View Full Version : ŞOK Szymkowiak Futbolu bıraktı...
Fietra 10
28.Aralık.2006, 23:49
Trabzonspor'da Szymkowiak şoku
28 Aralık 2006 22:30
Trabzonspor Kulübü'ne Polonyalı oyuncu Miraslaw Szymkowiak adına mektup geldiği ve mektupta bordo-mavili camiayı şok eden açıklamalar olduğu belirtildi
Trabzonspor Kulübü'ne Polonyalı oyuncu Miraslaw Szymkowiak adına mektup geldiği ve mektupta ''Futbolu bıraktım. Trabzon'a dönmeyeceğim'' ifadelerinin yer aldığı belirtildi.
Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü'ne bugün Polonyalı oyuncunun ismiyle yabancı dilde yazılmış bir mektup geldiğini belirtti. Szymkowiak'ın mektupta futbolu bıraktığından ve Trabzon'a dönmeyeceğinden bahsettiğini ifade eden Sayitoğlu, ''Bu mektup herhangi birinden gelebilir ama bugün bu futbolcu kampa katılacaktı. Ancak katılmadı. Telefonla da ona ulaşamıyoruz. Kuşkularımız iyice arttı'' dedi.
Ne yapacakları konusunda şimdilik bir düşüncelerinin olmadığını ifade eden Sayitoğlu, ''Olay daha çok sıcak. İyice bir netleşsin ona göre gereken yapılır'' diye konuştu. 30 yaşındaki Polonyalı oyuncunun, bordo-mavili takım ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
kaynak:internetspor.com
M.Scofield
28.Aralık.2006, 23:52
-henüz 30 yaşında daha erken futbolu bırakması için
Fietra 10
28.Aralık.2006, 23:52
-henüz 30 yaşında daha erken futbolu bırakması için
evet çok erken...ya bu bu adamda bişeler var ama hadi hayırlsı..bunalımdamıdır nedir
TR.CaPTaiN
28.Aralık.2006, 23:54
Szymek iyi oyuncudur erkenden niye bırakıyorsa.
dentaconstantin
28.Aralık.2006, 23:55
acaba ne oldu merak ettim şimdi
fenerbahce_1907
28.Aralık.2006, 23:58
bi sorunu vardı sene basından berı zaten
Maksic
29.Aralık.2006, 00:07
daha çok erken futbolu bırakmak için futbolu bırakması kötü olmuş:(
nekop
29.Aralık.2006, 00:18
futbolu bırakamaz çünkü sezon başından beri futbol oynamıyor...
Bordo61Mavi
29.Aralık.2006, 01:59
Sorunlu heralde, eskisi gibi degil. Antremanda izledim, hic istekli gozukmuyodu
jarosik_61
29.Aralık.2006, 02:09
adam trabzonsporu bırakmak istiyordu zaten.dünya kupasındada kötü oynayınca başta celtic olmak üzere birkaç klüp szymkowiakı almaktan vazgeçti.ama bu mektup olayında bir bit yeniği var sözleşmesi varken öyle kafasına esip de ben futbolu bıraktım diyemez şaçmalık bu
Bordo61Mavi
29.Aralık.2006, 02:39
Yabanci konytenjani acmis olur hic degilse. Ama mektup gonderildigini de ilk defa gordum
El Comandante
29.Aralık.2006, 02:43
valla trabzonsporda oynamak istemedigini herkes biliyor,zaten trabzon szymeke git kendine kulüp bul demis sonra szymek kendine kulüp bulunca bu seferde trabzon satmak istememis:D,szymek trabzonsporda oynamak istemedigi icin futbolu birakma karari almistir.
Cengo
29.Aralık.2006, 03:22
Sanırım hayalindeki kariyer hedefi olmayınca bunalıma girdi, Ts acilen oyuncuyu el üstündeki Avrupa Kupası hedefi olan bir kulübe pazarlamalı.Fayda gelmez artık..
Omerdinho
29.Aralık.2006, 03:49
TS den bonservisini koparip gitmek icin yapiyordur
Fietra 10
29.Aralık.2006, 12:11
TS den bonservisini koparip gitmek icin yapiyordur
bende öyle düşünüyorum.. inşallah lange gibi fifalık olmayız
10_Osmanozc
29.Aralık.2006, 12:50
Bekleyip görelim,kesin olan bir şey yok.
Bordo61Mavi
29.Aralık.2006, 12:50
Gitmesi hayirli olacaktir, insallah Eller kalir.
OgUzKaGaN
29.Aralık.2006, 14:00
Bit-yeniği-olduğu-açık.Zaman-gösterecek-herşeyi..
y_layta
29.Aralık.2006, 14:45
bıraktı die bişi yok bıdakma safnasına geldi zaten kotu sezon geçirdi (rr)
GsDoruk
29.Aralık.2006, 17:58
Genç bir oyuncuyduu...
RoNNiE91
29.Aralık.2006, 18:29
çok iyi bir oyuncuydu
bırakması kötü oldu
coolnash
29.Aralık.2006, 20:16
Daha iki yıl önce Juventus istiyor deniyordu.İşte futbolda dünün olmadığının en iyi örneği bu haber
Nedvedmania
29.Aralık.2006, 20:21
Bırakasın o futbolu nedvedden sonra en sevdiğim futbolculardan biriydi o (nedvede benzetiyodum ben :D)
Bordo61Mavi
29.Aralık.2006, 20:55
Bırakasın o futbolu nedvedden sonra en sevdiğim futbolculardan biriydi o (nedvede benzetiyodum ben :D)
benziyo, hem fiziksel gorunum hemde oyun stili, ama son 1.5 sezondur hic bir verim alamadik Szymek ten
Oghuse
29.Aralık.2006, 21:02
dikkat ettoysenoz yorumlar adam olmus gibi :D
nekop
29.Aralık.2006, 21:14
bende öyle düşünüyorum.. inşallah lange gibi fifalık olmayız
keske olsak bu sefer tazminatı alıcak taraf oluruz...
Oghuse
29.Aralık.2006, 21:19
cok merak ediyorum trabzon ne yapacak bundan sonra? boyle bir durumda tazminat hakki var mi?
Universal
29.Aralık.2006, 21:23
Szymkowiak için noter tespiti!
Antalya'da, devre arası hazırlık çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da, bu akşamki antrenmana katılmayan Miroslaw Szymkowiak için noter tespiti yapıldığı bildirildi.
Kulüp profesyonel futbol işleri sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Polonyalı oyuncu Miroslaw Szymkowiak adına bordo-mavili kulübe gelen, ''Futbolu bıraktım. Trabzon'a dönmeyeceğim'' biçimindeki mektup sonrası bugün futbolcunun menajerine ulaştıklarını söyledi.
Futbolcunun menajeriyle yaptıkları görüşmede, mektubun Szymkowiak'tan geldiğinin doğrulandığını ifade eden Çuvalcıoğlu, ''Menajeri de futbolcunun yaptığının yanlış olduğunu söylüyor. Ben de en son 27 Aralık'ta futbolcuyla görüşmüştüm. Herhangi bir olumsuzluk yoktu'' dedi.
Sözleşmesindeki madde gereği futbolcuya dönüşü için uçak bileti aldıklarını da dile getiren Çuvalcıoğlu, ''28 Aralık'ta Türkiye'de olacak, İstanbul'da sağ dizindeki ağrılar nedeniyle doktor kontrolünden geçecekti. Kendisi bugün de kampta yer alacaktı. Kampta yer almadığı için bu noter tespiti yaptırdık'' diye konuştu.
real_footballer
29.Aralık.2006, 22:10
bu adama ne olduysa anlamadım hiç haber vermeden futbolu bırakmıs
TR.CaPTaiN
30.Aralık.2006, 10:06
Trabzonspor'a gönderdiği esrarengiz mektupla futbolu bıraktığını bildiren Polonyalı milli futbolcu Miroslaw Szymkowiak, ülkesinde medyaya yaptığı açıklamalarla bordo-mavili kulübü eleştirdi.
Trabzon'da hayatının çok sıkıcı ve basit geçtiğini belirten Polonyalı oyuncu, "Askeri kampta gibiyiz. Tüm hayatım, antrenmanlar ve evim arasında geçiyor. Güvenlik sorunu yüzünden ailelerle dışarı çıkmak imkansız. Maç kazandığınız sürece el üstünde tutuluyor, kaybedince yerin dibine sokuluyorsunuz" gibi ifadeler kullandı.
Trabzonspor'da sık sık teknik adam değişikliğine gidildiğini de vurgulayan Szymkowiak, "Geldiğimden beri sürekli farklı teknik direktörlerle çalışıyorum. Trabzonspor'un bu kafayla başarılı olması çok zor" dedi.
Ocak ayında transfer yapmak istediğini ve Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini belirten Polonyalı oyuncu, dönerse de ancak iki vatandaşının oynadığı Antalyaspor'da forma giyebileceğini vurguladı, iki hafta içinde Polonya'da basın toplantısı yaparak durumuna açıklık getireceğini söyledi.
Burak Duran
30.Aralık.2006, 11:12
valla adam biraz haklı ama böyle kafasına görede takımı bırakıp gidemez bence olay fifaya taşınır ama sonuç ne olur bilinmez
10_Osmanozc
30.Aralık.2006, 22:42
Ohhh Şimek çok da güzel demişsin ağzına da sağlık ancaaaak bu şekil yakışmadı.