View Full Version : Edmar Gees De Souza
denzib
25.Aralık.2006, 12:51
Sevgili fenerbahçeli arkadaşlarım. Sezonun başında büyük umutlarla, gelecegin yıldızı olarak gosterilen, Brezilya'nın iraci takımından alınan ve bursaspora 1 yıllıgına kiralanan Edmar Gees De Souza'dan haberiniz varmı_?? Ben Çok merak ediyorum bursasporda çok fazla forma şansı bulamıyor. Kiralık sozleşmesi bitince ne olcak acaba.. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim..
mesutbjk
25.Aralık.2006, 13:56
ben bir bursalıyım ve şu anda mateus bursasporun en iyi futbolcusu konumunda son iki maçındada gol attı mükemmel bir oyuncu top tekniğini ve sürati aynı anda kullanabilen ender oyunculardan biri keşke bursaspor alsaydı bu otuncuyu ama fenerede helal olsun geleceğin süper yeteneğini bulmuşlar!!!
teamsah
25.Aralık.2006, 15:34
Kumaşı iyi bir futbolcu ama daha çok çalışıp çok tecrübe kazanması gerekecek. Engin Hoca onu mecburiyetten oynatmıştır. GS maçında Ömer Aysan'ın sakatlığının belirsizliği, Kupa maçında Fresineanu'nun ülkesine erken gitmesi sebebiyle Edmar Souza forma şansı bulmuştur. Daha çok tecrübe kazanması gerekiyor.
eGowiCh
25.Aralık.2006, 17:09
Bu adamın bonservisinin yarısını Fenerbahçe 2.5 milyon dolara almış. Kontenjan kısıtlaması kalksa Fenerbahçe'de de oynar zaman zaman, ama kontenjandan dolayı kiralık veriyoruz malesef.
denzib
25.Aralık.2006, 17:15
Fenerbahçenin bu transfer konusunda kazıklandıgı hakkında bazı duyumlar aldım. O yuzden sizinle paylaştım.. sezon sonunda ne olur acaba..
bursa_mc
25.Aralık.2006, 20:22
Sevgili fenerbahçeli arkadaşlarım. Sezonun başında büyük umutlarla, gelecegin yıldızı olarak gosterilen, Brezilya'nın iraci takımından alınan ve bursaspora 1 yıllıgına kiralanan Edmar Gees De Souza'dan haberiniz varmı_?? Ben Çok merak ediyorum bursasporda çok fazla forma şansı bulamıyor. Kiralık sozleşmesi bitince ne olcak acaba.. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim..
sen dalga mı geçiyon ya yada hiç futbolu takıp mı etmıyonn...
eGowiCh
25.Aralık.2006, 20:51
Bu forumda Bursasporlu arkadaş sayısı fazla. Ben malum Bursaspor maçlarını izleyemiyorum. Bursasporlu arkadaşlar bu Edmar De Souza hakkında yorumlarını bizimle paylaşırlarsa sevinirim. Duyduğuma göre iyi bir oyuncuymuş; bir de Bursasporlu arkadaşlardan dinlemek isterim.
EreN
25.Aralık.2006, 23:01
Bursasporlular yorumları bekliyoruz
Universal
25.Aralık.2006, 23:25
Şahsen sadece G.Saray maçında attığı gol zamanı görebildim. :) Onun dışında izleyemedim yaşı 18 olması bizim için büyük bir umut olacaktır. Belki geleceğin yıldızını çıkarıp 21-22 yaşında bir Dünya devine inanılmaz bir ücretle satabiliriz.
Fietra 10
25.Aralık.2006, 23:36
ben onu ts ve gs maçında izledim gerçekten tekniği harika bence ilerleyen senelerde iş yapar bu arada yaşı kaçtı bunun???
nekop
25.Aralık.2006, 23:38
bende 1-2 macını izledim sadece pek bi abartılcak yetenek göremedim birkaç yıl içinde fenerbahcenin as oyuncularından biri olabilir ama öyle dünya klublerinde oynayacak bi kalitedede degil bence...
Universal
25.Aralık.2006, 23:48
ben onu ts ve gs maçında izledim gerçekten tekniği harika bence ilerleyen senelerde iş yapar bu arada yaşı kaçtı bunun???
Bir üsteki mesajımı okursan anlayabilirsin. :) 18 yaşında bende FM'den biliyorum yaşını ve gerçekten çok genç inşallah F.Bahçe'ye iyi bir kazanç getirir.
Fietra 10
25.Aralık.2006, 23:51
Bir üsteki mesajımı okursan anlayabilirsin. :) 18 yaşında bende FM'den biliyorum yaşını ve gerçekten çok genç inşallah F.Bahçe'ye iyi bir kazanç getirir.
kusura bakma görmemişim..bi de bu adam japonyadanmı geldi buraya yoksa brezilyadanmı???12 yaşından beri japonyadaymışta o yüzden sordum...eger fener bunu japonyada bulmuşssa tebrikler
denzib
25.Aralık.2006, 23:52
Dalga geçmiyorum.. Bursasporu fazla takip etme şansı bulamadıgım için arkadaşların fikirlerini ogrenmek istiyorum..
World Hollow o1
25.Aralık.2006, 23:59
ßence çok sağLam ßi oyuncu MükemmeL Genç Yetenek
TR.CaPTaiN
26.Aralık.2006, 00:03
Gerçek Fenerli'de oldu 1-2 hafta önce hiç sorun yok :)
teamsah
26.Aralık.2006, 00:11
Kumaşı iyi bir futbolcu ama daha çok çalışıp çok tecrübe kazanması gerekecek. Engin Hoca onu mecburiyetten oynatmıştır. GS maçında Ömer Aysan'ın sakatlığının belirsizliği, Kupa maçında Fresineanu'nun ülkesine erken gitmesi sebebiyle Edmar Souza forma şansı bulmuştur. Daha çok tecrübe kazanması gerekiyor.
Yineliyorum ve şunu da söyleyim Engin İpekoğlu röportajında espiri ile karışık adam etmeye çalışıyoruz dedi ve Engin İpekoğlu'ndan Trabzon maçı devre arasında fırçayı yemiş "Rakibe ve kendi takım arkadaşlarına saygılı olacaksın" diye. Bunun sebebini de çok çalıma kaçması ve ilerde top kaybedip defansa yardıma gelememesi şeklinde açıkladı.
Ama maçta 2 kritik müdahele yapıp futbolun seyrini değiştirecek kalitede. Estetik, çok teknik ve hızlı bir oyuncu. Ama pişmesi için biraz zamana ihtiyacı var. Kadroda şans buldukça, maç oynaya oynaya kendini geliştirecektir.
Kısacası gelecekte hayal kırıklığına uğratmayacak bir futbolcu diyebiliriz.
Bir de aşağıdaki linkte De Souza'nın Fortis Türkiye Kupası mücadelesinde Karşıyaka'ya attığı golü ve taklalarını izleyebilirsiniz. Onu izlemişken Sinan KALOĞLU'nun attığı muhteşem golü de izlemenizi tavsiye ederim. Jenerik bir gol. Taç atışını kullanan De Souza topu Sinan'a attı, Sinan vurdu ve gool. :) De Souza'nın attığı golün asistini de Sinan KALOĞLU yapmıştı. :)
http://www.ligtv.com.tr/VideoLig.aspx
Ahmet_77
26.Aralık.2006, 14:30
inşallah bir türk takımını başarıya götürür
Sekopej
26.Aralık.2006, 18:12
Sezon başında Zico'nun isteğiyle alındı diye duymuştum. Daha yaşı genç, muhtemelen önümüzdeki sezon da bir takımda kiralık oynayacaktır. Tabi öğrenmesi gereken çok şey var, pişmesi gerek zaten hazır bir oyuncu olsa Fener alır ilk 11 de oynatır ki Bursa'da da devamlı 11 de oynayan bir oyuncu değil herhalde. Zamanla oynadığı süre artacaktır daha iyi olacaktır.
FB TV'de bir roportajında uzun yıllar Türkiye'de kalabilirim 12 yaşından beri yatılı okullarda ailemden uzakta büyüdüm, şimdi onların yanında olmamam beni etkilemiyor demişti.
İnşallah kendisini geliştirir ve Fenerbahçemize katkıları olur...
teamsah
26.Aralık.2006, 19:41
Gelişmesi için sürekli ilk 11 de şans bulması gerekiyor. Çok nadiren ve o bölgedeki sakatlık dolayısı ile forma şansı bulabilmekte. Aksi takdirde pişmesi gecikeceğe benziyor. Fenerbahçe'den önce Bursaspor'a katkı sağlayacak ki ondan sonra Fenerbahçe'ye katkı sağlasın. Bu düşüncelerimi herhangi bir kimseye cevap olsun veya polemik olsun diye yazmadım sadece kendi fikrim.
Sheriff
26.Aralık.2006, 19:45
Sezon başında Zico'nun isteğiyle alındı diye duymuştum. Daha yaşı genç, muhtemelen önümüzdeki sezon da bir takımda kiralık oynayacaktır. Tabi öğrenmesi gereken çok şey var, pişmesi gerek zaten hazır bir oyuncu olsa Fener alır ilk 11 de oynatır ki Bursa'da da devamlı 11 de oynayan bir oyuncu değil herhalde. Zamanla oynadığı süre artacaktır daha iyi olacaktır.
FB TV'de bir roportajında uzun yıllar Türkiye'de kalabilirim 12 yaşından beri yatılı okullarda ailemden uzakta büyüdüm, şimdi onların yanında olmamam beni etkilemiyor demişti.
İnşallah kendisini geliştirir ve Fenerbahçemize katkıları olur...
inş. türk vatandaşlıına gecerde milli takımımızada faydalı bir oyuncu olur:D
bursa_mc
26.Aralık.2006, 20:53
fenerbahçeden kıralık olarak gelen genç oyuncuu .ilk maçını sezon başlamadan hazırlık karşılaşmasında oynadı ve gayette güzel oynadı ama ne yazıkkı raşit çetiner bu adamı keşfedemedi.. çetinerin istifasından sonra goreve gelen ENGİN İPEKOĞLU suoza yı adam etmeye çalıştı yani kendin için oynama takımın için oyna gibi sozlerle antremanlarda souzayı alıştırdı.. ve patlaması beşiktaş maçında oldu diyebiliriz...sağ kanatta bir roket bi çalışan bu adam trabzon,galatasaray maçındada yıne sağ taraftan gelerek goller attı ve attırdı..yın geçen turkiye kupasında karşıyaka gol aan bu futbolcuu bursaspor ne kadar faydalı olacağını 3-4 maçta kanıtladıı...Eğer sezon sonunda fenerbahçe bu souza yı almazsaa bi dakı sene buyuk takım,camia ve taraftar olarak çok umutluyuz..
HERŞEY BURSASPOR İÇİN