View Full Version : Mehmet Özdilek Tekme Attığı Pozisyonun Görüntüsü
Vieri
18.Kasım.2005, 03:17
Arkadaşlar buyurun olayların başlangıcında mehmetin tekme yemeden önce yapmış olduğu hareket!!
http://video.google.com/videoplay?docid=-5256174883172235521&q=switzerland+t
Ne kadar tekme atmadım desede görüntülerin başında apaçık ortada. Bir çok yayın organımızda bu bölümü montajlamış ve göstermiyor. Neyi gizlemeye çalışıyoruz ki!.
capriceman
18.Kasım.2005, 07:17
Ta bunu ilk başta gördsüm montajlamadan ilk yayınlandığı zamanlar ki ben 3 ay Mehmet Hocayla beraber çalıştım Malatya'da kesinlikle öyle bir tavır ve haraket sergileyecek tarzda bir insan değildir kendisi.
Aklı selim bilinçli, ne yaptığını bilen bir insandır, böyle birisinin dahi bunu yapması ortamın ne kadar gerildiğini gösteriyor açıkcası. Ben çok şaşırdım, bu kadar sakin bir insanın böyle birşey yapmasına.
semih5
18.Kasım.2005, 15:55
zaten olaylar orda basliyor mehmet ozdilek tekme atiyo onla basliyo hersey
Neron_FB
18.Kasım.2005, 16:40
mehmet özdilek kim? sanırım biraz hatırlıyorum...
Eğer ceza alırsak tamamen unutacağım.. (c) (c) (c)
FeYYaz1989
18.Kasım.2005, 19:18
Bence burda sadece Mehmet Özdilek'i suçlamamak lazım.İlk maçtan sonra başta Fatih Terim ve basın ortamı sürekli germedimi?Oyuncuların maçtaki gereksiz gerginliği ve Mehmet hoca'nın yaptığı hareketi ben buna bağlıyorum.
Archilles
18.Kasım.2005, 19:20
mehmet özdilek kim? sanırım biraz hatırlıyorum...
Şifo Mehmet vardı ya bi zamanlar Beşiktaşta neyse Mehmet Ozdilek te baya bi kötü bi is yaptı ama alpay a da cok kotu yumruk mu ne attı onlarda (f) (f)
VoLkaN BaROs
18.Kasım.2005, 19:26
ya cidden efendi bir adam şifo mehmet, o oyuncuların maç bitiş düdüğüyle provake edercesine birden soyunma odasına koşmalarına sinirlendi ve yanlış bir hareket yaptı... Ama aslında az bile yaptı...
Legolas007
18.Kasım.2005, 21:44
ne olRUSA OLSUN YAPMAMALIYDI KINADIM
emirduman
18.Kasım.2005, 22:03
Evet, bizim ikinci maç süreci boyunca yapmamamız gereken ama yaptığımız birçok yanlış hereketten bi taneseydi...
Neron_FB
18.Kasım.2005, 22:49
Archilles, ya saol açıkladığın için de ben biliorum zaten :D sadece tepkimi dile getiriodum...
Ama haklısınız sadece mehmet değil birçok kişi hatalı...hatta en hatalılar "niye hakem değişti" diye sorma cesareti olmayanlarda...!!!!!!!!!!!!!!!!!! ve türkiyeyi avrupaya saf ve sadece fiziki güçle bi yere gelen bir ülke olarak gösterenlerde..
bence çok iyi yaptık,ceza meza da veremezler.bakandan,erzikten federeasyona herkes kozlarını çok iyi oynuyor.şimdiye kadar gıpta ile baktığım masa başı olayları ilk kez ülkemzide adam gibi yapılıyor.keşke alpay okkalı bir tane vurabilseydi ah ah.
Laz_Asker_61
18.Kasım.2005, 23:26
Mehmet Özdilek gibi futbolculuğu ile herkese örnek olan ve kariyeri boyunca kırmızı kart dahi görmemiş olan bir oyuncunun böyle bir hareketi yapmasına gerçekten çok üzüldüm
ama şu da bir gerçek demekki çok tahrik edildiki o bile bu şekilde sinirlenmiş
VoLkaN BaROs
19.Kasım.2005, 00:32
bunun herkeze örnek olmasıyla bir alakası yok ki, orada isviçreliler bizi karalamak için ellerinden geleni yaptılar, maç sonunda yaptıkları o içeri doğru hep birlikte koşma olayı da bardağı taşırdı zaten... Dedim ya yapmamalıydı her yerde kamera var, ama az bile yaptı, kamerlar olmasa linç etmek lazım onları da...
VoLkaN BaROs
19.Kasım.2005, 01:14
Terbiyesislik yapmasın o da, biz medeni bi toplumuz
sen bana adresini ver bakiim öğretmeninin musti dövelim hemen :mrgreen:
Vieri
19.Kasım.2005, 01:23
yok abi biliyorsun biz medeni bir milletiz yaparmıyız öyle şey :mrgreen:
ahbe şifo mehmet malzeme çıkarttık arkadaşın dediği gibi kameralarn olmadığı bir yerde dövseler ya :) ingilizleride böyle dövmüştük ya
FeYYaz1989
19.Kasım.2005, 01:26
Ya bence iyi oldu ha.Hatta az bile bunlara.(başka şeyler söyleyeceğim isviçreliler için banlanmaya değmez.)
Keşke biraz daha dövselerdi.Hatta kırsalardı adamların bacaklarını.Daha güzel olurdu.Yemişim Blater'ini yemişim cezasını.İstediği kadar versin.Doğru düzgün dövemedik aslında onlarda vurdu ona yanıyorum ben.
emirduman
19.Kasım.2005, 02:40
Vieri, göster abi o hocaya medeniyet nasıl oluyor... ;)
capriceman
19.Kasım.2005, 02:45
Alpayı salarız üstlerineeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Legolas007
19.Kasım.2005, 02:54
yaw allah aşkına söliyin hiç bi yerde rastlamadım ALPAY NE YAPTI.... (e)
Archilles
19.Kasım.2005, 03:42
vidyoyu seyretmedin mi legolas alpay adama dogru nasıl ucuyo ama (99) :mrgreen:
Legolas007
19.Kasım.2005, 03:44
vallaha izlemedim görmedim yuofx (l)
Vieri
19.Kasım.2005, 04:16
http://www.turksportal.net/futbolhaber/7250/mac-sonrasi-tunelde-arbede.htm
buradan okuyabilirsin.
FeYYaz1989, gaza gelmiş aş kol bacak koparın diyor :mrgreen: haçlı savaşlarına fazla takıldın galiba derslerde :mrgreen: öyle birşey olsa ömür boyu men edeerler bizi ne diyorsun
Legolas007
19.Kasım.2005, 14:39
saol Vieri
apaydin2148
19.Kasım.2005, 18:18
bence çok iyi yaptık,ceza meza da veremezler.bakandan,erzikten federeasyona herkes kozlarını çok iyi oynuyor.şimdiye kadar gıpta ile baktığım masa başı olayları ilk kez ülkemzide adam gibi yapılıyor.keşke alpay okkalı bir tane vurabilseydi ah ah.
bende katılıyorum.en fazla 3 maç ceza alırız itiraz edince 1'e düşer Alpay'da en fazla 3 maç ceza alır fazlasının olacağını sanmıyorum.