PDA

View Full Version : Ulusoy Yönetimini Arıyorum!

Vieri
04.Kasım.2005, 02:06
Evet her ne kadar federasyondan başkanlığı döneminde eleştirilsede.. gelen gideni aratırmış.. arkadaşlar Türkiye Futbol Federasyonu sitesi ilgisizlikten güncellenmemekten bitmiş durumda.

Ulusoy döneminde her maçın 2.lige kadar detaylı girildiği ve tüm futbol severlerin istatistik uzmanlarının yakından takip ettiği bu web sitesi şimdi acınacak durumda.

Lig başlayalı kaç hafta geçti ama bilgiler güncel değil, maç bilgileri girilmemiş. Yeni yönetim ne işe yarar sormak istiyorum!..

Sessiz kalmayın Türkiye Futbol Federasyonu web sitesini yine eskisi gibi görmek istiyoruz. Bıçakçının resmini değil futbol bilgisi istiyoruz!!

[email protected]

mail adresini kullanarak futbol federasyonuna eleştirilerinizi yazmanızı tavsiye ederim.

capriceman
04.Kasım.2005, 02:09
TFF her açıdan bitti, Milli takımdan tutunda ligdeki tutarlılığa kadar. Ulusoy'u deviren Fenerbahçe'ye yarıyor, bu; başkada yok birşey.

Bende 11 puanı zorla alınan bir takımın taraftarı olarak Ulusoy'u özlüyorum.

hucar17
04.Kasım.2005, 02:11
keşke istifa etseler valla en çok biz seviniriz emin olun

Vieri
04.Kasım.2005, 02:12
Sessiz kalmayın Türkiye Futbol Federasyonu web sitesini yine eskisi gibi görmek istiyoruz. Bıçakçının resmini değil futbol bilgisi istiyoruz!!

[email protected]

mail adresini kullanarak futbol federasyonuna eleştirilerinizi yazmanızı tavsiye ederim

ciddiyim bu konuda eğer gerekrse sitede bir şikayet formu koyucam ben eski TFF sitesini istiyorum!! (f)

meddah
04.Kasım.2005, 09:07
Evet..
TFF'nin sitesiyle ilgili sürüyle eleştiri var..

Ama cevap hakkı açısından site ile ilgili bir yetkilinin savunmasını da buraya alalım ki, ayıp olmasın..

arkadaslar,
bildiginiz gibi ya da yakinda ogrendiginiz gibi tff.org sitesinde bir
degisiklige gidildi. bu konuda bilmek
isteyeceginizi zannettigim bir takim hususlari size aciklamak istiyorum.
su anda acilan site herkesin de hemfikir olacagi uzere eski siteden daha kotu
bir site. icerik acisindan soyluyorum bunlari. ben bir haftadir sitenin bu yeni
halinin yayima girmemesi konusunda diretiyorum ama sonucta girsin dediler ve
girdi. herkes bu halin digerinden kotu oldugunu biliyor. iyi de neden boyle bir
sey yapildi. bunun bir tane hak vermeseniz de makul bulacaginizi zannettigim bir
nedeni var. zaten beni kotu hale mahkum kilan sey de bu. tff'in butun database'i
ve bilgisayar sistemi AS 400 denen bir sistem uzerinden calisiyor. bu konuda
daha iyi bilgisi olan kisiler vardir aramizda. onlar daha iyi anlatirlar belki.
ama benim anladigim su. bu sistem windows tabanli hicbir programla uyum degil
neredeyse. uyumlu olduklariyla da cok uzun bir surecten sonra donusuyor. bunun
anlami su. site bir turlu hizli guncellenemiyor. ufacik bir haberi koymak bile
ciddi bir editing gerektiriyor ve bunu yapabilen sadece iki kisi var tff'de.
yani diyelim ki yarin oglen kuralar cekildi. bunu tff sitesine koymak icin
saatlerce ugras sonunda ancak aksam uzeri bunu basarabiliyorsunuz. yeni bir
resim yuklemek dert falan filan. iste tum bu donusum problemlerini halletmek iin
bir proje baslatildi ve butun altyapi yeni bir sisteme aktariliyor su anda. ama
bu projenin sonlandirilmasi da 5-6 aylik bir zamana yayilacak. iste bu gecis
doneminde hizli bir guncelleme imkani olsun diye tff yoneticileri bu gecici
siteyi devreye soktular. bu site windows uyumlu ve hizla guncellenebiliyor. ben
inatla o zaman eski sitede ne varsa burada olsun. butun menulri burada da
gorelim diye direttim. bunun icin ugrasiyorlar. saniyorum 1-2 hafta icinde eski
sitenin tum icerigi buraya tasinacak. ama hersey o kadar hantal ki, hala bir
suru sorun cikiyor.

RoCCo_42
04.Kasım.2005, 19:36
Gercekdende her konuda federasyon batmis durumda.Eski site gercekden daha düzeyliydi ben her sene pc me yeni kadrolardan olusan dmkümanlar koyardim ama bu sene koyamıyoruz malesef.Yazık gercekden yazık.

tolginho
04.Kasım.2005, 20:27
ben de şikayetçiyim.

Ulusoy yönetimi zamanında Milli Takım verilerini detaylı analizleyen bir yazılım yazmıştık.

CDler baskıya gireceği zaman yeni yönetim geldi. Projenin TFF tarafındaki kişiler biz böyle birşey istemiyoruz dediler.

3-4 aylık çabayı yok ettiler. Hem maddi hem de manevi zararı çok büyük oldu.

Vieri
04.Kasım.2005, 20:30
bilgi işlemde ilgilenen kadını işten çkartmışlar.. şimdi dünya parası harcamışlardır bu as400 den windows a geçişe ama haklılar as400 ile bilgi güncellemek gerçeken çok zor. ama ben yinede böyle önemli bir kurumun böyle bir hatayı yapmasına anlam veremiyorum.. sen yine geçiş yap ama bir yandan ülkendeki medyayı insanları bilgilendir. Türkiye'de her resmi kurumun bir web sitesi bulunmakta.. sigortadan bağkura basketbol federasyonundan türk futbol federasyonuna.. şimdi bizim bilgi edinme hakkımız engelleniyorsa ne yapalım?