View Full Version : Beşiktaş Yönetimini İstifaya Davet Eden Site Açıldı !!!
capriceman
05.Kasım.2005, 20:17
http://www.bjk-yonetim-istifa.com/
Arkadaşlar bu linke tıkladığınız an Türkiye'de ilk kez olan birşeye şahit olacaksınız. Türkiye'de ilk kez taraftarlar yönetimleri istifa etsin diye site kurdu. Valla ilk baktığımda bende baya şaşırdım açıkcası..
hucar17
05.Kasım.2005, 20:20
abi iş baya ciddi galiba...
hacker666
05.Kasım.2005, 20:50
evet yaa ben galatasaraylıyım ama yinede eski beşiktaşı özledim
dinaMYt
05.Kasım.2005, 22:06
ya işe yarıyacaksa bizim ultraslan bunun gibi 5-10 site açsın belki o zaman kurutuluruz bu canaydın yönetiminden
beşiktaşın bu başkanı niye seçtik istifa etsin gitsin demeye hakkı olduğunu pek düşünmüyorum zira oldukça başarılı olan bilgili yönetimini bu camia kendi yolladı şimdi bilgili yönetimi olsaydı bjk daha istikrarlı ve başarılı bir klüp olabilirdi zaten demirörenin alternatifleri şu durumda pek fazla değişiklik getirmez bence
hucar17
05.Kasım.2005, 22:07
evet o konuda katılılıyorum bilgili gibi bir adamın üstelik o şekilde istifaya zorlanması Fenerli olmama ragmen beni çok üzdü...
Bulut
05.Kasım.2005, 22:18
evet yaa ben galatasaraylıyım ama yinede eski beşiktaşı özledim
evet yaw bende üzüldüm şimdi! :roll:
Ya Biz (GS) olmayınca fener olmuyor
Fener olmayanca BJK olmuyor
BJK olmayınca biz (GS) olmayor
Yani bütün takımlar birbirinin tamamlayıcısı ve öyle de olmalı (b) :e: (44)
FeYYaz1989
05.Kasım.2005, 22:18
İlginç ama dediğim gibi takım kötü gittiği zaman muhalefet adam tutarak böyle işler yaptırıyor.(aynı stadda 10-15 kişinin yönetim istifa diye bağırması ve taraftarı gaza getirmesi gibi).Bende yönetimden pek memnun değilim ama seçimle geldiler seçimle giderler.Ayrıca Çarşıyla ilgili bir şey yoksa orda bende oraya imzamı atmam.
Neron_FB
05.Kasım.2005, 22:24
@Sergio: Benim düşüncelerimi dile getirmişsin kardeş..
Frank_Castle
05.Kasım.2005, 23:40
Sebayı yollayanlar, bilgiliyi yollayanlar ,demiröreni yollayacaklar ... kişiler aynı ama değirmenin suyu sürekli farklı yerden geliyor ..
hucar17
06.Kasım.2005, 00:27
biraz daha açsana konuyu :roll:
Laz_Asker_61
06.Kasım.2005, 19:20
Sebayı yollayanlar, bilgiliyi yollayanlar ,demiröreni yollayacaklar ... kişiler aynı ama değirmenin suyu sürekli farklı yerden geliyor ..
ve bunun arkasıda gelecektir bilgiliyi yollayanlardan herşey beklenir
Navras
06.Kasım.2005, 20:05
müstehak bjk yönetimine. İlk önce Süleyman Seba ya küfrettirdi SERDAR BİLGİLİ ve DEMİRÖREN şimdi ise başkaları küfrettiriyo. ETME BULMA DÜNYASI. Yazık olanlar benim BJK li arkadaşlarıma oluyor.
eagle243
09.Kasım.2005, 00:16
Bir takım için en önemli olan istikrardır, başarı öyle gelir.Süleyman Seba, Gordon Mılne,Fatih Terim,Aziz Yıldırım ve hatta hatta ne kadar tartışılza bile Daum...
Bir yönetim düşünün önce Lucescu ile devam edeceğiz diyor sonra Del Bosque'yi getiriyor aradan 1 sezon geçiyor o gidiyor yerine Rıza Çaloımbay geliyor, sonuna kadar arkasındayız deniyor; ogiderse beraber gideriz deniliyor Rıza hoca gidiyor yönetim Tigana'yı getiriyor.
Şimdi siz Beşiktaş'ta futbolcu olsanız ne düşünürsünüz?"Başarısız olursak yine hoca gider ya."
Bir yönetici çıkıyor biz Bolton'ıu orada yeneceğiz diyor.Tamam belki dalgınlığına gelmiş olabilir ama iki düşünüp bir konuşması lazım bir yöneticinin.
Rıza hoca Carew bana lazın diyor Carew gönderiliyor.F.Bahçe ise Anelka'yı satmıyor.Küçük düşünmeyi sevmem hedeflerin büyük olmalı ki en azından yarısına ulaşabiliesin.
Bir sitemimde bu durumda Beşiktaş'ı yanlız bırakan muhalefete.Yönetim istifa etse kim gelecek ortada sesi çıkan biri yok kulüp terkedilmiş gibi.Ama tek gerçek var bu yönetimle Beşiktaş'ım maalesef şampiyonluğu zor görür.
gozgoz
09.Kasım.2005, 00:23
gerçekten ilginç bir site iş ciddi gibi gözüküyor beşiktaş taraftarı yine bir ilki başlattı walla :mrgreen: :mrgreen:
Legolas007
12.Kasım.2005, 12:32
ah nerde o eski yönetim
serdar bilgililer
sinan enginler bide t. d. lucescuydu ohh yani daha ne ama simdi ...... (f)