View Full Version : Saracoğlu ışıl, ışıl
Universal
28.Aralık.2006, 21:56
Fenerbahçemizin 100 yılını kutladığımız şu günlerde Festi firmasının Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaptığı ışıklandırma sisteminin açılış töreni bugün Başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyelerimiz, konuklar ve taraftarlarımızın katılımı ile saat 19.07 itibariyle gerçekleştirildi. Işıklandırmayı yapan Festi firmasının sahibi Valerio Festi böyle bir organizasyona katkıda bulunmuş olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti. Asbaşkanlarımızdan ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu yöneticimiz Ali Koç, şubelerimizin faaliyetleri ile ilgili kısa bir 2006 değerlendirmesi yaptıktan sonra “Allah yolumuzu açık, şansımızı bol etsin” dedi. Saatler 19.07’yi gösterdiğinde Başkanımız Aziz Yıldırım, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ile birlikte ışıklandırma sistemini devreye sokan şaltere bastı. Çeşitli havai fişek gösterilerinin de yapıldığı tören, marşlar ve protokole verilen kokteyl ile sona erdi.
İlgili fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız! (http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=5898)
tosunpasa
28.Aralık.2006, 21:59
Ercan Taner güzel gollerden sonra "Yok böyle bir gol!!" diyordu ya; bende onun yorumu üzerinde değişiklik yaparak "Yok böyle bir stad!!" diyorum.
TR.CaPTaiN
28.Aralık.2006, 21:59
Süper görüntüler Fenerbahcemize yakışır.
fenerbahce_1907
28.Aralık.2006, 22:04
stad dedıgın boyle olmalı muthiş olmus gercekten
perpetua
28.Aralık.2006, 22:26
Istanbul'da kaldigim 1 hafta icinde her gun bu calismalar yuzunden trafigin tikandigini gozlemledikten sonra, goruntu her ne kadar guzel olursa olsun guzel dusunceler sahibi olmak hic de kolay degil.
Gerci diger gunlerde de diger tarafta araba parkina birakmak yerine bir serit yiyerek 4'luleri yakip Fenerium'a alis veris yapmak icin girenlere tolere etmek zorunda kalan suruculerin alismis oldugu bir sey de olabilir.
Tabii Istanbul'un baska yerlerinde de var bu gibi saygisizliklar, iki adim yurumek veya parka 3 kurus para vermek yerine birakilan arabalar vs. vs.
Yanlis anlasilmasin, tepki Fenerbahce'ye degil ve biraz da konu disi ama geldigim 7 gunde 28 saatimi trafikte gecirmis olmamdan kaynaklanan bir sitem. :)
M.Scofield
28.Aralık.2006, 22:30
çok güzel bır göruntu olmus
Universal
28.Aralık.2006, 22:33
Istanbul'da kaldigim 1 hafta icinde her gun bu calismalar yuzunden trafigin tikandigini gozlemledikten sonra, goruntu her ne kadar guzel olursa olsun guzel dusunceler sahibi olmak hic de kolay degil.
Gerci diger gunlerde de diger tarafta araba parkina birakmak yerine bir serit yiyerek 4'luleri yakip Fenerium'a alis veris yapmak icin girenlere tolere etmek zorunda kalan suruculerin alismis oldugu bir sey de olabilir.
Tabii Istanbul'un baska yerlerinde de var bu gibi saygisizliklar, iki adim yurumek veya parka 3 kurus para vermek yerine birakilan arabalar vs. vs.
Yanlis anlasilmasin, tepki Fenerbahce'ye degil ve biraz da konu disi ama geldigim 7 gunde 28 saatimi trafikte gecirmis olmamdan kaynaklanan bir sitem. :)
İyede trafiğin bunla alakası yok. Ben nerdeyse her gün geçiyorum çalışmadan da önce böyledi sonrada böyle olacak burası İstanbul her gün trafik var.
EreN
28.Aralık.2006, 23:33
Eh be abi bir kerede fenerbahçe'nin övülen bir yerine muhalefet olma :p
Ayrıca trafik istanbulda olağan üstüdür ? bilen bilir o günlere has o çalışmalara has değil..
görüntüler ise anlatılmaz yaşanır :D
perpetua
28.Aralık.2006, 23:38
İyede trafiğin bunla alakası yok. Ben nerdeyse her gün geçiyorum çalışmadan da önce böyledi sonrada böyle olacak burası İstanbul her gün trafik var.
Trafigin boyle oldugunu biliyorum, zaten yazdigimda da Istanbul'un her yerinde yol kenarina serit kapatarak araclar birakildigini ve bu nedenle trafigin yavasladigini yazdim..
Ancak bir hafta sure ile bu is icin serit kapatmak (gerci kupa maci oynanirken kaldirilmislardi ve ertesi gun tekrar yerindelerdi) ve bunu normal karsilamak yanlis. Sorun bunun icin izin isteyende degil, bu izini verende zaten.. :)
Neyse konuyu daha fazla dagitmayayim ben..
Eh be abi bir kerede fenerbahçe'nin övülen bir yerine muhalefet olma :p
Ayrıca trafik istanbulda olağan üstüdür ? bilen bilir o günlere has o çalışmalara has değil..
görüntüler ise anlatılmaz yaşanır :D
Ozellikle FB'ye bir muhalefetlik degil daha once yazdigim gibi. Bu pekala sabah 1 ile 5 arasinda trafigin hafif oldugu zamanlarda yapilir, diger zamanlarda ise trafigin akmasini saglamak icin seriti kapatan araclar kaldirilabilirdi. Bunun icin ise daha onceden baslanabilirdi. Tekrarliyorum, buna izin verilmesi yanlis. Sadece FB stadi onunde degil, her yerde yanlis. FB stadi sadece bir ornek cunku her gun onunden iki kere gectigim yer.
nekop
29.Aralık.2006, 00:21
iki lamba takılmış bitek onu anladım şekilden bişey cıkartamadım neyin şekli oluyor o ?
Omerdinho
29.Aralık.2006, 03:52
Ben pek begenmedim yakismamis stada
güvenç_85
29.Aralık.2006, 10:47
bizimle paylaştığın için sağol gerçekten fenerbahçelilere yakışır bunlar
World Hollow o1
29.Aralık.2006, 12:32
Güzel Olmuş
10_Osmanozc
29.Aralık.2006, 12:49
Aaa bu sene Fenerbahçe'nin 100.yılı mıydı?
OgUzKaGaN
29.Aralık.2006, 14:02
Eh-güzel-olmuş.Tebrik-edelim..
y_layta
29.Aralık.2006, 15:11
duğun salonu gibi olmuş
Valheru
29.Aralık.2006, 15:41
duğun salonu gibi olmuş
yaw tebrik edeceğinize neler diyosunuz.trabzonun sahası cok mu güzel dedemin köyündeki patates tarlasına benziyo..
barahir
29.Aralık.2006, 16:19
Kim ne derse desin. Muhteşem bi görüntü olmuş gerçekten...
paco
29.Aralık.2006, 16:24
yaw tebrik edeceğinize neler diyosunuz.trabzonun sahası cok mu güzel dedemin köyündeki patates tarlasına benziyo..
stad zaten güzel stad şu anda türkiyenin en iyi stadı .... kimse buna itiraz etmez zaten ... yalnız bu ışıklandırmayı kumarhane gibi yapacaklarına daha anlamlı yapsalardı daha iyi olurdu .... anlamlı bişey yapsalar f.b liler için iyi olurdu ... ama böylede çok güzel görüntüler ... istanbula renk katmışlar ....
Fietra 10
29.Aralık.2006, 16:32
iyide burda sahanın güzel olmadıgını söleyen oldumu arkadaş sadece aksesuarı begenmemiş:rolleyes:
fmsmyrna
29.Aralık.2006, 16:40
Çok güzel olmuş bence Avrupa havası estirmiş.Eğer bu düğün salonuna benziyorsa Allianz Arena'da club,disko bunlara benziyo heralde
Omerdinho
29.Aralık.2006, 16:56
duğun salonu gibi olmuş
Sizin staddan hic bahsetmeyelim istersen :D
EreN
29.Aralık.2006, 17:10
yakından görünce mükemmel resimlerde pek şık çıkmamış
TR.CaPTaiN
29.Aralık.2006, 19:39
Çok güzel olmuş bence Avrupa havası estirmiş.Eğer bu düğün salonuna benziyorsa Allianz Arena'da club,disko bunlara benziyo heralde
Çok güzel yorum.
Türkiye'de olmayan bir şey olunca kötü olur hele de bunu yapan Fenerbahce ise :)
coolnash
29.Aralık.2006, 20:15
Son derece güzel olmuş