View Full Version : Altyapı böyle olur!
gerilla
05.Kasım.2005, 12:57
Egitim işte böyle olur
Galatasaray altyapısı örnek olmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı klupte ailelerinin maddi durumu iyi olmayan futbolculara maaş baglamak ve egitim masrflarını üstlenmek için harekete geçti.
İmkanlar iyileştirilecek
Bünyesinde bulunan ceşitli yaş gruplarındaki takımlarının başarılarıyla her zaman camianın gögsünü kabartan Galatasaray altyapısı bir ilke daha imza atmak için harekete geçti. Ali yavaş önderliginde faaliyetlerini sürdüren Sarı-kırmızılı klubun atyapısı bünyesindeki ceşitli takımlarda ter döken genç oyunculara daha iyi imkanlar sunabilmek için calışmalarını başlattı. İlk etapta ailelerinin maddi durumu iyi olmayan oyunculara düzenli olarak maaş ödenmesinin karara baglandıgı bildirildi.
Derslere yakın takip
Futbolculara her ay yapacakları düzenli ödemelerle onların daha iyi şartlarda gelişimlerini saglamayı amaçlayan Sarı kırmızılılar ayrıca okul egitimleri içinde katkıda bulunma planları içerisinde. Altyapı bünyesine girdikleri ilk andan itibaren sporcuların kıyafet ve kitap masraflarını karşılayan altyapı calışanları sporcuların egitimleri ile de yakından ilgilenecek. Bundan böyle her ögrencinin egitim durumları sürekli takip edilecek ve gerekli imkanlar saglanacak.
Kaynak: Fanatik gazetesi 4.11.2005
RoCCo_42
05.Kasım.2005, 13:10
Gerçekten güzel bir uygulama olur.
capriceman
05.Kasım.2005, 13:45
İyi olurda olmasına da, 80 eyakın milli oyuncu var GS'nin ayrı katagorilerde, Uğur hariç ne A takımda oynayan var düzgün biçimde ne de şans verilen.
Frank_Castle
05.Kasım.2005, 14:14
İyi de zaten maaş veriyorlardı altyapıdaki futbolculara ...ekstradan yardım da bulunuyo olsa gerek.
Cengo
05.Kasım.2005, 19:45
Fanatik abartmış, bunlar zaten bütün kulüplerde yaşanan rutin durumlar ...
Haber olsun, torba dolsun ...
hucar17
05.Kasım.2005, 19:52
Haber olsun, torba dolsun ...bencede
capriceman
05.Kasım.2005, 20:38
Haber olsun, torba dolsun ...
Aynı şeyi Fenerbahçe yapsaydı? :mrgreen:
hucar17
05.Kasım.2005, 20:42
daha iyisini yapıyor zaten merak etmeyin :mrgreen:
dinaMYt
05.Kasım.2005, 22:09
altyapıdan çıkartılan oyuncu sayısı zaten galatasarayın farkını ortaya koyuyor
Neron_FB
05.Kasım.2005, 22:11
bence altyapı konusunda 1. gs
fener de yetişiyo ama...yeni başladı iyileşmeye
hucar17
05.Kasım.2005, 22:17
evet Fener daha yeni başladı Gs altyapıdakileri kullanmaya başladı Fener dekiler daha yeni geliyorlar özellik alt yapı sorumlusu Hollandalı biri var adamdan çok şey bekliyorlar...
mustang
05.Kasım.2005, 23:35
bence fener alt yapıya önem verse avrupada daha başarılı olur çünkü biraz ruhlu oynar
emirduman
05.Kasım.2005, 23:56
Altyapıda suat kaya'nın müthiş antrenörlüğüyle coşuyor Galatasaray'da...
hucar17, daha iyisi olarak ne yapıyor söyler misin biz de bilelim?..
Ciddi öğrenmek için soruyorum...
Frank_Castle
06.Kasım.2005, 00:09
Fenerbahçe'nin altyapısı kötü değil; üstyapıya geçiş kısmı kötü..yoksa bir semih şentürk bir olcan adin bunlar ilk 11 de oynayabilir lig maçlarında...
hucar17
06.Kasım.2005, 00:17
daha iyisi derken şu anki durumdan bahsettim çıkan oyuncular değilde çıkacak oyunculardan yani
meddah
06.Kasım.2005, 00:21
Yeri gelmişken bu Semih'e yazık değil mi?
Hatırladığım kadarıyla bir ara kiralık gitmek için gazeteler aracılığıyla yalvarıyordu.. Daum göndermeyince 10'ar 15'er dakika oynatacak zannettik, üstüne bir de Zafer Biryol alındı (Hani nerde, diye sormak istiyorum ama)..
hucar17
06.Kasım.2005, 00:25
semih bence fenerbahçe ye yaraşan bi oyuncu değil.yani kalite bakımından.ama oynatmayacaksan da bırak gitsin.Raşit Çetiner ümit milli maçlarından sonra bağırıyodu semih kendi takımında oynasa böyle olmazdık diye.Ama daum da nerde o kafa.kaç tane genç yıldız yarattı şuana kadar.o yetmez gibi olanları da bitirdi.inşalla olcan ı biraz oynatır.o adam ilerde pozisyonu gereği milli takımın vazgeçilmezi olacak...
batuhan673
07.Kasım.2005, 00:06
Olcan ve Semih çok yetenekli gençler ama Fenerbahçe'de şans bulamazlar.Ancak fark açtığımız maçlarda oynarlar.
gezenti
08.Kasım.2005, 11:42
daha iyisi derken şu anki durumdan bahsettim çıkan oyuncular değilde çıkacak oyunculardan yani
güldürmeyin ben ibir olcan var oda aziz yıldırım yüzünden sönecek gibi yabancı oyuncu sınıvlaması kalksın derken oda sönücek semihden bahsediyorsunuz semihin gençlği mi kaldı onun yaşındakiler dünya sahnesinde boy gösteriyor.
capriceman
08.Kasım.2005, 13:12
Doğru Semih 23 e geldi artık ve gelecek vaad eden demek abes olur, Fenerbahçe bunun aynısını yıllarca ortalarda süründürerek Serkan Özsoy'a yapmadımı? Genç oyuncu genç oyuncu gelecek dediler birgün oynatmadılar adamı. 25'e geldi hala genç diyerek sattılar, Trabzona'a şimdi Vestel'de. Aynı gelecek Semih içinde geçerli.
Cristiano Ronaldo
08.Kasım.2005, 23:23
Sen birde bizim çıkacak oyuncularımızı düşün bence!! İrfan Başaran, Özgürcan, Mülayim, Volkan Bekçi, Cafercan vardı, Uğur Uçar zaten A Takıma çıktı, daha sayayım mı??
RoCCo_42
08.Kasım.2005, 23:39
Sen birde bizim çıkacak oyuncularımızı düşün bence!! İrfan Başaran, Özgürcan, Mülayim, Volkan Bekçi, Cafercan vardı, Uğur Uçar zaten A Takıma çıktı, daha sayayım mı??
su bizim para düskünü yabancilar bi n.gitsede bizde su genclerle dewam etsek.nede olsa onların yapdıgı işin aynısını genclerimizde yapar.Yalanmı arkadaslar?
gozgoz
08.Kasım.2005, 23:58
tamamen doğru heinz'in kupa maçında mersin'e oynadığı futbolun daha iyisini zafer sakar 25 dakikada oynadı gerçekten..
hucar17
09.Kasım.2005, 18:39
iş yabancılarda falan değil yönetimlerde.kaliteli olduktan sonra 3-4 yabancı da takıma yeter.ama yönetimlerin tutumları yanlış...
meddah
10.Kasım.2005, 14:17
Günü kurtarma mantığı..
Legolas007
12.Kasım.2005, 12:41
en iyi oynayan alt yapı bizde ama bizi konusan yok bea... (l)
Cengo
12.Kasım.2005, 17:13
Altyapıdan kendini beğenmiş, kendisine mahkum zihniyetteki, kendilerini geliştirmeden yoksun oyuncuları istemiyorum.
Tuncay Şanlı, İbrahim Akın gibi kendilerini geliştirme isteği içerisinde olmayan oyunculara çok kızıyorum.Avrupa'nın üstdüzey liglerinde olsalardı kendilerini zorlamak, gelişmek için çaba sarfetmek zorunda kalırlardı; aksi taktirde anında kovulurlardı.
11 tane kaliteli, profesyonel zihniyette(duygusallığa izin vermeyen), her yaşta gelişmeye açık ve çok teknik oyuncu yetişse yeter benim için Milli Takım'a katkıda bulunabilmesi açısından.
Ben teknik direktör olsam kendilerini geliştirmeyeceklerse 11 tane yabancı alırım, onları oynatırım.Türk Futbolu bu yüzden aşama kaydedemiyor, farkında değil hiç kimse..
apaydin2148
12.Kasım.2005, 17:29
ABOOO, ya sonuna kadar aktılıyorum bu noktada bana göre her takımda işinde iyi olan bir psikologla çalışılmalı