View Full Version : Kayseri Erciyesspor - Galatasaray [Fortis Türkiye Kupası]
Eray Dengiz
20.Aralık.2006, 19:06
Fortis Türkiye Kupası A Grubu son maçında Galatasaray, Kayseri Erciyesspor'a konuk oluyor. 20 Aralık Çarşamba günü saat 20:00'de Kayseri Atatürk Stadı'nda oynanacak maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler...
Maç Info
Maç: Fortis Türkiye Kupası - A Grubu 4. Maçı
Stat: Kayseri Atatürk Stadı
Tarih: 20 Aralık Çarşamba / Saat 20:00
Hakem: -
Sakatlar: Orhan Ak, Hakan Şükür, Emre Aşık, Marcelo Carrusca, Aydın, Ferhat (Galatasaray)
Cezalı: -
Hava Durumu: Maç günü Kayseri'de açık ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 8, en düşük -8 derece.
Canlı Yayın
TV: Lig TV
Bilet Fiyatları
Kale Arkası 5 YTL
Erciyes Kale Arkası 10 YTL
Maraton 10 YTL
Kartlı 10 YTL
Kapalı 50 YTL
Galatasaray
Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 30 puanla 2. sırada tamamlayan Galatasaray, 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Fortis Türkiye Kupası'nda Bursaspor ve Karşıyaka'yı 2-1, Kayserispor'u ise 1-0 yenen Galatasaray, 9 puanla lider olarak A Grubu'ndan çıkmayı garantiledi.
Galatasaray, bu sezon Kayseri Erciyesspor'la Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda yaptığı maçı; Ümit Karan'ın golleriyle 2-1 kazanmıştı. Orhan Ak'ın kırmızı kart gördüğü maçta takımımız, 46 dakika 10 kişi mücadele etmişti.
Galatasaray'ın Fortis Türkiye Kupası 4. maçında, 20 Aralık Çarşamba günü, saat 20:00'de Kayseri Büyükşehir Belediye Atatürk Stadı'nda Kayseri Erciyesspor'la yapacağı maç öncesi, takımımızın 17 kişilik kamp kadrosu şöyle:
7 Okan Buruk
10 Necati Ateş
12 Aykut Erçetin
13 Uğur Akdemir
14 Mehmet Topal
17 Fevzi Elmas
18 Ayhan Akman
19 Cihan Haspolatlı
24 Mehmet Güven
27 Özgürcan Özcan
28 Tolga Seyhan
30 Çağrı Yarkın
35 Oğuz Sabankay
38 Anıl Karaer
55 Sabri Sarıoğlu
58 Hasan S. Kabze
59 Volkan Bekçi
Son 5 Maç
Galatasaray 3-1 Sivasspor
Fenerbahçe 2-1 Galatasaray
Galatasaray 3-2 Liverpool (Şampiyonlar Ligi)
Galatasaray 3-1 Bursaspor
Galatasaray 1-0 Kayserispor (Fortis Türkiye Kupası)
Kayseri Erciyesspor
Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında 2 galibiyet, 5 beraberlik, 10 mağlubiyet alan Kayseri Erciyesspor, 11 puanla ligin son sırasında bulunuyor. Teknik Direktör Werner Lorant yönetimindeki mavi siyahlılar, Fortis Türkiye Kupası'nda da Karşıyaka ile 1-1 berabere kalıp Kayserispor'a 3-1 yenilirken, A Grubu'nda 1 puanla son sıraya yerleşti.
38 golle ligin en çok gol yiyen takımı olan Kayseri Erciyesspor, attığı 15 golün yüzde 46'sını son 15 dakikalara sığdırdı. Kayseri Erciyesspor'un en golcü oyuncusu, 5 golle Lazarov.
Son 5 Maç
Kayseri Erciyesspor 0-2 Gençlerbirliği
Çaykur Rizespor 0-0 Kayseri Erciyesspor
Kayseri Erciyesspor 2-0 Sakaryaspor
Antalyaspor 3-1 Kayseri Erciyesspor
Kayseri Erciyesspor 0-0 Sivasspor
Kayseri Erciyesspor
Zafer Özgültekin
Khaled Fadhel
Ali Türkan
Riadh Ben Khemais Bouazizi
Gökhan Kök
Ömer Ateş
Mehmet Fatih Karaca
İlkem Özkaynak
Cem Kargın
Tufan Deniz
Maksut Önal
Özgür Bayer
Yalçın Ayhan
Timuçin Bayazit
Halit Güven Kocabal
Zafer Demiray
Yusuf Soysal
Emre Toraman
İlhan Özbay
Mustafa Sarp
Mhinseia Serge Arist Die
Toth Balazs Jozsef
Cenk İşler
Zdravko İvankov Lazarov
Radomir Djalovic
Mehmet Eren Boyraz
GeNç KaRTaL
20.Aralık.2006, 19:09
kayseri erciyeden patlama bekliyorum gol şov yapacaklar:Dpardon tam tersini diyecektim yaw bu kupa maçları pek rekabetli olmuyor gruplardaki özellikle
Eray Dengiz
20.Aralık.2006, 19:12
Özellikle, Mehmet Güven, Özgürcan Özcan, Oğuz Sabankay ve Volkan Bekçi'nin performanslarını çok ama çok merak ediyorum..
C h A o S
20.Aralık.2006, 19:14
rahat alırız bu maçı gençlerle şov zamanı zaten altyapımızı bu maçlarda en ii şekilde kullanmalıyız..
uAburak89
20.Aralık.2006, 19:38
Özgürcan dan Gol Veya Goller ... Volkan Bekçiden klas ortalar .. Oğuz Sabankay dan milimetrik paslar bekliorum ... :) Güzel bir maç olur inşallah .. Bol gollü geçer umarım ..
Emurafu
20.Aralık.2006, 19:41
valla 3 ihtimalli mac yenilebilirizde
tuh bu maci izlesem keske cunku hep alt yapi ile oynucaz cihani falanda alt yapidan sayiyom
uAburak89
20.Aralık.2006, 19:43
Yenilsek nolur ki .. Zaten Garantiledik ... Sürekli Alt Yapı Altyapı die övünüyoruz .. Görelim artık gençlerimizi .. Nasıl olsan Paftan falan alışkınlar birlikte oynamaya bu maç en az 6 genç oyuncunun oynatılması gerekir bence ...
El Comandante
20.Aralık.2006, 19:57
bu macta özgürcandan,oguz sabankaydan,mehmet güvenden sov bekliyorum eray gibi.bu mac bizim
uAburak89
20.Aralık.2006, 21:08
Buyur burdan yak .. Dk 4 daha maçın başı Aykut Penaltı yaptırdı ve Kırmızıyı Yedi .. Off Off ...
y_layta
20.Aralık.2006, 21:10
kayseri attı
uAburak89
20.Aralık.2006, 21:12
Obaa Çok güzel .. Özgürcanı çıkardı Bay Gerets ... Çıkmayı garantilemişiz nie özgürcan necati dururken ... Off Off 1-0 öne geçti Erciyes Gol Djalovic ..
y_layta
20.Aralık.2006, 21:13
bu macta özgürcandan,oguz sabankaydan,mehmet güvenden sov bekliyorum eray gibi.bu mac bizim
Özgürcan dan Gol Veya Goller ... Volkan Bekçiden klas ortalar .. Oğuz Sabankay dan milimetrik paslar bekliorum ... :) Güzel bir maç olur inşallah .. Bol gollü geçer umarım ..
Özellikle, Mehmet Güven, Özgürcan Özcan, Oğuz Sabankay ve Volkan Bekçi'nin performanslarını çok ama çok merak ediyorum..
özgürcan çıktı bu maçta ondan çok sey bekleniyodu
1-1 oldu
bursa_mc
20.Aralık.2006, 21:14
valla grupta işler karışıyoo.. gs garantılıede erciyes,kayser,bursa kapışacak gibi
y_layta
20.Aralık.2006, 21:15
erciyes macı alırsa onlar için iyi olur
Krusty
20.Aralık.2006, 21:18
Dakika kaç arkadaşlar ve son durum 1-1 mi?
uAburak89
20.Aralık.2006, 21:19
Geretsi anlamıorum ben .. Çıkman garanti .. Elinde parlak bi genç var oynat işte onu neden çıkararsın be adam .. :mad:
C h A o S
20.Aralık.2006, 21:19
evet 1-1 dakka 17
C h A o S
20.Aralık.2006, 21:20
gerest yanlış yaptı çıkar neco yu özgürcan oyunda kalsın
C h A o S
20.Aralık.2006, 21:34
2-1 oldu yaw offf offfffffffffffffffffffffffffffffff
Emre 19'
Emurafu
20.Aralık.2006, 21:34
bosver beyler necati cikmasin onun form tutmasi lazim bence cok hakli gerets cunku necati ligde lazim onun icin cok kizmaya gerek yokk eger orda necatiyi cikarsaydi o oyuncu biterdi biraz gercekci olun
ama sabrinin golunde gozlerim yasardi sabrinin cikisi devam ediyor
y_layta
20.Aralık.2006, 21:37
Geretsi anlamıorum ben .. Çıkman garanti .. Elinde parlak bi genç var oynat işte onu neden çıkararsın be adam .. :mad:
TRABZON maçındada cihanı çıkardı erken
DK36
bursa_mc
20.Aralık.2006, 21:40
tabi gs çok rahat .asılmıyo heralde maça ama bu için ucunda para var..
Mc.Speedy
20.Aralık.2006, 21:41
Maçı Yeni lzmeye başladım duyduğuma göre Özgürcan Çıkmış.
Bence Yanlış değişiklik Niye ? Gençleri bu maçlar dışında çoğu maçta oynatmıyor en azından burada forma şansı vermesi lazım en iyi değişklik Cihan'ın çıkması olurdu.
Emurafu
20.Aralık.2006, 21:45
Maçı Yeni lzmeye başladım duyduğuma göre Özgürcan Çıkmış.
Bence Yanlış değişiklik Niye ? Gençleri bu maçlar dışında çoğu maçta oynatmıyor en azından burada forma şansı vermesi lazım en iyi değişklik Cihan'ın çıkması olurdu.baska futbolcu cikabilirdi haklisin ben necati bakimindan konustum onunda oynamayya ihtiyaci var ozgurcaninda
Eray Dengiz
20.Aralık.2006, 21:51
Önemli bir maç olmadığı için sorun yok hazırlık maçlarında Özgürcan'ı değerlendiririz, bu maçta kesin oynaması lazımdı ama olmadı..
C h A o S
20.Aralık.2006, 21:54
ilk yarı bitti ikinci yarıda bi gol atak yeter ...
dick
20.Aralık.2006, 22:04
Aykut'un pozisonu nedir bilgisi olan nedir?
Özgürcanın oyuna girmemesi neden bu kadar garipsendi anlamadım sonuçta bu bir kupa maçı çıkmak garanti ama 1.çıkmak var 2. çıkmak var maçın hemen başında takım hem mağlup durumda hem de 10 kişi kalmış deplansmanda gençlerden birini sahaya tabiri caiz ise yem olarak atmaması gayet normal.Belki ilerleyen dakikalar şans verir
y_layta
20.Aralık.2006, 22:07
bir gence o dkda sen çuk işe yaramadın demek olmaz aynısını ziyada cem demire yaptı bir genç böle kaybedilirmi adamda moral kalmazki
Hugo
20.Aralık.2006, 22:07
kim kırmızı gördü kim attı kime ne oldu??
biri bana anlatsın!!(reklam oldu biraz ama olsun..)
özet yapabilecek biri varsa iyi olur.:D
y_layta
20.Aralık.2006, 22:09
Dk 4 daha maçın başı Aykut Penaltı yaptırdı ve Kırmızıyı Yedi
ve gerets öagürcanı çıkardı o dkda
dick
20.Aralık.2006, 22:16
Haa ben özgürcan yedek necati ilk 11 anladım ondan öyle yorum yaptım ama yukarıda yazdığım gibi düşünmüş olmalı gerets büyük ihtimal büyük talihsizlik olmuş özgürcan için en sonunda kendisine şans veriliyor takım dakika 4 gol ve kırmızı kart.Hakan şükür emekli olunca bol bol izlicez özgürü merak etmeyin
C h A o S
20.Aralık.2006, 22:19
yaff 3-1 oldu offfffffffffffffffffffffffffff
Emurafu
20.Aralık.2006, 22:20
olsun bosverin gencler tecrube kazaniyor sorun degil ama farkda yemeyelim 3 yeter
yuh o kadar da olmaz barı 5 olmasın gol atalımda 4-2 bıtsın barı
C h A o S
20.Aralık.2006, 22:32
off da off 4-1 yaw lig sonuncusu takımdan fark yiyoz:(:(:(:
M.Scofield
20.Aralık.2006, 22:33
helal olsun ne diyelim fark yiyiyoruz
Eray Dengiz
20.Aralık.2006, 23:02
gençlerimizin canları sağolsun :) ayrıca 2.dönem için iyi bir defans alınıp, tolga gönderilirse sevinirim..
Universal
20.Aralık.2006, 23:04
Erciyese bak be... Hiç beklemezdim... :)
LaKe
20.Aralık.2006, 23:06
Ya garantiledik diye ne gereği vardı şimdi? Bu kadarda as kadrodan uzaklaşılmaz ki. Sonuç olarak Erciyes'ten fark yedik. :mad:
C h A o S
20.Aralık.2006, 23:06
kimse beklemiyodu böle bi skor ama ders olur bu inşallah gs ye artık her maçı ciddiye alsınlar. neyse nasıl olsa tur garanti tek tesellim o :):):)
Sekopej
20.Aralık.2006, 23:09
Galatasarayın bu maçı önemsememesi ve yani nasıl diyeyim tamam garanti gençler oynasın ama böyle de hazırlanılmaz. Bugün gitmişler Kayseri'ye. Maça kadar olan antremanlar baştan savma. Nasılsa lig sonuncusuyla oynuyoruz diye ki Erciyes de 7 oyuncusuyla yollarını ayırmış.
Bu Erciyesi her halükarda 10 kişi bile olsa rahat yenmesi gerekirdi ama rakibe saygı duymazsan, iyi hazırlanmazsan böyle aciz bir duruma düşersin işte. 2. yarı Erciyes tek başına oynadı. Ama Erciyes'i de bu maç yanıltmasın, böyle giderse ve takviye yapılmazsa muhtemelen küme düşerler.
Bir de Gerets tamam bazı oyuncularını tatile gönderiyorsun, ama kadroya bakınca gerçek defansif özelliği olan, defans oyuncusu diyebileceğimiz bir tek Tolga vardı. En azından orada oynayacak genç oyuncular da muhtemelen GS vardır Tolga'nın yanına orta saha oyuncusu koyacağına onlardan birini koy, sol beke de bir genç koy Cihan'dan bin kat daha iyidir...
TR.CaPTaiN
20.Aralık.2006, 23:14
Her ne kadar Galatasaray yedek ve genc agırlıklı olsada Kayseriyi tebrik ederim.
M.Scofield
20.Aralık.2006, 23:18
Her ne kadar Galatasaray yedek ve genc agırlıklı olsada Kayseriyi tebrik ederim.
Galatasaray yedek ve genc agirlikli kadroyla oynamasaydi tebrik etmiyecekmiydin
uAburak89
20.Aralık.2006, 23:19
Maçtan önce biri bana bu skoru sölese "Yürü git işine derdim" .. Umarım bu futbolcularımızın aklını biraz olsun başına getirir .. Şuna değinmeden edemeyeceğim aykut resmen özgürcanın hakkını yedi .. Bizi onu izleme fırsatından mahrum etti ... Ah aykut Ah ...
Mc.Speedy
20.Aralık.2006, 23:20
Kayseriyi Tebrik Ediyorum Bende ;)
eGowiCh
20.Aralık.2006, 23:24
Kayseri Erciyesspor'u tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler.
EreN
20.Aralık.2006, 23:27
2 Husus var.
Erciyes 10 Oyuncusunu yolladı
Gs Paf takımla çıktı..
Erciyes'e tebrikler
comandante
20.Aralık.2006, 23:27
iddaadan 180 kaat para aldım hayırlı uğurlu olsun beyler=) sivas-erciyes-gençler-manisa-wolfsburg-244 ü-261 ü-...tuttu valla hepsi sürpriz kuponumdu hem de=)...
kadroyu görünce dedim gitti bu maç...
uAburak89
20.Aralık.2006, 23:28
iddaadan 180 kaat para aldım hayırlı uğurlu olsun beyler=) sivas-erciyes-gençler-manisa-wolfsburg-244 ü-261 ü-...tuttu valla hepsi sürpriz kuponumdu hem de=)...
kadroyu görünce dedim gitti bu maç...
Ohh ... :) Güle Güle Harca ..
comandante
20.Aralık.2006, 23:29
muhtemelen anneme veririm.bi gömlek alırım kendime sadece...=)
El Comandante
20.Aralık.2006, 23:33
ben hala geretsin gitmesini istiyorum.hasan kabze gibi golcü iyi bir futbolcuyu sag kanat oynatiyo,aykut kirmizi kart yiyo,necatiyi cikaracagina özgürcani cikariyo.ve yedek takim bile olsa lig sonuncusundan 4 tane yiyoz,bu adam iyice deli etmeye basladi beni :mad:
nart_susruko
20.Aralık.2006, 23:35
size bişey olmasın ! ;)
k.erciyes'e tebrikler..
uAburak89
20.Aralık.2006, 23:36
Sadece seni deli etmio merak etme ... :) Bizim gibi milyonlarca deliren var eminim ...
Mirza
20.Aralık.2006, 23:41
benimde celta vigo maci kaldi kazanirsa parayi alacagim :D ..
bu arada kayseriyi tebrik ederim .. 4 - 1 güzel bir skor ..
TR.CaPTaiN
20.Aralık.2006, 23:44
Galatasaray yedek ve genc agirlikli kadroyla oynamasaydi tebrik etmiyecekmiydin
Benim tebrik edip etmemem sonucu degistiriyormu ?
El Comandante
20.Aralık.2006, 23:46
Sadece seni deli etmio merak etme ... :) Bizim gibi milyonlarca deliren var eminim ...
yahu bizim takiminda bir gururu,serefi vardir ya,erciyes kimki bize 4 tane atiyor?sezon basindan beri SIKINTIdan öldük yahu :mad:
uAburak89
20.Aralık.2006, 23:59
yahu bizim takiminda bir gururu,serefi vardir ya,erciyes kimki bize 4 tane atiyor?sezon basindan beri SIKINTIdan öldük yahu :mad:
+1 İyiki kalp hastası falan deilim .. Kesin giderdim öbür tarafa ..
nart_susruko
21.Aralık.2006, 00:37
feyır pileyciler ve 1615ciler haricinde hiç bişeyden deli olmuyorum :rolleyes:
paco
21.Aralık.2006, 01:22
maçın henüz başında 10 kişi kalmamız, yedek takımla maça çıkmamız, gerets in bütün oyuncuların yeriyle oynaması, iddaa mzın olmaması, erciyesin iddasının olması, cihan ın oynaması na rağmen 4-1 olmamalıydı ....
GeNç KaRTaL
21.Aralık.2006, 09:52
valla dün bizde kaybetik maçı sizde kaybettiniz bir motivasyon eksikliği gördüm ben yenilgilerde
Eray Dengiz
21.Aralık.2006, 12:05
niye 4-1 olmamalıydı?
bu yenilgiyle mi gerets gitsin diyosunuz? diyelim bu maçı yendik ne fark edecekti? sonuçta ortada bir iddiamız yok, Gerets antremanda bir kaç futbolcunun (genç) başka yerlerde oynatılabilir mi diye düşünmüş, bunu maçta uygulamış. Bunu bu maçlarda yapmayacakta nerde yapacak? Ayrıca maçı baştan kaybettik zaten, Aykut'un kırmızı kart görmesiyle tüm dengeler değişti.. Sonuçta karşısınızda kim olursa olsun, güçlüde olsa, güçsüzde olsa bir ekip var.
bu arada, Gerets'e suç bulmayın, niye oyuncuları başka yerde oynatıyor diye.. Takıma transfer yapılmayınca, o da elindeki oyuncuları başka mevkilerde değerlendirmek istiyor..
İşte bizim en büyük sorunumuz da budur. Karşımızdaki rakipleri küçük görmeye devam ediyor ve bu yüzden kaybediyoruz.. :)
RoNNiE91
21.Aralık.2006, 13:38
galatasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
ama gruptan çıkmayı garantilediler nası olsa,takmayın kafanıza ;)
y_layta
21.Aralık.2006, 14:05
galatasaraylı arkadaşlara geçmiş en üzülduğum özgurcun
Emurafu
21.Aralık.2006, 16:52
valla ben takmıyorum kafama herkez bızım gıbı yedek kadro cıkmaz hele deplasmanda
EreN
21.Aralık.2006, 17:13
valla ben takmıyorum kafama herkez bızım gıbı yedek kadro cıkmaz hele deplasmanda
Herkes çıkar önemi olmayan bir maçsa :)
Ya arkadaşlar anlamadım ben sizi ? Nolacak bu maça göre o kadar kıyas yapmışsınız ki kimisi demiş geretsi asalım diğeri futbolcuları ;)
Normal hazırlık maçı gibi düşünün bunu
Burak Duran
21.Aralık.2006, 17:17
ya ne gereksiz bi maçtı izlemedim bile avrupa yakası daha heycanlıydı takıma bşuna kızmayın bence
Universal
21.Aralık.2006, 18:09
Gerets'e gitsin diyenlere şaşıyorum. Bence kalsın çünkü Yönetim Gerestse ne verdide ne istiyor. Gerestsin isteğinin hangilierini yaptılar. İnanan'ın Gerets bu takımda hala kalıyorsa şükretmeniz gerekiyor. Gerets giderse ne olacağını anlamazsınız bile?
Eray Dengiz
21.Aralık.2006, 18:58
Ben Gerets'in sonuna kadar arkasındayım en zor günlerimizde bundan iyisi şamda kayısı misali takımdaki yerini koruyor..
nart_susruko
22.Aralık.2006, 03:35
ne çok sevenimiz varmış, bize akıl - fikir(!) veriyorlar.. :)
mustang
22.Aralık.2006, 16:44
Erciyesspor, Fortis Türkiye Kupası’nda G.Saray’ı 4-1 yenerek, A Grubu’nda iddialı duruma gelmenin sevincini yaşıyor.
Sarı kırmızılıların maça yabancılarından yoksun çıktığını mazeret göstermesine kızan Kayseri kulübünün başkanı Erol Bedir, "Koskoca G.Saray bu mazeretlerin arkasına sığınmasın. Bizim yabancılarımız sahada mıydı?" dedi. Çok sayıda as futbolcularını çeşitli nedenlerle G.Saray karşısında oynatamadıklarını vurgulayan Bedir, "Bizde de Fadhel, Lazarov, Toth, Bouazizi oynamadı. Galatasaray karşısında oynayan genç Aykut, alt yapıdandı bu maçtan önce profesyonel oldu ve ilk kez forma giydi. Kaleci Yusuf ilk kez 90 dakika görev yaptı. Birçok futbolcumuz 11’de sürekli oynayan oyuncular değildi. Galatasaray, yabancılarının olmadığı mazeretine sığınmasın. Eğer, koskoca Galatarasay 3-4 yabancısını gönderdiği için bu hale geldiyse bize konuşmak düşmez" diye konuştu
EreN
22.Aralık.2006, 17:19
ne çok sevenimiz varmış, bize akıl - fikir(!) veriyorlar.. :)
..............
:)
nart_susruko
22.Aralık.2006, 18:19
..............
:)
Türkçe meali ?
EreN
23.Aralık.2006, 00:12
Türkçe meali ?
10 Karakter Sorunu Var..Yoksa Sadece Gülücük..
Oghuse
23.Aralık.2006, 17:13
bu macı tribunde izledim keşke gitmeseydim hem çok üşüdüm hemde cimbom yenildi