PDA

View Full Version : İşte geleceğin süperstarı !

fenerbahce_1907
24.Aralık.2006, 15:39
Galatasaray’ın Süper Genç takımında oynayan Cem, geleceğin süperstarı olarak gösteriliyor.
Henüz 15 yaşında... 1.81 boyunda ve solak... 33 maçta 77 gol attı... Cem Sultan, şimdiden geleceğin süperstarı olarak gösteriliyor.

‘Avrupa adını duyar’
Sarı-Kırmızılı kulübün tarihinde profesyonel sözleşme imzalanan en genç oyuncu Cem Sultan... 15 yaşındaki süper yetenek, gerek tekniği, gerek bitiriciliği, gerekse fizik üstünlüğü ile şimdiden hocalarının bile hayranlığını kazanmış durumda. 1.81 boyundaki Cem, Süper Genç takımda 9 numaralı formayı sırtında taşıyor. Onu canlı izleyenlerin yorumu ortak: En az bir Metin Oktay, bir Tanju Çolak, bir Hakan Şükür kadar büyük golcü olur, adını Avrupa’ya duyurur.

‘Yolun başındayım’
Çıktığı 33 maçta tam 77 kez ağları havalandıran Cem Sultan, özellikle sol ayağını iyi kullanmasıyla biliniyor. Cem, en büyük hayalinin Galatasaray’da A takım forması giymek ve A Milli Takım’a kadar yükselmek olduğunu belirtti. Hocası Recep Yazıcı ise, “Tabii ki eksikleri var. Özel çalıştırıyoruz. 2-3 sene içinde Galatasaray’ın vazgeçilmez golcüsü olacaktır. Kendine güveniyor. Ve sürekli yeteneklerini geliştirmeye çabalıyor'' diye konuştu.

y_layta
24.Aralık.2006, 16:57
fmde olduğu kadar iyi galiba nediyelim inş olur

M.Scofield
24.Aralık.2006, 17:00
daha cok genc simdiden birsey soylenemez

El Comandante
24.Aralık.2006, 17:14
4-5 sene sonra cem sultanin adini ardaninki gibi tüm dünya duyacak ve galatasaraya cok katkilar yapacaktir inssallah

gorkemyilmazkarasu
24.Aralık.2006, 17:30
çok kritik bir yaşta gelişimini tamamlarsa çok yararlı olur...

bursa_mc
24.Aralık.2006, 18:17
ben size bişi demiştim sercan diye bi adam var demişitm 16 yaşında benı kımse takmadıı...ama bakıyorum burda gs den olunca hemen konusu çok iyi geçiyor..

M.Scofield
24.Aralık.2006, 18:19
ben size bişi demiştim sercan diye bi adam var demişitm 16 yaşında benı kımse takmadıı...ama bakıyorum burda gs den olunca hemen konusu çok iyi geçiyor..

galatsarayiz o kadar farkimiz olsun

World Hollow o1
24.Aralık.2006, 18:20
ALLAH ßilicek Kardeşim ona ßaklırsa ßende 1 turnuvada 6 maç 31 goL atmıştım Gol Kralı oLmuştum ßende mi star oLcam Onu ALLAH ßilicek ßakarsın yarın idman a çıkar ßi ayağı kırılır ALLAH göstermesin Tamam aL ßakalım sana STAR :)

World Hollow o1
24.Aralık.2006, 18:22
ßursa MC ßen sercan KazmasınLa idman a çıktım ße ne diyorsun :D

bursa_mc
24.Aralık.2006, 18:23
ßursa MC ßen sercan KazmasınLa idman a çıktım ße ne diyorsun :D

ya arkadaşım sende gitseydin o zaman fifa gençler şampiyonasınaa..

World Hollow o1
24.Aralık.2006, 18:26
Kardeş ßen 92 doğumluyum ßen o 90 Doğumlu o Fatih Serkan La Adam oldu ßiliyormusun ßana Anlatma ßen ßursaspor 'un alt yapısında 4 sene futbol oynadım Tamam mı :)ßenden iyi ßilemessin o Sercan ı Kalenin Dißinde Diğere Vuruyordu o :)ama o ne yaptı herkez ßir çalışırken o sercan serkan Osman Mesut Serdar aziz 3 4 çalıştı Yılın Yeni Prof.u da yolda Osman

Mc.Speedy
24.Aralık.2006, 18:30
bu adamın gelişeceği varsada gelişemez

M.Scofield
24.Aralık.2006, 18:32
bu adamın gelişeceği varsada gelişemez

niye gelisemez?

nart_susruko
24.Aralık.2006, 18:56
ALLAH ßilicek Kardeşim ona ßaklırsa ßende 1 turnuvada 6 maç 31 goL atmıştım Gol Kralı oLmuştum ßende mi star oLcam Onu ALLAH ßilicek ßakarsın yarın idman a çıkar ßi ayağı kırılır ALLAH göstermesin Tamam aL ßakalım sana STAR :)
tamam bu şekilde haberlerin çıkmasıyla olacak bişey değildi senin mantığınlada düşünecek olursak vay halimize !!!

dick
24.Aralık.2006, 19:04
Tolga kaprol skytürkte bir programa katılmış -bkz.http://www.youtube.com/watch?v=4b0CUb8dygI- orada bahsetmişti cem sultan'dan daha 3-4 yıl görmeyiz kendisini A takımda inşallah kendini geliştirir de Türk futbolu bir yıldız daha kazanmış olur

Mc.Speedy
24.Aralık.2006, 19:19
niye gelisemez?

Emeklemeden Yürütmeyi amaç bilen bir basınımız oldukdan sonra gelişmeş gelişir 2gün sonra söner.

paco
25.Aralık.2006, 00:46
cem sultan galatasaray ın yeni yıldızı olacak ... galatasaray fabrika gibi valla ... ilerde galatasarayın kadrosunu görebiliyorum sanki ... cem, irfan, oğuz, özgürcan, erkan ferin, aykut veya fevzi kalede,

Burak Duran
25.Aralık.2006, 00:48
bu çocuktan çok şey bekliyorum

EreN
25.Aralık.2006, 01:32
Canlı izledim bu çocuğu.Fiziğini süper kullanıyor.Şutlarıda çok iyi kondisyon sorunu var ama yaş ilerledikçe gelişecektir.
İyi futbolcu olacak en az bir tugay

BeeTLeJuiCe
25.Aralık.2006, 01:39
galatasarayı bole cocuklar buldugu ıcın kutluyorum turkfutbolunn gelcegı bunlar ama keske hepsini altyapıda kendı yetıstırse altyapıdakı cogu oyuncuları baska ıstanbul takımlarından alıyor tıpkı fb bjk de oldugu gıbı ben fb lıyım bunuda belırteyım
su anda turkıyede altyapıdan kendısı en cok oyuncu yetıstıren takım trabzonla gencler dır
bunu nıe yazdı bu cocuk dıenler olabılır ben bunu herkes oo gs altyapıdan adam yetıstırmıs falan dıe yazanlar ıcın yazdım gs altyapıdan adam yetıstırmıyo altyapıya adam buluyor ama kotu mu yaptı ııy pis mi diecez hayır aferin diecez adam bulmaya devam etsın dıecez

denzib
25.Aralık.2006, 01:58
En fazla arda gibi bişey olur sonrada 4-5 milion euroya avrupaya satarsınız..:D :D

WinterSun
25.Aralık.2006, 02:01
ardayla ve tugayla mukayese edilemez.Hakan şükür gibi fiziği olacak ve tanju gibi golcu olacak.Dünyada az bulunan bir gölcü tipi.

paco
25.Aralık.2006, 02:31
En fazla arda gibi bişey olur sonrada 4-5 milion euroya avrupaya satarsınız..:D :D

noldu arda yı 4-5 milyon € ya sattık mı? ...

perpetua
25.Aralık.2006, 02:37
galatasarayı bole cocuklar buldugu ıcın kutluyorum turkfutbolunn gelcegı bunlar ama keske hepsini altyapıda kendı yetıstırse altyapıdakı cogu oyuncuları baska ıstanbul takımlarından alıyor tıpkı fb bjk de oldugu gıbı ben fb lıyım bunuda belırteyım
su anda turkıyede altyapıdan kendısı en cok oyuncu yetıstıren takım trabzonla gencler dır
bunu nıe yazdı bu cocuk dıenler olabılır ben bunu herkes oo gs altyapıdan adam yetıstırmıs falan dıe yazanlar ıcın yazdım gs altyapıdan adam yetıstırmıyo altyapıya adam buluyor ama kotu mu yaptı ııy pis mi diecez hayır aferin diecez adam bulmaya devam etsın dıecez

Alt yapida adam yetistirmek nedir?

Yani bir oyuncunun alt yapida yetismis olmasi icin hangi yasta alt yapiya alinmis olmasi gerekir veya A takimina alinmadan alt yapida kac yil gecirmis olmasi gerekir?

Yani simdi Arda, Ferhat ve Aydin'in 12 yasinda Galatasaray'a getirilip futbollarinin Galatasaray'da yontulmasi ayni zamanda diger egitimlerine de Galatasaray'dan katkida bulunmak, Galatasaray alt yapisindan yetismek degilmidir?

Herkez futbola bir yerde tabii ki baslayacak. Alt yapidan yetistirmek gecin hayatinda ilk defa topa vurmasini bir takim'in aly yapisinda yapmasindan olmaz. 3-4 sene bir oyuncu alt yapida oynar, egitim alir ve artik o takimin futbol stili ile ozdeslesir ve alt ypidan cikti denilebilir. 17 yasinda PAF takimina alinmis bir oyuncuya ben alt yapidan cikmis demem, ama eger bir oyuncu 14 yasinda amator bir takimdan transfer ediliyorsa ve 3-4 sene egitilip sonra A takima cikartiliyorsa, bu alt yapidan yetistirmekten baska bir sey degildir. Galatasaray'in yaptigi transferlerin cogu da ya 12-14 yas gurubunadir veya 19-23 yas gurubunadir.

Not: Yazdiginin iki gun once bir gazete'de cikan haberden etkilenmis bir yazi oldugunu dusunuyor ve bu habere veya aciklamayi yapan kisiye inanmadan once biraz daha arastirman gerektigini belirtmek istiyorum.

SYLaR
25.Aralık.2006, 03:01
Hatırladığım kadarıyla tolginhoya katıldığı tv programında "Tuncayı geleceğin yıldızı gösterdiniz ve oldu.Şu an için gelecekte çok büyük yıldız olacağına inandığınız,gözlemlediğiniz oyuncu varmı?" diye sorduğunda tolginho "Galatasaray altyapısında 15 yaşında Cem Sultan var" demişti

Eray Dengiz
25.Aralık.2006, 11:29
Bundan en az 2-3 sene sonra elimizdeki gençleri kullanabilirsek mükemmel bir takım olabiliriz.

Aykut - Fevzi, Erkan Ferin, Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Uğur Demirok, Mehmet Güven, Oğuz Sabankay, Arda Turan, Aydın Yılmaz, Özgürcan Özcan ve Cem Sultan

Bunların yanında genç başka kulüplerden transfer edilen futbolcularımızda var. Gelecek açısında aslında mükemmel bir yatırıma sahibiz, biz taraftar olarak biraz sabretmeyi, yönetim ve teknik heyet olarak biraz bunları kullanmayı öğrenebilirsek, Galatasaray'ı bu durumdan rahatlıkla kurtarabiliriz..

drazan11
25.Aralık.2006, 13:21
insallah sımarmaz iyi calısmaya kendini geliştirmeye devam eder ve ilerde galatasaray ve milli takım formasıyla bir cok destan yazar

El Comandante
25.Aralık.2006, 13:57
Bundan en az 2-3 sene sonra elimizdeki gençleri kullanabilirsek mükemmel bir takım olabiliriz.

Aykut - Fevzi, Erkan Ferin, Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Uğur Demirok, Mehmet Güven, Oğuz Sabankay, Arda Turan, Aydın Yılmaz, Özgürcan Özcan ve Cem Sultan

Bunların yanında genç başka kulüplerden transfer edilen futbolcularımızda var. Gelecek açısında aslında mükemmel bir yatırıma sahibiz, biz taraftar olarak biraz sabretmeyi, yönetim ve teknik heyet olarak biraz bunları kullanmayı öğrenebilirsek, Galatasaray'ı bu durumdan rahatlıkla kurtarabiliriz..

bunlarin yaninda mülayim,cafercan gibi süper yetenekliler var,sabri daha genc oda ilerki zamanlarda dahada iyi oynayabilir.Yani 2-3 sene icinde mükemmel bir genc takimla galatasaray geliyor ve bence 2000 yilindaki basarilarimizi tekrarlayacagiz.

Emurafu
25.Aralık.2006, 14:19
cafercan da boyleydı bızım yonetım onuda halleder

El Comandante
25.Aralık.2006, 14:37
G.Saray'ın geleceği emin ellerde
G.Saray, geleceğin teminatı genç futbolcuları ile adeta göz kamaştırıyor. Altyapı ve kaynak zengini Cimbom’un kadrosunda 20 yaş altında tam 37 profesyonel futbolcu bulunuyor. Teknik direktör Gerets, zaman zaman gençleri kullanırken sarı-kırmızılı takımda Arda Turan’ın çok önemli bir çıkış yakalamasıyla gözler diğer gençlere çevrildi.

Hatta Gerets, son Erciyes kupa maçında Çağrı Yarkın, Volkan Bekçi, Anıl Karaer, Uğur Akdemir ve Oğuz Sabankay gibi PAF takım oyuncularını ilk defa A Takım’la maça götürdü. Oğuz, Volkan Bekçi ve Uğur Akdemir forma şansı bulurken diğer 3 genç kulübede oturdu.

Cimbom’da Arda (19) sürekli oynarken M.Topal (20), Özgürcan (18) ve M.Güven (19) kısmen şans buluyor. PAF ve genç takımlar ise adeta yıldızlar topluluğu gibi. Üstelik 37 kişilik profesyonel listeye Sabri, Fevzi Elmas, H.Kabze, Zafer Şakar gibi 21-24 yaş arasındaki yıldızları hariç tuttuğunuzda bile ulaşabiliyorsunuz.

PİŞİYORLAR
Peki bu gençleri G.Saray nasıl kullanıyor? Şuan A Takım’da şans bulamayan isimlerden Uğur Uçar, Uğur Demirok, Erkan Ferin, Cihan Can, Mülayim, Uğur Erdoğan, Cafercan Aksu gibi 7 tane önemli genç başka takımlarda kiralık oynuyorlar. Deyim yerindeyse bu gençler pişiyor. Kiralıklar listesine ise bu devre arasında birçok genç eklenebilir.

Yıldız oyunculara gelince. Cimbom’da her mevkiinin adeta 2-3 alternatifi var. Örneğin sağbek mevkiinde U.Uçar Kayseri’de, Erkan İstanbul BB’de oynuyor. PAF’ın yıldızlarından Uğur Akdemir de A Genç milli takımın yıldızı. Yani Cihan’a 4 alternatif isim var.

Kiralık verilen genç futbolcular arasında stoper Uğur Demirok Antep’te son maçlarda formayı kaptı. Cihan Can hızla parlıyor. Anıl Karaer ve İlker Cihan PAF’ta defansın göbeğindeki etkili isimler.

Orta sahada Oğuz Sabankay yeni Arda olma yolunda. Ümit Milli Takım’da Ünal Karaman’ın yeni gözdesi. Serdar Kesçi ve İrfan Başaran A genç takımlarda, Cem Sultan ve Emre Çolak B genç milli takımlarda orta sahaların yükünü çekiyor. Volkan Bekçi ve Çağrı Yarkın da Cimbom’un yeni Hakan Şükürler’i.
25.12.2006

Kaynak : Vatan

Oghuse
25.Aralık.2006, 16:13
galatasarayın alt yapısı gerçekten çok iyi sebep genç takımların şampiyonlukları. ileride galatasaraın gençlerinden çok şey bekliyorum en azından 2ci bir kupa

Eray Dengiz
25.Aralık.2006, 18:33
Gelecekte Galatasaray bu gençlerin meyvelerini kesinlikle yiyecektir.. Gerçekten inanılmaz gençler yetişiyor.

Koray Düşova
26.Aralık.2006, 02:04
http://img184.imageshack.us/img184/7466/cembs3.jpg

Cem Sultan'ı herkes merak ediyor madem bir müjde verelim.Turksportal olarak Cem'le röportaj yapabiliriz,ancak GS yönetiminden izin almaya çalışıyoruz...

World Hollow o1
26.Aralık.2006, 02:56
Vayyy ßu Cem Sultan 9 Numaramış yahu ßende 9 numarayım ßak Sevdim Cem Sultan'ı :)

quaresma7
26.Aralık.2006, 12:29
çok ii bi oyuncu fmden tanıyorum

paco
26.Aralık.2006, 13:55
cem in 15 yaşında olduğuna eminmisiniz .... :D

koray_capello
26.Aralık.2006, 14:04
Süperstar denilmiş o kadar da iyi mi yahu?? Süperstar diyince benim aklıma bir Ronaldinho, bir Henry filan geliyor. Hakkatten o potansiyel var mı?? İnşallah vardır ve şansı da yaver gidip doğru zamanlarda doğru takımlarda oynayarak kendini geliştirir de biz de gurur duyarız. Aman Ajdar gibi Hiperstar olmasında sonunda..

El Comandante
26.Aralık.2006, 14:19
Süperstar denilmiş o kadar da iyi mi yahu?? Süperstar diyince benim aklıma bir Ronaldinho, bir Henry filan geliyor. Hakkatten o potansiyel var mı?? İnşallah vardır ve şansı da yaver gidip doğru zamanlarda doğru takımlarda oynayarak kendini geliştirir de biz de gurur duyarız. Aman Ajdar gibi Hiperstar olmasında sonunda..

33 macta 77 gol atmis,yani böyle birinde sence mükemmel süperstar potansiyeli yokmu?ayrica galatasaray onu 18 yasina gelince oynayabilecegi bir takima kiralar sonra biraz tecrübe kazaninca geri alir bütün genclerine yaptigi gibi.

C h A o S
26.Aralık.2006, 14:22
vay be hiç duyamıştım cem diye birisini inşallah yaşı ilerledikçe bize faydalı olur...

Ahmet_77
26.Aralık.2006, 14:23
galatasaray'ı ii bir gelecek beklio

EreN
26.Aralık.2006, 17:23
33 macta 77 gol atmis,yani böyle birinde sence mükemmel süperstar potansiyeli yokmu?ayrica galatasaray onu 18 yasina gelince oynayabilecegi bir takima kiralar sonra biraz tecrübe kazaninca geri alir bütün genclerine yaptigi gibi.

Olm istatistik düşmanı olan sen burda istatistik koymuşsun ne iş :)
Alexe gelince bakmayın o istatistiklerede cem sultana gelince oo süper 33 maç 77 gol :p
Şaka bi yana gerçekten çok iyi bi futbolcu.Arda'dan daha iyi bence geliştiğini varsayarsak

real_footballer
26.Aralık.2006, 17:29
böyle haberler çıkarsa bu oyuncu cok abartılır ve sonra hiç bir şey olmaz

El Comandante
26.Aralık.2006, 20:22
Olm istatistik düşmanı olan sen burda istatistik koymuşsun ne iş :)
Alexe gelince bakmayın o istatistiklerede cem sultana gelince oo süper 33 maç 77 gol :p
Şaka bi yana gerçekten çok iyi bi futbolcu.Arda'dan daha iyi bence geliştiğini varsayarsak

Yok ya ben istatistik düsmani degilim,alexe de hicbir zaman kötü futbolcu demedim,hatta alexin appiahtan sonra türkiyenin en iyi yabanci oyuncusu oldugunu söylüyorum,asil ben istatisliklere bakarim,sen beni baskasiyla karistirdin herhalde :D.

EreN
26.Aralık.2006, 20:32
Yok ya ben istatistik düsmani degilim,alexe de hicbir zaman kötü futbolcu demedim,hatta alexin appiahtan sonra türkiyenin en iyi yabanci oyuncusu oldugunu söylüyorum,asil ben istatisliklere bakarim,sen beni baskasiyla karistirdin herhalde :D.

Kimle karıştırıcam ki :)
Başka bi konudaki yazını gördümde istatistiklere bakma avrupada hiç bir iş yapmıyor demiştin de :p

nekop
26.Aralık.2006, 20:39
fmde falan 2010 yılına gelindiginde baya iyi oluyor gerçektede öyle gelişirse süperstar olur...

not:abi her konuyu nasıl alexe çekiyorsunuz anlamıyorum yaa anladık alex dünyanın en iyi oyuncusu tabi size göre ;;)

El Comandante
26.Aralık.2006, 20:47
Kimle karıştırıcam ki :)
Başka bi konudaki yazını gördümde istatistiklere bakma avrupada hiç bir iş yapmıyor demiştin de :p

neyse uzatmayalim konuyu yoksa bu konuda fb-gs konusuna dönüsecek ve kapanacak :D

spider3784
02.Ocak.2007, 18:40
ben onu fm de 16 yaşına gelince hamburga aldım zaten milli takımada çağrılmış asta oynattım ilk sene asist iknci sene gol yaptı ama ne biçim ss koyacam ama oyunu sildim

mcbo
04.Ocak.2007, 18:56
ins böle yetenekler artar da lige tat gelir