PDA

View Full Version : Bir kadından daha kötü ne olabilir..

mahoo
31.Aralık.2006, 23:03
Tüyden hafif ne vardır? Toz - Tozdan hafif ne vardır? Rüzgar - Rüzgardan hafif ne vardır? Kadın - Kadından hafif ne vardır? - HİÇBİR ŞEY!. (Alfred de Musset)

Kadınlara giderken kırbacını unutma. (Friedrich Nietzche)

Bence ideal kadın, eski zamanlarda olduğu gibi, acıya dayanıklı, sofrada erkeklere hizmet eden, onlarla birlikte oturmayan ve konuşmayan kadındır. (Jacques Chirac)

Bir kadından daha kötü ne olabilir? Kadınlar. (Jean Cocteau)

Güzel, iyi ve zeki bir kadın arayan, gerçekte bir değil, üç kadın arıyordur. (Oscar Wilde)

Günümüzde kadının kurtuluşu denen şeye alkış tutmak bir yana, bu kadar aşırı davranmak gerekirse, kadınının tecride konulmasına daha yatkınım. (Pierre-Joseph Proudhon)

Devletimizde kadının yeri bir hiç olacaktır. (Benito Mussolini)

ALINTI

bunlar benim laflarım değil ona göre yanlış anlamayın ben paylaşmak istedim sadece...

Oghuse
31.Aralık.2006, 23:08
Bir kadından daha kötüsü iki kadın olabilir :D :D hatta pekiştirmek istersen 3,4,5,...

TheTrooper
31.Aralık.2006, 23:14
Bir kadından daha kötü ne olabilir? Kadınlar. (Jean Cocteau)
bencede:n:

IcedEarth
31.Aralık.2006, 23:17
abi öle diyoruz da kadınsız da yaşanmıyo yav :D

Ahmeds
01.Ocak.2007, 00:57
Bir kadından daha kötüsü iki kadın olabilir :D :D hatta pekiştirmek istersen 3,4,5,...

hakLısın bende bunu yazcaktım :n:

yavuuzzzz
01.Ocak.2007, 18:59
hakketen yaw kadınsız olmuyor

azizuzu
02.Ocak.2007, 13:50
Bence ideal kadın, eski zamanlarda olduğu gibi, acıya dayanıklı, sofrada erkeklere hizmet eden, onlarla birlikte oturmayan ve konuşmayan kadındır. (Jacques Chirac)

bu adamınlafı hoşuma gitti :D :D :D :D :D

World Hollow o1
08.Ocak.2007, 13:00
Abi neden öyLe diyorsuunuz ama KadınLar oLmasa ne yapacaksınız Gay Gay ortaLıkta Gezeceksiniz :D

CeNTeR_TR
08.Ocak.2007, 13:59
iki kadın :D :D :D

azizuzu
08.Ocak.2007, 16:53
srt.01 biz kadınlar olmasın demedik ki.. insan gibi olsun dırdır vırvır konuşmasnlar yeter :D :D :D :D :D :D

Redrum
08.Ocak.2007, 16:59
oscar wilde'ın lafı müthiş ötesi:D