mahoo
31.Aralık.2006, 23:03
Tüyden hafif ne vardır? Toz - Tozdan hafif ne vardır? Rüzgar - Rüzgardan hafif ne vardır? Kadın - Kadından hafif ne vardır? - HİÇBİR ŞEY!. (Alfred de Musset)
Kadınlara giderken kırbacını unutma. (Friedrich Nietzche)
Bence ideal kadın, eski zamanlarda olduğu gibi, acıya dayanıklı, sofrada erkeklere hizmet eden, onlarla birlikte oturmayan ve konuşmayan kadındır. (Jacques Chirac)
Bir kadından daha kötü ne olabilir? Kadınlar. (Jean Cocteau)
Güzel, iyi ve zeki bir kadın arayan, gerçekte bir değil, üç kadın arıyordur. (Oscar Wilde)
Günümüzde kadının kurtuluşu denen şeye alkış tutmak bir yana, bu kadar aşırı davranmak gerekirse, kadınının tecride konulmasına daha yatkınım. (Pierre-Joseph Proudhon)
Devletimizde kadının yeri bir hiç olacaktır. (Benito Mussolini)
ALINTI
bunlar benim laflarım değil ona göre yanlış anlamayın ben paylaşmak istedim sadece...
Kadınlara giderken kırbacını unutma. (Friedrich Nietzche)
Bence ideal kadın, eski zamanlarda olduğu gibi, acıya dayanıklı, sofrada erkeklere hizmet eden, onlarla birlikte oturmayan ve konuşmayan kadındır. (Jacques Chirac)
Bir kadından daha kötü ne olabilir? Kadınlar. (Jean Cocteau)
Güzel, iyi ve zeki bir kadın arayan, gerçekte bir değil, üç kadın arıyordur. (Oscar Wilde)
Günümüzde kadının kurtuluşu denen şeye alkış tutmak bir yana, bu kadar aşırı davranmak gerekirse, kadınının tecride konulmasına daha yatkınım. (Pierre-Joseph Proudhon)
Devletimizde kadının yeri bir hiç olacaktır. (Benito Mussolini)
ALINTI
bunlar benim laflarım değil ona göre yanlış anlamayın ben paylaşmak istedim sadece...