View Full Version : FM 2006'da Gördüğümüz Hatalar-Sorunlar
Legal_Advice
05.Şubat.2007, 13:26
yaw benim fm06 cook farklı ea sportsun bnm oyun buradakş tum yamaar sports interactive icin biri easports içinde yama cıkartsın:S
GLoBaL_DeeJaY
06.Şubat.2007, 14:37
ya onu bunu bırakında benim fenerde 2.sezonum ama fixtür çıkmadı ve o yıl maç yapmadan geçirdim sadece türkiye kupası ve şampiyonlar ligi maçlarını yapabildim bunun hatası nedir bakalım bulabilecekmisiniz ben bulamadım o kadar güzel gidiyodu ki ilk yılımı yenilgisiz liderlikle şampiyon oldum 2.sezon fixtür çıkmadı olcak iş değil şimdi size ss yollardım ama oyunu sildim
listim
09.Şubat.2007, 11:16
demekkiş bir önce ki yılda şike yi buldular ligleri iptal ettiler :D:D:D
ne yani olamazz mı ?
meddah
09.Şubat.2007, 11:41
Ya Arkadaşlar benım sorunum FM2006 yı türkçeleştirdikten sonra 2. sezonun başında kayıtlı oyunu bulamamasıdır.Bunun nedeni oyunun korsan cd oldugundan kaynaklanabılırmı acabaaa... Ama orjinalleri çok pahalı ne yapiim ...
Bir dönem piyasada dolaşan çalıntı Türkçe yamayı kullandıysan ondan kaynaklanıyor olabilir..
arkadaşlar benim sorunumla daha once hiç kimse karşılastımı bilmiyorum sorun fm2006 oynadığım oyunu kayıt ettim kayıt bittikten sonra cok acelem vardı makinayı reset attırdım açılmadan kapadın ertesi gün oyunu açtığımda save dosyası açılamadı dio ama ben kayıt bittikten sonra reset attım hatta biraz bekledimde neden böyle bir sey yapabilir bana yardımcı olabilirmisiniz
Eğer kayıt işlemi tamamlanmadan bilgisayarı kapadıysan bu yüzden save dosyası hasar görmüş olabilir.. Save dosyası hasarlarının bilinen bir çözümü yok..
yaw benim fm06 cook farklı ea sportsun bnm oyun buradakş tum yamaar sports interactive icin biri easports içinde yama cıkartsın:S
Maalesef CM 2006 için bir çalışmamız sözkonusu değil..
ya onu bunu bırakında benim fenerde 2.sezonum ama fixtür çıkmadı ve o yıl maç yapmadan geçirdim sadece türkiye kupası ve şampiyonlar ligi maçlarını yapabildim bunun hatası nedir bakalım bulabilecekmisiniz ben bulamadım o kadar güzel gidiyodu ki ilk yılımı yenilgisiz liderlikle şampiyon oldum 2.sezon fixtür çıkmadı olcak iş değil şimdi size ss yollardım ama oyunu sildim
Güncelleme yüklersen sorun hallolur ama kayıtlı oyuna faydası olmaz..
meddah
09.Şubat.2007, 11:48
arkadaşlar 6.0.3 patch i yükledim ancak oyuna girmek istediğim zaman şu pencere ile karşılaşıyorum lütfen yardım edin başka yardım alabileceğim yer olduğunu sanmıyorum
ya benim aldığım cd de mdf dosyaları ile yapmışlar ve deomond değide alcho52 kullanılmış bende kurdum ama çalışmadı
slm beyler ben oyunu oynarken ayrlardan oto kayıtı kapalı yapayorum ama 1 2 kere ileri deyince o otomatik olarak her gün kayde gelior lütfen yardımcı olunn bunu nasıl cozeceğim
Bu forumlarda korsan oyunlarda karşılaşılan sorunlarla ilgili yardım istenmesi ve yardım yapılması yasaktır, lütfen forum kuralları (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358)nı okuyunuz..
Emmanuel
09.Şubat.2007, 20:35
Yeri burası mı bilmiyorum ama bi sorunum var.. bir orta saha oyuncum var(genç=19,20 yaşlarında) genelde ilk onbirde oynatıyorum bir süre sonra "kendisinden çok fazla şey beklendiğini hissediyor" diye bişey çıktı nasıl düzelticem oyuncumun bu sorununu???
GLoBaL_DeeJaY
13.Şubat.2007, 23:20
Yeri burası mı bilmiyorum ama bi sorunum var.. bir orta saha oyuncum var(genç=19,20 yaşlarında) genelde ilk onbirde oynatıyorum bir süre sonra "kendisinden çok fazla şey beklendiğini hissediyor" diye bişey çıktı nasıl düzelticem oyuncumun bu sorununu???
aynısı bende var hazırlık maçı fenerle başladm oyuna yedek ağırlıklı oynattım maç bitti ve tüm as oyuncular mutsuz oldu şaşırdım bende harkeste aynı olay ilk 11 de daha fazla yer bulmasını sitiyorum gibi saçmalığa bak ya
serseri18
28.Şubat.2007, 01:45
ya ben 6.0.3u yukledim ama oyun aciliyo hala 6.0.2 yaziyo.hic bisi anlamadim.nolur bana yardim edin.
meddah
28.Şubat.2007, 12:41
ya ben 6.0.3u yukledim ama oyun aciliyo hala 6.0.2 yaziyo.hic bisi anlamadim.nolur bana yardim edin.
C.rack kullanımından kaynaklanan bir problem, yardım edilecek bir şey yok..
eses26eses26
14.Mart.2007, 18:29
bende oyunu açamıyorum oyunu sildim defalarca geri yükledim hep aynı hatayı veriyor
cd\dvd emulate software ........... gibi
ing. olmadıgından ne dedigini bilmiyorum
fm2007 güzel oynayabiliyorum ama buna giremiyorum lütfen yardım edin
Memedov
14.Mart.2007, 18:49
bende oyunu açamıyorum oyunu sildim defalarca geri yükledim hep aynı hatayı veriyor
cd\dvd emulate software ........... gibi
ing. olmadıgından ne dedigini bilmiyorum
fm2007 güzel oynayabiliyorum ama buna giremiyorum lütfen yardım edin
Arkadaşım Oyunun Verdiği hatanın Ss Koysan Daha iyi yardımcı oLuruz.:)
eses26eses26
14.Mart.2007, 20:41
cd\dvd emulate software .......... gibi bir hata var oyuna birtürlü giremiyorum ingilizcem pek iyi değil nedir bu nolur yardım edin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ss nasıl bilmiyorum oyunu defalarca kaldırdım sildim lakin hep aynı hata
stres yaptım iyice
cihan_gs
31.Mart.2007, 17:18
sadece üç lig seçtim. 512 ram var.
oyun çok yavaş ilerliyor bende. 4 gün sonra bursa maçım var. 10 dk da maça geldi.
ayrıca oyunu save lerken ve oyuna girerken geçen süre 4-5 dk yı buluyo. bunlar sadece benim sorunum mu???
Agent_Zero
01.Nisan.2007, 18:32
dün barcaya genç bi kaleci aldım adam ne a takımda ne b takımda ne c takımda gözükmüo yaw hayır şu sıralar hazırlık maçı var sorun deil ama lig başlayınca napcam bilmiyorum :D bi de herife 2.5 milyon £ para saydım
drummer_987
15.Nisan.2007, 00:31
bedn oyun ıcınde yaptıgım ayarlar surekli degisiyor..Para birimini euro yapiyorum ve auto save kapatiyorum..5 dk sonra ayar otomatik olarak baska birseye geciyor..Napabilirim??
UltrAlix
04.Mayıs.2007, 20:38
editörden ayar yaptım pişmanım nasıl sıfırlarım acil yardım
EMRE22
20.Mayıs.2007, 05:06
barcelona ile iki kez penaltılara kaldım ikisindede barcelonanın 2 oyuncusu kaçırdı benimkiler hepsini attı ama sonuç baktım barcelona kazanmış sayılıyor iki kere böle oldu kafaı yicektim kaydetmedim tabe oyunu diğer maçta penaltılara kaldı bu sefer beni yendi gösterdi. böle ilginç çok olay oluyor
Memedov
20.Mayıs.2007, 13:02
barcelona ile iki kez penaltılara kaldım ikisindede barcelonanın 2 oyuncusu kaçırdı benimkiler hepsini attı ama sonuç baktım barcelona kazanmış sayılıyor iki kere böle oldu kafaı yicektim kaydetmedim tabe oyunu diğer maçta penaltılara kaldı bu sefer beni yendi gösterdi. böle ilginç çok olay oluyor
Evet bu olay oluyor ama nadiren :) Banada olmuştu Pen. benim yendiğim gözüküyor ama Kupayı yada tur atlayan taraf rakip takım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
editörden ayar yaptım pişmanım nasıl sıfırlarım acil yardım
Oyunu silip tekrar yüklemen lazım Save li oyunun varsa bir yere kayıt bilgisayarında Oyunu silip tekrar yükle..
drummer_987
25.Mayıs.2007, 14:57
Bende oyun ıcınde yaptıgım ayarlar surekli degisiyor..Para birimini euro yapiyorum ve autosave kapatiyorum..Oyun belli bir sure bu ayarlarla ilerliyor...Ama daha sonra kendiliginden ayarlar degisiyor..Para birimi tayland bahtı,autosave de hergun'e ayarli oluyor...Bunun sebebi nedir? Ve nasil halledebilirim??
yardimci olursaniz sewinirim..