanları arasına girdi. Bu sezon Gerets’le yıldızı pek barışmayan ve yedek kulübesine mahkum olan Hasan Kabze, ilk yarıda ligde 2, kupada da 1 olmak üzere toplam 3 kez ağları havalandırdı.
kaynak mıllıyet

alı gunes belkı forum tutarsa yararlı olabılır en azından cıhandan ıyıdır cunku mevkısını bılen bır oyuncu ama hasan kabze ıle takas olacaksa bırak hıc olmasın ustelık besıktasda oynamıyor karlı onlar cıkar

paco
20.Aralık.2006, 02:41
G.Saray ve Beşiktaş takasa gidiyor

Beşiktaş'ta Jean Tigana'nın kadroya almadığı yıldız futbolcu Galatasaraylı olmaya çok yakın... Fransız çalıştırıcı bu oyuncuya karşılık Cimbom'un golcüsünü istedi.

Ali Güneş’in Galatasaray’a transferi bitmek üzere. Tecrübeli futbolcunun Cim Bom’a gitmesi için Jean Tigana’dan onay çıktı. Önce Başkan Yıldırım Demirören’in kapısını çalan ve Sarı-Kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmeler hakkında bilgi veren Ali Güneş daha sonra Tigana ile görüştü. Çaykur Rize maçı öncesi Tigana ile bir araya gelen tecrübeli futbolcu, “Beşiktaş’ta kadroya giremiyorum. İzin verirseniz takımdan ayrılmak istiyorum” dedi.

Fransız çalıştırıcı da Siyah-Beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede Galatasaray’la her konuda anlaşan Ali Güneş’e karşılık, Hasan Kabze’nin transfer edilmesini istedi.

Fransız teknik adamın “Çok süratli ve direkt kaleye giden bir futbolcu. Alınırsa takıma çok faydası olur” diye rapor verdiği Hasan Kabze için Beşiktaş yönetimi önümüzdeki günlerde Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturup, Ali Güneş transferine de noktayı koyacak.

Kritik gollerin kahramanı
Hasan Kabze geçen sezon Galatasaray’da 23 maçta 669 dakika forma giymesine rağmen attığı kritik gollerle takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.

Geçen sezonu 7 golle kapatan genç golcü özellikle Beşiktaş maçında son dakikalarda ağları 2 kez sarsarak Aslan’ın kahramanları arasına girdi. Bu sezon Gerets’le yıldızı pek barışmayan ve yedek kulübesine mahkum olan Hasan Kabze, ilk yarıda ligde 2, kupada da 1 olmak üzere toplam 3 kez ağları havalandırdı.
kaynak mıllıyet

alı gunes belkı forum tutarsa yararlı olabılır en azından cıhandan ıyıdır cunku mevkısını bılen bır oyuncu ama hasan kabze ıle takas olacaksa bırak hıc olmasın ustelık besıktasda oynamıyor karlı onlar cıkar

ne kabze ymiş ya ... kimden futbolcu istesek karşılığında hasan kabze yi istiyor .... ali güneş e karşılık hasan kabze çok saçma olur ....zaten bu transfer bu şekilde olmucağı kesin ...

eGowiCh
20.Aralık.2006, 17:09
Galatasaray Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ve Wederson'u istediklerini doğruladı. Açıklamadan anladığım kadarıyla Wederson bitmek üzere, Topuz ve Ünal gelmeyecekmiş. Wederson iyi transfer olur gerçekten.

TaşkınMahmut
20.Aralık.2006, 17:22
nerdeee egemen. adam gelmek için can atıyor ama bizim yönetim hala alamadı.

Emurafu
20.Aralık.2006, 18:16
evet bende bugun gordum wederson bitmek uzere imis resmi turk olunca wederson hemen cimboma geliyormus

Eray Dengiz
20.Aralık.2006, 18:46
Wederson Türk olursa kesin gelir, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz çok ama çok zor, Wederson ile birlikte bir kaç gurbetçi alınır, transfer kapatılır.

Emurafu
20.Aralık.2006, 19:15
ali gunes eger ucuz paraya gelecekse raziyim cunku sag bek hic yok suan ugur ucar da kayseri vermiyormus
birde werderson alinsin transfer donemini kapatsinlar cok sey istemiyom

bırde sezon sonunda mehmet nas bıze gelecek sanırım oyunucunun kontratı bıtıyor o yuzden
keske su erkan ozbay gerı gondermeseydık

IcedEarth
20.Aralık.2006, 20:38
carrusca gitmesin de ne olursa olsun

Emurafu
20.Aralık.2006, 20:39
buyukpivot kardes carusca kesin gidecek

uAburak89
20.Aralık.2006, 20:46
Konu Galatasaraysa Kesin die bişey yoktur ... :)

Omerdinho
20.Aralık.2006, 20:53
Yildiray haberine yarildim :n:
bize gel dicekler oda gitcek :D

Emurafu
20.Aralık.2006, 21:53
guluncek ne var olabilir neden olmasin

Emurafu
20.Aralık.2006, 21:55
bence gitmez gerets göndermeye yanaşmıyo bu adamın ne yapmaya çalıştığını bir bana anlatsıninamoto denen arazi oosu dururken carrusca gitmemeli ayrıca 10 numara oyuncu istiyoruz diyolar carrusca nın tarzı bence 10 numara tarzına benziyo bi kanat oyuncusundan daha çokyawsiz inamotunun son haftalardaki performansini gormediniz sanirim inamoto ancak soyle gitmesi lazim yerine iyi onlibero gelirse yoksa inamoto gidermi takimda en cok mucadele eden futbolcu:mad: :mad:

ben her turlu iddiaa ya varim carusca buyuk ihtimalle gidecek:D :D :D

IcedEarth
20.Aralık.2006, 21:59
ne iddiasına girebiliriz ki :D en çok rep iddiasına girebiliriz kazanırsam sen bana kaybedersem ben sana :D

GsDoruk
20.Aralık.2006, 21:59
ben her turlu iddiaa ya varim carusca buyuk ihtimalle gidecek:D :D :D
bencede gidecek carrussa...
herkes öle dioo en azındann:D:D:D

Emurafu
20.Aralık.2006, 22:07
bi de kim ne derse desin ben o inamoto denen arazi otosunun bu takıma gelmesine karşıydım hala karşıyım bize yakışmıyo böyle sıradan bi oyncu
evet haklisin ama dedigin laflari haketmiyor adam elinden geleni yapiyor cok kosuyor isabetli paslar veriyor canli izlemedin galiba

IcedEarth
20.Aralık.2006, 22:09
evet haklisin ama dedigin laflari haketmiyor adam elinden geleni yapiyor cok kosuyor isabetli paslar veriyor canli izlemedin galiba

çok izledim hiçbirinde neredeyse hiç görmedim acaba ben bitek hatalı olduu maçları mı izliyorum çok kötü yerlerde top kayıpları yaptı aam kaçırdı inamotoyu sevmedim, sevmiyorum, sevmeyeceğim, sevmem vs. :D
yukardaki önerimi beğendin mi bu arada :D

Emurafu
20.Aralık.2006, 22:13
ne iddiasına girebiliriz ki :D en çok rep iddiasına girebiliriz kazanırsam sen bana kaybedersem ben sana :D
ok varim ben kiralikta olabilir

IcedEarth
20.Aralık.2006, 22:14
kiralığı saymıyorum arkadaşım :D reklam kokan hareket bunlar :D

Emurafu
20.Aralık.2006, 22:16
kiralığı saymıyorum arkadaşım :D reklam kokan hareket bunlar :D
ozaman bosver kardes neyse uzatmim sohbet yeri gibi oldu ondan

IcedEarth
20.Aralık.2006, 22:19
ben iddia ediyorum carrusca bu takımdan devre arasından ancak kiralık olarak gider başka hiçbir yolu yok inamoto ise derhal gönderilmelidir yerine emana diyorlar o iyi olabilir gallardo işi zaten yattı carrusca ya 10 numarada ihtiyacımız olur bence

Emurafu
20.Aralık.2006, 22:22
tamam inamoto giderse emana gelsin ama yoksa inamoto kesin gonderilmesin 200 bin dolarlik adam takimdaki futbolculardan fazla kosuyor

IcedEarth
20.Aralık.2006, 23:05
valla ben birçok dmc ye razıyım bu adamdansa örneğin GS bi sivoku getirebilir pekala ama transfer yapmayı bilmeyen yöneticilerimiz araştırma yapmayı bilmeyen scoutlarımız var bir yönetici yada teknik adam FM oynasa öyle adamlar varki keşfedecekler örneğin ersun yanal transferlerini fm ye göre yapıomuş

nart_susruko
20.Aralık.2006, 23:40
bkz: r.carlos :eek:

hadi şimdi hep beraber gülelim :n:

IcedEarth
20.Aralık.2006, 23:41
bkz: r.carlos :eek:

hadi şimdi hep beraber gülelim :n:

müthişsin hamza abi :D

paco
21.Aralık.2006, 04:31
Cimbom yeni bir Arda daha buldu

İki ayağını raket gibi kullanan ve "yeni Arda" diye tanınan genç futbolcu, aynı zamanda Ümit Milli Takım'da oynuyor

2. Arda yolda

İki ayağını raket gibi kullanan ve "yeni Arda" diye tanınan genç futbolcu, aynı zamanda Ümit Milli Takım'da oynuyor.

G.Saray, Altay'ın gelecek vadeden genç oyuncusu Alp Ergin'e kanca attı. İki ayağını da başarıyla kullanan Ümit Milli oyuncu, performansıyla "2. Arda" olarak lanse ediliyor. Oynadığı başarılı futbolla dikkat çeken Alp'i, G.Saray yönetimine Arda'nın önerdiği öğrenildi.

Sona yaklaşıldı
Ümit Milli Takım'da Arda'nın yedeği olan Alp, İzmir doğumlu ve 19 yaşında. Sarıkırmızılı yönetimin, genç oyuncunun transferinde büyük yol katettiği belirtiliyor. Yönetim, Alp'i devre arası kampına yetiştirmeyi planlıyor.
Yılmaz ŞENOL

CeNTeR_TR
21.Aralık.2006, 16:27
böyle giderse her gün yeni bir arda çıkar arda bi tane ve bi tane daha olamaz

Emurafu
21.Aralık.2006, 17:01
2.arda olan alperı ordu macında daha once ızledım gercekten yeteneklı bır oyuncu eger sans verılcekse takımda alınmasına razıyım

Emurafu
21.Aralık.2006, 17:03
Linderoth'a dönüş

G.Saray'ın yaz aylarında da ilgilendiği İsveçli orta saha oyuncusunu yeniden gündeme aldığı öne sürüldü.

G.Saray'dan Linderoth'a dönüş... Sarı-kırmızılı ekibin yaz aylarında da yakından ilgilendiği İsveçli futbolcuyu yeniden gündeme aldığı öğrenildi. Galatasaray yönetimi, Saidou ayrıldıktan sonra ön libero için birçok futbolcuyla ilgilenmiş ancak en sonunda Japon Junichi İnamoto'yu transfer etmişti
Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen Tobias Linderoth için hem Danimarka hem de İsveç gazeteleri "İstanbul'dan yine teklif var" iddiasında bulunurlarken deneyimli futbolcunun G.Saray'dan gelen teklifi reddemeyeceğini öne sürdüler.
Linderoth ise "Galatasaray geçtiğimiz yaz aylarında benimle ciddi olarak ilgilendi ama sonra transfer gerçekleşmedi.Geçtiğimiz günlerde bir kızım dünyaya geldi. Bakalım ailem bu konuda ne düşünüyor?" diyerek sarı-kırmızılı kulüp için kapıyı açık tutan bir açıklama yaptı

KOPENHAG'IN AS İSMİ
Tobias Linderoth, bu sezon 3. ön eleme turunda büyük bir sürprizle Ajax'ı eleyerek girilen Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'ın 6 maçında da 90 dakika görev yaptı. Evinde Benfica ile berabere kalan, Celtic ve Manchester United'ı yenen Danimarka ekibi 7 puan toplamasına rağmen grubunda son sırayı alıp Avrupa macerasına nokta koydu.
lınderoth ıyı oyuncu keske alınsa

IcedEarth
21.Aralık.2006, 17:24
abi bu linderoth kaç yaşında

Emurafu
21.Aralık.2006, 21:23
linderoth 28 veya 27 yasinda yasda sikinti yok

IcedEarth
21.Aralık.2006, 21:47
linderoth yeterli olabilir mi emin değilim daha iyi ve genç birini bulabilirmiydik acaba

Emurafu
21.Aralık.2006, 23:15
linderoth yeterli olabilir mi emin değilim daha iyi ve genç birini bulabilirmiydik acaba
linderoth iyi oyuncu oyuncu
biri kac defa canli izledim onu gerek dunya kupasinda gerek sampiyonlar liginde alirsak cok iyi olur

El Comandante
22.Aralık.2006, 14:15
Hasan Şaş Ukrayna yolcusu !
Lucescu, eski öğrencisi Hasan Şaş'ı devre arasında kulübü S.Donetsk kadrosuna katmak istiyor.

Avrupa kulüpleri Galatasaray’ın yıldızlarını yakın takibe alırken, Shakhtar Donetsk’in Rumen hocası Lucescu’nun da yıldız oyuncuyu devre arasında transfer etmek istediği öğrenildi.

2009’a kadar Cim Bom’da

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ocak ayı transfer listesine Galatasaray'dan da bir isim ekledi: Hasan Şaş... Sezon başında Tolga Seyhan'ın bedelsiz olarak Sarı-Kırmızılılar'a kiralanmasını sağlayarak büyük jest yapan Rumen hoca, Hasan'ın bonservisiyle birlikte alınmasını talep etti. Cim Bom ile 2009 yılına kadar mukavelesi bulunan Şaş, Rusya'ya gitmeye sıcak bakmıyor. Yabancı kontenjanı dolu olmasına karşın Hasan'ı ısrarla isteyen Luce ise kısa süre içinde Galatasaray Kulübü'nün kapısının çalınması için Shakthar Yönetimi'ne büyük baskı yapıyor.

Yıldızlar gözaltında

Hasan Şaş için Lucescu’nun girişimleri sürüreken, Avrupa futbolunun devleri de, Galatasaray’ın diğer yıldızlarını takip etmeyi sürdürüyor... Özellikle Milan ve Inter gibi İtalyan kulüplerinin Arda ile yakından ilgilendiği biliniyordu. İngiliz Liverpool’un yanı sıra İspanyol Deportivo ve Villareal de Sabri için pusuya yattı. Mehmet Güven de takip edilen isimler arasında. Özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında Avrupa podyumuna çıkan Galatasaraylı futbolcuların değeri artarken, Sarı-Kırmızılı Yönetimin gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı ifade edildi.

Burak Duran
22.Aralık.2006, 14:22
iyi para verirlerse verelim

El Comandante
22.Aralık.2006, 14:53
iyi para verirlerse verelim

bencede verelim hasani iyi bir para karsiliginda,cünkü hasan 31 yasinda ve o bölgede sabri mükemmel oynuyor su siralar,eger istikrarli olursa sabri hasani aratmaz,hem frikikte kullanabiliyor.aydin da var o bölgede,oda mükemmel bir yetenek,yani sag kanat bizim sorunsuz hasana iyi para verirlerse bence derhal gönderelim

paco
22.Aralık.2006, 16:29
"Son aşamaya geldik"

Ankaraspor Başkanı Hilmi Gökçınar, Wederson'un transferi için son aşamaya gelindiğini kaydetti.

Gökçınar, DHA'ya yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile görüştüğünü belirterek, "Wederson karşılığında Galatasaray'dan Özgürcan ve Ferhat'ı bonservisleriyle birlikte istedik. Ayrıca 2 milyon 750 bin Dolar ve Hasan Kabze'yi de kiralık olarak vermeleri için teklif sunduk. Galatasaray yönetimi teklifimimizi değerlendirip, bir iki gün içinde kararını söyleyecek" diye konuştu.

Gökçınar ayrıca, Wederson için yabancı bir kulüpten daha teklif geldiğini vurgulayarak, "Brezilyalı futbolcunun transferi için son aşamadayız. Galatasaray kesinlikle ilk tercihimizdir. Ancak sarı kırmızılı kulüple anlaşamazsak, diğer teklifleri değerlendireceğiz" dedi.

DHA

Emurafu
22.Aralık.2006, 16:38
wederson kesin alinmasi lazim

Sekopej
22.Aralık.2006, 16:48
Haber ne kadar doğru orasını bilmiyorum ama bu şartlarda GS yçnetimi wedersonu almaz sanırım. Ferhatta ısrar ederim daha iyi. Hem Ferhat'ı, Özgürcan'ı vereceksin, üstüne para ve kiralık olarak Kabze. Wederson bu kadar etmez, alırlarsa yanlış transfer olur bence...

El Comandante
22.Aralık.2006, 16:58
ankara galatasaraya yeni teklif önermis,2 milyon 750 euro+hasan kabze kiralik olarak gidecek oraya.bence 2 milyona düsürebilirsek alalim.

Emurafu
22.Aralık.2006, 17:03
ankara galatasaraya yeni teklif önermis,2 milyon 750 euro+hasan kabze kiralik olarak gidecek oraya.bence 2 milyona düsürebilirsek alalim.
evet boyle iyi bu teklifle alalim bence

IcedEarth
22.Aralık.2006, 17:12
hasanı satsak çok iyi oluır böylece carrusca ya şans doğabilir

IcedEarth
22.Aralık.2006, 17:15
wederson konusu da iyice cıvıdı özgürcan+ferhat+hasan kabze(kiralık)+2.750.000 mi onlar o parayı ve o kalitede oyuncuları hiç görmüşlermi acaba :eek:

nart_susruko
22.Aralık.2006, 18:18
yönetimin acizliğinden sunulan tekliflere bakın yahu, herkes uyanık geçinir olmuş :)

Krusty
22.Aralık.2006, 18:57
Wederson bu kadar değerli mi ki 3 oyuncu ve üstüne 2 milyon 750 bin dolar para veriyor.. İlginçtir..

comandante
22.Aralık.2006, 19:30
yuh...wederson= ferhat+aydın+hasan+2.750.000 dolar. yok ______ ___ ali sami...

SYLaR
22.Aralık.2006, 19:34
Breh breh breh wederson= ferhat+aydın+hasan+2.750.000 dolar

fenerbahce_1907
22.Aralık.2006, 19:36
G.Saray Wederson'dan vazgeçti
Ankaraspor'un Wederson'a karşılık Galatasaray'dan 2 milyon 750 Bin Euro para + Özgürcan ve Ferhat'ı bonservisi ile birlikte, Hasan Kabze'yi ise sezon sonuna kadar kiralık olarak istemesi transferi çıkmaza getirdi.

Bu talepleri karşılayamayacağını Ankaraspor yönetimine bildiren Galatasaray yönetimi Brezilyalı oyuncunun transferinden vazgeçti

dentaconstantin
22.Aralık.2006, 19:39
bu kadarını haketmiyor wederson uçmuş ankara

comandante
22.Aralık.2006, 19:41
Ankaraspor'un Wederson'a karşılık Galatasaray'dan 2 milyon 750 Bin Euro para + Özgürcan ve Ferhat'ı bonservisi ile birlikte, Hasan Kabze'yi ise sezon sonuna kadar kiralık olarak istemesi transferi çıkmaza getirdi.

Bu talepleri karşılayamayacağını Ankaraspor yönetimine bildiren Galatasaray yönetimi Brezilyalı oyuncunun transferinden vazgeçti

bana bu talepleri bu adam için karşılayacak bi kulüp gösterin ya...nihayetinde wederson abi yani sanki sol bek değil de 4lü defans alıyoruz.hey maşallah...

ibo
22.Aralık.2006, 19:57
Ankaraspor çok fazla abartmış durumu. Gerçekten Uçuk Kaçık bir teklif yapmışlar. Bu şartlarda alınmaması daha yararlı olur...

dick
22.Aralık.2006, 19:58
yuh...wederson= ferhat+aydın+hasan+2.750.000 dolar. yok ______ ___ ali sami...

Yücel yemin ediyorum haberi gördüğüm an söyledim aynısını:D

Wederson yeter mi bunlar 10 milyon dolar+arda+iliç+song'u vermemiz lazım.Ulan gören de roberto carlosu alıyoruz sanır alt tarafı iyi frikik atan vasat bir bek wederson

CeNTeR_TR
22.Aralık.2006, 20:02

Bu talepleri karşılayamayacağını Ankaraspor yönetimine bildiren Galatasaray yönetimi Brezilyalı oyuncunun transferinden vazgeçti.

El Comandante
22.Aralık.2006, 20:16
eger böyle bir teklif karsisinda galatasaray vazgecmisse iyi yapmis,ferhati o bölgeye monte etmeliyiz artik.

CeNTeR_TR
22.Aralık.2006, 20:19
ben ferhatan çok özgürcan için deymez diye düşünüyordum iyi oldu vazgeçmeleri

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2006, 20:22
yuh la sanki fabio aurelio yu veriyorlar sanki:D

El Comandante
22.Aralık.2006, 20:25
yuh la sanki fabio aurelio yu veriyorlar sanki:D

fabio aurelioyu salla,özgürcan+ferhat+hasan kabze+2 milyon 750 euroya biz ashley cole aliriz :D

IcedEarth
22.Aralık.2006, 23:42
"Carrusca dahil herkes kalsın"

Gerets, transfer politikasını belirledi: Belçikalı “Carrusca dahil herkes kalsın” dedi.

Yönetim de M.Topuz, Gökhan ve Wederson için pazarlıklara başladı. G.Saray'da devre arasında en çok merak edilen konu, takımda kim gidecek kim kalacak? Erciyes’le oynanan son kupa maçının ardından bu sorunun cevabı Gerets tarafından verildi. Belçikalı teknik adam kimseyi göndermek istemediğini söyledi. Belçika’ya tatile giden Gerets’in Fransa’ya uçan Adnan Sezgin’in dönmesinin ardından Adnan Polat’ın da katılacağı üçlü zirvede takımla ilgili görüşlerini açıklayacağı ve Carrusca da dahil takımdaki futbolcuların kalmasını isteyeceği ifade edildi.

CARRUSCA MUTSUZ AMA
Aslan’da özellikle Carrusca ve İnamoto’nun performansı tartışılırken Belçikalı hocanın özellikle fazla şans vermediği Arjantinli oyuncunun kalması yönünde görüş belirtmesi şaşkınlık yarattı. Transferde ince eleyip sık dokuyan ve ekonomik anlamda ayağını yorganına göre uzatan yönetimin de özellikle yabancı transferinde çok titiz davrandığı öğrenildi. Carrusca’nın yedek kaldığı için huzursuz olduğu belirtilirken cazip bir teklif gelmesi halinde yeni yabancı durumuna göre Arjantinli oyuncunun gözden çıkarılabileceği ifade edildi. Yönetim ise yabancı transferinden çok yerli oyunculara gözünü dikti.

Oghuse
22.Aralık.2006, 23:46
inşallah carrusca kalırda gerets gider daha adamı oynatmadan kötü yaptılar

Emurafu
23.Aralık.2006, 00:14

Bu talepleri karşılayamayacağını Ankaraspor yönetimine bildiren Galatasaray yönetimi Brezilyalı oyuncunun transferinden vazgeçti.kaynak ne ben inanmiyorum vazgectigine

nart_susruko
23.Aralık.2006, 01:11
kaynak ne ben inanmiyorum vazgectigine
ankarasporun o çok cazip teklifi karşısında vazgeçmeyip ne yapacaktık peki ?

RoNNiE91
23.Aralık.2006, 01:15
aynen ali sami alkış ın lafı denir :D:D:D:D:D:D

comandante
23.Aralık.2006, 03:12
yönetim de geretse zorla transfer istemiyorum gerek yok dedirtiyo...kadro basbas bağırıyo yeterli değilim diye,ben görüyorum ama gerets göremiyo...ya çıkın delikanlı gibi maddi durumumuz yok diyin ya da bu ayak oyunlarını bırakın ya...3 yıldır parmağınızda oynattınız bu taraftarı yeter artık...

comandante
23.Aralık.2006, 03:13
Yücel yemin ediyorum haberi gördüğüm an söyledim aynısını:D

Wederson yeter mi bunlar 10 milyon dolar+arda+iliç+song'u vermemiz lazım.Ulan gören de roberto carlosu alıyoruz sanır alt tarafı iyi frikik atan vasat bir bek wederson

tam yazdım bunu ben dedim bengisu yazmıştır eski sayfalara baktım da yazmamışsın=)=) bari ben yazim dedim=)

paco
23.Aralık.2006, 05:36
galatasarayın sağ ve sol bek e ihtiyacı avr acizliğimizden sol bkde cihanı oynatırıyoz valla ... eğer bu takımın transfere ihtiyacı yoksa t.direktörede ihtiyacıda yoktur ....

Eray Dengiz
23.Aralık.2006, 10:07
Ankaraspor'u pek bi şakacı gördüm canım..

OmErCaGaTaY
23.Aralık.2006, 11:05

Bu talepleri karşılayamayacağını Ankaraspor yönetimine bildiren Galatasaray yönetimi Brezilyalı oyuncunun transferinden vazgeçti.

kulübü isteselerdi oldu olacak

Emurafu
23.Aralık.2006, 12:36
Arda'ya 15 milyon YTL

Vestel Manisasporlu Caner'i bitiren CSKA Moskova yeni hedefini Arda Turan olarak belirledi. Rus kulübünün, milli yıldız için Galatasaray'a 8 milyon euro önereceği bildirildi

İngiliz devi Chelsea'nin sahibi Roman Abromoviç'in ikinci kulübü CSKA Moskova'nın yeni hedefinin Arda olduğu ortaya çıktı. Geleceğin en büyük yıldızları arasında gösterilen sol kanat oyuncusu Caner Erkin için Vestel Manisaspor'la dört milyon dolar karşılığında anlaşan Rus ekibinin, Galatasaray'ın 19 yaşındaki futbolcusu Arda'yı da kadrosuna katmaya çalıştığı vurgulandı.

Bir süre önce CSKA Moskova'dan gelen teklif üzerine Rusya'ya giden menajer Can Çobanoğlu'nun, kırmızı - beyazlı kulüp yöneticilerinin, "Türkiye'den hangi futbolcuları tavsiye edersin?" sorusu üzerine Caner Erkin ile Arda Turan'ın isimlerini verdiği bildirildi.

Menajer Çobanoğlu'nun bu önerisinin ardından ilk iş olarak Caner'le anlaşan CSKA Moskova Kulübü'nün, Arda için Galatasaray'a servet önermeye hazırlandığı belirtildi.

Rus ekibinin, sarı - kırmızılı kulübe, Arda için 8 milyon euro (yaklaşık 15 milyon YTL) bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Önümüzdeki günlerde Galatasaray'la pazarlık masasına oturma hesapları yapan CSKA Moskova'lı yöneticilerin, Arda'ya Mart ayında başlayacak Rusya Ligi'nin yeni sezonunda kırmızı - beyazlı formayı giydirmek istedikleri ifade edildi.

Bu arada CSKA Moskova'nın, Caner'de olduğu gibi, Arda'nın başka bir kulübe transferi halinde Galatasaray'a yüzde 25-30 arasında bonservis payı ödemeyi kabul edeceği de vurgulandı.

Kaynak: Milliyet

Bari bizde ankaraspor gibi cskadan bir 2 veya 3 oyuncu isteyelim mesela sag sol bek ıcınde semberas,sol kanat ıcın zhırkov,on lıbero ıcın duduyu ısteyelım bırde artı 5 mılyon dolar:D:D:D:D:D

CeNTeR_TR
23.Aralık.2006, 12:36
Sabri'ye Ada'dan kanca!
Genç yıldızı uzun süreden beri takip eden Ada temsilcisinin önümüzdeki günlerde Galatasaray’ın kapısını çalacağı öğrenildi.

Fanatik Gazetesinin bugünkü sayısında (23.12.06), G.Saray'ın yetenekli futbolcusu Sabri'ye Ada ekiplerinden Blackburn Rovers'ın talip olduğu öne sürüldü.

Ada yolu gözüktü
Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği müthiş performansla Avrupa'da büyük sükse yapan Sabri Sarıoğlu'na İngiltere yolu gözüktü. Tugay Kerimoğlu'nun yıllardır formasını giydiği Blackburn Rovers'ın sezon başından bu yana Galatasaray'ın hem Avrupa hem de Süper Lig maçlarına temsilciler gönderip, performansıyla göz kamaştıran Sabri'yi mercek altına aldığı ortaya çıktı.

Hughes çok istiyor
Blacburn Rovers Teknik Direktörü Mark Hughes'un da Sabri hakkında Tugay'dan çok olumlu referans aldığı bildirildi. İngiliz Kulübü'nün kısa süre içinde Sarı-Kırmızılılar'ın kapısını çalacağı ve milli oyuncu için resmi teklifi yapacağı kaydedildi. Galatasaraylı bir diğer yıldız Hasan Şaş’ı da son olarak Lucescu istemişti.

Kaynak : Fanatik

Emurafu
23.Aralık.2006, 12:48
Fenerbahçe'den Semih ve bir miktar para talep ettiği kaydedildi. wederosn icin fenerbahceden bunlari istiyorlar bizden ise 3 futbolcu arti para istiyorlar

Krusty
23.Aralık.2006, 13:24
Arda'ya 15 milyon YTL

Vestel Manisasporlu Caner'i bitiren CSKA Moskova yeni hedefini Arda Turan olarak belirledi. Rus kulübünün, milli yıldız için Galatasaray'a 8 milyon euro önereceği bildirildi

İngiliz devi Chelsea'nin sahibi Roman Abromoviç'in ikinci kulübü CSKA Moskova'nın yeni hedefinin Arda olduğu ortaya çıktı. Geleceğin en büyük yıldızları arasında gösterilen sol kanat oyuncusu Caner Erkin için Vestel Manisaspor'la dört milyon dolar karşılığında anlaşan Rus ekibinin, Galatasaray'ın 19 yaşındaki futbolcusu Arda'yı da kadrosuna katmaya çalıştığı vurgulandı.

Bir süre önce CSKA Moskova'dan gelen teklif üzerine Rusya'ya giden menajer Can Çobanoğlu'nun, kırmızı - beyazlı kulüp yöneticilerinin, "Türkiye'den hangi futbolcuları tavsiye edersin?" sorusu üzerine Caner Erkin ile Arda Turan'ın isimlerini verdiği bildirildi.

Menajer Çobanoğlu'nun bu önerisinin ardından ilk iş olarak Caner'le anlaşan CSKA Moskova Kulübü'nün, Arda için Galatasaray'a servet önermeye hazırlandığı belirtildi.

Rus ekibinin, sarı - kırmızılı kulübe, Arda için 8 milyon euro (yaklaşık 15 milyon YTL) bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Önümüzdeki günlerde Galatasaray'la pazarlık masasına oturma hesapları yapan CSKA Moskova'lı yöneticilerin, Arda'ya Mart ayında başlayacak Rusya Ligi'nin yeni sezonunda kırmızı - beyazlı formayı giydirmek istedikleri ifade edildi.

Bu arada CSKA Moskova'nın, Caner'de olduğu gibi, Arda'nın başka bir kulübe transferi halinde Galatasaray'a yüzde 25-30 arasında bonservis payı ödemeyi kabul edeceği de vurgulandı.

Bari bizde ankaraspor gibi cskadan bir 2 veya 3 oyuncu isteyelim mesela sag sol bek ıcınde semberas,sol kanat ıcın zhırkov,on lıbero ıcın duduyu ısteyelım bırde artı 5 mılyon dolar:D:D:D:D:D

GS yerinde olsam Arda´yı hayatta yollamam. Belki Rusya´ya giderse yıldız adaylığı[:)] sönecek. Hem o GS için çok iyi işler çıkartıyor, o giderse belki GS´de gerileyecek. Bir de şunu eklemek isterimki; ilerki yıllarda daha büyük kulüplere daha büyük bir rakam ile transfer olabilir.

Emurafu
23.Aralık.2006, 13:40
GS yerinde olsam Arda´yı hayatta yollamam. Belki Rusya´ya giderse yıldız adaylığı[:)] sönecek. Hem o GS için çok iyi işler çıkartıyor, o giderse belki GS´de gerileyecek. Bir de şunu eklemek isterimki; ilerki yıllarda daha büyük kulüplere daha büyük bir rakam ile transfer olabilir.
tabiki gitmesine bende karsiyim 2 sene sonra 30 veya 40 milyon dolar eder

El Comandante
23.Aralık.2006, 14:18
arda daha bir yere gidemez,galatasaraya daha büyük katkilari olmasi lazim onun,2-3 sene icinde onu ingiltereye veya ispanyaya 20-25 milyon euroya rahatlikla satariz.ardanin en iyi oynayacagi ligler oralari cünkü

TaşkınMahmut
23.Aralık.2006, 14:21
madem gitçeğine inanamıyon niye haberi koyuyon :D ilahi emurafu

M.Scofield
23.Aralık.2006, 14:26
bu wederson neymis bee ferhat ozgurcan ardayida verelim bari tam olsun

Emurafu
23.Aralık.2006, 14:43
madem gitçeğine inanamıyon niye haberi koyuyon :D ilahi emurafumahmut olsun haber koydum:D :D

dentaconstantin
23.Aralık.2006, 15:27
Sabri'ye Ada'dan kanca!
Genç yıldızı uzun süreden beri takip eden Ada temsilcisinin önümüzdeki günlerde Galatasaray’ın kapısını çalacağı öğrenildi.

Fanatik Gazetesinin bugünkü sayısında (23.12.06), G.Saray'ın yetenekli futbolcusu Sabri'ye Ada ekiplerinden Blackburn Rovers'ın talip olduğu öne sürüldü.

Ada yolu gözüktü
Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği müthiş performansla Avrupa'da büyük sükse yapan Sabri Sarıoğlu'na İngiltere yolu gözüktü. Tugay Kerimoğlu'nun yıllardır formasını giydiği Blackburn Rovers'ın sezon başından bu yana Galatasaray'ın hem Avrupa hem de Süper Lig maçlarına temsilciler gönderip, performansıyla göz kamaştıran Sabri'yi mercek altına aldığı ortaya çıktı.

Hughes çok istiyor
Blacburn Rovers Teknik Direktörü Mark Hughes'un da Sabri hakkında Tugay'dan çok olumlu referans aldığı bildirildi. İngiliz Kulübü'nün kısa süre içinde Sarı-Kırmızılılar'ın kapısını çalacağı ve milli oyuncu için resmi teklifi yapacağı kaydedildi. Galatasaraylı bir diğer yıldız Hasan Şaş’ı da son olarak Lucescu istemişti.

Kaynak : Fanatik

sabri de fatih akyel gibi olmasında

Emurafu
23.Aralık.2006, 16:43
Wedersonu bir alabilsek sola yeter duran toplarida o kullanir bizdeartik duran toplarda heyecanlaniriz

Selman Ozturk
23.Aralık.2006, 18:06
Wederson transferine Gerets burun kıvırıyor. Eğer Wederson Türk statüsünde oynama hakkı elde edemezse Gerets bu transferi yabancı kontenjanı dolayısıyla istemiyor. Ancak Türk statüsüne geçerse Wederson alınabilir. Melih Gökçek'in kulübe gönderdiği faxta Wederson konusunda Galatasaray'a kolaylıklar sağlanabileceği belirtiliyor.

Arda'ya CSKA'dan resmi bir teklif yok. Ancak şu ana kadar Tottenham, Atl. Madrid, Deportivo La Coruna, Fiorentina, Portsmouth ve Milan kulüpleri Galatasaray ile temasa geçtiler. Bu kulüplerden özellikle Atl. Madrid ve Tottenham'ın teklifleri çok cazip ancak Galatasaray bu futbolcuyu birkaç yıl daha takımda tutacak.

Sabri'ye de birçok Avrupa kulübünden teklif olduğu söylentiler arasında. Fakat bu kulüplerin isimleri hakkında bir bilgim yok.

Bu gelişmeler dışında Galatasaray sezon başında girişimde bulunduğu ancak almayı başaramadığı Peter Luccin için tekrar Madrid yönetimiyle iletişime geçmeye hazırlanıyor. Achille Emana, Linderoth, Mehmet Topuz, Mehmet Battal, Jean Il Makoun, Yaya Keita, Mirel Radoi, Nicolae Dica gibi isimler de Galatasaray'ın yoğun transfer gündeminde yer alıyor. Galatasaray Ocak ayında 2 yabancı 3 yerli transfer yapmak istiyor. Bu gelişmeler ışığında da İnamoto bonservisiyle Carrusca'da kiralık olarak gönderilecek...

eGowiCh
23.Aralık.2006, 18:22
Bu bahsedilen oyuncuların maliyetleri bir hayli yüksek olacak Galatasaray'a.

Emurafu
23.Aralık.2006, 18:29
Wederson transferine Gerets burun kıvırıyor. Eğer Wederson Türk statüsünde oynama hakkı elde edemezse Gerets bu transferi yabancı kontenjanı dolayısıyla istemiyor. Ancak Türk statüsüne geçerse Wederson alınabilir. Melih Gökçek'in kulübe gönderdiği faxta Wederson konusunda Galatasaray'a kolaylıklar sağlanabileceği belirtiliyor.

Arda'ya CSKA'dan resmi bir teklif yok. Ancak şu ana kadar Tottenham, Atl. Madrid, Deportivo La Coruna, Fiorentina, Portsmouth ve Milan kulüpleri Galatasaray ile temasa geçtiler. Bu kulüplerden özellikle Atl. Madrid ve Tottenham'ın teklifleri çok cazip ancak Galatasaray bu futbolcuyu birkaç yıl daha takımda tutacak.

Sabri'ye de birçok Avrupa kulübünden teklif olduğu söylentiler arasında. Fakat bu kulüplerin isimleri hakkında bir bilgim yok.

Bu gelişmeler dışında Galatasaray sezon başında girişimde bulunduğu ancak almayı başaramadığı Peter Luccin için tekrar Madrid yönetimiyle iletişime geçmeye hazırlanıyor. Achille Emana, Linderoth, Mehmet Topuz, Mehmet Battal, Jean Il Makoun, Yaya Keita, Mirel Radoi, Nicolae Dica gibi isimler de Galatasaray'ın yoğun transfer gündeminde yer alıyor. Galatasaray Ocak ayında 2 yabancı 3 yerli transfer yapmak istiyor. Bu gelişmeler ışığında da İnamoto bonservisiyle Carrusca'da kiralık olarak gönderilecek...
selman kardes cok sagol senın haberlerıne her zaman guvenıyorum bence sen son noktayı koymussun;) ;)

selman abı bence son noktayı koymus onun haberlerıne guvenıyorum

eGowiCh
23.Aralık.2006, 18:43
2 yabancı 3 yerli transfer Galatasaray'a pahalıya mal olur. Özellikle Luccin, M.Topuz, Linderoth gibi isimler yüksek bonservis bedeline gelir. Wederson için bile 2.750 bin dolar + Ferhat + Özgürcan + Hasan Kabze (kiralık) isteniyorsa bu oyunculara ne istenir kim bilir.

M.Scofield
23.Aralık.2006, 19:13

bunlar gerceklesirse sampiyonuz:)

paco
23.Aralık.2006, 19:14

walla bunları fanatik fotomaç söylese inanmazdım .... ama selmana her zaman inanırım ....:D

World Hollow o1
23.Aralık.2006, 19:22
ya ßen Artık ßu gazetelere inanmıyom çok sallıyolar En son Crespo ile R.Carlos u Fenerßahçe ye getirmişlerdi Çakallar

GeNç KaRTaL
23.Aralık.2006, 20:54
Aslan için Gallardo resmen bitti!
Galatasaray'ın transfer listesinden bulunan Arjantinli yıldız Marcelo Gallardo Fransız basınına yaptığı açıklamada, Fransa'da oynamak istediğini Paris Saint Germain'le (PSG) anlaştığını söyledi.

Galatasaray'ın da renklerine bağlamak istediği River Plate'in Arjantinli orta saha yıldızı Gallardo tercihini Fransa'dan yana kullandı. Fransa'da yayın yapan Le Parisien Gazetesi'ne konuşan Gallardo, Noel tatilinden sonra Fransa'ya gideceğini ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra PSG'ye imza atacağını ifade etti.

Bir dönem yine Fransa'da Monaco forması giyen Gallardo, "Artık bir problem yok. River Plate Kulübü'yle her konuda anlaştık. 29 Aralık'taki uçak biletim bile alındı" dedi. Gallardo'nun PSG'yle iki buçuk yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kaynak : İHA

Emurafu
23.Aralık.2006, 21:05

Bu gelişmeler dışında Galatasaray sezon başında girişimde bulunduğu ancak almayı başaramadığı Peter Luccin için tekrar Madrid yönetimiyle iletişime geçmeye hazırlanıyor. Achille Emana, Linderoth, Mehmet Topuz, Mehmet Battal, Jean Il Makoun, Yaya Keita, Mirel Radoi, Nicolae Dica gibi isimler de Galatasaray'ın yoğun transfer gündeminde yer alıyor. Galatasaray Ocak ayında 2 yabancı 3 yerli transfer yapmak istiyor. Bu gelişmeler ışığında da İnamoto bonservisiyle Carrusca'da kiralık olarak gönderilecek...ozellıkle dıca ve radoı ıyı olur

paco
23.Aralık.2006, 21:07

bunları fanatik fotomaç söyleseydi inanmazdım ....:D

TR.CaPTaiN
23.Aralık.2006, 21:24
Önemli degil seneye gazeteler yine yazar PSG'de mutlu olmayan Gallardo'ya Galatasaray kancası :)

El Comandante
23.Aralık.2006, 21:34
selman abi bize gerekli aciklamayi yapmis,ben wedersonun(eger türk olursa),emananin ve mehmet topuzun gelmesini istiyorum,eger gelirlerse tam süper olacak.

fenerbahce_1907
23.Aralık.2006, 21:43
selman abi bize gerekli aciklamayi yapmis,ben wedersonun(eger türk olursa),emananin ve mehmet topuzun gelmesini istiyorum,eger gelirlerse tam süper olacak.

bunlar gelse gs için cok yararlı olur muthıs bı takım olur ama bunlara para yetmez bu oyuncuları almak için arda'nın gonderılıp iyi bir butcenın saglanması gerekır

El Comandante
23.Aralık.2006, 22:04
bunlar gelse gs için cok yararlı olur muthıs bı takım olur ama bunlara para yetmez bu oyuncuları almak için arda'nın gonderılıp iyi bir butcenın saglanması gerekır

bence böyle olabilir.

wederson=ferhat(kiralik)+özgürcan(kiralik)+bir miktar para

mehmet topuz:hasan kabze(kiralik)+biraz para

emana=ne kadar isteniyosa verilsin.

eGowiCh
23.Aralık.2006, 22:36
Wederson = Ferhat + Özgürcan bonservisleriyle + Hasan Kabze kiralık + 2.750 milyon dolar

Mehmet Topuz = Sadece nakit, yaklaşık 4-5 milyon euro

Emana = 5 milyon euro

Selman Ozturk
23.Aralık.2006, 22:40
Tabi ki bu transferlerin hepsi gerçekleşecek diye bir kaide yok. Bunlar şu an için düşünülen ve temasa geçilen isimler. Yönetim transfer için bir miktar sıcak para ayırmış durumda. Geriye kalan maliyetler ise taksitlendirme ile halledilmeye çalışılıyor. İsmi geçen oyunculardan Radoi ve Linderoth'un sözleşmesi bitiyor. Dica için Galatasaray Romanya lobisini kullanmaya hazırlanıyor. Bunun için de özellikle Hagi ve Popescu ile görüşmeler yapıldı.

Benim kişsel görüşlerim ise, Luccin'in fiyatının pahalı olacağı, Keita'nın transferinin yanlış bir transfer olacağı, Mehmet Topuz'un Galatasaray'a yakın olduğu, Wederson'un Ankaraspor kolaylık sağlasa dahi Gerets engeline takılacağı, Radoi'nin Galatasaray'a kolaylıkla gelebileceği ancak bu futbolcunun transferi halinde Tomas-Song ikilisinden birinin gönderileceği ve bu 2 futbolcudan da Gerets'in vazgeçmek istememesi dolayısıyla Radoi transferinin askıya alınacağı, Nicolae Dica'nın Galatasaray'a gelmek istediği ancak Sasa İlic'le aynı mevkide oynadığı için Gerets'in bu transferi de "gereksiz" olarak nitelendireceği, Emana'nın Galatasaray'ı değil de Lyon'u seçeceği, Linderoth'un da Galatasaray'ı değil de ülkesinden bir takımı seçeceği şeklinde....Tabi bunlar sadece benim görüşlerim. Neler olacağını çok yakında göreceğiz...

Burak Duran
23.Aralık.2006, 22:42
selman çok pozitifsin :D

Eray Dengiz
23.Aralık.2006, 22:44
Elimizdeki gençleri özellikle, Oğuz, Özgürcan, Ferhat, Aydın ve Mehmet Güven 5'lisinden birini bonservisiyle vermeyelimde, kimi verirsek verelim..

Bence, Cihan Haspolatlı + Emre Aşık + Okan Buruk + Ergün Penbe'ye karşılık Wederson'u alabiliriz..

Burak Duran
23.Aralık.2006, 22:46
hatta cihan+emre+okan+ergün+neco :D

Selman Ozturk
23.Aralık.2006, 22:46
selman çok pozitifsin :D

Burakcım takımın maddi durumu halen kötü ne yazık ki. O yüzden pozitif! olmak zorundayım :) Ama umarım ben yanılırım da Galatasaray bu futbolcuların hepsini renklerine katmayı başarır...

Burak Duran
23.Aralık.2006, 22:48
bence biz gider 33 yaşında bi adam alırız olur biter :D

dick
23.Aralık.2006, 22:49
Bence, Cihan Haspolatlı + Emre Aşık + Okan Buruk + Ergün Penbe'ye karşılık Wederson'u alabiliriz..

Böyle bir takası ancak Milan kabul eder:D

paco
23.Aralık.2006, 23:04
zaten selman ın dediği oyuncular hepsi birbirinin alternatifi o isimlerden bence 1 si anca alınır ... benim anlamadığım gerets wederson transferine neden karşı çıkıyo ... sol bekde cihan mı oynayacak ..orhan ak sürekli sakatlanıyo zaten ... ferhat a da tam güvenmiyor ....

Burak Duran
23.Aralık.2006, 23:42
wederson yabancı ama

IcedEarth
24.Aralık.2006, 00:00
inamoto gitsin carrusca kalsın inamotonun yerine selman abinin yazdığı DMC lerden biri gelsin

Emurafu
24.Aralık.2006, 00:38
inamoto gitsin carrusca kalsın inamotonun yerine selman abinin yazdığı DMC lerden biri gelsinne kadarda istiyon caruscanin kalmasini:D :D ama neyazikki gidecek hele birde iyibiri bulurlarsa satilcak;) ;)

nart_susruko
24.Aralık.2006, 02:43
Inamoto kalır diye düşünüyorum takımda, her geçen maçta özellikle hücum ağırlıklı oynadığı son maçlarda takıma daha çok katkı sağlamaya başladı. yeni gelecek yabancının uyum sorunu yok bilmem ne derken Inamoto'dan daha iyi olacağını şüpheli ve tabii ki daha da önemlisi tamamen duygusal olan kısım :)

fenerbahce_1907
24.Aralık.2006, 03:51
G.Saray Hakan Balta'nın peşinde

Sol kanatta büyük sorun yaşayan; Ergün, Orhan Ak ve Ferhat'tan bir türlü verim alamayan G.Saray, Ankarasporlu Wederson'un transferinde mutlu sona ulaşamayınca, alternatif bir isme yöneldi: Vestel Manisasporlu Hakan Balta.

Wederson'dan şimdilik vazgeçen Cimbom, Vestel Manisaspor'un ofansif sol kanat oyuncusu Hakan Balta için görüşmelere başladı. Galatasaray'ın 23 yaşındaki Hakan için para artı futbolcu teklifinde bulunacağı belirtildi.

Hakan'la yeniden

Maliyeti nedeniyle Wederson'u beklemeye alan sarı-kırmızılı ekip, Hakan'a talip oldu.

Vestel Manisa ile Galatasaray rolleri değişti. Sezon başında Arda isteği geri çevrilen Ege ekibi, daha sonra Yanal'ın talebiyle Ferhat ve Hasan Kabze'ye kanca atmış ama bu transferlerde ilerleme kaydedememişti. Bu aralar ise Galatasaray, Vestel'in peşinde. Wederson'dan yüksek maliyeti nedeniyle şimdilik vazgeçen
sarı-kırmızılılar, Hakan Kadir Balta'yı bir kez daha gündemine aldı.

CARRUSCA'YI ALIN
Sezon başında da bu oyuncuyu isteyen ama Wederson'da olduğu gibi yüksek bonservis ücretiyle karşılaşan Cimbom, 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 31 Mayıs'ta sona erecek olmasını da koz olarak kullanarak işi erkenden bitirmek istiyor. Galatasaray, bu sezon sol bekte başarılı bir grafik çizen Hakan için Vestel'e sezon sonuna kadar oynaması kaydıyla Carrusca'yı önermeyi düşünüyor.

IcedEarth
24.Aralık.2006, 10:51
ne kadarda istiyon caruscanin kalmasini:D :D ama neyazikki gidecek hele birde iyibiri bulurlarsa satilcak;) ;)
abi şnu artık algılayın şu anda orta sahaya carrusca dan daha iyi bir oyuncu alacak durumumuz yok gerets te bunun farkında ki carrusca nın yollanmasına karşı adamın kafasında bir fikir var ama henüz çakamadım ama şuna inanıyorum ki carrusca yakında oynamaya başlayacak

Emurafu
24.Aralık.2006, 13:12
abi şnu artık algılayın şu anda orta sahaya carrusca dan daha iyi bir oyuncu alacak durumumuz yok gerets te bunun farkında ki carrusca nın yollanmasına karşı adamın kafasında bir fikir var ama henüz çakamadım ama şuna inanıyorum ki carrusca yakında oynamaya başlayacakgerets caruscanin kalmasindan yana degil yonetime bagli o herseyi yonetime birakti

M.Scofield
24.Aralık.2006, 13:12
su sol kanata deilde saga cozum bulmalari lazim

Emurafu
24.Aralık.2006, 13:15
Galatasaray'a sürpriz sambacı
24 Aralık 2006 09:00

Ara transfer döneminde arayışlarını sürdüren Galatasaray için Portekiz basını, Academica takmının formasını giyen Brezilyalı futbolcuyu istediğini yazdı...

Portekiz basını, Galatasaray'ın, Academica forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Roberto Brum'un peşinde olduğunu yazdı. Başkan Simoes, sarı-kırmızılılardan ciddi bir teklif aldıklarını belirterek Brezilyalı futbolcuyu satmaya hazır olduklarını açıkladı

Portekiz Ligi'nde Academica takımının formasını giyen Roberto Brum'un, devre arasında Carrusca'yı göndererek yeni bir yabancıyı kadrosuna katma planları yapan Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu ileri sürüldü.

Portekiz'de yayımlanan O Jogo gazetesi, sarı - kırmızılı yönetimin, 28 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu için Academica Kulübü'nün kapısını çaldığını yazdı. "Academica'da yaşanan ekonomik problemler, Brum'u Galatasaray'a yaklaştırdı" başlığını atan gazete, tarafların parada anlaşması halinde bu transferin gerçekleşeceğini duyurdu. Haberde, Acamedica'nın, Brum için Galatasaray'dan 2-3 milyon euro civarında bir bonservis bedeli isteyeceği de belirtildi.

2004-05 sezonunda Brezilya'nın Coritiba takımından Academica'ya transfer olan ve kulübüyle 2008'e kadar sözleşmesi bulunan Roberto Brum orta sahada görev yapıyor ve iki ayağını da iyi kullanmasıyla tanınıyor.

Ruslar da peşinde
Academica Başkanı Jose Eduardo Simoes, Galatasaray'ın bir süre önce kendilerine ciddi bir teklif getirdiğini belirterek, Brezilyalı futbolcuyu, sarı - kırmızılı takıma verebileceklerini söyledi.

Bu arada O Jogo gazetesi, bazı Rus kulüplerinin de Roberto Brum'la yakından ilgilendiklerini iddia etti. Haberde, Dinamo Moskova takımının, Brezilyalı oyuncunun transferi için devrede olduğu, ancak Roberto Brum'un Galatasaray'a sıcak baktığı vurgulandı.

Brum kimdir?
Ülkesi: Brezilya
Kulübü: Academica
Pozisyon: Orta saha
Boy: 1.73
Kilo: 71

Bu kim ya

Emurafu
24.Aralık.2006, 13:20
İşte Saray’ın Sultanı Cem!

Henüz 15 yaşında... 1.81 boyunda ve solak... 33 maçta 77 gol attı... Cem Sultan, şimdiden geleceğin süperstarı olarak gösteriliyor.

‘Avrupa adını duyar’
Sarı-Kırmızılı kulübün tarihinde profesyonel sözleşme imzalanan en genç oyuncu Cem Sultan... 15 yaşındaki süper yetenek, gerek tekniği, gerek bitiriciliği, gerekse fizik üstünlüğü ile şimdiden hocalarının bile hayranlığını kazanmış durumda. 1.81 boyundaki Cem, Süper Genç takımda 9 numaralı formayı sırtında taşıyor. Onu canlı izleyenlerin yorumu ortak: En az bir Metin Oktay, bir Tanju Çolak, bir Hakan Şükür kadar büyük golcü olur, adını Avrupa’ya duyurur.

‘Yolun başındayım’
Çıktığı 33 maçta tam 77 kez ağları havalandıran Cem Sultan, özellikle sol ayağını iyi kullanmasıyla biliniyor. Cem, en büyük hayalinin Galatasaray’da A takım forması giymek ve A Milli Takım’a kadar yükselmek olduğunu belirtti. Hocası Recep Yazıcı ise, “Tabii ki eksikleri var. Özel çalıştırıyoruz. 2-3 sene içinde Galatasaray’ın vazgeçilmez golcüsü olacaktır. Kendine güveniyor. Ve sürekli yeteneklerini geliştirmeye çabalıyor” diye konuştu.
Raşit ALTUN

Evde tek başına!
Sakatlığı nedeniyle ilk yarının son haftalarda forma giyemeyen Orhan Ak, takım arkadaşları tatile çıkarken, tek başına çalışmaya devam ediyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kondisyoner Cevat Güler eşliğinde antrenman yapan Ak, “Devre arasında çok iyi hazırlanıp, ikinci yarıda formayı geri almak istiyorum” dedi.

Biz coktan duyduk adini

M.Scofield
24.Aralık.2006, 13:25
cem sultan la cafercan ayni durumda cafercanda cok gol atiyordu ama kadroya hic giremedi sonu benzemez ins

IcedEarth
24.Aralık.2006, 13:39
gerets caruscanin kalmasindan yana degil yonetime bagli o herseyi yonetime birakti
sitede yazdılar carrusca dahil herkes kalsın diye daha yeni linki koydum emrah yapma allasen :)

Emurafu
24.Aralık.2006, 14:07
Galatasaray defansı için harıl harıl oyuncu ararken, burnunun dibindeki dünya yıldızını göremiyor... İşte Sarı-Kırmızılı ekibin defansına çare olacak isim...

Bu sezon defansı yüzünden Şampiyonlar Ligi'ne erken havlu atan, ligde de hiç ummadığı puanlar kaybeden Galatasaray lige verilen aradan sonra harıl harıl defans oyuncusu arıyor.

Bu soruna çözüm bulmak için uğraşan sarı kırmızılıların aslında hiç fark etmediği bir yıldızı var. Sarı kırmızılı ekibin altyapısında sayısız başarılar yakalayan Erkan Ferin. Şimdilerde Abdullah Avcı'nın başında olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde forma giyiyor ve takımın değişmez ismi.

Arda, Mehmet Güven, Ferhat, Aydın, Oğuz, Uğur Uçar, Özgürcan gibi genç yıldızların yanında ismi bile lanse edilmeyen genç yıldız Galatasaray'ın ve Milli Takımın kazandığı başarılara kaptanlık yaptı. İşte söze gerek bırakmayan genç yıldızın başarıları:

Biyografi
Erkan Ferin 20.03 1988 Eminönü doğumlu 1996 yılında Galatasaray alt yapısına girdi.

2000 yılında minik takım ile Danone Cup'ta Türkiye Şampiyonluğu ve Dünya 2.liği elde etti.

2003 yılında Nike Premier Cup'ta İstanbul, Türkiye ve Avrupa Şampiyonluklarının yanı sıra Dünya 9.luğu yaşadı. Takım kaptanlığı yaptı.

2004 yılında mezun olduğu Şehremini Lisesi ile Liselerarası Türkiye Şampiyonluğu ve Yakutistan(Doğu Sibirya)'da Asya Olimpiyat Şampiyonluğu yaşadı.

2005 yılında İtalya'da düzenlenen u17 Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonluğu yasadı. Peru'daki Dünya Şampiyonası'nda ise Dünya 4.lüğü yasadı. Takım kaptanlığı yaptı.

2006 Ocak ayında Galatasaray A takımına çıktı. 2006 Agustos ayında 1yıllığına İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralandı. Oyuncu şu an için 1 Kez Ümit Milli takım aday kadrosuna davet dilmiş. 67 kez Genç Milli olmuş. U19 Milli Takımının kaptanı olarak görevini yerine getirmiş. 2005 te Avrupa Şampiyonu olan U17 Genç Milli Takımının kaptanıydı. Aynı zamanda o turnuvanın da Fair Play ödülünü aldı. Takım kaptanı olan Erkan Ferin, ödülü almak için 2005 Kasım ayında Kıbrıs Rum Kesimi Limasol'de Uefa'nın toplantısında ödülü takımı adına almıştır.

Kaynak. www.sonsayfa.com

DSPOR maclari yayinlarken ayni yorumuda ben yapmistim erkan sag bekte adeta rakibine yapisiyor cok iyi mucadele ediyor ustelik teknigide iyi

Eray Dengiz
24.Aralık.2006, 14:09
Gelecekteki defansımız, Ferhat - Song - Uğur - Erkan Ferin

M.Scofield
24.Aralık.2006, 14:11
erkan butun maclarda oynuyor seneye galatsarayimzda ins. oynar iste genc oyuncularmizi kiralik vermemizin faydalari

El Comandante
24.Aralık.2006, 14:53
Canaydın Grets'e sert çıktı

G.Saray Başkanı Canaydın, Gerets'in raporuna sert çıktı.

Belçikalı teknik adam, yönetime sunduğu raporda birçok genç oyuncuyu 'gönderilecekler' listesine koyunca Özhan Canaydın küplere bindi. Başkan, Erik Gerets'in uyarılmasını istedi.

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, teknik direktör Gerets'in yönetime sunduğu rapor üzerine küplere bindi. Ligin ilk devresinin bitmesiyle Belçikalı hocadan durum raporu isteyen sarı-kırmızılı kurmaylar Gerets'in genellikle genç oyunculardan oluşan gönderilecekler listesi sunması üzerine büyük şok yaşadı.

Canaydın, bu rapor üzerine Adnan Polat'ı ve Adnan Sezgin'i arayarak "Tek bir genci bile sattırmam. Gerets'in raporunda tam bir genç kıyımı var. Buna müsaade edilemez. Kiralanmasını istediği oyuncuları sezon sonuna kadar başka kulüplere verebiliriz ancak satış olmayacak" dedi. Başkan'ın ayrıca, "Bu adam ne yapmaya çalışıyor? Bu gençleri satarsak ilerleyen yıllarda kazandığımız paranın 10 mislini vererek geri almak zorunda kalırız. Bunun hesabını da hiçbirimiz veremeyiz" diye dert yandığı öğrenildi.

Gerets'le biraraya gelecek olan Polat ile Sezgin, tecrübeli hocayı genç oyuncular konusunda uyaracak. Belçikalı teknik adam geldiği günden bu yana gelecek vaadeden genç futbolcuları yeterince değerlendirmemekle eleştirilmişti.

Kaynak: Sabah

o kadar seviniyoruz cok yetenekli gencler var diye,ama gerets genclere güvenmiyo,arda ve sabri diyeceksiniz,ardayida sezon basi istememisti onu adnan polat zor zoruna takimda tutmayi basardi,sabriyi zaten oynatmiyordu son maclarda oynatmaya basladi,ben diyorum gerets genc yeteneklileri oynatmiyo,yaslilari oynatiyo.Aydin diye bir mükemmel yetenekli bir genc cikti 1 mac oynadi gol atti galatasarayi ipten aldi,sonra baktik 18e alinmiyo,bu sene oynatmadi oynatmadi bi ankaragücü macinda oynatti,sonra sakatlandi.ferhattada öyle devali oynatsa takimin degisilmezi olacak oynatmiyo.

M.Scofield
24.Aralık.2006, 14:58
bu gncleri satmak saka olur herhalde

Mirza
24.Aralık.2006, 18:43
bu sezon kily'den haber yok yahu :D .. normalde son 4 yildir gs'e geliyordu kily .. ALLAHtan manset yapmamisla :D

nart_susruko
24.Aralık.2006, 18:46
Gelecekteki defansımız, Ferhat - Song - Uğur - Erkan Ferin
hangi gelecek abi ?
Ferhat - Uğur - Erkan bizim defans 3lüsünde yer aldığı vakit 4. kesinlikle Song olamaz, o torunlarıyla ilgilenir olur o zaman :)

M.Scofield
24.Aralık.2006, 18:49
hangi gelecek abi ?
Ferhat - Uğur - Erkan bizim defans 3lüsünde yer aldığı vakit 4. kesinlikle Song olamaz, o torunlarıyla ilgilenir olur o zaman :)

bitane tecrube lazim orda

nart_susruko
24.Aralık.2006, 18:54
bitane tecrube lazim orda
aksini düşünmedim zaten ama o 3lü bizim defans kurgusunda yer aldığı vakit Song futbolu bırakmış olur çoooktaann

M.Scofield
24.Aralık.2006, 18:55
song 30 yasinda daha 4 sene daha oynar genclerde en 2 sene sonra kadroda

nart_susruko
24.Aralık.2006, 19:00
song 30 yasinda daha 4 sene daha oynar genclerde en 2 sene sonra kadroda
adını ilk defa 5-6 yıl önce duyduğumuz ve Galatasaray'ın değişmezleri olacak diye lanse edilen adamların adını unutur olduk nerdeyse bunlar öyle 2 yıl içinde formayı kapacaklarsa iyi valla

RoNNiE91
24.Aralık.2006, 20:32
xavier vardı bi aralar,o fena değildi

Eray Dengiz
24.Aralık.2006, 20:44
aksini düşünmedim zaten ama o 3lü bizim defans kurgusunda yer aldığı vakit Song futbolu bırakmış olur çoooktaann

yok abi ya 1-2 sene içerisindede olabilir.. eğer Gerets biraz fm oynayabilse bu adamları oraya koyardı.. elimizde 7-8 tane mükemmel derecede gençler var ama kullanamıyoruz işte..

nart_susruko
24.Aralık.2006, 20:59
abi öylede geçen sezonki kazandığımız şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve şuanda bahsettiğimiz gençlerden de büyük olan Kabze faktörü var en basitinden önümüzde, o bile "evet zamanında gitmeyi dahi düşündüm" diyorsa bu gençler hele bi bekleyecek ne yazıkki, kendi mevkilerinde as kadroda oynayan kişilerde önemli değil kim olursa olsunlar, onlar için şuanda erken gözü ile bakıyorlar eminim..

Eray Dengiz
24.Aralık.2006, 21:03
abi öylede geçen sezonki kazandığımız şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve şuanda bahsettiğimiz gençlerden de büyük olan Kabze faktörü var en basitinden önümüzde, o bile "evet zamanında gitmeyi dahi düşündüm" diyorsa bu gençler hele bi bekleyecek ne yazıkki, kendi mevkilerinde as kadroda oynayan kişilerde önemli değil kim olursa olsunlar, onlar için şuanda erken gözü ile bakıyorlar eminim..

bu dediğin malesef sadece bizim ülkemizde oluyor, Avrupa kulüplerinde gençler çatır çatır çıkıp toplarını oynuyor, formaları kapıyor, bizdede çatır çatır oynuyorlar ama kapamıyorlar.. Arda o gün çıkıp 2 gol atmasaydı ve öyle bir çıkış yapmasaydı eminim şuan Arda'da diğer gençlerimiz gibi beklerdi..

El Comandante
24.Aralık.2006, 21:08
bu dediğin malesef sadece bizim ülkemizde oluyor, Avrupa kulüplerinde gençler çatır çatır çıkıp toplarını oynuyor, formaları kapıyor, bizdede çatır çatır oynuyorlar ama kapamıyorlar.. Arda o gün çıkıp 2 gol atmasaydı ve öyle bir çıkış yapmasaydı eminim şuan Arda'da diğer gençlerimiz gibi beklerdi..

nedeni cok basit eray,senin cok begendigin gerets yüzünden oldu bunlar,ardayi bile sene basinda takimda görmek istememisti ama adnan polat onu zor takimda tutmayi basardi,bak bizim "figo aydin"a ne oldu,gecen sene 1 macta sonradan girmesine ragmen süper gol atiyor,sonra 1 mac daha oynuyor ve bir daha 18 e alinmiyor,bu sene zaten onu hic göremiyoruz,ankaragücü macinda en az arda kadar yetenekli oldugunu gösterdi ama gerets onu psv macinda oynatti tamam dedik akillandi sonra bi baktik hemen cikardi oyundan,bidahada aydin sakatlanana kadar ondan haber alan olmadi.ferhati 1 mac oynatiyo 4 mac oynatmiyo.ben diyorum bu adam ayni ancelotti gibi yaslilari oynatmayi seviyo,genclere forma sansi vermiyo.

nart_susruko
24.Aralık.2006, 21:11
:rolleyes:
yönetim yönetim yönetim !!!

CeNTeR_TR
24.Aralık.2006, 21:39
G.Saray Brum için devrede
Portekiz Ligi'nde Academica takımının formasını giyen Roberto Brum'un, devre arasında Carrusca'yı göndererek yeni bir yabancıyı kadrosuna katma planları yapan Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu ileri sürüldü.

Portekiz'de yayımlanan O Jogo gazetesi, sarı - kırmızılı yönetimin, 28 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu için Academica Kulübü'nün kapısını çaldığını yazdı. "Academica'da yaşanan ekonomik problemler, Brum'u Galatasaray'a yaklaştırdı" başlığını atan gazete, tarafların parada anlaşması halinde bu transferin gerçekleşeceğini duyurdu. Haberde, Acamedica'nın, Brum için Galatasaray'dan 2-3 milyon euro civarında bir bonservis bedeli isteyeceği de belirtildi.

2004-05 sezonunda Brezilya'nın Coritiba takımından Academica'ya transfer olan ve kulübüyle 2008'e kadar sözleşmesi bulunan Roberto Brum orta sahada görev yapıyor ve iki ayağını da iyi kullanmasıyla tanınıyor.

Ruslar da peşinde
Academica Başkanı Jose Eduardo Simoes, Galatasaray'ın bir süre önce kendilerine ciddi bir teklif getirdiğini belirterek, Brezilyalı futbolcuyu, sarı - kırmızılı takıma verebileceklerini söyledi.

Bu arada O Jogo gazetesi, bazı Rus kulüplerinin de Roberto Brum'la yakından ilgilendiklerini iddia etti. Haberde, Dinamo Moskova takımının, Brezilyalı oyuncunun transferi için devrede olduğu, ancak Roberto Brum'un Galatasaray'a sıcak baktığı vurgulandı.

24.12.2006

Kaynak : Milliyet

IcedEarth
24.Aralık.2006, 22:54
yav carruscayı yollamaz zeki bi adam böle tanınmadık ve yaşlı oyuncu için

SYLaR
25.Aralık.2006, 02:58
Galatasaray anca beni alır.10000 tanede forma basarlar benim için

paco
25.Aralık.2006, 03:02
galatasaray yusufla ilgileniyormuş ... aslında kadroda olması iyi olur ... yararlı olur yani ...

SYLaR
25.Aralık.2006, 03:03
Sorun haledilmiştir edit:)

paco
25.Aralık.2006, 03:06
Aslan'ın Yusuf atağı!

G.Saray, Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek'in peşine düştü. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu Eric Gerets'in çok istediği ve "Orta alanda onun gibi süper bir beyne ihtiyacım var" dediği öğrenildi.

İkinci Başkan Adnan Polat'ın önümüzdeki günlerde Yusuf Şimşek'in transferini bitirmek için Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ile masaya oturarak, detayları görüşeceği ifade edildi.

Şimşek çakacak

İliç'in gitmeyi düşünmesi nedeniyle Yusuf'u gündemine alan G.Saray'da 2. başkan Polat, Denizli'ye gidiyor.

Galatasaray, sezon başında kadrosuna katamadığı Denizlisporlu Yusuf Şimşek'in transferini ocak ayında bitirmeyi planlayor. Sasa İliç'in ayrılmayı düşünmesi ve teknik direktör Gerets'in orta sahaya tecrübeli ve iyi bir oyuncu kurucu istemesinin ardından arayışlara başlayan sarı-kırmızılı ekip, daha önce başkan yardımcısı Adnan Polat'ın prensipte anlaştığı
tecrübeli futbolcuyu yeniden gündemine aldı. Polat, Yusuf ile anlaşmış ancak Denizlispor'un izin vermemesi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.

İPEK'LE GÖRÜŞECEK
Bu kez Yusuf'u almaya kararlı olan Polat'ın önümüzdeki günlerde Denizlispor Başkanı Ali İpek ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Yeşil-siyahlı ekibe para ve futbolcu önerilmesinin düşünüldüğü ifade edildi. Bu arada geçtiğimiz sezon Denizlispor'un Fenerbahçe ile oynadığı ve 1-1 biten karşılaşmada başarılı bir futbol ortaya koyarak Galatasaray'ın şampiyonluğunda pay sahibi olan Yusuf, profesyonel bir futbolcu olduğunu ve sarı-kırımızılı formayı seve seve giyebileceğini söyledi.
Yaşar YALÇIN

SYLaR
25.Aralık.2006, 03:09
Beni alsınlar beni geleceğe yatırım yapmış olurlar:)

paco
25.Aralık.2006, 03:26
Portekiz basını, Galatasaray'ın, Academica'dan Roberto Brum'un peşinde olduğunu yazarken Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Brum'un gündemlerinde olmadığını söyledi. Academica Başkanı Simoes'in, açıklamasına karşılık Sezgin, "Brum'la ilgilenmiyoruz" dedi.

Emurafu
25.Aralık.2006, 14:18
yusuf alirlarsa iyi olur ilic gitme durumu varmis yusuf ondan istiyorlarmis iyi bir alternatif olur yanlis eric gerets 2.yarıda ordayı 10 numara pozısyonunda oynatacakmıs

paco
25.Aralık.2006, 15:59
arda yı 10 numara olarak oynatırsa bence daha yaralı olur ... sol kanatada carrusca geçer sağda sabri ... inamoto yerinede iyi bir ön libero alınırsa takım 2. yarı çok daha iyi olur ....

IcedEarth
25.Aralık.2006, 17:05
Beni alsınlar beni geleceğe yatırım yapmış olurlar:)
sen yaşlısın abi ne geleceği :D
bu arada abi size söyliim eğer carruscayı yollarsak pişman oluruz bu herif yıldız oyuncu olacak eminim buna kendini gece hayatına vermezse bu çocuktan yıldız çıkar yusufa gelince aman gelmesin yav ne işimiz var yusufla