View Full Version : fm2007 cdsini taktığımda bi mesaj geliyo oyunu yükleyemiyorum.neden acaba?
ufoshow
25.Aralık.2006, 18:51
INSTALLSHİELD SİHİRBAZI
The wizard cannot continue because of the following error:could not load wizards specified in /wizard.inf(104)
WARNİNG:could not delete temporary file C:\DOCUME~1\CASPER\ LOCALS~1\Temp\ismp015
WARNİNG:could not delete temporary file C:\DOCUME~1\CASPER\LOCALS~1\Temp\ismp015\817718
WARNİNG:could not delete temporary file C:\DOCUME~1\CASPER\LOCALS~1\Temp\ismp015\2539047
TAMAM
Diye bir uyarı geliyor.acaba bi programmı silinmiş olabilirmi?yardımcı olursanız
dentaconstantin
25.Aralık.2006, 19:26
geçen böyle bir konu açılmıştı muhtemelen bu java hatası javanın son sürümünü indir sonra yükle oyunu
utocum
25.Aralık.2006, 20:23
bubun java ile hic alakasi yok sen denetim masasi , bolge ve dil seceneklerine girip oradaki bolgesel secenek bolumundeki standartlar ve bicimleri ingilizce yapip sonra diller ayrintilar ekle ingilizce abd yapip oyunu yukliceksin . ayni sorun bendede olmustu .
ftahtakale
02.Ocak.2007, 10:28
javayla alakası var yoksa calıstırmaz
Bu hatayı vermemesi için, bilgisayarın dilini oyun başlamadan önce İngilizce olarak ayarlayınız(Başlat>Denetim Masası>Tarih, Saat, Dil ve Bölgesel Seçenekler >Bölge ve Dil seçenekleri kısmında Diller penceresinde , Ayrıntılara tıkladığınzda, Varsayılan giriş dilinde seçili olan Türkçe'yi, İngilizce(A.B.D.) yapınız.Ve sorun çözülüyor ve bir not daha bu sorun bütün Türkiye çapında satılan cdlerde de olup, bizim full oyunumuzdan dolayı kaynaklanmamaktadır.Yine oyunun başında menajer profili yaratırken, create new profile kısmından sonra, first name ve second name bölümlerinde bazı arkadaşlarımız yazacak bir yer bulamamış ve profil yaratamamışlar.Bunu çözmek için:C: document and settings / kullanıcı hesap adınız 'ın içinde gizli dosya olarak Application Data olacaktır, eğer gözükmüyorsa klasör seçeneklerinizden gizli dosyayı göster seçeneğini aktif hale getiriniz.Application Data nın içine girdikten sonra buradaki Sports İnteractive dosyasının içindeki Football Manager 2007 klasörünü siliniz.Ve böylece bu sorun da çözümlenmiş olaraktan, oyununuza rahat rahat devam edebilirsiniz.
mahmut67
02.Ocak.2007, 12:43
arkadasim sen ilk ,nce pc nin dilini ingilizce yapip sonra dene bir bendede java yuklu olmamsina ragmen ingilizce yaptim pcyi sonra cd nin icindeki otomatik olarak yukleniyor
nico_39_
02.Ocak.2007, 14:00
Arkadaşım denetimmasasından bölgesel saat tarih şeçeneklerinden kılavyeni ingilizce(ingiltere) yap sonra cd yi tak yükle ok:D
spider3784
02.Ocak.2007, 18:14
genel konuların içinde türkçe klavye ile oyun oynama adında bi başlık var oraya bi gir orda detaylı bilgi var
Spawn2
06.Ocak.2007, 14:52
Arkadaslar ben klavye TR iken denedim olmadi.. daha sonra arastirip javayi falanda kurup klavyeyi ingilizce yapip da denedim yine olmadi.. nasi halledebilirim bu sorunu off
_ŞenoL_
06.Ocak.2007, 16:29
Dostum öncelikle javadan kaynaklanabilir . Javayı kur eger kurmuyorsa yani bi hata veriyorsa yine javada demekkı yuklemıssın. Daha sonra ingilizce yapacvaksn ''Turkce Q'' olmayacak ''İngilizce ABD'' olacak şekilde daha sonra kendisi kurar zaten
garydelgadov
09.Şubat.2007, 06:04
javayla alakası var yoksa calıstırmaz
Bu hatayı vermemesi için, bilgisayarın dilini oyun başlamadan önce İngilizce olarak ayarlayınız(Başlat>Denetim Masası>Tarih, Saat, Dil ve Bölgesel Seçenekler >Bölge ve Dil seçenekleri kısmında Diller penceresinde , Ayrıntılara tıkladığınzda, Varsayılan giriş dilinde seçili olan Türkçe'yi, İngilizce(A.B.D.) yapınız.Ve sorun çözülüyor ve bir not daha bu sorun bütün Türkiye çapında satılan cdlerde de olup, bizim full oyunumuzdan dolayı kaynaklanmamaktadır.Yine oyunun başında menajer profili yaratırken, create new profile kısmından sonra, first name ve second name bölümlerinde bazı arkadaşlarımız yazacak bir yer bulamamış ve profil yaratamamışlar.Bunu çözmek için:C: document and settings / kullanıcı hesap adınız 'ın içinde gizli dosya olarak Application Data olacaktır, eğer gözükmüyorsa klasör seçeneklerinizden gizli dosyayı göster seçeneğini aktif hale getiriniz.Application Data nın içine girdikten sonra buradaki Sports İnteractive dosyasının içindeki Football Manager 2007 klasörünü siliniz.Ve böylece bu sorun da çözümlenmiş olaraktan, oyununuza rahat rahat devam edebilirsiniz.
arkadaşım bir hafta öncesinin konusuna niye mesaj atıosun ki sen atınca millette hurra buraya toplanıo
mangamali
12.Şubat.2007, 22:58
yaww hepsini yaptim bendede olmuyooooo