PDA

View Full Version : Diğer Transfer Haberleri

Jesus_FB
11.Aralık.2006, 13:39
4 büyükler dışında kalan klüpler ile ilgili transfer haberlerini yeni konu açmak yerine buraya yazalım

CeNTeR_TR
11.Aralık.2006, 15:03
Erciyesspor 6 oyuncusunu gönderdi
Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısını 11 puanla tamamlayan Kayseri Erciyesspor, 6 oyuncusu ile yollarını ayırdı.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Aşkın Genç, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Zafer Özgültekin, Ömer Ateş, Bouazizi, Güven Kocabal, Zafer Demiray ve Timuçin Beyazıt'a kendilerine kulüp bulmalarının söylendiğini belirtti. Aşkın Genç, kaleci antrenörü Erdoğan Özdoğan'ın ise teknik direktörlük kursu nedeniyle yönetim kurulundan görevinden affını istediğini, yönetim kurulunun bu isteği uygun gördüğünü bildirdi.

Genç, transfer komitesinin vereceği rapor doğrultusunda çalışmalara başlanıldığını, güçlü Erciyesspor oluşturulması için ne gerekiyorsa onun yapılacağını sözlerine ekledi

CeNTeR_TR
11.Aralık.2006, 15:04
Ç.Rizespor transfer peşinde
Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını Sakaryaspor galibiyetiyle 18 puanla tamamlayan Çaykur Rizespor, devre arasında ikisi forvet biri savunmada üç oyuncu transfer etmeyi planlıyor. Teknik direktör Saffet Susiç'in bu yönde yönetime rapor verdiği belirtildi.

Bu arada yönetimin Susiç'le hafta içi görüşerek, tecrübeli hocayla devam edip etmeme kararını bildireceği vurgulandı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, ilk yarıyı galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını belirterek, ligin ikinci yarısının çok daha iyi olacağını söyledi. Susiç, "Takımın başına beşinci haftada geldim. Benimle 12 maçta sahaya çıktı takım. Dolayısıyla eksikliklerimizi gördüm. Takımın bir analizini yaptım. Bunları yönetim kuruluna ileteceğim. Sağbek, stoper ve özellikle forvet mevkiine transfer yapılmalı. Yapılacak transferlerle ikinci yarı daha iyi olacağız" dedi.

Bu arada Çaykur Rizespor yönetiminin hafta içerisinde Saffet Susiç ile bir araya geleceği belirtilirken, Susiç'in görevine son verilebileceği de konuşuluyor. Susiç'in yerine ise bir dönem Rizespor'u çalıştıran Rıza Çalımbay'ın gelebileceği iddia edildi. Başkan Ekrem Cengiz, hafta içinde yapacakları yönetim kurulu toplantısında teknik direktör konusunu değerlendireceklerini belirterek, "Şu anda Susiç'le ilgili bir şey söylemek erken ve yanlış olur" dedi.

Öte yandan ligdeki istikrarsız gidişine Sakaryaspor'u yenerek dur diyen ve ilk yarıyı haftalar sonra kazandığı 3 puanla kapatan yeşil mavili ekip geçen sezonun ilk yarısında 3 teknik direktör değişikliği yaparak 17 maçta 15 puan toplamıştı. Yeşil mavililer bu sezonun ilk devresinde 18 puan toplayarak geçen sezondan 3 puan daha fazla aldı.

Çaykur Rizespor 2005 - 2006 sezonunun ilk yarısına Metin Yıldız ile başladı, Sakıp Özberk ile devam etti ve devreyi Güvenç Kurtar' la tamamladı. Geçen sezonun ilk yarısında 3 galibiyet 6 beraberlik alırken 8 karşılaşmadan da mağlup ayrılan yeşil-mavili ekip, bu sezona ise Kurtar yönetiminde başladıktan sonra 5. hafta sonunda takımın başına Saffet Susiç' i getirdi. Rizespor 17 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik ve 9 yenilgi aldı ve devreyi 18 puanla tamamladı.

Öte yandan Fortis Türkiye kupasında hafta sonu deplasmanda Beşiktaş işe karşılaşacak olan Ç.Rizepsor, bu maçın hazırlıklarına yarın başlayacak. Yeşil mavililerde bademcik ameliyatı olacak Emrah ile ülkesine giden Victoria' ya izin verildi

CeNTeR_TR
13.Aralık.2006, 15:26
Erciyes 6 transfer yapacak
Kayseri Erciyesspor Başkanı Erol Bedir, kadrolarını güçlendirmek için 6 futbolcu transfer edeceklerini söyledi.
Erol Bedir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Werner Lorant'ın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda 6 futbolcu transfer edeceklerini belirterek, şu bilgileri verdi:

"Lorant'ın raporu doğrultusunda 2 stoper, 1 orta saha, 1 sol bek, 1 sol ileri uç ve 1 uzun boylu forvet oyuncusu transfer edeceğiz. Bazı futbolcularla ve kulüpleriyle görüşmelerimiz sürüyor. İkinci yarıda kadromuzu güçlendirip bulunduğumuz yerden üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz."

Kayseri Erciyesspor, Zafer Demiray, Ömer Ateş, Bouazizi, Güven, Timuçin ve Zafer Özgültekin'den kendilerine yeni bir kulüp bulmalarını istemişti

CeNTeR_TR
13.Aralık.2006, 15:29
Vural: "5 futbolcu istiyoruz"
Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, ikinci yarı için 5 futbolcu transfer etmeyi düşündüklerini söyledi.
Antalyaspor Kulübü'nde Süper Ligin ilk yarısını basın mensuplarına değerlendiren Yılmaz Vural, ilk yarıyı puan olarak olmasa da oynadıkları oyun itibariyle dört dörtlük kapattıklarına belirtti. İlk yarıda çok ciddi takımlardan puan aldıklarına işaret eden Vural, ''Ancak 90 artıda yediğimiz gollerle 7 puan kaybettik. 7 puanı alsaydık ilk yarıyı 7. sırada bitirirdik'' dedi.

İkinci yarının telafisi olmadığına da işaret eden Vural, ''İkinci yarı çok daha sert geçecek. Antalyaspor ilk yarıda hiç kırmızı kart görmedi. Daha yumuşak oynadı, ama bu ikinci yarı böyle olmaz. Rakiplerimiz hep sert oynuyor. Takıma takviye yapacağız'' diye konuştu.

-''5 OYUNCU ALACAĞIZ''-

Vural, ikinci yarı için takımın desteğe ihtiyacı olduğunu da vurgulayarak, şunları söyledi:

''İkinci yarı için 5 futbolcu transfer etmeyi düşünüyoruz, ancak takımın ekonomik durumu belli. Yönetim eğer ekonomik zorluk var derse, biz de elimizdeki imkanlarla bu işi yürütürüz. Futbolcu izleme komitesi 150 maçı izledi. Yurt içinde ve yurt dışında izledikleri maçlarda beğendikleri oyuncuları bizlere söylediler. İyi bir yabancı oyuncu ile 4 yerli futbolcuyu kadromuza dahil etmek istiyoruz. Kadromuzu zengin tutmak gerek. Sadece bu yılı değil, gelecek yılı da düşünüyoruz. Antalyaspor, şu anda çok borç ödedi. Gelecek yılı da atlatırsak bu takım borçsuz olur. Takımda oynayan futbolcuların hiçbiri maç başı ücretlerini ve bazı transfer taksitlerini alamadı. Yönetim onlardan ocak ayına kadar sabır istedi. Bütün futbolcular örnek davranış gösterdi ve para lafını hiç etmedi.''

Antalyaspor'un ikinci yarıya takviye yaparak girmeyi düşündüğünü belirten Vural, ancak takımda rahatsız olanlar olursa kendilerinin de istemeleri durumunda gidebileceklerini kaydetti.

Vural, geçen yıl profesyonel yaptıkları Mustafa Özkaya, Alican Tez, Zafer, Hasan Efe, Sinan Yitmez, Mustafa Tombul, Ersin gibi alt yapıda oynayan oyuncularını oynamaları için altı aylığına başka takımlara vereceklerini, A takımda oynayan Vahap ve Ercan'a ise Malatya, Gaziantep Belediyespor ve Boluspor'un talip olduğunu ifade etti.

-ALİ BİLGİN'İ İSTEDİLER-

Yılmaz Vural, bu yıl Almanya'dan takıma katılan Ali Bilgin'e bir büyük kulübün resmi olarak transfer teklifi yaptığını da kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı:

''Ali Bilgin için bir büyük kulüpten resmi teklif geldi. Hiçbir futbolcumuzu vermek istemiyoruz, ancak Antalyaspor'un menfaatleri ön planda olursa iş değişir. İstediğimiz ücreti verirlerse Ali Bilgin'i veririz. Sadece Ali Bilgin'i değil, diğer oyuncuları da verebiliriz. Önemli olan Antalyaspor'un kazanmasıdır.''

cArsı_nas
13.Aralık.2006, 17:35
Vestel Manisaspor Rusol'un peşinde

Transfer çalışmalarını sürdüren Vestel Manisaspor, Johana'nın yerine Ukrayna Milli Takımı'nın stoperi Andriy Rusol'u almak için kolları sıvadı.
FC Dnipro takımında forma giyen 23 yaşındaki stoperi izlemek için Ukrayna'ya giden Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, “Rusol Avrupa'nın tanıdığı bir oyuncu. Ancak bonservisi çok yüksek. Daha doğrusu ilk anda bize söylenen rakam ile orada karşılaştığımız rakam arasında büyük fark var. Eğer düşündüğümüz sınırlara inerlerse, bu iş olur'' diye konuştu.
Fenerbahçeli Serkan Balcı'nın da listelerinde olduğunu hatırlatan Vardarer, “Ancak Zico'nun Serkan'ı kadroda tutmak istediğini öğrendik. Eğer Fenerbahçe bu oyuncuyu satarsa, transferini düşünebiliriz'' dedi.

fmsmyrna
14.Aralık.2006, 13:03
Manisaspor, Sivasspor'un milli defans oyuncusu Servet Çetin'le anlaştı. Bir sezonda 3. takımda oynama onayı çıkarsa Ege ekibinin formasını giyecek
Vestel Manisaspor, transferde bombaları patmaya başladı. Siyah-beyazlı ekip, Sivasspor'un defans oyuncusu Sorumlusu Servet Çetin ile anlaşma sağladı. Futbol Şubesi Semih Vardarer, milli oyuncu ile Johana'nın yerini dolduracaklarını belirtti. Ancak futbolcunun F.Bahçe'de de kupa maçında bir maçta forma giymesi nedeniyle aynı sezon 3. bir takımda oynayıp oynayamayacağı araştılıyor.
Bu konuda federasyona başvuran siyah-beyazlı kurmaylar cevap bekliyor. Federasyondan onay çıkarsa Servet Ocak'ta Vestel formasını giyecek. Ancak olumsuz yanıt alınırsa futbolcu sezon sonunda Manisasporlu olacak. Vardarer, "Servet dışında bir de ön libero arıyoruz" dedi. Öte yandan yönetim hem Servet'in transferi hem de yüksek bonservisi nedeniyle Ukraynalı futbolcu Andriy Rusov'dan vazgeçti

Rusov'dan vezgeçmişler.Servet'i alırlarsa tam süper olur johana yerine bi türk

Vestel Manisaspor'un Brezilya'nın Botafago takımında forma giyen De Souza'nın da transferini bitirmek üzere olduğu öğrenildi. İdari Menajer Mustafa Turgat, "De Souza ile ilgili pürüzleri halletmeye çalışıyoruz. Bu futbolcu da Vestel'e yakın" dedi.

CeNTeR_TR
14.Aralık.2006, 15:36
Sezon başında Fenerbahçe'de forma şansı bulamayarak Sivasspor'a transfer olan milli futbolcu Servet Çetin, kırmızı-beyazlı ekipte gösterdiği performansla transferin gözde ismi oldu. Birçok takımın ara transfer döneminde kadrosunda katmak istediği tecrübeli futbolcuya, Beşiktaş, Trabzonspor ve Vestel Manisaspor'un talip olduğu öğrenildi.
Fenerbahçe teknik direktörü Arthur Zico tarafından ligin ilk 4 haftasında şans verilmeyen 25 yaşındaki milli futbolcu Servet Çetin, yeni takımı Sivasspor'da forma giydiği maçlarda gösterdiği performansla futbol otoritelerinin ve futbolseverlerin beğenisini kazandı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Edu ve Uruguaylı Lugano ikilisini transfer etmesinin ardından sarı-lacivertli ekiple yollarını ayıran Servet, 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına anlaşmaya vardığı Sivasspor'da sergilediği futbolla birçok kulübün dikkatini çekti.

Sivasspor'a geldiği günden beri tüm maçlarda 90 dakika forma giyen tecrübeli futbolcu, savunmada güven verdi. Mücadeleci bir futbol ortaya koyan Çetin, hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekti.

Tecrübesi ve ortaya koyduğu sade futbolla Sivaslı futbolseverlerin ve futbol kamuoyunun beğenisini kazanan kaptan Servet, 13'ü lig, 2'si kupa olmak üzere toplam 15 maçta forma giyerek, takımın vazgeçilmez ismi oldu.

-BÜYÜK KULÜPLER TALİP-

Sivasspor'daki performansı ile dikkat çeken ve milli takımda da forma giyen Servet, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi büyük kulüplerin transfer listesine girdi. Ara transferin gözde ismi olan Servet'e, bu takımların yanı sıra Vestel Manisaspor'un da talip olduğu öğrenildi.

Servet'i ara transferde kadrosuna katmak isteyen çok sayıda kulübün Sivasspor yönetimi ile görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

-SERVET, TAM BİR SERVET DEĞERİNDE-

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli futbolcusu Servet Çetin'in Sivasspor'da çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu söyledi.

Servet'e birçok kulübün talip olduğunu ifade eden Uygun, istedikleri rakamı veren takımın tecrübeli oyuncuyu transfer edebileceğini belirterek, ''2 milyon Avro'yu veren Servet'i alır'' dedi.

-DİĞER OYUNCULARA DA TEKLİFLER VAR-

Bu arada Sivasspor'un Brezilyalı golcüsü Dos Santos Anderson'a da Turkcell Süper Lig'den bazı takımların transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Sivasspor yönetiminin Anderson için 750 bin dolar fiyat belirlediği kaydedildi.

Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Hakkı Hocaoğlu ve tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Bayraktar'a Kayseri Erciyesspor'un talip olduğu öğrenildi. Geçen sezon Sivasspor'u çalıştıran Werner Lorant'ın, bu iki oyuncuyu Kayseri Erciyesspor'un kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Kulüp yetkilileri, İsrailli golcüleri Pini Felix Balili ve gole dönük orta saha oyuncusu Musa Kuş için de bazı kulüplerden ciddi tekliflerin yapıldığını kaydettiler.

servetle alakalı bir konu olduğu için ayrı açtım

CeNTeR_TR
14.Aralık.2006, 15:36
A.Gücü Posacev'i gönderiyor
Ankaragücü, sezon başında kadrosuna kattığı Hırvat oyuncu Srebrenko Posavec ile yollarını ayırıyor. Sezon başında büyük umutlarla sarı-lacivertli ekibe transfer edilen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Posavec, beklentileri karşılayamayınca gözden düştü.

Hırvatistan'ın Varteks Varazdin takımından Ankaragücü'ne gelen Posavec, bir türlü kendini gösteremedi. Hırvatistan Milli Takımı'nın 2 defa formasını giyen Posavec, Ankargücü'nde sezonun ilk yarısında sadece 131 dakika sahada kalabildi ve 2 sarı kart gördü. Ankaragücü'nde bu sezon teknik direktör olarak görev yapan Vlado Bozinosk ve Hikmet Karaman tarafından fazla forma şansı verilmeyen Posavec ile kısa bir süre içinde yolların ayrılacağı kaydedildi.

CeNTeR_TR
14.Aralık.2006, 15:37
"İki Brezilyalı getirdim"
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, bu yılki hedeflerinin, Gençlerbirliği'ni ligde ilk 4'e taşımak, Gençlerbirliği Oftaşspor'u da şampiyon yapıp, Süper Lig'e çıkarmak olduğunu söyledi.

İlhan Cavcav, 2 Brezilyalı futbolcu transfer ettiklerini de ifade ederek, "Gençlerbirliği olarak sezona başlarken takımda yabancı oyunculardan Isaac ve Ayman vardı. Bu sene kadromuza kattığımız 3 yeni yabancı oyuncunun sezon başındaki performanslarından memnun değildik. Ancak zaman ilerledikçe bu oyuncular takıma uyum sağladılar ve takımda böyle bir uyum oluşunca sezon başındaki hedefimiz olan 27 puana ulaşmış olduk. Önümüzdeki devre için de bizzat kendim gidip aldığım Brezilyalı 2 oyuncu var. Ben bu futbolcuları izleyerek Türkiye'ye getirdim. Bu Brezilyalıların kesinlikle kaliteli futbolcular olduğuna inanıyorum. Çünkü uzun yıllardan beri futbolun içerisindeyim. Umarım bu futbolcular en kısa zamanda uyum sorununu atlatıp, takıma faydalı olurlar" dedi.

Gençlerbirliği kulübünün bu sene önemli bir takımı daha olduğunu vurgulayan Cavcav, şöyle konuştu:

"Gençlerbirliği olarak, ligi ilk 4 içerisinde bitirerek, UEFA Kupası'na katılmayı arzu ediyoruz. Geçmişte Ersun Yanal döneminde UEFA'da başarılı bir grafik çizmiştik. Bu tecrübeyle bu başarılarımızı tekrarlama gayreti içerisinde olacağız. Ancak Gençlerbirliği Kulübü'nün bu sene önemli bir takımı daha var. Gençlerbirliği Oftaşspor takımımız, Lig A'da başarılı bir sezon geçiriyor. Biz bu takımı 3 yıl önce ASAŞ şirketinden 75 milyar gibi bir paraya aldık ve bu takımı hemen 3. ligden 2. lige ve 2 yıl sonra da Lig A'ya çıkardık. Bu sene de Lig A'da Malatyaspor ve Samsunspor gibi Süper Lig tecrübeli takımların önünde, ilk devreyi lider olarak tamamlamış durumdayız. Oftaşspor'a 3 kaliteli isim transfer edip, korkulu rüya görmek istemiyoruz. Gençlerbirliği'nin bu yılki hedefi A takımı ligde ilk 4'e taşımak, Gençlerbirliği Oftaşspor'u da şampiyon yapıp, Süper Lig'e çıkarmak." dedi.

"İŞİNDE, GÜCÜNDE BAŞARILI OLAMAMIŞ İNSANLARIN, KULÜP YÖNETİMİNDE BAŞARILI OLABİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Gençlerbirliği Kulübü'nde muhalefetin, kendilerini alternatif yönetim olarak tanıtmasını doğru bulmadığını da vurgulayan Cavcav şunları söyledi:

"Sezon içerisinde, içimizde bugüne kadar kulübe hizmet etmiş arkadaşlarımızın bize muhalefet etmesi doğal bir olay. Ancak bu, istemediğimiz olayların yaşanmasına sebep oldu. Bu arkadaşlar basında ve camiada kendilerini alternatif yönetim olarak tanıtmalarını doğru bulmuyorum. Her kulüpte muhalefetler olabilir. Muhalefetin, mevcut olan yönetimin yapmış olduğu işlerden daha iyilerini yapabilmesi gerekir. Bu muhalefetteki insanlar kendilerini ticari hayatlarıyla ölçmeleri lazım. İşinde, gücünde başarılı olamamış insanların, kulüp yönetiminde başarılı olabilmesi mümkün değil. Biz bu muhalefet sıkıntılarını yaşadık, ama takım daha başarılı oldukça, bu sıkıntıları da atlatacağız." ifadelerini kullandı.

"AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR. KİMSE MERAK ETMESİN, AKLIMI HENÜZ KAYBETMEDİM"

Cavcav, yaşı nedeniyle kendisine yapılan eleştirileri tasvip etmediğini de belirterek, "Benim kaç yaşımda olduğum önemli değil, akıl yaşta değil baştadır. Ben 70 yaşıma rağmen, hem fikrimle hem de zikrimle birlikte aslan gibi ayaktayım ve sağlığım izin verdiği sürece ayakta kalacağım. Muhalefetteki arkadaşlarımın benim yaşlı olduğum yönünde açıklamalarını tasvip etmiyorum. Bu arkadaşlarımızın bu düşüncelerini onların cahiliyetleriyle bağdaştırmak istiyorum. Cahil insanların yapacağı ifadeler bunlar. Kimse merak etmesin, aklımı henüz kaybetmedim" dedi.

dick
14.Aralık.2006, 16:35
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Birisi bana bunun şaka olduğunu söylesin lütfen

El Comandante
14.Aralık.2006, 16:41
yavas diyorum ben bu konu hakkinda,servetin degeri anca 500 bin euro olur ne 2 milyonu yahu :D,sacmalamislar iste.

nart_susruko
15.Aralık.2006, 04:12
-SERVET, TAM BİR SERVET DEĞERİNDE-
bu sözden sonra bunun neresi şaka olsun di mi ama :n:

meddah
15.Aralık.2006, 04:29
Sivasspor aylık olağan "Servet'in bonservisi" konulu basın açıklamasını yaptı..

Cengo
15.Aralık.2006, 04:46
Sivasspor aylık olağan "Servet'in bonservisi" konulu basın açıklamasını yaptı..

Züğürt koysalarmış ismini..

paco
15.Aralık.2006, 04:52
GURBEÇİ ADAY : "MİLLİ KALECİ POLAT KESER"

antalyasporum.com transferde bilgilendirme öncülüğüne devam ediyor. Kadrosuna 4 Türk 1 Yabancı futbolcu katmak isteyen Kırmızı-beyazlı ekibimizin listesinde gurbetçi futbolcular da bulunuyor. Teknik Direktör Vural'ın yeni transferlerinden en az ikisinin gurbetçi olmasını planladığı öğrenildi.

Vural'ın düşünceleri arasında yer alan yeni isim Bochum'un ve aynı zamanda Türk Genç Milli takım kalecisi olan 21 yaşındaki Polat Keser de bulunuyor.

Türkiye'den bir çok takımın transfer listesinde olan Polat'a bugüne kadar en ciddi teklifin Antalyaspor ve Kayserispor'dan geldiği öğrenildi.

Açıklamalarında Cordoba'yı bakarak kendini geliştirdiğini söyleyen Polat, libero gibi oynamayı sevdiğini söylediği görülürken Alman Milli Takımında yer alması için baskı gören genç kaleci, tercihini Türk Milli Takımından yana kullandı. Polat, zaman zaman Türkiye Genç Milli takımlarında forma şansı buluyor.

1.83 boyun ve 85 kg. ağırlığında olan Polat, Bochum'dan önce TSV Marl-Hüls, VfB Hüls, FC Schalke 04 takımlarında forma giydi.

Antalyasporum.com dün de Alman Milli takımında oynayan ve Almanya'nın en büyük yetenekleri arasında gösterilen Ersan Tekkan'ı tanıtmıştı.

Kırmızı-beyazlı ekibimizin Bochum takımında oynayan Polat ve Ersan transferinde sona yaklaştığı, arada ufak pürüzlerin kaldığı ve tarafların hemen hemen anlaştığı kaydedildi.

CeNTeR_TR
16.Aralık.2006, 14:15
Manisa De Souza ile anlaştı!
Turkcell Süper Lig takımlarından Vestel Manisaspor, Brezilya Seri A takımlarından Botafogo'nun santrforu Reinaldo De Souza ile ön anlaşma imzaladı.

Vestel Manisaspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Reinaldo ile 3,5 yıllık transfer için anlaşmaya varıldığını bildirdi.

Rafael'in ardından Reinaldo'nun transferini sonuçlandırmaktan mutlu olduklarını ifade eden Vardarer, ''İdari menajerimiz Mustafa Turgat, dün akşam saatlerinde bu futbolcuya 3,5 yıllık imzayı attırdı. Reinaldo ve Rafael'in çok iyi bir uyum yakalayacaklarına inanıyoruz'' dedi.

Vardarer, Reinaldo'nun kesin imza için gelecek hafta Manisa'da olacağını belirtti.
Transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Vardarer, ilerideki günlerde başka isimlerin de kadroya dahil edileceğini kaydetti.

Brezilya Seri A'yı bu yıl 10. sırada tamamlayan Botafogo'da santrfor olarak görev yapan Reinaldo, 1980 doğumlu. Botafago'dan önce Kore Ligi'nde Ulson Hyundai takımında görev yapan Reinaldo, Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Herta Berlin'in de transfer listesinde bulunuyordu.

CeNTeR_TR
16.Aralık.2006, 19:44
Lazarov'a Dubai'den teklif!
Kayseri Erciyesspor'un başarılı futbolcusu Lazarov'a Dubai'den teklif geldiği öğrenildi. Kulüp Başkanı Erol Bedir, "Lazarov'a 3-4 kulüpten teklif var. Göndermeyi düşünmüyoruz. ama, Kayseri Erciyesspor'un yararı söz konusu olur ve futbolcu da gitmek isterse oturur konuşuruz" dedi.

Ligin ikinci yarısına takviyeli kadrosuyla girmek isteyen ve bu doğrultuda transfere yönelen Kayseri Erciyesspor'da Lazarov'a teklif gelmesi kafaları karıştırdı. Lazarov'a Trabzonspor ve Antalya por'un yanısıra, Duabi'den de teklif geldiği bildiridi. Dubai takımının, Lazarov'u 2 sezondur transfer etmek istediği ve bu konuda ısrarlı olduğu öğrenildi.

Kayseri Erciyespor Başkanı Erol Bedir, Lazarov'la ielgilikendilerine resmi bir teklif gelmediğini ancak, menajerler aracılığıyla Dubai ve Trabzanspor'un istediğiniöğrendiklerini söyledi. Başkan Bedir, "Lazarov bizim çok değerli bir futbolcumuz. Göndermeyi kesinlikle düşünmüyoruz. Ama, futbolcumuz gitmek ister, Erciyesspor'un çıkarları doğrultusunda ciddi bir teklif gelirse oturur konuşuruz" dedi. Kayseri Erciyesspor'un tüm futbolcularına teklif gelebileceğini, kendilerinde her futbolcuyu transfer edebileceğini belirten Başkan Bedir, "Şeffaf bir transfer politikası izliyoruz. Bu doğrultuda bir teklif olursa yönetim kurulumuzda görüşür kulübün çıkarları neyi gerektiriyorsa onu yaparız" dedi.

ESPİNOZA'DAN HABER BEKLENİYOR

Kayseri Erciyesspor Başkanı Erol Bedir, Ekvator Milli takımında forma giyen 28 yaşındaki stoper Giovanni Espinoza anlaştıklarını ve tecrübeli futbolcuyu Kayseri'ye davet ettiklerini de söyledi. Espinoza'nın yarın son lig maçına çıkacağını, ardından da Kayseri Erciyessporlu yöneticileri arayarak, Kayseri'ye geleceği tarihi bildireceğini söyleyen Başkan Bedir, "Çarşamba günü Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la oynayacağız. Şimdi sadece bu maçı düşünüyoruz. Kupa maçının ardından 5-6 gün içinde transferi bitirip, ikinci yarıya takviyeli kadromuzla hazırlanacağız" diye konuştu

bursa_mc
16.Aralık.2006, 20:47
Manisa De Souza ile anlaştı!
Turkcell Süper Lig takımlarından Vestel Manisaspor, Brezilya Seri A takımlarından Botafogo'nun santrforu Reinaldo De Souza ile ön anlaşma imzaladı.

Vestel Manisaspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Reinaldo ile 3,5 yıllık transfer için anlaşmaya varıldığını bildirdi.

Rafael'in ardından Reinaldo'nun transferini sonuçlandırmaktan mutlu olduklarını ifade eden Vardarer, ''İdari menajerimiz Mustafa Turgat, dün akşam saatlerinde bu futbolcuya 3,5 yıllık imzayı attırdı. Reinaldo ve Rafael'in çok iyi bir uyum yakalayacaklarına inanıyoruz'' dedi.

Vardarer, Reinaldo'nun kesin imza için gelecek hafta Manisa'da olacağını belirtti.
Transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Vardarer, ilerideki günlerde başka isimlerin de kadroya dahil edileceğini kaydetti.

Brezilya Seri A'yı bu yıl 10. sırada tamamlayan Botafogo'da santrfor olarak görev yapan Reinaldo, 1980 doğumlu. Botafago'dan önce Kore Ligi'nde Ulson Hyundai takımında görev yapan Reinaldo, Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Herta Berlin'in de transfer listesinde bulunuyordu.

brezilyalılar turkiye iyi işler yapıyorlar.manısada bundan faydalanmak istedi heral

bursa_mc
19.Aralık.2006, 11:16
gsye wedersoon gelirse CARRUSCA bursaspora gelme şansı varmışş..

bursa_mc
19.Aralık.2006, 22:10
Başkanımız Levent Kızıl, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada Zafer Biryol`un Ç.Rizespor`a verildiğini söyledi.

Başkan Kızıl ayrıca Kayseri Erciyessporlu Zafer Demiray`la anlaştıklarını söyledi. Kızıl, ``Kayseri Erciyespor Kulübü Başkanı Erol Bedir`e, Zafer`in transferinde gösterdiği kolaylıktan dolayı teşekkür ediyorum`` dedi. " Almanya Berlin doğumlu Zafer Demiray 30 yaşında. Orta saha oyuncusu daha önce Saschen, R. Füchse, Leipzig, Antalya, Çaykur Rize, Trabzonspor, Beşiktaş ve Vestel Manisa formaları giydi.

Zafer`in, bu sezon 10 maçta sadece 3 karşılaşmada ilk 11`de sahaya çıkarak 473 dakika oyunda kaldığı belirtiliyor.

El Comandante
21.Aralık.2006, 15:00
Ruslar Caner'e talip!
Rus ekibi CSKA Moskova, Vestel Manisaspor'un genç oyuncusu Caner Erkin'e resmen talip oldu. Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CSKA Moskova'nın Caner'i resmen istediğini kaydetti.

Caner'in Türkiye'den de birçok ekibin transfer listesinde olduğunu kaydeden Turgat, şöyle konuştu:

''Vestel Manisaspor'dan Türk bir futbolcunun, UEFA kupasını müzesine götürmüş ve Şampiyonlar Liginde mücadele eden bir takım tarafından ısrarla istenmesi, bize gurur verdi. Tüm futbol camiası, bu transferi bitmiş bilsin. Caner'in buradan İspanya ve İngiltere gibi ülkelerin liglerinde söz sahibi olan takımlarının transfer listelerine gireceğine inancım sonsuz.''

Vestel Manisaspor'un CSKA Moskova ile 4 milyon dolara anlaşma sağladığı öğrenildi.

Kaynak :superspor.com

CeNTeR_TR
21.Aralık.2006, 16:24
Çalımbay ve Zafer Biryol imzalıyor!
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Orhan İstif, Bursasporlu Zafer Biryol ile prensipte anlaşmaya vardıklarını söyledi.

İstif, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor Kulübü ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, ''Zafer Biryol'un transferinde bize kolaylık gösteren Bursaspor Kulübü'ne teşekkür ediyoruz. Kendileri il her konuda anlaşmaya vardık. Zafer ile de bir kaç gün içerisinde görüşerek resmi sözleşmeyi imzalamak istiyoruz'' dedi.

Zafer Biryol'un Rizeli olduğunu anımsatan İstif, şunları söyledi:

''Kendisi bizim evladımız. Uzun yıllardır kendisini Çaykur Rizespor'da görmek istiyorduk. O da bizim gibi bu transferin gerçekleşmesinden son derece mutlu. Her iki taraf için de çok iyi olacağına inanıyorum. Zafer bizimle birlikte eski golcü kimliğine yeniden kavuşacaktır. Bizim de Zafer gibi son vuruşları iyi olan bir futbolcuya çok ihtiyacımız vardı.''

-ÇALIMBAY YARIN RESMİ SÖZLEŞME İMZALAYACAK-

Öte yandan Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevine getirilen Rıza Çalımbay'ın yarın Rize'ye gelerek resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

İstif, Çalımbay'ın yarın uçakla Rize'ye gelerek saat 13.00'de kulüp binasında resmi sözleşmeyi imzalayacağını söyledi.

CeNTeR_TR
21.Aralık.2006, 16:26
Vural: "Bir santrafor alacağız"
Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, öncelikle yabancı bir santrafor alacaklarını söyledi.

Yılmaz Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yardımcılarının aylardır Türkiye ve Avrupa'daki bir çok karşılaşmayı izlediğini ve beğendiği oyuncuları belirlediklerini kaydederek, beğendikleri futbolcularla görüşmelerin sürdüğünü bildirdi. Öncelikle bir yabancı santrfor alacaklarını ifade eden Vural, ''Belçika, Hollanda, Almanya, Avusturya gibi ülkelerde beğendiğimiz santrforlarla görüşüyoruz'' dedi.

Antalyaspor'un ikinci devre hazırlıklarına başlamadan transferi tamamlamaları gerektiğine işaret eden Vural, yabancı santrfor aldıktan sonra Lig A ve B'den genç yetenekleri kadrolarına dahil edeceklerini vurguladı.

Antalyaspor'un, geçen yıl profesyonel yaptığı futbolcuları ikinci yarı bazı takımlara kiralayacağını da kaydeden Vural, genç oyunculardan Ahmet Moral, Ersin Keskin, Sinan Yitmez, Zafer Uzun, Hasan Efe ve Ergun Özyakıcı'yı Ispartaspor'a altı aylığına kiraya verdiklerini, Ispartaspor'un bu oyunculara 7 bin 500 YTL peşin ve maç başı 600 YTL ödeyeceğini, Antalyaspor'un, Ispartaspor'dan para almayacağını belirtti.

Vural, diğer gençlerden Fatih, Halit, Enver ve Zafer'i de Burdurspor veya Fethiyespor'a kiralık vereceklerini, Ali Can Tez, Mustafa Özkaya ile Erman Öztürk'ü de Lig A veya Lig B'deki takımlardan birilerine kiralayacaklarını kaydetti. Vural, kiraya verdikleri oyuncuların Antalya'ya yakın takımlara verileceğini belirterek, ''Çünkü bu oyuncular sezon boyunca gittikleri takımlarda izlenecekler. Başarılı olan gençleri A takıma kazandıracağız'' dedi.

Antalyaspor'un bugün son antrenmanını yapacağına da değinen Yılmaz Vural, sözlerini şöyle tamamladı:

''Bugün son antrenmanı yapıyoruz. Yarın sabah ise paf takımı ile bir hazırlık maçı yapacağız. Futbolcularımız 3 Ocak 2007'ye kadar tatile çıkacaklar. Futbolculara dün toplam 750 bin YTL ödeme yapıldı. Futbolculara 1 milyon YTL maç başı ve prim borcu kaldı, bu ödenince futbolcuların alacağı kalmayacak.''

eGowiCh
21.Aralık.2006, 17:14
Caner Erkin CSKA Moskova'ya giderse ve orada başarılı olursa, Chelsea'ye bile gidebilir. Helal olsun Caner'e, 3 büyüklerde oynamadan Avrupa'ya gidip orada adından söz ettirir umarım.

Cengo
21.Aralık.2006, 19:59
Caner Erkin CSKA Moskova'ya giderse ve orada başarılı olursa, Chelsea'ye bile gidebilir. Helal olsun Caner'e, 3 büyüklerde oynamadan Avrupa'ya gidip orada adından söz ettirir umarım.

Rusya'da yokolur döner..

nekop
21.Aralık.2006, 23:47

valla ingilterede oynayabilecegi en iyi takım tothenham olur bence :)

Valheru
22.Aralık.2006, 04:17
şimdi bu transfer cok önemli şeyler var.birincisi cska nın sahiibi abromovich..yani bazı kesimler kabul etmesede öyle.bi nevi destekçisi..ee abromovich potansiyeli olmayan oyuncuyu alırmı almaz.demekki canerde bişey varki almışlar.şimdi Burada football managera deyinmeden geçemiyeceğim.şimdi fm07 oynayan herkes bilirki canerin fm de özellikleri pek iyi değil.ama şimdi cska ya gitsin siz görün 08 de bu adamın özellikleri nasıl fırlıyo.wonderkid olmassa nah buraya yaziorum.ama işte bizde olunca önem V E R M İ Y O L A R

nart_susruko
22.Aralık.2006, 04:28
dur hocam yavaş yaz wonderkid i :D
============================
işin ucunda abramovic olduğunu manisalı yöneticilerde bildiğine göre 4 e vermezler bence caner'i hatta eğer iş ciddiyse 1-2 gün içinde bizim fiyat attırıcı güzide gazetelerimizden biri caner'e başka talip var diyip üzerlerine düşen görevi yerine getirirler :)

fmsmyrna
22.Aralık.2006, 18:31
Siyah-beyazlı kulübün yıldız futbolcu için bu kulüpten 4 milyon dolar alacaklarını açıkladı

Caner, "UEFA kupasını kazanmış, Devler Ligi'nde oynayan bir takımda oynamak gurur verici" dedi
Rus ekibi CSKA Moskova, Vestel Manisaspor'un genç oyuncusu Caner Erkin'e resmen talip oldu. Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, CSKA Moskova'nın Caner'i resmen istediğini ve 4 milyon dolarlık teklifi kabul ettiğini açıkladı. Caner'in Türkiye'den de birçok ekibin transfer listesinde olduğunu kaydeden Turgat, şöyle konuştu: "Tüm futbol camiası, bu transferi bitmiş bilsin. Caner'in buradan İspanya ve İngiltere gibi ülkelerin liglerinde söz sahibi olan takımlarının transfer listelerine gireceğine inancım sonsuz."
CSKA Moskova'ya transferi biten Caner Erkin ise "Kulüplerim transferim konusunda anlaştı. Vestel Manisaspor'dan bir Türk futbolcunun, UEFA kupasını müzesine götürmüş ve Şampiyonlar Liginde mücadele eden bir takım tarafından istenmesi, gurur verici. Bundan büyük onur duydum" dedi.

Yanal Carrusca'yı listesine aldı
Vestel Manisa'da hızlı değişim için çalışmalar sürüyor. Johana ve Zelenka ile yolların ayrılacağının açıklanmasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Vestel Manisaspor, Ferhat'tan sonra Carrusca'yı da Galatasaray'dan resmen istedi. Galatasaray ile bağlarını koparan Carrusca'nın önümüzdeki günlerde Manisa'ya geleceği ve görüşme yapacağı öğrenildi. Bu arada Teknik Direktör Ersun Yanal, Dinamo Bükreş'in genç defans oyuncusu Cosmin Moti için de yönetime olumlu yanıt verdi. Bu karar üzerine Vestel Manisaspor yöneticisi Semih Vardarer Romanya'ya gitti. Brezilya'nın Botafogo takımının golcüsü Reinaldo De Souza'yı transfer eden siyah-beyazlılarda Fransa'nın Metz Kulübü'nün Senegalli forveti Babacar Gueye'ye de listede.

Kaynak:Yeni Asır(Ege Gazetesi)

Bence doğru bir karar Cska iyi bir takım eğer çabuk adapte olursa 1-2 sonra daha büyük takımlara gidebilir ordan
Bizde de Rusya sevdası başladı.Önce Fatih Tekke sonra Caner

Krusty
22.Aralık.2006, 19:15
Başkan Ali İpek’in bizzat istediği Berkant, Horoz’un teklifine evet derken transfer döneminin açılması ile birlikte imza atmak için Denizli’ye gelecek. Almanya’da Bayern Münih takımında da forma giyen Berkant 2004-2005 sezonunun sonunda Beşiktaş ile olan sözleşmesini feshettikten sonra Halil Altıntop'un da yer aldığı Almanya Birinci Lig (Bundesliga) takımlarından Kaiserslautern ile anlaşmıştı.

Bu takımda bir süre oynadıktan sonra son olarak Üçüncü Lig Takımlarından TSV 1860 Münih ile sözleşme imzaladı. Berkant’ın tekrar Türkiye’de oynamak istemesi ve düşük bonservis bedeli ile Denizlispor’a gerimi açıklamasının ardından Başkan Ali İpek bu futbolcunun transferi ile bizzat kendisi ilgileniyor.

CeNTeR_TR
22.Aralık.2006, 20:03
Denizli, Hadzibegiç ile yolları ayırdı
Denizlispor Yönetim Kurulu, ani bir kararla teknik direktör Faruk Hadzibegiç ile yollarını ayırdı.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fransa'da bulunan Hadzibegiç'in Türkiye davet edildiğini ve kendisine yönetim kurulu kararının tebliğ edildiğini, yapılan görüşme sonunda sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edildiğini söyledi.

Gazetecilerin böyle bir kararın neden alındığı sorularını yanıtsız bırakan İpek, yeni teknik direktörü en kısa sürede belirleyeceklerini kaydetti.

Bu arada yeşil-siyahlı kulübe yakın kaynaklar, yeni teknik direktör adayının Güvenç Kurtar'ın olduğunu ifade etti.

CeNTeR_TR
22.Aralık.2006, 20:04
"Bütün oyuncularımızı verebiliriz"
Sakaryaspor teknik direktörü Giray Bulak, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ''Verilmeyecek bir oyuncumuz yok, değeri bulunduğu müddetçe bütün oyuncularımızı verebiliriz'' dedi.

Bulak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üzerinde çalıştıkları isimler bulunduğunu ancak bu konuda şimdilik ayrıntı vermeyeceklerini belirtti.

Bulak, şunları söyledi:
''Şu ana kadar transfer çalışmalarında yeni bir gelişme yok. Kendi eksik yönlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz, ama daha alınan birkaç oyuncunun dışında tespitlerimiz üzerindeki çalışmalarımız devam ediyor. Birçok isim var ama şu anda isim veremiyoruz.''

Bulak, Malatyaspor'dan transfer edilen Şenol ve Etimesgut Şekerspor'dan transfer edilen Evren'in takımla birlikte antrenmana çıktığını kaydetti.

CeNTeR_TR
22.Aralık.2006, 20:06
Caner'i Barça'da istemiş!
Vestel Manisaspor'un, CSKA Moskova ile sözleşme imzalamak üzere Rusya'ya giden Caner'i Barcelona'nın da resmen istediği ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü İspanyol kulübünün genç futbolcu için kendilerine, "Önce rezerv takımda oynatalım. Buraya uyum sağlar ve beklediğimiz performansı gösterirse, talep ettiğiniz rakamı veririz" şeklinde bir öneri getirdiğini açıklayan Genel Menajer Mustafa Turgat, "Bize teklif ettikleri rakam çok düşüktü. Ayrıca Türkiye'de A Milli Takım'da forma giyen bir futbolcunun Barcelona'da da olsa rezerv takım için düşünülmesi kafamızı karıştırdı. CSKA Moskova daha iyi bir rakam verince, Rus kulübünü tercih ettik" şeklinde konuştu.

CSKA Moskova ile 4 milyon dolar bonservis ücreti ve daha sonraki transferinden yüzde 25 pay almak koşuluyla anlaştıklarını hatırlatan Mustafa Turgat, "Caner de sanıyorum menajeri ile sözleşme imzalamak üzere Moskova'ya gitti. Orada başarılı olacağına inanıyorum. Fatih Tekke'den sonra bir Türk futbolcusunun daha Rusya Premier Ligi'nde, hem de son iki sezonda şampiyonluk yaşamış, UEFA Kupası'nı kazanmış bir kulüpte oynaması bizlere gurur verir" dedi.

ZELENKA'NIN GALATASARAY'A TRANSFERİ

Bu arada Galatasaray'a gideceği öne sürülen Zelenka konusunda kendilerine resmi bir teklif gelmediğini kaydeden Mustafa Turgat, "Galatasaray Carrusca sorununu çözüp yabancı kontenjanını açamadı. Ayrıca mali krizi çözemediler. Bu şartlarda Zelenka'yı transfer edemezler" yorumunu yaptı. Galatasaray'dan bazı genç oyuncuları almayı düşünebileceklerini sözlerine ekleyen Turgat şöyle devam etti: "Ancak geçen sezon Arda ve Zafer Şakar'ı oynatıp tecrübe kazandırdık ama bunun karşılığında hiçbir kazanımımız olmadı. Eğer ara transferde Galatasaray'dan genç oyuncu alırsak, sözleşmesine kiralama süresi sonunda önceden belirlenen bir rakam karşılığında o futbolcuyu transfer etme şartı koyacağız"

Şu ana kadar sadece Botafogo'dan Reinaldo De Souza'yı transfer ettiklerini hatırlatan Mustafa Turgat, Hollanda ve Almanya'da iki futbolcu ile görüşme halinde olduklarını belirterek, "Zaten dar bir kadromuz vardı. Johana, Zelenka ve Caner'in ayrılmasıyla iyice azaldık. Bu oyuncuların yerini doldurup, ekstradan 4 transfer yapacağız" diye konuştu.

CeNTeR_TR
22.Aralık.2006, 20:06
Konyaspor'a sambacı golcü
Konyaspor, forvet sıkıntısını gidermek için gözünü sambacı golcü Francisco Lima'ya dikti. Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Lima ile prensipte anlaştıklarını fakat bonservisi için Al İttihad takımı ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Konyaspor sezon başında Eder Ceccon ile birlikte transfer listesine aldığını 22 yaşındaki Brezilyalı golcü Francisco Lima'yı ara transfer döneminde renklerine bağlamayı planlıyor.

Botafogo takımında oynayan Lima ile prensipte anlaştıklarını ifade eden Futbol Şube sorumlusu Hasan Dağlı," Lima'nın transferindeki tek sorun bonservisidir. Bonservisi ile ilgili de Al ittihad takımı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Bunun dışında 28 yaşındaki Slovak orta saha oyuncusu Nastja Cech ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Cech'in transferindeki tek sorun, fiyatın yüksek olması. Fiyatı düşürdükleri takdirde, Cech'i renklerimize bağlayacağız" dedi.

Yabancı oyuncu kontenjanının dolu olduğunu hatırlatan Dağlı,"Bilindiği gibi Batista'nın Türk vatandaşı olması için müracaatta bulduk.

Tüm işlemleri kabul oldu. Sadece Bakanlar Kurulundan cevap bekliyoruz. Batista'nın Türk vatandaşı olması ile birlikte bir yabancı oyuncu kontenjanımız olacak. Bu boşluğu Lima ile dolduracağız. "şeklinde konuştu.

Konyaspor takımında şuanda toplam 26 oyuncu olduğuna dikkat çeken Dağlı şunları söyledi," Aa transfer döneminde iki veya üç tane oyuncu alırsak. Takımdan bir iki oyuncumuzuda göndermek zorunda kalacağız. Bazı oyuncularımıza, talip olan takımlar var. Bunu iyi değerlendirmeye çalışacağız."

Ankaraspor ile çarşamba günü oynanan kupa maçından sonra tatila çıkan futbolcular,3 Ocak 2007 tarihinde Antalya'da toplanarak Belek'deki Srena Golf otelde kampa girecek. Konyaspor, 20 gün sürecek kamp sürecinde Antalya'da yapılacak olan 5-7 ve 9 Ocak tarihlerinde 3'ü yabancı olmak üzere 8 takımın katıldığı Akdeniz Cup'a katılacak. Akdeniz Cup'tan sonra da düzenlenmesi planlanan ve aralarında Sivas ve Gençlerbirliği'ninde bulunacağı bir turnuvaya katılacak.

nart_susruko
23.Aralık.2006, 01:19
Ancak geçen sezon Arda ve Zafer Şakar'ı oynatıp tecrübe kazandırdık ama bunun karşılığında hiçbir kazanımımız olmadı. Eğer ara transferde Galatasaray'dan genç oyuncu alırsak, sözleşmesine kiralama süresi sonunda önceden belirlenen bir rakam karşılığında o futbolcuyu transfer etme şartı koyacağız
hatta o fiyatıda direkt siz belirleyin bizim yönetim sadece olurunu versin :)
bu hızla uyanık geçinme konusunda ankaraspor ile yarışırsınız, durmak yok aynen devam :)

ayrıca caner & barça olayıda ilginçmiş..

TR.CaPTaiN
23.Aralık.2006, 02:01
Caner'in Cska'ya gitmesi iyi oldu umarım orda basarılı olur yok olmaz.

paco
23.Aralık.2006, 03:01
TUNUSLU GENÇ YILDIZ "YASSINE" ANTALYASPOR YOLUNDA

Kırmızı-beyazlı ekibimizin yabancı futbolcu arayışları Pazartesi günü büyük ölçüde sona erecek. Hatırlanacağı gibi geçen hafta Engin Korukır Belçika'ya, Yaşar Kıyar da Tunus'a giderek önerilen futbolcuları izlemişlerdi.

Basın Sözcüsü Murat Süğlün de "Şu anda Belçika ve Hollanda liginde oynayan iki futbolcu ile görüşüyoruz. Futbolculardan birisi Fransız. Yabancı oyuncu sorununu hallettikten sonra Türkiye liglerinde oynayan bir oyuncu daha transfer edeceğiz." demişti.

Ancak, Antalyasporumuz Belçika ve Hollanda'da ki futbolculardan Süğlün'ün bu açıklamasından önce vazgeçmişti ama idareciler hedef saptırmak için yabancı futbolcuların Avrupa'da olacağını açıkladılar.

Kırmızı-beyazlı ekibimizin transferini düşündüğü futbolcu Avrupa'da değil, Asya'dan. İşte antalyasporum.com'un sır gibi saklanan futbolcuya ulaştığı bilgiler,

Dünya Kupasında oynadı
Tunus'un ES du Sahel takımında oynayan Yassine Chikhaoui ile büyük ölçüde anlaşıldı. 20 yaşındaki genç futbolcu Tunus A Milli takımında da oynuyor ve son Dünya kupasında forma giydi. Yassine Dünya Kupasında ilk turda elenen Tunus Milli takımında 1 maç oynadı ve 83 dakika sahada kaldı.

Tunus futbolunda geleceğin en büyük yıldızı olarak gösterilen Yassine bu sezon takımının oynadığı 12 maçın hepsinde forma giydi ve 4 gol atıp 2 sarı kart gördü. ES du Sahel takımının tüm maçlarında forma giyen tek futbolcusu olan Yassine takım içerisinde de en çok süre alan 3 futbolcusundan biri oldu.

Yassine 12 maçta 937 dakika sahada kaldı ve 78 dakika ortalama ile oynadı. Takımı Sahel ise 14 takımlı Tunus liginde liderin 1 puan arkasında 24 puan ile 3. sırada yer alıyor. Tunus liginde hafta sonu ilk devrenin son maçları oynanacak ve takımlar tatile çıkacak.

22 Ekim 1986 doğumlu, 1.87 boyunda ve 80 kg. ağırlığında olan genç futbolcuyu hafta sonu kırmızı-beyazlı ekibimizin kurmayları bir kez daha izleyecek ve transferini Pazartesi günü bitirecek.

Yaşar Kıyar yine gitti
Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın yardımcısı Yaşar Kıyar bugün Tunus'a giderek Yassine'in maçını bir kez daha izleyecek ve ardından Pazartesi günü Yassine'nin borservis pürüzü çözülmeye çalışılacak.

Marsilya da izliyor
Fransa ligi takımlarından Marsilya kulübü de Yassine için rapor tuttuğu öğrenildi. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen genç futbolcu geçen sene takımı Sahel'in başarısında büyük pay sahibi olduğu ve takımıyla birlikte Afrika Şampiyon Kulüpler Kupası Finali oynadığı öğrenildi.

CeNTeR_TR
23.Aralık.2006, 12:36
Rusların yeni gözdeleri!
Caner Erkin'i kadrosuna katan CSKA, Arda Turan ile Ankaragücülü Emre'yi de takibe aldı. Vestel Manisalı Caner Erkin'i renklerini bağlayan CSKA Moskova'nın Türk gençlerine ilgisi bitmiyor. Rusya'nın güçlü takımı, Galatasaraylı Arda ile Ankaragücü'nün stoperi Emre'yi de transfer listesine aldı. CSKA Moskova'nın Arda ve Emre için resmi girişimlere önümüzdeki günlerde başlayarak teklifini iletecek.

Bu arada Vestel Manisa'nın Galatasaray'ın talip olduğu Zelenka'ya karşı Aydın, Oğuz ve Ferhat'ı istediği öğrenildi.

Kaynak : Sabah

mustang
23.Aralık.2006, 17:34
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, bir çok kulübün ısrarla transfer etmek istediği Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u bırakmayacaklarını bir kez daha dile getirdi
"Hiç bir oyuncumuzu ne satıyoruz ne kiraya veriyoruz, zorla mı kardeşim? Taraftarımızın içi rahat olsun. Sözümüz söz, kimseyi bırakmıyoruz. Tam tersi üç büyüklerin oyuncularına biz talibiz" diyen Süleyman Hurma, sarı kırmızılı ekibin hedefinin büyük olduğunu, Kayseri'nin yeni yapılacak 32 bin kişilik stat ve diğer tesislerle tam bir spor merkezine dönüştüğünü o nedenle Kayserispor olarak ileriye yönelik düşünceler içinde olduklarını söyledi.

Hurma "Kulüp yöneticileri söylüyor, gazeteler yazıyor. Mehmet Topuz'u bir gün Galatasaray, bir Fenerbahçe, bir gün de Beşiktaş alıyor. Gökhan her gün bir takıma transfer oluyor. Vallahi de billahi de bıktık usandık. Hiç bir oyuncumuzu bırakmıyoruz. Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal 2007 sezonuna da bizimle girecek. Kiralık oyuncularımızdan Tayfun Cora'yı Trabzonspor'a, Uğur Uçar'ı ise Galatasaray'a geri vermiyoruz. Kiralık oyuncularımızda sezon bitine kadar bizimle. Her Allah’ın günü bir oyuncumuzun transferin haberini okumaktan elbette gururluyuz ama aslı esası olmayan bu tür transfer haberlerini söyleyenlerden, yazanlardan bıktık usandık. Taraftarımızın içi rahat olsun. 2007 yılına Mehmet Topuz ve Gökhan'la gireceğiz. Sezonu bu oyuncularımızla tamamlayacağız. Bu arada iki yabancı oyuncu alıp, transferi kapatacağız" şeklinde konuştu.

Spor gazetecilerine de seslenen Süleyman Hurma, "Kulüp adına iki kez resmi açıklama yaptık. Gerek Kayseri'deki ulusal medyanın temsilcilerine gerekse yerel medyaya da sayısız kez kulüp başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik direktörümüz ve genel menajer olarak ben de Mehmet Topuz ve Gökhan'ı vermeyeceğimizi söylüyoruz, deklare ediyoruz. Lütfen, bu konuda biraz hassas davranın" dedi.

Ahmet_77
24.Aralık.2006, 13:43
Turkcell Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Pazarspor'dan Bahadır Öztepe ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı

M.Scofield
24.Aralık.2006, 13:45
kayserispor mehmeti ve gokhani kesin satmiyacakmis kayseri basari olmak istiyorsa satmamali zaten

Eray Dengiz
24.Aralık.2006, 15:49
Türk olmayan genç futbolcular, Avrupa'da başarılı oluyorsa, bizim gençlerimiz hayli hayli başarılı olur. Caner 1-2 maç iyi performans sergilerse, formayı kimseye kaptırmaz..

uAburak89
24.Aralık.2006, 18:39
Türk olmayan genç futbolcular, Avrupa'da başarılı oluyorsa, bizim gençlerimiz hayli hayli başarılı olur. Caner 1-2 maç iyi performans sergilerse, formayı kimseye kaptırmaz..

Katılıyorum .. Önyargılı olmamak gerekir .. Bizim oyuncularımızın hiçbir eksiği yok ..

CeNTeR_TR
24.Aralık.2006, 21:37
Rizespor 5 oyuncu alacak
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Orhan İstif, ara transferde takıma 5 oyuncu takviyesinde bulunacaklarını söyledi.

İstif, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yurt içi ve yurt dışında oyuncu arayışlarının devam ettiğini belirterek, ''Devre arasında 5 oyuncu takviyesi yapmayı düşünüyoruz. Gönderilecek oyuncular konusunda ise hocamız devre arası kampı sonrası kendisi karar verecek'' dedi.

Zafer Biryol ve Eyüpspor'dan Görkem Görk transferinde imza aşamasına gelindiğini ifade eden İstif, ''Her iki futbolcumuz ile yarın İstanbul'daki irtibat büromuzda saat 13.00'de resmi sözleşme imzalayacağız. Daha önce de Beşiktaş'tan kaleci Volkan Ünlü ile sözleşme imzalamıştık. Bu oyuncuların dışında takımımıza iki takviye daha yaparak transferi kapatmayı düşünüyoruz'' diye konuştu.

Devre arasında yapacakları transferlerde çok dikkatli olmaları gerektiğini kaydeden İstif, ''Yapılan takviyelerin ilk 11'de direkt oynayacak oyuncular olması gerekiyor. Kaliteli futbolcuyu, her istediğiniz oyuncuyu sezon ortasında transfer etmek zor. Bu nedenle biz de çok dikkatli bir şekilde arayışlarımızı sürdürüyoruz. Hocamızın bize vereceği rapor doğrultusunda futbolcularla masaya oturarak anlaşma sağlamak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

İstif, yeni teknik direktör Rıza Çalımbay'ın takımı yakından tanıdığını belirterek, şunları söyledi:
''Sezonun ilk yarısında iki hoca değişikliği istemezdik. Bazı şeyler istediğimiz gibi gitmedi. Başarılı olamadık. Bu nedenle değişikliğe giderek Rıza Çalımbay ile anlaştık. Devre arasında hocamızın raporu doğrultusunda yapacağımız takviyelerle ikinci yarıda daha başarılı olacağımıza inanıyorum.''

Öte yandan, yeşil-mavili kulübün Sloven oyuncu Jeliç'i eski takımı Maribor'a tekrar kiralık olarak vereceği, transferlere göre ise takımda bulunan diğer yabancılardan biri ile daha yollarını ayırabileceği öğrenildi.

Emurafu
25.Aralık.2006, 17:49
CSKA Moskova bu kez de A.Gücü'nden Emre'nin peşinde...

Vestel’den Caner’i kadrosuna katan Rus ekibinin son gözdesi Ankaragücü’nün başarılı savunmacısı Emre oldu. CSKA Moskova, genç futbolcuyla anlaşırken, tek pürüz 1 milyon Euro’luk fark.

Yıldız avındalar

Vestel Manisalı Caner’i renklerine bağlayan CSKA Moskova, yıldız oyuncuların peşini bırakmıyor... Caner ile anlaştıktan sonra gözünü başka Türk oyunculara diken Rus ekibi, şimdi de Ankaragücü forması giyen Emre’ye kanca attı. CSKA Moskovalı yönetici Velizar Dimitrov’un, genç savunma oyuncusunun menaceri Alper Gökdemir ile yıllık 650 bin Euro karşılığında anlaştığı belirtilirken, bonservisi için başkan Cemal Aydın’la pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

Çok ısrarlılar

Başkent ekibinin başkanı Aydın’ın, Emre’ye 2 milyon Euro veren Ruslar’dan 3 milyon Euro istediği bildirildi. Başarılı oyuncuyla anlaşma sağlayan CSKA’nın, bonservis konusunda Ankaragücü’nün istediği 1 milyon Euro fark için de önümüzdeki günlerde yine Sarı-Lacivertli kulübün kapısını çalacağı kaydedildi. Caner transferinde olduğu gibi Emre için de ısrarlı olan CSKA’nın, Aydın’ın verdiği rakamı kabul etmesi bekleniyor.

MİLLİYET SON DAKİKA

Bordo61Mavi
25.Aralık.2006, 17:54
Helal super lig kulupleri alin paralari su Ruslardan, sakin indirim yapmayn.

Bilindigi gibi'de CSKA Roman Abramovich takimlarindan yani ilerde bu futbolcularin Chelsea gecis yapmasi cok buyuk bi olasilik

fenerbahce_1907
25.Aralık.2006, 21:51
Taraftarlardan Mokoena önerisi!
Ankaragücülü taraftarlar takımlarının ara transfer dönemindeki arayışlarına karşılık teknik ekibe Orlando Pirates Güney Afrika liginde top koşturan 20 yaşındaki genç yetenek Lebohan Mokoena'yı önerdi.

Mali yönden Mokoena'nın A.Gücü'nü sıkıntıya sokmayacağını söyleyen taraftarlar Hikmet Karaman'ın bu futbolcuyu izlemesi için öneride bulundular. A.Gücü taraftarlarına ait bir internet sitesinde birlik olan taraftarların bu önerisinin A.Gücü teknik ekibi tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu.

Fm oynayan birisinın fıkrıdır heralde

ewrim_FB
25.Aralık.2006, 22:12
Ankaragücülü taraftarlar takımlarının ara transfer dönemindeki arayışlarına karşılık teknik ekibe Orlando Pirates Güney Afrika liginde top koşturan 20 yaşındaki genç yetenek Lebohan Mokoena'yı önerdi.

Mali yönden Mokoena'nın A.Gücü'nü sıkıntıya sokmayacağını söyleyen taraftarlar Hikmet Karaman'ın bu futbolcuyu izlemesi için öneride bulundular. A.Gücü taraftarlarına ait bir internet sitesinde birlik olan taraftarların bu önerisinin A.Gücü teknik ekibi tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu.

inşallah ankaragücü yönetimi taraftara kulak verirde mokoena yı transfer eder ankaragücünün bi maçına giderim sırf fm efsanesini izleyeyim diye...

_MoRpHeUs_
25.Aralık.2006, 22:19

Ohh be bilader.En sonunda bizim ülkemize de geliyo bi FM yıldızı.İnşallah Ankaragücü ne gelip başarılı olur ve Türk Futbolu nu renklendirir.

cArsı_nas
26.Aralık.2006, 14:42
Süper Lig’in ilk yarısını istediği gibi bitiremeyen Gaziantep, kolları sıvadı.

İkinci devreye iddialı girmek isteyen Kırmızı-Siyahlılar, transferde ilk hedefine ulaştı: Kırmızı-Siyahlılar, Beşiktaş’ın genç futbolcusu İbrahim Kaş’ı kiraladı. Savunma oyuncusu için Siyah-Beyazlılar’ın başkanı Yıldırım Demirören ile anlaşma sağlayan Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl, ikinci yarı öncesi verdiği sözü tuttu. “İbrahim ikinci yarıda Gaziantep forması giyecek” diyen Kızıl, 19 yaşındaki oyuncunun takımlarında başarılı olacağına inandığını belirterek, “Beşiktaş’ta şans bulamıyordu. Bizde kendini ispatlayacaktır” ifadesini kullandı.
----------
insallah zan gibi olurda sezon sonunda bize iyi bir şekilde gelir

Maksic
29.Aralık.2006, 00:54
Martinez Arjantin'e

Tangocular, Kolombiyalı file bekçisi için "1.5 milyon dolar artı bir kaleci" önerdi.

Ara transferin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sakaryaspor'un file bekçisi Martinez'in ünü Türkiye'yi aştı... Yeşil-siyahlı kulüpteki süper performansı nedeniyle "Örümcek adam" lakabı takılan Kolombiyalı kaleci için Arjantin'in köklü kulüplerinden Boca Juniors da sıraya girdi. Arjantin ekibinin, Martinez'e

karşılık
Sakaryaspor'a 1.5 milyon dolar artı bir kaleci
önerdiği ifade edildi. Sakaryaspor yönetimi, Kolombiyalı file bekçisi konusunda kesin kararını henüz vermedi.

Trabzon ısrarcı
Martinez'i Fenerbahçe ve Trabzonspor da istiyor. Özellikle Trabzonspor, Kolombiyalı için seferber olurken, başarılı kaleciye karşılık; Jefferson, Fatih Akyel, Mustafa Keçeli ve Ufukhan'ı isteyen Sakaryaspor ile uzlaşmanın yollarını arıyor. Bu sezon yeşil-siyahlı takımda 16 maça çıkan ve bu karşılaşmaların tamamında 90 dakika sahada kalan Martinez, kalesinde 20 gol gördü. 1.90 boyundaki Kolombiyalı, yüksek toplarda da oldukça etkili.

Maksic
29.Aralık.2006, 00:55
İglesias da yolcu

Bu sezon 8'i ilk 11'de olmak
üzere 15 maçta forma giyen ve 5 gol atan M. Hanifi'nin
2'nci yarıda Ç. Rize formasını giyme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Bir türlü bekleneni veremeyen ve gözden çıkarıldığı iddia edilen Iglesias'a ise şu ana kadar talip çıkmadığı öğrenildi. Ç. Rize, Hanifi'yi çok istiyor

Maksic
02.Ocak.2007, 13:18
Kayseri’ye Faslı golcü

İlk yarının flaş takımlarından olan Sarı-Kırmızılılar, ara transferde Feyenoord’un golcüsü Ali Boussaboun’i renklerine kattı.
02.01.2007

Iglesias yolcu
Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Kayserispor, transferde de hız kesmiyor... Sarı-Kırmızılılar’ın uzun süredir peşinde olduğu Ali Boussaboun ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Feyenoord forması giyen 27 yaşındaki Faslı golcünün işini bitiren Kayseri’nin, ligin ilk yarısında bekleneni veremeyen Iglesias’la da yollarını ayırmayı planladığı belirtildi.

Carrusca bekleniyor
Kırmızı-Siyahlılar ile Hollanda Ligi’nde bu sezon çıktığı 11 lig maçında 2 gol atan Boussaboun, toplamda da 273 karşılaşmada 65 kez fileleri havalandırdı. Faslı yıldız, daha önce de NAC Breda, Groningen ile Den Haag takımlarında top koşturdu. Iglesias’ı gönderecek olan Kayseri, Galatasaraylı Carrusca’dan da cevap bekliyor.

Mehmet_Topuz
02.Ocak.2007, 15:13
"Nereden çıktı bu Faslı Ali?"
Kayserispor yabancı oyuncuları dışında yarın sabah Antalya'da ikinci yarı hazırlıkları için topbaşı yapacak. Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma, sarı kırmızılı ekibinç Fazlı Ali Boussaboun'u renklerine kattığı yolundaki haberlere tepki göstererek" Bunları kim uyduruyor? Nereden çıktı ,bu Faslı Ali?"demekten kendini alamadı.

Kayserispor'un şu anda Galatasaraylı Carussa dışında bir oyuncuyla ilgilenmediğini belirten kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma " dedikodulardan, aslı esası olmayan haberlerden bıktık usandık. Biz yalanlıyoruz, ama bazıları Faslı Ali 'yi bize yakıştırıyor. Veya, Kulübümüzün adını gündeme getirerek bu oyuncunun Türkiye'de piyasa yapmasına çalışıyorlar. kesinlikle, üzerine basa basa söylüyorum. Fazlı Ali 'yi almıyoruz. Sözleşme veya ön anlaşma da yapmadık. Birilerinin canı böyle istiyor diye, böyle yazılıyor çiziliyor diye oyuncu almayız. Herkes işine baksın"şeklinde konuştu. Sarı kırmızılı ekipki futbolcular daha kampa girmeden kampın başladığı yolundaki haberlerede gülüp geçtiklerini söyleyen Hurma " Yabancı futbolcularımız 3 Ocak'daki antrenmanlara kendilerine 3'er günlük ekstra izin verdiğimiz için katılmayacaklar. Yabancı oyuncularımız haftasonunda aramızda olacak."dedi

KAMP 20 OCAK'A KADAR UZADI

Kayserispor Genel Menajeri Hurma, Futbol Federasyonunun Fortis Türkiye Kupası maçlarını bir hafta ileriye ertelemesi nedeniyle, kampı 20 Ocak'a kadar uzattıklarını söyledi. Süleyman Hurma "13 Ocak'da bitecek kampımız, 20 Ocak'da tamamlanacak. Antalya'dan direkt olarak İzmir'e giderek,Karşıyaka ile Kupa maçı oynayacağız" şeklinde konuştu

ERTUĞRUL SAĞLAM TSYD SEMİNERİNDE KONUŞACAK

Öte yandan, Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam 10 Ocak çarşamba günü Antalya'da TSYD'nin düzenlediği eğitim seminerinde " Hepimiz Ayrı Yere Birlikte Bakabiliyor muyuz" konulu panele katılacak. Türkiye Futbol Federasyonu ARGE Genel koordinatörü Gündüz Tekin Onay'ın yöneteceği panelde Ertugrul Sağlam ile birlikte Vestel Manisaspor Kulübü başkanı Haluk çubukçu, FİFA hakemi Bülent Yıldırım, Galatasaraylı milli futbolcu Hakan Şükür ve TSYD Yönetim kurulu üyesi spor yazarı Halil Özer de yer alacak.
02.01.2007

Kaynak : DHA

CeNTeR_TR
02.Ocak.2007, 19:50
Konyaspor futbolcu arayışında!..
Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, transfer çalışmalara bayramda da ara vermediklerini söyledi. Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konyaspor'un ligin 2. yarısı hazırlıklarına, Antalya-Belek'te kampa girerek başlayacağını, takımın kamp için yarın yola çıkacağını belirtti.
Takımın, 13 Ocak'a kadar Antalya'da kamp çalışmasını sürdüreceğini belirten Oğuz, ''14 Ocak'ta Trabzonspor ile yapacağımız kupa maçının ardından, kampa kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sezon başına kadar kalacağımız Antalya'da, 2 turnuvada rakiplerimizle 6 maç yapacağız'' dedi.

Oğuz, transfer çalışmalarına bayramda da ara vermediklerini, ikinci yarı için yerli ve yabancı oyuncu transferi görüşmelerinin tüm hızıyla devam ettiğini sözlerine ekledi.

CeNTeR_TR
02.Ocak.2007, 19:52
Wederson PSV’li gibi!
Ara transfer döneminin gelmesiyle birçok takımın gündemine giren Wederson, Hollanda yolunda... Bu sezon ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Galatasaray’ın transfer etmek için büyük çaba sarf ettiği Brezilyalı’yı PSV Eindhoven kaptı. İki ezeli rakibin Ankaraspor forması giyen Wederson’u kadrosuna katmak için verdiği mücadele sonuçsuz kalırken, Sambacı’nın da tercihini, Hollanda’dan yana kullanacağı öğrenildi.

Koeman çok istiyor
PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman, Wederson’u uzun süredir takip ettiklerini belirterek, “Çok enteresan bir futbolcu. Her takımın kadrosunda olması gereken tarzda bir oyuncu. Bize çok büyük katkı sağlayacağından hiç kuşkum yok. Tecrübeli ve yetenekli. Bu sezon Wederson’u önce kiralayıp, daha sonra da bonservisini alacağız. Herhangi bir aksilik çıkmazsa da yıllarca formamızı giyer” diye konuştu.

02.01.2007

Kaynak : Fanatik

becKham_007
02.Ocak.2007, 21:21
Wederson PSV’li gibi!
Ara transfer döneminin gelmesiyle birçok takımın gündemine giren Wederson, Hollanda yolunda... Bu sezon ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Galatasaray’ın transfer etmek için büyük çaba sarf ettiği Brezilyalı’yı PSV Eindhoven kaptı. İki ezeli rakibin Ankaraspor forması giyen Wederson’u kadrosuna katmak için verdiği mücadele sonuçsuz kalırken, Sambacı’nın da tercihini, Hollanda’dan yana kullanacağı öğrenildi.

Koeman çok istiyor
PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman, Wederson’u uzun süredir takip ettiklerini belirterek, “Çok enteresan bir futbolcu. Her takımın kadrosunda olması gereken tarzda bir oyuncu. Bize çok büyük katkı sağlayacağından hiç kuşkum yok. Tecrübeli ve yetenekli. Bu sezon Wederson’u önce kiralayıp, daha sonra da bonservisini alacağız. Herhangi bir aksilik çıkmazsa da yıllarca formamızı giyer” diye konuştu

Agger
04.Ocak.2007, 18:14
hadi burdan yak

El Comandante
06.Ocak.2007, 18:57
Diyarbakırspor'dan transfer atağı..

Diyarbakırspor Ankaragücü'nden İbrahim Yavuz'u renklerine bağlarken, Samsunsporlu Serkan Özdemir ile Kocaelisporlu Ersin Güreller için Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu futbolcularla ilgili kararını bekliyor.

Antalya'da ligin 2. yarı hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor'da transfer görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Ankaragücü'nden İbrahim Yavuz'a resmi imzayı attıran yeşil-kırmızılılar, Ersin ve Serkan Özdemir için ise TFF'nin kararını bekliyor. Forvet mevkii için arayışta olan Diyarbakırspor'da Antalyaspor'dan Taner, Denizlispor'dan Hüseyin, Bursaspor'dan Eser, Gaziantepspor'dan ise Ali ile görüşmeler sürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Menajer İsmet Yılmaz, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak şunları söyledi:
"Ankaragücü'nden orta alan oyuncusu İbrahim Yavuz ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Kampta bulunan Kocaelisporlu Ersin ve Samsunsporlu Serkan Özdemir için TFF'nin kararını bekliyoruz. Diyarbakırspor olarak, şartlara uyması halinde bir orta alan ve 2 forvet oyuncusu alarak transferi noktalamak istiyoruz. Maddi konularda anlaşmaya varılan Antalyasporlu Taner için kulübüyle bonservis görüşmelerine devam ediyoruz. Denizlisporlu Hüseyin, Bursasporlu Eser Yağmur, Gaziantepsporlu Ali Bayraktar ve Kocaelisporlu Özgür Karakaya'nın transferi için de yoğun çaba harcıyoruz. Bu futbolcularla sürekli görüşme halindeyiz. Kulüpleriyle olan sorunların giderilmesi durumunda bu isimlerden 2'sini transfer ederek, kampa getireceğiz."

diyarbakirspor ibrahim yavuzu alarak iyi bir transfer yapti,defansta sorun yasiyoduk bunu ibrahim yavuzla gidermeye calisacaz.Taner takima gelirse gol sorunu yasamayiz,muhammed ali ile birlikte iyi bir ikili olurlar,insallah diyarbakirspor ikinci yari iyi bir performans yakalar ve süper ligin takimi oldugunu bir daha kanitlayip süper lige cikar.

paco
07.Ocak.2007, 02:30
V.Manisa transfere doymuyor
Transfer sezonunun hızlı takımı Vestel Manisaspor, prensipte anlaştığı Fransa'nın Auxerre takımının Ganalı futbolcusu Oumar Kalabane'nin transferini de bitirdi.

İtalyan temsilcisi Messina'nın da devreye girmesi yüzünden Kalabane'nin bonservis bedelinin artması üzerine sıkıntı yaşayan Ege temsilcisi Fransa'da yaptığı yoğun görüşmeler sonunda futbolcuyu ve kulübünü ikna etti. Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, Paris'te gün boyu süren görüşmelerin ardından Türkiye'ye müjdeli haber verirken, transfer çalışmalarının süreceğini söyledi. Ganalı Kalabane'nin bir kaç gün içinde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

06.01.2007

RoNNiE91
07.Ocak.2007, 11:59
Sakarya Cem Yanık ile anlaştı
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Sakaryaspor, Ankaraspor'un orta saha oyuncusu Cem Yanık ile anlaştı.

Sakaryaspor Basın Sözcüsü Orhan Ekici, Cem Yanık'ın yapılan anlaşmanın ardından Antalya kamp kadrosuna dahil edildiğini belirterek, "Süper Lig'de başarılı olmak için transferler bundan sonra da sürecek. Yabancı oyuncularımız Martinez'in ardından Capurro ve Cangele'de tatilden dönerek kampa katıldılar. Kampımız iyi bir havada devam ediyor" dedi.

Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde Antalya Lara'daki Kervansaray Oteli'nde başlayan kamp, 18 Ocak'a kadar devam edecek. Bu arada yapılacak olan hazırlık maçları ile ligin ikinci yarısına kadar iyi bir takım oluşturucaklarını belirten Bulak, "Sakaryaspor'un ligde kalması için 24 puana ihtiyaç var. Bu 8 maç demektir. Biz de 8 maçta galip geleceğimize inanıyoruz. Eksik mevkilerimize yönetim gerekli takviyeleri de yapıyor" şeklinde konuştu.

Yeşil siyahlılar ikinci yarıya yönelik olarak şu ana kadar Kayseri Erciyesspor'dan defans oyuncusu Şenol ve Etimesgut Şekerspor'dan orta saha - forvet oyuncusu Evren ile anlaşma yapmıştı.

05.01.2007

RoNNiE91
07.Ocak.2007, 12:02
G.Antep Afanao ile anlaştı
Gaziantepspor, ikinci yarı hazırlıklarını bugün yaptığı antremanla sürdürdü. Kırmızı-siyahlı ekip, teknik direktör Erdoğan Arıca yönetiminde Titanic Futbol Center'da yaklaşık 1 saat çalıştı.

Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan kaleci Kenan, takımdan ayrı düz koşu yaparken, diğer futbolcular kısa süreli ısınma koşusunun ardından çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Arıca, bugün yapacakları İDDAA Cup turnuvası maçının taktik ve teknik çalışmasını yaptırırken, antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularını uyardı. Özellikle duran topların değerlendirilmesinde futbolcularını ikaz eden Arıca, kondisyon eksikliği olan takıma yükleme yaptırdığını söyledi.

Gaziantepspor, bugün saat 15.00'de İDDAA Cup'ın açılış maçında Konyaspor ile karşılaşacak.

-GAZİANTEP'E FRANSIZ STOPER-

Teknik direktör Erdoğan Arıca, Fransa'nın Bordo takımında forma giyen stoper Afanao ile anlaşma sağlandığını, bu futbolcunun pazartesi günü kampa katılacağını bildirdi.
07.01.2007

Kaynak : AA

Maksic
07.Ocak.2007, 17:45
İyi transfere benziyor G.Antep umarım eski günlerine geri döner...

Maksic
07.Ocak.2007, 20:33
Vestel Manisaspor Kalabane'yi bitirdi

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR DHA

VESTEL Manisaspor uzun süredir peşinde olduğu Fransa 1. Lig kulüplerinden Auxerre'in stoperi Oumar Kalabane'nin işini sonunda bitirdi.
İtalyan ekibi Messina'nın devreye girmesi yüzünden çıkmaza giren transfer görüşmeleri, siyah beyazlı yöneticilerin rest çekmesi üzerine dün akşam yeniden başladı ve Ganalı oyuncu 3 yıllığına Vestel Manisasporlu oldu.
Üç günden bu yana Fransa'da olan Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer ile İdari Menajer Mustafa Turgat, Manisa'ya transferin bittiği müjdesini verirken, 26 yaşındaki savunma oyuncusunun bir iki gün içinde Antalya kampına katılacağını bildirdiler.
Öte yandan çalışmalarını Antalya'da sürdüren siyah beyazlı ekip, Belçika 1. Lig takımlarından FC Brussel ile dün akşam oynadığı ikinci hazırlık maçını 4-1 kazandı. Arcadia Otel'in tesislerinde yapılan karşılaşmada Fevzi - Ümit, Burak, Şener, Uğur, Ersan (Sinan), Sezer, Nizamettin, Selçuk (Enes), Reinaldo (Metin) ve Holosko'dan kurulu kadroyla mücadele eden siyah beyazlı ekibin gollerini 12 ve . dakikalarda Selçuk, 63. dakikada Nizamettin, 79. dakikada Metin kaydetti. Brussel'in tek golünü 68. dakikada Durieux attı.
Vestel Manisaspor Antalya'da 10 Ocak çarşamba günü saat 19.30'da Almanya 2. Lig takımlarından Koblenz ile karşılaşacak.

paco
08.Ocak.2007, 01:25
Vestel Manisaspor, Fransa`nın Auxerre takımının Ganalı orta saha oyuncusu Ömer Kalabane (26) ile anlaşma sağladı.

CeNTeR_TR
08.Ocak.2007, 12:49
Vestel Manisaspor, Fransa`nın Auxerre takımının Ganalı orta saha oyuncusu Ömer Kalabane (26) ile anlaşma sağladı.

o adam fm de iyiydi bakalım gerçekta nasılmış kesin mi prki bu transfer

CeNTeR_TR
08.Ocak.2007, 17:06
Rize'nin Tuto planı suya düştü
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Orhan İstif, Brezilya'nın Ponte Preta takımından transfer etmeyi düşündükleri Livonir Ruschel Tuto'nun transferini, bu futbolcunun ailesini ikna edemedikleri için gerçekleştiremediklerini söyledi.

İstif, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tuto'nun 5 yıl Japonya'da futbol oynadıktan sona Brezilya'ya döndüğünü ifade ederek, ''Ailesi bu nedenle yeniden yabancı bir ülkeye transferine sıcak bakmıyor. Menajerleri aracılığı ile ailesiyle görüştük. Maalesef bu konuda hiçbir gelişme sağlayamadık. Kendisi de ailesini ikna etmeyi başaramadığı için transferi gerçekleştiremiyoruz'' dedi.

İstif, Tuto transferinde henüz her şeyin bitmiş olmadığını ifade ederek, ''Ancak alternatif arayışlarımız da devam ediyor. Bu konuda hocamızın isteği doğrultusunda görüştüğümüz bazı futbolcular var. En kısa sürede forvet oyuncusu transfer ederek takımımızın gol yollarında daha güçlü olmasını sağlamaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

Maksic
10.Ocak.2007, 13:09
Erciyes'de Bülent Korkmaz sesleri!
Erciyespor'da il yöneticileri tarafından 13 Ocak'daki olağanüstü genel kurul öncesi görev verilen genç işadamı Ziya Eren başkanlığındaki yönetici adayları Antalya'ya giderek, mavi siyahlı ekibi futbolcular ve teknik direktör Lorant ile bir araya geldi.

Bu arada, Erciyesspor'da Lorant ile yapılacak görüşmeden çıkacak olumsuz bir yanıta karşın Galatasaray eski kaptanlarından Bülent Korkmaz'ın ismi gündeme geldi.

Erciyesspor'da yönetim kurulunda yer alacak isimlerin oluşturduğu 17 kişilik bir kafile, Kayseri'den dün gece yola çıkarak, bu sabah Antalya'ya geldi. Başkan adayı Ziya Eren, " Erciyesspor'u ligde tutabilmek adına elimizden gelen herşeyi yapacağız. Antalya'da öncelikle oyuncularımızla konucağız. Ardından transfer çalışmalarına başlayacağız. Teknik direktör Lorant'la da görüşeceğiz" diye konuştu

Bu arada, Antalya kampında yaptığı açıklamalar ve gazetelerde yer alan haberlerin ardından yeni seçilecek yönetim kurulunun Alman çalıştırıcıya sıcak bakmadığı ve teknik direktör adayı olarak Bülent Korkmaz'ın adının geçtiği ifade edildi.10.01.2007

CeNTeR_TR
10.Ocak.2007, 16:28
Denizlispor transfer çıkmazında
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Manavgat'tasürdüren Denizlispor'da transfer konusunda yaprak kıpırdamıyor.

Ligin ilk yarısını 19 puanla 14. sırada tamamlayan ve devre arasında önce Brezilyalı Alessandro Oliveria daha sonra da Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç'le yollarını ayıran Denizlispor'da transfer çalışmalarında bir gelişme yaşanmaması dikkat çekiyor.

Teknik direktörlüğe Mehmet Kulaksızoğlu'nu getiren ve devre arası kampı çalışmalarını Antalya'da sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte kampa katılan ancak bonservis problemi çözülemediği için geriye gönderilen Mersin İdmanyurdu'ndan Cem'in ardından prensip anlaşmasına varıldığı belirtilen İnegölspor'lu Özgür Çelik'in transferinin de gerçekleşmediği öğrenildi.

Özellikle forvet mevkiine futbolcu arayan Yeşil-siyahlılar, aylardır Macaristan'da süren futbolcu arayışlarından bugüne kadar olumlu bir sonuç alamadı. Kamp öncesi bazı yerli oyuncularla prensipte anlaştıklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Kulaksızoğlu'nun bu isimleri 7-8 Ocak tarihine kadar kadrolarına katacaklarını açıklamasına rağmen bu oyuncularla ilgili bir gelişme henüz yaşanmadı. Çaykur Rizespor ve Gaziantepspor'un istediği Serhat Gülpınar ile ilgili transfer görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi. Kampa bugüne kadar başkan Ali İpek dışında hiçbir yöneticinin katılmaması ise dikkat çekiyor.

Öte yandan günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte, hafif sakatlıkları bulunan Serhat ve Hüseyin'in MR'ları çekildi. Tomas Abraham ve Selahattin düz koşu ile çalışmalarını sürdürürken, son idmanda tendonunda ağrıları olan kaleci Süleyman da idmanı yarıda bıraktı. U-20 Milli Takımı kadrosunda bulunan genç oyuncu İlkay ise Antalya'daki kampa katıldı.

Denizlispor, ilk hazırlık maçında yarın Türkiye 3. Futbol Ligi 3.Gurup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

Omerdinho
10.Ocak.2007, 16:46
Anderson'a Sakaryaspor talip!
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un Brezilyalı golcüsü Dos Santos Anderson'a Sakaryaspor'un talip olduğu bildirildi. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Sivasspor'un uzun boylu, hava toplarında etkili Brezilyalı santraforu Anderson'u, Sakaryaspor'un kadrosuna katmak istiyor.
Bu sezon sakatlık ve kart cezaları nedeniyle Sivasspor'da fazla forma şansı bulamayan Anderson için Sakaryaspor'un, Sivasspor yönetimine 450 bin dolar teklif ettiği belirtildi.

Brezilyalı golcü için Sakaryaspor kulübünün verdiği rakamın Sivasspor yönetimince uygun bulunduğu ve Anderson'un büyük bir ihtimalle Sakaryaspor ile anlaşacağı kaydedildi.

Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin için de bazı kulüplerden ciddi tekliflerin yapıldığı, ancak kırmızı-beyazlı ekibin istediği rakamın teklif edilmediği belirtildi.

Milli futbolcu Servet'in külup menfaatlerine uygun teklifler olmadığı takdirde takımda kalacağı ve sezon sonuna kadar Sivasspor forması giyeceği kaydedildi.

Transferin gözde ismi olan Servet'in transferinin henüz netlik kazanmadığı, tekliflere göre Sivasspor yönetiminin ve Servet'in karar vereceği belirtildi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona ereceği için bonservisi elinde olacak olan Servet'in yakın çevresindekilere ''Tekrar eski Servet olmamı Sivasspor'a borçluyum. Sivasspor'a para kazandırmadan gitmem'' dediği öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor yönetiminin ise Anderson ve Servet'in transferine göre kadroya yeni isimler katmayı planladığı, ara transferin bu iki oyuncunun transferine göre şekilleneceği belirtildi.

09.01.2007

Maksic
10.Ocak.2007, 22:09
Özgürcan ve Oğuz kiralanıyor
Galatasaray'ın genç oyuncuları Özgürcan ve Oğuz'a yol gözüktü. Sarı-kırmızılı kulübün yönetimi, bu 2 genç oyuncusunu 1.5 yıllığına Vestel Manisaspor'a kiralayacak.

Konuyla ilgili olarak Vestel Manisaspor ile Galatasaray kulüpleri yönetimlerinin anlaşmaya vardıkları, şimdi de futbolcularla görüşülerek bir karara varılacağı kaydedildi.
10.01.2007

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lorant'ın görevine son verildi..
Erciyesspor Teknik Direktörü Werner Lorant'ın görevine son verildi. Fenerbahçe'nin de eski çalıştırıcısı olan Lorant, görevden alınan Mustafa Uğur'un yerine Erciyesspor'da teknik direktör olmuştu.
11 Ocak 2007, 14:59

Kayseri Erciyesspor'da Werner Lorant dönemi sona erdi. Mevcut başkan Erol Bedir ve başkan olmasına kesin gözle bakılan Ziya Eren Ligtv.com.tr'ye yaptıkları açıklamada Lorant haberinin detaylarını verdi.

Daha önce Fenerbahçe'de de görev yapan Alman teknik adam büyük umutlarla İran'dan getirilmiş ve Kayseri Erciyesspor'da Mustafa Uğur'un yerine çalışmalara başlamıştı.

Kayseri Erciyesspor'un 13 Ocak'ta yapılacak olan Genel Kurul toplantısında yeni başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Ziya Eren mevcut başkan Erol Bedir'in ricasıyla Kayseri Erciyesspor kampına giderek Lorant'ın görevine son verdi.

Maksic
13.Ocak.2007, 14:37
Johnson ve M. Hanefi Erciyes'te!
Kayserispor, kardeş kulübü Erciyesspor'a jest yaparak, Samuel Johnson ve devra arasında kulüp bulması istenen Muhammed Hanefi Akagündüz'ü vermeyi kararlaştırdı. Bu arada, sarı kırmızılı yöneticiler Turgutluspor'un ümit milli oyuncusu Emrah Kaya'yı renklerine kattı

Kayserispor teknik kadrosu, kardeş kulüp Erciyesspor'un yeni yönetiminin ve yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın da oyuncu takviyesi isteğini gözünende tutarak, tecrübeli stoper Samuel Johnson ve forvet oyuncusu Muhammed Hanefi'yi mavi siyahlı kulübe verebileceklerini ifade etti. Ali Turan'ın gösterdiği aşama ve sakatlığının tam olarak geçmesi nedeniyle Johnson'un Erciyesspor'a kiralanması, Gaziantepspor'lu Erdal Güneş'in de transferi nedeniyle forvette sayısal açıdan çoğunlugun yakalanması üzerine Muhammed Hanefi'nin de bu takıma gönderilmesine sıcak bakıldı. Pazartesi gününden itibaren iki oyuncunun kiralık olarak Erciyesspor kamp kadrosuna katılması gündeme geldi.

Bu arada, ara transferde Kayserispor üçünçü transferini gerçekleştirdi. Orta saha oyuncusu Ümit Aydın'dan sonda Gaziantepsporlu forvet oyuncusu Erdal Güneş'in transferini gerçekleştiren Kayserispor, bu gün de 3.lig ekiplerinden Yeni Turgutluspqor'un ümit milli takım orta saha oyuncusu Emrah Kaya'yı renklerine katarak, kadrosunu takviye etti. Sarı kırmızılı ekibin, yabancı bir orta saha oyuncusu konusundaki girişimlerinin sürdüğü, önümüzdeki günlerde bu transferinde gerçekleşeceği bildirildi13.01.2007

Cengo
14.Ocak.2007, 04:59
Yok mu arttıran?..

Rize İbrahim Saeid'i,Vestel Manisa da Youssuf Hersi'yi transfer etti!..

Omerdinho
14.Ocak.2007, 07:00
Oumar haberi dogru degilmis demekki :D

Cyzio
14.Ocak.2007, 16:11
Denizlispor Muhammed Akıncı'yı Deniyor

İkinci yarı çalışmalarını Antalya'da sürdüren Denizlispor transferde boş durmuyor. Yeşil siyahlı ekip, son olarak Danimarka 1. Lig takımlarından Silkeborg'un Türk futbolcusu Muhammet Akıncı'yı denemeye aldı. Orta alanda görev yapan gurbetçi oyuncunun çifte pasaportlu olduğu ve iki kez Danimarka U-20 Milli Takımı'nda forma giydiği açıklandı. 23 yaşındaki Muhammet hakkındaki kararın bir süre denendikten sonra verileceği öğrenildi.

Bu arada Antalya kampında denenen Brezilyalı golcü Adriano Fernandez'in gönderileceği açıklandı. Denizli Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında yarım saat forma giyen 19 yaşındaki futbolcu teknik direktör Mehmet Kulaksızoğlu'ndan geçer not alamadı.

Öte yandan ilk yarıda kadro dışı bırakılan İbrahim Ege, yönetimin "dön" çağrısına bir kez daha olumsuz yanıt verdi. Denizlispor'dan dışlandığını söyleyen genç futbolcunun, "Bu saatten sonra yararlı olamam. Beni isteyen kulüpler var ama bonservis ücretim yüksek. İndirim talep ediyorum" dediği bildirildi.

igor
14.Ocak.2007, 19:52
Şu ana kadar resmi imzalar atılmamış olsa bile Antalya Kampında...

Ankaragücü'nden kiralanan Ayhan
K.Erciyesden alınan Kaleci Zafer
Güngören Belediye'den gelen Koray ve Birol

bulunmaktadır...

Ayrica Azerbeycan milli takimi oyuncusu bir forvet ve birde defans oyuncusuyla gorusmeler devam ediyor.Ayrica bjk oyuncusu ibrahim ka sezon sununa kadar kiralanabilir

Del Piero_10
14.Ocak.2007, 19:58
Bu konunun yeri Futbol Genel

EreN
14.Ocak.2007, 20:15
Uygun Başlığa taşınmıştır..

TR.CaPTaiN
14.Ocak.2007, 21:01
Bu Muhammet Akıncı zamanında epey övülmüstü ama hiç izleme fırsatım olmadı. Umarım Denizli alırda nasıl bi futbolcuymus görürüz

CeNTeR_TR
14.Ocak.2007, 22:10
Ankaragücü'ne Ganalı oyuncu
İkinci yarı öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, Gana Milli Takımı oyuncusu Hamza Muhammed'i transfer ediyor.

Sarı-lacivertli ekip, 41 kez Gana Milli Takımı formasını giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Hamza Muhammed'in transferinde sona yaklaştı. Antalya'da bir süredir takımla birlikte antrenmanlara çıkan Muhammed'in teknik yönetimin beğenisini kazandığı öğrenildi. Ganalı futbolcu ile bir pürüz çıkmazsa ilerleyen günlerde resmi sözleşme imzalanması bekleniyor. Son olarak Yeni Zelanda ekiplerinden New Zaland Knights takımında forma giyen Hamza Muhammed ile bir süre önce İngiliz ekibi Leeds United'da ilgileniyordu

Cyzio
17.Ocak.2007, 15:50
Brezilyalı oyuncu, İstanbul Altunizade'de bulunan kulüp irtibat bürosunda düzenlenen ve kulüp basın sözcüsü Orhan İstif'in hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 3,5 yıllığına Çaykur Rizespor renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan İstif, kalitesini ispatlamış bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, ''Anderson, Sivasspor'da başarılı olmuş bir futbolcu. Ligin ikinci yarısında Zafer Biryol ile birlikte Anderson'un çok başarılı olacağına inanıyoruz. Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürecek'' dedi.

Forvet oyuncusu Anderson da Çaykur Rizespor'a başarılı olmaya geldiğini belirterek, ''Benim için her şeyin anlamı futbol ve futbol oynamak istiyorum. Çaykur Rizespor da yakından tanıdığım bir kulüp. Başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu

Maksic
18.Ocak.2007, 01:11
Müthiş takas

Bülent Korkmaz’ı takımın başına getiren Erciyes’te hareketli saatler yaşanıyor. Kadro dışı bırakılan Timuçin ile Güven affedilirken, Kayseri’ye Iglesias, Johnson, Kamber ve Ali Turan’a karşılık Emre Toraman ve Lazarov verilecek.
17.01.2007
Liste başkanda
Kayseri’de büyük dayanışma... Bülent Korkmaz’ın Erciyesspor’un teknik direktörlüğüne getirilmesinin ardından önemli gelişmeler yaşandı. Takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan Korkmaz, Werner Lorant’ın kadro dışı bıraktığı Timuçin ve Güven’i affederek işe başladı. Yönetime transfer listesi verdiği de öğrenilen genç teknik adamın, başkan Ziya Eren ile bir toplantı yaptığı belirtildi.

Dörde karşı 2!
Mavi-Siyahlılar’daki en önemli gelişme ise Kayserispor ile yapılacak müthiş takas... Sarı-Kırmızılılar’dan Johnson, Kamber, İglesias ve Ali Turan’ı almak isteyen Erciyes’in, bu isimlere karşılık Emre Toraman ve Lazarov’u vereceği kaydedildi. Zor bir görev üstlendiklerini belirten Korkmaz, ligde kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.
M.Ali SABUNCU

CeNTeR_TR
18.Ocak.2007, 15:02
Neca'dan sonra Serdar'a kanca!
Konyaspor transferini bitirdiği Portekiz'li oyuncu Neca'dan sonra Beşiktaş'ın genç oyuncusu Serdar Özkan'ı kiralamak istiyor.

Konyaspor Başkan Yardımcısı Arif Çelik konuyla ilgili İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Portekiz'li oyuncu Neca'nın transferini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Portekiz Liginde 4. sırada bulunan Maritimo takımında forma giyen bir oyuncu. Forvet arkasında oynayan 1.76 metre boyunda oldukça hareketli ve yetenekli. Kendisi Antalya kampımıza dahil olacak. Opsiyonu bize ait olmak üzere yarım sezonluk anlaştık. Türkiye futboluna ve Konya'ya uyum sağlarsa kendisiyle yola devam edeceğiz" dedi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Çelik, "Beşiktaş'ın genç oyuncusu Serdar Özkan'ı 1,5 yıllığına kiralama talebine bulunduk. Beşiktaş kulübü Serdar Özkan'ın Konyaspor'a gelmesine müsaade edebileceklerini bildirdi. Şu anda Serdar Özkan'la rakamda anlaşamadık. Bu rakamamla ilgili sorunu giderdiğimiz zaman Serdar Özkan'ı renklerimize bağlayacağız. Bunun dışında bir Brezilya'lı oyuncu transfer etmek istiyoruz. Daha önceden ilgilendiğimiz Lima ve Cristiano Dos Santos ile görüşmelerimizi tam olarak noktalamadık. Ama şu anda bekleme süreci içindeyiz. Konyaspor'un menfaati içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Konyaspor Fortis Türkiye Kupası'nda deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçından galip ayrılmak istiyor. Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Arif Çelik, Antalya'daki kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Oldukça yoğun tempoda geçen bir kamp dönemi oldu. Bu kamp döneminde hazırlık maçlarımız oldu. Akdeniz Kupası'nda rakiplerimizi eleyerek kupayı kaldırdık. Antalya Kupası'nda üçüncü olduk. Bu turnuvalarda birlik, beraberlik, dayanışma ve en önemlisi takım olma ruhunu yakaladık. Oyuncular ve teknik kadro açısından oldukça verimli bir kamp dönemi geçirdik. Bu kamp dönemini hafta sonu Trabzon'a giderek tamamlamış olacağız. Fortis Türkiye Kupası'nda deplasmanda oynayacağımız Trabzonspor maçına, kamp döneminde çok iyi hazırlandık. Trabzonspor deplasmanından galip ayrılarak bu kamp döneminin meyvelerini toplamış olacağız. Maçta Trabzonspor'u kupadan elemek için bütün mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Pazar akşamı galibiyet mutluluğunu tüm Konyaspor camiasıyla paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Cyzio
18.Ocak.2007, 19:34
ıklarını Antalya'da sürdüren Yeşil-siyahlı ekip, denediği oyunculardan Brezilyalı Fernandez, gurbetçi futbolcu Muhammet Akıncı ve Gürcü Levan Makiadze'yi geri gönderirken, forvet konusundaki arayışlarında rotayı Çek Cumhuriyeti'ne çevirdi. İsmi açıklanmayan forvetin yarın Denizli'ye gelmesi beklenirken, daha önce denenmek için davet edilen Bosnalı bir oyuncunun da kulübüyle sorun çıkması sebebiyle transferinden vazgeçildiği öğrenildi.

Yeşil-siyahlı ekip, ayrıca İngiltere'nin York City takımından denenmek için getirdiği Levent Yalçın ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Ali İpek, prensipte anlaşmaya vardıkları Çek futbolcuya birçok kulübün talip olduğu, bu nedenle ismini gizli tuttuklarını belirterek, "Antalya kampında yabancı oyuncuları denedik. Ama istediğimiz performansı göremedik. Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız Çek futbolcuyu Denizli'ye davet ettik. Yapılacak sağlık kontrolünden sonra bu oyuncu ile masaya oturacağız" dedi.

M.Scofield
20.Ocak.2007, 12:06
Sivasspor'dan Anderson'dan sonra Fransız Tehoue Jonathan’ı da kadrosuna kattı.
Çaykur Rizespor transferde hız kesmiyor. Anderson’un ardından Tehoue Jonathan’ı da kadrosuna kattı.

200 bin Euro ödendi

Çaykur Rizespor transferde hız kesmiyor... Rıza Çalımbay’ın takımın başına geçmesiyle transfer girişimlerine başlayan Yeşil-Mavililer, Anderson’un ardından Tehoue Jonathan’ı kadrosuna kattı. Denizlispor’un da gündeminde olan Jonathan’ı 200 bin Euro’ya kiralayan Karadeniz ekibi, Fransız futbolcunun sezon sonu 600 bin Euro’luk bonservisinin satış öncelik hakkını aldı.

Tek sıkıntı kaldı

23 yaşındaki oyuncuyu, yardımcı antrenör Bülent Albayrak’ın, Brussels’in Antalya kampı sırasında beğendiği öğrenildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay, Anderson’un ardından Jonathan’ı da transfer etmeleriyle güçlerine güç kattıklarını belirtip, “Tek sıkıntımız Altan ile Emrah’ın ilk lig maçında oynamayacak olmaları. Ancak bunu da en iyi şekilde aşarız” diye konuştu.

Fanatik

CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 15:26
Rizespor Tehou ile anlaştı
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Belçika'nın 1. lig takımlarından F.C. Brussels'de forma giyen Fransız oyuncu Jonathan Tehoue ile büyük ölçüde anlaştıklarını söyledi.
Çalımbay, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya'da yapılan devre arası kamp çalışmalarının oldukça iyi geçtiğini belirterek, ''Altan ve Emrah'ın sakatlıkları nedeniyle ilk maçlarda oynayamayacak olmaları bizim için önemli eksik. Yeni transferlerimizin geç yapılması da ligin ikinci yarısına tam olarak hazırlanmamızı olumsuz yönde etkiledi'' dedi.

Ligin ikinci yarısında, telafisi olmayan 17 maç yapacaklarını ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

''Bütün oyuncularım ilk 11'de oynayabilecek düzeydeler. Hepsi birbirinin açığını kapatacak futbolcular. Tek şanssızlığımız bazı anlaştığımız oyuncuların gelmemesi oldu. Yaşananlara rağmen kadromuzu hemen hemen oluşturduk. Bunun dışındaki tek korkumuz meydana gelebilecek sakatlıklar. Hazırlıklarımızı ligin ikinci yarısının ilk karşılaşması olan Antalyaspor maçına göre yapıyoruz. Taraftarlarımızın da bize destek olmalarını istiyorum.''

Çalımbay, kupada Gençlerbirliği ile yapacakları maçta İbrahim Said'i lisansı yetişmediği için kadroya alamayacaklarına dikkati çekerek, şunları söyledi:

''İbrahim Said'in dışında bazı sorunları olan oyuncularımızı da oynatmayacağız. Gruptan çıkma şansını kaybettiğimiz için kupa maçının bizim için önemi kalmadı. Karşılaşma sadece ikinci yarı öncesi iyi bir görüntü vermemiz için önemli. Maç gruptaki diğer takımlar için önemli. Bu nedenle bize yakışır şekilde mücadele edeceğiz.''

Transfer çalışmalarına da değinen Çalımbay, bir forvet oyuncusu daha alarak transfer çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi.

Belçika'nın 1. lig takımlarından F.C. Brussels takımında forma giyen Fransız oyuncu Jonathan Tehoue ile büyük ölçüde anlaştıklarını belirten Çalımbay, ''Jonathan'ı, Brussels'in bu hafta yapacağı maçta oynatmak istemeleri nedeniyle Türkiye'ye getiremedik. Jonathan'ı sadece bir kez izleyebildim. Yardımcı hocamızı futbolcuyu tekrar izlemesi için Belçika'ya gönderdik. Kendisi ve kulübüyle büyük ölçüde anlaştık, ancak duruma göre belki transferden vazgeçebiliriz. Jonathan'ın yerine düşündüğümüz alternatif oyuncular da hazır'' dedi.

-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARI-

Çaykur Rizespor, Fortis Türkiye Kapası'nın son maçında Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Çalımbay yönetimindeki antrenmana sakatlığı bulunan Altan katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Volkan ile Zafer ise takımdan ayrı olarak koştular.

Yeşil-mavililer, antrenmanda koşunun ardından taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Çaykur Rizespor'un, Gençlerbirliği maçına Zdravkov, Yasin, Bashir, Tolga, Serhat, Ergin, Hasan, Cem Baki, Erhan, Ferdi ve Anderson 11'i ile çıkması bekleniyor.

CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 19:29
Manisa'da imza şov!..
V. Manisaspor, Fransa'nın Auxerre takımından Omar Kalabane, Konyaspor'dan Okan Koç ve Galatasaray'dan Oğuz Sabankay ile sözleşme imzaladı.

Hilton Oteli'nde düzenlenen Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu ile Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat'ın hazır bulunduğu imza töreninde Omar Kalabane 4.5 yıllığına, Okan Koç 2.5 yıllığına, Oğuz Sabankay da 1.5 yıllık kiralık olarak kendilerini Vestel Manisasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, hedefleri doğrultusunda nokta transferler yapmaya devam ettiklerini söyleyerek, transfer ettikleri 3 futbolcunun kendilerine büyük katkı yapacaklarına inandığını söyledi.

26 yaşındaki Gineli defans oyuncusu Omar Kalabane, büyük bir kulübe geldiğinin farkında olduğunu belirterek, "Vestel Manisaspor'a hedefleri doğrultusunda katkı yapmak istiyorum" dedi. Kalabane, Türkiye'ye gelmeden önce Yattara ve Youla ile bir görüşme yaptığını ve bu futbolcuların tavsiyesi üzerine transferinin gerçekleştiğini söyledi.

Konyaspor'dan ayrıldıktan sonra Vestel Manisaspor ile anlaşan tecrübeli futbolcu Okan Koç ise, şöyle konuştu: "Ersun Yanal gibi hedefleri olan ve aynı zamanda daha önce beraber çalıştığım bir teknik adamla yeniden çalışacağım için çok mutluyum. Buraya transfer olmadan önce büyük sözler verdim. Bu sözleri tutacağım. Bugüne kadar bazı hatalar yaptım. Bu hatalarımdan büyük tecrübeler kazandım ve aynı hataları tekrarlamayacağım. Vestel Manisaspor'da iyi işler yapacağıma inanıyorum"

Genç futbolcu Oğuz Sabankay ise, hedefleri olduğunu ve hedefleri olan bir kulübe geldiğini belirterek Vestel Manisaspor'a faydalı olabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Vestel Manisaspor'un yeni transferleri daha sonra toplu halde basın mensuplarına poz verdi. Vestel Manisaspor'un yeni transferlerinden Kalabane 28, Okan Koç 54, Oğuz da 62 numaralı formaları ile Süper Lig'de mücadele edecekler.

RoNNiE91
21.Ocak.2007, 00:38
V.Manisa herşeye rağmen iddaalı gözüküyor :)

Maksic
22.Ocak.2007, 00:56
Denizli güçlendi

Denizlispor, gol sıkıntısını çözmek için Çek Cumhuriyeti'nden Karel Kraupa'yı kadrosuna kattı. Çek Cumhuriyeti Birinci Ligi takımlarından Teblich'de forma giyen 27 yaşındaki Kraupa dün kulüp binasında düzenlenen törenle 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Akşam G.Saray'a

karşı forma giyen
Kraupa göz doldurdu.

paco
27.Ocak.2007, 04:35
KAYSERİ (A.A) - 26.01.2007 - Kayseri Erciyesspor, Gineli stoper Daouda Jabi ile sözleşme imzaladı.

Kulüp basın sözcüsü Yüksel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki gün Kayseri'ye gelen 26 yaşındaki Gineli stoper Daouda Jabi ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Trasfer listelerinde bulunan birkaç oyuncu ile de görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Şahin, ''Sanırım 29 Ocak Pazartesi günü bu görüşmelerden de bir sonuç alırız. Toplu imza töreni düzenlemeyi düşünüyoruz. Jabi de bu törene katılacak'' dedi.

Huntelaar9
29.Ocak.2007, 14:59
Kayserispor Eder'i aldı
Kayserispor, Brezilya Seri B takımlarından Ituano'nun 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Marcello Prudencı Eder'i renklerine bağladı.

Transferi İstanbul'da gizlilik içinde bitirilen ve İstanbul'da Acıbadem Hastanesi'nde muayeneden geçirilen Eder, bugün Kayseri'ye gelerek yönetimle görüştükten sonra imza attı. Eder'in transferinden sonra Kayserispor'da Latin oyuncu sayısı Toledo, Leonardo ve Mendez'le birlikte 4'e yükseldi.
29.01.2007

uAsamet91
30.Ocak.2007, 12:35
Eder'den 1.5 yıllık imza
Kayserispor, Brezilyalı orta saha oyuncusu Eder Marcelo Prudencio'yu 1.5 yıllığına renklerine bağladı.
Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Kadir Has Tesisleri'ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, Eder'in takımın gündeminde olduğunu, yöneticilerin bu futbolcuyu Brezilya'da uzun süre izlediklerini söyledi.

Bu futbolcuyu transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Miraboğlu, ''Eder, Brezilya Seri B Ligi takımlarından Ituano'da forma giyiyor. 26 yaşındaki futbolcu orta sahada oynuyor. Takımımıza büyük faydalar sağlayacağına inanıyorum'' dedi.

Eder de, Kayserispor'u ilk kez Brezilya'ya gelen yöneticilerden öğrendiğini, son olarak da hafta sonu Trabzonspor karşısındaki oyununu izlediğini söyledi.

Takımda yer alabilmesi için büyük çaba harcaması gerektiğini belirten Eder, ''Kayserispor, çok iyi bir takım. Amacım, takıma katkı sağlamak. Umarım bunu başarırım. Kendi kıtamdan olan Toledo ve Mendez ile aynı kulüpte bulunmam benim için bir avantaj. Takıma adaptasyonum daha kolay olacak'' dedi.

Eder, kendisinin Fenerbahçeli Alex'e benzetilmesine ilişkin de, ''Alex büyük bir isim. Onun kadar başarılı olmak isterim. İkimizin de görevleri aynı. Gol atacak arkadaşlarımızı arkadan takviye edip, gol yollarını açmak, mümkün olduğu kadar hücumda takımı başarıya götürebilmek. Serbest vuruşlarda da Alex kadar başarılı olmaya çalışacağım'' diye konuştu.

30.01.2007

ultraslanerdem
30.Ocak.2007, 14:20
Kayseriye hayırlı uğurlu olsun...

fm_monster
30.Ocak.2007, 21:52
Sakarya'ya Arjantinli golcü

http://img72.imageshack.us/img72/9132/jghghpb3.jpg (http://imageshack.us)

Sakaryaspor, Arjantin Ligi'nin golcü oyuncularından Claudio Graf'ı renklerine bağladı.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Rüstemler Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Arjantinli golcü oyuncu Graf ile anlaştıklarını belirterek, oyuncunun bu akşam Adapazarı'na geleceğini söyledi.

Graf'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları söyledi:

''Her konuda anlaşmaya vardığımız Claudio Graf (30), Arjantin'in Lanus takımında forma giyiyordu. Arjantin liginde 17 maçta 12 golü var. İzlediğimiz bir oyuncuydu. Bize çok faydalı olacak. Yalçın Ayhan'ı kadromuzu kattık. Ayrıca denemeye tabi tuttuğumuz oyuncular var. Ganalı Baba Adanju hakkında, Fenerbahçeli Appiah'tan olumlu bilgiler aldık. Kariyerinin ve tecrübesinin iyi olduğunu öğrendik. Ayrıca denediğimiz Dominik Carlos'un iyi futbolcu olduğu belirtildi. Bugün son kez deneyeceğiz. Yarın her şey netlik kazanacak.''

Öte yandan lakabı Boğa ve Aziz olan Graf, 31 Ocak 1976 doğumlu.

-''KONYASPOR MAÇINDAKİ FUTBOL BENİ İLERİSİ İÇİN ÜMİTLENDİRDİ''-

Konyaspor maçında fizik olarak takımı hazır gördüğünü kaydeden Yıldırım, maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

''Konyaspor maçındaki futbol beni ilerisi için ümitlendirdi. Beklemediğimiz bir gol yedik. Beraberliği sağlamak için yüklendik. Golü bulduk. Maçı kazanabilirdik. Rakiplerimizin aldığı sonuçlara bakarsak aldığımız bir puan hiç yoktan iyidir. Takımda ışık gördüm. Beni memnun eden tarafı bu. İstek, arzu, mücadele, kazanma arzusu takımda var. Bu beni memnun etti. Ligde kalacağımıza inanıyorum. Oyuncularımızda inanıyor. Yöneticilerimizde inanıyor.''

İç saha maçlarını kazanmak istediklerini ifade eden Yıldırım, bunu ligin ilk yarısında Fenerbahçe ve Trabzonspor'u yenerek gösterdiklerini kaydetti.

Yıldırım, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasını kazanmak istediklerini kaydederek, ''Antalyaspor karşılaşmasını kazanmak istiyoruz. İyi futbol oynamak istiyoruz. Ciddi bir puan maçı. Antalya'ya kazanmaya gidiyoruz'' diye konuştu.

pessy
30.Ocak.2007, 22:28
inş.başarılı olur sakaryada

Memedov
30.Ocak.2007, 22:55
Sakarya Spor İyi ßir Transfer Yaptı ßu Adam Çok İyi ßir FutßoLcu İzLemenizi Tavsiye Ederim..;;)

pessy
31.Ocak.2007, 01:52
Gebzespor'da 4 transfer...
Gebzespor BİR DÖNEM BEŞİKTAŞ VE DENİZLİSPOR FORMASI GİYMİŞ OLAN OLCAY DOĞU'YU RENKLERİNE BAĞLADI...

Ayrıca Karşıyaka'dan Serkan İrdem ve Zeytinburnu'ndan Hasan'da ikinci yarıda Gebzespor forması giyecek...

Son olarak kaleci Gökhan Gebzespor'la sözleşme imzaladı...