View Full Version : Fenerbahçe'ye şok ceza!
Jesus_FB
12.Aralık.2006, 17:16
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Sarı-Lacivertli Kulübe Galatasaray derbisinde Fenerbahçeli taraftarların çirkin tezahüratları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama, çıkan saha olayları nedeniyle 2 maç olmak üzere toplam 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
Kurul, ayrıca Galatasaray'a da 60 bin YTL para cezası verdi.
EreN
12.Aralık.2006, 17:16
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), Fenerbahçe'ye, G.Saray derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
Karar kesinlik kazanırsa, F.Bahçe ligin ikinci yarısının 2. haftasında G.Birliği, 4. haftasında Sakaryaspor ve 6. haftasındaki Sivasspor maçlarında sahaya taraftarından yoksun çıkacak.
Yorum yapsam mı ki :)
3 maç ? :rolleyes:
Jesus_FB
12.Aralık.2006, 17:18
futbol federasyonundan yine bir ilk ve yine Fenerbaçeye diyecek bir şey yok normal karşılıyorum
Sheriff
12.Aralık.2006, 17:20
futbol federasyonundan yine bir ilk ve yine Fenerbaçeye diyecek bir şey yok normal karşılıyorum
sana katılıyorum +1907
dick
12.Aralık.2006, 17:23
Mondragonun kafasına gelen su şişeleri ve gerets'in yarılan alnına rağmen ceza gelmesi gerçekten de ŞOK etkisi yarattı bende
EreN
12.Aralık.2006, 17:29
Mondragonun kafasına gelen su şişeleri ve gerets'in yarılan alnına rağmen ceza gelmesi gerçekten de ŞOK etkisi yarattı bende
Stadda Adam Öldürülüyor 3 maç :)
illa fiili eylem mi lazım ? gs-fener veya fener-gs maçlarında hiç bi atılmadı böyle maddeler.çakı bile atıldığı oluyordu bazı maçlarda..bu sefer gelmiş geretse ama bu 3 maç neyin nesi ?
e_mali
12.Aralık.2006, 17:33
Ceza normal ama herkese aynı uygulama yapılırsa.
Yoksa FB ye 3 GS ye 1 BJK ye 5 mac seklinde olursa olmaz.
Herkese aynı uzaklıkta olmalı federasyon.
Sekopej
12.Aralık.2006, 17:34
İlginç hem de seyircisiz. Yine aynı muhabbetler dönecek gibi bu başlık altında ama bu olaylar bizi daha çok hırslandıracak, daha çok birleştirecek.
100. yılında FB şampiyon olacak, ne yapılırsa, ne olursa olsun!!!
Emurafu
12.Aralık.2006, 17:35
İlginç hem de seyircisiz. Yine aynı muhabbetler dönecek gibi bu başlık altında ama bu olaylar bizi daha çok hırslandıracak, daha çok birleştirecek.
Seyircisiz olmasi dogal sucu seyirciler isliyor
2 mac yeterdi bence cunku stadda adam olduruldu besiktas 3 mac aldi o yuzden bu macin ceza bakiminda bir farki olmasi lazimdi 2 maca iner bu ceza
Valla federasyonda hic boyle ceza beklemiyordum 1 mac falan bekliyordum 3 mac verdi bence itiraz ederlerse 2 ye indiririz falan dusunduler
Sheriff
12.Aralık.2006, 17:37
ben sanada katılıyorum +şampiyonlukla kalmayacak
comandante
12.Aralık.2006, 17:40
2 maç bekliyodum ama 3 maç da normal bence.abartılacak bişi yok bunda...ama konu şudur ki adaletli olması gerekirdi...ne olaylar gördük 1 maçla geçiştirildi...
Jesus_FB
12.Aralık.2006, 17:40
Fenerbahçeli taraftarların çirkin tezahüratları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama
Yine bir ilke imza attık çok mutluyum
fenerbahce_1907
12.Aralık.2006, 17:41
artık federasyon tamamen fenerbahce dusmanlıgını gosterdı diecek bişey bulamııyorum ne yaparlarsa yapsınlar yinede biz şampiyon olcaz
Emurafu
12.Aralık.2006, 17:46
2 maç bekliyodum ama 3 maç da normal bence.abartılacak bişi yok bunda...ama konu şudur ki adaletli olması gerekirdi...ne olaylar gördük 1 maçla geçiştirildi...
Cok haklisin kardes:D :D :D
fmsmyrna
12.Aralık.2006, 17:51
eğer tüm maçlarda uygulanıcaksa 3 maç kabullenir ancak birine 3,diğerine 2,ötekine 5 bu şekilde olmaz
TR.CaPTaiN
12.Aralık.2006, 17:51
Federasyon+Ulusoy=Anti-Fenerbahce. Adım gibi eminimki ulusoy bu karardan memmun olmamıstır onun hedefı Fenerbahce'yi sampiyonluktan etmek.Ama edemez,edemez,edemez.Federasyonun Fenerbahce'ye bu kadar düşman olması beni Aziz Başkan'a daha cok baglıyor.Futbolcularda benim gibi düsünüp sampiyonlugu kazanacaktır.
Sekopej
12.Aralık.2006, 17:53
Sezon başı bir kural koyulmuştu. Küfürlü tezahurat yapan takım uyarılacak, tekrarlarlarsa ağır para cezası verilecek ve 3. defa başka maçta yapılırsa puanı silinecekti o takımın. Lig başladı bazı takımlar uyarıldı, para cezası aldı ama sonra ne hikmetse bu kural değiştirildi ve puan silme olayı kaldırıldı. O denemde küfür eden takıma böyle ceza verilmedi şimdi veriliyor.
Ama bundan sonra her küfürlü tezahurat yapanın sahası kapatılacaksa ben bu cezayı kabul ederim. Ben de edersem beni de kapatırsın tekrar. Ama başka sahalarda aynı cezaları vermezsen -ki sezon başından beri vermiyorsun- o zaman ben şüpheyle bakarım bu kuruma ki zaten şu anda şüpheyle bakıyorum...
Sheriff
12.Aralık.2006, 17:57
İlklerin takımı olacağız....:D
Del Piero_10
12.Aralık.2006, 18:09
tahkim indirecek.
Mc.Speedy
12.Aralık.2006, 18:14
Hakedilen Bir Ceza Aldı Fenerbahçe.
eGowiCh
12.Aralık.2006, 18:15
Şaka gibi ceza! Bence en güzel yorum bu olur bu ceza için!
Beşiktaş-Ç.Rizespor maçında adam öldürüldü, BJK 3 maç ceza aldı. Fenerbahçe'nin aldığı cezayla denk oldu yani! Bu nasıl adalet?
Aynı olaylar Türkiye Kupası maçında oldu geçen sene, Galatasaray-Fenerbahçe. Galatasaray 1 maç ceza aldı! Bu nasıl adalet?
Bize verilen cezaya bakın, seyircili olsa içim yanmayacak. Maçlar seyircisiz. Fenerbahçe'yi hem hasıttan hem de taraftardan hem de 3 puandan etmek için yapılmış bir oyun bu! Seyircili olsa, maç İzmir'de olacak ve Ankaragücü maçındaki gibi İzmir'de stadyum full olacak, hem kulüp kazanacak hem de takım 3 puanı alacak. Ama bu seyircisiz yapmak, tamamen art niyet diye düşünüyorum.
PFDK'nın adalet anlayışına sadece gülüyorum. Teşekkürler PFDK bu ceza için! Daha fazla verseydiniz keşke!
Bu cezadan sonra imzamda ve avatarımda TFF'yi protesto etmeye başlıyorum ve tüm Fenerbahçelileri davet ediyorum.
fenerbahce_1907
12.Aralık.2006, 18:37
Hakedilen Bir Ceza Aldı Fenerbahçe.
sadece guluyorum sami abi
MeMo
12.Aralık.2006, 18:40
artık federasyon tamamen fenerbahce dusmanlıgını gosterdı diecek bişey bulamııyorum ne yaparlarsa yapsınlar yinede biz şampiyon olcaz
her harfine katiliyorum ayrica Galatasarayinda gecen sene bunarin aynisini yaptigini unutmayalim
dick
12.Aralık.2006, 18:40
Kimse o maçı izledikten sonra fenerbahçe ceza almamalıdır demesin ki öyle diyeni görmedim bu forumda çok şükür.Diğer takımlara az verildi bize de az verilsin bir hata öyle ya da böyle yapılmış bilerek ya da bilmeyerek tamam fenerbahçeye 1 maç ceza ver 3-4 haftada unutulsun olaylar oooh ne güzel ya devam etsin tribün terörü
Tahkimle de düşecek zaten boşuna tartışıyoruz
EreN
12.Aralık.2006, 18:50
bişey sorayım bu kararlar bu seneye kadar bu güne kadar hep perşembe açıklanırdı ne olduda fenerbahçenin hayati önem taşıyan UEFA maçından önce açıklandı? taş mı düştü kafalarına :)
Sheriff
12.Aralık.2006, 19:06
bişey sorayım bu kararlar bu seneye kadar bu güne kadar hep perşembe açıklanırdı ne olduda fenerbahçenin hayati önem taşıyan UEFA maçından önce açıklandı? taş mı düştü kafalarına :)
ooo sen orda takıldınmı bide fenerbahçe düşmanlığı işte ne olacak..
dentaconstantin
12.Aralık.2006, 19:17
amaç 2 maç ceza vermektir 3 maç vermişler itirazla 2'ye düşürürler
Mirza
12.Aralık.2006, 19:50
Beşiktaş-Ç.Rizespor maçında adam öldürüldü, BJK 3 maç ceza aldı. Fenerbahçe'nin aldığı cezayla denk oldu yani! Bu nasıl adalet?
Aynı olaylar Türkiye Kupası maçında oldu geçen sene, Galatasaray-Fenerbahçe. Galatasaray 1 maç ceza aldı! Bu nasıl adalet?
Bize verilen cezaya bakın, seyircili olsa içim yanmayacak. Maçlar seyircisiz. Fenerbahçe'yi hem hasıttan hem de taraftardan hem de 3 puandan etmek için yapılmış bir oyun bu! Seyircili olsa, maç İzmir'de olacak ve Ankaragücü maçındaki gibi İzmir'de stadyum full olacak, hem kulüp kazanacak hem de takım 3 puanı alacak. Ama bu seyircisiz yapmak, tamamen art niyet diye düşünüyorum.
PFDK'nın adalet anlayışına sadece gülüyorum. Teşekkürler PFDK bu ceza için! Daha fazla verseydiniz keşke!
Bu cezadan sonra imzamda ve avatarımda TFF'yi protesto etmeye başlıyorum ve tüm Fenerbahçelileri davet ediyorum.
arkadasim tabir-i caizse gedigine oturtmus ..
comandante
12.Aralık.2006, 20:04
tekrar söylüyorum.ceza normaldir bence.zaten muhtemelen tahkimle 2 ye iner...ama olay şu ki eşit olması gerekirdi.bana kalırsa tribününde adam öldürülen takımın sahası en az 6-7 maç kapatılmalı ki görsün...adaletli olsaydı diğer cezalar da bu ceza normaldi...
gerrrard
12.Aralık.2006, 21:05
Kimse o maçı izledikten sonra fenerbahçe ceza almamalıdır demesin ki öyle diyeni görmedim bu forumda çok şükür.Diğer takımlara az verildi bize de az verilsin bir hata öyle ya da böyle yapılmış bilerek ya da bilmeyerek tamam fenerbahçeye 1 maç ceza ver 3-4 haftada unutulsun olaylar oooh ne güzel ya devam etsin tribün terörü
Tahkimle de düşecek zaten boşuna tartışıyoruz
altına imzamı atarım
M.Scofield
12.Aralık.2006, 21:30
fb itiraz edecegi icin 2 maca indirilir ceza
Maçta olan olaylardan dolayı 3 maçlık verilen ceza normalmidir NORMALDİR... Verilebilcek en uygun ceza verilmiştir. Heee diyeceksiniz ki "BJK de adam öldürüldü 3 maç ceza aldı doğrumudur" YANLIŞTIR. BJK ye o zmana 6 maç ceza verilmeliydi. Bazı arkadaşlar izmirde taraftarlı oynanması fln demiş. FB stadında suçu işleyen kim? "Taraftar" Öyleyse izmirde oynatmak akıl mantık işimidir? "DEĞİLDİR." şimdi şöyle diyebilirsniz "geçen yıl Ali samiyende FB maçındada sahaya pet şişeler vb. maddeler sahaya atılmıştı o zmana gs ye 1 maç ceza verildi..." evet o maçta gerçekten çok kötüydü. bir GS li olarak onları atanlara çok kızmıştım vede 1 maçlık cezanın 2 maçlık olması daha idealdi...
Haa önceden yanlış kararlar verildi diye yanlışa devam mı edilmeli? "TABİ Kİ DE HAYIR" bundan sonra cezalar daha da arttırılmalı taraftar akıllanana kadar taviz verilmemelidir. TFF bundan sonra da böyle devam eder böyle İDEAL cezalarını verirse alkışlarım ama aynı olaylar olurda benim de taraftarı olduğum klüp olan GS ye daha az yaptırımlar getirirse de Istıklarım..!
Şimdi Soruyorum : İdeal cezalar veren tff yi mi alkışlamak lazım? yoksa sahaya yabancı madde atan Taraftarımı ıstıklamak lazım??? Hadi hayırlı mesajlar... :D:D:D
gerrrard
12.Aralık.2006, 21:57
beklenen oldu diyebiliriz
GeNç KaRTaL
12.Aralık.2006, 22:02
bence ceza normal ama indirilecektir ayrıca beşiktaşın ceza konusunda "bir" kendini bilmezin yüzünden beşiktaşın 6-7 maç ceza alması bence saçmlıktır ama fb maçında birden fazla taraftarlar bu olayı gerçekleştiriyor bunu göz ardı etmeyelim lütfen
bence ceza normal ama indirilecektir ayrıca beşiktaşın ceza konusunda kendini bilmez "bir" kendini bilmezin yüzünden beşiktaşın 6-7 maç ceza alması bence saçmlıktır ama fb maçında taraftarlar bu olayı gerçekleştiriyor bunu göz ardı etmeyelim lütfen
O kendini bilmezlerin çoğalmaması için 6 maç lık ceza verilmeliydi. Ne demek bir kendini bilmezin yaptığı iş. O adma orada Trübüne giriyorsa BJK yi temsil ediyor. Gazetelerde adamın adından çok "bir BJK li Holigan" olarak nitelik kazanıyor. Herneyse konuyu dağıtmak istemiyorum ama ağır yaptırımlar olmadığı sürece daha çok adam da öldürülür,kafalarda yarılır....
Krusty
12.Aralık.2006, 22:15
3 maç formalite icabı denilmiştir zaten. Eğer 2 maç deseler itiraz edecekler, 1 maça düşürebilirler. Şimdi verilmesi gereken ceza 2 maçtır. 3 maç deniliyor ki itiraz sonucu 2 maça düşsün diye. Zaten dentaconstantin arkadaşımız da belirtmiş. 2 maç yine çok diye düşünüyorum. Sanki çok büyük bir olay oldu da..
eGowiCh
12.Aralık.2006, 22:17
Eğer eskiden aynı olaylara 1 maç verildiyse, yine 1 maç verilmeliydi. Eğer sen gidip geçen sene GS'ye aynı olaylarda 1 maç, FB'ye 3 maç veriyorsan; bunun adı ÇİFTE STANDARTTIR, başka bir şey değildir. Sanki kurallar değişti de, ceza artıyor.
GeNç KaRTaL
12.Aralık.2006, 22:18
O kendini bilmezlerin çoğalmaması için 6 maç lık ceza verilmeliydi. Ne demek bir kendini bilmezin yaptığı iş. O adma orada Trübüne giriyorsa BJK yi temsil ediyor. Gazetelerde adamın adından çok "bir BJK li Holigan" olarak nitelik kazanıyor. Herneyse konuyu dağıtmak istemiyorum ama ağır yaptırımlar olmadığı sürece daha çok adam da öldürülür,kafalarda yarılır....
yaw o kendini bilmez(ler) eğer takımını düşünse öyle olaylar hiç olmazdı
perpetua
12.Aralık.2006, 22:37
Eğer eskiden aynı olaylara 1 maç verildiyse, yine 1 maç verilmeliydi. Eğer sen gidip geçen sene GS'ye aynı olaylarda 1 maç, FB'ye 3 maç veriyorsan; bunun adı ÇİFTE STANDARTTIR, başka bir şey değildir. Sanki kurallar değişti de, ceza artıyor.
Eskiden ayni olaylara 1 mac verdin, duzelmedi..
Eger bir insanin icinde bir virus varsa ve normal dozajda verilen ilaclar yetmiyorsa, dozaj arttitip virus'u oldurmeye calisirsin..
Bu virus 1 mac'lik ceza dozaji ile olmuyor. 3 Maca cikartip sanslarini deniyorlar..
Ama bu da ise yaramayacak. Bunu yapan kisiyi de sorumlu tutmadigin ve cezalandirmadigin surece bunlar devam da edecek.
Kulupler cikip, yeter artik biz bu taraftari'in arkasinda falan degiliz deyip, kameralarla tespitledikleri olay cikartan insanlari emniyete verip, agir bir para cezasina carptitilmalarini saglayip sonra da bir kere daha hayat boyu stata girmelerine izin vermezlerse, bu sorun cozulmez. Belli ki bu tip stat kapama cezalari bir ise yaramiyor cunku seyirciler akillanmiyor..
GeNç KaRTaL
12.Aralık.2006, 22:52
Eskiden ayni olaylara 1 mac verdin, duzelmedi..
Eger bir insanin icinde bir virus varsa ve normal dozajda verilen ilaclar yetmiyorsa, dozaj arttitip virus'u oldurmeye calisirsin..
Bu virus 1 mac'lik ceza dozaji ile olmuyor. 3 Maca cikartip sanslarini deniyorlar..
Ama bu da ise yaramayacak. Bunu yapan kisiyi de sorumlu tutmadigin ve cezalandirmadigin surece bunlar devam da edecek.
Kulupler cikip, yeter artik biz bu taraftari'in arkasinda falan degiliz deyip, kameralarla tespitledikleri olay cikartan insanlari emniyete verip, agir bir para cezasina carptitilmalarini saglayip sonra da bir kere daha hayat boyu stata girmelerine izin vermezlerse, bu sorun cozulmez. Belli ki bu tip stat kapama cezalari bir ise yaramiyor cunku seyirciler akillanmiyor..
tamamen katılıyorum çok güzel bir yorum
El Comandante
12.Aralık.2006, 23:17
bence adilce verilen bir ceza oldu,bize yapilanlarin yaninda bu ceza aslinda fazla degil.taraftarlar akillanir da bundan böyle kalecileri ve teknik direktörleri yaralamak icin ugrasmaz.
Nedvedmania
12.Aralık.2006, 23:48
bence tam isabetli bi karar ama bu ceza kesin iner bi şekilde
bide zaten ceza çok işe yaramaz inegölle felan oynıcaksınız inegölü taraftarsızda yenersiniz artık :D
cezayı şok ötesi bulanlara şaşıp kalıyorum allah aşkına görmedinizmi mondragonun kafasına gelen 10 larca şişeyi ve mondi bi kere bile arkasını dönüm taraftarlara bakmadı
ve ses bombası bi stada bomba sokmak ne demektir ya ne biçim arama yapılıyo
nekop
12.Aralık.2006, 23:55
dogru karar bence :)
Emurafu
12.Aralık.2006, 23:58
Besıktas macındakı olaylarda goz onune alınmıs ustelık fenerbahcenın sabıkası oldugu ıcın olaylar artmıs
Ilhan
13.Aralık.2006, 02:42
Vay benim fanatik fenerli Serkan'ım, insanlara birşey olmasın da, varsın Fenerbahçe şampiyon olsun gitsin, ama ceza yerinde olmuş bence...
Cok haklisin kardes:D :D :D
Artık şu güzel konu altında bu tarz yorumları geçelim.
Bence daha da fazla vermeliydi. Geçen sene aynı olaylar yaşandı demek yanlış bir ibare olur. Eğer taraftar oyuncuların canına kast ederse, ki bu oyuncu senden devamlı gol yiyen bir adam, o taraftar o stada bir kaç maç girmemeli.
Verilen cezalar az ki bu olaylar halen devam ediyor.
sadece guluyorum sami abi
Neden gülüyorsun?
TBMM devamlı yeni yasa çıkarır, ancak yeni yasa bekleyen o kadar konu vardır ki... Gece gündüz yasa kasarlar, yine bitiremezler.
Bak şimdi. Geçen sene verilen bu tarz olaylar yaşandığında verilen cezalar az olmuş ki, bu sene de bu olaylar olmuş. Eğer seneye de olursa bu olaylar, 5 maça çıkmalı. Ki zaten aynı olay bu sezon başka bir stadında olursa yine 3 maç ceza verilir. Ama yazılı kural değişmedi diye ceza değişemez diye bir durum yok. Bu sadece durumun düzelmesi için verilir.
paco
13.Aralık.2006, 03:14
bence yerinde bir karar ama umarım bundan sonra böyle devam eder ....
bursa_mc
13.Aralık.2006, 11:11
haketti bence..
Sekopej
13.Aralık.2006, 14:42
Benim karara tepkim neden çok verildi veya neden 3 maç 5 maç değil? Neden FB? 1 hafta önce Zico'ya da atıldı tribünden yabancı madde ama onun bacağına geldi, Gerets'in kafasına. Gerets e hemen müdahale yapılıp kanayan yara temizlenip küçük bir bantla kapatılabilirdi. Dakikalarca öyle durmasına gerek yoktu.
Bundan sonra göreceğiz. Bu sezon bu güne kadar verilmeyen kararlar FB'ye verildi. Bu FB için çok önemli bir maçtan önce açıklandı. Bunu yarın da açıklayabilirdin. İnegöl maçı 20 sinde galiba ne acelesi vardı. Ben FB yönetimi yerinde olsam Tahkim'e itiraz etmem, 3 maç cezamı çekerim ve takibe başlarım. 1 maç küfürden dolayı seyircisiz oynama cezası verildi, rakiplerim de küfür ettiğinde aynısı beklerim. Ha olacak mı? Hiç sanmıyorum. Umarım yanılırım, bekleyip göreceğiz.
Tekrar söylüyorum, eğer herkese aynı prosedür uygulanacaksa benim sahamı 5 maç da kapatsınlar, ama sezon başından beri durmadan küfür eden, hatta puanları silinmesin diye çıkarılan kuralde değişiklik yaptırılan takımlara aynı ceza verilmezse işte o zaman bu kararın art niyetli alındığını herkes görür ve FB seyircisiz oynadığıyla kalır...
eGowiCh
13.Aralık.2006, 18:56
Avni Aker'de Zico'ya atılan onca yabancı maddeye ve stadyuma taraftarın atlamasına rağmen 1 maç ceza geldi. Ama FB'ye 3 maç. Adnan Polat 5 maç demişti, 5 maç ceza da gelebilir ileride, şaşırmamak lazım.
İnegölspor maçı, Türkiye Kupası çeyrek final maçı ve G.Birliği maçında FB cezalı olacak diye okudum bir yerde. Türkiye Kupası çeyrek final maçı var mı İnegölspor ile G.Birliği maçları arasında?
barahir
13.Aralık.2006, 19:08
Ortada hakedilmiş bir ceza varsa bunu sadece tek takıma değil tüm takımlara verilmesi lazım.
fmsmyrna
13.Aralık.2006, 19:10
Avni Aker'de Zico'ya atılan onca yabancı maddeye ve stadyuma taraftarın atlamasına rağmen 1 maç ceza geldi. Ama FB'ye 3 maç. Adnan Polat 5 maç demişti, 5 maç ceza da gelebilir ileride, şaşırmamak lazım.
İnegölspor maçı, Türkiye Kupası çeyrek final maçı ve G.Birliği maçında FB cezalı olacak diye okudum bir yerde. Türkiye Kupası çeyrek final maçı var mı İnegölspor ile G.Birliği maçları arasında?
evet çeyrek final maçı olucak tam bilmesemde bende arkadaşlardan öle duydum
Emurafu
13.Aralık.2006, 19:29
Vay benim fanatik fenerli Serkan'ım, insanlara birşey olmasın da, varsın Fenerbahçe şampiyon olsun gitsin, ama ceza yerinde olmuş bence...
Artık şu güzel konu altında bu tarz yorumları geçelim.
Bence daha da fazla vermeliydi. Geçen sene aynı olaylar yaşandı demek yanlış bir ibare olur. Eğer taraftar oyuncuların canına kast ederse, ki bu oyuncu senden devamlı gol yiyen bir adam, o taraftar o stada bir kaç maç girmemeli.
Verilen cezalar az ki bu olaylar halen devam ediyor.
Neden gülüyorsun?
TBMM devamlı yeni yasa çıkarır, ancak yeni yasa bekleyen o kadar konu vardır ki... Gece gündüz yasa kasarlar, yine bitiremezler.
Bak şimdi. Geçen sene verilen bu tarz olaylar yaşandığında verilen cezalar az olmuş ki, bu sene de bu olaylar olmuş. Eğer seneye de olursa bu olaylar, 5 maça çıkmalı. Ki zaten aynı olay bu sezon başka bir stadında olursa yine 3 maç ceza verilir. Ama yazılı kural değişmedi diye ceza değişemez diye bir durum yok. Bu sadece durumun düzelmesi için verilir.
yorumuma dikkat cekim ondan once benim baska yorumumda var yukarda onada bak istersen:rolleyes: :rolleyes: :confused: :confused:
Nedvedmania
13.Aralık.2006, 19:36
Ortada hakedilmiş bir ceza varsa bunu sadece tek takıma değil tüm takımlara verilmesi lazım.
keşke öyle olsa
Universal
13.Aralık.2006, 21:09
Stadda ki görevlileri siz seçiyorsunuz o adamın üstünü arayan sizsiniz ve ses bombasını bulamıyorsunuz şuç F.Bahçe'de oluyor. Nasıl bir adaletsizliktir bu?
İsterlerse 17 maç versinler biz yılmıyacağız 100. yılımızda şampiyon olacağız.
RoNNiE91
13.Aralık.2006, 21:56
bence fenere hakettiği bir cezayı verdiler.teknik direktörün kafasını yarmak normal bişi diil bence
LaKe
13.Aralık.2006, 23:03
Normal bir karar. ŞOKda değil bence. Gerets'in kafasının yarılması, ses bombaları, Mondi'ye atılan şişeler, cisimler, çirkin tezahuratlar. Bu karar ŞOK değildir. :confused: Ama Türkiye'de buna benzer şeyler oldu ve aynı ceza verilmedi. Orası tartışılır. Ancak dediğim gibi karar normal ;;)
uAburak89
14.Aralık.2006, 00:09
Fenerbahçe'ye 3 maç seyircisiz oynama cezası veren Profesyonal Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) kendi içinde Aziz Yıldırım'ın da açıklamalarını tartışıp ceza vermeye hazırlandığı öğrenildi. Cihan Oskay'ın iddialarının ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yaptığı basın toplantısında başta Futbol Federasyonu olmak üzere bir çok kesime ağır eleştirilerde bulunmuştu. Bunun üzerine PFDK'nın Yıldırım'a 6 ay ile 1 yıl arasında hak mahrumiyet cezası vermeye hazırlandığı öğrenildi. Perşembe günü açıklanması beklenen bu ceza sonrası Yıldırım seçimlerde oy kullanamayacak, bundan sonra daha sıkı denetlenecek ve Şeref Tribünü'nde oturma hakkını kaybedecek.
SABAH / DENİZ DERİNSU
fenerbahce_1907
14.Aralık.2006, 11:15
Polat: "3 maç cezayı az buldum"
Adnan Polat, Fener’e verilen cezayı yorumladı: “Liverpool maçı öncesi, UEFA yetkililerine Saracoğlu’ndaki olayları anlattım. ‘En az 6 maç ceza verilmeli’ dediler. Ben 5 bekliyordum, 3 maç cezayı az buldum”
Şok etkisi yaratmıştı
Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe derbisinde Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşanan olayların ardından yaptığı basın toplantısında, Sarı-Lacivertli kulübe en az 5 maç saha kapatma cezası verilmesi gerektiğini söylemişti. Önceki gün toplanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ise, Fenerbahçe’ye 3 maç seyircisiz oynama cezası verildiğini açıklamıştı. Karar Sarı-Lacivertli camiada adeta şok etkisi yaratırken, Polat konuyla ilgili çar***ı açıklamalarda bulundu.
‘Böyle kapatılamazdı’
Cim Bom’un Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile oynayacağı maç öncesi Olimpiyat Stadı’nda UEFA’nın güvenlik yetkilileri ile konuştuğunu söyleyen Polat, “Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşananları onlara anlattım. Bana en azından 6 maç ceza verilmesi gerektiğini ifade ettiler. Bense 5 maçlık ceza bekliyordum. Bu nedenle 3 maç cezayı az buldum. Aynısı bir Avrupa kupası karşılaşmasında yapılsa ya da Avrupa liglerindeki bir mücadelede meydana gelse, olay bu şekilde kapatılamazdı” dedi.
Mehmet Topuz uyarısı
Beşiktaş deplasmanı için İstanbul’a gelen Kayserispor, hazırlıklarını Metin Oktay Tesisleri’nde tamamlamıştı. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması için, Anadolu ekibinin idmanından önce Galatasaraylı idarecilerle konuştuğu belirlenen İkinci Başkan Polat’ın, Galatasaray’ın transfer gündeminde bulunan Mehmet Topuz için, “Çocuğun üzerine fazla gitmeyin, Kayserispor Yönetimi’ne ayıp olmasın. Aynı durum Gökhan Ünal için de geçerli” dediği bildirildi.
Kaynak : Fanatik
Krusty
14.Aralık.2006, 12:59
Bana en azından 6 maç ceza verilmesi gerektiğini ifade ettiler.
Çüş... :eek: Ne oldu da 6 maç ceza alacak? :eek:
fmsmyrna
14.Aralık.2006, 13:05
bravo adnan polat'a uefa yetkilileriyle de konuşuyor helal olsun.Sanki savaş çıktı statta
fenerbahce_1907
14.Aralık.2006, 14:22
Fenerbahçe’yi nişancılar yaktı
Sarı lacivertlilerin 3 maç ceza almasında, sahaya atılan maddelerin doğrudan Gerets ve Mondragon’a isabet etmesi etkili oldu.
G.SARAY karşılaşmasında sahaya atılan maddeler nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası alan Fenerbahçe, taraftarlarının tam isabet sağlaması yüzünden zor duruma düştü. Oysa geçen sezon oynanan G.Saray-F.Bahçe Fortis Türkiye Kupası maçında sahaya daha fazla yabancı madde atılmasına karşın, sarı kırmızılı kulübe sadece 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.
İki maç arasında yapılan bir karşılaştırma, G.Saray taraftarlarının daha fazla suç işlediğini gösteriyor. Ancak son olaylarda sarı kırmızılıların teknik direktörü Eric Gerets’in başının yarılması ve Mondragon’a da patlayıcı isabet etmesi, Fenerbahçe’ye ağır ceza verilmesini beraberinde getirdi.
Galatasaray’a geçen sezon verilen cezada, taraftarları sahaya 221 kez yabancı madde atmıştı. Fenerbahçe taraftarları ise bu maçta sadece 114 yabancı madde fırlattı. Ayrıca çirkin ve kötü tezahürat bakımından da G.Saray 3 kat ağır eylemde bulunmasına karşın, Fenerbahçe’deki "tam isabet oranı", cezanın artmasına yol açtı. Oysa atışlarda isabet sağlanamasaydı Fenerbahçe, ağır para cezasıyla kurtulacaktı.
Şükrü Saracoğlu 3 Aralık 2006
Sahaya 114 kez yabancı madde atıldı.
24 kez G.Saray’a çirkin ve kötü tezahürat yapıldı (Bir kez de G.Saray taraftarları yaptı).
5 adet ses bombası atıldı.
12 kez Bengal ateşi fırlatıldı.
Fenerbahçe taraftarları oyuna alanına; pet şişe, pet bardak, ses bombası, çakmak, Bengal ateşi, koltuk, bozuk para ve jeton attılar.
Ali Sami Yen 12 Mart 2006
Sahaya 221 adet yabancı madde atıldı.
Fenerbahçe’ye 78 kez çirkin ve kötü tezahürat yapıldı.
9 adet ses bombası atıldı.
5 kez Bengal ateşi fırlatıldı.
Galatasaray taraftarları sahaya; pet şişe, ses bombası, çakmak, mukavva, avize parçaları, kanyak şişesi, koltuk, buz parçaları, bozuk para da attılar.
Atilla TÜRKER
Emurafu
14.Aralık.2006, 14:38
adnan polatta cok atmis
Jesus_FB
14.Aralık.2006, 18:41
Fenerbahçe’yi nişancılar yaktı
Sarı lacivertlilerin 3 maç ceza almasında, sahaya atılan maddelerin doğrudan Gerets ve Mondragon’a isabet etmesi etkili oldu.
G.SARAY karşılaşmasında sahaya atılan maddeler nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası alan Fenerbahçe, taraftarlarının tam isabet sağlaması yüzünden zor duruma düştü. Oysa geçen sezon oynanan G.Saray-F.Bahçe Fortis Türkiye Kupası maçında sahaya daha fazla yabancı madde atılmasına karşın, sarı kırmızılı kulübe sadece 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.
İki maç arasında yapılan bir karşılaştırma, G.Saray taraftarlarının daha fazla suç işlediğini gösteriyor. Ancak son olaylarda sarı kırmızılıların teknik direktörü Eric Gerets’in başının yarılması ve Mondragon’a da patlayıcı isabet etmesi, Fenerbahçe’ye ağır ceza verilmesini beraberinde getirdi.
Galatasaray’a geçen sezon verilen cezada, taraftarları sahaya 221 kez yabancı madde atmıştı. Fenerbahçe taraftarları ise bu maçta sadece 114 yabancı madde fırlattı. Ayrıca çirkin ve kötü tezahürat bakımından da G.Saray 3 kat ağır eylemde bulunmasına karşın, Fenerbahçe’deki "tam isabet oranı", cezanın artmasına yol açtı. Oysa atışlarda isabet sağlanamasaydı Fenerbahçe, ağır para cezasıyla kurtulacaktı.
Şükrü Saracoğlu 3 Aralık 2006
Sahaya 114 kez yabancı madde atıldı.
24 kez G.Saray’a çirkin ve kötü tezahürat yapıldı (Bir kez de G.Saray taraftarları yaptı).
5 adet ses bombası atıldı.
12 kez Bengal ateşi fırlatıldı.
Fenerbahçe taraftarları oyuna alanına; pet şişe, pet bardak, ses bombası, çakmak, Bengal ateşi, koltuk, bozuk para ve jeton attılar.
Galatasaray taraftarları sahaya; pet şişe, ses bombası, çakmak, mukavva, avize parçaları, kanyak şişesi, koltuk, buz parçaları, bozuk para da attılar.
Atilla TÜRKER
işte federasyonun adaleti
Burak Duran
14.Aralık.2006, 18:44
bence 3 maç az olmuş a.polat a katılıyorum
eGowiCh
14.Aralık.2006, 18:59
İşte TFF'nin adaleti ve Galatasaray taraftarının bunu göre göre ve bile bile "Ceza az olmuş", "Yerinde ceza" gibi söylemleri... Yorumsuz.
Jesus_FB
14.Aralık.2006, 19:00
bence 3 maç az olmuş a.polat a katılıyorum
su yukarda yazanlari bir oku istersen
eGowiCh
14.Aralık.2006, 19:02
3 maç az olmuş, 5-10 maç olmalıydı (!)
Universal
14.Aralık.2006, 19:43
Gerets'in başını yardıkda bizim Zico'ya atılan maddeler ne olacak Trabzon maçında adama gelmeyen madde kalmadı anlamadım gitti.
Del Piero_10
18.Aralık.2006, 14:29
Daha büyük bir skandal ortaya çıktı.
Federasyonda yetkili isimlerden Tahir Kıran Telegol'de şu açıklamayı yaptı.
Fenerbahçe'ye Galatasaray maçı yüzünden 3 maç ceza verilmedi.Beşiktaş maçında yaşanan olaylardan dolayı Fenerbahçe'ye verilen 1 maç ceza,Galatasaray maçında yaşanan olaylar nedeniyle verilen 2 maç ceza ile birleştirildi.
Yani federasyon seyircisiz oynanması gereken Fenerbahçe-Galatasaray maçını tepkilerden korktuğu için seyircisiz oynatamadı,sonraki cezaya ilave etti.
Dünyada böyle bir yöntemi ilk defa görüyorum.
El Comandante
18.Aralık.2006, 15:16
Fenerbahçe'ye Galatasaray maçı yüzünden 3 maç ceza verilmedi.Beşiktaş maçında yaşanan olaylardan dolayı Fenerbahçe'ye verilen 1 maç ceza,Galatasaray maçında yaşanan olaylar nedeniyle verilen 2 maç ceza ile birleştirildi.
Yani federasyon seyircisiz oynanması gereken Fenerbahçe-Galatasaray maçını tepkilerden korktuğu için seyircisiz oynatamadı,sonraki cezaya ilave etti.
evet dün telegolü ben sonuna kadar izledim,ve tahir kiran canli yayina baglandiginda aynen Fenerbahçe'ye Galatasaray maçı yüzünden 3 maç ceza verilmedi.Beşiktaş maçında yaşanan olaylardan dolayı Fenerbahçe'ye verilen 1 maç ceza,Galatasaray maçında yaşanan olaylar nedeniyle verilen 2 maç ceza ile birleştirildi dedi.bunun üzerine serhat ulueren skandal dedii bunun hakkinda,bence gercekten bir skandal bu.eger fenerbahce maci seyircisi oynamasi gereken yerde seyircili oynadi.
Sekopej
18.Aralık.2006, 17:11
Bu federasyondan da ancak böyle bir karar beklenirdi zaten. Ne yapacaklarını şaşırdılar kıvırıp duruyorlar. Madem eski maçtan kapatsaydın o zaman kardeşim, iş işten geçtikten sonra konuşmak olmaz. Ve hala Türk futbolunu yönetiyorlar anlamak güç.
Ama olay şu ilk açıklanan küfürden dolayı 1 maç, sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı 2 maç, ama bugün Şekip Mosturoğlu da açıkladı; daha önce oynanan maçlarda edilen küfürler ve hiçbirşeyin yapılmaması, son olarak da hem BJK, hem GS'nin kupa maçlarında edilen küfürlerin televizyondan bile duyulması (lig tv nin sesi en düşük seviyeye getirmesine rağmen) ve bunlardan sonra eğer adalet varsa küfürden dolayı bu 2 kulübün de 1 maç ceza alması gerekir. Ama dünkü açıklamayla güya o eski maçtan, küfürden kapanmadı diyecekler ve verilmesi gereken cezalar yine verilmeyecek.
Ne olursa olsun bu yaptıkları, FB camiasını daha da hırslandıracak, onlara inat başarılı olmaya zorlayacaktır...
koray_capello
27.Aralık.2006, 20:51
Fenerbahçeye verilen 3 maç seyircisiz oynama cezası, 2 maç seyircisiz 1 maç da saha kapanması şeklinde olarak değiştirilmiş. Ayrıca aziz yıldırıma verilen ceza da 1 yıldan 5 aya düşürülmüş.
fenerbahce_1907
27.Aralık.2006, 20:53
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, federasyon hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı verdiği 1 yıl hak mahrumiyeti cezasını 5 aya indirirken, sarı-lacivertli kulübün 3 maçlık seyircisiz oynama cezasını 2 maç seyircisiz ve 1 maç saha kapatma cezasına çevirdi..
Kurul, bugün yaptığı duruşmalı toplantı sonunda, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a verilen 1 yıl hak mahrumiyeti cezasına yapılan itirazı değerlendirerek, PFDT'nın 24. maddesinde yer alan unsurların gerçekleştiğine, bu açıdan PFDT'nın sübut ve hukuki tavsif yönünden kararında bir isabetsizlik bulunmadığına karar verdi.
Kurul, 'hakaretamiz sözlerin futbolun en üst organı olan federasyona yönelik olması, muterizin büyük bir kulübün başkanı olması sebebiyle söylediği sözlerin yaratacağı etki dikkate alındığında, alt sınırdan uzaklaşılması hak ve nesafet ilkelerine uygun ise de; sözlerin kulübün haklarının korunması amacıyla düzenlenen bir basın toplantısında sarfedilmiş olması cezada orantılılık ilkesi dikkate alındığında 1 yıl hak mahrumiyeti cezasının 5 ay olarak tespitine uygun görmüş, 20 bin YTL para cezasının takdir ve tayininde ise bir isabetsizlik görmemiştir. Kurul, bu nedenlerle PFDK tarafından verilen 1 yıllık hak mahrumiyeti cezasının 5 ay olarak belirlenmesine, para cezasında herhangi bir değişiklik yapılmasına gerek olmadığına, PFDK'nın 2006-2007/604-803 sayılı ve 14.12.2006 tarihli kararının bu şekilde değiştirilerek oyçokluğuyla onanmasına (Üye Tanju Güvendiren'in cezanın alt sınırından uzaklaşılmasını gerektiren nedenler bulunmamakla 1 yıl hak mahrumiyeti cezasının 15 gün, para cezasının ise 5 bin YTL olarak saptanması gerektiği karşı oyuyla)' karar verdi.
Kurul ayrıca, PFDK tarafından sarı-lacivertli kulübe verilen 3 maç seyircisiz oynama cezasına yapılan itirazı da değerlendirerek, FDT'nın 31. maddesinde yer alan "fiilin tekrarı" ifadesinin ceza hukuku anlamındaki klasik tekerrürü ifade etmediği, futbol müsabakalarının kısa aralıklarla ve sürekli tekrarından kaynaklanan özellik karşısında 31. madde anlamında tekrarın sözkonusu olabilmesi için ilk fiille ilgili kararın kesinleşmesine gerek olmadığı, bu sebeple olayda 31. madde anlamında kötü ve çirkin tezahüratın tekrarının bulunduğu; bu nedenle 31. maddenin uygulanması suretiyle 1 maç seyircisiz oynama cezasının tespit ve tayininde bir isabetsizlik görmediğini kaydetti ve PFDK'nın bununla ilgili kararını oyçokluğuyla onadı (Üye Tanju Güvendiren'in kararın kesinleşmesinden önce işlenen fiilin tekerrüre esas olamayacağı, bu sebeple fiilin ilk fiil gibi değerlendirilerek sadece 30 bin YTL para cezası verilmesi gerektiği yönündeki karşı oyuyla).
Kurul; saha olayları ile ilgili de, emsal gösterilen maçların izlenmesi, bu maçlarla ilgili temsilci raporlarının incelenmesi sonucunda ve bu çerçevede cezaların orantılılığı ilkesi dikkate alındığında 2 maç seyircisiz oynama cezasının 1 maç seyircisiz oynama, 1 maç saha kapatma şeklinde tayinini uygun gördü. Bu nedenlerle neticeten PFDK'nın 2006-2007/595-789 sayılı ve 12.12.2006 tarihli kararı ile içtimaen verilmiş olan toplam 3 maç seyircisiz oynama cezasını 2 maç seyircisiz oynama ve 1 maç saha kapatma şeklinde oyçokluğuyla değiştirerek onanmasına (Üye Tanju Güvendiren'in cezanın orantılılığı ilkesi karşısında 2 maç seyircisiz oynama cezasının 1 maç seyircisiz oynama cezasına indirilmesi, neticeten cezanın 1 maç seyircisiz oynama ve 30 bin YTL para cezası şeklinde tayini gerektiği yönündeki karşı oyu ile) karar verdi.
eGowiCh
27.Aralık.2006, 21:07
Gençlerbirliği maçı sanırım tarafsız sahada oynanacak bu durumda. İzmir'de oynanması büyük olasılık, Ankaragücü maçında seyirci sayısı oldukça fazlaydı.
dick
27.Aralık.2006, 21:08
İki ceza ile ilgii aynı yorumu yapmıştım "tahkimle düşer".Artık rutin şeyler oldu bunlar,ceza gelir,tahkime gider,yarıya düşer...
C h A o S
27.Aralık.2006, 21:10
İki ceza ile ilgii aynı yorumu yapmıştım "tahkimle düşer".Artık rutin şeyler oldu bunlar,ceza gelir,tahkime gider,yarıya düşer...
evet ya tahkime gittimi bi takım kesin cezası indililiyo bizde girsek tahkime 1 maçlık ceza 0 a indirilse:D
fblilerin yine beklemediği cezadır heralde aziz yıldırıma 5 ay ceza bekli onlara yine fazla gelebilir ...
eGowiCh
28.Aralık.2006, 17:15
Polat: Tuhaf şeyler oluyor
Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'nin cezasını indirmesini 'hayret verici' olarak yorumlayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Türk futbolunda tuhf şeyler oluyor" dedi.
http://www.ntvspor.net/Images/8495.jpg
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, düzenlediği basın toplantısında Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun, Fenerbahçe'ye verilen cezalarda indirime gitmesine tepki gösterdi.
Polat, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki basın toplantısında, çeşitli konularda görüşlerini açıklayıp, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Tahkim Kurulu'nun aldığı kararları kinayeli bir şekilde yorumlayan Adnan Polat, ''Benim şahsi değerlendirmem, Tahkim Kurulu'muz, verdiği kararda cezanın tamamını kaldırması gerekirdi. Çünkü Avrupa'nın gelişmiş ülkelerinde Saracoğlu'nda olduğu gibi antrenörlerin kafası yarılıyor, futbolcuların kulakları sağır ediliyor. Taç veya korner kullanan futbolcuların kafasına her türlü yabancı madde atılıyor. Bence eksik karar vermişler. Bu cezayı tamamen kaldırmış olmaları gerekirdi. Fenerbahçe'ye iyi bir yılbaşı ve bayram armağanı verebilirlerdi. Önümüzdeki günlerde inşallah bu eksiklerini giderebilirler'' diye konuştu.
''Tahkim Kurulu'nun aldığı karara hayretler içinde bakıyorum'' diyen başkan yardımcısı Polat, ''Bana göre tamamını kaldırsalardı da hiç olmazsa Avrupa standartlarında karar almış olurlardı. Kesinlikle bir ödül verildi, cezanın bu kadar kaldırılması yeterli değil. Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra tuhaf şeyler oluyor Türk futbolunda, biz de izlemeye devam ediyoruz. Bazıları içlerine sindirebiliyorsa onları da tebrik ediyoruz'' dedi.
Adnan Polat, bir basın mensubunun ''Gelişen olaylar sonrasında,Fenerbahçe'nin korunduğunu düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine de ''Olaylara bakmak lazım, olaylar kendi cevabını veriyor. Fenerbahçe'nin 100. yılını kutluyorum, inşallah daha nice 100 yıllar yaşarlar. Galatasaray için önemli bir kulüp. Türkiye'nin en büyük ekiplerinden biri, bizim en büyük rakibimiz. Ama bütün temennim alacağı sportif başarılar bir fair-play içinde olsun, kimse tartışmasın, gelişen olaylar bazı endişe verici düşüncelere yöneltiyor, onu da itiraf etmek gerekiyor. Tahkim Kurulu'nun aldığı karar bunun açık açık neticesi'' şeklinde yabıt verdi.
DERELİ'YE TEPKİ SÜRÜYOR
Fenerbahçe-Galatasaray maçının başından sonuna kadar kaos olduğunu vurgulayan Polat, çok güvendiği ve Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri olarak gördüğü Selçuk Dereli'nin ligin kaderini etkilediğini savundu.
Dereli'nin seyirci baskısından korktuğu için vermesi gereken kararları veremediğini, rakip oyunculara kırmızı kart gösteremediğini ifade eden Adnan Polat, ''Penaltımızı vermedi. Bu bir yerde galibiyetimizi engelledi. Bu bize 3 değil, 6 puan olarak yansıdı. Galatasaray galip gelseydi, şu anda 34'e 33 puan şeklinde bir yarış olacaktı. Bana göre yanlış yorumları ve seyirci baskısından veremediği kararlardan dolayı ligin sonucunu da etkiledi'' şeklinde konuştu.
NTVSpor