View Full Version : Fenerbahçe'nin hisse senetlerini Yunanlar Satın Alıyor !!
capriceman
11.Kasım.2005, 20:36
Yeni yıl bütçesini yapan Fenerbahçe'de ilginç bir durumda ortaya çıkmış arkadaşlar, geride kalan dönemde kulübün hisselerinin 6'ya yakın oranını Yunan Şirketler satın almış. Bu şirketlerin en önemli hedefi 3 yılda Fenrbahçe'nin yüzde 75'ine sahip olmakmış. Fenerbahçe Yunanlaşıyormu noluyor arkadaşlar? :mrgreen:
-başlık editör tarafından düzenlendi-
batuhan673
11.Kasım.2005, 20:46
Ya git işine yaa.Fener'de o göz var mı?Ne Yunanlı olması allah'ım ya.bişi bulamadınız yine geldiniz FB'ye laf attınız.tam ortalık duruldu yok yunanlı yok bilmem ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (d) NOT:şakaydı bunlar
Şakayı bırakayım da bence Yunanlılar almamıştır.Nerden buldun ki?Kaynak sağlam mı?
capriceman
11.Kasım.2005, 20:52
Fenerbahçe'nin resmi açıklaması bu arkadaşım bilemiyorum yani :mrgreen:
Alan firmanın adı Alpha Trust Gruba bağlı, QVT Fund Blu diye bir firma, % 5.41'ini satın almışlar. :mrgreen:
Geçmiş olsun ne diyelim, Yunan parası yemek nasip olmasın kimseye :mrgreen: :mrgreen:
tombul taho
11.Kasım.2005, 21:16
yunanlıları da bozguna uğratacaklar ya ben yunanlılara üzülüyorum :mrgreen:
RoCCo_42
11.Kasım.2005, 21:22
FB GS BJK nin hisselerini yabancilar istedikleri kadar alsinlar bu takımlar her zaman türk olarak kalacakdir.
batuhan673
11.Kasım.2005, 21:28
bence de bu takımlar Türk'tü türk kalacak (b)
PhotoGrapher
11.Kasım.2005, 21:59
FB GS BJK nin hisselerini yabancilar istedikleri kadar alsinlar bu takımlar her zaman türk olarak kalacakdir.
(b) Iste budur....
Cengo
11.Kasım.2005, 22:13
Saçma sapan konular açmayın, kapatmak zorunda kalacağım.
Borsaya açılmış hisse senetleri herkes tarafından alınabilir.
Bu tür hisse senetlerinin çok rağbet görmesi aslında iyiye işarettir.
Dünyanın herhangi bir noktasındaki herhangi bir yatırımcı borsadan hisse senedi alabilir, bu hisse senetleri Beşiktaş,Galatasaray,Trabzonspor hisse senetleri de olabilirdi.
Bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapmayın, aşağılamak gibi bir düşünceniz varsa hiç bir kulüp için izin vermem!
capriceman
11.Kasım.2005, 23:07
Dünyanın herhangi bir noktasındaki herhangi bir yatırımcı borsadan hisse senedi alabilir, bu hisse senetleri Beşiktaş,Galatasaray,Trabzonspor hisse senetleri de olabilirdi.
Bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapmayın, aşağılamak gibi bir düşünceniz varsa hiç bir kulüp için izin vermem!
Birincisi hayatta yaşadıklarım, bulunduğum ortamlar vede kişiliğim saçmanın ne olduğunu senden çok daha iyi özümseyecek seviyededir.
İkincisi senin mod olman bugüne kadar yaptığın fanatikliği bastırmaz ki bunu eski kavramında olan her üye bilir. Hatta bir ara sana karşı topic dahi çaılmıştı, buda başkalarına hocalık yapmakdan önce kendine çeki düzen vermen iiçin bir sinyaldir sana.
Son olarak da senin uzaktan izlediğin ortamların içinde bulunmuş birisi olarak, herşeyden önce her ortamda bilir kişi havasında olmana bugüne kadar göz yummuş birisi olarak senden onlarca kat daha iyi futbol bilgim olduğuna eminim.
Yukarıda mesaj yazan Fenerbahçeliler bile olaya espiri yönüyle baktığımızı görebilmişken senin böyle bir uslüp kullanarak, senden kişilik ve futbol bilgisi olarak daha yukarıda bulunan kişileri azarlaman neyin ne olduğunu göstermektedir.
Bugüne kadar sarı-kırmıza ya sahip olan herşeyi aşağıladığını sana hatırlatırım. Karşında 14 yaşında ki çocuk yok.
Cengo
11.Kasım.2005, 23:24
Birincisi hayatta yaşadıklarım, bulunduğum ortamlar vede kişiliğim saçmanın ne olduğunu senden çok daha iyi özümseyecek seviyededir.
İkincisi senin mod olman bugüne kadar yaptığın fanatikliği bastırmaz ki bunu eski kavramında olan her üye bilir. Hatta bir ara sana karşı topic dahi çaılmıştı, buda başkalarına hocalık yapmakdan önce kendine çeki düzen vermen iiçin bir sinyaldir sana.
Son olarak da senin uzaktan izlediğin ortamların içinde bulunmuş birisi olarak, herşeyden önce her ortamda bilir kişi havasında olmana bugüne kadar göz yummuş birisi olarak senden onlarca kat daha iyi futbol bilgim olduğuna eminim.
Yukarıda mesaj yazan Fenerbahçeliler bile olaya espiri yönüyle baktığımızı görebilmişken senin böyle bir uslüp kullanarak, senden kişilik ve futbol bilgisi olarak daha yukarıda bulunan kişileri azarlaman neyin ne olduğunu göstermektedir.
Bugüne kadar sarı-kırmıza ya sahip olan herşeyi aşağıladığını sana hatırlatırım. Karşında 14 yaşında ki çocuk yok.
Öncelikle kimin fanatik olduğunu çok bariz belli olmaktadır.Her yazdığın konuda taraftarı olduğun Galatasaray takımını önplana çıkarıyorsun.Eski arşivlere bakmam yeterli olacaktır.
Eğer bilgi sahibi olsa idin, bu kadar basit ve anlamsızsa aşağılama çabası içinde olmazdın.
Ben kişiliğimden,ahlaki yapımdan hiçbir zaman şüphe duymadım, her zaman bildiğim gerçekleri söylemeye çalıştım.Fakat sen yazdığın başlık ile aşağılamaya çalıştığını belli ettin.
'Fenerbahçe Yunan takımı mı oluyor' ne demek cevap ver??
Buradaki herkesin tarihi değelere senden daha iyi sahip çıktığına kesinlikle eminim.
Atatürk'ün ölüm yıldönümü 10 Kasım tarihinin üzerinden bir gün geçmiş olduğunu çok çabuk unutan bir kişisin.Türkiye'nin kurtuluşu için milyonlarca insan kan döktü.Bu kadar ahlaksızca bir ithamda bulunamazsın.Ne Fenerbahçe,ne Galatasaray, ne Beşiktaş, ne Trabzonspor, ne de diğer takımlarımız hiç bir zaman Yunan takımı olmayacaklar.
HADDİNİ BİL!
Futbol bilgisi olarak beni geçme iddaasında bulunman da ayrıca hoş, ben hiçbir zaman bu tür iddaalarda bulunmaktan hoşlanmam.Dünya futbolunu çok iyi takip edebilen ve futbol yapısını özümsemiş biri olarak sözlerinin hoş olmadığını bilmen gerekirdi.Gazete köşelerinde birbirlerini küçük düşürmek için atışan yazarlardan değiliz.Günümüzün bir çok yazarı gibi sadece skora yazarak bilgi vermeyi amaçlayan bir olmamak için daha derinlemesine inceleme yazıları yazabilen biri olarak eleştirilerinin hiç birine katılmıyorum.Kendi görüşlerindir, saygı duyarım.
Kimseyi aşağılamam, futbolda rekabet olmazsa futbolun kendine ait zevki de olmaz.Fenerbahçe Galatasaray'dır, Galatasaray Fenerbahçe'dir.
Böyle espri olmaz, kabul edemem.Türklük hakkında espri olmayacağı gibi Türkiye'nin değerleri hakkında da espri olmaz!
Vieri
11.Kasım.2005, 23:26
gidin sorunuzu özelde halledin millete doğru örnek olun... sorunu olanda gelsin benle konuşsun.