View Full Version : F.Bahçe'ye özür borcumuz var
ewrim_FB
30.Aralık.2006, 14:41
Galatasaray eski İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Radyospor'a gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Gürsoy, "Önder Turacı olayında F.Bahçe'yi çok suçladım. Önder'i oyaladık ama alamadık. F.Bahçe'ye gitti. Biz o dönemde Fenerbahçe'ye çok saldırdık. Bereket F.Bahçeliler bize uymadı da ortam gerginleşmedi. Onlara bir özür borcumuz vardı. Geç de olsa burada Fenerbahçe'den özür diliyorum" dedi.
Fener'e borçluyum
F.Bahçe'ye özür borçlu olduğunu ifade eden Gürsoy, sözlerini şöyle bitirdi: "Önder Turacı transferinde agresif davrandım, F.Bahçelileri suçladım. Ersun Yanal Milli Takım'a kazandırmak için Önder'i bize önerdi. Uzun süre oyaladık ama almadık. Geç de olsa F.Bahçe'den özür diliyorum.
TR.CaPTaiN
30.Aralık.2006, 14:42
Geçte olsa özür dilemesi güzel.
Burak Duran
30.Aralık.2006, 15:38
ya bu adamda gündem yaratmak için elinden geleni ardına koymuyor
Cengo
31.Aralık.2006, 02:54
ya bu adamda gündem yaratmak için elinden geleni ardına koymuyor
vicdan azabı..
IcedEarth
31.Aralık.2006, 09:29
bu adam ne yapmaya çalışıo ya anlamak çok zor
Universal
31.Aralık.2006, 10:14
Son pişmanlık fadya etmiyor.
Burak Duran
31.Aralık.2006, 10:53
vicdan azabı..
bence yaralı ondan yönetim buna hadi güle güle diyince buda nerelere saldıracağını şaşırdı. Her ŞL maçından sonra yönetime laf söledi güya gündem yaratacak yakında fener yönetiminede girer. Burda vicdan azabı çeken daha çok insan var sizin taraftan ergün görsoydan önce
M.Scofield
31.Aralık.2006, 10:56
niye her giden fb hakkında iyi sözler söyliyor ve galatasarayı kötü duruma sokuyor?
kuyruk acısından ne yapacağını bilemiyor heralde bu.
EreN
31.Aralık.2006, 11:12
niye her giden fb hakkında iyi sözler söyliyor ve galatasarayı kötü duruma sokuyor?
Gerçektende dikkat çeken birşey..Her giden aynı şeyi yapıyor..Futbolcular falanda yaptı daha önce.
belkide gerçekleri geç görüyorlardır :p :D
coolnash
31.Aralık.2006, 13:30
Gürsoy dan beklenmeyecek bir açıklama
nart_susruko
01.Ocak.2007, 19:07
kuyruk acısından ne yapacağını bilemiyor heralde bu.
herhalde değil aynen öyle ;;)
Bir Gün Herkes Fenerbahceli Olacak ;) ..