View Full Version : Türkiye elendi
Archilles
17.Kasım.2005, 00:23
Türkiyesiz Dünya Kupası düsünülemezdi ama oyuncularımızın hepsine tebrikler.Artık bir dahaki Dünya Kupasına (0) (0)
FeYYaz1989
17.Kasım.2005, 00:27
Hiç bir yorum yapamıyorum!Yazıklar olsun böyle kadere,böyle maça. (f)
Bulut
17.Kasım.2005, 00:37
Aynen ya son anda volkan ın yediği gol çok hatalıydı (f) (f) (e)
gozgoz
17.Kasım.2005, 00:38
o topu çıkarabilirdi cidden,çıkarsaydı da şimdi dünya kupası'na gitmiştik..
TurQuaz
17.Kasım.2005, 00:39
kimse fatih terime bulmasin, macin kopma noktasi, HAKAN SUKUR
o Posisyon NASIL kacar......aynisi danimarka macinda da yapmis ti...
fatih terim milli takim in basinda kalmasi lazim, cunku Butun milli takimlarda komple yeniden yapilan ma var. cok iyi seyler olacak...artik gecmis olsun
Kadro hakiinda bir kac elestirim olabilir
Necatin in yerine Nihat oynamaliydi.
60-70 den sonra Halil oyna girmeliydi(en gec 60-70)
Emre NEOLORSA OLSUN cikmamali, cunku emre tipinde turkiyede futbolcu yok, dunyada da nadir, (zaten olalar cok buyuk kulublerde oynuyor, vb Viera)
mustang
17.Kasım.2005, 00:40
bu fatih terim ne yaptıgını sanıyor tolga kim? hakan şükür nerde oynuyor kendi takımında forma bulamıyan adamı almış isviçrenin karşısına cıkarıyor kaçırmadıgı bir top vardı o da gol girdi zaten onuda tuncay tamamladı helal olsun tuncay sana ergün ve tuncay hariç bunlar türk cocugu geri kalan ise onlara ne cocugu oldukalarına siz karar verin .iyikide gidemedik bügün isviçereye rezil olduk eger gitseydik tüm dünyaya rezil olcaktık .REZİL FATİH TERİMİN REZİL OYUNCULARI.
TurQuaz
17.Kasım.2005, 00:40
arkadaslar kimse volkana birsey demesin, oglan elinden geleni yapti, 1 e 1 kalmis
volkan in yapacagi birsey yok,
tolga topu iskaladi gol oldu
FeYYaz1989
17.Kasım.2005, 00:42
Ya beyler bence kimseyi suçlamayalım.Ynai herkes çok iyi mücadele etti bence.Hakan Şükür'de bir sürü top indirdi.Tuncay'da.Herkes elinden geleni yaptı.Son golde bence Volkan'dan çok Tolga'da hata vardı.Topu geriye sektireceğine taca falan vurabilirdi.Bu 2 oldu.Önce Letonya,şimdi İsviçre.Yapıcak bir şey yok.Zaten ben hiç yüzümün güldüğünü görmedimki...
TurQuaz
17.Kasım.2005, 00:43
ben Hakan i HIC sevmem ama Sezar'ın hakkı Sezar'a
hakan bugun kotu oynadi ama vatani icin cigeri cikana kadar kostu...
bunu bir fenerbahceli olarak soyluyorum
fatih terim e de kimse kizmasin, buraya gelmemizin sorumlusu o degil(gurcistana kendi evinde o yenilmedi)
VoLkaN BaROs
17.Kasım.2005, 00:43
çok yazık oldu çookk...
Nereden başlayayım ki söze, ah alpay mı diyeyim niye elini o topa sokarsın ki, yoksa ah kader mi diyeyim...
0-1 olduktan sonra umudumu tamamiyle yitirmiştim ama baktım ki milliler maçı bırakmayacak... Dedim ilk yarı 2 gol 2. yarı 2 gol tamamdır, haydi bastırın...
Öyle de oldu nitekim, 2-1 ilk yarı önde bitti, 3. golle tamamiyle umutlandım... Ama hep golü son dakika atacağımız hissi doğdu içime... o bizi yıkan 2. golde bile umudumu yitirmedim zira son dakkalarda 2 gol bulabileceğimizi biliyordum ama stadı dolduranların çoğu bilmiyormuş anlaşılan... hepsi sustu, tezahurat yapanlar da zaten milli takımı bırakıp feneri desteklemeye başladılar... Bizim asıl sorunumuz da bu zaten...
Ne oldu? dakka 89 da golü atınca nasılda 180 derece çak etti taraftar, nasıl da desteklemeye başladı... ama o boşa geçen 5 dakika susmayıp yada kendi takımlarına tezahurat yapmayıp takımı destekleselerdi belki de bir gol daha bulmuş olacaktık...
Tam göremedim ama İsviçrenin 2. golünde ofside fardı sanki... dedim ya o karmaşadan dikkat etmedim...
Hakem maçı katletmedi, aksine oldukça tarafsız yönetti... kimse hakemin ardına sığınmasın...
Yazık oldu diyorum, zira bu takım Almanyada oynanacak Dünya Kupası Finallerinde olmalıydı... Bir daha ki sefere diyorum, işallah bu sefer Avrupa şampiyonası Finalleriyle başlar, Dünya Kupası Finalleriyle devam ederiz...
Son olarak da Millileri yürekten kutluyorum, çok yürekten mücadele ettiler...
PhotoGrapher
17.Kasım.2005, 00:45
Bu macta yine görülmüstür ki Türk oyuncusu profesyonel degildir.Ikinci golde defanstaki üc oyuncunun faul yapmamasinin anlami nedir,manasi nedir?Defans oyuncusu riske girmeyip topu neden taca birakmaz?Kaleci bir cok defans oyuncusunu hice sayarak neden kalesini terk eder?Bir forvet neden etrafina bakmaz da sürekli ofsayta yakalanir?Bir taraftar kitlesi neden takimi zafere bu kadar yakinken temposunu kaybeder?NEDEN?
TurQuaz
17.Kasım.2005, 00:45
arkadaslar, tebrik etmeyi unutdugumuz bir isim var Oda Serhat Akin.
bu oglanin bu takimda yeri oldugunu GOSTERDI
PhotoGrapher
17.Kasım.2005, 00:47
Ayrica bir grup fb taraftarinin mac esnasinda fenerbahce diye tezahürat etmesi ne kadar dogrudur tartisilmasi gerekir....
mustang
17.Kasım.2005, 00:54
lan arkadaşlar allah aşkına kendimi tutamıyorum.şurda şuan fatih terim olsa ümügünü sıkarım .allah korkusu dinlemem parçalarım inşallah tolganında alpayında fatihinde hakanında kısa sürede görevden alınırlar .inşallah yaw biz 3-1 yakaladıktan sonra niye durakladık neymiş efendim son dakkada bastıracakmışız bırak allahını seven
Archilles
17.Kasım.2005, 00:54
bence hakem macı sattı adam 2 penaltı pozisyonunu vermedi (c) (c)
FeYYaz1989
17.Kasım.2005, 00:58
Ya penaltı golü 50. dk damı ne oldu yanlış bilmiyorsam.40 dk ne yaptık ya?harbi niye durduk o kadar zaman?
capriceman
17.Kasım.2005, 01:24
İşiniz gücünüz fanatiklik, Hakan Şükürde, Fatih Terim de herşeyi yaptı bugün. Futbolu bilmeden herkes konuşuyor.
dinaMYt
17.Kasım.2005, 01:39
maçın en çok koşan adamı hakan şükür en çok terliyeni ise fatih terimdi maçı nasıl izlediniz anlamış değilim.farkında değilsiniz sanırım ama biz isviçreyi 4-2 yendik ama ne yazıkki inanılmaz kötü oyanayn savunma hattımız ve ilk maçtaki berbat oyunumuz bizi kaybeden tarafında bıraktı.ilk maçtaki hemen hemen aynı pozisyonda verilmeyen penaltı bu maçta henüz 17.saniyede verildi(belki de iyi oldu daha çok hırslandı bizmkiler) ve ardından hakem tüm maç bir çok faulü es geçti bu oyunumuzu fena halde etkiledi ama şunu da unutmamak gerekir ki frei-sanırım- 3 kez kaleciyle karşı karşıya poziyonları değelendiremedi.3. golü bulduktan sonraki süreç ise bizi adeta bitirdi. anlamsız biçimde topu isviçreye bıraktık ve oyundan düşen takıma terim müdahele yapmakta biraz gecikti oysa 60.dakkada yıldıray oyuna girse maç değişik bir hal alabilirdi.her şeye rağmen fatih terim ve öğrencilerine helal olsun sonuna kadar mücadele ettiler yine barajda kendimizden zayıf bir takıma takıldık artık umutlar isviçrenin ev sahibi olduğu avrupa şampiyonasına kim bilir belki bunun rövanşını orda kupayla alırız
emirduman
17.Kasım.2005, 01:52
Tüm takımı tebrik ediyorum, defans dahil herşeye rağmen...
Bugün oldukça güzel futbol oynadık ama demek istediğim birkaç şey var...
Ne yazik ki, hala oyuncularımız bazı şeyleri aşamamışlar. Bu kadar önemli bir maçtasın yapılan inanılmaz bireysel hatalara bak, volkan'ın anlamsız yere çıkmasını mı dersiniz, defanstan çıkarken adamlara zorla pozisyon vermemizi mi, yoksa ikinci goldeki Tolga'nın hatasını mı. Hedefleri bu kadar yüksek olan bir ülkenin milli takımda, bu tür hatalar olmamalı. Adamlar sırf beceriksizliklerinden kaç tane çok önemli pozisyonu değerlendiremediler, Dünya Kupası'nda bu kadar kolay kurtulamazdık...
Hep bi daki sefere bi daki sefer diyoruz ama, bilmiyorum artık inşallah bi daha ki sefere...
Vieri
17.Kasım.2005, 01:54
tüm türkiye bu maça odaklanmış konsantre olmuş taraftarlar stadyumda sabırsızlıkla tezaruhatı beklerken fatih hoca taktiğinde önce 2-0 olsun sonra gerisi gelir düşüncelerindeyken bir facia yaşandı maçın hemen başında!! tüm konsantremiz bozuldu kendini fişekleyen taraftar birden sustu yani sanki üzerimize birşeyler yıkıldıda altından çıkamayacak sandık. öyleki aynı şekilde olan bir pozisyonda penaltımızı vermeyince hakem fitili ateşledi. mantalite falan kalmadı herkes hakeme çullandı tekmeler kartlar havada uçuştu... en ağırıma giden maçı isviçreli arkadaşlarımla izledim son gülen onlar oldu ama şu varki takımımız iyi mücadele etti. başımız bükük ayrılmadık. 4-2 kazandık ama neye değer bu!.. önemli olan kzanmak değildi 3-1 e getirdiğimizde daha iyisini yapmalıydık gol geciktikçe stres arttı hataları getirdi kalemizde gol gördük. 3-1 e kadar nne güzeldi isviçrelinin suratınad endişe hakimi gol beklentilerimizz.. birden herşey hayal oldu. nasıl üzüldüm anlatamam.. dünya kupası gidiyordu. ama sonradan daha 88 de tuncay yine bizi ümitlendirdi. ama kendi bile buna ümitenmemiş olacakki gol olup olmadığını bile küçük televizyonda ufacık bir türk restaurantını doldurmuş bizler anlamadık. evet goldü ama ingilterenin bile 3-2 den alıp götürdüğü hazırlık maçlarını hiç izlememiş millilerimiz olayın farkında değillerdi. şaşırdım kaldım 4 dakika uzatma ve maçın bitmesine 2 dk var niye saldırmıyorsun daha ne yapabilirsin git varını yoğunu ortaya koy anlatmak çok zor taktisyen değilim olaya sadece bir taraftar olarak bakyorum kimseyi suçlamakta istemiyorum denedik olmadı bugün gerçek türkiye gibi oynadık ama yeterli değildi.. herkes hata yapabilir ama sen milli takımda oynuyorsan daha dikkatli olmalısın defansını korumalısın. umarım ileriki zamanlarda yeni nesil milli takımı abilerini aratmaz ve önümüzdeki 2008de başarılı oluruz. :roll:
ya yuh be utanmadan nasıl hakan şükür e fatih terim e laf atıyosun sen be?sen git de futbol nedir nasıl oynanır bi öğren bakalım,serhat akın ın bu takımda yeri varmış!!!peh!o kadar iyi biliyorsan git sen oyna.atın artık üzerinizden bu GALATASARAY ve FATİH TERİM ezikliğini.kendi işinize bakın!
gezenti
17.Kasım.2005, 13:35
helal olsun tuncay sana ergün ve tuncay hariç bunlar türk cocugu geri kalan ise onlara ne cocugu oldukalarına siz karar verin . .REZİL FATİH TERİMİN REZİL OYUNCULARI.
sen kendini ne sanıyorsun bu nebiçim bir laf fatih hocanın türk futboluna yaptığını kim yaptı.zaten fatih hoca olmasaydı burayada gelemezdik.
bu maçı fatih hoca değil futbolcularda değil kimse kaybetmedi.fifa başkanı isviçreli iki maçtada hakem hataları bu nasıl iş adamların defans oyuncuları bilmem kaç maçtır kart görmüyormuş.bu her şeyi açıklıyor zaten.bir rezillik varsa fifanın yaptığıdır.
VoLkaN BaROs
17.Kasım.2005, 14:04
helal olsun tuncay sana ergün ve tuncay hariç bunlar türk cocugu geri kalan ise onlara ne cocugu oldukalarına siz karar verin . .REZİL FATİH TERİMİN REZİL OYUNCULARI.
tamam anlıyorum üzüntülüsünüz ama kendinize gelin, kullandığınız kelimelere dikkat edin...
Neron_FB
17.Kasım.2005, 16:43
Herşey bi yana şu önümüzdeki iki yılda U 17 takımında oynayanlar vb. oyuncular da eklenecek bu takıma...Ayrıca dünkü futbolu çok beğendim..Gereksiz suçlamalar yapılmasın lütfen teknik direktöre ve oyunculara...Biz ne kadar istiyosak onlar da o kadar istiyolardı gitmeyi ama olmadı..Brezilya bile her maçta kusursuz oynayamıyo..Ben önümüzdeki avrupa şampiyonası için çok umutluyum..Bundan zaten pek umutlu değildim ersun yanal giderken..gitmemiz sürpriz olucaktı....Inanın biz isviçrede en az yarı final oynicaz hatta avrupa şampiyonasına da grup lideri olarak gidicez.. (b) fenerbahçeliyim ama buı gerçekleri görmezden geleceğim anlamına gelmiyo...gerçekçi olmak lazım.. hakan şükür dün gayet iyiydi...Fatih terimi de teknik direktör olarak özellikle hırsından dolayı çok seviyorum..umarım uzun süre onunla devam ederiz..
Vieri
17.Kasım.2005, 17:56
maçtan çok saha dışı olaylar konuşuluyor
Berkology
17.Kasım.2005, 18:08
Takım iyiydi bence hepsine helal olsun ama o hakem olacak adamı ve ahlaksız İsviçreliler'i hiç unutmayacağım...
Enjoy
17.Kasım.2005, 18:11
bütün oyuncuları tebrik etmek lazım..alpay'ın çok hatası oldu...burda hakan'a laf söyleyenleri anlamıyorum..adam daha ne yapsın..attığı golü kim atabilir..adam neredeyse yere yapışıyodu ama çok güzel bir gol attı..emre,tuncay ve serhat çok güzel oynadı..2. gol'de selçuğun büyük hatası vardı..arapasını veren adamı düşürmedi ve adamda pası verdi..aynı hatayı milan maçında da yapmıştı...
milli takıma gerçekten yazık oldu..bütün gece sinirden kendimi yedim..
semih5
17.Kasım.2005, 19:21
bence kisacasi artik hakan sükür milli takimi biraksin ya
Enjoy
17.Kasım.2005, 19:35
gerçekten çok komiksin...
bence sen de yaşamayı bırak.
capriceman
17.Kasım.2005, 22:13
Yerine alternatif söyle hadi bir tane??
benyaben
17.Kasım.2005, 22:13
bi kere arkadaşım benim açtığım tıopicte ne dion fatih terim nie satsın demişsin
tabiki satmaz ama yaptığı hatalar çoook basit ve öle futbol bilgin olması gerekmio yaptığı hataları görmek için
HATA 1:Sarhat Çıktı Tümer Girdi:arkadaşlar beşiktaşlılar alınmasın tümer sadece ofansif yönlü gibi geldi bana defansa hiç bir katkısı yok adam gidio geri gelmio anca kornerlede deuran toplarda ama serhat oyunda olsaydı şahsi fikrime göre 2. golü yemezdik her ne kadar tolga ahatalı olsada
HATA 2:Necati çıktı Tekke Girdi:Fatih Tekkenin girmesi doğru ama necatinin yerine diil.Hakanın yerine oyuna girseydi bence daha iyi oynardı ve daha iyi pozisyonlar elde ederdi.Necati ise topu ayağında tutabilen bir futbolcu.iyi koiuyo yeri geldiğince çalımda atabiliyo
HATA3:EMRE ÇIKTI yıldıray Girdi: yaw kardeşim sen emreyi nie çıkarıosun ya..Yıldıray girdide noldu. bence emre kalsaydı belki o Tümerin atamadığı frikik kaçmayıp gol bile olabilirdi kesin diil ama oolabilirdi.
Hata 4:ÜMİT KARAN KADRODA YOKK:arkadaşlar Türkiye liginin gol kralı artık Galatasarayında demirbaşı halline geldiğine inanıyorum.Hakanın yerinde çok iyi işler yapabilirdi.Hakan kafa atıyo ümitte atar.Hakan pres yapmıyoı ümit hayvan gibi koşuyo.
HAta 5:işte en büyük ahat ama bunu Terim diil Fifa yaptı zaten fifa başkanını dinlemişsinizdir gözlemci raporu gelmeden herif soruşturma başlatıyo ki zaten kendiside isveçli.
EN büyük Hata HAKEM bence sonrada Fatih Terimin yaptığı kötü Değişiklikler.. (b) (c) (c) (c) (c) (c) (c)
Galatasaray CimBom
17.Kasım.2005, 22:22
Hep bu hakemin yüzünden!!!
Dün futbolcular cok güzel oynamistilar...Ayaklarina saglik...
Ama nafile... Okadar cabaladilar, kötü bir sonuca vardik.
Artik 2006 Dünya Kupasi'na gitmek icin, hic bir hakkimiz yok...
Yani, elendik...
Cok üzgünüm... Ama FIFA Baskani da, -Türkiye Milli Takim,
2010'da Dünya Kupasi'na katilamiyacak.-
Neymis efendim, TÜRKIYE CEZALIYMIS...!
Bunu duydugumda tepem atmaya basladi... (f) (f) (f)
meddah
17.Kasım.2005, 22:36
Hata 1:
Son 15 dakikaya girerken ve en azından bir gol lazımken oyuna defansif yönü kuvvetli oyuncu mu alınır?
Hata 2:
Necati maç boyunca ne yaptı?
Hata 3:
Emre, gerçi son 10 dakikaya girerken çıktı, ama gelene gidene tekme atıyordu ve sarı kartı vardı..
Hata 5:
Allah aşkına, TV görüntülerini de mi izlemedin benyaben, bırak onu, maç içinde benim bir şey dikkatimi çekti, adamlar faul yapıyor, gelip kaldırmaya çalışana el uzatan yok, bi,zimkiler faul yapıyor, yerde yatan İsviçreli'ye (Eğer sarı kart tehlikesi mevcut değilse) el uzatıp kaldıran yok. Adamları saha içinde de dövdük, dışında da; dışındaki stadda da net biçimde görüldü, TV'den de. Bırak onu, hala uluslararası maçta sahaya (Altını çizerek söylüyorum; rakip futbolcuya) taş, para, pet şişe atan beyinsiz taraftarımız var.. Daha ne olacak?
4. maddeye bir şey diyemiyorum, ama Karan gelse, Fatih, Hakan, Necati üçlüsünden biri fazla kaçıyor.
Seçkinn
17.Kasım.2005, 23:04
Mükemmel oynadığımızı söyleyemem...Ama İsviçre takımına futbolun nasıl oynanacağını gösterdik...Ancak tek derdimizdi sanki İsviçre...Oyuncularımızın aklında Dünya Kupası değil sadece İsviçreyi ezmek vardı adeta...Yine çok basit hatalardan golleri yedik...
Sayın Terim kusura bakmasın ama dün maçı mesela Collina (Hani en güvenilen o ya.) yönetseydi bizden 3 oyuncu atılırdı...Serhatın pozisyonunda penaltı yerine sarı kart alırdı oyuncumuz...Tümer oyuna girişiyle beraber atılabilirdi...Emre zira öyle...Alpay için herhangi bir yorum yapmak istemiyorum...Dün sahada herşeyini futbola veren kavgalara tartışmalara karışmayan oyuncularda vardı...Onları tebrik etmek gerekir...
Sayın Davut Dişli kesinlikle istifa etmelidir...Kavgalardaki en büyük sorumlu sayın Fatih Terim ve kendisidir...Davut Dişli'yi tanımam ama sayın Terim daha sakin olmalıydı ona yakışmadı bu davranışlar...Bize yakışanı yapamadık maalesef...Üstelik daha önceden FİFA ve UEFA tarafından uyarılmamıza rağmen...Şimdi sahaya atılanların koridorlarda yaşananların hesabını nasıl vereceğiz bakalım???
Bu arada kanallarımızın çoğu ellerinde olmasına rağmen (hepsi aynı ajanstan almışlar görüntüleri) Mehmet Özdilek'in ilk tekmeyi attığını ya hiç göstermediler yada bir kere gösterip geçtiler...Neyi kapatmaya çalışıyorlar acaba...FİFA'ya zaten tam gidecek görüntüler...Eeee o zaman kazığı yiyen bizler mi oluyoruz???
VoLkaN BaROs
17.Kasım.2005, 23:15
çok gereksiz yere gerildi maç, belki bu kadar gerilmeseydi turu çok rahat geçerdik...
olan oldu, maç bitti, şimdi asıl sorun dünya nezlinde üzerimize sürülmeye çalışılan karalığı engelleyebilmektir...
Düşünün bi koskoca FIFA Başkanı daha araştırma yapılmadan deyim yerindeyse yargısız infazla "Türkiyeye hertürlü müeyide uygulanacak, 2010 dünya elemelerinden ihraç edilecek, FIFA üyeliği askıya alıncak" gibi kelamlar edebiliyor...
Daha da ileri giderek, Türkiyedeki maçta isviçrelilerin ve hakemin can güvenliği yoktu" gibi küstahca bir cümleyi kurabiliyor...
Hatırlayın romada başımıza gelenleri, ne farklı? O zaman italyanlar için FIFA veya UEFA Başkanı çıkıp aynı kelamları etmişlermiydi? Onlar dünya önünde böylesine "barbar" gösterilmişlermiydi? Tabi ki hayır... 2-3 maç ceza verip konuyu kapatmışlardı...
Biz mülüman ve Türk olduğumuz sürece bunlar başımıza hep gelecek.. O zaman ne yapacağız, onların oyununa onlar gibi karşılık vermeyeceğiz. Yada en azından onlar kadar karşılık vereceğiz... Çünkü biz bazı şeyleri abartmayı çok seviyoruz maalesef...
Burada olaylara uyan en iyi söz "vur diyince öldürmek" olabilir...
Vieri
18.Kasım.2005, 00:07
http://home.skysports.com/broadband.asp?showclip=yes
buradada isviçreli oyuncuların olayları körüklediğini bahsediyor
Frank_Castle
18.Kasım.2005, 00:20
en fazla para cezası alırız ..
terim iki maçtada 80. dakikada oyuncu değişiklikleri yaptı, 2 seferde hemen gol yedik.. şu dakikadan sonra ne desek boş.. bu skorla olmasaydı bari..
ilk golü yemesek bence bu kadar iyi oynayamazdık, golü yediğimiz için tüm riskleri aldık ve çok iyi oynadık, ta ki ne zaman 3-1 oldu , oyuncular risk almaktan korktu, yorgunlukta bastırınca koparamadık maçı orada..
Legolas007
18.Kasım.2005, 00:44
bence çok tartışıyonus
aslında aldığımıs sonucun nedeni okadar basitki
HAKEM STRES PANİK HATALAR :mrgreen:
abiniz
18.Kasım.2005, 00:44
lam yemisim boyle takimi. yillardir rezil oluyoz yine rezil olduq. buyur. onceden ingiltereye neye gideriz 8-0 yeniliriz filan. gazetelerde mansette " YENILDIK AMA EZILMEDIK!!!" ulam daha kac tane yiyecen? de ezilecen? yok gideriz lihnestayn a yeniliriz. cabaladik ama olmadi. yok gideriz letonyaya yeniliriz. turkiye kil payiyla avrupa elemelerini kacirdi. yok dunya kupasi olur. boktan gruplardan cikamayiz yada playoff a kaliriz nolur iste boyle birtane bile star oyuncusu olmayan balli kuradan bile eleniriz. turkiye yurekli oynamis? hehe yemisim o yuregi ben ne yuregi? yurekli adam gider orda iyi bi sonuc alir. 2-0 yenilmiste gelmis 4 gol atmis hic bi ***** yaramaz. ister 4 at ister 10 at. bu takimin boyle ruhsuz davranislariyla biz daha cok 2006 lar 2206 lar kacirriz. bu zamana kadar (kendimi bildim bileli milli takimi desteklerim) hep destekledim ama bundan sonra bitti benim icin bu takim. yaziklar olsun baska diyecek bisey yok. **** hakan sukur de birkez daha nereye layik oldugunu gosterdi. torinolu sabani alipta milli takima koyarsan olacagi o olur. nihat gibi yildizi harcayan fatih terim ***** daha galatasaryli talebelerine yalakaliq etsin dursun.
2 dakka sonrada cevap mahiyetinde temiz aile cocugu gibi elestiride bulunmayin. adam gibi icinizden geleni soyleyin. :!:
EDİTED BY ROCCO_42:Adamlıgı kimse senden ögrenecek degil.Önce sen adam ol.Ben bu gelismemis varlık adına hepinizden özür diliyorum arkadaslar.
Düzenleme Vieri:Önce toplum içinde nasıl davranacağını öğren sonra buraya yazarsın hadi gülüm şutladım seni...
semih5
18.Kasım.2005, 01:08
herkese cok yazik oldu ya
mustang
18.Kasım.2005, 01:59
yaw arkadaşlar hepnizden özür dilerim belki cok agır konuşmus olabilir ama o anki kızgınlıkla olabilir .neyse önümüze bakalım artık türk futbolu cok geriye gitmiştir uefada 4 takıma indik türk futbolu cok geriye gidiyor . cok acilen bir şeyler yapmak lazım hemen radikal kararlar alınıp bunlar derhal uygulanması lazım .
Vieri
18.Kasım.2005, 03:37
tamam herkes sinirine hakim olamıyor bazen olabilir bunlar..
futbolcularımızda sinirli değilmiydi? Bana kalırsa hakem yine çok şükür kırmızı kartına saldırmadı. Özellikle Tümer'in kasten adamın ayağına basması (yahu oda senin gibi futboldan ekmek parası çıkartanlardan) Emre'nin yaptıkları, Tuncay'ın faul yapması üstüne birde faul bizim gidiyor hakeme itiraz ediyor kart için kendisi gördü kartı.. Alpay'ın yaptıklarını söyliyemiyorum bile resmen dayak attık sahada adamlara.. Tamam bizim için önemli maçtı futbol sayasında olur böyle şeyler bizde FM de yapmıyormuyuz önemli maçlarda top kapmak için sertlik "HARD" yapıyoruz aynen öyle oynadı milliler ama yinede tamamen hakemi suçlamamak lazım..
Herkes penaltıya odaklandı. Adamda dünya kupasına gitmek için gördüğümü çalarım demişti. Bizimkini gördü onlarınkini görmedi her insan hata yapabilir. ben kasti olduğunu düşünmüyorum. Bizim teknik heyetimiz olayları hakame bağlamasınlar hiç.. play off maçlarında 2 maç yaparsınız siz ilk maçta gereken önlemlerinizi almayıp bıçak sırta dayandığı zaman konuşmaya başlayıp sonrada kazanmasını bilmeyip hakemi suçlamamlısınız.. bu kolay kaçış olur insanlar dahada gaza gelir.. bilmiyorum benim ümidim çoktu bu maçı alırız diyordum. (Şuda var Fatih hoca geldiğinde işi gerçekten çok zordu) Olmadı adamlar gibi sert mücadelemizi verdik, keşke olaylar dışarıya yansımasaydıda alkışlarla isviçrelileri uğurlasaydık. sonra yazsaydı basınımız medeniyet gör isviçre diye. insanlar şimdi Türklerin barbar olduğunu konuşuyorlar dışarda. ne diyeyim futbola aşığız ama karşımızdakininde insan olduğunu unutmamalıyız eğer onlar bize insanlık yapmıyorlarsa bunun cevabı intikam olmamalı spordan şiddeti uzak tutmalıyız. Yarın öbür gün dünya kupalarından men edilme gibi bir ceza alınırsada politikacılarımız işin içine girmeli o zaman isviçrede 2006 ya alınmamalı. Temennim Türk milletinin bukadar hırslanmasına sebep olan isviçrelilerinde aynı kefeye konması.. bu Fifa yönetimi ile olur mu? İşte onu aralıkta göreceğiz
FeYYaz1989
18.Kasım.2005, 11:16
Yok hakem bence kötü değildi.Hatta iyiydi.Rahat 2-3 kırmızı kart görebilirdik.Burda yapılanlar ise ilk maçı sonuçlarıdır bence.
Cisse
18.Kasım.2005, 20:15
tolga seyhan ın topa vuruşunu kendisi istese yapamazdı.
anlamdaım öle bir vuruş mu war ilk defa gördün
en dandik adamı koy öle vuramaz (c)
yeniay
18.Kasım.2005, 21:14
bizim insanlarımız hala sunu anlamadı biz Türkiyeyiz yani bizim Türk'ten başka dostumuz olamaz yani bizi dunyada kimse sevmez bizim yaptıkmlarımız ufak veya buyuk sonucta hep biz suclanırız ama hiç bir zaman buna gore davranamıyoruz yani şifo o hareketi niye yaptı yapma kardeşim ne kadar haklı olursan ol yapma cunku adamlar bunu bekliyor bizim iğnemiz diğer ulkelerin kılıcını gecer onlar kılıc saplar sorun yok biz iğne batırırz herkes ayaklanır ama sunuda soylemeden gecemiycem bu goruntuleri ceken kameramanın gelmişini geçmişini ******** bide marifetmiş gibi kameramanın adını yazıyolar altta isvicrede yapılanlar hiç basına yansıdımı bizm basınımızda iş yok bir kere o gotuntulerin hiç yayınlanmaması gerekiyordu ama reyting aşkına vatan bile satar bu medya ceza ne olursa olsun verilmese bile bu federasyon artık gitmeli tamam şifo iyi niyetli bir insan olabilir ama bu tur adamlar boyle macları kaldıramaz bence oguz ve şifonun yardımcı olması bir kere başta hataydı profesyonellik başka bir sey arkdaslar bizim ne federasyonumuz ne teknik ekibimiz nede medyamız profesyonel. orda olaylar oldugu zaman dunyayı ayaga kaldırmamız lazımdı ama biz ne yaptık burda gorusuruz dedik size burda ceza vericez dedik hehhhh buyrun işte ceza bize geliyor ve bide su var alpay neden boyle yapıyor beckham olayında haklıydı ama goruntulerde olamz kameranın orda yapma git içeri anasına avradına istediğini yap ama kameranın onunde yapma tamam adam hata yaptı be şerefsiz kameraman niye silmiyosun o goruntuleri mal herif yaa.Federasyona yüklenmemin nedeni ise bize orda yapılanlardan sonra cok pasif darandı heemn istafa etmelri lazım bence bizi iyi bir şekilde temsil edemiyorlar.
Laz_Asker_61
18.Kasım.2005, 23:35
ya bu hakemin neresi suçluydu adam 80 dk emrenin tekmelerine göz yumdu alpayın yaptıkları ayrı bir dava hake bence çok iyiydi
en kötü olan şey futbol dehası yüksek bir teknik adamın 80 dk oyuncu değiştirmemesi hakanı halen da kadroya alması necatiye sabretmesi bence bu hallere bu yüzden düştük
bence hakem idare etti maçı.bizim enaltımız es geçildi ama gerçekten bize çok müsama gösterdi 2-3 tane kesin kırmızılık hareketlerimiz vardı.bkz:tümerin rakibine basması
Laz_Asker_61
18.Kasım.2005, 23:51
tümerin yaptığı o hareket sakatlayabilirdi bile direkt kırmızı karttı ama hakem es geçti
yeniay
19.Kasım.2005, 00:24
Bencede hakem iyiydi
Bence bizim insanlarımız en cok kızdıgı sey çifte standart evet bizim yaptıklarımız ceza gerektiriyor yanlıs yaptık ama aynı cezayı isviçreninde alması gerekiyor ama hakeme yuklenmek yanlıs penaltıyı vermedi ama sanalman ve11'inde dediği gibi en az 3 futbolcumuz kırmızı kart gormeliydi
Archilles
19.Kasım.2005, 01:17
Bencede hakem iyiydi
abi bu hakemin neresi iyidi Allah aşkına solermisin
Legolas007
19.Kasım.2005, 02:40
walla yaw
emirduman
19.Kasım.2005, 02:41
Ben de hakemin bize karşı önemli bir hatasını görmedim, hatta bazı yerlerde bize iyi bile davrandı diyebilirim...
Emre ve Tümer oyundan atılabilirdi, ama hakem sanırım gerginlik tırmanmasın diye onları oyunda tuttu...
Legolas007
19.Kasım.2005, 02:52
warmı böle bişi gerginlik olmasın diye oyunda tutmak (f)
isviçre ilk maççını hatırlayın hakanın düşürlüdüğü an hakem penalty için koşuyor ama beyni devreye giriyor
-maç 1-0 bu penaltı gol olursa beni naaparlar kimbilir
düşüncesiyle foul çalıyor....
SİZ BÖLE GÖZ YUMUN daha neler olacak (b) (c)
Archilles
19.Kasım.2005, 03:33
arkadas bence cok dogru soluyor (ı) (ı) (b)
Legolas007
19.Kasım.2005, 03:35
saol kardeş ama bunların bilinmes lazıms yauuufw (f) (f) (g) (j)
yeniay
19.Kasım.2005, 22:47
warmı böle bişi gerginlik olmasın diye oyunda tutmak (f)
isviçre ilk maççını hatırlayın hakanın düşürlüdüğü an hakem penalty için koşuyor ama beyni devreye giriyor
-maç 1-0 bu penaltı gol olursa beni naaparlar kimbilir
düşüncesiyle foul çalıyor....
SİZ BÖLE GÖZ YUMUN daha neler olacak (b) (c)
Sen macları karıstırdın heralde bide siz goz yumun falan sen kendine bak taraflı olma biraz objektif ol emre ile tümer hatta alpay normalde atılmalıydı ama hakem tölerans tanıdı kararları dogruydu sadce ilk yarıda penaltı yerine korner verdi posizyonuda gormesi zordu zaten asıl senin gibiler oldukca vay halimize ilk macı karıstırma biz ikinci mactan bash ediyoruz biz ilk mac falan demedik iii oku yazılanları
Legolas007
19.Kasım.2005, 23:19
ben ilk maçtan bahsetmiyorm örnek verdim
sen sinirlenmişin bugun (Diyarbakır 3 Üç-0 sıfır TS)
olum ne alaka bize tolarans gösterilince bişey demesseniz ilk maç gibi olur dedim algılamanda sorun var sanırm= (l)
yeniay
20.Kasım.2005, 01:20
Ben sinirlenmedim trabzonun macını niye katıyosun şimdi araya sen harbiden alakasız macları soyluyorsun.
Bir daha laflarına dikkat et "oglum" falan "algılamanda sorun var" falan haddini bil asıl sende bir sorun var heralde milli mac konusuna kulupleri katıp konuyu saptırmaya çalısıyosun senin amacın ne kardeşim asıl senin beyninde bir sorun var doktora gitmedni oneririm bu topicte bu konuyu daha fazla uzatmayalım sorunun varsa ÖM atarsın....!!!
gezenti
20.Kasım.2005, 21:14
bence sen de yaşamayı bırak.
bu güzeldi...
Neron_FB
20.Kasım.2005, 22:00
ya hakan şükür 34 yaşında...önümüzdeki ilk avrupa şampiyonasında oynama ihtimali zaten az.. Niye bırakmaması için bu kadar direniyosunuz?? Artık kendisi bile bırakmayı düşünüyo..10 yıl sonra da hakan şükür mü olucak...yada 15 yıl önce hakan mı vardı..
semih5
20.Kasım.2005, 22:27
ya hakan yok tu ama baskalari vardi ya bu isler boyle ya hakan birakir baskasi gelir yeni hakan o olur ya
Neron_FB
20.Kasım.2005, 22:31
bencede yani hep hakan olmicak..34 yaşına kadar da tam verim alındı ondan..yani o da insan o da bigün jübile yapıcak..takımın biraz hakansız oynamaya alışması lazım..hakan büyük golcü bunu hep savundum...
@semih5: +1
emirduman
20.Kasım.2005, 23:16
Bence Hakan herşeye rağmen hala yaralı bir oyuncu olsa da, işin suyunu çıkarmadan bırakması gerekir artık...
Bence artık bırakmalı....
Neron_FB
20.Kasım.2005, 23:25
Fatih-Tuncay-Halil-Nihat-Serhat-Necati
Hakan Şükür bu isimlere güveniyor..Bence bırakma kararı alıcak ve gözü arkada kalmicak.. (b)
Legolas007
21.Kasım.2005, 00:58
Neron Sen naaptın hakan sırf bunlara güveniyo diye bıraekırmı nerde pivot st.
meddah
21.Kasım.2005, 10:27
Evet, nerde pivot st... Günümüz dünya futbolunda?
Neron_FB
21.Kasım.2005, 10:46
Ya tabiki bitek bunlara güveniyo diye bırakmicak...Ama hakan oynadığı sürece onların önünü kapayacak..Bunun farkında bence artık...
Legolas007
21.Kasım.2005, 23:21
hakan yerine adam gelisye kadar45 yaşına kada oynar :n:
Archilles
22.Kasım.2005, 01:10
bence Hakan Şükür macın en iyisi idi ona laf yok simdi (b)
mustang
22.Kasım.2005, 21:16
hakan'nın alternatifi gökhan ünal .aynı hakan gibi pivot santrfor .cok iyi kafaya cıkıyor bu futbolcuya dikkat edin bence korkmatın daha yaşı genç 23 yaşında eger böyle bir futbolcuyu degerlendire bilirsek hakandan kurtulmuş olacagız (d)
dinaMYt
22.Kasım.2005, 23:39
biz pivot santorfor olmadan futbol oynayamıyoruz mu?hakan şükür özel bir futbolcuydu şu ana kadar oyunumuzu bi şekilde onun üzerine kuruyorduk ama bunun sonsuza kadar sürmesi isteğini anlamıyorum.hakan oynayabildiği sürece faydalanılması gereken bir futbolcu ama ona alternatif aramak boşa zaman kaybı bence
yeniay
22.Kasım.2005, 23:49
Hakan'a alternatif aramanın bir manası yok bizim ülkemizde Tuncay,Fatih,Halil,Serhat,Nihat,Necati,Ümit gibi forvet bollugu var o zaman hala niye pivot diye tutturuyoz Allah Aşkına bence futbol tarzımızı değiştirmeliyiz resmen 30 yıl önceki ingiliz futbolunu oynuyoruz neymiş doldur-boşalt günümüz futbolunda artık bu tür oyun kalmadı yani bizim pivot santrafora ihtiyacımız yok futbolumuzu elimizdeki dünya kalütesindeki forvetlere vede diğer mevkideki futbolculara göre değiştirmeliyiz son maçlarda oynadıgımız şekilde bir şey yapamayız DK gitseydik bile bu futbolla hiç bir şey yapamazdık bence
Archilles
23.Kasım.2005, 01:12
hakan'nın alternatifi gökhan ünal .aynı hakan gibi pivot santrfor .cok iyi kafaya cıkıyor bu futbolcuya dikkat edin bence korkmatın daha yaşı genç 23 yaşında eger böyle bir futbolcuyu degerlendire bilirsek hakandan kurtulmuş olacagız
dogru soluyorsun
Maymuncuk
23.Kasım.2005, 01:18
off girsek ne gusel olurdu ama dunya kupasna fatih terim bile care olamadi.yenildik die demiorm ama gercekten hakem olaylari da olmasa sinirler bu kadar tavan yapmazdi...artik ne dielim 2008 avrupa'ya..insallah :idea:
emirduman
23.Kasım.2005, 18:09
Abi Gökhan Ünal'ı ben Hakan'a pek benzetemiyorum açıkçası...
Başarılı olabilir tabi de yani Hakan'ın yerine olarak düşünmek bence yanlış...
Bence tarzları oldukça farklı....
RoCCo_42
23.Kasım.2005, 20:22
Hakan Sükürün yerine oynayabilecek en önemli ve en uygun oyuncu ÖZGÜRCAN ÖZCAN dir arkadaslar.
Archilles
23.Kasım.2005, 22:35
okadar da degil simdi
RoCCo_42
23.Kasım.2005, 22:43
okadar da degil simdi
su anda demiyoz zaten ama özgürcan duruken yok gökhan ünalmis yok sumus bana sacma geliyor.Bu dedigimi bi yere bnot al golleri asisstleri sıralayınca özgürcan ROCCO demisdi dersin.
FeYYaz1989
23.Kasım.2005, 23:47
Ya ısrarla Hakan Şükür yerine neden adam arıyoruz?Gökhan Ünal'da gayet iyi oyuncu bence.Ben beşiktaşta görmek isterim.Özgürcan'ın kendini geliştirmesi lazım.Yerinde sayarsa bu iş olmaz.
Cambaz
08.Ocak.2006, 03:24
Türkiye Cumhiriyet'i tarihindeki en başarılı spor adamalarından olan insanlara "palyaço" diye tabir edebiliyosun.
RoCCo_42
08.Ocak.2006, 11:49
Arkadaslardan rica ediyorum herkesi galeyana getirebilecek bu konuyu silsinler lütfen.Böyle gereksiz adamlarada siteden atılmıs olsalar bile cavap hakı dogurtmayalım.