Log in

View Full Version : Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt

CeNTeR_TR
11.Aralık.2006, 15:14
Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Eintracht Frankfurt'un teknik direktörü Friedhelm Funkel, UEFA Kupası H Grubu'nda Fenerbahçe ile İstanbul'da yapacakları karşılaşmayı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Funkel, futbolda hiç birşeyin imkansız olmadığını ifade ederek, ''İstanbul'da kazanmamız lazım. Ne kadar zor olacağını biliyoruz, ancak futbolda hiç bir şey imkansız değildir'' dedi.

Funkel, Newcastle United ile oynadıkları ve 0-0 berabere biten karşılaşmada, çok iyi mücade ettiklerini belirterek, ''Herşey harikaydı. Sadece goller eksikti'' şeklinde konuştu.

UEFA Kupası H grubunda 3 puanla 3. sırada yer alan Fenerbahçe ile grupta 2 puanla 5. sırada bulunan Eintracht Frankfurt 13 Aralık'ta İstanbul'da karşılaşacak. Karşılaşmayı kazanan takım grubtan çıkmayı başaracak.

El Comandante
11.Aralık.2006, 15:31
werder bremenden kendi sahasinda 6 tane yiyen frankfurtta moraller gercekten bozuk,bu maca fener biraz asilirsa macta farka bile gider.bu macin mutlak favorisi fenerbahce.

RoNNiE91
11.Aralık.2006, 15:52
katılıyorum.palermo ya fark atan fener frankurt maçına asılırsa galip gelebilir.

real_footballer
11.Aralık.2006, 16:05
vallaha werder bremen-frankfurt maçının ikinci yarısını izledim frankfurt hiçde kötü oynamadı.bu maçta fener in hücum yapması lazım yoksa yenilir

Emurafu
11.Aralık.2006, 16:12
Werder bremen macini olcuye almayin werder bremen oynadigi oyun belli

bu maci fenerbahce rahat alir 3=0 alir ama erken gol yerse maci alamaz

Jesus_FB
11.Aralık.2006, 16:13
bu maci fenerbahce rahat alir 3=0 alir ama erken gol yerse maci alamaz
Alır mı almaz mı? bir karar ver :D

Sheriff
11.Aralık.2006, 16:19
Rahat bir galibiyet alacağız...

fmsmyrna
11.Aralık.2006, 16:24
eğer berabere bitirerek çıkarsa bana göre çıkmanın fazla bi anlamı kalmaz yenmesi gerekir

TR.CaPTaiN
11.Aralık.2006, 21:40
Alır ve cıkarız.

Eray Dengiz
11.Aralık.2006, 21:44
Rahat yeneriz..

Mc.Speedy
11.Aralık.2006, 21:46
Maçı Alırız.

bursa_mc
11.Aralık.2006, 22:36
fenerbahçe kesin rahat kazanır..

dentaconstantin
11.Aralık.2006, 22:43
fenerbahçe alır maçı frankfurt yemiş 6 tane fenerden niye yemesin

dick
11.Aralık.2006, 23:08
Fener alır bu maçı uefa'da yoluna devam eder

IcedEarth
11.Aralık.2006, 23:14
gönlümüz fenerbahçenin yanında

shahinler
12.Aralık.2006, 09:36
Alıcağımızdan eminim ama bu gece rüyamda elendiğimizi gördüm.Allahım inşallah rüyamın tersi çıkar yarabbim.

Fietra 10
12.Aralık.2006, 11:42
Alıcağımızdan eminim ama bu gece rüyamda elendiğimizi gördüm.Allahım inşallah rüyamın tersi çıkar yarabbim.

rüyaların tersi çıkarmış fener kesinnn kazanır

EreN
12.Aralık.2006, 17:10
Biletix'e bir adet telsim tribün bileti istediğimi ilettim cevap olarak ÜZGÜNÜZ ELİMİZDE HİÇ BİLET KALMADI diye bişey geldi
umarım bu herşeyi özetler :)

tosunpasa
12.Aralık.2006, 17:12
Fenerbahçe'me güvenimiz her zaman sonsuzdur.kazanacağız mutlaka ama kazanamasakta yenilmeyeceğiz.

Mirza
12.Aralık.2006, 19:54
Biletix'e bir adet telsim tribün bileti istediğimi ilettim cevap olarak ÜZGÜNÜZ ELİMİZDE HİÇ BİLET KALMADI diye bişey geldi
umarım bu herşeyi özetler :)

her zaman oldugu gibi biletler gene tukenmis :D

comandante
12.Aralık.2006, 20:06
alırız bu maçı bence ve devam ederiz yolumuza...

Cyzio
12.Aralık.2006, 20:08
Fener gruptan çıkmaya çok yakın.Maçı kazanır heralde.

GeNç KaRTaL
12.Aralık.2006, 20:42
fenerbahçe maçı küçümsemezse(ki bunu yapacaklarını düşünmüyorum) ve çok büyük tahliszlikler olmazsa %98 turu geçer

ibo
12.Aralık.2006, 21:56
inşallah bu maçı kazanıp Türkiyemize puanlar kazandıremaya devam eder FB...

Jesus_FB
12.Aralık.2006, 23:38
yarın maçta olucam inşallah benim uğurum devam ederde maçı kazanırız :)

Krusty
13.Aralık.2006, 12:47
Fenerbahçe bu maçı kesin kazanır. Hatta farklı bile yenebilir. ;;)

CeNTeR_TR
13.Aralık.2006, 15:30
Finale yürüyelim
Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Kupası'nda 2.turda grubundaki son mücadelesinde Şükrü Saracoğlu'nda Almanya'nın E. Frankfurt takımını konuk ediyor. Bir beraberliğin bile Fenerbahçe’ye 3. tur vizesi getirecek kritik karşılaşma 21.45'de başlayacak ve Kanal D ekranlarından 'canlı' olarak yayınlanacak.

Finale doğru...

UEFA Kupası'nda ciddi hedefleri olan Fenerbahçe için Frankfurt maçı yola devam konusunda oldukça büyük bir önem taşıyor. Turkcell Süper Lig'de ilk devreyi Galatasaray'ın 7 puan önünde lider olarak tamamlayan sarı - lacivertli ekip UEFA Kupası'nda arzulanan hedefe ulaşmak için Frankfurt maçında güzel bir futbol ve galibiyet ile taraftarını sevindirmek istiyor.

Hakemler Hollandalı...

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Hollandalı hakemler yönetecek. Karşılaşmanın hakemi Jan Wegereef'in yardımcılıklarını, Jantinus Meints ve Adriaan Inia yapacak.

Bir beraberlik yetiyor...

UEFA Kupası'nda 2. turda mücadele ettiği (H) Grubu'ndan çıkma şansını son maça bırakan Fenerbahçe'ye, bugün Eintracht Frankfurt takımıyla yapacağı karşılaşmada beraberlik dahi yetecek.

Kezman'da sorun yok...

Fenerbahçe'de, Eintracht Frankfurt maçı öncesi sol ayak başparmağında hafif sakatlığı bulunan Kezman'ın dışında bir sorun yok.Bugünkü mücadelede forma giymesi beklenen Sırp oyuncunun, 11'de yer alamaması durumunda teknik direktör Zico, Deivid'e şans verecek.

Almanlara karşı şansımız tutmuyor...

Bu akşam Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne dek Alman takımları karşısında galibiyet elde edemedi.Kupalarda 4 kez Alman takımlarıyla eşleşen Fenerbahçe, yaptığı 8 maçta 7 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.

Rakip Frankfurt, (H) Grubu'nda yaptığı 3 maçta sadece 2 puan toplayabildi ve 5 takımlı grupta son sırada bulunuyor. Grubun diğer maçında ise bu gece Palermo ve Celta Vigo takımları 3. tur vizesi için büyük bir sınav verecek.

Muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe:

Volkan
Önder
Lugano
Edu
Uğur
Deniz
Appiah
Aurelio
Tuncay
Alex
Kezman (Deivid)

E. Frankfurt:

Pröll
Vasoski
Rehmer
Kyrgiakos
P. Ochs
M. Fink
Spycher
A. Streit
A. Meier
Thurk
Takahara

Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 21.45
Hakem: Jan Wegereef
Yayın: Kanal D

Universal
13.Aralık.2006, 17:37
F.Bahçe'nin Avrupa'daki son şansı bu maçı alacağına inanıyorum ama kolay olmayacaktır.

LaKe
13.Aralık.2006, 22:53
Dk.8 Fenerbahçe 0-1 Frankfurt

Maalesef Fenerbahçe golü yiyor.

tosunpasa
13.Aralık.2006, 22:54
çok basit bi gol yedik yememeliydik.

LaKe
13.Aralık.2006, 22:55
Tamda Kezman'ın mutlak pozisyonundan sonra gol geldi. Atamayana atarlar kuralı işledi. Umarım Fenerbahçe eşitliği getirir.

Krusty
13.Aralık.2006, 22:56
Bu dakikalarda gol yememiz kötü aslında. Umarım FB atar.

tosunpasa
13.Aralık.2006, 22:58
güzel ataklar yapıyoruz golü bulucaz hadi Fenerbahçe'm.

LaKe
13.Aralık.2006, 22:59
Tuncay bomboşken top ceza sahası dışına yakın bir yerde topu önünde buldu ve farklı bir şekilde outa gönderdi. İnsan bir kontrol eder yahu. :confused:

tosunpasa
13.Aralık.2006, 23:06
süper bi gol kaçtı tuncay harika vurdu topa gol gelicek hadi Fenerim

LaKe
13.Aralık.2006, 23:06
Tuncay Şanlı'nın müthiş şutu da gol olmadı. Harbiden süper vurdu ama ;;) Bu maçı Fener gol atmadan bitirmeyecektir.

dentaconstantin
13.Aralık.2006, 23:13
tuncayın şutu müthişti atacak fener inşallah

tosunpasa
13.Aralık.2006, 23:18
alexten beklemediğim hareketti bu süper hareket yaptı

EreN
13.Aralık.2006, 23:35
Bu taraftar ne böyle ..
inanılmaz bir şekilde taraftarın protestosu geri tepti takımı olumsuz etkiliyor..
Ayrıca Denizin çıkar Appi ortaya geçer mehmette sağa alınırsa kanatlar çalışır.

eGowiCh
13.Aralık.2006, 23:37
Fenerbahçe 45 dakika üstün oynamasına rağmen kalesinde talihsiz bir gol gördü. Umarım 2. yarı gol gelir. Kezman'ın devrenin sonundaki kafası harikaydı, ama kaleci aynı güzellikte kurtardı. Fenerbahçe tek kale oynuyor, ama gerek adamların defansı gerek şans gole izin vermiyor. Umarım bu şanssızlığımızı yener ve 2. yarı golü buluruz.

TR.CaPTaiN
13.Aralık.2006, 23:37
Bu taraftar ne böyle ..
inanılmaz bir şekilde taraftarın protestosu geri tepti takımı olumsuz etkiliyor..

Zico o kadar akıllı degıl Eren.Belkı mecbur kalır onu dener :)
Adamların tek pozısyonu var o da gol.Bu Onder'de bakar kör pasları yerını bulmuyor hele o en son dakıkada vurdugu top benı delı ettı.

fmsmyrna
13.Aralık.2006, 23:38
tribünlerde tık yok takıma ateşlemeleri lazımken en önemli mçata bu olurmu ya
kezman kötü bu maç alex'i ilk kez bu kadar hırslı görüyoru deniz'in çıkıp yerine yozgatlı'nın girmesi gerekir

eGowiCh
13.Aralık.2006, 23:40
Yediğimiz golde Lugano'nun hatası var. Volkan da çok kızdı zaten.

eGowiCh
13.Aralık.2006, 23:43
Kezman çok yalnız kalıyor ilerde tek başına. Adamların defansı çok uzun boylu. Mehmet'in girmesi lazım.

fmsmyrna
13.Aralık.2006, 23:49
Yediğimiz golde Lugano'nun hatası var. Volkan da çok kızdı zaten.

volkan önder'e kızdı önder'in hatası vardı ters kademeye tam olarak giremedi

Selman Ozturk
13.Aralık.2006, 23:56
Bu kadar taraftara bu kadar Türk futbolseverine ayıptır, yazıktır. Büyük bir şok ve kızgınlık içinde maçı izliyorum. 0-2 oldu skor. Gol: Naohiro Takahara...

El Comandante
13.Aralık.2006, 23:59
Bu kadar taraftara bu kadar Türk futbolseverine ayıptır, yazıktır. Büyük bir şok ve kızgınlık içinde maçı izliyorum. 0-2 oldu skor. Gol: Naohiro Takahara...

anam anam ne oluyo fenerbahce ye böyle,ya frankfurta bile daha gol atamadi.yazik gercekten yazik,tabi 2.tura cikmayi garanti gördüler simdi eleniyoz.frankfurt güclü bir takim degil ama kücümsendigindede golleri böyle atiyor.

EreN
14.Aralık.2006, 00:05
hadi verme bunuda hadi ?? hadi hakem nerdesin ??

IcedEarth
14.Aralık.2006, 00:05
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo l tuncay şanlı

El Comandante
14.Aralık.2006, 00:06
gol be atti tuncay,fenerbahcenin avrupadaki krali gene golünü atti,simdi dahada baskili oynamaliyiz,2 gelecek hadi.

Krusty
14.Aralık.2006, 00:06
1 gol yetecek, haydi Fener bastır!

IcedEarth
14.Aralık.2006, 00:09
zico uyuyo mu klübede ofansif oyuncu niye almıyo oyuna

Selman Ozturk
14.Aralık.2006, 00:10
Kalan 22 dakikayı çok iyi değerlendirmesi gerek Fenerbahçe'nin. Gol ya da goller bekliyoruz...

El Comandante
14.Aralık.2006, 00:12
ya mehmet hala oyuna girmedi,zicooo maca mi daldin?al sunu oyuna bee.

meddah
14.Aralık.2006, 00:17
Yahu Mehmet oyunda değil mi zaten?

IcedEarth
14.Aralık.2006, 00:17
zico beni duydu semih oyunda inşallah golünü atar

IcedEarth
14.Aralık.2006, 00:20
hadi olum korner.... .......öyle orta mı açılır yahu....ordan vurulur mu uğur ya :mad:

El Comandante
14.Aralık.2006, 00:21
Yahu Mehmet oyunda değil mi zaten?

ya bilmiyom valla ben macin ikinci yarisini seyredemiyom.sinyal gitti buradada,mackolike bakiyom orda oyuncu degisikligi yok diye gösteriyo.simdi superspora girdim oo mehmet ikinci yari girmis yahu :D

EreN
14.Aralık.2006, 00:23
Gooooooooooooool

IcedEarth
14.Aralık.2006, 00:24
gooooooooooooooooooooooooooooooool 2-2 semih attı semih attı kırmızı vermicek mi hakem

meddah
14.Aralık.2006, 00:24
http://www.uefa.com/competitions/uefacup/index.html#

Al buradan takip et..

El Comandante
14.Aralık.2006, 00:25
gol geldi,gol geldi gol geldi.iste buuuu,semih atti.helal sana kocum

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/index.html#

Al buradan takip et..

burasi cok geri ya,daha burada skoru 2-1 olrak veriyolar,ben superspor.comdan bakiyom.genede saol mehmet abi.

meddah
14.Aralık.2006, 00:29
Şimdi yazdılar golü :=)

İstatistikler burdan diğerleri livescore'dan, KanalD'nin sitesine iki saat uğraştım üye olamadım..

El Comandante
14.Aralık.2006, 00:31
Şimdi yazdılar golü :=)

İstatistikler burdan diğerleri livescore'dan, KanalD'nin sitesine iki saat uğraştım üye olamadım..

ya mehmet abi bitanesin :D

gercekten gerek yok artik,zaten macin son dakikalari.macin canli anlatimi yetiyo bana,sonra fbtvde özetini izlerim.

semih simdi niye kirmizi kart yedi yahu???

EreN
14.Aralık.2006, 00:35
semih eğer uyardıysa hakemi helaL olsun

Krusty
14.Aralık.2006, 00:38
Maç bitti. Ohh be! Fenerbahçe'yi yürekten kutluyorum, çok sevindim. Darısı Beşiktaş'ımızın başına.

EreN
bu arada taraftarla ilgili sözümü geri aldım :(
abim telefon ettiğinde sesin olağanüstü düzeyde olduğunu gördüm
sanırım kanald nin ses şeysinde sorun var :D
neyse aaaa
keyfim dört köşe inanılmaz bi mutluluk :)

fm_monster
kalpten gidiyodum walla

meddah
Oh be, bitti..

Semih'e bak, girdi, attı, maçı aldı, atıldı..

El Comandante
14.Aralık.2006, 00:39
fenerbahce yenebilecegi maci berabere bitirdi ama olsun,sonucta 2.turdayiz.gercekten bende cok sevindim,yarin besiktasta cikarsa 2.tura ülke puani baya artar.

Mirza
14.Aralık.2006, 00:41
heyytt beeee :D .. bu mac alex in maciydi arkadaSlar kim ne derSe deSin .. :D ulam ne keyiflendim Simdi .. gerci 30 ytl lik iddaa yatti ama olSun beee .

fmsmyrna
14.Aralık.2006, 00:42
çıktığımız için memnunum ancak bu şekilde çıktığımız için değil frankurt gibi bi takımla berabere kalmak için bu kadar uğraşıyorsak ilerleyen turda ne ya***az ya sevilla gelirse?

Eray Dengiz
14.Aralık.2006, 00:42
Tebrikler, Uefa'da tam gaz devam.. :D

Omerdinho
14.Aralık.2006, 00:44
hakem az kalsin maci katlediodu hatta etti bile denebilir werilmeyen gol var

Mirza
14.Aralık.2006, 00:44
çıktığımız için memnunum ancak bu şekilde çıktığımız için değil frankurt gibi bi takımla berabere kalmak için bu kadar uğraşıyorsak ilerleyen turda ne ya***az ya sevilla gelirse?

adamlarin kontrataklari cok güclü hocam .. Savunmadan 2 uzun adam var .. mükemmel bir SiStem oturtmuSlar ..

EreN
14.Aralık.2006, 00:50
Hakemler çok kötüydü arkadaşlar..
Buuz Gibi ol ?
İlk yarıdaki ofsayt pozisyonları..son dakikalardaki ofsayt

Omerdinho
14.Aralık.2006, 00:51
Deivid in pozisyonunada ofsayt verdi gülünücek bi durum
Semihide tebrik etmek lazim
Girdi atti atildi :D

Krusty
14.Aralık.2006, 00:51
Ben de Frankurt ne ki falan diyordum ama kötü takım değillermiş. Yani Frankurt deyip geçmemek lazım.

Deza
14.Aralık.2006, 00:59
Ben de Frankurt ne ki falan diyordum ama kötü takım değillermiş. Yani Frankurt deyip geçmemek lazım.

Savunmalari cok kötüydü bence. Zaten gecen haftasonu Bremen den 6 yemislerdi. Fener yavas oynadigi icin gol zor bulundu.

Del Piero_10
14.Aralık.2006, 01:11
Oh be, bitti..

Semih'e bak, girdi, attı, maçı aldı, atıldı..

Türkiye'de Fener galiba?

Semih biraz daha gecikse maç tekrar edilirdi.Hatta Frankfurt yine başvuru yapacaktır.Ama 2 saniyeden bir tekrar kararı çıkmaz bence.

comandante
14.Aralık.2006, 01:36
ya biri bana semih olayını anlatsın izleyemedim ya.

notformoney
14.Aralık.2006, 01:38
bi ara pek bi sinir olup tvyi kapadım ama yandan gol sesi gelince açtım baktım 1-2 olmuş dedim atar bunnardaha ve attı helal olsun fenere

Deza
14.Aralık.2006, 01:54
ya biri bana semih olayını anlatsın izleyemedim ya.

Ikinci sari karti gördü, ancak hakem kirmiziyi vermedi. Herhalde o an unuttu.
Oyun yine basladi ancak bu arada Semih hakeme olayi anlatti ve kirmizi karti gördü.
Bravo Semih´e, akilli düsündü. Hem macin tekrarlanmasi söz konusu olmadi, hem de Fair Play ödülünü alabilecek bir davranis.

Jesus_FB
14.Aralık.2006, 01:56
öldüm bittim saçlarım beyazladı ne maçtı be çok şükür geçtik

Ilhan
14.Aralık.2006, 01:56

Berbat bir takım Frankfurt...

Emin ol maç bir daha oynansa Fenerbahçe 5-0 alır.

meddah
14.Aralık.2006, 02:24
Türkiye'de Fener galiba?

2-0 dan dönmesi biraz heyecanlı oldu, ondan..

Jesus_FB
14.Aralık.2006, 02:52
Bu taraftar ne böyle ..

çok tesüff ederim valla maçta kimse 1 dk susmadı bile bence gayet iyidi tribünler şahsen ben bağırmaktan yoruldum maçın stresindende saçlarım beyazladı hakem ise çıldırttı

GeNç KaRTaL
14.Aralık.2006, 07:52
fenerbahçeyi tebrik ediyorum ikinci turdalar darısı bizim başımıza yalnız maçı bu kadar zora sokmaları beni şaşırttı gerçi maçı seyretmedim ama frankfurt iyi hazırlanmış ziconun bunu düşünüp takımı uyarması gerekirdi bilmiyo belki goller takım hatası değilde oyuncu hatasıdır neyse en sonunda ıkan taraf türk takımı ya orası bizi ilgilendirir

Seçkinn
14.Aralık.2006, 10:17
Bizim hakemler o kadarda kötü değilmiş diyorum her UEFA kupası maçından sonra, ne hakemler var görüyoruz işte.

FB'nin maça uyuyan güzel gibi başlama alışkanlığından kurtulması lazım artık. Her maç aynı senaryo oluyor. Etkili başlamanın yollarını aramalı Zico. Şpazım geçirmekten bıktık kardeşim birde rahat rahat izleyelim :D

(bu arada alkışlar semih'e)

real_footballer
14.Aralık.2006, 14:55
darısı beşiktaş ın başına

MeMo
14.Aralık.2006, 15:09
Acickasi iyi bir oyun koyduk ortaya iyi nacti kalpten gidyodum bu yasta Semihede tbrkler

CeNTeR_TR
14.Aralık.2006, 15:13
kalecileri yılın kalecisi seçilmeye aday olur herhalde bu maçtan sonra :D

gerçekten yine güzel top oynadık ama iki defa gelen adamlar iki gol tam yıkıldık dedim ama tuncay ve semih kurtardı bizi

bence zicoyla daha fazla gitmez

rakipler ne zaman belli olacak bilen varmı ?

Burak Duran
14.Aralık.2006, 16:18
volkanı kutluorum :D gelen her tou yedi. Fener hakketti ama bence kazanmalıydılar

Deza
14.Aralık.2006, 16:22
kalecileri yılın kalecisi seçilmeye aday olur herhalde bu maçtan sonra :D

gerçekten yine güzel top oynadık ama iki defa gelen adamlar iki gol tam yıkıldık dedim ama tuncay ve semih kurtardı bizi

bence zicoyla daha fazla gitmez

Yarin TSI 13.00.

Baska bir grubun birincisiyle eslesecek fener.

meddah
14.Aralık.2006, 16:22

Yarın saat 13:00'de Şampiyonlar Ligi, 14:00'da da UEFA Kupası kura çekimi var.. Uefa Kupası'nda iki turun kura çekimi bir arada yapılıyor, turun geçilmesi halindeki rakip de belli olacak..

Seçkinn
14.Aralık.2006, 17:18
Bu savunma oyuncuları Zico'dan önce alındı değilmi? Lugano ve Edu'yu soruyorum arkadaşlar. Transfer sezonunu fazla takip edemedim ben.

Beni Zico'dan çok o ikisi rahatsız ediyor, özelliklede Lugano (nedense Luciano'yu hatırlatıyor bana oyunu). Bence takımın oyun düzenini bozan tek yer savunmanın göbeği. mutlaka başka eksiklerde var ama orası felaket durumda. bu iki adam rakibe genelde basmıyor yada çok kolay çalım yiyorlar. bastıkları zamanda ya penaltı olur diyorum ya gol öylede oluyor :D

eGowiCh
14.Aralık.2006, 17:21
Fenerbahçe 94 dakika boyunca harika oynamasına rağmen şans yanında değildi ve maçı rahat kazanamadı. Ama sonuçta berabere kaldık ve gruptan çıktık. Semih'e helal olsun, golünü attı, kural hatası olmasın diye hakemi uyardı. Kendisi bence çok büyük bir davranış yaptı ve turun geçilmesinde başrol oynadı.

Lugano ve Edu bu maç berbat oynadılar. 2 golde de Takahara'yı tutamadılar, golleri önleyemediler. Devre arası ikisinden birinin gönderilip Avrupalı bir savunma oyuncusunun alınması şart bence.

RAKİPLER
Blackburn (İngiltere)
Espanyol (İspanya)
Panathİnaikos (Yun.)
Parma (İtalya)

MUHTEMEL RAKİPLER
Tottenham (İngiltere)
Dinamo Bükreş (Romanya)
G.Rangers (İskoçya)
Auxerre (Fransa)
M.Hayfa (İsrail)
Alkmaar (Hollanda)
Sevilla (İspanya)

M.Hayfa, G.Rangers ve D.Bükreş takımlardan biri gelirse çok iyi olur diye düşünüyorum.

eGowiCh
14.Aralık.2006, 17:21
Bu savunma oyuncuları Zico'dan önce alındı değilmi? Lugano ve Edu'yu soruyorum arkadaşlar. Transfer sezonunu fazla takip edemedim ben.

Beni Zico'dan çok o ikisi rahatsız ediyor, özelliklede Lugano (nedense Luciano'yu hatırlatıyor bana oyunu). Bence takımın oyun düzenini bozan tek yer savunmanın göbeği. mutlaka başka eksiklerde var ama orası felaket durumda. bu iki adam rakibe genelde basmıyor yada çok kolay çalım yiyorlar. bastıkları zamanda ya penaltı olur diyorum ya gol öylede oluyor :D

Zico geldikten sonra alındı ikisi de, Zico'nun talimatıyla.

Universal
14.Aralık.2006, 17:48
Ne maçtı be kalbim küt küt attı. 2-0 oldu skor inancımı yitirmedim ve turu geçtik. O hakem iyi ki Tükiye'de yok garanti kurşun yiyen hakemlerden birisi olurdu. Bu kadar kötü yönetmek için özel çaba sarfetmek gerekiyor.

FeYYaz1989
14.Aralık.2006, 18:03
Fenerbahçe'ye UEFA Kupası macerasında başarılar.
İzlediğim bölümde(Son yarım saat) Frankfurt'tan çok daha iyi oynadı.Ben 2-0 dan sonra bile 2-2 yi bulacağını tahmin edebiliyordum Fenerbahçe'nin.Çünkü inançlı ve hırslı bir Fenerbahçe vardı sahada.Hakem maçın izlediğim kısmında kötüydü.Maçın genelinde de çok kötüymüş diye duydum.İyi gününde değildi herhalde.
Tebrikler Fenerbahçe

Sekopej
14.Aralık.2006, 18:06
Şansız bir maçın ardından avrupadaki şansımızın döndüğünü düşünüyorum. 4 maç da güzel oynayan Fenerbahçe'nin bu gruptan çıkamaması gerçekten çok üzücü bir durum olurdu. Bence 4 puanla tur atlamak bizim şansımız, bu takım inanıyor ve gidebildiği yere kadar gidecektir bu inançla. Ben taraftar olarak maç gitti derken onlar hayır dedi ve tur geldi.

eGowiCh
14.Aralık.2006, 18:11
Katılıyorum sana sekopej. 2. golü kalemizde gördükten sonra umutlarım söndü, ama Tuncay'ın golü takımı ateşledi. Helal olsun bu takıma. Umarım kurada zayıf bir rakip gelir, daha üst turlara çıkarız.

Mc.Speedy
14.Aralık.2006, 18:13
Maçı izleyemedim ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre Fener gerçekten iyi top oynamış Öncelikle Tebrikler.
Frankfurt'da 2 3 Kere Gelmiş Kaleye 2 Golu Öyle Bulmuş.

TR.CaPTaiN
14.Aralık.2006, 18:37
Altın yedek Semih bizi yine ipten aldı. 2. golden sonra tükenen umutları Tuncay tekrar parlattı ve gruptan cıktık.Takımımızı tebrik ediyorum.darısı Besiktas'ın basına. Volkan'ın yunan oyuncuya yaptıgı hareket muhtesemdı adam duvara carpmıs gibi oldu:D bence panathinaikos cıksın tribünlerde tekrar Since 1453 pankartları görelim:)

Universal
14.Aralık.2006, 20:06
Altın yedek Semih bizi yine ipten aldı. 2. golden sonra tükenen umutları Tuncay tekrar parlattı ve gruptan cıktık.Takımımızı tebrik ediyorum.darısı Besiktas'ın basına. Volkan'ın yunan oyuncuya yaptıgı hareket muhtesemdı adam duvara carpmıs gibi oldu:D bence panathinaikos cıksın tribünlerde tekrar Since 1453 pankartları görelim:)

Keşke o pankartı açabilsek ama o tip pankartlar açmak yasak zaten o maçtada hakem tarafından kaldırtılmıştı. :)

LaKe
15.Aralık.2006, 21:30
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. ;;)