PDA

View Full Version : neden ?

CeNTeR_TR
13.Aralık.2006, 14:57
evet arkadaşlar yıllardır merak ediyorum neden fenerbahçe neden beşiktaş neden galatasaray veya neden bir başka takım neden takım tutarız ?

El Comandante
13.Aralık.2006, 15:19
galatasaray,fenerbahce,besiktas ve trabzon 4 büyük kulüp olduklari icin herkes onlardan birini tutar cogunlukla.ama herkeste memleketinin takimini 2.takim olarak benimser,mesela ben galatasarayi tutuyorum ve 2.takimim diyarbakirspor.

Del Piero_10
13.Aralık.2006, 15:43
evet arkadaşlar yıllardır merak ediyorum neden fenerbahçe neden beşiktaş neden galatasaray veya neden bir başka takım neden takım tutarız ?

ben bir başka takım tutan olarak cevap vereyim

Juventus'un kazanma geleneği ve klas futbolcular beni kendine çekti.Uzun zamandır bu böyle.Daha küçücükken starda Juventus'un şampiyonlar ligi maçlarını izlerdim,mesela o 96 finalini izleyen biri şimdi futbol oynanmadığını anlayabilir.Del Piero'nun attığı doğa üstü topuk ve aşırtma golleri beni mest ederdi.Juventus'un maçında hissettiğim heyecanı başka bir klüp ile hissetmiyorum.

En klas futbolcular derken tabi gerçek işi olan futbolu 1 numara yapan işin soytarılığına kaçmayan efsanelerden bahsediyorum.Nedved gibi

TheTrooper
13.Aralık.2006, 18:25
babam dedi:D:D

dentaconstantin
13.Aralık.2006, 19:53

aynen genelde babadan oğula geçiyor saltanat gibi

LaKe
13.Aralık.2006, 20:55
Bana babamdan geçmedi pek :D Babam Beşiktaş'lı ben Galatasaray'lıyım :) Neden takım tutuyoruz? Bunun sebebini bende bazen kendime soruyorum. Bize hiçbir kazancı olmayan birşey. Ama yinede buna para harcıyoruz. Forma alıyoruz, stada gidiyoruz, arkadaşlarımızla kavga ettiğimiz bile oluyor. Sanırım futbol bağlayıcı birşey :D

Neden 4 büyükler? Bu da açık birşey aslında. 4 büyükler dışında Türkiye'de başarılı kulüp yok. Bu nedenle bizde daha küçüklüğümüzde 4 büyüklerin başarısını görüyoruz ve onlardan birini tutuyoruz. Bence sebep bu.

Mondi-27
15.Aralık.2006, 12:48

sana katılmamak imkansız

hezzo
15.Aralık.2006, 14:30

Bukadar basit hayırsız evlat mı olsaydık :D

ibo
15.Aralık.2006, 15:01
valla beni amcam GS li yaptı :) Babam Gs li Zaten o yüzden no problem :)

Universal
15.Aralık.2006, 15:32
Örf, adet ve geleneklerimize göre babadan oğula geçiyor. Bu yüzden olabilir. Ben Fenerbahçe dışında Tofaş, Efes Pilsen başta olmak üzere Konyaspor ve İstanbulspor'u tutuyorum. Birde Kasimpaşaspor var ama o klubun yeri kalbimde bir başkadır.

azizuzu
15.Aralık.2006, 16:23
herkesin fener e olan antipatisi yüzünden ben Fenerliyim. Türkiyede iki taraftar grubu var ; fenerliler ve fenerli olmayanlar. fenerliler sarı laciverte canını verirler, olmayanlar ise kendi aralarında galatasaraylı beşiktaşlı trabzonlu... ayrılırlar.

El Comandante
15.Aralık.2006, 16:26
herkesin fener e olan antipatisi yüzünden ben Fenerliyim. Türkiyede iki taraftar grubu var ; fenerliler ve fenerli olmayanlar. fenerliler sarı laciverte canını verirler, olmayanlar ise kendi aralarında galatasaraylı beşiktaşlı trabzonlu... ayrılırlar.

bizim düsündügümüzde tam tersi

Türkiyede iki cesit taraftar vardir
1-)GALATASARAYLI OLANLAR
2-)GALATASARAYLI OLDUGUNUN FARKINA VARAMAYANLAR

............................................;;)

azizuzu
15.Aralık.2006, 16:31
bizim düsündügümüzde tam tersi

Türkiyede iki cesit taraftar vardir
1-)GALATASARAYLI OLANLAR
2-)GALATASARAYLI OLDUGUNUN FARKINA VARAMAYANLAR

............................................;;)

saygı duyarım ;)

El Comandante
15.Aralık.2006, 16:35
saygı duyarım ;)

eywallah,herkesin düsüncesi kendine,bu konuda tartismak abes kacar...

azizuzu
15.Aralık.2006, 16:39
öyle öyle. renkler ve zevkler tartışılmaz. kimseyi neden cimbomusun fenerlisi kartallısın diye zorlayamayız.. dinde zorlama yoktur :D :D :D :D :D

tosunpasa
15.Aralık.2006, 16:43
renklerine aşık olduğum için Fenerbahçe'liyim

EreN
15.Aralık.2006, 21:45
Bir Beste İle Açıklayayım :)

Bir efsane 100 yaşında
Taraftarıyla, şanıyla
Dünya döndükçe dönecek
Kalpleri hep titretecek
Dillerden hiç düşmeyecek
FE NER BAH ÇEE
Bir gün girsek biz mezara
Gözümüz kalmaz arkada
Evladıma miras bu sevda...
http://www.youtube.com/watch?v=oTa..qOrvCZqk
Kırmızı noktaları silip açarsanız link çalışır

Mirza
15.Aralık.2006, 22:16
bilmem .. kendimi bildim bileli derlerya iste ben bundan öncede fenerliydim .. neden fenerliyim bilmiyorum ama fenerli olmamla gurur duyuyorum .. :D