Log in

View Full Version : Madalya Kazanan Bayan Atlet Meğer Erkekmiş!!!

Flawless Victory
19.Aralık.2006, 15:38
Bu gün TV'den izlediğim bir habere göre : Bir Hindistanlı bayan atlet çıktığı son koşuda gümüş madalya kazanmış ama bir adam onun erkek olduğunu iddia etmiş ve incelemeye alınmış. Ne görülse iyi :D meğer bu atlet erkekmiş dolayısıyla bütün madalyaları elinden alınacakmış hehee Çok komik ya bu organizasyonları düzenleyen adamlar ne iş yapar bilmem ki. Siyahi biri olduğu için ve zayıf olduğu için herhalde farkedilmemiş. Tabi kıza da benziyor. TV'den izleseniz kesinlikle anlayamazsınız. Yakından görmek lazım. Benzer bir olay da 1932'de yaşanmış biraz araştırdım. O da çok komik aşağıda okuyun. Valla çok güldüm başıma bir şey gelecek :D

1932 Los Angeles Olimpiyat Oyunlarında Amerikalı bayan Atletler, 100 metre yarışında başarılı olamadılar. Bu mesafede yapılan yarışı Polonya'da doğmasına karşın çok küçükken Amerika'ya gelen ve burada yaşayan Stanislawa Walasiewicz kazandı. Amerika'da Stella Walsh olarak tanına bu atlet, Olimpiyatlar'da tam Amerika adına koşmasını sağlayacak işlemler tamamlanmak üzeydi ki son bir karar değişikliği ile Polonya adına koşacağını açıkladı. Olimpiyat seçmelerinde ve finalde dünya rekorunu egale eden Walsh, spor hayatı boyunca pek çok başarıya imza attı. Kanada'nın bu oyunlar için yayınladığı raporda "erkekler gibi uzun fulelerle" koşuyor şeklinde anlatılan bu sporcu, 1980 yılında, bir süpermarketi soyan hırsızlar tarafından öldürüldü. Yapılan otopsi sonucu, herkesin uzun yıllar bayan atlet olarak bildiği bu sporcunun kadın değil erkek olduğu ortaya çıktı.

bursa_mc
19.Aralık.2006, 15:41
yutturmuş he:D

GeNç KaRTaL
19.Aralık.2006, 18:52
hey allahım yaa insanlar ne fırıldaklar çeviriyor

Mirza
19.Aralık.2006, 22:39
eee .. ben böyle bir film izlemistim ..
adam otistik hastalar kosu yarismasina otistik rolü yaparak giriyor ve üstelik yarisi kaybediyor .. otistik olmadigini federasyon ogrenince ulkede patlama yapiyor ve asil cümbüs basliyor ..