View Full Version : Fortıs Turkiye Kupası:diğer maçlar
bursa_mc
15.Aralık.2006, 22:55
İNEGOLSPOR:3-1:SİVASSPOR
Mesut Çaytemel
24' (1-0) Caner (inegol)
79' (2-0) Alaattin(inegol)
90' (3-0) Arif(inegol)
90' (3-1)Anderson Ricardo Dos Santos (sivas)
ANKARASPOR:0-0:TRABZON
BURSASPOR:2-1:KARŞIYAKA
56' (1-0) Edson Edmar Dias De Souza
67' (2-0) Sinan Kaloğlu
82' (2-1) Mustafa Ulaş Ortakaya
GeNç KaRTaL
15.Aralık.2006, 23:06
bu edson iyic forma gireye başladı yaw
bursa_mc
15.Aralık.2006, 23:17
bu edson iyic forma gireye başladı yaw
ama sezon sonunda fener alır,zaten fenerin malııı
GeNç KaRTaL
15.Aralık.2006, 23:30
o zaman deivid i gönderirler herhalde ama ben bir sene daha kalır diye düşünüyorum edsonun eğer çok müthiş bir performans sergilemezse
bursa_mc
15.Aralık.2006, 23:32
o zaman deivid i gönderirler herhalde ama ben bir sene daha kalır diye düşünüyorum edsonun eğer çok müthiş bir performans sergilemezse
valla hiç sanmıyorum ama gerçekten işe yarar bir futbolcu... bursaspor a çok faydası olur.. bide ingilizce oğrense çok iyi olurr..
nart_susruko
16.Aralık.2006, 15:34
dk 35
Eskişehirspor 4 - 1 Konyaspor
El Comandante
16.Aralık.2006, 15:37
dk 35
Eskişehirspor 4 - 1 Konyaspor
ise bak sen,galatasarayin yenemedigi,fenerbahce ve besiktasin cok zorlanarak yendigi konya daha ilk yari bitmeden 2.ligin vasat takimlarindan eskisehirden 4 tane yiyor.
bursa_mc
16.Aralık.2006, 17:36
Bucaspor 0 - 2 Gençlerbirliği
47' (0-1) Engin Baytar
59' (0-2) Engin Baytar
İst.Büyükşehir Bld. 0 - 1 Gaziantepspor
79' (0-1) Antonio De Nigris Guajardo
Emurafu
16.Aralık.2006, 17:43
Fenerbahce edson nu geri alirmi hic fenerbahcede oynayacak bir oyuncu degil cunku
bursa_mc
16.Aralık.2006, 17:49
Eskişehirspor 4 - 3 Konyaspor
3' (1-0) İshak Topçu
20' (1-1) Alex Yordanov (konya)
21' (2-1) Ulaş Meyan
23' (3-1) İshak Topçu
29' (4-1) Mustafa Sevgi
82' (4-2) Tayfun Türkmen (konya)
89' (4-3) Alex Yordanov (konya)
emir cavak
16.Aralık.2006, 18:09
süper bir maçtı ilk yarı süper oynadı eskişehirspor ikinci yarı biraz bozdu ama maçı kazanmasını bildi
Universal
16.Aralık.2006, 18:12
Hayda İnegöl Sivası yendi. Eskişehir Konya'yı gol düellosunda devirdi. Belediye Antep'i geçti. Futbolumuza zevk geliyor ne güzel. ;)
bursa_mc
16.Aralık.2006, 18:15
. Belediye Antep'i geçti. Futbolumuza zevk geliyor ne güzel. ;)
yoo antep yendii:D
CeNTeR_TR
16.Aralık.2006, 19:47
Nurullah Sağlam'dan itiraf!
Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, haklı bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.
Sağlam, düzenlediği basın toplantısında, bu tip maçların her zaman zor olduğunu belirterek, bu maçları yeteneği fazla olanın değil, yeteneğini sahaya daha fazla yansıtan takımların kazandığını kaydetti.
İkinci yarıda ilk yarıya göre daha iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:
''İkinci yarıda pozisyonlar bulsak da bunlar ilk yarım saatte yediğimiz gollerin altından kalkmaya yetmedi. Eskişehirspor belki bizden daha az yetenekli oyunculardan kurulu olabilir ama bugün yansıttığı performans kesinlikle bizden daha fazlaydı. Eskişehirspor, daha inançlı, kararlı ve kazanmayı isteyen bir takım olarak karşımıza çıktı. Haklı bir mağlubiyet aldık. Eskişehirspor'u tebrik ediyorum.''
-''GALİBİYETİ SEYİRCİYE ARMAĞAN EDİYORUM''-
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ahmet Akcan da rakip kim olursa olsun Eskişehirspor'un her maçı kazanmak için sahaya çıktığını belirterek, inançlı ve kendine güvenen Eskişehirspor'un oyunun kontrolünü baştan sona elinde tuttuğunu kaydetti.
Rakibe fazla pozisyon vermediklerini ifade eden Akcan, şöyle devam etti:
''Oyunun başında bulduğumuz gol karşılaşmaya ve mücadele gücüne pozitif yansıdı. Oyunun son bölümünde 4-1 önde olmanın ve (maçı artık kazandık) diye düşünmenin getirdiği konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanan yediğimiz 2 gol var. Oyun kalitesi, istek, hırs, mücadele olarak rakibimizden daha üstündük. Çok haklı bir galibiyet aldık. Galibiyeti seyirciye armağan ediyorum. Önümüzde uzun bir yol var. Taraftar bizi yalnız bırakmasın.''
nurullah sağlamı bu konuda tebrik ediyorum bahane bulmamış delikanli gibi kabul etmiş