View Full Version : Fm 2007 oynamak istiyorum ? :(
taachinardi
23.Aralık.2006, 18:31
Ya herseyi yaptim gordugunu gibi ingilizce klavyeden yaziyorum dil ingilizce Application Data klasoru filan onlarida hallettim hala siyah ekran var hatta 7.0.1 yamasinida yukledim hala siyah ekran var simsiyah bi ekrana bakmaktan biktim :( sirf fm icin yeni sistem aldim oysa onca para verdim bosami gitti yani :(
Lutfen bi caresini bilen varsa solesin yoksa silecegim:confused: :confused:
Ralph
23.Aralık.2006, 18:34
tam olarak yapamamışsın dil ayarlarını.flash dan izle aynısını yap olur...siyah ekran çıkıosa bilki dil ayarlarını yapamamışısndır ;)
taachinardi
23.Aralık.2006, 18:42
Alla alla suan ingilizce yaziyorum iste her sey tamam ama bide flashtan izleyeyiim :( ne olur ne olmaz pes etmek yok :D
Ralph
23.Aralık.2006, 18:44
flasın aynısını yap sorun çıkmaz ;)
taachinardi
23.Aralık.2006, 19:38
aynisini yaptim hala oynayamiyorum zaten yaptiklarimla ayni flash ta ya nerdeyse 15 kere kurdum ssildim yok yok olmuyo :S
enginuzun
23.Aralık.2006, 22:30
fm 2007 oynama isteğine katılıyorum. Bende aynı olaydan muzdaripim. 2006 ya talim ediyorum:)
Ralph
23.Aralık.2006, 22:37
arkadaşım mutlaka bişeler eksik yapmışsındır...siyah ekran olayı sadece dil sorunu nu çözmediğin için olur...biraz dikkat
taachinardi
23.Aralık.2006, 22:52
ya arkadaşım dil sorunu kurulum içindir sende yanlışsın :) dil tr olduğunda kuramazsın zaten !!! siyah ekran ise application Data mı herneyse o dosyadan kaynaklanıyor siliyorum ama hala sim siyah mutlak bi derdi var ama ne bende bilmiyorum :) hatta belki ati catalyst sorunudur dedimki bazı oyunlarda karşılaşılan bi sorun gittim en son catalyst i indirdim ama nafile artık son çare olarak başka oyun alacağım yada netten çekeceğim yapacağım hiç bişe kalmadı :S