View Full Version : 2003 ün Futbol olayları
e_mali
31.Aralık.2003, 16:27
Kla******, yıl bitince o yılın olayları konuşulur.
Bizde burada 2003ün futbol olaylarını konuşalım.
e_mali
31.Aralık.2003, 16:29
Ben başlıyayım.
Beckham'ın transferi
Chealsea nin başkanın değişmesi
TÜRKİYE'nin elenemesi (c)
Koray Düşova
31.Aralık.2003, 16:35
Marc Viven Foe'nin kalp krizi geçirip hayatını kaybetmesi
Cfksanal
31.Aralık.2003, 20:00
Beşiktaş'ın 100. Yılı
Not: Ben FENERBAHÇEliyim. Yanlış anlamayın... :mrgreen:
e_mali
02.Ocak.2004, 13:31
Trabzon Lisesi Dünya Şampiyonluğu
1-) Foe'nin hayatını kaybetmesi
2-) Chealsea ve abromovic olayı
3-) Luce'nin gs'den sonra Bjk'yide şampiyon yapması
4-) CM 03 04'ün çıkması (a)
* Mondragon'un kafa atarak dayak yemiş gibi davranması ve 3 gün boyunca Eurosport'ta yayınlanması..
* Türk Erkek Futbol Milli Takımın Avrupa Şampiyonası'na katılamaması ..
* Pierre van Hooijdonk gibi bir fenomenin Türkiye'ye gelmesi ve FB'ye Feyennord - FB maçında FB'ye aşık olması ..
* Sergen Mucizesi.Sergen'in yeniden doğuşu ..
* Didier Drogra ve Dado Prso .. Yeni Efsaneler Doğuyor ..
* Zinho'nun 36 yaşından futbolu bırakacağını açıklaması ..
* Katar ve Arap liglerinin veteran süper starlarla dolması ve Katar Milli Takım'ın gelişmesi ..
* Parma'nın Parmalat kurluşu yüzünden batma seviyesine gelmesi ..
* Fifa'nın 2004 kanunlarını uygulayacağını açıklaması ..
* Yabancı kontenjanının TR'de TFF tarafından düşürüleceğinin açıklanması
* Konfederasyon Kupası 3. lüğü ve Tuncay ..
* Federasyon'un yüzsüzlüğü ..
* Ortega ve Alex ??
* Jimmy Davids'in ölmesi (van Nistelroy ile yan yana oynayacaktı) ..
* Bjk ve GS'nin Avrupa Kupalarından elenmesi(bence doğal) ..
* Gençlerbirliği,Gaziantep,Denizli ve Malatya'nın inanılmaz performansları
* Galatasaray'ın dibe çöküşü ve Gs'nin (??) basında çıkan kazıklanma senaryoları ..
* M.Sarıgül'ün Gs'ye devlet arazisini PEŞKEŞ teorisi :!: :!: (f)
* Her şeye rağmen mükemmel bir Dünya Futbol düzeni (a)
Yeterlidir sanırım (d) ..
Koray Düşova
05.Ocak.2004, 13:46
* Bjk ve GS'nin Avrupa Kupalarından elenmesi(bence doğal) ..
* M.Sarıgül'ün Gs'ye devlet arazisini PEŞKEŞ teorisi :!: :!: (f)
:1)
Cengiz üstte yazdığın taraflı düşüncelerini okuyunca kusura bakma ama güldüm be dostum
Bu sonuçlar sence doğal olan ihtimaller olabilir ama Beşiktaş'ın elenmesi bütün futbol camiasınca şok bir sonuçtu. Galatasaray'ın elenmesi ihtimali ise ilk bakışta herkesin fikriydi ama son maça kadar herkesin fikri dğeişti, büyük bir kesim çıkacağına inanıyordu.
Ayrıca Mustafa Sarıgül'ün projesi Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanı iken hazıladığı projeye çok benziyor ve hatta kopyası denilebilir,zaten Sarıgül'e bu Galatasaray'la anlaşın ve buraya projeyi yerleştirin diyen de başbakanın kendisidir.
Önce Olimpiyat stadı için peşkeş çekiliyor dendi ama şimdi Olimpiyat stadının zaafları ortaya çıkınca peşkeş çekiliyor diyenler kafalarını kuma soktu.
Burdan proje konusunda olumlu olumsuz düşünenlere 2 soru soruyoum ;
<>Madem arazi Galatasaray'a peşkeş çekiliyor ozaman çeken Fenerbahçe'li Recep Tayyip Erdoğan'mı dır yoksa Mustafa Sarıgül mü?
<>Bu proje işi Mart ayında yapılacak belediye başkanlığı seçimleri için seçim propogandası olamaz mı?
Recep Tayyip Erdoğan değil GS hazırlamış ve B.B.Başkanlığı'na götürmüş ve ret cevabı almıştır. Gerçek budur ..
Bu aynı zamanda da seçim propangandasıdır ve 100 milyon $ para bulamayan takımın bir taraftarının kulübüne bu boş laflarla PEŞKEŞ yardımı yapmasıdır.Ahlaklı Başkan olmayacağını ve o devlet arazisine para verilmeden yapılmaması gerektiğini açıkladı.Helal olsun ona..
Ben Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın 6 puan alarak eleneceğini(özellikle GS),BJK'nin en fazla 7 puan alarak gruptan çıkma ihtimali olduğunu ama buna inanmadığımı çevreme ve bir newsgroupa söyledim ..
Ben BJK'nin yaşlı bir takım olduğunu ve 3 yıl içinde tükeneceğini söylüyorum.BJK seneye şampiyonluk yarışında bile olamayacak.Ben futbolu özümsemiş bir insanım;yanılabilirim ama yanılma payım (bence) daha az..
Bjk günübirlik oynuyor , 34lik Tayfur ,32lik Guinty , 31 lik Sergen ve 32 lik Kaan Dobra,35lik Zago,34lik Cordoba(3 sene daha oynar belki) dan medet umuyor.Bu takım küllerden yaratılmış bir takım ve uzun süreli başarılar hayal olur.Küllerden ateş yakmak sadece kısa bir süre işinize yarar.Zira Ümit Milli Takım oyuncuları Fenerbahçe yollarına gitmekteler.Bu takımda mı ŞL başarısı bekleyeceksiniz :!: :!:
Şu gerçeği farkedin.Genç ve yetenekli oyuncular genelde İngiltere'ye gider.Çünkü İngilitere Milli takım forması giymemiş oyuncular için yaklama getirerek oyuncu kalitesini yükseğe çekmiştir.Bu sayede milli oyuncuların ve genç yeteneklerin potansiyelleri ve gençlik kondüsyon alan düzeni sıkıştırılmaktadır ve baskılı,zevk veren oyun ancak koşabilen oyuncularla olur..
Bir oyuncu 28 yaşına gelmeden kolay kolay Real Madrid forması giyemiyor.Sebebi ise,Real Madrid koşamayan ama teknik oyuncularla İspanyol liginin yavaş oyunu ile rahat şampiyonluk.O yüzdendir ki,Real Madrid değil defansif oynayarak pozisyon alanlarını kapatmış ve hızlı kontratak futboluyla Milan ŞL şampiyonu oldu ..
Futbolu takip ederken içi yozlaşmış,ezberci,birilerinin emirleriyle yazan yazarları kaale almayın.Yoksa futbol bilginiz hiç ilerlemez ..
Koray Düşova
06.Ocak.2004, 15:59
Recep Tayyip Erdoğan değil GS hazırlamış ve B.B.Başkanlığı'na götürmüş ve ret cevabı almıştır. Gerçek budur ..
Bu aynı zamanda da seçim propangandasıdır ve 100 milyon $ para bulamayan takımın bir taraftarının kulübüne bu boş laflarla PEŞKEŞ yardımı yapmasıdır.Ahlaklı Başkan olmayacağını ve o devlet arazisine para verilmeden yapılmaması gerektiğini açıkladı.Helal olsun ona..
Ben Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın 6 puan alarak eleneceğini(özellikle GS),BJK'nin en fazla 7 puan alarak gruptan çıkma ihtimali olduğunu ama buna inanmadığımı çevreme ve bir newsgroupa söyledim ..
Sarıgül'ün projesi güme gitti!
Şişili Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Galatasaray'a stat yapımı için Ayazağa'da önerdiği arazinin Bakanlar Kurulu tarafından 60 trilyon lira rayiç bedelle satışa çıkarıldığı ortaya çıktı. 3 Ocak 2004 tarih ve 25335 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan karar sonrasında Sarıgül'ün projesinin hayata geçirilme şansının kalmadığı bildirildi.
Sarıgül, Ali Sami Yen Stadı'nın bulunduğu alana iş merkezi ve otel inşa edilmesi, kulübe ise Ayazağa'daki mülkiyeti hazineye ait arazi üzerinde stat yapılması şeklindeki teklifinin ardından, konuyla ilgili kararının Resmi Gazete'de yayınlandığı belirlendi. Aynı arazi, daha önce de Beşiktaş'a teklif edilmişti.
Aynı arazi, daha önce de Beşiktaş'a teklif edilmişti.
Cengiz diğer görüşlerinin hepsine katılıyorum ama üstte alıntı yaptıklarım senin bence yanlış düşündüğün ve miş-muş larla kulaktan dolduğunu doğrulayan düşüncelerin...
Aynı arazi, daha önce de Beşiktaş'a teklif edilmişti.
Peki neden Beşiktaş'a da peşkeş çekildi denmiyor .Galatasaray klübünün yaptığı her işin içinde artniyet aranıldığı bir gerçektir .
Ben 1. ci ağızdan duyduklarımı söylüyorum,işin içine miş-muş girdimi o bilginin kulaktan dolma olduğu ortaya çıkıyor.
Gelelim projeye;
Tayyip Erdoğan belediye başkanı iken onun hazırladığı bir projedir bu ve ozaman da Galatasaray işin içinnde idi ki kimse Fenerbahçe kongre üyesi Tayyip Erdoğan'ın projeyi Galatasaray'a peşkeş çektiğini söylemedi ama şimdi bir Galatasaray lı projeyi devraldı diye peşkeş deniliyor.
Tayyip Erdoğan bu projeyi uygulamamaıştı çünkü 1 şehire 3 stad inşaatı yapılması bir şehir için olabilcek en büyük problemlerden biriydi.Bu yüzden Fenerbahçe'ye bile izin vermedi stad yaptırmak istedikleri için ,
Şimdi ise Erdoğan kendi projesini destekliyor ama düşüncesi aynı yani 1 şehire 3 stad olmaz düşüncesi...
Galatasaray'a sadece şu konuda yardım etmek istiyor o da stadı şehirin biraz dışına alıp şehrin populasyonunu rahatlatmak yıkılan stadın yerine de projeyi işlemek.
Bütün bunlar eğer Olimpiyat stadı gibi peşkeş ise seni artniyetli düşüncelerinle başbaşa bırakıyorum.
100 milyon $ borç bulamayanlar, 150 milyon $ parayı nasıl bulacaklar?!??
Bu zamana kadar Şişli Belediyesi'ni sömüren birisinin GS'a kulübüne
özellikle DEVLET arazisini tek para ödemeden peşkeş çekmesini nasıl karşılıyorsun (!)
Tek para çıkmayacamış ha.Kim ödeyecek 150 Milyon $'ı .100 milyon $ borç alamayan bir takım bu.Ninem
mi??!??? Bu gene devlet parasından ÇIKACAK ve gene PEŞKEŞ çekilecek ..
Yok kasadan para
çıkmayacakmış.Nasıl çıkmayacak?? Bu zamana kadar ki yaptıklarının hesabını
versin.Ben biliyorum,kasanın boşaldığını.Devlet kulüplere yardım yapamaz,
BUNUN adına KIYAKÇILIK denir,ahlaksızlık denir !!!!!!!!!!!
Kulüpler kendi yatırımlarını kendileri yapar.Dışarıdan kimse karışamaz :!:
Frank_Castle
07.Ocak.2004, 18:35
dediklerinden en ufak bir mana çıkartamadım ...
kim kime peşkeş çekmiş ... burada olay gs ye stad yapılması değil ;
bazı belediye görevlilerin mecidiyeköydeki çok değerli bir araziyi ele geçirmek için galatasaray'ı kandırma planlarırıdır ... iyi ki yönetim bu tuzağa düşmedi ...
BaGa TaRKaN
17.Ağustos.2013, 10:46
10 Yıl Geçmiş Aradan Ama Tartışılanlar Hep Klasik Türk Zekası İşte :D