PDA

View Full Version : Kartal'da, 2 milyon dolarlık çocuk!

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2006, 07:51
Kartal'da, 2 milyon dolarlık çocuk!
Muhammed Demirci’nin ardından Beşiktaş’ın alt yapısından bir süper yetenek daha çıktı. Güney Kore’nin Oinspo, menajerlik şirketi 12 yaşındaki Kubilay Yavuz için Beşiktaş’a 2 milyon dolar önerdi. Şirketin yetkili menajeri ve yetenek avcısı Ki Young Yoon, Beşiktaş Bağcılar Futbol Okulu’nda yetişen Kubilay’ın bütün masraflarını da üstleneceklerini belirterek “Kubilay’ı önce kasetlerden izledim. Daha sonra da iki kez çıplak gözle seyrettim. Çok büyük bir yetenek” ifadesini kullandı.

BÜYÜK YILDIZ OLACAK

İkİ milyon dolar önerdikleri genç futbolcunun piyasa değerinin yakında 20 milyon dolara çıkacağını öne süren Yoon, “Avrupa’da Manchester United, Chelsea ve Everton gibi kulüpler Kubilay’ı takip ediyor. Kubilay ileride çok büyük bir yıldız olacak” diye konuştu. Güney Kore’nin Samsung futbol kulübünün menajerliğini de yürüten Yoon, Muhammed Demirci’nin geçen yıl yaşadıklarını Kubilay’ın yaşamaması için tedbir aldıklarını da ifade etti ve “Çok büyük bir yetenek olan Muhammed’in televizyonlara çıkınca şımardığını ve bunun eğitimini olumsuz yönde etkilediğini öğrendik. Ama Muhammed gibi olmaması için Kubilay’ın televizyonlara çıkmasını istemiyoruz” dedi.

SON SÖZ KARTAL’DA

Kubilay’ın babası Cahit Yavuz ile anlaştıklarını da anlatan Yoon, genç futbolcunun bütün masraflarını karşılayacaklarını, ayrıca Kubilay için ayda bin 500 dolar para da vereceklerini söyledi. Anlaşmaya göre Kubilay ortaokulu İstanbul’da okuyacak ve bir İngilizce öğretmeni tahsis edilecek. Lise eğitimini ise Kore’de yapacak. Kubilay’ın babası Cahit Yavuz da menajer Yoon ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, “Ancak bu konuda son kararı Beşiktaş Kulübü verecek” diye konuştu.

Kaynak : Akşam

bence öle bir oyuncuyu bırakmamaız lazım

Ilhan
20.Aralık.2006, 15:59
Bence satalım, önünü açalım.

Muhammed de gitsin...

cArsı_nas
20.Aralık.2006, 16:33
20 milyon dolar edecekse niye satalım ki manyakmıyız biz

Del Piero_10
20.Aralık.2006, 16:41
20 milyon dolar edecekse niye satalım ki manyakmıyız biz

Şimdiye kadar hangi Türk futbolcu transfer olurken 10 milyon etmiş Fatih Tekke dışında

Bencede önleri açılmalı.

cArsı_nas
20.Aralık.2006, 16:59
Şimdiye kadar hangi Türk futbolcu transfer olurken 10 milyon etmiş Fatih Tekke dışında

Bencede önleri açılmalı.

haberde yazıyor ya onun için diyorum.... bi de fatih tekke demişsin bahsedilen cocuk 12 yasında;;)

RoNNiE91
20.Aralık.2006, 17:00
bende size katılıyorum,gençlerin önü açılmalı

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2006, 17:23
yok abibiz gençleri eğitelim millete niye eğittiriyoruzki

TR.CaPTaiN
20.Aralık.2006, 18:04
Besiktas bu cocugu gelistirebilecegine inaniyorsa satmamalı ama geliştiremeyecekse cocugun önü acılsın.

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2006, 18:13
bence medyadan korunursa neden eğitilmesin

nekop
21.Aralık.2006, 23:52
haberde yazıyor ya onun için diyorum.... bi de fatih tekke demişsin bahsedilen cocuk 12 yasında;;)

o bahsi gecen uhammedde 1-2 ay önce 20-30 ediyordu şimdi adı anılmıyor 10 milyon dolarlık oyuncu olmak öyle kolay degil ;)

EreN
22.Aralık.2006, 00:54
Duymuştum..Bjk alt yapısı çalışıyor Helal olsun :)

nart_susruko
22.Aralık.2006, 03:20
Şirketin yetkili menajeri ve yetenek avcısı Ki Young Yoon
bu avcı başka kimleri keşfetmiş acaba ?

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2006, 08:03
bu avcı başka kimleri keşfetmiş acaba ?
valla hamza abi haberde avcı ile ilgili detaylar vermemişti

Burak Duran
22.Aralık.2006, 11:28
bence bu adamı satmamalılar

Eray Dengiz
22.Aralık.2006, 12:02
Bence satıp para kazanabilirler, şimdi bizim alt yapımıza bakıyorum, hepsi pırıl, pırıl Arda gibi oynamayı bekliyorlar ama olmuyor, böyle gidersede elimizde patlayacak gibi, eğer Beşiktaş takımında böyle gençlerin sayısı fazla ise satılmalıdır.

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2006, 18:49
aslında düşününce doğru ileride oynatılmayacaksa paralar hep eftan püften yabancılar verilecekse satıksın ama ileriki satışlarındanda pay istensin

Ralph
23.Aralık.2006, 17:24
ne satması arkadaşlar çocuk işlerde ne para eder

spider3784
02.Ocak.2007, 18:50
çocuu erkenden gönderip başı yenmemeli beşiktaşta zirveye çıktığı sene satılmalı

Bordo61Mavi
05.Ocak.2007, 21:59
Turk gencini turkiyede egitmek gerek. Japonyadan simdiye kadar dunya yildizi cikmismi

drazan11
06.Ocak.2007, 01:26
arkadaslar niye satsınlarki böyle yetenekler kolay gelmiyo iste bunlar takımda tutuldugu zaman ancak basarı gelebilir her iyi oyuncuyu satarsan bu iş gitmez ama sattıgın fiyattan daha ucuza daha iyi bi oyuncu bulursan satarsın ama türk menejerlerinde o kadar yetenek nerdeeeeee